با سلام و خدا قوت
> خواهشمند است جهت استقاده شیعیان و مسلمانان استانیول و آنکارا یک نسخه
> از ساعات شرعی این دو شهر را برای ما ارسال فرمایید.
> با تشکر
با سلام
لطفا ساعات تابستاني(تغيير ساعت) اين شهرها را اعلام بفرماييد
ممنون
يا علي:Gol:
سلام بر شما .
ساعت تابستانی (تغییر ساعت) در کشور هلند به قرار زیر است.
31 مارچ 2013 (تغییر ساعت از 2 صبح به 3 صبح) یعنی یک ساعت به جلو کشیده می شود.
27 اکتبر 2013 (تغییر ساعت از 3 صبح به 2 صبح) یعنی یک ساعت به عقب کشیده می شود.
سلام
خسته نباشید و خدا قوت
بنده یه مشکل در نرم افزار شمیم یار 92 دارم
که زبان نرم افزار به هم ریختست
ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چکار کنم؟
در ضمن برای ویندوز 8 آموزش بدید
ممنون
سلام خسته نباشید و خدا قوت بنده یه مشکل در نرم افزار شمیم یار 92 دارم که زبان نرم افزار به هم ریختست ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چکار کنم؟ در ضمن برای ویندوز 8 آموزش بدید ممنون
با عرض سلام و خدا قوت
من با IDM دانلود کردم به طور کامل اما هر دفعه بعد از اجازه administor برنامه اجرا نمیشه
uac رو هم بستم بعدش ریست هم کردم اما باز هم که میزنم برنامه اجرا نمیشه
دوباره هم دانلود کردم نشد.
نوشته اصلی توسط یا مهدی313
با سلام من در کشور امریکا و ایالت کالیفرنیا درشهر temeculaزندگی می کنم. آیا ممکن است اوقات شرعی شهر temecula را هم در این تقویم وارد کنید.
سلام بر شما .
با سلام و خدا قوت
> با تشکر[/QUOTE]
سلام دوست عزيز
بنده طي صحبتهايي که با مرکز ژئوفيزيک داشتم اوقات رو بر مبناي محاسبات اين مرکز محاسبه مي کنم.
در حال حاضر مبناي اذان جمهوري اسلامي ايران هم بر مبناي محاسبات مرکز ژئوفيزيک هست.
براي مثال بنده فايل شهر تهران مربوط به سايت اذانگو رو دانلود کردم اما مشاهده شد که با فايل تهران مرکز ژئوفيزيک مغايرتهايي داره.
بنابراين بنده بر مبناي محاسبات سايت ژئوفيزيک براتون اوقات شرعي مونيخ رو آماده کردم.لطفا بررسي بفرماييد و هر طور صلاحتون هست عمل کنيد. فايل پيوست رو دريافت و طبق آموزش زير در تقويم قرار دهيد. ︵‿❤ نرم افزار دسکتاپي تقويم شمیم يار 92 ❤‿︵ پرطرفدار ترين تقويم مذهبي
همین الآن فایل پیوست رودانلودکردم.
خوبه اما بخش اعمال عبادی کارنمی کنه.
واضح تر بخوام بگم باکلیک برروی اعمال عبادی صفحه اش می آید.اما درهنگام انتخاب یک ماه باپیغام این نسخه اصلی نیست مواجه می شوم.
گزینه اعمال مشترک واعمال شب وروز رانیز میزنم و می نویسدفایل اصلی در نرم افزار نیست.
واضح تر بخوام بگم باکلیک برروی اعمال عبادی صفحه اش می آید.اما درهنگام انتخاب یک ماه باپیغام این نسخه اصلی نیست مواجه می شوم.
گزینه اعمال مشترک واعمال شب وروز رانیز میزنم و می نویسدفایل اصلی در نرم افزار نیست.
سلام
فایلتون ناقص دانلود شده
لطفا مجددا دانلود بفرمایید
یا علی:Gol:
[FONT=arial]سلام واقعا ممنون و متشکرم بهترین تقویمی که تا حالا دیده ام تقویم«[FONT=B Mitra] شمیم یار 92[FONT=B Mitra][FONT=B Mitra] [FONT=arial]» [FONT=arial]است ان شاءالله خدا به شما خیر دهد .
کاش تقویمی این چنینی برای گوشی موبایل هم طراحی می کردید.
[FONT=arial]سلام واقعا ممنون و متشکرم بهترین تقویمی که تا حالا دیده ام تقویم«[FONT=B Mitra] شمیم یار 92[FONT=B Mitra] [FONT=arial]» [FONT=arial]است ان شاءالله خدا به شما خیر دهد .
با سلام من نرم افزار شميم 92 را دانلود كردم و در كامپيوترم نصب كردم ولي دير اجرا ميشود 5 دقيقه طول ميكشه تا آيكون تقويم نمايان شه راهنمايي كنيد چيكار كنم سريعتر اجرا شود:ok::ok:
سلام نرم افزار خیلی خوبی هست ، تمام اون مواردی که میخواستم رو داره ولی فقط یه مشکلی که در ارتباط با این نرم افزار بوجود اومده که در ورژن قبلی نبود : اونم این هست که وقتی این نرم افزار رو اجرا می کنم و کامپیوتر رو تنظیم میکنم که مثلا نیم ساعت دیگه کامپیوتر خاموش بشه ، این نرم افزار جلوگیری میکنه از خاموش شدن کامپیوتر ، مثل اینکه cpu را دائما مشغول نگه میداره !!! اگر این مورد رو چک کنید ، ممنون میشم. موفق باشید.
سلام من برای دریافت اوقات شرعی سبزوار باید چه کار کنم؟
باتشکر
سلام
عرض ادب و احترام
یه سبزوار تو تقویم داریم مال خراسان رضوی است
اگر همون منظورتان است
به صحفه اوقات برید
استان خراسان رضوی انتخاب کنید
بعد از لیست شهر ها برید صحفه سوم
با تشکر
[quote=Abbx;357073]میشه یکمی بیشتر برای پیدا کردن صحه اوقات توضیح بدین تاپیدا کنم
باتشکر[/quote
پایین صحفه یه ایکون کعبه است رو اون بزنید بعد دکمه انتخاب شهر
[SPOILER]برای حذف و غیر فعال سازی شمیم یار 91 مطابق شکل زیر عمل نمایید:
توجه نمایید که باید بر روی آیکون شمیم یار در کنار ساعت ویندوز راست کلیک کرده و دکمه خروج را بزنید.سپس می توانید به درایو C رفته و از پوشه Program Files ، پوشه tagh91 را یافته و حذف نمایید.
[/SPOILER]
چرا برخي حروف فارسی تقويم درست نمايش داده نمي شوند ؟ [SPOILER]جهت جلوگیری از مشکلات احتمالی نمایش حروف فارسی، تنظیمات صحیح فارسی ویندوزتان را به صورت زیر بررسی فرمایید:
Win XP: Control Panel-->Language, and Regional Options
سپس زبان Farsi را انتخاب نمایید.
Win 7 : Control Panel-->Clock,Language & Region --> Regional and Language
زبان Persian را انتخاب نمایید.
سپس به برگه آخر یعنی Administrative رفته و با زدن دکمه Change System Locale گزینه Persian را انتخاب کنید.[/SPOILER]
چرا تقويم تاريخ امروز را به درستي نشان نمي دهد؟ [SPOILER]با توجه به اینکه این تقویم از تاریخ و ساعت ویندوز شما جهت محاسبه روز استفاده می نماید، بايد نسبت به تنظیم دقیق آن اقدام نمایید. برای تنظیم دقیق مي توانيد از سایت http://www.time.ir استفاده کنید.[/SPOILER]
اوقات شرعي شهر خود را چگونه در تقويم فعال کنم؟ [SPOILER]به قسمت اوقات شرعی در پایین صفحه تقویم مراجعه و شهر خود (یا نزدیکترین شهر به خود از نظر اوقات شرعی) را انتخاب نمایید.درصورتی که در خارج از کشور سکونت دارید نام شهر و کشور خود و تاریخهای تغییر ساعت تابستانی در کشور خود را در همین تاپیک اعلام بفرمایید تا شهر مورد نظر برای شما آماده گردد.[/SPOILER]
چرا پس از دانلود برنامه اجرا نشده و خطا مي دهد؟ [SPOILER]اگر بعد از دانلود با خطاي corrupted stand -alone file روبرو شدید نرم افزار ناقص دانلود شده و باید دوباره دانلود کنید.
