برای پدرانی که دختر دارند

تب‌های اولیه

24 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال
برای پدرانی که دختر دارند

سلام و عرض ادب
پدران عزیز، شما مهمترین فرد در زندگی دخترتان هستید. هیچکس حتی مادر، دوستان، نامزد و معلم‌هایشان به اندازه شما مهم نیستند. هیچ رابطه‌ای مهمتر از رابطه شما با او نیست. شخصیت او بعنوان یک زن در بزرگسالی تا حد زیادی به طریقه برخورد شما با او بستگی دارد. به همین دلیل است که می‌خواهم ۵ اصل برای رفتار شما با دخترانتان مطرح کنم.

۱. دوستش داشته باشید.

می‌دانم که این خیلی بدیهی است و نیازی به گفتن آن نیست. اما آقایون باید طوری دخترتان را دوست داشته باشید که انگار زندگی‌تان به او وابسته است. چون برای او همینطور است.

امیدوارم که به نظر شما دخترتان زیباترین، باهوش‌ترین و باارزش‌ترین دختر روی زمین باشد اما اگر اینطور نیست، یاد بگیرید که او را اینطور ببینید. عشق یک احساس نیست، یک انتخاب است. اگر شما تصور نکنید که دخترتان فوق‌العاده است، یاد بگیرید که چطور اینطور فکر کنید. لیستی از همه خصوصیات مثبت او که دوست دارید تهیه کنید. آلبوم عکس‌های او را از کودکی تا بزرگی نگاه کنید و ببینید چطور رشد کرده است. همه خاطرات خوبتان با او را بنویسید. هر روز برایش دعا کنید.
اگر دخترتان اذیتتان کرده و دلتان را شکسته، از شما توقع دارم که گذشت کنید. دوست داشتن یک دختر نوجوان کله‌شق کار سختی است می‌دانم. این فقط یک احساس نیست، یک جنگ تمام‌نشدنی برای لذت بخشیدن به موجودی است که خلق کرده‌اید. هر کاری از دستتان برمی‌آید برای دوست داشتن این دختر انجام دهید. چون اگر این کار را نکنید، او کس دیگری را برای این کار پیدا خواهد کرد.

۲. به او بگویید که دوستش دارید.

مهم نیست که فکر می‌کنید این را می‌داند. به او بگویید. هر روز این را به او بگویید. هیچوقت شنیدن آن برای یک زن کافی نیست. این برای آن است که اگر دخترتان روزی احساس کرد که هیچکس او را دوست ندارد و نتوانست با هیچ کس وارد رابطه دوستانه شود ته دل خود بداند که شما دوستش دارید. همه زن‌ها به این نیاز دارند. اگر شما به دخترتان این عشق را ندهید، هر کاری که از دستش برآید انجام می‌دهد تا آن را از مرد دیگری بگیرد.
پس به او بگویید که دوستش دارید. اما این کار را به هزاران روش مختلف انجام دهید. به او بگویید که بسیار زیباست. بگویید که این لباس چقدر به او می‌آید یا شعری که نوشته است چقدر زیباست. لازم نیست تحسین‌های شما فقط محدود به ظاهر او شود اما تایید ظاهر برای دخترها اهمیت زیادی دارد. او باید بداند که عشق شما به او فقط بخاطر گرفتن نمرات بالا در مدرسه نیست. هیچوقت حتی پشت سرش درمورد او بدگویی نکنید. یا حرف‌های مثبت و سازنده بزنید یا اصلاً حرفی نزنید.

برای او گل بخرید. برایش نامه بنویسید. اگر می‌توانید حتی برایش شعر بگویید. گاهی اوقات فقط به چشمانش نگاه کنید و بگویید دقیقاً همان چیزی است که همیشه دوست داشتید باشد. وقتی کوچک است با گفتن این حرف بغلتان می‌کند. وقتی نوجوان می‌شود احتمالاً سرش را پایین می‌اندازد و گونه‌هایش سرخ می‌شود. اما این کلمات زندگی او را تغییر می‌دهد. او باید بداند که همیشه و تا ابد دوستش دارید.

۳. به او نشان دهید که دوستش دارید.

اگر دوست داشتنتان را به او نشان ندهید هرچقدر هم که آن را بر زبان بیاورید کافی نخواهد بود. وقتی کوچک است او را در آغوش بگیرید، حتی اگر خیلی اهل بغل کردن نیستید. اگر می‌خواهد همه جا او را با خودتان ببرید.هر بازی که می‌خواهد بکند، هر جایی که می‌خواهد برود، با او همراه شوید. هیچ جلسه کاری آنقدرها مهم نیست. هر چیزی که لازم است را برای او کنسل کنید. هیچ چیز مهمتر از این نیست که کنار او باشید. هیچوقت نمی‌دانید تا چه زمان پیش او خواهید بود.

