جمع بندی محتوای سند آموزشی یونسکو که 2030 نام دارد، چیست؟
تبهای اولیه
سلام و احترام
طاعات و عباداتتون قبول حق ان شاءالله
2030چیست؟ سال دو هزارو سی چه اتفاقی قراره بیفتد ؟ این فاجعه ایا افتخار امیز است؟ جای شادی دارد ؟
این برنامه یهود است ؟..
[="Tahoma"][="DarkGreen"]سلام علیکم
با اجازه کارشناسان بزرگوار از آنجا که من مقداری در مورد این سند تحقیق و کار کردم مطالبی را در پاسخ عرض میکنم
فقط تقاضایی که از دوستان عزیز به ویژه کاربران بزرگوار دارم این است که موضوع را به مسائل انحرافی و احساسات و مطالب غیر مستند نکشانید
از مشارکت و نقدهای مستند و متقن دوستان عزیز استقبال می کنیم
متشکرم[/]
2030چیست؟
کنفرانس جهانی «آموزش برای همه» سال 1369 (1990) در جامتین تایلند[1] به همت پنج سازمان بینالمللی (یونسکو، یونیسف، صندوق جمعیت سازمان ملل، بانک جهانی برنامه عمران ملل متحد) برگزار شد.
اواخر دهه 90، 6 اجلاس منطقهای به منظور بررسی نتایج ارزیابی ملی کشورهای هر منطقه و تدوین چارچوب عملهای منطقهای آموزش برای همه تشکیل شد؛ این اجلاس مبنای تهیه اعلامیه نهایی اجلاس دوم «آموزش برای همه»، آوریل سال 2000 (اردیبهشت 1379) در داکار سنگال[2] شد؛ در اجلاس داکار سندی با عنوان چارچوب عمل داکار، آموزش برای همه عمل به تعهدات جمعی در 21 ماده تصویب شد.
بنابراین برنامه «آموزش برای همه» از سال 2000 تا 2015 اجرا شد و بر اساس تفاهمنامه و توافقات برنامه مذکور با ارائه گزارش از طرف کشورهای عضو به پایان رسید.
در سپتامبر 2015 رهبران کشورهای عضو سازمان ملل متحد در اجلاس عالی رتبه، متعهد شدند تا اهداف و دستور کار جهانی توسعه پایدار 2030 را که فرآیندگسترده مشورتی در سطح جهان بود را در اول ژانویه 2016، مدنظر قرار دادند؛ این دستور کار 17 هدف اصلی، 169هدف ویژه دارد که هدف چهارم[3] تحقق کلیه اهداف این دستور کار (اهداف 1،3،5،8،12،13) و غیر مستقیم (بقیه اهداف) نقش اصلی و محوری دارد، در خرداد 1395 با حضور کل کمیسیون های ملی بیش از 130کشور و معاونان ذیربط یونسکو در شهر اینچئون کره[4] برگزار شد و هدف چهارم به اتفاق آرا به عنوان اولویت اول دستور کار جهانی 2030 شناخته شد و تاکید کردند نه تنها به هدف چهارم محدود نمی شوند بلکه لازم است به عنوان اساس موفقیت سایر اهداف توسعه پایدار مورد توجه قرار گیرد .
اجرای هدف چهارم توسعه پایدار 2030 با عنوان «به سوی آموزش و یادگیری مادام العمر با کیفیت، برابر و فراگیر برای همه» و سازمان یونسکو با ایفای سه نقش هدایت و هماهنگی، نظارت و گزارش دهی و ارتقای ظرفیت کارشناسی دولت ها، اجرای این هدف مهم را پس از تصویب نهایی چارچوب عمل جهانی آموزش 2030 و هشتمین کنفرانس عمومی یونسکو در نوامبر 2015 آغاز کردند که تجربه سازمان یونسکو و کلیه عاملان جامعه بین المللی، کارشناسان و ذینفعان جهانی، در اجرای اهداف شش گانه برنامه آموزش برای همه (2000-2015) را داشته باشند و بر این اساس توصیه های مکرر بر جلب مشارکت کلیه شرکا در یک رویکرد فرابخشی، اعم از نهاد های رسمی و غیر رسمی، دولتی وخصوصی است.[5]
کمیسیون ملی یونسکو ایران که مطابق بند 7 اساسنامه سازمان یونسکو، نهاد متولی اجرای چارچوب عمل های جهانی در ایران است و ارائه نظر از طریق نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در یونسکو به دبیرخانه اسپک انجام می پذیرد. از این رو کمیسیون ملی یونسکو ایران اقدام به تنظیم این سند نموده است. بنابراین با توجه به اینکه این سند جزو تعهدات ایران در عرصه بینالمللی محسوب شده است، هیئت دولت نیز برای کمک به اجرای این برنامه، لزوم مشارکت تمام وزارتخانههای آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر دستگاههای ذیربط را به تصویب رساند همچنین وزیر آموزش و پرورش نیز به عنوان رئیس کمیته اجرایی سند ملی آموزش 2030 انتخاب شد. و از دیگر نکات قابل توجه در این سند اینست که با وجود تعهداتی که ایران در پذیرش سند مذکور ملزم به اجرای آن شده، قابل تأمل است که از جمله آنها میتوان دسترسی آزاد یونسکو و مجامع بینالمللی به اطلاعات آموزشی و تربیتی کشورمان اشاره کرد. ایران در این سند متعهد شده که آمارها و اطلاعات مورد نیاز یونسکو را به صورت منظم و دورهای در اختیار آن سازمان بگذارد؛ جالب آنکه کارگروه ملی آموزش 2030 موظف است، گزارش پیشرفت کار و نحوه همکاری دستگاههای ذیربط را سالانه به هیئت وزیران ارائه کند که با تأئید آنها گزارش نهایی برای کمیسیون ملی یونسکو برای ارسال به مرجع بینالمللی فرستاده خواهد شد.