اگر پس از نصب هيچ اتفاقي نيفتاد ، لطفا يک بار ري استارت نماييد.
اگر در موقع نصب با پيام can't copy the file مواجه شديد سطح دسترسي يوزر خود را از طريق کنترل پنل طبق شکل زير تغيير دهيد.
[/SPOILER]
چرا در ویندوز سون ، گاها پیغام مجوز اجرای فایلی به نام downloader.exe ظاهر می شود؟
[SPOILER]تقویم برای اطلاع از آخرین به روز رسانیها و اخبار مهم سایت توسط برنامه ای اقدام به چک کردن به روز رسانی می کند.برای اینکه ویندوز شما دائما نسبت به اجرای این برنامه از شما تاییدیه نخواهد، طبق تصویر زیر هشدار ویندوز را در پایین ترین حالت خود قرار دهید.
آخه حیفه امکان احکام خیلی امکان خوبی هست پس من همینجا اعلام می کنم که حتما برای تقویم 93 چه ما زنده بودیم چه نبودیم بخش احکام رو بزارین و اگر بشه این امکان رو هم اضافه کنین که هر کس بتونه مرجع خودش رو توی تنظیمات نرم افزار انتخاب کنه و استفتائات مربوط به مرجع خودش رو ببینه
یا حق
یه پیشنهاد به جناب گل لیلا داشتم برای تقویمهای بعدی انشالله:
در تقویمها اگه ایام قمر در عقرب هم مشخص بشه بسیار خوب میشه.چراکه اعمالی از نظر شارع در این روزها نهی شده که بسیاری از مردم نمیدونن و ممکنه در قمر در عقرب مرتکب اون اعمال بشن و اتفاقاتی که نباید بیفته خدایی نکرده براشون بیفته .
ممنون میشم به این مورد هم ارج دهید.:Gol:
باسلام وخسته نباشید.
ضمن عرض تبریک به مناسبت قرارگرفتن سایت درسرورایرانی وپیشاپیش تبریک 18شعبان میلاد باسعادت حضرت رقیه بنت الحسین به استحضارمی رسانم که این مناسبت مهم درتقویم شمیم یارنیست.
سلام
عرض ادب و احترام
متاسفانه شهر شما در لیست مرکز تقویم نیست باید نزدیک ترین شهر را به شهر خودتان انتخاب کنید
اگه طول و عرض جغرافیایی رو بدم چی؟ توی یه نرم افزار هست كه بر اساس طو و عرض جغرافیایی میتونی اوقاتشرعی شهرتو بدی بهش
نمیشه این امكان رو در نرم افزار قرار بدید؟
طول: 57 عرض: 33
سلام
عرض ادب و احترام
ما بر اساس طول عرض محاسبه نمی کنیم اوقات را اماده از سایت مرکز تقویم ایران که مورد تایید رهبری است میگیرم
اگر اوقات شما با شهر های نزدیک موجود در تقویم زیاد اختلاف دارد نزدیک ترین شهر را به ما اعلام کنید تا اون را براتون قرار بدم
با تشکر
سلام. اولا بخاطر ارائه این نرم افزار زیبا و مفید ازتون تشکر میکنم. بنده یه سوالی داشتم از حضورتون؛ این برنامه برای من طوریه که به جای اینکه مثلا ساعت اذان ظهر امروزو نشون بده، ساعت اذان صبح فردا رو صفحش نوشته شده و موقع اذان ظهر امروز هشدار نمیده. درحالیکه هم هشدار اذانش فعاله، هم تاریخ و ساعت سیستمم تنظیم شده هس. البته اولش درست کار میکرد، بعدا خود به خود اینطوری شده، چیکار بابد بکنم!؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام. اولا بخاطر ارائه این نرم افزار زیبا و مفید ازتون تشکر میکنم. بنده یه سوالی داشتم از حضورتون؛ این برنامه برای من طوریه که به جای اینکه مثلا ساعت اذان ظهر امروزو نشون بده، ساعت اذان صبح فردا رو صفحش نوشته شده و موقع اذان ظهر امروز هشدار نمیده. درحالیکه هم هشدار اذانش فعاله، هم تاریخ و ساعت سیستمم تنظیم شده هس. البته اولش درست کار میکرد، بعدا خود به خود اینطوری شده، چیکار بابد بکنم!؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
عرض ادب و احترام
ساعت ویندوزتون تنطیم نیست
12 ب.ظ با 12 ق.ظ این باید تنظیم باشه
این قبل از ظهر و بعد ازظهر ساعت تنظیم کنید این تقویم درست کار میکنه
با تشکر
سلام. با قبولی طاعات و عبادات و تشکر از این تقویم زیبا.