تنها با او بیرون بروید. به باغ‌وحش، موزه یا سینما بروید. وقتی بزرگتر می‌شود، او را به اولین قرار ملاقات عاشقانه‌اش ببرید. به او یاد بدهید که چطور باید در چنین روزی رفتار کند. در روز به او تلفن کنید و با او حرف بزنید. با او مثل یک خانم رفتار کنید -- در را برایش باز کنید، وسایلش را حمل کنید ، … - بگذارید ببیند که رفتار یک آقا چطور باید باشد. متقاعدش کنید که برای مردان بی‌ارزش وقت نگذارد. وقتی شکایت می‌کند به حرف‌هایش گوش دهید و سعی نکنید آن را برایش درست کنید. بیشتر زن‌ها فقط دوست دارند کسی به حرف‌هایشان گوش دهد نه اینکه مشکلاتشان را برایشان حل کند. وقتی گریه می‌کند، در آغوشش بگیرید. پیشانی‌اش را ببوسید. برایش هدیه بگیرید سعی کنید او را بشناسید و آنطور که دوست دارد دوستش داشته باشید. او به هیچ چیز دیگری جز این نیاز ندارد.

. مادرش را دوست بدارید.
«بهترین کاری که یک پدر می‌تواند برای بچه‌هایش انجام دهد این است که مادرشان را دوست داشته باشد». رابطه‌ای که با مادر دخترتان دارید، پایه و اساس هر رابطه‌ای که بخواهد با یک مرد داشته باشد را شکل می‌دهد. او باید بداند که یک زن باید تحسین شده و از او مراقبت شود. به همین خاطر اگر سر همسرتان فریاد می‌کشید یا او را تحقیر می‌کنید، دست از این کار بردارید. شاید گاهی لازم باشد داد و بیداد اتفاق بیفتد اما این نباید جلو چشم دخترتان باشد. باید با همسرتان طوری رفتار کنید که دوست دارید دامادتان با دخترتان رفتار کند. اگر دوست ندارید دخترتان با مردی مثل شما ازدواج کند، مرد بهتری باشید.
اگر از مادر دخترتان جدا شده‌اید، باز هم همیشه با احترام با او برخورد کنید و هیچوقت از او بدگویی نکنید. اگر مادر دخترتان فوت شده است و الان با زن دیگری زندگی می‌کنید، با او هم مثل یک ملکه رفتار کنید. اما مدام از عشقی که به مادر دخترتان داشته‌اید بگویید. او باید بداند که هر اتفاقی هم که بیفتد شما باز او را دوست خواهید داشت. مادر فرزندانتان شایسته این است که با او در حضور آنها با احترام رفتار شود. اینکار را بخاطر فرزندانتان بکنید.

. اگر دختر دارید با سایر زنان با احترام رفتار کنید

با همه زنان با احترام رفتار کنید. زن فروشنده، دختری که کنار دخترتان در پارک بازی می‌کند، زن سیاستمدار در تلویزیون و … این احترام برای زنان باید همیشگی باشد. به زن‌ها نگاهی برابر با مردها داشته باشید. اگر نمی‌توانید به بقیه زن‌ها طوری نگاه کنید که به دخترتان نگاه می‌کنید، او این را میفهمد و می‌فهمد که یک نگاه جنسیتی چطوری است و در نظرش فرد درستی دیده نخواهید شد.

با این کارها نه تنها برای روابط او با مردهای دیگر استاندارد تعیین می‌کنید، برای پدر بودن هم استاندارد می‌گذارید. پدر بودن چیزی نیست که بتوانید از آن شانه خالی کنید. اینکه پدر محبوب دخترتان باشید تلاش زیادی می‌خواهد اما شما از پس آن برمی‌آیید. هرچه که باشد می‌دانید که دخترتان ارزش اینهمه تلاش شما را دارد

منبع سلامت نیوز

خوش به سعادت دخترانی که در دامان پدری بزرگ میشوند که این چیزها را میداند و عمل میکند :hamdel:

باهام قهر کرده بود!
ی روز!
رفتم باهاش حرف زدم اما خب بازم قهر بود!

خودش دلش تنگ شد اومد بام رسمی آشتی کرد...!:khandeh!:منم کشش ندادم:ok:

[=arial black]دختر برکت خونه و زندگیه!
اینو همه ی پدرا و مادرا بخوبی و بوضوح دیدن ودرک کردن.
تو سخنرانی های
خانواده متعالی استاد پناهیان در این مورد خیلی حرفای قشنگی زده.