ادامه دارد
[/HR][1] http://www.unesco.org/new/en/education/themes/leading-the-international-agenda/education-for-all/the-efa-movement/jomtien-1990/
[2] unesdoc.unesco.org/images/0012/001211/121147e.pdf
[3] http://en.unesco.org/news/unesco-s-action-plan-drive-education-2030-agenda-2016
[4] http://en.unesco.org/world-education-forum-2015/incheon-declaration
[5] http://en.unesco.org/news/unesco-s-action-plan-drive-education-2030-agenda-2016
انحراف در نظام تعلیم و تربیت ویکی از مسیرهای قانونی «نفوذ» فرهنگی را برای نسلهای بعدی هموار خواهد کرد، که همان دیدگاه سکولاریسم است که دین را از گردونه مسائل اجتماعی و آموزشی خارج می کند.که این مهم در کتاب «به سوی هویت های جدید برنامه های درسی» و نظریه های پست مدرنیسم بویژه در مسائل آموزش، زنان، برنامه درسی بین المللی و هویت کاملا ملموس است .
و اما چند نکته !
1. فرآیند تصمیم گیری و اهداف مترتب بر توصیه های دستور کار جهانی توسعه پایدار 2030بوده است، نویسنده با قبول اینکه حتما باید تعاملات بین المللی و استفاده از تجارب دیگران مدنظر قرار گیرد، اما عنوان سند ملی 2030 برچه اساس بوده است؟ وآن هم«به سوی آموزش ویادگیری مادام العمر با کیفیت ، برابر و فراگیر برای همه» وتعریفی که از برنامه درسی ارائه می شود آموزش و یادگیری جزئی از برنامه درسی است، بنابراین این سند نمی تواند جامع ومانع برای نظام تعلیم وتربیت اسلامی باشد .
2. این بیانیه یا توصیه در ایران به عنوان سند ملی تلقی شده است و حال آنکه اگر قرار بود بیانیه 2030سند ملی تلقی شود باید یک سند بین المللی باشد و نه ملی چون سند ملی باید بر اساس مبانی، اصول، آرمان ها و فرهنگ یک ملت و کشور طراحی وتدوین شود.
3.سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، نقشه جامع علمی کشور و نقشه مهندسی فرهنگی کشور ونیز اسناد بالادستی تعلیم و تربیت از جمله سیاست های کلی ابلاغی تحول آموزش و پرورش از طریق نهاد های مرتبط با مسائل فرهنگ وتعلیم وتربیت تدوین و به تصویب مراجع قانونی رسید؛ سوال اینجاست که آیا ضرورت داشت سند ملی2030 که بدون تصویب مجاری قانونی و اعتبارسنجی از سوی صاحب نظران تدوین و به یونسکو ارائه شود؟
4. افزون بر این آموزش و پرورش یک امر حاکمیتی است (سیاستهای 13گانه کلی آموزش وپرورش ابلاغی مقام معظم رهبری که از طریق مجمع محترم تشخیص مصلحت نظام تصویب گردید ؛آیا نادیده گرفتن عناصر دیگر نظام حاکمیت نیست؟بویژه با توجه به اصل125 قانون اساسی در تعهدات بین المللی که از طریق مجلس شورای اسلامی باید انجام پذیرد.
5. در متن سند2030 مطالبی آورده شده است که صرفا برای بیان صوری اشاره به بعضی از راهبردهای کلان اسناد بالا دستی شده که بی شک محتوا با صورت همسویی نداشته و در اجرا با زاویه مواجه خواهد شد، که به بعضی از آنها در این مقاله اشاره خواهد شد.
ادامه دارد
محتواي سند ملی یونسکو گرچه مشتمل بر برخي بندهای صحیح و واژه هاي مشترك بين همه اديان و ملل است - و شايد مشاهده همانها، لغزنده و زمينه خوشبيني به سند و ناچيز شمردن برنامه هاي منفي گشته- اما مشكلات اساسي در محتوای این سند وجود دارد، مانند:
الف. برخي واژه ها و آموزه هاي غلط و ناسازگار با معارف اسلام مانند برابری جنسيتي؛
ب. مبتني بودن برخی اهداف و برنامه های آموزشی بر مباني فلسفي مادي گرايانه و نفي خدا، معنويت و معاد در غرب؛
ج. واژه هاي دوپهلو كه در فرهنگ ادبیات غرب و اسناد پشتیبان مصوب سازمان ملل دارای تفسیر مادی و ضد اسلامی است و اطلاق و عدم شفافيت آنها زمينه تفسير هاي غلط غربي و القاء و تزريق فرهنگ مبتذل غرب را فراهم مي كند مانند «نفی خشونت» صفحه 75 سند ملی، که نفی کننده فرهنگ جهاد، بسیج و شهادت است، «آزادی» که زمینه ساز مشروعیت فعالیت سازمان های و جریان های انحرافی است؛
د. گزارش هاي غير منصفانه و ظالمانه نسبت به عملكرد نظام جمهوري اسلامي ايران در 4 دهه گذشته و اتهام كاهش مراكز آموزشي عالي ومحدود سازي رشته هاي علمي براي دختران، در صفحه 27 سند ملی یونسکو.
ادامه دارد
با سلام و احترام
اولا
توضیح دهید این سند برای ما الزام آور است یا نه و چرا؟
فعلا مهمترین سوال همین است.
دوما
فرضا که این سند الزام آور نباشد اما آیا اصل این کار درست است که به جای اسناد بومی برویم سراغ اسنادی که توسط بیگانگان طراحی شده اند؟
پس شورای عالی انقلاب فرهنگی و اسناد بالادستی کشک بودند؟
[="Tahoma"][="DarkGreen"]توضیح دهید این سند برای ما الزام آور است یا نه و چرا؟
دوست عزیز وطاها سلام
این سند برای کشورهایی که آن را پذیرفته اند الزام آور نیست به این معنا که از نظر حقوقی نمی توانند کشوری که به این سند عمل نکرده را مجازات کنند ؛ ولی این سند مطالبه آور است و حق سئوال را برای سازمان های بین المللی و حقوق بشری به دنبال می تواند داشته باشد و به طرف مقابل اجازه می دهد که به شما اعتراض کند که چرا به این منشور عمل نکرده اید و به راحتی شما را به عدم همراهی با برنامه های سازمان ملل متهم کنند و به همین بهانه دنبال محکومیت و تحریم و شانتاز و موج سواری بروند و کشور مورد هدف را تحت فشار افکار عمومی قرار دهند
فرضا که این سند الزام آور نباشد اما آیا اصل این کار درست است که به جای اسناد بومی برویم سراغ اسنادی که توسط بیگانگان طراحی شده اند؟
پس شورای عالی انقلاب فرهنگی و اسناد بالادستی کشک بودند؟
در ادامه خواهیم گفت که به دلایل متعدد بومی سازی و پذیرش این سند از طرف مسئوالان مربوطه اشتباه بوده است
اسناد بالا دستی و شورای عالی انقلاب فرهنگی هم کشک نبودند برادر
اگر جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی منتشر و علنی شود خواهید دید که کارشناسان و برخی از اعضای محترم هشدارها و نظرات کارشناسی خود را اظهار داشته اند و پیامدها و تالی فاسد های پذیرش این سند را متذکر شده اند ولی خوب ممکنه نظر شورای محترم انقلاب فرهنگی تابع اکثریت بوده است .
