چت
دروغ گفتن در چت
ارسال شده توسط رسانه در چهارشنبه, ۱۳۹۸/۱۰/۱۸ - ۲۰:۲۶بايد ها و نبايد هاي چت براي جوان امروزي
ارسال شده توسط طاها در دوشنبه, ۱۳۸۹/۰۴/۲۸ - ۱۳:۱۸راه حل برای مجرد های معتقد(شاید به ظاهر معتقد)
ارسال شده توسط *تسنیم* در سهشنبه, ۱۳۹۰/۰۲/۲۰ - ۰۰:۱۷سلام من یه دوست دارم ایشون 26 ساله است مجرد خیلی از لحاظ روحی به هم ریخته است برای اینکه از تنهایی دربیاد رو کرده به چت کردن از دست من هم هیچ کاری براش بر نمیاد به شدت افسرده شده رابطه اش با مادر و برادراش حسابی به هم ریخته... درسش هم تموم شده و به علت سختگیری های خانوادش سر کار هم نمیره(البته به نظر من سختگیری نیست) قراره برای برادرش که از خودش کوچیکتره زن بگیرن تلفنی که با من حرف میزد خیلی به هم ریخته بود یه خواستگار داره که نه اهل نمازه نه اهل روزه است و ولایت فقیه هم قبول نداره اما میگه شاید قبول کنه...اون دختر خوبیه به نظر من حیف سرنوشتش این جوری بشه به نظرتون چی کار میشه براش کرد
راهنماییم کنید لطفآ اون حرفهاشو فقط به من میگه عذاب وجدان دارم
نوشته های بانوان در انجمن مشکلی داره ؟ ------ فقهی
ارسال شده توسط vahid_barvarz در یکشنبه, ۱۳۹۱/۰۱/۲۰ - ۱۶:۵۶با سلام
مرجع تقلید :
آیت الله خامنه ای
استفاده از کلماتی همچون گلم , عزیزم , خانومم , خوشگلم و .....که بین بانوان در انجمن های گفتگو رد بدل میشود جایز است یا خیر .
( انجمن های گفتگو = مکانی در فضای اینترنت که مورد بازدید عموم قرار میگیرد )
توجه داشته باشید که منظور در جاهای عمومی هست نه پیام خصوصی .
با تشکر
از زیاد بودنش خسته نشید(پند و عبرت)
ارسال شده توسط او خواهد آمد... در سهشنبه, ۱۳۸۹/۰۶/۳۰ - ۱۳:۳۷اتاقهای گفتگو در کمینند!
چت روم به معنای گفتگو های عامیانست.در محیط اینترنت نیز معنای این فناوری گفتگو در اتاقهای خصوصی و یا عمومی است که بستگیبه سطح برخورداری و استفاده ی افراد از آن دارد.
در این محیط انتظار گفتگوی تخصصی بین افراد نیست اما بسیاری از آنها هم کارشناسانه و در مباحث فرهنگی و سیاسی و ... بوده و امکان بهره برداری تخصصی از آن وجود دارد البته سایتهایی هم هستند که به صورت انجمنهای مجازی دارای اتاقهای گفتگو هستند اما تفاوت این اتاقها با چت رومها این است که در اتاقهای چت روم فعل و انفعالات محو میگردد و به صورت آنلاین است ولی در انجمنهای گفتگو سابقه ی گفتگوها برای مدت طولانی باقی میماند و اصولا کاربرد هر یک متفاوت است.
تحقیقات متعددی که در زمینه ی انگیزه ی افراد برای روی آوردن به چت صورت گرفته نشان میدهد که همفکری یا همدلی تفریح وقت گذرانی سر گرمی و دوستی با جنس مخالف از مهمترین دلایل گپ زنی در اتاقهای اینترنتی هستند.
به گزارش یک سایت اینترنتی از یک نظر سنجی از مجموع 3118 نفر بازدید کننده از این سایت که در این نظر سنجی شرکت کرده بودند 12/37 درصد آنها برای تفریح و 7/22 درصد برای دوست یابی از چت استفاده میکنند.
سوال:آیا میتوان گفت جوانان و آدمهای تنها بیشترین کاربران اتاقهای گفتگو ی اینترنتی را تشکیل میدهند؟
پاسخ:بله.افراد تنها و تعداد زیادی از جوانانی که مهارتهای اجتماعی و ارتباطی ضعیفی دارند از مشتریان ثابت چت رومها محسوب میشوند.