در دین اسلام برای اصلاح مردم و فرهنگ غلطی که میان آنان رواج داشت توجه ویژه ای به زن و مقام منزلت او شد . ( بر خلاف فرهنگ جاهلیت قدیم که دختران را مایه ننگ در زندگی می‏پنداشتند و به زنده به گوری آنان رو آورده بودند . و جاهلیت جدید ومدرین که دختر راملعبه زندگی و کالای تزینی می پندارند !!!!!!!!!!!!!.)
دختر درفرهنگ اسلامی از ویژگی وجایگاه خاصی بر خوردار است به طوری که در منابع اسلامی با تعبیرات جالبی چون ریحانه(گل) ،قواریر(بلور)،حسنات(نیکی ها) و بهترین فرزندان از او یاد شده است. پیامبر اسلام(ص) فرمود: "من عال ثلاث بنات أو ثلاث أخوات وجبت له الجنة؛(1) هر که سه دختر یا سه خواهر داشته باشد و در پی تربیت آنان گام بردارد، به پاس این کار خداپسند بهشت بر او واجب می‏شود".
دختر یا پسر بودن مزیت نیست بلکه به شخصیت افراد بستگی دارد.معصومان(ع) هم پسر داشتن را با ارزش تلقی نموده‏اند و هم دختر داشتن را؛ هر دو عزیزند. امام صادق(ع) فرمود: "البنات حسنات و البنون نعمة فإنّما یثاب علی الحسنات و یسأل عن النعمة؛(2) دختران حسنات و پسران نعمت‏های الهی هستند. با حسنات آدمی به ثواب و پاداش می‏رسد، اما از نعمت‏های الهی سؤال می‏شود و حساب و کتاب لازم است".در روایات معصومان برداشتن فرزند صالح(خواه پسر یا دختر) تأکید شده است.

پی نوشت‏ها:
1. کلینی، کافی، ج 6، ص 6.
2. همان.

چند نکته ی مهم برای توصیه به پدرانی که دختر دارند
همیشه در زندگی اش حضور داشته باش
هرگز مقابل او با مادرش جر و بحث نکن
به او کمک کن تا علایق واقعیش را کشف کند و سپس در دنبال کردن علایقش کمکش کن
پس انداز کردن را به او یاد بده
به او کمک کن بتواند مستقل شود
به او آموزش بده مسئولیت پذیر باشد

این شعر هم تقدیم به دختران
بـــه فرمــاندهی ملک را قابل اند
که فـــرمانــروايــان ملک دل اند
ز مــردان کشور اگر سر نی اند
به مردی کزين جمله کمتر نی اند
ســزاوار تخت و کــلاه است زن
که بر ملک جان پادشاه است زن

هر وقت خیلی ناراحتم ...

به چهره ی مهربونش نگاه میکنم

اون موقع دیگه ناراحتی وجود نداره:hamdel:

از جمله مسوولیتهایی که اسلام به آن تاکید دارد، مسوولیت پدری است . در اسلام پدر دارای مقام ارجمند و چهره برجسته و مورد احترام است . مساله پدری و عهده داری سرپرستی فرزندان، مسوولیتی خطیر و موفقیت در آن مستلزم آگاهی ، فداکاری و اخلاق و اعتقاد است . روانشناسان مباحث تربیتی، معتقدند گرایش فرزندان پسر به مادر و فرزندان دختر به پدر بیشتر است و پدران لازم است که در عرصه تعلیم و تربیت دخترانشان وارد شوند و نسبت به شیوه های تربیتی آگاهی پیدا کنند . علاوه بر این زحماتی که هر پدری متقبل می شود از یک سو وظیفه دینی و از سوی دیگر وظیفه اخلاقی است .

اما آیا وظیفه پدر تنها تامین و برطرف کردن احتیاجات دختر مثل خوردن و پوشیدن و لباس و مسکن و اینهاست یا غیر از این چیزهای دیگری هم هست و اگر هم هست آنها چیست ؟

احترام و توجه به دختران از سوی پدر نقش بسیار عمیقی در تربیت و رشد شخصیت او دارد و این مساله در اسلام مورد توجه و تاکید قرار گرفته است . احترام به دختر بایستی به گونه ای باشد که در عمل خود را نشان دهد . از این روست که در آموزه های قرآنی این احترام به شکل عملی نشان داده می شود و تنها به حرف و شعار بسنده نمی شود . احترام به شخص، به معنای احترام به عقل و هوش اوست . از پیشنهادها و نظریات وی استفاده شود . در داستانی که قرآن درباره دختران " شعیب" گزارش می کند، شیوه درست برخورد با دختران به روشنی تبیین می گردد و احترام واقعی و عملی نشان داده می شود . حضرت شعیب ( ع ) هنگامی که با پیشنهاد به کارگیری حضرت موسی ( ع ) به دلیل قدرت بدنی و امانت از سوی دختران روبرو می شود، آن را می پذیرد و نشان می دهد که مشاوره با دختران و زنان خصوصاً اگر با دلیل و برهان همراه باشد نه تنها نادرست نیست بلکه امری درست و راست می باشد
ادامه دارد...