صبر کنید به تدریج و در ادامه پاسخ سئوالات خودتان را به تفصیل خواهید دید[/]
صبر کنید به تدریج و در ادامه پاسخ سئوالات خودتان را به تفصیل خواهید دید
سلام خدمت شما جناب مدیر
سوالاتی داشتم ولی چون جملهء بالا را فرمودید ، به ذهنم رسید پیشنهادی عرض کنم
به نظرم تا پایان توضیحاتتان تاپیک در اختیار خودتان باشد
بعد از آنکه توضیحات شما تمام شد بعد اعلام بفرمائید تا کاربران سوالاتشان را مطرح کنند
چون اینطوری که بین کلام شما سوال پرسیده شود هم رشتهء کلام شما گسسته خواهد شد و هم کاربران به پاسخشان نمی رسند
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام
متن سند رو بنده پیوست کردم. میتونین دانلود کنین و بگردین ببینین آیا مطالبی که راجع به متن سند گفته میشه درست هست یا نه.
و من الله التوفیق
این سند برای کشورهایی که آن را پذیرفته اند الزام آور نیست به این معنا که از نظر حقوقی نمی توانند کشوری که به این سند عمل نکرده را مجازات کنند
این اولین دروغی است که گفته می شود و کسانی که در صدد پیاده کردن این سند بوده اند و هستند، از همین دروغ نهایت استفاده را خواهند کرد و کل منتقدان را دروغگو خواهند خواند ...
پس بهتر است از همین ابتدا روشن باشد که این سند الزام اور نیست و جلوی دروغ ها گرفته شود ...
ولی این سند مطالبه آور است و حق سئوال را برای سازمان های بین المللی و حقوق بشری به دنبال می تواند داشته باشد و به طرف مقابل اجازه می دهد که به شما اعتراض کند که چرا به این منشور عمل نکرده اید و به راحتی شما را به عدم همراهی با برنامه های سازمان ملل متهم کنند و به همین بهانه دنبال محکومیت و تحریم و شانتاز و موج سواری بروند و کشور مورد هدف را تحت فشار افکار عمومی قرار دهند
و برخی در داخل عامدانه یا جاهلانه به آن کمک می کنند ...
اسناد بالا دستی و شورای عالی انقلاب فرهنگی هم کشک نبودند برادر
حرف بنده واضح است
وقتی به جای رفتن سراغ اسناد بومی برویم سراغ اسناد بیگانه یعنی کشک بودن این ها ...
مثل اینکه بگویند برای تخلفات انتخاباتی باید به شورای نگهبان مراجعه کنید اما شما بروید کف خیابان ...
اصل کار غلط است ...
اگر جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی منتشر و علنی شود خواهید دید که کارشناسان و برخی از اعضای محترم هشدارها و نظرات کارشناسی خود را اظهار داشته اند و پیامدها و تالی فاسد های پذیرش این سند را متذکر شده اند ولی خوب ممکنه نظر شورای محترم انقلاب فرهنگی تابع اکثریت بوده است .
صبر کنید به تدریج و در ادامه پاسخ سئوالات خودتان را به تفصیل خواهید دید
سوال دوم، نشان داد همانطور که احتمال دارد اشتباهی رخ داده، احتمال دارد از روی عمد و آگاهی بوده باشد.
موفق باشید ...
سلام ...
این سند الزام آور نیست ... ولی به مرور زمان مجبور میشیم که قبولش کنیم ...
به عنوان مثال داشتن Certificate ؛ CE برای محصولی که شما تولید میکنین اجباری نیست ... شما میتونید که محصولی رو درست کنین که CE نباشه ... ولی اونوقت دیگه نمیتونید اون محصول رو در درون اتحادیه اروپا بفروشینش ...
به مرور زمان این طرح یونسکو هم الزام آور میشه ...
من در درون صفحه 53 الزامات سند ( که آقای بن موسی زحمتش رو کشیدند ) ؛ مطالبی با عنوان تجارت ؛ تجارت جهانی و ... خوندم ... تقریبا میتونم حدس بزنم که چند سال دیگه ...
میخواهیم نخودچی به آلمان صادر کنیم ... اتحادیه اروپا میاد جلوش رو میگیره و میگه آلمان تنها از کشورهایی میتونه نخودچی بخره که Certificate طرح یونسکو برای آموزش و پرورش کوئدکان رو گرفته باشه ...
و یا چیزهای مشابه ...
دشمن برای پیاده کردن طرح خود ابتدا زمین بازی را تعریف میکند
و دیگران را تشویق میکند تا در زمین او بازی کنند.
ابتدا فضا را مهیا میکند و جو راه می اندازد...
بعد عضو گیری میکند و بازی را گسترش میدهد
بعد به مرور زمان اعتقادات و افکار را شکسته و با خود همراه میکند
و بعد وابستگی ایجاد میکند...
اگر ابتدا انها اقلیت بودند الان آنها اکثریت هستند
اکثریتی که مقاومت ذهنی انها شکسته شده و وابسته به سیستم بازی شده اند
اینجا یک اقلیتی از حکومت ها باقی میمانند که قائده ی مردمی انها قبلا شکسته و ضعیف شده است
و در مرحله آخر با بسته های تشویقی یا تحریمی سعی خواهند کرد آن اقلیت را تابع خودشان کنند ...
