نحوه قضاوت خدا با پیروان مذاهب دیگر
تبهای اولیه
با سلام به شما عزیزان و تشکر بابت تمامی زحماتتون.امیدوارم اجرتون رو از حضرت حق دریافت کنید برادرانم.سوالی دارم ازتون.لطفا من رو قانع کنید که آیا شیعه ها در جهنم نمیرن؟؟؟؟؟؟؟؟/یعنی ما شیعه هایی که مراعات همه چیز رو میکنیم و از محرمات پرهیز میکنیم بر باقی پیروان مذاهب دیگر برتری داریم؟با آیات قران بهم ثابت کنید که چه فرقی بین ماها و دیگر مردمان مذاهب دیگر است در اون دنیا؟آخه اونها چطور خدا باهاشون معامله میکنه؟از یه روحانی پرسیدم .گفت که همه اونها جهنمی هستن!!!!!!!آخه اونهایی که توی محیط های بدور از هرگونه وسیله هدایت و اسباب خداشناسی هستن چطور باید خدارو بشناسن!!ممنون میشم.یا حق
.سلام..
دوست من بالاخره باید جهنم را دید؛حالا چه کم چه زیاد..
به این ایه توجه کنید:
وَإِنْ مِنْكُمْ إِلَّا وَارِدُهَا كَانَ عَلَى رَبِّكَ حَتْمًا مَقْضِیا
و همه شما (بدون استثنا) وارد جهنم میشوید؛ این امری است حتمی و قطعی بر پروردگارت!
فکر می کنم ؛دیدن جهنم برای لحظاتی خالی از لطف نباشد...
البته جدی نگیرید..این یک جواب کلی بود البته دوستان جواب شما را خواهند داد...
یا حق
[FONT=times new roman]با سلام به شما عزیزان و تشکر بابت تمامی زحماتتون.امیدوارم اجرتون رو از حضرت حق دریافت کنید برادرانم.سوالی دارم ازتون.لطفا من رو قانع کنید که آیا شیعه ها در جهنم نمیرن؟؟؟؟؟؟؟؟/یعنی ما شیعه هایی که مراعات همه چیز رو میکنیم و از محرمات پرهیز میکنیم بر باقی پیروان مذاهب دیگر برتری داریم؟با آیات قران بهم ثابت کنید که چه فرقی بین ماها و دیگر مردمان مذاهب دیگر است در اون دنیا؟آخه اونها چطور خدا باهاشون معامله میکنه؟از یه روحانی پرسیدم .گفت که همه اونها جهنمی هستن!!!!!!!آخه اونهایی که توی محیط های بدور از هرگونه وسیله هدایت و اسباب خداشناسی هستن چطور باید خدارو بشناسن!!ممنون میشم.یا حق
[FONT=Verdana]به نام خدا و سلام.
[FONT=Verdana]بر اساس آیات قرانی نمیدونم اما اون چیزی رو که شنیدم بهتون میگم شاید کمکتون کرد.
[FONT=Verdana]من شنیدم تمام انسانها به جهنم میروند و از لبه پرتگاه آن میپرند اما کسانی مثل شیعیانی که با قران مانوس بودند پرواز میکنند... ناگفته نمونه که این فقط یه مثال که میزنند و تا به حال کسی جهنم و بهشت واقعی رو ندیده!!
[FONT=Verdana]پیروان مذاهب دیگه هم به ترتیب از حضرت نوح(ع) تا حضرت ختمی مرتبت در هر کتاب آسمانی به آمدن پیامبر جدید ندا داده اند و از پیروان خواسته که به آن مذهب بپیوندند پس در کتاب حضرت عیسی(ع) نیز خداوند به آمدن پیامبر دیگر که آخرین پیامبران است ندا داده و اگر همه ی پیروان تمامی ادیان به کتاب آسمانی خودشون عمل میکردند الان باید همه مسلمون میبودند.
[FONT=Verdana]و اینکه تمام ادیان خدای واحد رو میپرستند و میشناسند... البته اشتباه نشه فقط کسانی که دین و مذهب دارند نه گاو پرست و خورشید پرست و...
[FONT=Verdana]این چیزایی بود که من شنیدم امیدوارم کمکی بهتون بکنه.
