چشم چرانی در مردان

رهایی از بیماری های روح


با نام و یاد دوست

سلام

یکی از کاربران سایت سوالی داشتند که مایل نبودند با آیدی خودشون مطرح شود

لذا با توجه به اهمیت موضوع، سوال ایشان با حفظ امانت جهت پاسخگویی توسط کارشناس محترم سایت در این تاپیک درج می شود:



سلام
بنده گناهان چشمی زیادی مرتکب میشم ، حتی با وجود اینکه متاهل هستم گاهی اوقات که حتی چند ساعتی همسرم خونه نیست نمیتونم جلوخودمو بگیرم و فیلم پورن نگاه میکنم و استنما ....
هی توبه میکنم ولی باز روز از نو روزی از نو
همکارم تو تلگرامش کانال پورن داره و من هراز گاهی کافیه چشمم بیوفته توش ، دیگه خودم محتوای یک ماه گذشته انواع سایت ها رو زیر رو رو میکنم
نمازم رو سبک میشمارم و با کوچکترین بهونه ای قضا میشه
بسیار شدید ضعیف النفس هستم و میترسم از چاله در بیام بیوفتم تو چاه و زنا کار بشم
هرچیزی یک پادزهر داره
مثلا ایت الله بهجت گفتند که ذکر استغفرالله باعث افزایش روزی میشه
میدونم یکی از راه های تضعیف نفس عماره روزه هست
میخوام روزه بگیرم
به نمازهام اهمیت بیشتری بدم اما نمیدونم چجوری
نمیدونم وقتی چشمات رو با هزاران چیز کثیف آلوده کردی با چه چیزی میتونی پاکش کنی
فکر میکنم آدم اگه توی ترازوی وجودش سمت گناه سنگین تر باشه کارخوب و ثواب کردن براش سخت تر باشه و اگه کارهای خوبش بیشتر باشه انجام گناه براش سخت تر دردناک در خواهد بود.
من از شهوت رانی بدم میاد ، خیلی بدم میاد ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم واین کارها رو میکنم
با خودم قرار گذاشته بودم تا آخر عمر حداقل روزی یه آیه قرآن بخونم ولی اکثرا یادم میره
چجوری چشمانم رو از گناه هایی که میکنم پاک کنم ؟ چیکار کنم که دیگه سمت نگاه نامحرم و محتوای پورن نرم ؟
چه کنم که دیگه استنما رو ترک کنم اخه حالم به هم میخوره من متاهلم مثلا خاک تو سرم باشه ؛ گرچه فکر میکنم تنها دلیلش نگاه کردن به پورن هست
چه کنم که به نمازم بیشتر اهمیت بدم ؟
دوست دارم بهم فرمول بدید ! هر سوره قرآن هر ذکر و هر نمازی یه خاصیتی داره
هر کاری یه نتیجه ای داره
نیاید بهم بگید تقوا پیشه کن و این چرت و پرت ها
بهم راه حل بدید نه شعار که فیلم ها رو نگاه نکن ، خودم میدونم نباید نگاه کنم اما جلوی کشش و وسوسه های شیطان رو نمیتونم بگیرم مشکل اینه ، چه کنم که اینجوری نشه


با تشکر

در پناه قرآن و عترت پیروز و موفق باشید


نشانه های یک مرد چشم چران چیه؟


نشانه های یک مرد چشم چران چیه؟ به شوهرم در این مورد شک دارم

در صورتی که رفتاری از ایشان نمی بینید که دلیل بر چشم چران بودن ایشان باشد به شما پیشنهاد می کنیم اصلا دنبال این علایم نگردید چرا که هم خودتان را آزار می دهید و هم باعث تلخی و سردی روابط زناشویی تان می شوید. در نگاه دینی اصل بر پاک بودن و سالم بودن افراد است مگر این که خلاف آن ثابت شود و برای همین هم ما از تجسس در رفتار هم منع شده ایم.

اما به طور خلاصه به علل و عواملی که ممکن است باعث این بیماری شوند اشاره می کنم:

محرومیت جنسی: ویلهم اشتگل محرومیت های جنسی را عامل این بیماری دانسته و می گویند : محرومیت های جنسی باعث می شود که (لی یبدو) در اعصاب چشم متمرکز شود، با این تمرکز، بستگی عصب چشم با اعصاب جنسی توسعه یافته وشخص از چشم چرانی لذت می برد و با دیدن اندام جنس مخالف تحریک می شود. (اصول روانکاوی فروید ، صص 257 ـ 259 .)
با توجه به این که یکی از وظایف اصلی طرفین ارضاء نیازهای جنسی طرف مقابل است به هر میزان که به نیاز و درخواست ایشان بیشتر جواب مثبت بدهید و مهارت و هنر لازم برای رفع این نیاز را به کار بگیرید احتمال انجام یا ادامه این رفتار ناشایست را کاهش می دهید.

خود نمایی زنان: بیشترین عامل بروز این بیماری در مردان حس خودنمایی در زنان است. مردان به طور طبیعی نسبت به زیبایی و اندام جنس مخالف حساس اند و زنان بد یا بی حجاب با خودنمایی در عرصه جامعه این گرایش مردان را تحریک می نمایند.
این مساله در تفاسیر شیعه وسنی ذیل آیه 30 سوره نور نقل شده است.

قرآن کریم برای رفع این معضل اجتماعی در آیات شریفه سوره نور، از یک طرف مؤمنان اعم از زنان و مردان را مخاطب قرار داده دستور می دهد که نگاه های خود را کوتاه ساخته و به نامحرم خیره نشوند و از فساد و آلودگی دوری کنند و از سوی دیگر به خانم ها دستور می دهد پوشش مناسب را رعایت کرده و زیورآلات خود را آشکار نسازند. تا حوادث نظیر حادثه ای که آیه در ارتباط با آن نازل شده است، اتفاق نیفتد و جوانان از خود بی خود نشده و دنبال زنان و دختران نامحرم راه نیفتند و امنیت و آرامش خود و دیگران را خدشه دار نسازند.

در سوره احزاب نیز در یک جا به خانم ها دستور می دهد: «در محاورات روزمره حالت عادی داشته و با ناز و کرشمه و طنازی صحبت نکنید و در کوچه و خیابان با بدن های نیمه عریان و لباس های بدن نما، ظاهر نشوید.»( برداشت از آیه 32 و 33 سوره احزاب.) چند آیه بعد می فرماید: «با چادر و مقنعه اندام خود را بپوشانید.»( قرآن کریم، احزاب/ 59: ترجمه آزاد) تمام این برنامه و تأکیدها برای آن است که: مردم، زن ها را به عنوان افراد عفیف و پاکدامن بشناسند و موجبات آزار و اذیت آنان را فراهم نسازند(برداشت از آیه 59 سوره احزاب). و چشم طمع ندوزند.( قرآن کریم، احزاب/ 32) و در نتیجه امنیت و آرامش قشر خانم ها در سایه چادر و رعایت ضوابط شریعت و پوشش اسلامی، تأمین شود.


در نهایت این که برای حل این مساله هر دو جنس از مرد و زن باید به مسئولیت خود واقف بوده و عهده دار آن گردند و بدون توجه به عامل محرک و نیز عدم جوابگویی منطقی به نیاز طرفین از سوی هم، حتی در صورت اجبار کردن یک امر بر فرد، احتمال تاثیر دراز مدت آن مساله بعید به نظر می رسد.