سلام علیکم جمیعا و رحمه الله
لطفا اجازه بدید مطالب استاد کامل منعقد بشود سوال ردیه نقد و نظر و تحقیقات و مستنداتتان را پس از مطالب ایشان بیاورید .
آیه الله مکارم شیرازی می گوید: سه وزیر در زیر این سند قید کرده اند که این سند را با حفظ مسائل شرعی اجرا می کنیم
یعنی مطالب خلاف شرع اجرا نخواهد شد
اعتراض آقایون اینه که چون باید پاسخ دهیم، این یعنی بهانه دادن به دست دشمن؛ مثلا با اجرا نشدن هر بندی می تونن ایران را تحریم کنن و ما هم هیچ کاری نمی تونیم انجام بدیم
سلام
به نظرم تا پایان توضیحاتتان تاپیک در اختیار خودتان باشد
سلام مجدد
ببخشید برادر منظورم از اینکه تاپیک در اختیار خودتان باشد این بود که تا پایان صحبت هایتان آن را ببنیدید
[="Tahoma"][="DarkGreen"] با سلام و عرض ادب لطفا در خصوص این پیام ها هم توضیحاتی بفرمایین.
سلام
دوست بزرگوارم
من در برابر موضع گیری ها و اظهار نظر های دیگران مسئول نیستم
ایشان اظهار نظری کرده است حالا یا به درست و یا به غلط
به نظرتان من چی بگم !!
اگر بنا باشد که به هر اظهار نظری در این تاپیک پاسخ بدهیم به نظرم از بحث اصلی منحرف می شویم
متشکرم[/]
[=Comic Sans MS]
در درس خارج فقه مطرح شد:
توضيحاتى درباره سند 2030
1. اين سند همانطور كه از مقدمهاش پيداست در واقع يك عهدنامه است براى برنامههاى آموزشى و اقتصادى و اجتماعى و غير آن، در پانزده سال در جهان. يعنى عدهاى نشستهاند براى مردم دنيا تصميم گرفتهاند كه فرهنگ سكولار غرب را در همه جا پياده كنند و به گفته خودشان، هدفشان دگرگون ساختن جهان ماست. 2. مهم اين است كه وقتى اين سند را پذيرفتيم بايد گزارش سالانه تمام اين امور را به آنها بدهيم. يعنى آنها مثلاً 120 سؤال درباره مسائل مختلف درباره تمام شئون كشور ما مطرح مىكنند و می گویند پاسخگو باشيد. اگر پاسخ دروغ بگوييم واويلا، اگر راست بگوييم از تمام شئون كشور ما باخبر مىشوند (جاسوسی آشکار). فراموش نكنيد كه از متولّیان اصلى اين سند يونسكو است كه بخش فرهنگى سازمان ملل است و هميشه دولتهاى سلطهگر جاسوسهايى در آن داشته و دارند، مانند ساير نهادهاى جهانى. 3. آقايان مىگويند ما هنگام پذيرش اين سند زير آن نوشتهايم ما تا آنجا اين سند را قبول داريم كه با فرهنگ و مذهب ما سازگار باشد، راست مىگويند اين را نوشتهاند و در نامهاى كه به امضاء سه وزير نوشته شده، خدمت مقام معظم رهبرى ارسال داشتهاند و رونوشت آن نامه را نيز براى ما فرستادهاند؛ ولى به اين نكته گويا توجه نفرمودهاند كه تنظيم كنندگان اين سند معتقدند استثناء و شروطى كه در ذيل آن نوشته مىشود تا آنجا اعتبار دارد كه با روح اين سند مخالفت نداشته باشد؛ درست نظير آنچه ما در باب شرايط ضمن العقد مىگوييم كه اگر شرط برخلاف مقتضاى عقد باشد پذيرفته نيست. مسلّماً آنها مىگويند اينكه شرط كردهايد برخلاف مذهب و فرهنگ و نظام شما نباشد اين برخلاف روح اين سند است. اين سند آزادى كامل براى همه جنسيتها مىخواهد و براى همه مذاهب. بنابراين اين ملاحظه و شرط شما پذيرفته نيست. در نتيجه معيار همان متن سند است منهاى حاشيهها. 4. الفاظى در اين سند بكار برده شده كه معنى آن را آنها بر طبق اصطلاح خودشان تفسير مىكنند، مثلاً واژه خانواده، آنها معتقدند خانواده هم خانوادههاى معمولى را در بر مىگيرد، هم خانوادههاى همجنسگرا را. يا واژه خشونت، كه بسيارى از عقايد و افعال مذهبى، را به نظر آنها شامل مىشود. آنها سپاه و بسیج ما را مصداق خشونت می دانند. 5. اين سؤال براى همه مطرح است كه چرا اين سند بىسر و صدا به آموزش و پرورش داده شد و چندين كارگروه براى اجراى آن در آموزش و پرورش انتخاب شدند و گفته مىشود در بعضى از جاها نيز به اجرا درآمده. متولى اصلى اين گونه اسناد شوراى عالى انقلاب فرهنگى است، ما با اعضاى شوراى عالى انقلاب فرهنگى صحبت كرديم كه آيا اين سند را به شما دادهاند و بررسى و تصويب كردهايد؟ گفتند: ابدا، چنين چيزى نبوده. بعلاوه چرا مجلس و بالاتر از آن رهبر انقلاب را در جريان نگذاشتند؟ اين سؤالى است كه جواب آن آسان نيست. 6. در اين سند درباره كمك به كودكان و پايان دادن فقر در همه اشكال آن و در همه جا تصريح شده، از جمله در هدف 2 از اهداف هفده گانه مىخوانيم پايان دادن به گرسنگى، تامين امنيت غذايى و تغذيه بهتر و توسعه كشاورزى پايدار.
[/HR]
حضرت آيتالله العظمى مكارم شيرازى در ابتدای درس خارج خود که با حضور طلاب و فضلای حوزه علمیه در مسجد اعظم قم برگزار شد، توضيحات زير را درباره سند 2030 بيان فرمودند:
[=bmitra]هدف از بيان اين مطالب خداى ناكرده، جسارت به كسى نيست، بلكه بيان توضيحاتى است درباره سند 2030 تا ملت عزيز ما و مسؤولين محترم وظيفه خود را درباره آن بدانند.
