جمع بندی ازدواج با دختری كه عمل زيبايی انجام داده!
تبهای اولیه
ازدواج با دختری كه عمل زيبايی انجام داده!
سلام علیکم
بنده با دختر خانمی آشنا شده ام که تقزیبا از نظر اعتقادی سازگاری داریم و براشون مباحث اعتقادی مهم هست ولی عمل جراحی زیبایی انجام داده و ذکر کردند حتما در آینده هم انجام خواهند داد که من علافه ای ندارم(ایشون نقاب میزنند) حالا میخوام بدونم از نظر شما میتونه صرفا این موضوغ در آینده مشکلی ایجاد کنه؟ شدیدا دچار سردرگمی هستم چرا که در احادیث هم هست به ایمان توجه کنید که از این نظر به نظر ایشون معتقد و مومنه هستند ولی تمایل شخصی من این هست که خانم جراجی زیبایی ای (بوتاکس و اینها) نداشته باشند و ساده خودشان باشند البته ایشان در منطق این رو ذکر میکنند که از نظر مرجغ تفلیدشون اشکالی نداره(که همینطور هم هست) و نامحرم هم صورتشان را نمیبینه (که چون نقاب دارند همینطور هم هست)
لطفا راهنمایی بفرمایید
التماس دعا
متأسفانه در سال های اخیر زنان و دختران ایرانی به جراحی زیبایی نوع عطش و گرایش شدید پیدا کردند؛ البته پژوهشگران مختلفی به بررسی علت و دلایل این پدیده نوظهور پرداخته اند. معمولاً افرادی که سطوح بالاتری از نارضایتی بدنی دارند، به میزان بیشتری از راهبردهای مقابله ای بازسازی ظاهر خویش نظیر جراحی زیبایی استفاده کرده اند.
در این بین تبلیغات کاذب رسانه ای، القای اعتماد به نفس و خودپنداره پایین به مخاطبان برای عرضه و فروش بیشتر محصولات ضدلاغری، انجام جراحی های زیبایی، کاشت مو و... بی تأثیر نبوده است.
به هر حال، دختری که شما با وی آشنا شده اید و قصد ازدواج با وی را دارید، ممکن است تحت تأثیر همین عوامل به جراحی زیبایی روی آورده باشد و بر انجام دوبارۀ آن مشتاق باشد؛ البته این مسئله به تنهایی باعث نمی شود که شما آن را با موضوع ازدواج تان گره بزنید؛ بلکه باید باعث شود که شما در انتخاب همسر بیشتر دقت کنید و با استفاده از مشاورۀ پیش از ازدواج(Pmc) از میزان تناسب و همخوانی یکدیگر در معیارها و ملاک های ازدواج و صحت و سلامت ازدواج تان مطمئن گردید و آنگاه در صورت تأیید صحت و سلامت ازدواج تان توسط کارشناسان و مشاوران ازدواج برای ازدواج اقدام نمایید.
دوست گرامی سلام
ازدواج مهمترین تغییر و تصمیم در زندگی است که انسان را در مسیری قرار میدهد که علی القاعده بدون بازگشت است و باید تا پایان عمر در آن گام برداشت ازدواج محدودیت و مسئولیت پذیری است و انسان را متعهد میکند نه تنها حضور انسان دیگری را در کنار خود بپذیرد بلکه اسباب آرامش و آسایش او را فراهم نماید این شرایط سخت زمانی حتی لذتبخش میشود که در انتخاب شریک زندگی دقت و وسواس کافی داشته باشیم با این توضیح اجازه دهید صریح بگویم مشاوره و توصیه نمیتواند کمک زیادی به شما در انتخاب همسر نماید هیچکس بهتر از خودتان شما و سلیقه و معیارهای شما را نمیشناسد پس بدون اینکه ضعفی از خود نشان دهید به دلتان رجوع کنید و دختر خانم را در سنین کهنسالی تصور کنید اگر احساس کردید همچنان او را دوست دارید به انتخاب دلتان اعتماد کنید و با توکل بخدا دستش را طوری بگیرید که تا زنده اید رها نکنید خوشبخت و سعادتمند باشید.
یاهو
سلام و عرض ادب
کسی رو انتخاب کن که اولا اون شخص رو خوب شناخته باشی.