برخی معتقدند که تنها زن باید به تربیت فرزندان بپردازد و نقش پدر را فقط در نان آوری میدانند در حالی که فرزندان (مخصوصا دختران) علاوه بر مادر به حضور پدر نیز نیاز دارند

براي بسياري از مردان، يافتن وقت و انرژي كافي براي فرزندان به اين معناست كه كمتر در اختيار شغلشان باشند، چرا كه براي اغلب پدران شايد دشوار و ناممكن باشد كه با ساعات زياد كاري در هر هفته و فشارهاي شديد شغلي، از لحاظ عاطفي و جسمي در كنار فرزندان نيز باشند. در واقع حل اين تضاد براي مرد كه هويت اصلي او نان‌آور بودن خانواده است، كار ساده‌اي نيست.

مردان چنين تربيت شده‌اند كه باور كنند سختكوشي و ساعت‌هاي طولاني كاركردن نشانه تعهد به خانواده است، اما اكنون مردان بايد بدانندكه اگر تغيير نكنند، بايد خطر دور افتادن از همسر و فرزند را يعني همان افرادي كه به خاطرشان كار معنا پيدا مي‌كند را بپذيرند و گاهي لازم مي‌شود كه آنان دستاوردهاي مالي و شغلي خود را فدا كنند تا به تعادل بهتري بين كار و زندگي خانوادگي برسند.

در واقع پدرها مي‌توانند به شيوه‌هايي بر فرزندان تاثير بگذارند كه مادرها نمي‌توانند بويژه در زمينه‌هاي روابط با دوستان و موفقيت تحصيلي، دختراني كه در خانه‌هايي رشد كرده‌اند كه مادر مسلط و پدر منفعل بوده و ‌در تصميم‌گيري‌ها شركت و نقش تربيتي به عهده نداشته است، در آينده با مردان دچار مشكل مي‌شوند.

[=times new roman]اصن دختر عزیز دل باباست..
.
توی تمام عروسی هایی که رفتم..
.
موقعی که می خواستن دختر رو از خونه پدرش ببرند..نه برادرای عروس نه خواهراش نه مادرش..هیچکس به اندازه پدرش از ته دل اشک نمی ریخت..:Ghamgin:
.
پاره ی تنش داره ازش جدا میشه..:Ghamgin:

Im_Masoud.Freeman;605738 نوشت:
پاره ی تنش داره ازش جدا میشه..

دیگه خیلی تراژدیش کردین:khaneh:

آقا دخترایی که سایه پدر بالا سرشون نیست چه کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برادراشون چه کنن؟؟؟؟؟؟؟

[="Black"]خواهرای عزیزم ایا این حرف درست است که میگن اولین عشق یه دختر پدرشه؟برای شما اینطور بوده؟[/]

عشق فقط پسر فاطمه;605810 نوشت:
خواهرای عزیزم ایا این حرف درست است که میگن اولین عشق یه دختر پدرشه؟برای شما اینطور بوده؟

برای من اولین عشق به جنس مذکر عشق به برادر کوچیکم بود به قول یکی از کاربران منم اون زمان بود متوجه شدم فرشته ها هم میتونند مرد باشند

مادرش را دوست بدارید. همانطور که جان وودن می گوید، «بهترین کاری که یک پدر می تواند برای بچه هایش انجام دهد این است که مادرشان را دوست داشته باشد». با همه زنان با احترام رفتار کنید.
پدراني که ارتباط مطلوبي با دختران خود ايجاد مي کنند، باعث مي شوند احتمال گرايش به هنجارشکني آن ها درسنين نوجواني به طور جدي کاهش يابد معمولا بيشتر از نقش، مسئوليت و اهميت مادر در تربيت کودک سخن گفته مي شود و کم تر پيش مي آيد اهميت پدر و تاثير او در زندگي فرزندان بررسي شود.
امروزه به اعتقاد روان شناسان، پدران به اندازه مادران براي تحول فرزندان شان در زمينه هاي روان شناختي و اجتماعي اهميت دارند و حتي جايگاهي انحصاري در پرورش فرزندان دارند که شايد حضور نداشتن و يا کوتاهي در ايفاي نقش پدري، به تکميل نشدن فرآيند شکل گيري شخصيت کامل براي کودک منجر شود.

