تخم مرغ خونی، کیک، کلوچه

آیا تولید کنندگان کیک و کلوچه، تخم مرغ خونی را جدا می کنند؟

با سلام خدمت کارشناسان محترم و دوستان عزیز
میخواستم بدانم آیا وجود تخم مرغ خونی در غذا، غذا را نجس می کند؟ اگر کسی مرجع تقلیدش تخم مرغ خونی را نجس بداند، آیا می تواند کیک و کلوچه بخورد؟ چون به نظر می رسد اکثر کارخانه ها تصمیم به جدا کردن تخم مرغ خونی ندارند.
و با توجه به اینکه معمولا در یک جعبه تخم مرغ معمولا یک دانه تخم مرغ خونی پیدا می شود، و کارخانه ها هم تخم مرغ را به صورت فله و عمده استفاده می کنند، آیا میتوانیم از طهارت کلوچه مطمئن باشیم.

ضمنا به خاطر این سوال از صنف محترم کیک و کلوچه و دوستان عزیزی که نسبت به مسائل طهارت و نجاست وسواس دارند، معذرت می خواهم.