مشاورین به دلیل تجربه زیاد و ابزار هایی مثل تست های شخصیت و سازگاری و فلان میتونن خیلی خوب راهنماییت کنن.
کسی رو انتخاب کن که در خواستنش عقلت و دلت با هم همسو باشن ......اگه اینطور نباشه پس یه جای کار ایراد داره.
.
شما برای شناخت یک شخص حداقل حداقل به 6 ماه زمان نیاز دارید.
مومن بودن یکی از شروط هم کفو بودن هست.
بعدش این عوامل همشون مساله هستن:
درونگرا و برونگرا بودن
فرهنگ خانواده ها
سطح اقتصاد
گرم و سرد مزاج بودن (منظورم برا رابطه زناشویی هست)
نگرش به زندگی و روابط انسانها
سازگاری
و...
(یادمون باشه ازدواح حل مساله نیست خودش یک مساله هست.)
اگه این دختر خانم از هر لحاظ خوب بود و مشکل فقط عمل زیبایی هست
دلیلش میتونه کمبود اعتماد به نفس ویا عزت نفسش باشه که
میتونه با مراجعه به روانشناسی تا حدودی رفعش کنه.
یا اینکه شما میتونید بهش بگین که عمل های جراحی چقدر میتونه برا سلامتی انسان مضر و خطرناک باشه.
سلام
دختری رو میشناسم که به خاطر عمل زیبایی، گفتن بهتره یکی دو سال حامله نشه
و الانم دیگه بچه دار نمیشه...
پس باید علاوه بر بحث
دینی
و روانشناسی
مسئله سلامت و باروری رو هم در نظر داشته باشید
اساساً یک ازدواج درست و پایدار که آرزوی هر جوانی و بهویژه دختران است، مراحلی دارد:
مرحلۀ اول، بعد از پذیرش خواستگار تحقیقات محلی است که از محل زندگی و محل کار طرف انجام می پذیرد،
مرحلۀ دوم، صحبت های اولیه برای آشنایی بیشتر دختر و پسر باهم است که بهتر است حدود هفت جلسۀ دو ساعته زیر نظر خانواده ها برگزار شود، که در این مدت خانواده ها نیز تا حدودی باهم آشنا می شوند.
مرحلۀ آخر، مهمترین مرحله است شرکت در مشاورۀ پیش از ازدواج(Pmc) است تا همخوانی و مطابقت دختر و پسر در زمینۀ ویژگی های روانشناختی ـ شخصیتی، زیستی، نگرشی، اجتماعی، فرهنگی، تحصیلی و خانوادگی مورد بررسی قرار گیرد.
به یاد داشته باشید یکی از عوامل اصلی ناپایداری ازدواج ها شرکت نکردن زوجین در مشاوره پیش از ازدواج است تا همخوانی آنها در زمینۀ ویژگی های روانشناختی ـ شخصیتی، زیستی، نگرشی، اجتماعی، فرهنگی، تحصیلی و خانوادگی، مورد بررسی قرار گیرد؛ پس برای داشتن ازدواجی پایدار لازم است که دختر و پسر قبل از ازدواج به یکی از مراکز معتبر مشاوره جهت مشاورۀ پیش از ازدواج مراجعه کنند.
وقتی این مراحل را پشت سرگذاشتید می توانید با خاطری آسوده و توکل بر خدای مهربان و با جرئتمندی اقدام به پذیرش خواستگارتان نمایید؛ البته قضیه به همین جا ختم نمی شود و ان شاء الله بعد از ازدواج راه های غنیسازی زندگی زناشویی و دستوراتی که اسلام در این زمینه برای بهتر زیستن ارائه نموده به شما برای بهبود زندگی زناشویی کمک خواهد کرد.
