حساب

حدیث حساب و سریع الحساب بودن خداوند

سلام. در روایتهای معاد، گاهی توسط علما روایاتی نقل می شود مبنی بر اینکه در روز قیامت محاسبات مردم به این شکل است که فرد به صورت طولانی مورد حسابرسی قرار می گیرند و این برای برخی ملال آور می شود تا جایی که مایل هستند که به جهنم بروند ولی حسابرسی ادامه پیدا نکند.

آیا این روایت، دقیقا در اسناد آمده است؟

اگر این روایت در اسناد حدیثی آمده است، چگونه سخن قرآنی مبنی «سریع الحساب بودن خدا» و با معادشناسی اسلامی که می گوید فرد در قیامت با صورت و نتیجۀ عملش روبرو می شود، و اینطور نیست که مجازات به صورت قراردادی باشد، سازگار است؟(اگر قرار باشد ابتدا یک حساب طولانی انجام بشود و بعد بگویند بفرما این صورت عملت، این حالت قراردادی دارد و نه حالت نتیجه.)

با سپاس

برچسب: 

در سالی که گذشت به خودت چند نمره میدی ؟ چرا ؟

بسم الله الرحمن الرحیم

هدف از این تاپیک تامل در اعمال خودمان در این سال هست ( روزهای پایانی سال 94 ) که چه کارها کردیم ؟ چه کارها نباید میکردیم و . . .
غفلت کردیم و . .

به خودمان چند نمره میدیم و چرا ؟

برنامه منظم خسوف و کسوف

شما می توانید با یک حساب ساده، به همه خورشید گرفته ها و ماه گرفته های گذشته و آینده پی ببرید. زیرا این دو پدیده کیهانی روش منظمی دارند، در هر 18 سال و 11 روز، دوره کسوف و خسوف تجدید می شود و این کسوف در دوره کنونی درست در جای آن کسوف در دوره های گذشته و همچنین آینده قرار دارد. این ترتیب منظم و بدون اشتباه را که هزارها سال است ادامه دارد و پیوسته تجدید می شود. عقل باور نمی کند که از روی تصادف باشد و مهندس عالیمقام گرداننده آن نباشد. چون کمترین تغییری، در آن داده نمی شود دو کار یکنواخت از طبیعت بی شعور ساخته نیست. شما حوادثی را که بوسیله سیلها یا بادها بوجود می آید می بینید یکجور نیستند و گوناگون میباشند. پس چگونه طبیعت بی شعور می تواند بطور مکرر هزارها کار یکنواخت انجام دهد؟!