مي خواهيم زندگي زناشويي خود را حفظ كنيم .
تبهای اولیه
اولین کاری که باید انجام دهید این است که خونسرد باشید و شرایط خود را ارزیابی کنید. درباره راهحلهایی فکر کنید که ممکن است در مشکلات رایج زندگی زناشویی شما تأثیر داشته باشند. این مثل معروف که میگوید «در و تخته با هم جورند» مثلی درست و بجاست. زمانی که همسرتان اشتباهی مرتکب میشود، شما هم به همان اندازه مقصر هستید. با اینکه عقیده دارید همسرتان مسبب ایجاد مشکلات است، عکسالعمل شما نیز عامل دیگری برای بهوجود آمدن آن مسئله است.
اگر می خواهید زندگی زناشویتان حفظ شود گربه را دم حجله بکشید. زنان محترم هستند ولی باید از مردان اطاعت کنند و این ضامن بقای زندگی است. به گفته های روانشناختی ترجمه ای هم اصلا توجه نکنید که اگر درست هم باشند اولا برای جامعه ما مناسب نیستند و ثانیا برای غرب چه فوایدی داشته اند که برای ما داشته باشند.
کلی گوئی نه اینکه بی فایده باشه ولی چندان فایده عملی نداره باید مشکلات هرفرد جزئی مطرح بشه تا بشه کمکش کردچون هرادمی یک دنیاست که با دیگری متفاوت است
جناب آزاد انديش صحبتهاي شما متين و منطقي ولي كي كلي گويي كرد؟
اينجا سايت سوال و جواب و بحث و مذاكره است.
شما هم ميتوني در اين بحث شركت كني تا به نتيجه برسيم.
رفتارها و گفتارهای منفی تنها به ضرر شما خواهد بود. بهمنظور جلوگیری از طلاق و حفظ زندگیتان، باید از واکنش نشان دادن به رفتارهای همسرتان بپرهیزید و دست به انجام اقدامات ضروری که زندگی شما را به حالت اول بازمیگرداند، بزنید. با وجود این دلایل، انتقاد از روی عصبانیت هم فقط اوضاع را بدتر میکند.
نکته قابل توجه
مسلمه که مشکلات دو بُعد دارند که طبعا حل اونها هم دو بُعد است؛ اول : درمانهای عمومی که در حل بیشتر مشکلات موثر و مناسب با بیشتر افراد هستند:مثلا درمان غصب و سوء ظن و وسواس های فکری و ...
دوم : افراد به شخصه با مشکلاتشون که لازمه با توجه به فاکتورها و گزاره های مختلف و آزمایش ها و تست های گوناگون مورد بررسی قرار بگیرند و متناسب با اونها و شرائطشون راه حل ارائه بشه.
سایت و امثال این نوع مشاوره ها ، مشکل گشای نوع دوم نیستند و باید بطور علمی به دنبال حل دسته اول گشت.
اگر می خواهید زندگی زناشویتان حفظ شود گربه را دم حجله بکشید. زنان محترم هستند ولی باید از مردان اطاعت کنند و این ضامن بقای زندگی است. به گفته های روانشناختی ترجمه ای هم اصلا توجه نکنید که اگر درست هم باشند اولا برای جامعه ما مناسب نیستند و ثانیا برای غرب چه فوایدی داشته اند که برای ما داشته باشند.
باعرض سلام و تشکر
اولا ًبا توجه به فرهنگ اسلامی و ایرانی ما رسیدگی به همسر و برآورده کردن نیازهای ایشان از مهمترین موضوعات است «زن گل خوشبوي زندگي است و نبايد كارهاي دشوار را بر او تحميل كرد». «فداروهن علي كل حال» «حبب الي من دنياكم النساء و الطيب و قرة عيني في الصلاة» «انهن امانة الله عندكم فلا تضاروهن و لا تعضلوهن» زنان امانت خدا بر شما هستند به ايشان زيان نرسانيد و بر ايشان سخت نگيريد.
از منابعي كه از دير باز در مباحث انتقادي درباره « جايگاه و منزلت زن در نگرش ديني» مورد استفاده قرار گرفته است كلام اميرالمومنين (علیه السلام) در نهج البلاغه مي باشد.
اما يك بررسي اجمالي در سيره حضرت ثابت مي كند كه آن حضرت عليرغم سنت جاهليت به شخصيت و مقام زن احترام بسيار مي گذاشته است. او نه تنها در خانه شريك زندگي همسر خود بوده است بلكه مردان را نيز به پاسداري از حرمت و حقوق زنان توصيه كرده و كوششهاي ايشان را در اداره خانه و تربيت فرزندان ارج نهاده است. در بيان كرامت و منزلت زن همين بس كه او را مظهر جمال و عطوفت الهي معرفي نموده و مي فرمايد:
در كلامي ديگر از زن به عنوان امانت الهي ياد شده است كه همچون امانتهاي ديگر خداوند ارزشمند و قابل احترام مي باشد و بايد آنچنانكه شايسته امانت گذار است از او محافظت و نگهداري شود.
امام علي (عليه السلام) پيش از هر مكتب مادي طرفدار زن، مدارا با زنان را تحت هر شرايطي حتي در صورت بد رفتاري و اهانت لازم و ضروري دانسته و خشونت و تعرض به او را محكوم نموده است.
قرآن براي بيان نقش زن در سعادت و تربيت فرزندان، همسران حضرت نوح و لوط را مثال مي زند كه چه بسا به سبب عدم صلاحيت آنان، فرزندانشان به كفر كشيده شدند.
منشا گرايش مرد به زن و آرميدن مرد در سايه انس به زن همانا مودت رحمتي است كه خداوند بين آنها قرار داده است. اين مودت و رحمت خدايي غير از گرايش غريزه در جنس مخالف است كه در حيوانها هم موجود است و حتي در حيوانات وحشي گاهي بيش از انسان يافت مي شود. پس راز اصيل آفرينش زن چيزي غير از گرايش غريزي و اطفاي شهوت خواهد بود. و از اين رهگذر است كه زن محبوب رسول اكرم (صلي الله عليه واله) واقع مي شود:
امانت الهي:
حضرت علي (عليه السلام) زن را امانت الهي مي داند كه همچون امانتهاي ديگر خداوند ارزشمند و قابل اكرام و احترام مي باشد و بايد آنچنانكه شايسته امانت گذار است از او محافظت و نگهداري شود. زيرا در قيامت خداوند متعال از امانتهاي خود سؤال مي فرمايد كه با آنها چگونه رفتار كرديد. آيا حق امانتداري را به جا آورديد؟!
امام (عليه السلام) دو جمله را از آيات 6 سوره طلاق و 232 سوره بقره و 19 سوره نساء اقتباس فرموده است.
ثانیاً: اگه در مراحل مختلف انتخاب همسر ا مسیر منطقی و با چشمانی باز انتخاب صورت بگیرد هیچ لزومی به گشتن گربه که هیچی موش و یا کوچکترین موجود زنده در کنار حجله نیست
ثالثا: بسیاری از تحقیقات و پژوهش های روان شناختی غربی ها مؤید روایی داشته که در احادیث معصومین ما هم آمده است اما تفاوتی که هست ما دنبال به روز کردن آموزه های دینی خود نبوده و نیستیم و باید از فرهنگ غربی ها در روابط زناشویی خودمان استفاده کنیم.