[=bmitra]و اينكه قبلاً به سراغ آن نرفتم، نخواستم فضاى شيرين انتخابات پرشور و امن و امان تحت تأثير واقع شود.
[=bmitra]ضمناً قضاوتهاى ما مربوط به خود اين سند است و آنچه كه در فضاهاى مجازى منتشر کرده و نسبت داده اند مورد نظر ما نيست.
[=bmitra]نخست به سراغ تاريخچه اين سند مىرويم. در اولين مادّه آن كه به عنوان مقدمه است مىخوانيم: ما رؤساى دولتها و كشورها و نمايندگان عالى رتبه كه به مناسبت هفتادمين سالروز تاسيس سازمان ملل متحد از 25 تا 27 سپتامبر 2015 در مقرّ آن در نيويورك گرد هم آمدهايم، در مورد اهداف جديدى براى توسعه پايدار توافق كرديم (یعنی تعهد کرده ایم).
[=bmitra]در ماده 2 مىگويد ما به نيابت از مردمى كه به آنها خدمت مىكنيم در مورد مجموعهاى از اهداف جامع، فراگير و مردم محور جهانى و دگرگون كننده تصميمى تاريخى اتخاذ كردهايم، سپس اضافه مىكند ما متعهد مىشويم كه براى تحقق كامل اين دستور تا سال 2030 (15 سال ديگر) بدون وقفه تلاش كنيم.[=bmitra]
اين سند داراى 59 بند و 17 هدف است كه بسيارى از آن اهداف زيبا و انسانی است وليكن مجموع آن تثبيت نظام سلطه است.[=bmitra]
در هدف چهارم و پنجم مىخوانيم:[=bmitra]تضمين آموزش با كيفيت برابر و فراگير و ترويج فرصتهاى يادگيرى مادام العمر براى همه و دستيابى به تساوى جنسيتى و توانمندسازى همه زنان و دختران.[=bmitra]و در اصل هشتم از اصول پنجاهونه گانه اين سند مىخوانيم: ما به جهانى مىانديشيم كه در همه جاى آن حقوق بشر و كرامت انسانى محترم شمرده شده... و در آن همه زنان و دختران به طور همه جانبه تساوى جنسيتى را درك كنند و همه موانع حقوقى، اجتماعى و اقتصادى موجود بر سر راه توانمند سازى آنان از ميان برداشته شود. در اينجا توجه به چند نكته لازم است:[=bmitra]
تاریخ انتشار: « 1396/03/01 »
[/HR]
http://s8.picofile.com/file/8295673868/2030.mp3.html
در سپتامبر 2015 رهبران کشورهای عضو سازمان ملل متحد
سلام
سوالی که پیش میاد اینه که چرا با توجه به اینکه ظاهرا بیش از یکسال از امضای این سند میگذره ، یکدفعه سروصدای این سند در استانه انتخابات ریاست جمهوری بلند شد؟
[="Tahoma"][="DarkGreen"] سوالی که پیش میاد اینه که چرا با توجه به اینکه ظاهرا بیش از یکسال از امضای این سند میگذره ، یکدفعه سروصدای این سند در استانه انتخابات ریاست جمهوری بلند شد؟سلام
سلام
دوست عزیز این سند در سال 2015 در دسترس کار کشورهایی جنبش غیر متعهد ها قرار میگیرد و بعد از تصویب در ایران نسخه بومی سند تهیه بومی سازی میشه و بعد از جلسات طولانی به شورای عالی انقلاب فرهنگی می رود و بعد از کش و قوس های فراوان اخیرا برای تعیین تکلیف به محضر رهبر معظم ارجاع می شود و مقام معظم رهبری در باره آن اظهار نظر فرمودند و پرده از آن برداشتند
بنابر این علی رغم این که برخی خواستند از آن بهربرداری انتخاباتی کنند ولی واقعیت این است که این موضوع و سند به انتخابات ربطی ندارد[/]
سلام ...
من همیشه فکر میکردم که چرا در درون کشورهای اسلامی اینقدر تروریست زیاد داریم ...
در درون سوریه ... در درون عراق و تونس و لیبی و ... و تنها جوابی که تونستم به خودم بدم این هستش که اونها بی سواد هستند ...
جامعه ای رو در نظر بگیرید که مردان قوی داره ... ولی سواد ندارد ... این اشخاص نیم نگاهی به اروپا میندازند به آمریکا میندازند و نوع زندگی مردم رو میبیینند ... و تصمیم میگیرند که کار کنند و پولدار بشن ...
ولی هر چقدر که کار میکنند ... نمیتونند پولدار بشن ... علت هم مشخص هست ... نوع کار و فعالیت اونها علمی نیست ... ارزشمند نیست و ...
و اینجوری میشه که بی سوادی در درون آفریقا ... در درون افغانستان ... در درون لیبی ... در درون عراق ... در درون مراکش ... باعث تربیت نیروهای زیادی میشه که میخوان حقشون رو از دنیا و طبیعت بگیرن ...
و تروریست میشن ...
خوب حالا فرض کنیم که میخواهیم ریشه بی سواد و فقر رو در درون دنیا ریشه کن کنیم ...
شما چه راه حلی دارین ...
با عرض معذرت از جناب مدیر سایت ...
من فکر میکنم ایرادهایی که ما به این سند گرفتیم ... ایرادهای بنی اسرائیلی باشه ...
1. در درون خیلی از ایالت های آمریکا مردمش معتقد هستند و ازدواج هم جنس گرایی رو نمیپذیرند ... چه برسه که بخواهند اسمه خانواده هم روش بزارند ...
2. در مورد تعهد آور بودن سند صحبت شده ... به هر حال شما وقتی در درون یک آپارتمان هم که زندگی میکنن متعهد هستید ... که شارژتون رو پرداخت کنین ... که اگر لوله خونتون ترکید اون رو درست کنین و ...
3. در مورد جاسوسی بودن طرح صحبت شد ... که این مساله به نظره من اصلا نمیتونه صحت داشته باشه .... اینی که دانش آموزان ما چی کار میکنن ... چجوری میتونه یک کشور ازش استفاده کنه .