[FONT=Verdana]یا علی:hamdel:
اهل کتاب در قرآن :
آیاتی که در قرآن ، نام اهل کتاب در آن برده شده است ، عبارتست از :
" ان الذين امنوا و الذين هادوا و النصارى و الصابئين من امن بالله و اليوم الاخر و عمل صالحا فلهم اجرهم عند ربهم و لا خوف عليهم و لا هم يحزنون " 1
" کسانى که ( به پيامبر اسلام ) ايمان آوردهاند ، و کسانى که به آئين يهود گرويدند و نصارى و صابئان [= پيروان يحيى] هر گاه به خدا و روز رستاخيز ايمان آورند ، و عمل صالح انجام دهند ، پاداششان نزد پروردگارشان مسلم است ؛ و هيچگونه ترس و اندوهى براى آنها نيست ."
" ان الذين امنوا و الذين هادوا و الصابئون و النصارى من امن بالله و اليوم الاخر و عمل صالحا فلا خوف عليهم و لا هم يحزنون "2
" آنها که ايمان آوردهاند و يهود و صابئان و مسيحيان ، هرگاه به خداوند يگانه و روز جزا ، ايمان بياورند و عمل صالح انجام دهند ، نه ترسى بر آنهاست ، و نه غمگين خواهند شد. "
" ان الذين امنوا و الذين هادوا و الصابئين و النصارى و المجوس و الذين اشرکوا ان الله يفصل بينهم يوم القيامة ان الله على کل شيء شهيد " 3
" مسلّماً کسانى که ايمان آوردهاند، و يهود و صابئان و نصارى و مجوس و مشرکان ، خداوند ، در ميان آنان روز قيامت داورى مىکند ؛ ( و حق را از باطل جدا مىسازد ) ؛ خداوند بر هر چيز گواه (و از همه چيز آگاه) است . "
در این آیات از اهل کتاب به : یهود ، نصاری ، مجوس و صابئین اشاره شده است .
مجوسيان معتقد به كتاب آسماني و پيامبري زرتشت هستند، و صابئان مدعي اند كه كتابي آسماني دارند و معتقد به خدا ، ملائكه ، بهشت ، جهنم و برخي از انبيا هستند . 4
جايگاه اهل كتاب نزد خداوند :
همانطور كه از آيات اول و دوم استنباط مي شود اصول اساسي دين ، كه مي تواند هر انساني را در
پيشگاه خداوند ، مورد تاييد و ماجور واقع كند ، 3 ( سه ) اصل زير است : ( دو اصل نظري و يك اصل عملي )
1- ايمان بخدا 2- ايمان به قيامت 3- كردار شايسته ( عمل صالح )
تحقیق : محمد صالحی 13 / 6 /89http://mahsan.parsiblog.com /
با سلام به شما عزیزان و تشکر بابت تمامی زحماتتون.امیدوارم اجرتون رو از حضرت حق دریافت کنید برادرانم.سوالی دارم ازتون.لطفا من رو قانع کنید که آیا شیعه ها در جهنم نمیرن؟؟؟؟؟؟؟؟/یعنی ما شیعه هایی که مراعات همه چیز رو میکنیم و از محرمات پرهیز میکنیم بر باقی پیروان مذاهب دیگر برتری داریم؟با آیات قران بهم ثابت کنید که چه فرقی بین ماها و دیگر مردمان مذاهب دیگر است در اون دنیا؟آخه اونها چطور خدا باهاشون معامله میکنه؟از یه روحانی پرسیدم .گفت که همه اونها جهنمی هستن!!!!!!!آخه اونهایی که توی محیط های بدور از هرگونه وسیله هدایت و اسباب خداشناسی هستن چطور باید خدارو بشناسن!!ممنون میشم.یا حق
سلام
1- شیعیان گنه کار به جهنم ( به معنای عامش ) می روند چه اینکه در بهشت وارد نمی شوند جز پاکان پس این ناپاکیها باید زدوده شود هر چه ناپاکی بیشتر توقف در عذاب طولانی تر
2- پیروان سایر ادیان به حسب دین خودشون باهاشون معامله میشه اما ایمان و عمل صالح در همه ادیان معیار سعادته که به معنای قبول داشتن خدای متعال و انجام کارهای شایسته است
3- برتری ما بر دیگران به شرط علم وعمل مطابق با نظر دین است و صرف انتساب چیزی را موجب نمی شود
4- برای سعادت مراتب زیادی می توان قائل شد و دین به بالاترین مراتب دعوت می کند لذا با یک نگاه خوش بینانه نمی توان جهنمی بودن اکثر مردم را پذیرفت چه اینکه رحمت الهی واسعه است
5- انسان بما هو انسان در سیر و حرکت است و توقف ندارد لذا جهنم نیز توقفگاه او نیست
موفق باشید
.لطفا من رو قانع کنید که آیا شیعه ها در جهنم نمیرن؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام و عرض ادب
دوست عزيز از شيعيان هم جهنمي هستند اما بايد ما ببينيم شيعه در واقع چه كسي است تا بحث جا بيفتد.