دختر در قران ؟
اشاره به سه آیه :
1. يَهَبُ لِمَنْ يَشاءُ إِناثاً وَ يَهَبُ لِمَنْ يَشاءُ الذُّكُور (1)
به هر كس اراده كند دختر مى‏بخشد و به هر كس بخواهد، پسر .
2. يُوصيكُمُ اللَّهُ في‏ أَوْلادِكُمْ لِلذَّكَرِ مِثْلُ حَظِّ الْأُنْثَيَيْنِ (2)
خداوند در باره فرزندانتان به شما سفارش مى‏كند كه سهم (ميراث) پسر، به اندازه سهم دو دختر باشد.
در اینجا هم سهم ارث دختر اصل و پایه قرار گرفته و پسر با او قیاس شده است.
3. در سفارش به پدر و. مادر هم ، احترام مادر مورد تاکید بیشتر واقع شده:
وَ وَصَّيْنَا الْإِنْسانَ بِوالِدَيْهِ إِحْساناً حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهاً وَ وَضَعَتْهُ كُرْهاً وَ حَمْلُهُ وَ فِصالُهُ ثَلاثُونَ شَهْراً (3)
ما به انسان توصيه كرديم كه به پدر و مادرش نيكى كند، مادرش او را با ناراحتى حمل مى‏كند و با ناراحتى بر زمين مى‏گذارد و دوران حمل و از شير بازگرفتنش سى ماه است.

پی نوشت ها:
1. شوری (42) آیه 49.
2. نساء (4) ، آیه 11.
4. احقاف (46) آیه 15.

سلام
زنی را میشناختم که دو ازدواج نا موفق داشت و از لحاظ روحی اسیب دیده بود ..یکبار حین درد و دل از دوران کودکیش گفت ، میگفت که پدرم خیلی نماز میخواند اما به تربیت ما کاری نداشت و کمتر ما را طرف صحبت قرار میداد، مگر اینکه بخواهد نصیحت کند و یا از چیزی انتقاد کند ... به ما میفهماند که قبولمان ندارد ...میگفت یادش نمیآید هیچگاه پدرش او را در نوجوانی تایید کرده ویا بغل کرده و بوسیده باشد...

پدری که محبوب فرزندانش باشد، اعتقادات و مرامش هم مورد پسند و مورد قبول آنها قرار خواهد گرفت . در آموزه های ما گفته میشود که فرد موظف است خود و اهل خانه اش را از عذاب الهی حفظ کند ولی اگر یک پدر ،فرزند دخترش را ابتدا از محبت و توجه سیراب نکند ،با امر و نهی صرف و رفتار قهر آمیز و ناپسند نه تنها کاری از پیش نمیبرد بلکه ممکن است او را از دین و اعتقادات خود گریزان کند و بیشتر اورا به لجاجت و عناد بکشاند.
شمس تبریزی در بیانات خود عبارتی دارد که خیلی زیباست:
...عرفا گویند ما دل را پر از محبت کنیم ،وحی لطیف است جای خود باز کند....
یعنی دلی که از رنجش و حقد و کینه خالی شده و پر از مهر باشد براحتی پذیرای کلام خدا و تسلیم حق میشود.

ابراز محبت و احترام به فرزند دختر از جانب پدرش او را فردی محترم و متکی به نفس بار می آورد و بدیهی است که استغنای روحی که در نتیجه توجه و اعتماد به فرزند در او شکل میگیرد باعث میشود تا حس تایید طلبی دردختران کاسته شود و در خود اینقدرنیاز به خود نمایی و جلب توجه نداشته باشد . اینکه پدری مذهبی بتواند دخترش جوانش را بدون سختگیری با اعتقادات و خواسته های دینی خود همراه کند کاریست که بنیانش را باید از دوران طفولیت او بگذارد.

[b]content[/b]سلام علیکم

شانه درمانی نام مقاله ای است که نویسنده اون یک پروفسور آمریکایست!

وی حدیثی ازپیامبر مکرم اسلام (صلی الله علیه و اله و سلم ) رو نقل میکنه که در اون حدیث از پیامبر (صلی الله علیه و اله و سلم ) درباره حق دختر بر پدر سوال میشه !

پیامبر(صلی الله علیه و اله و سلم ) می فرمایند :وقتی دختر وارد اتاق شود ، پدر باید تمام قدجلوی پایش بلند شود ، گونه های دختر رو ببوسد و موی سر دخترش را شانه کند .

این پروفسور آمریکایی بیش از بیست سال روی این حدیث تحقیق میدانی می کند!!

این پروفسور بعد از 22سال و روزی 18 ساعت تلاش ؛ نتیجه تحقیقات خود را در دو گروه مورد آزمایش اعلامی می کند که :

گروه اول:انچه در حدیث گفته شده رو انجام داده اند.(پدرانی که فرزندان دخترشان را مورد احترام و اعزاز قرار داه اند و آنچه پیامبر مکرم اسلام ( صلی الله علیه و آله و سلم) سفارش کرده اند را عمل کرده اند .

