امام خامنه ای و انقلاب اسلامی ایران
تبهای اولیه
روایتی از یك تحصن
گزارشی از حضور آیت الله خامنه ای در تحصن روحانیون در دانشگاه تهران
هشتم بهمن 1357
با انتخاب دانشگاه تهران «برادرها صبح زود رفتند دانشگاه ... مشكلات زیادى هم سر راه ما انصافاً درست كردند اما مسجد خوشبختانه باز بود، ما رفتیم داخل مسجد و فوراً آن اتاقك سر مسجد را، آنجا را ستاد كارها قرار دادیم و بلافاصله یك اعلامیه منتشر كردیم؛ یعنى اولین كارى كه كردیم یك اعلامیه نوشتیم.»
بدینترتیب تحصن آغاز شد و اولین بیانیهی روحانیون متحصن مسجد دانشگاه تهران در هشتم بهمنماه ۵۷ صادر شد. در قسمتی از این بیانیه آمده است: «اینجانبان، به عنوان اعتراض به اعمال ضد انسانی دولت غیر قانونی بختیار از ساعت ۹ صبح روز یكشنبه هشت بهمن ماه جاری تا بازگشت حضرت آیتاللهالعظمی امام خمینی دامظله به وطن و به آغوش پُرمهر ملت، در مسجد دانشگاه تهران تحصن اختیار میكنیم و از این محل مقدس در كنار برادران دانشجوی خود، ندای حقطلبانه خود را به گوش جهانیان خواهیم رساند.» با شروع تحصن، سیل بیشمار جمعیت، بهسمت دانشگاه تهران سرازیر شد. روحانیون مختلف هم خود را به هر طریق به مسجد دانشگاه میرساندند و به متحصنین میپیوستند.
«اگر سخنرانىها و اعلامیهها نبود مفهوم نمىشد كه چكارى انجام گرفته، نه مردم در جریان قرار مىگرفتند و تبلیغات دستگاه هم مىتوانست شاید آن را جور دیگرى جلوه بدهد لذا بود كه چند تا برنامه در دانشگاه بود. یكى سخنرانیهایى بود كه مستمراً در مسجد دانشگاه انجام مىگرفت كه همهى ماها هر كدام یك برنامهى سخنرانى را اینجا گذاشتیم و دیگران سخنرانى مىكردند. یكى اعلامیهها بود، یكى هم یك نشریه، یك بولتن روزانه ما منتشر مىكردیم.»
[=arial]انتشار فیلم | پيام تلويزيونى به مناسبت بيست و دوم بهمن در سال ۶۱
از اوّلين روز پيروزى اين انقلاب، همهى ما گفتيم و همهى ملّت باور كردند كه كار با پيروزى بر ايادى آمريكا در كشورمان تمام نميشود، كار در بيست و دوّم بهمن به پايان نميرسد، بلكه كار در اين روز بزرگ و مبارك تازه آغاز ميشود...
بايد راه را گم نكنيم؛ آنچه موجب ميشود كه ما راهمان را گم نكنيم، از انقلابمان عدول نكنيم، اين است كه شعارهاى «استقلال، آزادى، جمهورى اسلامى» و «نه شرقى، نه غربى، جمهورى اسلامى» و شعارهاى اصولىِ از قبيل اينها را همواره به ياد داشته باشيم.
هر سخنى، هر عملى، هر حركتى كه ما را از اسلام دور كند، از مقرّرات اسلامى بر كنار بدارد و يا به سياست «نه شرقى و نه غربى» ما لطمه وارد بكند، در حقيقت ما را از آن نهايت و عاقبت نيك دور خواهد كرد.
[="Arial"][="Green"]
حضور رهبر انقلاب در مرقد مطهر امام راحل و گلزار شهدای بهشت زهرا
در ايام الله دهه فجر انقلاب اسلامی و سالروز ورود تاريخساز امام خمينی(ره) به ميهن اسلامی، حضرت آيتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، صبح امروز(شنبه) با حضور در مرقد مطهر امام راحل(ره)، ضمن قرائت فاتحه، ياد بنيانگذار جمهوری اسلامی ايران را گرامی داشتند.
رهبر انقلاب اسلامی سپس با حضور بر مزار شهدای هفتم تير و گلزار شهدای بهشت زهرا، برای ارواح طيبه ی شهدا علو درجات را مسألت كردند.
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=25141
[=Roboto]پنج هنر بزرگ امام خمینی(ره) به روایت رهبر انقلاب اسلامی:
مطرح كردن حاكمیت اسلام
شناختن نیروی مردم
گم نكردن هدف
جلوگیری از هضم شدن انقلاب در اردوگاه شرق و غرب
[=arial]سامان دادنِ نهاد بسیج
[=Roboto]
[="Arial"][="Green"]امام خامنه ای:
امروز اعتماد به نفس و اميد ملت ايران از همهى دورههاى گذشته بيشتر و چشمش بازتر است.
اميد و نشاط در ميان ملت بزرگ ايران يكى از دستاوردهاى اسلام و انقلاب است.
