" پینوکیو ۲۰۱۳ "
تبهای اولیه
اثبات دروغگویی آمریکا درباره حمله شیمیایی سوریه
سیمور هرش، خبرنگار معروف آمریکایی فاش ساخت که دولت آمریکا با مردم این کشور صادق نبوده است و اتهامی که علیه حکومت سوریه درخصوص حمله با گاز سارین مطرح شده، دروغ است.
[SPOILER]
به گزارش افکارنیوز، جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا اوایل ماه سپتامبر ادعا کرد که این کشور مدارکی را دارد که نشان میدهد حمله با گاز اعصاب در حومه شهر دمشق به دستور بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه رخ داده است.
چند روز پس از این افشاگری باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در یک سخنرانی برای مردم این کشور گفت "ما میدانیم که حکومت بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه مسئول این حمله بوده است" و به گفته وی بشار اسد خط قرمز را رد کرده است.
اما سیمور هرش درمطلبی که روز یکشنبه در نشریه "لاندن ریویو آو بوکس" منتشر کرده عنوان کرده که دولت آمریکا اطلاعاتی دستچین شده را به مردم ارائه داده است.
وی در این زمینه به مکالمات با ماموران اطلاعاتی و مقامات ارتش اشاره کرد.
به گفته هرش یک مقام اطلاعاتی سابق بلند پایه گفته است که دولت اوباما اطلاعات موجود را در زمینه ترتیب و زمان دستکاری کرده تا رئیس جمهور بتواند به همراه مشاورانش اطلاعاتی را که چند روز پیش از حمله شیمیایی به دست آمده به گونهای جلوه دهد که این اطلاعات به صورت همزمان دریافت و تحلیل شدهاند.
به گفته هرش این تحریف وی را به یاد حادثه خلیج تونکین در سال ۱۹۶۴ انداخته است که در آن زمان دولت جانسون ترتیب رهگیریهای آژانس امنیت ملی آمریکا را دستکاری کرد تا یکی از بمبارانهای اولیه در شمال ویتنام را توجیه کند.
همین مقام عنوان داشت: در داخل ارتش و سازمانهای اطلاعاتی نارضایتی بزرگی وجود دارد، آنها میگویند ما چطور میتوانیم به اوباما کمک کنیم وقتی که وی و همقطارانش در کاخ سفید به دلخواه خود اطلاعات را دستکاری میکنند.
سیمور هرش در مطلب خود مینویسد: دولت آمریکا اطلاعات مربوط به گروه افراط گر النصرة را پنهان کرد.
به گفته هرش این گروه تا پیش از ماه مه یک تهدید هشدار دهنده بود و آمریکا اطلاع پیدا کرده بود که اعضای النصرة میتوانند گاز سارین ساخته و استفاده کنند.
با این وجود این گروه که همپیمان مخالفان شورشی در سوریه است، هرگز به عنوان متهم حملات شیمیایی اعلام نشد.
سیمور هرش به یک سند مربوط به ماه ژوئن اشاره میکند که برای معاون مدیر آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا فرستاده شده است و گفته است که گروه النصرة میتواند گاز سارین را به دست آورده و استفاده کند.
با این وجود دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا و همچنین دفتر آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا نتوانستند سند مورد اشاره را پیدا کنند. حتی با وجود اینکه آنها کدهای مربوط به آن را ارائه کردند.
سامانتا پاور، سفیر آمریکا در سازمان ملل در کنفرانسی خبری گفته بود: این بسیار مهم است که توجه کنیم تنها حکومت بشار اسد است که گاز سارین دارد و ماهیچ شواهدی نداریم که مخالفان سوری گاز سارین داشته باشند.
مشخص نیست که آیا دفتر سامانتا پاور نیز گزارش بسیار محرمانهای مربوط به تملک گاز سارین توسط گروه النصرة را در اختیار داشته است یا خیر. اما اظهارنظر وی بازتاب رفتاری است که در دولت آمریکا وجود داشت. دولت آمریکا تقریبا در همان زمانی از حمله شیمیایی در سوریه با خبر شد که شهروندان آن را فهمیدند.
به گفته سیمور هرش، جلسات روزانه اظهار گزارشهای اطلاعاتی در روزهای پیرامون حمله شیمیایی هیچ اشارهای به سوریه نکردند حتی با وجود آنکه تصاویر ویدئویی و عکسهای این حمله در اینترنت منتشر شده بودند.
وی افزود که یک سیستم حس گر در سوریه در دسامبر ۲۰۱۲ تولید گاز سارین در یک انبار تسلیحات شیمیایی ارتش سوریه را فاش ساخته بود. با این وجود مشخص نبود که آیا چنین چیزی یک شبیه سازی بوده است یا خیر.
به گفته هرش همه ارتشهای دنیا شبیه سازیهایی را از این دست انجام میدهند. بلافاصله اوباما به سوریه هشدار داد که استفاده از گاز سارین غیرقابل پذیرش خواهد بود.
هرش مینویسد: اگر آنچه که سنسورها ماه دسامبر گذشته مشاهده کردند به قدری مهم بوده است که رئیس جمهور مجبور شد دستور دهد که باید آن را سرنگون کرد چرا رئیس جمهوری آمریکا همین هشدار را سه روز پیش از حمله شیمیایی در ماه اوت نداد؟
همچنین رسانهها نیز در پاسخ به یک گزارش سازمان ملل درباره این حمله تسلیم تایید آن شدند. این گزارش که چندان در زمینه اطلاعات خود مطمئن نبود، گفت که سلاح استفاده شده به وضوح مطابق با مختصات گلوله توپخانهای با کالیبر ۳۳۰ میلیمتر است.
تئودور پوستول، استاد دانشگاه ام آی تی و دیگر کارشناسان مهمات چندی بعد عکسهای مربوط به این سلاحها را بررسی کرده و گفتند که این گلوله توپ یک گلوله دست ساز بوده که احتمالا به طور محلی ساخته شده است و با هیچ یک از سلاحهای زرادخانه ارتش سوریه تطابق ندارد و نمیتوانسته ۹ کیلومتر را از پایگاه ارتش سوریه که رسانهها فرض کرده بودند محل شلیک آن است، طی کند.
پوستول به همراه یکی از همکارانش به نام ریچارد ام. لوید دو هفته پس از حمله شیمیایی ۲۱ اوت تحلیلی را منتشر کردند و به درستی ارزیابی کردند که موشکهای این حمله یک کلاهک گاز سارین بسیار بزرگتر از آنچه که برآورد شده بود، داشته است.
روزنامه تایمز به تفضیل درباره این تحلیل گزارش داد و از پوستول و لوی به عنوان کارشناسان تسلیحاتی مهم یاد کرد.
یک مطالعه دیگر این دو کارشناس که چندی بعد از آن انجام شده بود و برد و مسیر پرواز موشکها را بررسی کرده بود با گزارشهای قبلی تایمز تناقض داشت و با وجود اینکه به این روزنامه ایمیل شد تاکنون منتشر نشده است.
اگرچه قطعنامه سازمان ملل احتمال مداخله نظامی آمریکا را کم کرد اما اگر این اتهامات تایید شوند تاثیر آنها چشمگیر خواهد بود و یادآور دولت جورج دبلیو بوش است.
میراث دولت بوش به دلیل اتهامات مربوط به اینکه آمریکا هیچ شواهدی از سلاحهای کشتار جمعی در عراق نداشت در حالی که این ادعا را داشت، بسیار تیره است.
به گفته هرش اطلاعات دست چین شده دولت اوباما مشابه با فرآیند استفاده شده برای توجیه جنگ عراق است.[/SPOILER]
[h=2]ضرورت افشاي جاسوسي ها و دروغگويي هاي آمريکا[/h] [FONT=Nasim]
- نويسنده آمريکايي تاکيد کرد، بايد جاسوسي ها و اقدامات مخفيانه و دروغگويي هاي آمريکا فاش شود.به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از شبکه تلويزيوني راشاتودي، " باب وودوارد " نويسنده و روزنامه نگار آمريکايي گفت کاخ سفيد اقداماتي انجام مي دهد که مردم اصلا از آن اطلاع ندارند. اين نويسنده امريکايي افزود، بايد در اين زمينه اطلاع رساني شود و مردم آمريکا بدانند که چه واقعيتهايي در اطراف آنها در جريان است.[SPOILER]
باب وودوارد خاطر نشان کرد، بايد مشخص شود سازمان اطلاعات مرکزي آمريکا " سيا " و پليس فدرال آمريکا " اف بي آي " و سازمان امنيت ملي آمريکا " ان اس اي " چه اقداماتي انجام مي دهند.