سوال:علت این امر چیست؟
پاسخ:به دلیل اینکه در چت رومها نیازی به رعایت چارچوبها و استانداردها ی رایج در روابط فردی و اجتماعی نیست.این افراد به راحتی با دیگران ارتباط برقرار میکنند و در این فضاها هر کس بر اساس نیازی که در خود احساس مسکند وارد میشود.برخی افراد از مناسبات متناقض اجتماعی واقعیتهای تلخ زندگی ناکامی های گذشته و کنونی خسته هستند و برای افرادی دیگر تنها جنبه سر گرمی دارد و جبران کننده نیازهای ارتباطی آنها در دنیای واقعی است.
سوال:آیا این افراد با چت کردن از نظر روانی اقناع میشوند؟
پاسخ:گذشته از کسانی که ارضاء نیازهای روانی آنها را به چت رومها میکشاند عده ای از افراد به قصد مزاح و فریب دیگران وارد چت رومها میشوند و از دادن اطلاعات غلط و دست انداختن دیگران لذت میبرند.البته یکی از دلایل دیگری که گروهی از افراد به چت روی می اورند این است که مجبور نیستند برای هیچ مساله ای پاسخگو باشند.شاید به همین علت است که گفتگو به مسائل جنسی ابراز عشق و احساسات و بیان اسرار و درد دلهای خصوصی در این فضاها به راحتی صورت میگیرد.
سوال:در این فضاها افراد بیشتر ترجیح میدهند با چه کسانی چت کنند؟
پاسخ:طبق تحقیقات انجام شده بیش از 50 درصد افراد ترجیح میدهند با افراد متنوع و ناشناس و کمتر از یک سوم افراد تمایل داشتند با افراد آشنا چت کنند.همچنین 9/98 درصد تمایل دارند با افراد غیر همجنس چت کنند.بنابراین میتوانیم بگوییم که فضای غالب در محیط چت رومها گفتگوهای دوستانه جوانان غیر همجنس است که با نیت ارضای کنجکاوی آشنایی سر گرمی و تفریح و ماجراجویی انجام میگیرد.
سوال:آیا گفتگو درباره مسائل جنسی در فضای اینترنت میتواند آسیب رسان باشد؟
پاسخ:وقتی محتوای چت به مسائل جنسی کشیده میشود پیامدهای منفی بسیاری را به دنبال دارد نمونه ای از این پیامدها که تقریبا از طرف بیشتر کاربران تجربه شده است عبارت است از روحیه ای خسته و خرد شده احساس پوچی و ناکامی شکسته شدن حریمهای اخلاقی فحشا و سوء استفاده ی جنسی اختلالات رفتاری از قبیل خود ارضایی بی اعتمادی به جنس مخالف ترویج خشونت بی بند وباری تلف شدن وقت و پول و گاهی از دست دادن اعتقادات مذهبی.
سوال:پس این فضاها میتواند محیطی کاملا غیر اخلاقی و بی بند وبار را فراهم کند؟
پاسخ:بله.این امر اتاقهای گفتگوی اینترنتی را به شکل محیطی که امکان استفاده پورنو گرافیک یا هرزه نگاری از آن وجود دارد در می آورد.اعتیاد اینترنتی در سه مرحله اتفاق می افتد:تداوم استفاده.زیاد شدن ساعات مصرف و مرحله اعتیاد واقعی.
سوال:آیا خطری هم این افراد را تهدید میکند؟
پاسخ:در صورت بی توجهی میتواند بسیار خطرناک شود.اختلالات خواب و کم خوابی.افت تحصیلی شدید.کاهش وزن به علت اختلالات سیستم تغذیه ای بدن.بالا رفتن دامنه تنشهای عصبی.کاهش فعالیتهای اجتماعی.قانون گریزی.فقدان مسئولیت پذیزی در خانه.خشونت بیش از حد.پرخاشگری.تغییر عادتهای رفتاری و ابتلاء به سردردهای عصبی را میتوان از عوارض اعتیاد به اینترنت بر شمرد.توجه داشته باشید که افراد معتاد به اینترنت صرف نظر از جنسیت سن و مقطع تحصیلی بدون هیچ منظور و هدفی تنها برای یافتن چیزهای جدید و مهیج در این شبکه پرسه میزنند که معضلات اقتصادی بیکاری و نبود امنیت شغلی آن را تشدید میکند.