گروه دوم:این کار رو انجام نمی دهند.

نتیجه:گروه اول دخترانی آرام،دوستدار خانواده،مهربان،وقدرت یادگیری و تمرکز بالا؛

نتیجه گروه دوم:دخترانی شرور،گستاخ،کم حوصله،بی ظرفیت و دارای قدرت یادگیری پائین .

و این پروفسور یه کتابی رو به همین نام می نویسه به نام شانه درمانی!دیگران به حدیث ما عمل می کنند ولی ما................

جدای از عدم مشارکت پدر در تربیت فرزندان تبعیضی که پدران بین فرزندان میزارن خیلی به ضرر دختران تمام میشود.
این صحبت ها اگر چه قدیمی شده ولی از بین نرفته هنوز هم در برخی از خانواده ها تفاوت زیادی میان فرزندان دختر و پسر می گذارند امروزه اگر بپرسید فرزند دختر را دوست دارید یا پسر خواهند گفت فرقی نمی کند اما واقعیت این است هنوز هم خانواده ها فرزند پسر را ترجیح میدهند پدران هم بیشتر خواهان فرزند پسر هستند

الان در برخی از اشناها مشاهده میکنم چقدر رفتار متفاوتی نسبت به پسر و دختر دارند اکثریت خانواده های اطراف ما پسر دوست هستند همه بدون استثنا برای آینده پسرانشان برنامه ریزی میکنند برای اشتغال و تحصیلات پسر بیشتر از دختر هزینه میکنند به قول خودشان دختر امانت است و مال خانواده شوهر است، اما پسر عصای دست زمان پیری است، تكیه‌گاه والدین است یکی از اقوام ما از بچگی برای آینده پسرانش حساب باز کرده بود طوری که وقتی پسرش ازدواج کرد از هیچ جهت کمبودی نداشت یک خانه آماده با شغل و پس انداز کافی برای زندگی، اما برای دخترانش تا جایی که بنده خبر دارم حتی جهیزیه ی مناسبی رو فراهم نکرد با اینکه وضع خانوادگی خیلی خوبی دارند دختران هم کوچکترین انتظاری از پدرشون ندارند طوری که تصور میکنند به خاطر دختر بودنشان باید چنین چیزی رو بپذیرند بنده خداها تا این اواخر هم برادرشون مخالف داشتن گوشی بود اونا حتی از گوشی یکی دیگه از برادرهاشون که کلاس سوم بود استفاده میکردند حالا طوری شده هر کدام ازدواج میکنند از داشتن فرزند دختر به شدت ناراحت میشن

دختر و پسر هیچ فرقی با هم ندارند الان دوره ای نیست که پسران به بهانه اینکه قراره زندگی تشکیل بدن تمام ارث و دارایی خانواده رو ببرن در عوض دختر چون مال مردم است سهمی از زندگی نداشته باشد به نظر بنده زمان حال دیگه هیچ فرقی بین دختر و پسر نباید باشد همان اندازه که پدر برای پسرش خرج میکند باید برای دخترش نیز خرج کند نه حتی نصف آن، الان خانم ها هم مثل پسران درس میخونند تا بتوانند شاغل شوند کلی دنبال کار میگردند همان اندازه که پسران زحمت میکشند اینها هم همینطور ، تا بتونن از پس مخارج زندگیشون بربیان چطور میشه بین دختر و پسر فرق گذاشت؟؟؟

neɠïn;607407 نوشت:
دختر و پسر هیچ فرقی با هم ندارند الان دوره ای نیست که پسران به بهانه اینکه قراره زندگی تشکیل بدن تمام ارث و دارایی خانواده رو ببرن در عوض دختر چون مال مردم است سهمی از زندگی نداشته باشد به نظر بنده زمان حال دیگه هیچ فرقی بین دختر و پسر نباید باشد همان اندازه که پدر برای پسرش خرج میکند باید برای دخترش نیز خرج کند نه حتی نصف آن، الان خانم ها هم مثل پسران درس میخونند تا بتوانند شاغل شوند کلی دنبال کار میگردند همان اندازه که پسران زحمت میکشند اینها هم همینطور ، تا بتونن از پس مخارج زندگیشون بربیان چطور میشه بین دختر و پسر فرق گذاشت؟؟؟