بابک شیخ said in دوست گرامی سلامز
دوست گرامی سلام ازدواج مهمترین تغییر و تصمیم در زندگی است که انسان را در مسیری قرار میدهد که علی القاعده بدون بازگشت است و باید تا پایان عمر در آن گام برداشت ازدواج محدودیت و مسئولیت پذیری است و انسان را متعهد میکند نه تنها حضور انسان دیگری را در کنار خود بپذیرد بلکه اسباب آرامش و آسایش او را فراهم نماید این شرایط سخت زمانی حتی لذتبخش میشود که در انتخاب شریک زندگی دقت و وسواس کافی داشته باشیم با این توضیح اجازه دهید صریح بگویم مشاوره و توصیه نمیتواند کمک زیادی به شما در انتخاب همسر نماید هیچکس بهتر از خودتان شما و سلیقه و معیارهای شما را نمیشناسد پس بدون اینکه ضعفی از خود نشان دهید به دلتان رجوع کنید و دختر خانم را در سنین کهنسالی تصور کنید اگر احساس کردید همچنان او را دوست دارید به انتخاب دلتان اعتماد کنید و با توکل بخدا دستش را طوری بگیرید که تا زنده اید رها نکنید خوشبخت و سعادتمند باشید.اینکه می فرمایید: «مشاوره و توصیه نمیتواند کمک زیادی به شما در انتخاب همسر نماید»، صحیح نیست؛ چون گاهی برخی شناخت ها تنها از طریق اجرای آزمون های روان شناختی و نیز تحقیق از افراد آگاه به دست می آید. روال مشاورۀ پیش از ازدواج(Pmc) بدین گونه است که طرفین بعد از آشنایی های اولیه که با اطلاع و زیر نظر خانواده ها صورت می گیرد و معمولاً پنج شش جلسه بهطول می انجامد به یک مشاوری که متخصص در امر مشاورۀ قبل از ازدواج است مراجعه می نمایند و ایشان با تسلط بر آیتم هایی تعیینکننده ای چون تاریخچۀ خانوادگی طرفین و خاطرات دوران کودکی آنها و اجرای تست های مختلف نظیر تست های کتل و گلاسر و Ass و یا سایر تست هایی که بومی شده ایران است و نیز همخوانی و همسانی نگرش های طرفین در مسائل مختلف اخلاقی، اجتماعی، باورهای دینی، سیاسی و غیره که در طی چندین جلسه انجام می گیرد نظر خود را راجع به ازدواج آن دو اعلام می کند.
جمع بندی
پرسش:
با دختر خانمی آشنا شده ام که دختر معتقد و مؤمنی هستند و تقریباً از نظر اعتقادی سازگاری داریم و براشون مباحث اعتقادی مهم هست، ولی ایشان عمل جراحی زیبایی انجام داده و تمایل دارند که در آینده نیز چنین کاری رو حتماً انجام خواهند داد که من علاقه ای به این کار ندارم.
تمایل شخصی من این هست که همسر آینده ام جراجی زیبایی ای (بوتاکس و مانند آن) نداشته باشند و چهرۀ واقعی و ساده خودشان باشند؛ البته ایشان استدلالشان این است که این کار از نظر مرجع تقلیدشان ایرادی ندارد و نیز از آنجا که نقاب به چهره می زنند نامحرم چهرۀ ایشان را نمی بیند.
شدیداً دچار سردرگمی هستم، لطفاً راهنمایی بفرمایید؟
پاسخ:
متأسفانه در سال های اخیر زنان و دختران ایرانی به جراحی زیبایی نوعی عطش و گرایش شدید پیدا کردند؛ البته پژوهشگران مختلفی به بررسی علت و دلایل این پدیده نوظهور پرداخته اند.
معمولاً افرادی که سطوح بالاتری از نارضایتی بدنی دارند، به میزان بیشتری از راهبردهای مقابله ای بازسازی ظاهر خویش نظیر جراحی زیبایی استفاده کرده اند.
در این میان تبلیغات کاذب رسانه ای، القای اعتماد به نفس و خودپنداره پایین به مخاطبان برای عرضه و فروش بیشتر محصولات ضدلاغری، انجام جراحی های زیبایی، کاشت مو و... برای درآمدزایی بیشتر بی تأثیر نبوده است.
