معطر

عکس شهیدی که قبرش همیشه بوی عطر می‌دهد!

انجمن: 

او همیشه مشغول نظافت توالت های آن پایگاه بوده و همواره بوی بدی بدن او را فرا میگرفت. تا اینکه در یک حمله هوایی …
سید احمد پلارک شهیدی که مزار پاکش بوی عطر می‌دهد.
مزار شهید سید احمد پلارک در میان سی هزار شهید آرمیده در گلزار شهدا از ویژگی بارزی برخوردار است که باعث ازدحام همیشگی زائران مشتاق بر گرد آن می‌شود. تربت پاک این بسیجی شهید همیشه معطر به رایحه مشک است و این عطر همواره از مرقد او به مشام می‌رسد. کم نیستند کسانی که تنها به نیت زیارت این شهید عزیز به بهشت زهرای تهران و قطعه ۲۶ آن سر می‌زنند.
شهید سید احمد پلارک در زمان جنگ در یکی از پایگاه های پشت خط به عنوان یک سرباز معمولی کار میکرد. او همیشه مشغول نظافت توالت های آن پایگاه بوده و همواره بوی بدی بدن او را فرا میگرفت. تا اینکه در یک حمله هوایی هنگامی‌که او در حال نظافت بوده، موشکی به آنجا برخورد میکند و او شهید و در زیر آوار مدفون میشود
.

بعد از بمب باران، هنگامی‌که امداد گران در حال جمع آوری زخمی‌ها و شهیدان بودند، با تعجب متوجه می‌شوند که بوی گلاب از زیر آوار می‌آید. وقتی آوار را کنار میزدند با پیکر پاک این شهید روبرو میشوند که غرق در بوی گلاب بود.
هنگامی‌که پیکر آن شهید را در بهشت زهرای تهران، در قطعه ۲۶ به خاک می‌سپارند، همیشه بوی گلاب تا چند متر اطراف مزار این شهید احساس می‌شود و نیز سنگ قبر این شهید همیشه نمناک می‌باشد بطوری که اگر سنگ قبر شهید پلارک رو خشک کنید، از طرف دیگر سنگ نمناک می‌شود.

می‌گویند شهید پلارک مثل یکی از سربازان پیامبر ( ص ) در صدر اسلام ، ” غسیل الملائکه ” بوده است . ” غسیل الملائکه “ به کسی می‌گویند که ملائکه غسلش داده‌ باشند . در تاریخ اسلام آمده که حنظله غسیل الملائکه که از یاران جوان پیامبر بود ، شب قبل از جنگ احد ازدواج می‌کند و در حجله می‌خوابد . فردا صبح ، زمانی که لشکر اسلام به سمت احد حرکت می‌‌کرد ، برای رسیدن به سپاه بسیار عجله کرد و بنابراین نرسید که غسل کند . او در این جنگ شهید شد و ملائکه از طرف خدا آمدند و او را با آب بهشتی غسل دادند . پیکر او بوی عطر گرفته بود که بعد پیامبر بالای پیکر او آمد و از این واقعه خبر داد . حالا گفته می‌شود شهید احمد پلارک عزیز هم اینچنین است و برای همین است که همیشه قبر او خوشبو و عطرآگین است .
کسایی که زیاد بهشت زهرا می‌روند به این شهید والا مقام میگویند شهید عطری.
خیلی‌ها سر مزار شهید سید احمد پلارک نذر و نیاز می‌کنن و از خدای او حاجت و شفاعت می‌خوان.
او معجزه خداست...

مختصري از مناجات‌هاي شهيد سيد احمد پلارك

سپاس خداي را كه ما را به دين خود هدايت نمود... السلام عليك يا ثارالله،‌ اي چراغ هدايت و اي كشتي نجات، اي رهبر آزادگان، اي آموزگار شهادت بر حرّان. اي كه زنده كردي اسلام را با خونت و با خون انصار و اصحاب با وفايت، اي كه اسلام را تا ابد پايدار و بيمه كردي.

آقا جانم، وقتي كه ما به جبهه مي‌رويم به اين نيت مي‌رويم كه انتقام آن سيلي كه آن نامردان بر روي مادر شيعيان زده، براي انتقام آن بازوي ورم كرده مي‌رويم، براي گرفتن انتقام آن سينه سوراخ شده مي‌رويم. سخت است شنيدن اين مصيبت‌ها.

خدايا، به ما نيرويي و تواني عنايت كن تا بتوانيم براي ياري دينت بكار ببنديم. خدايا به ما توفيق اطاعت و فرمانبرداري به اين رهبر و انقلاب عنايت فرما. خدايا توفيق شناخت خودت، آن طور كه شهدا شناختند به ما عطا بفرما و شهدا را از ما راضي بفرما و ما را به آنها ملحق بفرما.

خدايا عملي ندارم كه بخواهم به آن ببالم، جز معصيت چيزي ندارم والله اگر تو كمك نمي‌كردي و تو ياريم نمي‌كردي به اينجا نمي‌آمدم و اگر تو ستّارالعيوبي را برمي‌داشتي، مي‌دانم كه هيچكدام از مردم پيش من نمي‌آمدند هيچ، بلكه از من فرار مي‌كردند، حتي پدر و مادرم. خدايا به كرمت و مهربانيت ببخش آن گناهاني كه مانع از رسيدن بنده به تو مي‌شود. الهي العفو.


منابع :
http://mazlum.ir
http://www.leader-khamenei.com

آهوی مشک

عطر مشک، یکی از خوشبوترین عطرها است و عطری است افسانه ای. مشک خونی است بویا که در ناف آهوی مشک پدید می آید. آهوی مشک حیوان است ولی مانند نباتات، بر می دهد. نافه مشک در آغاز کال است، کم کم می رسد و پس از رسیدن اگر چیده نشود، می افتد. چه کارخانه شمیائی دقیقی در ناف این آهو قرار دارد که از خون مشک می سازد؟؟ آیا کدام مهندس، با چه ابزاری، این کارخانه را ساخت و درین جای کوچک قرار داده است؟! آیا کدام مهندس، همیشه بر این کارخانه نظارت می کنند، که محصولاتش بی عیب و مطلوب خریدار می باشد؟

ماده، قادر به ساختن چنین کارخانه ای نیست چون فاقد علم است و فاقد عقل است و عقل شرط اساسی ساختن هر کارخانه ای می باشد. ساختن آزمایشگاهی دقیق، در این حجم کوچک، آن هم در یکی از بی آزارترین حیوانات زمینی، نشانه هدف داشتن سازنده آن می باشد. آری تصادف، نمی تواند، سازنده آن باشد. چون تصادف هدف ندارد، و برای نتیجه، کاری را، انجام نمی دهد. هدف پدید آورنده این کارخانه دقیق عطرسازی چه بوده؟ آیا بهره برداری انسان بوده؟ که فرآورده آنرا، به طور رایگان تحت اختیار انسان، قرار داده است. اگر هدف او، بهره بردن انسان نبوده، چرا این کارخانه را در جانوران گزنده یا درنده، قرار نداد؟ چرا دستگاه مشک سازی را، در درون آهوی دشت قرار نداد؟ در جائی قرار داد که دیده شود، آن هم محفوظ ترین نقاط پیکر حیوان، در برابر خطرها. آیا چنین کارخانه مشک سازی، با این خصوصیات نشانه سازنده ای بسیار دانا، بسیار توانا، بسیار جوانمرد و کریم، بسیار مهربان انسان نمی باشد؟