حوا

آیا درسته که خداوند در وجود حضرت آدم ار روح خود دمید ولی در حضرت حوا نه؟!؟!

با سلام خدمت دوستان گل

واینکه این سوالی که واسم مطرحه چند وقت پیش یه جایی بودم که یه اقایی داشت در مورد برتری مرد ها نسبت به زن ها صحبت میکرد!!!خیلی چیزا هم گفت یکیش این بود که خدا تو وجوده حضرت ادم (الان یادم نیست دقیق یا حضرت ادم یا کل مرد ها) از روح خودش دمید ولی در وجود حضرت حوا نه!!!میخواستم ببینم درست گفته ؟!؟!؟ سندی در این رابطه یا سندی راجع به نقض این حرف هستش؟؟!؟

برچسب: 

ربط ذکر حضرت حوا با بی بار شدن درختان(كارشناس:مجيد)

انجمن: 

« هرگاه حضرت آدم پای درختی ذکر می گفت پر از میوه می شد و هرگاه حضرت حوا میگفت بی بار میشد .»

با عرض سلام خدمت کارشناسان محترم بخش قرآن و حدیث
این جمله ای که بالا نوشتم رو توی یک کتابی خوندم البته کتاب مال کسی بود و فقط چند دقیقه پیشم بود .
منظور از این حدیث چیه ؟
البته توی پاورقی آدرس داده بود (علل الشرایع / ج2/ص820 )

ببخشید خودم علل الشرایع رو نتونستم گیربیارم.اگه سایتی میشناسید که بشه کتب حدیثی رو توش مطالعه کرد(هم کتب شیعه و هم کتب اهل سنت) ممنون میشم بهم معرفی کنید .

متشکرم
یا علی:Gol:

عکسهايی از مقبره مادر بشريت، حضرت حوا

[="Blue"][="DarkGreen"]عکسهايی از مقبره مادر بشريت، حضرت حوا [/]

با وجود آن كه وهابيان آثار اسلامي را در عربستان تخريب كرده‌اند، عكسهايي از مقبره حضرت حوا، مادر همه انسانها در برخي موزه‌ها نگهداري مي شود.

به گزارش «آينده»، از جمله عکسها يي در وزارت فرهنگ فرانسه نگهداری می شود که مربوط به سال 1918 میلادی می باشد و یکی از مستشاران نظامی غربی به نام winchelsen در مناطق عربی گرفته است.

در حال حاضر هیج اثری از مقبره وجود ندارد و محل را با بتون آرمه مسطح کرده اند.
در توضیح تاریخ تخریب این مقبره، گفته مي شود سعودی ها بعد از گرفتن قدرت در سرزمین حجاز به بهانه مبارزه با شرک به تخريب آنها پرداخته اند.در طریقه وهابیت احترام به قبور شرک محسوب می شود.

مجله لوپوئن فرانسوی هم در مورد وجود چنین مقبره ای در ایام حج نوشت: قبرستانی در نزدیکی جده وجود دارد که حاجیان ایرانی برای زیارت به آن مراجعه می کنند، ولی از مقبره حضرت حوا اثری به جز یک دیوار باقی نماده است و ایرانیان با خواندن دعاهايی در آن جمع می شوند.

تاريخ طبري به نقل از"عبدالله بن عباس" آورده: که حضرت آدم در هند فرود کرده است و حضرت حوا در جده ولي بسياري از مورخان درخصوص محل دقيق قبر حوا ترديد دارند . ظاهراً نخستین «مقبره حوّا» را ایرانیان ساخته اند

[/]