تشکر از شما و نظر خوبتون
سیستم تربیتی ای که مبتنی بر القای تبعیض جنسیتی بین فرزندان خانواده است در زمان حاضر که هم دختر و هم پسر تحصیل میکنند و شاغل میشوند آسیبهای زیادی دارد. سیستمی که در ظاهر به نفع یک جنس و ضرر دیگری به نظر میرسد ولی در عمل به ضرر هر دو طرف تمام میشود. مردی که در این شرایط بزرگ شده است مدام برتر بودنش چه در خانواده و چه محیط به او گوشزد میشود و هنگامیکه ازدواج کرد,اگر همسر خود را از جنبه ای ,چه قدرت شخصیتی وروحی و چه از لحاظ وضعیت شغلی و اجتماعی با خود در جایگاه یکسان ویا بالاتر دید جایگاه خود را متزلزل دیده و پیوسته تلاش میکند تا این برتری را بگونه ای ثابت کند و روشهایی که در پیش میگیرد بیشتر مبتنی است بر مقایسه همسرش با دیگران ,پیدا کردن و به رخ کشیدن نقاط ضعف او و خانواده اش ,تحقیر ظاهر طرف مقابل, دست کم گرفتن توانایی ها و موفقیت ها و معلومات او , بی اهمیت شمردن شغل و هر آنچه که به همسر مربوط میشود وهمه اینها که عملا جزءناهنجاریها و حشونت در روابط عنوان میشود در جهت تثبیت و ایجاد یک موقعیت برتر است که از کودکی به او القاء شده است
.

سلام.دلم گرفت با این تاپیک ... خوش ب حال همه کسایی ک پدر دارن .... از ته دل تون قدر باباهاتونو بدونین ... واقعا نعمت بزرگیه چ مهربونش چ نامهربون اش ... موفق باشین ...

جزیره مجنون;608264 نوشت:
سلام.دلم گرفت با این تاپیک ... خوش ب حال همه کسایی ک پدر دارن .... از ته دل تون قدر باباهاتونو بدونین ... واقعا نعمت بزرگیه چ مهربونش چ نامهربون اش ... موفق باشین ...

سلام,
من عاشق پدرم هستم اصلا قابل وصف نیست....برای شما هم
ان شا...همیشه یاد وخاطرپدرتون:hamdel: همراه همیشگیت باشه هرچند درکش سخته ولی ابراز هم دردی باهتون میکنم

به نام خــ ــدآ

سلام

تازه این تاپیک رو یافتم!

زیباست... جای خالیش حس میشد... {ممنون سرکار پریزاد:Mohabbat:}

از خدا میخوام به هممون درک بده که قدر بدونیم...

قدر ِ باهم بودن ها، قدر وجود ِ مهمترین افراد زندگیمون...

از خدا میخوام سایه هیچ پدر و مادری رو توی این دوره زمونه از سر ِ بچه هاشون تا وقتی زنده هستن و به والدینشون احتیاج دارن کم نکنه...

و از اونطرف هم درک بده... درک ِ درست انجام دادن ِ مسئولیت ها...

خدا کنه رابطه والدین با فرزندان همونطوری باشه که باید باشه...

خدا کنه رابطه پدر و دختر اونقدر خوب باشه...

که نه دختری جایگزینی برای پدرش ناخودآگاه برگزینه ... و نه پدری دخترش رو بخاطر ناقص انجام دادن مسئولیت ِ پدرانه خودش سرزنش کنه...

شُکرت خدا

:Gol::Gol::Gol:

جايگاه دختران در روايات و احادیث

از رسول خدا حضرت محمد صلى ‏الله ‏عليه ‏و آله و سلم نقل شده که فرموده اند:

"نِعمَ الوَلَدُ البَنَاتُ مُلَطِّفَاتٌ مُجَهِّزَاتٌ مُؤمِنَاتٌ مُبَارَكاتٌ مُفَلَّيَاتٌ"؛

دختران چه فرزندان خوبى هستند؛ با لطافت و مهربان، آماده به خدمت‏رسانى، يار و غمخوار [اعضاى خانواده]، با بركت و پاكيزه كننده [در خانواده براى پدر و مادر.]

و نيز فرموده‏ اند:

"اِنَّ اللّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى عَلَى الاُناثِ اَرَقٌّ مِنهُ عَلَى الذُّكُورِ"؛

خداوند متعال بر دختران مهربان‏تر است تا پسران.
وسائل‏ الشيعة، ج15، ص104؛ فروع كافى

مَن كانتْ لَه ابنةٌ فأدّبَها وأحْسَنَ أدَبها ، وعلّمَها فأحْسَنَ تعليمَها ؛ فأوسَعَ علَيها مِن نِعمِ اللّه ِ الّتى أسبَغَ علَيهِ ، كانَتْ لَه مَنَعةً وسِتْرا مِن النّارِ .

(میزان الحکمة ج1 ص 107حدیث 403)

هر كه دختري داشته باشد وخوب تربيتش كند واو را به خوبي دانش بياموزد واز نعمتهايي كه خداوند به او عطا كرده به وفور بهره مندش سازد، آن دختر، سپر و پوشش پدر در برابر آتش دوزخ خواهد بود.

