چرا گاهی در مورد بزرگان کشور در گذشته بدگویی می شود؟
تبهای اولیه
با عرض سلام واحترام
همیشه وقتی که می بینم در مجالس، رسانه ها،مطبوعات و... از بزرگان کشور در گذشته اعم از رؤسای جمهور قبلی ،بزرگان دینی،پادشاهان و... به بدی یاد میشود(شخص خاصی مورد نظرم نیست) برایم سؤال ایجاد می شود که چرا در سایر کشورها فیلم ها و سریال هایی می سازند که عزت نداشته شان را به رخ ما می کشند.همیشه نشان می دهند که پادشاهانشان و رؤسای کشورشان انسان های خوبی بوده اند، بد نبودند ،اگر هم اتفاق ناخوشایندی در زمان ایشان رخ داده مقصر اطرافیان بوده اند، نه شخص پادشاه!
اما چرا ما ایرانی ها این گونه نیستیم؟!درست یا غلط آنها بخشی از تاریخ و هویت کشور ما هستند.
با عرض سلام واحترامهمیشه وقتی که می بینم در مجالس، رسانه ها،مطبوعات و... از بزرگان کشور در گذشته اعم از رؤسای جمهور قبلی ،بزرگان دینی،پادشاهان و... به بدی یاد میشود(شخص خاصی مورد نظرم نیست) برایم سؤال ایجاد می شود که چرا در سایر کشورها فیلم ها و سریال هایی می سازند که عزت نداشته شان را به رخ ما می کشند.همیشه نشان می دهند که پادشاهانشان و رؤسای کشورشان انسان های خوبی بوده اند، بد نبودند ،اگر هم اتفاق ناخوشایندی در زمان ایشان رخ داده مقصر اطرافیان بوده اند، نه شخص پادشاه!اما چرا ما ایرانی ها این گونه نیستیم؟!درست یا غلط آنها بخشی از تاریخ و هویت کشور ما هستند.
با سلام خدمت شما دوست گرامی
دو نکته خدمت شما عرض می شود:
- بنده هم مانند شما بدون بحث از مصادیق، بحث را به صورت کلی و در چارچوب قواعد کلی ای که وجود دارد، طرح می کنم. بر این اساس، انسان بایستی جانب انصاف را همواره رعایت کند و هیچگاه حب و بغض های شخصی باعث آن شود که از حق گویی و عدالت منحرف شود. قرآن کریم به ما می فرماید:يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ كُونُواْ قَوَّامِينَ لِلّهِ شُهَدَاء بِالْقِسْطِ وَلاَ يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَى أَلاَّ تَعْدِلُواْ اعْدِلُواْ هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَى وَاتَّقُواْ اللّهَ إِنَّ اللّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ (1) ای کسانی که ايمان آورده ايد ، برای خدا ، حق گفتن را بر پای خيزيد و به عدل گواهی دهيد دشمنی با گروهی ديگر وادارتان نکند که عدالت نورزيد عدالت ورزيد که به تقوی نزديک تر است و از خدا بترسيد که او به هر کاری که می کنيد آگاه استبا توجه به این آموزه و دیگر آموزه های دینی، ما موظف هستیم که همواره بر طریق عدالت و صدق حرکت کنیم و دشمنی با فرد یا شخصی موجب دروغ پردازی نشود.
- نکته دیگر این است که اگرچه ما باید سعی کنیم که در فرهنگ خود این مسئله را اصلاح نماییم. اما معنای این مسئله این نیست که کشورهای دیگر این مشکل را ندارد. در بسیاری از کشورها مشکلاتی از این دست وجود دارد و تصویری بهشت گونه که از برخی کشورها ارائه می شود، صحیح نیست. در بسیاری از کشورها، جناح های مختلف سیاسی صرفا برای رسیدن به مقاصد خود، افراد جناح مقابل را تخریب می کنند هر چند که خدمات ملی بسیاری داشته باشد. با این حال همان طور که در ابتدا عرض شد، ما باید سعی کنیم که طبق آموزه های دینی خود، حق مدار و حق گو باشیم.
موفق باشید
1. مائده 8
ما باید سعی کنیم که در فرهنگ خود این مسئله را اصلاح نماییم. اما معنای این مسئله این نیست که کشورهای دیگر این مشکل را ندارد. در بسیاری از کشورها مشکلاتی از این دست وجود دارد و تصویری بهشت گونه که از برخی کشورها ارائه می شود، صحیح نیست. در بسیاری از کشورها، جناح های مختلف سیاسی صرفا برای رسیدن به مقاصد خود، افراد جناح مقابل را تخریب می کنند هر چند که خدمات ملی بسیاری داشته باشد. با این حال همان طور که در ابتدا عرض شد، ما باید سعی کنیم که طبق آموزه های دینی خود، حق مدار و حق گو باشیم.موفق باشید1. مائده 8
با عرض سلام و احترام و با تشکر از پاسخگویی حضرتعالی
منظورم این است که حتی در تبلیغات رسانه ای کم کاری می شود.مثلاً سریال زیبای یوسف پیامبر ساخته می شود که فقط عزت و اقتدار مصر باستان را نمایش می دهد یا سریال های کره ای ساخت همان کشورها که از صدا و سیما پخش می شود زیبایی و شکوه کشورشان را نمایش می دهند.پس ایران چه بوده؟
به نظر اینجانب اسلام برخلاف نظر بعضی ها به زور شمشیر به ایران آورده نشد،بلکه اسلام از قبل هم در ایران بوده،حالا نه به نام"اسلام".به همین دلیل ایرانیان اسلام را پذیرفتند.
یا گاهی اوقات کسی در رده های پایین رئیس مؤسسه ای کوچک هم شود سعی می کند که هیچ نام و نشانی از رئیس قبلی باقی نماند ،حتی دکوراسیون اتاق را هم تغییر می دهند ،چه برسد به طرح ها و برنامه ها...
این ضعف فرهنگی است یا حب و بغض نسبت به بعضی...یا هر دلیل دیگری خوب نیست! برطبق فرمایش شما باید بر طریق عدالت و صدق حرکت کنیم.
خب معلومه حسودهرگزنیاسود!!!خخخخخ حسودن:khandeh!:
چه ربطی به حسادت داره؟:Gig: