جمع بندی معرفی کتاب و سی دی در موضوع خداشناسی
تبهای اولیه
معرفی کتاب و سی دی در موضوع خداشناسی
سلام
ببخشید،من اگر بخواهم درباره ی خداوند تحقیق کنم باید از چه کتاب هایی کمک بگیرم و از کجا شروع کنم؟
چگونه اصولی پیش بروم که وجود خداوند به صورت منطقی برای من اثبات شود و در مرحله بعد با صفات ایشان آشنا بشوم بطوریکه نه گمراه بشوم و عقایدم تقلیدی باشد.
من وجود خداوند را قبول دارم و دستان خداوند متعال را در زندگی ام دیده ام اما می خوام عقایدم تحقیق باشد چون بعضی وقتا سوالاتی به دهنم می رسد و چون نمی توانم برای آن پاسخی پیدا کنم پیش خدا شرمنده می شوم و همچنین اگر با یک کافر بحث کردم یا بتوانم قانعش کنم یا حداقل خودم منحرف نشم و گول نخورم.
میشه مراحل خداشناسی را توضیح دهید؟
و چند کتاب و سخنرانی به من معرفی کنید.
با تشکر
جمع بندی
پرسش:
برای تحقیق در مورد خداشناسی چه کتابهایی مناسب است؟
پاسخ:
کتابهای زیادی در باره خداشناسی نوشته شده است که برخي كتابها براي سطوح مقدماتي نوشته شده و برخي ديگر متوسط و بعضي هم تنها براي كساني مفيد است كه سالها در اين زمينه مطالعه كرده اند. البته نباید این نکته را فراموش کرد كه بحث خداشناسي تنها با كتاب قابل حل نيست و براي فهم كامل مطالب گفته شده در كتاب، انسان ممكن است نياز به استاد نيز داشته باشد. كلاسهايي كه در حوزه يا دانشگاه در اين زمنيه برگزار مي شود، شايد كمك وافري در حل مسائل و شبهات ذهني شخص بكند. البته برخي دروس مانند عقايد كه در حوزه تدريس مي شود، ظبط شده و در برخي سايت ها مانند سايت «تبيان» يا «مدرسه فقاهت» بارگذاري شده اند و برای کسانی که فرصت کلاس رفتن را ندارند، امکان خوبی است تا از تدریس اساتید مطرح استفاده کنند.
كتابهاي معرفی شده معولا از کتابهایی که ادبيات روان و ساده نگاشته شده شروع شده و به كتابهايي كه تخصصي تر هستند، ختم می شود:
1. درسهايي از اصول عقايد، حاج آقا قرائتي؛
2. «آفريدگار جهان» و «خدا را چگونه بشناسيم»، آيت الله مكارم شيرازي؛
3. توحيد، شهيد مطهري؛
4. عقايد استدلالي، علي رباني گلپايگاني، نشر هاجر؛
5. اصول عقايد، آيت الله مصباح يزدي؛
6. توحيد در قرآن، ايت الله جوادي آملي، نشر اسراء.
كتابهاي ديگري با عنوان اصول اعتقادات يا خصوص خداشناسي نگاشته شده كه همسو با كتابهاي مذكور هستند.