خواستم بدونم برای رفع مشکل ذیل چگونه اقدام کنم. اگر مشکل در فونت میباشد نوع فونت را اعلام نمایید. با تشکر
با توجه به درخواست برخي کاربران براي بزرگ نمايي آيات بخش قرآن کريم مي توانيد از طريق زير اقدام فرماييد:
- فايل پيوست را دريافت کنيد
- فايل را از حالت فشرده خارج کنيد
- به بخش تنظيمات تقويم شميم يار برويد(آيکون چرخ دنده در پايين تقويم)
- دکمه به روز رساني در سمت چپ را بزنيد
- فايل ذکر شده را به برنامه بدهيد
با سلام
لطفا ساعات تابستاني(تغيير ساعت) کشور هلند را اعلام بفرماييد
ممنون
با سلام
لطفا ساعات تابستاني(تغيير ساعت) اين شهرها را اعلام بفرماييد
ممنون
سلام بر شما .
جهت اطلاعات بیشتر لینک زیر را مشاهده بفرمایید.
http://www.timeanddate.com/worldclock/clockchange.html?n=16
البته شهری که بنده ساکن آن هستم. شهر آیندهوون می باشد.
شما لطف کنید هم اوقات شرعی پایتخت هلند (آمستردام) را بگذارید و هم شهر آیندهوون را .
خدا به شما جزای خیر دهد. واقعاً تقویم خوبی را طراحی کردید.
ممنون از شما
سلام.
خدا خیرش بده هر بنده خدایی رو که این تقویم شمیم یار رو درست کرد:Gol:
سلام
خسته نباشید و خدا قوت
بنده یه مشکل در نرم افزار شمیم یار 92 دارم
که زبان نرم افزار به هم ریختست
ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چکار کنم؟
در ضمن برای ویندوز 8 آموزش بدید
ممنون
سلام
این آموزش رو ببینید
http://www.farsigeek.com/?p=12948
با عرض سلام و خدا قوت
من با IDM دانلود کردم به طور کامل اما هر دفعه بعد از اجازه administor برنامه اجرا نمیشه
uac رو هم بستم بعدش ریست هم کردم اما باز هم که میزنم برنامه اجرا نمیشه
دوباره هم دانلود کردم نشد.
سلام
فايل پيوست رو دريافت و طبق آموزش زير در تقويم قرار دهيد.
︵‿❤ نرم افزار دسکتاپي تقويم شمیم يار 92 ❤‿︵ پرطرفدار ترين تقويم مذهبي
يا علي
برنامه رو بدون هیچ تغییری روی uac و ... روی ویندوز8 نصب کردم عجیب روی ویندوز 7 من نصب نمیشه! کم سعادتی دیگه :دی
سلام
پوزش از تاخير به وجود آمده
[QUOTE]
[/QUOTE]
با سلام
اوقات شهرهاي زيارتي امسال رو در سايت ژئوفيزيک پيدا نکردم
ولي براتون با نرم افزارهاي ويژه ايجاد کردم
ملاحظه بفرماييد
سلام. ممنون از شما.
سلام
خير .همه اين فايلها يکي هستند يکي را دانلود کنيد.
سلام با این سایتی که من ازش استفاده میکنم تناسب نداره
http://www.azangoo.com/Default.aspx?cityFa=%D9%85%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AE%20%D8%8C%20%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86&morecode=oghat&cityEn=Munich,%20%20Germany
لطفا بر اساس این برام درست کنید سمت چپ صفحه قسمت تقویم اوقات شرعی خروجی پی دی اف میدهد
ممنون
سلام پس از قدر دانی از زحمات سازندگان این نرم افزار تقویم لطف کنیید چگونگی فعال وغیره فعال کردن وتعغیر صوت اذان را اعلام کنید .ممنون از زحماتتان.