4. اینی که یک عده نشسته اند و برای ما تصمیم گرفته اند ... خوب اینگونه نبوده ... ما بودیم ( کره زمین ) که نشستیم و فکر کردیم و به این نتیجه رسیدیم ... گزارشمون رو هم به دیگران نمیدیم ... به ما میدیم ... همون مای کره زمین ...
5. در مورد تساوی جنسیتی صحبت شده ... خوب الان تقریبا در درون ایران تساوی جنسیتی وجود داره ... خانوما میتونن حتی راننده اتوبوس بشن ... راننده تاکسی بشن ... فروشنده بشن ... دست فروش بشن ... مدیر یک شرکت بزرگ بشن ... حتی من شورای حل اختلاف رفته بودم خیلی ها رو دیدم داشتند نقش قاضی رو بازی میکردند .. یعنی قبل از اینکه پرونده نزد قاضی بره سعی میکردند که به نوعی تفاهم طرفین رو ایجاد کنند ...
با عرض پوزش ... مسائل مطرح شده رو من مشگل نمیدونم .
سلام علیکم
استاد مطالب اگر تمام شد یا در متن این سوال را هم پاسخ بدهید که منظور از 2030 همین سندی است که جناب بن موسی با ترجمه رسمی یونیسف نقل کرده اند یا سند دیگری هست با موضوعیت تعلیم و تربیت
یکی از اعضاء شورای انقلاب فرهنگی گفته اند سند به دستشان نرسید و یک سری کلیات با موضوعیت تعلیم و تربیت ( آموزشی ) در اختیارشان قرار گرفته ( شناسهٔ خبر: 3988769 - جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶ )
چند نکته دیگر در باره سند 2030
1. ما از اسناد تهیه شده توسط مراکز بین المللی توقع نداریم که اسناد بالادستی جمهوری اسلامی را مورد عنایت قرار دهند، اما از سندهای بومی سازی شده در ایران توسط نمایندگی یونسکو در ایران -که با مشارکت وزیران محترم ذیربط و 30 گروه علمی(گرچه به عنوان ویرایش اول ) تهیه شده است- این توقع جدی و غیر قابل گذشت است. کلمه «بومی سازی شده» تعریفی جز این ندارد که آرمان های مشترک بین المللی اسناد جهانی متناسب با فرهنگ و قوانین و ارزش های دینی هر کشور بازنویسی شده تا کاملا مورد قبول و اعتقاد هر ملت باشد. اما متاسفانه اثری از کلمات کلیدی از اسناد بالادستی یاد شده جمهوری اسلامی ایران و رهنمودهای رهبری در خصوص تعلیم و تربیت در این سند دیده نمی شود مانند: 1. رویکرد اساسی تعلیم و تربیت» به سوی قرب و رضوان الهی و حیات طیبه، 2. ساحت های ششگانه تربیت مانند: تربیت اعتقادی، عبادی و اخلاقی که در سند تحول آموزش و پرورش فصل دوم، نقشه جامع علمی کشور فصل اول و نقشه مهندسی فرهنگی فصل دوم آمده اما در فصل ساحت های ششگانه یونسکو حذف شده است. 3. در سند تحول آموزش و پرورش مولفه های پنجگانه در برنامه درس ملی با عناوین تعقل، تفکر، ایمان، علم، عمل و اخلاق و تاثیر طولی و عرضی آن در چهار عنصر ارتباطی شامل ارتباط با خود، خالق، خلق و خلقت و نیز ضرورت بهره گیری از معارف حیات بخش قرآن کریم و عترت معصومینa به صراحت بیان شده اما در سند مزبور کلاً حذف شده است.
2. در سند ملی یونسکو صفحه 361 و سند جهانی یونسکو صفحه 56،کشور ایران ملتزم به ارائه گزارش مستمر تمامی فعالیت های آموزشی کشور به مراکز مربوطه بین المللی و نیز اجازه بازدید به آنها شده است. بدیهی است اطلاق این تعهد نه تنها زمینه جاسوسی و ارائه اسرار کشور مستقل ایران ما را به دولت های استعمارگر غربی فراهم می کند که قرآن کریم به شدت از رازداری مومنان با کفار منع فرموده.﴿يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا بِطَانَةً مِنْ دُونِكُمْ لَا يَأْلُونَكُمْ خَبَالًا وَدُّوا مَا عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الْآيَاتِ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ﴾(آل عمران 118) بلکه استقلال و حاکمیت ایران اسلامی ما آسیب یافته و هر روز باید پاسخ گوی سوالات و مواخذات و بهانه گیری های دول غربی و شاهد تهدیدهای آن ها باشیم و حال اینکه ملت رشید مومن باید عزت خویش را نگه داشته و زمینه آسیب پذیری آن را خود فراهم نکند. ﴿وَلِلَّهِ الْعِزَّةُ وَلِرَسُولِهِ وَلِلْمُؤْمِنِينَ وَلَكِنَّ الْمُنَافِقِينَ لَا يَعْلَمُونَ﴾(سوره منافقون آیه8)
3. ورود فعال جمهوری اسلامی در عرصه های بین المللی و همکاری با مراکز جهانی و پیمان های بین المللی که برای تنظیم شئون مشترک کشورها تهیه شده یک مصداق دیپلماسی فعال فرهنگی و سیاسی است که از بایسته های دولتمردان است، اما فرایند امضاء اسناد و موافقت نامه های بین المللی ضوابط و مراحل خاصی از نظر قانونی دارد که می بایست دولتمردان عزیز اینگونه اسناد را با موافقت مجلس شورای اسلامی و اسناد فرهنگی را با مشورت و موافقت شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظر مساعد رهبری فرزانه قبول و امضاء نمایند، عدم رعایت این مسیر قانونی در پذیرش و امضای سند ملی آموزشی 2030 یونسکو – علی رغم اعتراض صریح دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ 28/10/1395 - و پنهان کاری در امضاء آن یک خطای بزرگ است، مضاف بر اینکه وزارت آموزش و پرورش در اجرای برخی بندهای آن سند شتاب کرده و خود را از مشورت عقلاء قوم محروم ساخته است.