اين روزنامه نگار آمريکايي همچنين گفت، اخيرا فاش شده است که سازمان امنيت ملي آمريکا به صورت گسترده در کشورهاي مختلف جاسوسي مي کند. به گفته اين نويسنده امريکايي، دامنه اين اقدامات اطلاعاتي و شنودهاي اطلاعاتي به کشورهايي همانند آلمان نيز رسيده است.
[/SPOILER]
[h=2]انتقاد از دروغگويي دولت آمريکا[/h] [FONT=Nasim]
بزرگنمایی :
خبرگزاري آريا- يک روزنامه نگار آمريکايي گفت، دولت آمريکا بطور نظام مند دروغ مي گويد، اما هيچ يک از غول هاي رسانه اي اين دروغگويي ها ا به چالش نمي کشند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از واحد برونمرزي، "سيمور هرش"، روزنامه نگار کهنه کار آمريکايي، در مصاحبه با روزنامه گاردين انگليس گفت، دولت باراک اوباما ، رييس جمهوري آمريکا به طور نظام مند هميشه دروغ مي گويد، اما هيچ کدام از غول هاي رسانه اي آمريکا وي را به چالش نمي کشند.
هرش افزود، اين مسئله تاسف انگيز است، آنها بيشتر عده اي بله قربان گو هستند و مي ترسند از اوباما انتقاد کنند .
اين روزنامه نگار آمريکايي تاکيد کرد، هميشه وقتي اتفاق خيلي مهمي روي مي دهد، رئيس جمهوري و اطرافيان وي کنترل اخبار را در دست مي گيرند و تمام تلاش خود را مي کنند تا واقعيت بيان نشود.
هرش در بخش ديگري از مصاحبه خود به مسئله افشاگري هاي ادوارد اسنودن ، کارمند سابق آژانس اطلاعات مرکزي آمريکا - سيا پرداخت و گفت، به طور قطع اسنودن ماهيت بحث درمورد جاسوسي هاي آمريکا را تغيير داد. خبرنگاران نيز، درمورد اين جاسوسي ها مطالبي نوشته بودند، اما کار وي چشمگير بود، زيرا مدارک مستندي ارائه کرد.
بدون هیچگونه تردیدی فشارهایی که از گوشه گوشه نقاط تحت سلطه فیزیکی و رسانه ای آمریکا به کاخ سفید می رسد باعث شده است که مقامات کاخ سفید دچار نوعی هزیان و تناقض گویی های آشکار شوند و بار دیگر نشان دهند که به هیچ وجه من الوجوه قابل اعتماد نیستند . هر وقت که کوچکترین حرکت به ظاهر مثبتی ( البته آنهم فقط در گفتار ) از سوی مقامات آمریکایی شنیدیم ، در اقدامی تعجب انگیز ( برای افکار عمومی دنیا نه ملت ایران ) سایر مقامات کاخ سفید حرفشان را به طرز ناشیانه ای پس گرفتند ! از یاوه گویی و تشطط فکری و کلامی اوباما هم که کم نیدیه و نشنیده ایم . اوباما حدود 2 سال در سخنرانی خود در اجلاس آیپک اظهارات متناقضی در خصوص ایران مطرح کرده و تصریح کرد که ترجیح میدهد از دیپلماسی در قبال برنامه هستهای ایران استفاده کند . جالب اینجاست که وی به همین بخش از سخنانش اکتفا نکرد و در ادامه در حالیکه از دیپلماسی در قبال ایران حمایت کرد ، ادامه داد در شرایطی که دفاع از آمریکا و منافع کشور لازم باشد، در خصوص استفاده از زور علیه ایران تردید ندارد !!! نکته ای که در اینجا باید مورد تاکید قرار بگیرد این است که اوباما نمی تواند این سیاست دو پهلو و متناقض را بیشتر از این ادامه دهد . در صورت ادامه این روند یا باید وجه بین المللی خود در بین متحدانش را مخدوش شده بپذیرد و یا باید با تندروهای صهیونیستی در اسرائیل و کنگره کنار بیاید .