[QUOTE]
با سلام و خدا قوت
> با تشکر[/QUOTE]
سلام
سلام دوست عزيز
بنده طي صحبتهايي که با مرکز ژئوفيزيک داشتم اوقات رو بر مبناي محاسبات اين مرکز محاسبه مي کنم.
در حال حاضر مبناي اذان جمهوري اسلامي ايران هم بر مبناي محاسبات مرکز ژئوفيزيک هست.
براي مثال بنده فايل شهر تهران مربوط به سايت اذانگو رو دانلود کردم اما مشاهده شد که با فايل تهران مرکز ژئوفيزيک مغايرتهايي داره.
بنابراين بنده بر مبناي محاسبات سايت ژئوفيزيک براتون اوقات شرعي مونيخ رو آماده کردم.لطفا بررسي بفرماييد و هر طور صلاحتون هست عمل کنيد.
سلام
فایلتون ناقص دانلود شده
لطفا مجددا دانلود بفرمایید
[FONT=arial]سلام واقعا ممنون و متشکرم بهترین تقویمی که تا حالا دیده ام تقویم«[FONT=B Mitra] شمیم یار 92[FONT=B Mitra][FONT=B Mitra] [FONT=arial]» [FONT=arial]است ان شاءالله خدا به شما خیر دهد .
این چنین تقویمی تولید شده.اسمش هست باد صبا
این هم آدرس سایتش http://mth-co.ir/products/free-products/14066.html
ممنون از معرفی تقویم.
موفق باشید.
سلام علیکم
تقویم بسیار زیبایی هست بخش شهدا و معصوم شناسی هم عالیه.
اللهم عجل لولیک الفرج
با سلام من نرم افزار شميم 92 را دانلود كردم و در كامپيوترم نصب كردم ولي دير اجرا ميشود 5 دقيقه طول ميكشه تا آيكون تقويم نمايان شه راهنمايي كنيد چيكار كنم سريعتر اجرا شود:ok::ok:
سلام من برای دریافت اوقات شرعی سبزوار باید چه کار کنم؟
باتشکر
سلام نرم افزار خیلی خوبی هست ، تمام اون مواردی که میخواستم رو داره ولی فقط یه مشکلی که در ارتباط با این نرم افزار بوجود اومده که در ورژن قبلی نبود : اونم این هست که وقتی این نرم افزار رو اجرا می کنم و کامپیوتر رو تنظیم میکنم که مثلا نیم ساعت دیگه کامپیوتر خاموش بشه ، این نرم افزار جلوگیری میکنه از خاموش شدن کامپیوتر ، مثل اینکه cpu را دائما مشغول نگه میداره !!! اگر این مورد رو چک کنید ، ممنون میشم. موفق باشید.
سلام
عرض ادب و احترام
یه سبزوار تو تقویم داریم مال خراسان رضوی است
اگر همون منظورتان است
به صحفه اوقات برید
استان خراسان رضوی انتخاب کنید
بعد از لیست شهر ها برید صحفه سوم
با تشکر
میشه یکمی بیشتر برای پیدا کردن صحه اوقات توضیح بدین تاپیدا کنم
باتشکر
[quote=Abbx;357073]میشه یکمی بیشتر برای پیدا کردن صحه اوقات توضیح بدین تاپیدا کنم
باتشکر[/quote
پایین صحفه یه ایکون کعبه است رو اون بزنید بعد دکمه انتخاب شهر
با سلام
دوستان محترم لطفا در نظر سنجي بالاي تاپيک مشارکت بفرماييد
ممنونم
اوقات شرعی برای استان گلستان شهرستان علی آباد رو میخوام(گرگان هم شد مشکلی نداره).