سوال:چه مشکلاتی در تعاملات خانوادگی و اجتماعی این افراد ایجاد میشود؟
پاسخ:برای افرادی که اسیر اینترنت شده اند دنیای مجازی چت رومها به راحتی جایگزین افراد فامیل دوستان تحصیل اشتغال و خواب میشود به طوری که بعضی از جوانان از ساعت 10 شب تا 4 صبح وقت خود را صرف اینترنت میکنند و در هفته 40 تا 50 ساعت را در دنیای مجازی میگذرانند و از دنیا ی واقعی که در ان زندگی میکنند فاصله میگیرند.در بسیاری از موارد آشنایی های اینترنتی منجر به بروز اختلافات شدید خانوادگی و گاه متارکه و طلاق میشود.
سوال:چه راه حلی برای ترک این اعتیاد وجود دارد؟
پاسخ:مهمترین راه کنترل کیفیت و کمیت اتصال به اینترنت است.همچنین مقید کردن فرد به برنامه زمان بندی شده برای اتصال به اینترنت و بیرون زدن از محیط مذکور برنامه ریزی مرتب برای گذراندن وقت به روشهای جایگزین مانند پرداختن به فعالیتهای ورزشی هنری و غیره از روشهای ترک اعتیاد اینترنتی و در راس این اقدامات کنترل و نظارت بر نحوه استفاده از اینترنت فرزندان است.
نکته:هر قدر فاصله میان دنیای واقعی و تخیلی افراد بیشتر شود احتمال بروز افسردگی و اختلالات روانشناختی در افراد نیز بیشتر میشود.نکته جالب اینجاست که این عوارض بیشتر شامل آن دسته از افرادی میشود که از اعتماد به نفس پایین تری برخوردارند.این افراد ممکن است احساس کنند که تنها در شبکه اینترنت و ارتباطات مجازی میتوانند موفق باشند و مکانیسمهای سازگاری آنان در رویارویی با مسائل و مشکلات روزمره و استرسهای معمول زندگی دیگر کارایی لازم را ندارد.به همین دلیل پس از بازگشت به واقعیت دچار یاس دائمی و یا افسر دگی میشوند.
با تشکر
اتاقهای چت در خدمت جاسوسی
ارسال شده توسط او خواهد آمد... در سهشنبه, ۱۳۸۹/۰۶/۳۰ - ۱۴:۰۰بنابر برخی گزارشهای منتشره سازمان اطلاعات و جاسوسی ایالات متحده(CIA) تلاش میکند جهت شناسایی تروریستهای احتمالی به نظارت بر اتاقهای گفتگو(chat rooms)بپردازد!در آوریل سال 2003 CIA موافقت کرد که بر روی پروژه های تحقیقاتی جدیدی سرمایه گذاری کند که توانایی های جدیدی را برای مبارزه با تروریسم از طریق فناوری پیشرفته فراهم میکند.یکی از این پروژه های تحقیقاتی اختصاص به نظارت بر رفتار کاربران اتاقهای گفتگو دارد.
بر اساس اعلام CIA و محققانی که بر روی این پروژه کار میکنند طرحهای ارائه شده آنها سیستمی را پیشنهاد میکندکه در زمینه هر اتاق گفتگویی قرار میگیرد و به آرامی شنود میکند.این سیستم میتواند به دستگاههای امنیتی کمک کند تا بدون دخالت کاربر به شناسایی گروههای مخفی و الگوهای ارتباطی در اتاقهای گفتگو پی ببرند.این برنامه بر روی یک کانال IRC شنود میشود و تمامی پیغامها را ثبت میکند.IRC یکی از قدیمی ترین و پرطرفدارترین روشهای چت است که روزانه صدها هزار نفر را به خود جذب میکند.گفته میشود این پروژه در اول ژانویه سال آینده آغاز میشود اما به نام سرورهای IRC اشاره ای نشده است.
جاسوسان اسرائیلی نیز با رخنه به چت رومها و سایتهای اینترنتی اطلاعات مورد نیاز در خصوص حملات اسلام گرایان را کسب میکنند.