تو از دار دنیا دو دختر داری که خیلی خوب در حقشان پدری می کنی.
دنیا درک می کند :
که اگر هم دستور ارسال اسلحه به سوریه را برای تروریست ها صادر می کنی از روی نوعدوستی و به این دلیل است که دخترکان سوری را نیز همچون دخترکان خودت دوست داری.
هی باراک تو خیییییلی مهربونی پسر!
تو یه پارچه حقیقتی!
راستی باراک،
به دخترکانت بگو : این یک دختر بچه سوری است که تکفیری های مسلح شده از سوی تو ، اینگونه به زنجیرش کشیده اند و برای ارمغان آزادی و دموکراسی امریکایی در مقابل چشمانش، والدینش را ذبح می کنند.
آقای اوباما،
اگر ذره ای،
تنها ذره ای انسانیت در وجودت باقی مانده است آن دستهای چدنی را از دستکش مخملی ات بیرون بیاور.
پی نوشت 1 : نگارنده، تصویر این دختربچه ی شیعه سوری را تبلور سقوط بیرق امریکا در جهان می داند.
این تصویر حضیض قدرت این ابرقدرت سابق را برملا کرده است.
پی نوشت 2 : منبع عکس کودک سوری
اوباما کلا پینوکیوست دیگه
پینوکیوی 2010
پینوکیوی 2011
پینوکیوی2012
پینوکیوی2013
قبل اوباما که جرج بوش پینوکیو بود و قبل اون بیل کلینتون و الی اخر ...
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۳ 13 December 2013
یک مقام مسئول، ترک کردن مذاکرات کارشناسی با 1+5 از سوی هیات ایرانی را ناشی از اقدام آمریکا در تصویب تحریمهای جدید علیه ایران خواند.
یک مقام مسئول در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: ترک کردن مذاکرات کارشناسی از سوی هیات ایرانی در وین به دلیل اقدام آمریکا در تصویب تحریمهای یک جانبه جدید علیه ایران بوده است.
وی اظهار کرد: مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 به خوبی در وین پیش میرفت و دو طرف توانسته بودند به نقاط مشترک خوبی برسند اما با اقدام یک جانبه آمریکا در تصویب تحریمهای جدید علیه ایران که بر خلاف روح توافق ژنو و حسن نیت دو طرف است، مذاکرات پایان یافت و هیات ایرانی برای برخی مشورتها به تهران بازگشت.
به گزارش ایسنا، مذاکرات کارشناسی هیاتهای ایران و 1+5 که با حضور ناظرانی از سوی آژانس بینالمللی انرژی اتمی در وین در حال انجام بود، پنج شنبه شب و در حالی که قرار بود این مذاکرات امروز جمعه نیز ادامه یابد تحت تاثیر اقدام یک جانبه آمریکا در تصویب تحریمهای جدید علیه ایران متوقف شد.
ایران و 1+5 از 18 آذر ماه مذاکرات کارشناسی در راستای رسیدن به درک مشترک از بندهای توافق ژنو را آغاز کردند که تا پنج شنبه شب به طول انجامید.
بر اساس توافق ژنو در بخش مقدمهی آن آمده است که 3 کشور اروپایی به اضافهی آمریکا، روسیه و چین و ایران مسئول نهایی کردن و اجرای قدمهای مورد توافق میان مدت و راه حل جامع با حسن نیت خواهند بود.
در بخش دیگری از این توافق آمده است: در دورهی زمانی 6 ماهه که گام اول قرار است به اجرا درآید همهی اعضا با حسن نیت در جهت حفظ فضای سازنده در مذاکرات فعالیت خواهند کرد.