با تشکر
سلام ، خیلی ممنونم از دوستانی که این تقویم رو تهیه کردند و امیدوارم تقویم زندگیشون سرشار از شادی و امید باشه ، خیلی تقویم جالبیه :Gol:
من خواستم به احکام هم رای بدم ولی نبود توی لیست که تیک بزنم ولی حالا می بینم توی نتیجه نظرسنجی هست:Gig:
چرا؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اوقات شرعی شهر گرگان رو از قسمت اوقات شرعی > انتخاب شهر> استان گلستان > صفحه دوم میتونید انتخاب کنید.
مورد 5ام "نمايش احکام شرعی" هست و مشکلی هم نداره.
یاعلی
پس یه زحمتی بکشین نظر من رو حذف کنین که دوباره نظر بدم چون می خوام احکام رو هم انتخاب کنم چون برام خیلی کاربرد داشته
ممنون
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
متاسفانه این امکان وجود نداره...
یاعلی
سلام
متاسفانه این امکان وجود نداره...
یاعلی
آخه حیفه امکان احکام خیلی امکان خوبی هست پس من همینجا اعلام می کنم که حتما برای تقویم 93 چه ما زنده بودیم چه نبودیم بخش احکام رو بزارین و اگر بشه این امکان رو هم اضافه کنین که هر کس بتونه مرجع خودش رو توی تنظیمات نرم افزار انتخاب کنه و استفتائات مربوط به مرجع خودش رو ببینه
یا حق
یه پیشنهاد به جناب گل لیلا داشتم برای تقویمهای بعدی انشالله:
در تقویمها اگه ایام قمر در عقرب هم مشخص بشه بسیار خوب میشه.چراکه اعمالی از نظر شارع در این روزها نهی شده که بسیاری از مردم نمیدونن و ممکنه در قمر در عقرب مرتکب اون اعمال بشن و اتفاقاتی که نباید بیفته خدایی نکرده براشون بیفته .
ممنون میشم به این مورد هم ارج دهید.:Gol:
باسلام وخسته نباشید..gif)
.gif)
ضمن عرض تبریک به مناسبت قرارگرفتن سایت درسرورایرانی وپیشاپیش تبریک 18شعبان میلاد باسعادت حضرت رقیه بنت الحسین به استحضارمی رسانم که این مناسبت مهم درتقویم شمیم یارنیست.
سلام خسته نباشید
لطف کنید فایل اوقات شرعی شهرستان بشرویه رو بزارید یا به این آدرس ایمیل کنید
ممنون
ممنون
سلام
عرض ادب و احترام
متاسفانه شهر شما در لیست مرکز تقویم نیست باید نزدیک ترین شهر را به شهر خودتان انتخاب کنید
اگه طول و عرض جغرافیایی رو بدم چی؟ توی یه نرم افزار هست كه بر اساس طو و عرض جغرافیایی میتونی اوقاتشرعی شهرتو بدی بهش
نمیشه این امكان رو در نرم افزار قرار بدید؟
طول: 57 عرض: 33
سلام
عرض ادب و احترام
ما بر اساس طول عرض محاسبه نمی کنیم اوقات را اماده از سایت مرکز تقویم ایران که مورد تایید رهبری است میگیرم
اگر اوقات شما با شهر های نزدیک موجود در تقویم زیاد اختلاف دارد نزدیک ترین شهر را به ما اعلام کنید تا اون را براتون قرار بدم
با تشکر
سلام
عرض ادب و احترام
ساعت ویندوزتون تنطیم نیست
12 ب.ظ با 12 ق.ظ این باید تنظیم باشه
این قبل از ظهر و بعد ازظهر ساعت تنظیم کنید این تقویم درست کار میکنه
با تشکر
سلام. با قبولی طاعات و عبادات و تشکر از این تقویم زیبا.

خواستم بدونم برای رفع مشکل ذیل چگونه اقدام کنم. اگر مشکل در فونت میباشد نوع فونت را اعلام نمایید. با تشکر
سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما عزيزان
با توجه به درخواست برخي کاربران براي بزرگ نمايي آيات بخش قرآن کريم مي توانيد از طريق زير اقدام فرماييد:
- فايل پيوست را دريافت کنيد
- فايل را از حالت فشرده خارج کنيد
- به بخش تنظيمات تقويم شميم يار برويد(آيکون چرخ دنده در پايين تقويم)
- دکمه به روز رساني در سمت چپ را بزنيد
- فايل ذکر شده را به برنامه بدهيد