4. اعلام تحفظ در اجرای سند 2030 توسط امضا کنندگان ایرانی نسبت به اجرای بندهای ناسازگار با فرهنگ دینی و ملی ایران گرچه امر لازم و رائجی بوده که انجام گرفته، اما بدیهی است که اصل امضای اینگونه سندهای آلوده، زمینه بهانه گیری و مطالبه و مواخذات دول غربی و دشمنان جهانی جمهوری اسلامی را فراهم می کند، و همچنان که تاکنون مواخذات ناحقی را به همین بهانه ها نسبت به برخی کشورها داشته اند، نسبت به جمهوری اسلامی کاملا این خطر متوقع است.
5. انتظار ملت ایران از دولت جمهوری اسلامی آن است که وقتی مقام معظم رهبری آنان را متوجه وجود عیوب و خطرات ویرانگر در سندی می کنند که با عنوان «چارچوب عمل ملی آموزش 2030 جمهوری اسلامی ایران» در آذر 1395 در 368 صفحه رونمایی شده است بهجای توجیهاتی مانند « ویرایش اول بوده» و مانند آن، با آغوش باز استقبال کرده و ضمن سپاسگزاری از این هدایتگری آمادگی کامل خویش را برای اصلاح اعلام نمایند.
ادامه دارد
در درون سوریه ... در درون عراق و تونس و لیبی و ... و تنها جوابی که تونستم به خودم بدم این هستش که اونها بی سواد هستند ... ولی هر چقدر که کار میکنند ... نمیتونند پولدار بشن ... علت هم مشخص هست ... نوع کار و فعالیت اونها علمی نیست ... ارزشمند نیست و ... خوب حالا فرض کنیم که میخواهیم ریشه بی سواد و فقر رو در درون دنیا ریشه کن کنیم ...سلام ...
من همیشه فکر میکردم که چرا در درون کشورهای اسلامی اینقدر تروریست زیاد داریم ...
جامعه ای رو در نظر بگیرید که مردان قوی داره ... ولی سواد ندارد ... این اشخاص نیم نگاهی به اروپا میندازند به آمریکا میندازند و نوع زندگی مردم رو میبیینند ... و تصمیم میگیرند که کار کنند و پولدار بشن ...
و اینجوری میشه که بی سوادی در درون آفریقا ... در درون افغانستان ... در درون لیبی ... در درون عراق ... در درون مراکش ... باعث تربیت نیروهای زیادی میشه که میخوان حقشون رو از دنیا و طبیعت بگیرن ...
و تروریست میشن ...
شما چه راه حلی دارین ...
گر چه ممکنه ریشه برخی از گرایش ها به شبکه های تروریستی پول و مادیات باشد ولی واقعیت این است که ریشه اصلی و منشاء اساسی این گرایش ها اعتقادی و فکری هستش و دلایل و شواهد زیادی وجود دارد که این گرایش ها بیشتر ریشه اعتقادی دارد
3. در مورد جاسوسی بودن طرح صحبت شد ... که این مساله به نظره من اصلا نمیتونه صحت داشته باشه .... اینی که دانش آموزان ما چی کار میکنن ... چجوری میتونه یک کشور ازش استفاده کنه .
در سند ملی یونسکو و سند جهانی یونسکو ،آمده که از دیگر نکات قابل توجه در این سند اینست که با وجود تعهداتی که ایران در پذیرش سند مذکور ملزم به اجرای آن شده، قابل تأمل است که از جمله آنها میتوان دسترسی آزاد یونسکو و مجامع بینالمللی به اطلاعات آموزشی و تربیتی کشورمان اشاره کرد. ایران در این سند متعهد شده که آمارها و اطلاعات مورد نیاز یونسکو را به صورت منظم و دورهای در اختیار آن سازمان بگذارد؛ جالب آنکه کارگروه ملی آموزش 2030 موظف است، گزارش پیشرفت کار و نحوه همکاری دستگاههای ذیربط را سالانه به هیئت وزیران ارائه کند که با تأئید آنها گزارش نهایی برای کمیسیون ملی یونسکو برای ارسال به مرجع بینالمللی فرستاده خواهد شد.
این که اطلاعات سیستم آموزشی و نیروها و آمار و اطلاعات یک کشور یک جا تحویل سازمان هایی مانند یونسکو و..... داده شود و گزارش گردد آیا سازمان های اطلاعاتی و جاسوسی هیچ سوء استفاده ای از این نمی کنند؟؟؟؟
با عرض پوزش ... مسائل مطرح شده رو من مشگل نمیدونم .
با عرض پوزش ولی ما بسیاری از بند های این سند را مشکل دار می دانیم که به برخی از آنها در ضمن پست های گذشته اشاره شد و در آینده هم اشاره می شود
[="Tahoma"][="DarkGreen"] استاد مطالب اگر تمام شد یا در متن این سوال را هم پاسخ بدهید که منظور از 2030 همین سندی است که جناب بن موسی با ترجمه رسمی یونیسف نقل کرده اند یا سند دیگری هست با موضوعیت تعلیم و تربیت یکی از اعضاء شورای انقلاب فرهنگی گفته اند سند به دستشان نرسید و یک سری کلیات با موضوعیت تعلیم و تربیت ( آموزشی ) در اختیارشان قرار گرفته ( شناسهٔ خبر: 3988769 - جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶ )سلام علیکم
سلام
دوست عزیزم پست شماره 3 همین تاپیک را مطالعه بفرمایید اگر به جوابتان نرسیدید دوباره بفرمایید تا در خدمت باشم[/]
سلام این صفحه هم درهمین مورد هست دوستان می توانند نظرات را بخوانند و مشارکت کنند.
ممنون^:)^@};-
سلام ...
در ادامه میخواستم مطلبی دیگر را عنوان کنم ...
یکی از مهمترین علل ذکر شده برای مخالفت با این سند را اینگونه عنوان میکنند که " راه دخالت در درون کشور را باز میکند " ؛ " سوالهایی میپرسند که مجبور هستیم پاسخگوئی کنیم " ؛ " نمیتوانیم جواب دروغ بدهیم و اگر جواب راست هم بدهیم میشود جاسوسی و ... "
نمیدونم شما تا حالا مربی ورزش داشتید یا نه ...
نمیدونم شما با مفهوم " فرنچایز " ها آشنا هستید یا نه ...