"شيعه" به معناي پيرو، در بين مسلمانان، نام اختصاصي دوستداران علي و اهل بيت: است.
دربارة شيعيان و فضائل آنها و نيز چگونگي برخورد با آنها در قيامت، روايات بسيار زيادي در كتب شيعي و سني نقل شده كه براي نمونه، چند مورد را بازگو ميكنيم:
ـ پيامبر گرامي اسلامفرمود: "شيعة علي همالفائزون يوم القيامة"(عيون اخبار الرضا، شيخ صدوق، ج 2، ص 52; بحارالانوار، علامه مجلسي، ج 65، ص 9، حديث 5، چاپ بيروت، امالي شيخ صدوق، ص 217.) همانا شيعة عليدر قيامت رستگارند."
ـ نيز فرمود: يا علي! بهشت مشتاق تو و شيعة تو است و ملائكه مقرب عرش به آمدن شيعيان تو خوشحال و براي آنها استغفار ميكنند.(بحارالانوار، ج 65، ص 41.)
در روايت ديگري از امام حسن عسكري از پيامبر گرامي اسلام; شيعيان و دوستداران آنها به چند دسته تقسيم شدهاند، گروهي كه گناهان آنها كم است در دنيا و يا هنگام مرگ با سختيهايي روبه رو ميشوند و تصفيه ميگردند; برخي نيز كه گناهانشان سنگينتر است، كارشان به بعد ازمرگ ميانجامد و در مراحل بعدي (برزخ و قيامت) تصفيه ميشوند، برخي نيز كه گناهان سنگيني دارند كارشان به جهنم ميكشد. اينان به طبقه بالاي جهنم وارد شده و پس از تصفيه و پاك شدن بيرون آمده و به بهشت ميروند. به فرموده پيامبر(ص) اينان "شيعه" نيستند، بلكه دوستداران و علاقهمندان اند.
در ادامه حديث آمده است: شخصي از پيامبر(ص) سؤال كرد: فلاني به ناموس همسايهاش نگاه ميكند و اگر براي او ممكن شود، از گناه ابايي ندارد. پيامبر(ص) غضب كرده، فرمودند: او را نزد من بياوريد! شخص عرض كرد: او از شيعيان و معتقدان به شما و علي است و از دشمنان شما بري است! حضرت فرمود:
مگر او از شيعيان ما است كه اين دروغ است; شيعة ما كسي است كه ]علاوه بر پيروي در اعتقاداتها در اعمال نيز از ما پيروي كند و آنچه كه از او نقل كردي، جزو اعمال ما نيست.[(تفسير امام حسن عسكري(ع)، ص 306 ـ 307، ط جديد.)برخي از محققان، نفي اسم "شيعه" در اين حديث و احاديث مشابه را به برخي از گنهكاران، نفي كمال ميدانند; يعني شيعيان درجاتي دارند كه هركس به سهم خود بهرهمند ميشود; چنان كه در آية 2 سوره انفال ميخوانيم: "مؤمنان، همان كساني هستند كه چون خدا ياد شود دلهايشان بترسد، و چون آيات او بر آنان خوانده شود بر ايمانشان بيفزايد و بر پروردگار خود توكّل ميكنند.