مَن وُلِدَت لَهُ ابنَةٌ فلَم يُؤذِها و لَم يُهِنْها و لَم يُؤثِرْ وُلدَهُ علَيها ـ يَعني الذُّكورَ ـ أدخَلَهُ اللّه ُ بِها الجَنَّةَ

(میزان الحکمة ج 13ص 442 ح٢٢٦22)

هر كس كه برايش دختر به دنيا آيد و او را اذيّت نكند و فرزندان ـ يعنى پسران ـ خود را بر او ترجيح ندهد، خداوند به واسطه آن دختر او را به بهشت مى برد.

إنّ اللّه َ تباركَ و تعالى علَى الإناثِ أرأفُ مِنهُ علَى الذُّكورِ ، و ما مِن رجُلٍ يُدخِلُ فَرحَةً علَى امرأةٍ بَينَهُ و بَينَها حُرمَةٌ ، إلاّ فَرَّحَهُ اللّه ُ تعالى يَومَ القِيامَةِ.

(میزان الحکمة ج 13ص 442 ح٢٢٦24)

خداوند تبارك و تعالى به زنان مهربانتر از مردان است. هيچ مردى نيست كه زنى از محارم خود را خوشحال سازد، مگر اينكه خداوند متعال در روز قيامت او را شادمان گرداند.

و نیز فرموده اند:

مَنْ كانَتْ لَهُ اِبْنَةٌ واحِدَةٌ كانَتْ خَيْراً لَهُ مِنْ اَلْفِ حِجَّة وَ اَلْفِ غَزْوَة وَ اَلْفِ بَدَنَة وَ اَلْفِ ضِيافَة.

كسى كه يك دختر دارد اجر او از هزار حج، و هزار جهاد، و هزار قربانى و هزار مهمانى بيشتر است!

من دخل السوق فاشترى تحفة فحملها الى عياله كان كحامل الصدقة الى قوم محاويج و ليبدء بالاناث قبل الذكور، فانه من فرح ابنته فكانما اعتق رقبة من ولد اسماعيل

كسى كه بازار مى ‏رود و تحفه ‏اى براى خانواده خود مى ‏خرد، همچون كسى است كه مى‏ خواهد به نيازمندانى كمك كند (یعنی همان پاداش را دارد) و هنگامى كه مى ‏خواهد تحفه را تقسيم كند، نخست بايد به دختر و بعد به پسران بدهد چرا كه هر كس دخترش را شاد و مسرور كند چنان است كه گويى كسى از فرزندان اسماعيل (ع) را آزاد كرده باشد.مكارم الاخلاق صفحه 54

و فرموده اند:

خَيْرُ اَوْلادِكُمْ اَلْبَناتُ.

بهترين فرزندان شما دختران هستند.

رَحِمَ اللّه‏ُ اَبَا البَناتِ، اَلبَناتُ مُبارَکاتٌ مُحَبِّباتٌ وَ البَنونَ مُبَشِّراتٌ وَ هُنَّ الباقیاتُ الصّالِحاتُ
رحمت خدا بر پدرى که داراى دخترانى است! دختران، با برکت و دوست داشتنى‏اند و پسران، مژده آورند. دختران باقیات الصالحات (بازماندگان شایسته)اند.


مستدرک الوسائل، ج 15، ص 115،




مَا مِنْ بَيْتٍ فِيهِ الْبَنَاتُ إِلَّا نَزَلَتْ كُلَّ يَوْمٍ عَلَيْهِ اثْنَتَا عَشْرَةَ بَرَكَةً وَ رَحْمَةً مِنَ السَّمَاءِ وَ لَا يَنْقَطِعُ زِيَارَةُ الْمَلَائِكَةِ مِنْ ذَلِكَ الْبَيْتِ يَكْتُبُونَ لِأَبِيهِمْ كُلَّ يَوْمٍ وَ لَيْلَةٍ عِبَادَةَ سَنَةٍ

هیچ خانه ای نیست که در آن دخترانی باشد مگر آن که هر روز دوازده برکت ورحمت از آسمان برآن نازل می شود،ودائم مورد زیارت ملائکه قرار دارد ،برای پدرشان هر روز وشب ثواب یک سال عبادت می نویسند
(محدث نوری، ج 15 ،ص 116)


يامبر اعظم(ص):
هر كس سرپرستي دو يا سه دختر را داشته باشد، با من در بهشت خواهد بود.

امام صادق(ع):
پسران نعمتند و دختران حسنه و نيكي، و خداوند از نعمت­ها مي­پرسد، ولي بر نيكي­ها پاداش مي­دهد.

[الكافي، ج6، ص5، ح12]

موضوع قفل شده است