انتخاب زن

ملاک زیبایی در ازدواج چقدر مهم است؟ آیا برای زن و مرد متفاوت است؟

[="Black"]

حامی;663064 نوشت:

و غالبا صفات خوب و اخلاق نيك (سيرت) سبب مي شود صورت هم زيباتر جلوه كند براي همين بود كه ليلي براي مجنون زيبا بود ولي براي ديگر زياد تو دل برو نبود
اگر بر ديده مجنون نشيني به غير از خوبي ليلي نبيني
ولي نبايد ازدواج كرد به اميد اين كه بعدا علاقه ايجاد شود و بعد بچه دار شد به اميد اين كه علاقه بياييد و يا بچه دوم را به دنيا بياورند به اميد اين كه علاقه بياييد
از همان ابتدا بايد حداقل علاقه نسبي باشد و اين علاقه با مجاورت و شناخت عميق تر و پرورش صفات اخلاقي مثبت و اهداف مشترك، گذشت از خطاها و تقوا زياد مي شود
به عنوان نمونه: خداوند فرمود كسي كه ايمان داشته باشد و عمل صالح انجام دهد مهرش را در قلب ديگران مي اندازم

سلام
می خواستم سوال را در همین تاپیکی که این مطلب را نوشتید بپرسم دیدم زیاد ارتباطی به موضوع اصلی ندارد بنا بر این تاپیک جدیدی زدم.
زیاد از مشاورین شنیدیم که می گویند ظاهر مثلا همینقدر که به دل بشیند لازمه ازدواج است و ...
سوالم اینه که آیا تفاوتی بین زن و مرد در انتخاب زیبایی همسرشان هست؟ چون برخی می گویند مردان بیشتر بصری هستند.
یا نسخه کلی برای زن و مرد در زیبایی همسر یکی است ؟[/]

آیه 50 سوره احزاب و تفاوت میان پیامبر و سایر مسلمانان

چرا طبق فرمان خدا در قرآن آیه 50 سوره احزاب پیامبر در انتخاب زن از سایر مومنان استثنا شده و در انتخاب زنان آزادی کامل دارد ولی در آیه 52 همان سوره (احزاب) (پس از انتقاد همسران پیامبر)خداوند حرف خود را برگردانده است.
در صورتیکه مطابق آیات زیر تناقض در کلام خدا کاملاً آشکار است:
1- حضرت محمد (صلی الله علیه و آله وسلم) در قرآن انسانی برابر سایر انسانها ذکر شده و تنها تفاوتی که با سایر افراد بشر دارد آنست که از طرف خداوند مأمور وحی دستورات او به افراد همنوعش شده است. آیه 6 سوره سجده (قل انما انا بشر مثلکم ....)
2- اساس و پایه اسلام بر بنیان برابری برادری استوار شده است. آیه 13 سوره حجرات (انا خلقکم من ذکر و انثی ....)
3-آیه 10 سوره حجرات درباره برابری و برادری مسلمانان میکوید: در حقیثقت مومنان همه برادر یکدیگرند (انما المومنون اخوه )
4- آیه 50 سوره قمر: فرمان ما در عالم یکی است و در سرعت چشم بهمزدن باید انجام شود (وما امرنا الا واحده ...) در مورد فرمان تغییر ناپذیری خدا.
با توجه به آیات و نکات فوق چنین برداشت میشود که آیات صریح قرآن درباره اینکه حضرت محمد (صلی الله علیه و آله وسلم) فردی از جامعه انسانی و مانند سایر افراد بشر بوده، ثانیاً همه مسلمانان با یکدیگر برابر و برادر و همچنین فرمان خدا تغییر ناپذیر است.
این تضاد چنین القا مینماید که حضرت محمد (صلی الله علیه و آله وسلم) خود را از سایر مسلمانان درباره استفاده از زن مستثنی کرده و برای خود از جمله این امتیاز قائل شده است که بتواند هر زنی را که بخواهد بدون رعایت مقرراتی که برای سایر مومنان در قرآن ذکر شده تصاحب کند.
این شک بوجود می آید که خدا در ارسال آیات دچار تزلزل است و پس از مقاومت اطرافیان پیامبر در مورد آیه 50 احزاب ، آیه 52 را فرستاده.
نکته مهم: دوستان پاسخگو لطفاً اگر جواب قانع کننده دارید پاسخ دهید. این سوال چند ماهی ذهن مرا درگیر کرده و واقعاً نیاز دارم که پاسخ درست و قانع کننده ای دریافت کنم.