خطورات ذهنی

زنای ذهنی چیست؟ و برای مقابله با آن چه باید کرد؟

یکی از مسائلی که این روزها گریبانگیر جامعه ی ما شده بالا رفتن سن ازدواج به دلایل مختلف منجمله تورم، عدم ثبات شغلی، گرانی مسکن، ادامه تحصیلات از یکسو و ... و همچنین افزایش آمار طلاق در بین زوجهای جوان از سویی دیگر است. یکی از مناسبات بسیار مهمی که شاید به چشم بسیاری اومده باشه اما ترجیح دادن در این خصوص سکوت کنن و اون رو نادیده بگیرن مسئله مناسبات جنس . ی در بین نسل جوان امروزی است. به نحوی که اگه سن بلوغ و شروع مسائل جنس.ی در نوجوانان را 15 سالگی در نظر بگیریم (که طبق گزاراشات مختلف این سن تا 7 سالگی هم کاهش پیدا کرده) و سن ازدواج به طور متوسط را 27 سالگی بپذیریم ، 12 سال مفقوده ای در این بین در خصوص مسائل و مشکلات ، راههای اطفا و کنترل شهوت جهت نوجوانان و جوانان وجود دارد که کمتر کسی به فکر ارائه راهکارهای صحیح در این خصوص در سطح جامعه بوده.
یکی از مهمترین این مسائل هجمه سریالها و فیلم های سینمایی از یکسو و وجود بسیاری سایتهای پورنوگرافی در محیط سایبر از سوی دیگر و همچین وجود پدیده های بازدارنده ای مثل اعتقادات، تعصب در خانواده های سنتی، وجود مسائلی همچون گشت ارشاد و .... و عدم اطفا و هدایت صحیح این غرایز به کانال درست و مناسب منجر به گسترش پدیده ی گسترده ای بنام زنای ذهنی در بسیاری افراد جامعه میشود. پدیده ای که در اگر چه دست و چشم و بدن فرد هیچگونه تماسی با جنس مخالف ندارد اما مناسبات جنسی بین فرد و جنس مخالف در ذهن بیمار شخص انجام میشه که به مرور تاثیرات بسیار مخربی بر افکار و تعقلات تک تک کسانی که درگیر این پدیده هستند برجای میگذاره.
پدیده ای که با گسترش روز افزون ماهواره (و ارائه فیلم هایی مانند ویکتوریا، همسان، عشق و رقص، عشق ممنوع و ....) در سطح جامعه و با پیام اصلی در جهت نهادینه کردن ایجاد مناسبات عاطفی نامشروع بین نسلی و ذائقه‌سازی برای عدم وفاداری به خانواده مبتنی بر تولید هیجان در این فیلم‌ها و سریال‌ها باعث شده که حتی بسیاری از افراد متاهل نیز درگیر این پدیده ذهنی اما مخرب بشن.
حالا شما بگید که برداشت تون از کلمه زنای ذهنی چیه؟ و چه تصوری از شنیدن این موضوع دارید؟