از این رو اقدام یک جانبه آمریکا در اجرای تحریمهای جدی علیه تعدادی از شرکتهای ایرانی خلاف حسن نیت و حفظ فضای سازنده در مذاکرات است.
همچنین این مقام مسئول از احتمال گفتوگوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با کاترین اشتون در این رابطه خبر داد.
به نظر میآید خروج هیات مذاکره کننده ایران از مذاکرات کارشناسی با 1+5 اولین واکنش ایران به اقدام آمریکا در اجرای تحریمهای جدی بوده است.
دروعگویان ارمریکایی را بشناسیم
[SPOILER]
تحریمهایی که میز مذاکره را به هم ریخت/ آیا توافق پابرجا میماند؟
شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۰۹
با توجه به تحریم های جدید علیه ایران و بازگشت تیم کارشناسی از وین به ایران باید دید این بازگشت برای ترک مذاکرات است یا جنبه رایزنی دارد؟
عرش نیوز :
روز 21 آذرماه، وزارتخانههای خارجه و خزانهداری آمریکا در بیانیهای مشترک مدعی شدند: 14 شرکت و چهار نفر به فهرست تحریم های ایران افزوده شده است؛ این شرکتها و افراد که بیشتر آنها ایرانی هستند، به دلیل کمک به برنامه هستهای ایران تحریم شدهاند. "دیوید کوهن" معاون وزیر خزانهداری در این بیانیه با اشاره به توافقنامه اخیر ایران و گروه 1+5 گفته است: "این توافقنامه از تلاشهای پیگیر ما برای شناسایی و رسیدن به همه حمایتکنندگان از برنامه هستهای ایران و همچنین تلاش کنندگان برای دور زدن توافقنامه جلوگیری نمیکند."
پس از این اقدام آمریکا، تیم کارشناسی ایران که برای ادامه بحث بر روی توافق نامه به وین رفته بود مذاکرات را نیمه کاره رها کرد و به ایران بازگشت.
ترک مذاکرات از سوی ایران در حالی است که منابع غربی از جمله رویترز خبر از ادامه مذاکرات در روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه هم داده اند و بر این اساس به نظر میرسد تحریم های جدید آمریکا که بر خلاف توافق ژنو و برنامه کار مشترک بوده است ، در ترک مذاکرات از سوی ایران بی تأثیر نیست .
مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 از دوشنبه هفته ای که گذشت در وین آغاز شد و عباس عراقچی مذاکره کننده ارشد ایران اعلام کرد که در پایان این مذاکرات تاریخ شروع به کار گام اول و مکانیزم اقداماتی که هر دو طرف باید انجام دهند و ساز و کارهای اجرایی آن اعلام می شود.
این اقدامات آمریکا درحالی بود که قبل از توافقنامه، آمریکا بیشترین تأکید را بر روی انجام اقدامات اعتماد ساز از سوی ایران داشت و پس از توافقنامه نیز با توجه به تفسیر های مختلف از توافقنامه، ایران تمامی اقداماتی که در توافق نامه بر عهده او بود را انجام داد.
عملکرد آمریکا در خصوص ادامه روند پیشین خود برای ملت ایران خیلی هم جای تعجب نگذاشت؛ چرا که مقام معظم رهبری پیش از این تأکید کرده بودند که ما به مذاکرات خوشبین نیستیم و آمریکا قابل اعتماد نیست.
واکنش های گسترده ای به این توافق در داخل و خارج از کشور صورت گرفت که رویترز رد این خصوص نوشت: تحریم های جدید خشم ایران را برانگیخت.
در ادامه این واکنش ها عراقچی ضمن انتقاد از تحریم های جدید اعلام کرد: این تصمیم خلاف روح حاکم بر توافق ژنو است و ادامه مذاکرات را پیچیده می کند.
وی همچنین گفت: دولت در این خصوص عکس العمل مناسب اتخاذ می کند.
با توجه به عهد شکنی امریکا در توافقنامه ژنو و همچنین صحبتهای قبلی دولت در خصوص اینکه اگر آمریکا عهد شکنی کند، روند مذاکرات متوقف می شود، باید دید که آیا دولت همچنان به ادامه مسیر مذاکرات پافشاری می کند یا خیر؟
این در حالی است که محمد جواد ظریف گفته بود که تصویب تحریم های جدید علیه ایران توافقنامه ژنو را نقض میکند و عمر این توافقنامه را پایان می دهد.