نيز در روايت ديگري از امام باقر(ع) ميخوانيم كه آن حضرت در پاسخ شخصي كه گفته بود: شيعه بين ما زياد است، فرمود: آيا غني و ثروتمند بر فقير عطوفت دارد؟ و آيا نيكوكار از گنهكار درميگذرد و برادري ميكنند؟ آن شخص پاسخ داد: خير! حضرت فرمود: آنها شيعه نيستند، شيعه كسي است كه اين چنين باشد.(اصول كافي، محمد بن يعقوب كليني، ج 2، ص 173، دارالكتب الاسلاميه / نيز بنگريد بحارالانوار، علامه مجلسي، ج 65، ص 164 - 165، مؤسسه الوفأ ـ بيروت.)
آيه به كساني اشاره دارد كه "مراحل بالاي ايمان قرار دارند و اين به معناي انكار ايمان از ديگر مؤمنان كه از صفات ياد شده در آيه بيبهرهاند نميباشد.(الشيعه في احاديث الفريقين، ص 543.)
یعنی ما شیعه هایی که مراعات همه چیز رو میکنیم و از محرمات پرهیز میکنیم بر باقی پیروان مذاهب دیگر برتری داریم؟با آیات قران بهم ثابت کنید که چه فرقی بین ماها و دیگر مردمان مذاهب دیگر است در اون دنیا؟
سلام مجدد
دليل برتري اسلام بر ساير اديان را كه استاد سعيد فرمودند و برتر بودن شيعه بر ديگر مذاهب را هم اگر جستجو كنيد در سايت حتما به جواب ميرسيد.
دوست عزيز فرق بين شيعه و غير شيعه هم در آخرت با توجه به مطالب پست قبلي مشخص شد و رواياتي رو عرض كرديم و اينكه آيه اي مشخص وجود داشته باشد در اين زمينه كه فرق شيعه با غير ان را گفته باشد نيست اما خوب اهل بيت عليهم السلام مفسرين واقعي قرآنند و خود قران ناطقند و كلامشان بر ما حجت است.
آخه اونها چطور خدا باهاشون معامله میکنه؟
در مورد اين نكته هم دوستان جواب دادند ولي بنده هم چند نكته عرض كنم.
ببينيد دوست عزيز كسي كه يقين داشته باشد آيين وي درست است، خواه مسلمان باشد و يا غيرمسلمان، و از آن جهت كه صد در صد علم و يقين دارد، تحقيق را براي خويش لازم نميبيند، لذا در آخرت عقوبتي نخواهد داشت، هر چند عقيده وي نادرست و اشتباه باشد. ولي كسي كه احتمال دهد كه آيين وي بي اساس و نادرست است، اگر تحقيق نكند، شايسته عقوبت است و مؤاخذ خواهد شد.
بنابراین یهودیها و مسیحیها و غیر آنان، اگر صددرصد آیین خویش را درست پنداشته و به اصطلاح «جاهل قاصر» باشند ، نه «مقصر» و انسانهای درستکار و جزء مستضعفان فکری باشند ، مجازات نخواهند شد و شاید وارد بهشت گردند ، اما اگر احتمال میدادند که آیینشان خطا و اشتباه است و تحقیق نکردهاند، شایسته کیفر خواهند بود.
در مورد فرق اسلامي، معتقديم كساني كه به خاندان پيامبر احترام نگذارند و اصطلاحاً ناصبي باشند ـ يعني به اهل بيت بيحرمتي كنند و به آنها ناسزا بگويند ـ اهل دوزخ مي باشند.
ولي در مورد عموم برادران اهل سنت در صورتيكه حقيقت شيعه به آنها عرضه نشده باشد نمي توانيم ادعا كنيم كه آنها بهشتي نخواهند بود. چرا كه با تبليغات سنگيني كه از جمله توسط وهّابيون عليه شيعيان انجام مي شود، بسياري از برادران مسلمان اهل سنت آشنايي صحيحي با شيعه ندارند، اما به امامان ما احترام فراوان مي گذارند كه انشاءا... همين موضوع باعث نجات آنان خواهد بود.
آخه اونهایی که توی محیط های بدور از هرگونه وسیله هدایت و اسباب خداشناسی هستن چطور باید خدارو بشناسن!
امروزه كمتر اين موضوع محقق است چون با پيشرفت علم و دهكده شدن جهان اسلام به گوش همه رسيده است و راه تحقيق براي همه ممكن است و توجيهي وجود ندارد اما اگر هم در نقطه اي هم كساني بودند و اسلام به گوش انها نرسيده بود جاهل قاصر هستند كه عرض كرديم در بالا تكليفشان را.