اين را ما قدر مىدانيم و مغتنم مىشماريم و براى پيشرفت در اين راه تلاش مىكنيم.
۱۳۸۲/۰۹/۲۵
توضیح تصویر- بخشی از مدارج علمی ایران بعد از انقلاب اسلامی:
* تعداد افراد باسواد از ۴۵درصد در سال ۱۳۵۷ به ۹۱درصد در سال ۱۳۹۲ رسیده است.
* ایران در تولید علم، رتبه ۲۰ جهان را در سال ۲۰۱۳ داشته است.
* ایران در زمینه رشد علمی، رتبه اول را در سال ۲۰۱۲ داشته است.
[/]
[="Arial"][="Green"]مقام معظم رهبری:
وقتى میگويند جمهورى اسلامى با فرستادن ماهواره به فضا- كه چشم رقبا و دشمنان جمهورى اسلامى را خيره كرد- دهمين يا نهمين كشورى است كه اين كار را انجام میدهد، اين خيلى حرف بزرگى است.
كى علم را اينجور در ایران پيش برد؟
كى نهضت علمى را در كشور به وجود آورد؟
كى آن هوش ذاتى ايرانى را در خدمت ابتكار و نوآورى قرار داد؟
نظام اسلامى.
نظام اسلامى بود که هم ماندگارى خودش را نشان داد، هم توانائى خودش را براى پيشبرد يك ملت. ۱۳۸۸/۰۲/۲۳
توضیح تصویر- دستاوردهای فضایی:
*ایران نهمین کشور دنیاست که توانسته است ماهواره به فضا ارسال کند
* ایران در میان معدودی از کشورهاست که توانست موجود زنده به فضا بفرستد
* ایران تنها کشور اسلامی است که ماهواره به فضا ارسال کرده است
[/]
[="Arial"][="Green"]مقام معظم رهبری:
پيشرفتهاى علمى ما در اين مدت سى و چند سال، پيشرفتهاى حيرتآورى است.
حالا فناورى هستهاى تصادفاً معروف شده است و همه توجه دارند ليكن فقط اين نيست؛
فناورى هستهاى هست،
علوم هوافضا هست،
علوم پزشكى هست
زيستفناورى هست،
نانوفناورى كه از علوم جديد و دانشهاى نوى دنياست، هست؛
سلولهاى بنيادى كه يكى از بزرگترين كارها در عرصهى علم است، هست؛
شبيهسازى، ساخت ابررايانهها،
فناورى انرژىهاى نو،
راديوداروهاى مهم
و داروهاى ضد سرطان هست؛ و اين فهرست ادامه دارد
۱۳۹۰/۱۱/۱۴
[/]
[=Roboto]رهبرانقلاب در دیدار فرماندهان نیروی هوایی:
مشكلات اقتصادی كشور را تنها اتكا به ظرفیت درونی حل میكند/خوشبختانه مسئولان دولتی به این رسیدند كه راه برطرف كردن مشكلات نگاه به بیرون و رفع تحریم نیست/از دشمن نمیشود انتظار داشت و به او چشم دوخت.
ملت،مسئولین ونخبگان وحدت خودرا حفظ كنند/انتقادها منصفانه باشد،دولت چندماهی بیشتر نیست آمده،باید فرصت داد.هم منتقدین با شرح صدر رفتاركنند هم مسئولین دولتی با منتقدین با شرح صدر رفتار كنند.
راز ماندگاری نظام اسلامی تكیه صریح و شفاف بر اصول و ارزشهاست همانطور كه امام بزرگوار اینطور بود/هیچ نباید این صراحت را از دست داد،تاكتیكها را میتوان عوض كرد ولی اصول باید مستحكم بماند.
امروز مشاهده میكنیم،دشمنان حرفهایی میزنند كه این مایه عبرت ملت ماست.ملت مذاكرات و اظهارنظرهای بی ادبانه آمریكاییها را زیرنظر داشته باشند/بعضی میخواهند نظرمردم را از دشمنی دشمن منصرف كنند.
صوت | http://farsi.khamenei.ir/audio-content?id=25238
عکس | http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=25231
[="Arial"][="Green"] شما نگاه كنيد و ببينيد كه تعداد محصّلين و دانشجويان زن - دختران تحصيل كننده در مراكز عالى - امروز در ايران بيشتر است يا در دوران حكومت طواغيت بيشتر بود؟ تعداد دانشجويانِ دخترِ برجسته و داراى نمره اوّل در تحصيلات، امروز بيشتر است يا در آن زمان بيشتر بود؟ عده زنانى كه در مراكز پزشكى و درمانى و در مراكز گوناگون علمى در اين كشور مشغول كار و تحقيق هستند، امروز بيشتر است يا آن روز؟ عده زنانى كه در صحنه سياست كشور و در عرصههاى مجامع بينالمللى حضور قدرتمند پيدا مىكنند و در آنجا از حقوق و نظرات اين كشور و اين ملت - كه كشور خود و ملت خودشان است - دفاع مىكنند، امروز بيشتر است يا آن روز بيشتر بود؟ مىبينيد كه امروز بيشتر است.
۱۳۷۳/۰۷/۲۰