باید دید بازگشتن تیم کارشناسی مذاکرات از وین به ایران درحالی که اخبار از ادامه این مذاکرات تا روز یکشنبه خبر می دادند به خاطر رفتار دوگانه آمریکا است و یا اینکه این تیم به خاطر رایزنی با مقامات ایران به دلیلی پیچیدگی مذاکرات به ایران بازگشته است؟ [/SPOILER]
دروغگو.یی امریکایی ها تا کی ادامه خواهد داشت؟
[SPOILER]نماینده مردم میاندوآب در مجلس با محکوم کردن تحریم های جدید امریکا علیه ایران گفت: در صورت اعمال تحریم های جدید، آمریکا منتظر واکنش باشد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ مهدی عیسی زاده در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، با انتقاد از وضع تحریم های جدی آمریکا علیه ایران گفت: در مقابل این اقدام آمریکا جمله ای که باید گفت این است که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. وی تصریح کرد: بر اساس توافق نامه ای که ایران با کشورهای 1+5 در ژنو داشت اعمال تحریم های جدید آمریکا بر علیه شرکت های ایرانی بر خلاف این توافق نامه است و این اقدام آنها باعث شد که به همه جهانیان ثابت شود که ایران به تعهدات خود پایبند بوده و این آمریکا ست که دروغ می گوید . نماینده مردم میاندوآب و شاهین دژ در مجلس افزود: آمریکا با زیاده خواهی خود می خواهد همه چیز در سیطره حقوق آنها باشد. عیسی زاده ادامه داد: ایران کشوری غنی است و اگر آمریکا به این اقدام خصمانه خود ادامه دهد مطمئن باشد که هر کنشی را واکنشی خواهد بود و ما نیز گزینه های مختلفی را روی میز داریم. انتهای پیام/[/SPOILER]
اوباما برنده جایزه "دروغ سال"
[SPOILER]شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۴۳
مرجع : خبرگزاری ايسنا
یک وبسایت، جایزه "دروغ سال ۲۰۱۳" میلادی را به رئیسجمهوری آمریکا اعطا کرد.
به گزارش افکارنیوز، وبسایت "پولیتیفکت" به این خاطر جایزه مذکور را به باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا داد که وی به هیچ یک از تعهداتش عمل نکرده و آنها را به حقیقت تبدیل نکرد.
یکی از مهمترین و خاطره انگیزترین تعهدات اوباما درباره قانون خدمات درمانی بود. اوباما بلافاصله پس از دریافت نامه چهار میلیون آمریکایی مبنی بر اینکه بیمهاشان لغو شده است، گفت: اگر برنامه درمانی خودتان را دوست دارید، از آن حمایت کنید.
بعدا، اوباما این مساله را رد کرد و کلماتش را تغییر داد و بیانیه دیگری صادر کرد و گفت: تا زمانی که قانون مربوط به خدمات درمانی تصویب نشود، تغییری در خدمات سلامت به وجود نمیآید.
رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبهای با شبکه خبری ان.بی.سی گفت: ما آنچنان که باید واضح و صریح درباره تغییرات صحبت نکردیم. من هر آنچه را که باید انجام میدهم تا مطمئن شوم مردم در موقعیت و شرایط خوبی هستند. من از اینکه باعث شدم مردم آمریکا در این شرایط باشند متاسفم چرا که من این تضمین را به آنها دادم.
بنا بر اعلام وبسایت پولیتیفکت، نفر دومی که جایزه دروغ سال را گرفته تد کروز، سناتور جمهوریخواه ایالت تگزاس به خاطر اظهارنظرش در کنگره است. فرد دیگر میشل بکمن، جمهوریخواه از ایالت مینهسوتا است که این جایزه را دریافت کرد و علت آن هم اظهارنظرش درباره نگهداری دادههای ملی و اسناد محرمانه سلامت آمریکاییهاست.[/SPOILER]
اوباما برنده جایزه "دروغ سال"