به هر حال، دختری که شما با وی آشنا شده اید و قصد ازدواج با وی را دارید، ممکن است تحت تأثیر همین عوامل به جراحی زیبایی روی آورده باشد و بر انجام دوبارۀ آن مشتاق باشد؛ البته این مسئله به تنهایی باعث نمی شود که شما آن را با موضوع ازدواج تان گره بزنید و از ازدواج با چنین دختری منصرف شوید؛ بلکه باید باعث شود که شما در انتخاب همسر بیشتر دقت کنید و با استفاده از مشاورۀ پیش از ازدواج(Pmc) از میزان تناسب و همخوانی یکدیگر در معیارها و ملاک های ازدواج و صحت و سلامت ازدواج تان مطمئن گردید و آنگاه در صورت تأیید صحت و سلامت ازدواج تان توسط کارشناسان و مشاوران ازدواج برای ازدواج اقدام نمایید.
اساساً یک ازدواج درست و پایدار که آرزوی هر جوانی است، مراحلی دارد:
مرحلۀ اول، بعد از انجام خواستگاری تحقیقات محلی است که از محل زندگی، محل تحصیل و محل کار طرفین انجام می پذیرد.
مرحلۀ دوم، گفتگوی طرفین و صحبت های اولیه برای آشنایی بیشتر دختر و پسر باهم است که بهتر است حدود هفت جلسۀ دو ساعته تحت اشراف و نظارت خانواده ها برگزار شود. در این مدت خانواده ها نیز تا حدودی باهم آشنا می شوند.
مرحلۀ آخر، مهمترین مرحله است که در آن دختر و پسر در مشاورۀ پیش از ازدواج(Pmc) شرکت می کنند تا همخوانی و مطابقت دختر و پسر در زمینۀ ویژگی های روانشناختی ـ شخصیتی، زیستی، نگرشی، اجتماعی، فرهنگی، تحصیلی و خانوادگی زیر نظر روانشناس حاذق و باتجربه مورد بررسی قرار گیرد.
روال مشاورۀ پیش از ازدواج(Pmc) بدین گونه است که طرفین بعد از آشنایی های اولیه که با اطلاع و زیر نظر خانواده ها صورت می گیرد و معمولاً چند جلسه به طول می انجامد به یک مشاوری که متخصص در امر مشاورۀ قبل از ازدواج است مراجعه می نمایند و ایشان با تسلط بر آیتم های تعیین کننده ای چون تاریخچۀ خانوادگی طرفین و خاطرات دوران کودکی آنها و اجرای تست های مختلف نظیر تست های کتل و گلاسر و Ass و یا سایر تست هایی که بومی شده ایران است و نیز همخوانی و همسانی نگرش های طرفین در مسائل مختلف اخلاقی، اجتماعی، باورهای دینی، سیاسی و غیره که در طی چندین جلسه انجام می گیرد نظر خود را راجع به ازدواج آن دو اعلام می کند.
به یاد داشته باشید یکی از عوامل اصلی ناپایداری ازدواج ها شرکت نکردن زوجین در مشاورۀ پیش از ازدواج(Pmc) است تا همخوانی آنها در زمینۀ ویژگی های روانشناختی ـ شخصیتی، زیستی، نگرشی، اجتماعی، فرهنگی، تحصیلی و خانوادگی، مورد بررسی قرار گیرد؛ پس برای داشتن ازدواجی پایدار لازم است که دختر و پسر قبل از ازدواج به یکی از مراکز مشاوره ای و خدمات روانشناختی معتبر برای مشاورۀ پیش از ازدواج مراجعه کنند.
وقتی این مراحل را پشت سرگذاشتید و صحت و سلامت ازدواج تان به تأیید رسید؛ آنگاه می توانید با خاطری آسوده و توکل بر خدای مهربان اقدام به ازدواج نمایید؛ البته قضیه به همین جا ختم نمی شود و ان شاء الله بعد از ازدواج راه های غنی سازی زندگی زناشویی و دستوراتی که اسلام در این زمینه برای بهتر زیستن ارائه نموده به شما برای بهبود زندگی زناشویی کمک خواهد کرد.
همچنین می توانید در دوران نامزدی و بعد از ازدواج با معرفی کتاب، مراجعه به مراکز مشاوره ای و به کارگیری راهکارهایی که برای تقویت اعتماد به نفس وجود دارد به تدریج اعتماد به نفس همسرتان را تقویت کنید تا وی انگیزه ای برای انجام دوبارۀ عمل جراحی زیبایی نداشته باشد و چهرۀ واقعی خود را بپذیرد.