وقتی شما یک مربی ورزش خصوصی برای خودتون میگیرید و برای ورزشتون بازه رمانی رو تعریف میکنید ... یک هو میبینید که مربی ورزشتون ساعت 7 صبح اومده خونتون و دستش رو رویه زنگ گذاشته که پاشو بریم ورزش ... میاد تو خونتون ... میاد تو اتاقت ... به زور هم که شده لباس ورزشی رو تنت میکنه ... و میبرتت پارک ( مثلا پارک دمه خونتون ؛ پارک چیتگر ؛ یاشگاه انقلاب )
باهات میدوه ... نفس نفس زدنهاش رو با نفسهای تو هماهنگ میکنه ... ازت میپرسه دیشب شام چی خوردی ... وقتی نیرو کم بیاری با کلمات انرژی بخشش شادت میکنه ...
لباست رو میزنه بالا و شکمت رو نگاه میکنه ... مجبورت میکنه که دراز و نشست بری ... هر بار که دراز و نشست میری با صدای بلند اون رو به شمارش در میاره ...
وقتی داری دراز و نشست میری ... رویه ماهیچ هات فشار میاره ... و اگر نیرو و انرژی کم آوردی بهت کمک میکنه ...
و اما فرنچایزها ...
فرنچایزها یک سری روشهای استاندارد داد و ستد یا Business هستند که شما میتونید برید و اون Business رو بخرینش ...
به عنوان مثال ساندویج هایدا یک نوع فرنچایز هست ... به عنوان مثال آیس پک نوعی فرنچایز هست ... به عنوان مثال مک دونالد یک نوع فرنچایز هست ...
وقتی شما فرنچایزی مانند هایدا رو میخرید ...
هایدا میاد و در درون کار شما دخالت میکنه ....
میگه اسمه مغازت رو باید بزاری " هایدا "
میگه باید به این فرم ساندویج رو درست کنی
میگه باید از فلان مدل یخچال ها استفاده کنی
میگه باید از فلان فرمول سس استفاده کنی
میگه باید تنها این مدل ساندویج ها رو داشته باشی
و ...
در درون فرنچایزها شما هیچ آزادی عملی ندارین ... یعنی نمیتونین برای مغازتون نام انتخاب کنین ... نمیتونین در درون فرمول ساندویج هاتون تغییری بدین ... نمیتونین فرم چینش یخچال هاتون رو عوض کنین ... و در درون فرنچایزهای خوب خارجی مانند مک دونالد شرکت مادر بازرسینی داره که هر از چندی به انشعابات خودشون سر میزنند همون 120 تا سوال رو میپرسند ... و در نهایت عنوان میکنند که آیا شما میتونید فرنچایز باقی بمونین ... یا اینکه نیاز به آموزش دارید ... یا اینکه چندین بار تخلف کردین و باید پاسخگو باشین ...
یعنی فرنچایزی مانند هایدا رو اگر شما بخواین داشته باشین ... در حدود 100 میلیون تومن باید بابتش پول بدین ...
یعنی شما اگر بخواهید یک معلم خوب ورزشی خصوصی برای خودتون داشته باشین ... یه چیزی بین 500 تا 2 میلیون تومن باید بهش پول بدین ...
که بیاد و براتون استاندارد سازی کنه ...
که بهتون راه ها و روشهایی رو نشون بده که موفقیت شما تضمین شده باشه ...
کسی که میره و فرنچایز "هایدا " رو میخره ... نسبت به اینکه برجی فلان قدر پول نصیبش میشه مطمئن هست .....
کسی که میره و یک معلم خصوصی ورزشی برای خودش میگیره ... مطمئن هست که 1 سال دیگه چه نوع فرم بدنی داره ....
چون راهها و روشها استاندارد سازی شده اند و الزاما به هدف میرسند ... { مانند دانشگاهاشون . مانند مدارسشون . مانند جامعشون }
بنابراین ...
من اینگونه فکر نمیکنم که این مساله لزوما چیزه بدی باشه ...
میتونه به نوعی استاندارد سازی باشه ... کمک جمعی برای تک تک کشورها باشه ... تا همه به دستور العملی برسند تا کشورشون رو از بی سوادی و قحطی و تروریسم نجات بدهند ...
من تقریبا مطمئن هستم که در حدود 10 سال دیگه ما مجبور میشیم که به این قرار داد متعهد باشیم ...
چون تمام کشورهای صاحب قدرت برای اینکه بتونن تروریسم رو کنترل کنند ؛ مهاجرت بی رویه به کشورهاشون رو کنترل کنند ... در درون تجارتهاشون پایبندی به این قرار داد را شرط میکنند ...
یعنی عنوان میکنند که ما از کشوری گندم میخریم که استاندارد یونیسف برای آموزش و پرورش کودکان رو پذیرفته باشه ...
و ...
همونجور که قبلا گفتم مانند شناسنامه داشتن میشه ...
اوایل که شناسنامه اومد ... خیلی از مذهبیون با شناسنامه داشتن مخالفت میکردند ... که باید اسم نوامیسمون رو در داخلش بنویسیم ...
ولی الان همه شناسنامه دارن ...
به مرور زمان استانداردهای جامع و کاملی در سطوح مختلف میاد ... و بالاجبار ما هم قبولش میکنیم ...
گر چه ممکنه ریشه برخی از گرایش ها به شبکه های تروریستی پول و مادیات باشد ولی واقعیت این است که ریشه اصلی و منشاء اساسی این گرایش ها اعتقادی و فکری هستش و دلایل و شواهد زیادی وجود دارد که این گرایش ها بیشتر ریشه اعتقادی دارد
سلام استاد عزیز
جدا از پیام های خصوصی اولین بار است گل روی شما را زیارت میکنیم و بسیار جالب استhappy@};-
من هم این نکته قبول دارم و فکر کنم قصدشون همین هم باشه در نهایت چون همونطور شعاری که دادن جهان صلح! با ادیان گوناگون سفت و تند رو امکان پذیر نیست مثلا یهود بیاد خون خودشو رنگین تر از بقیه بدونه و خودشو قوم برتر بدونه یا برخی از فرق اسلامی کافر کُش بشن عملیات تروریستی انجام بدن امکان پذیر نیست
اول ممکنه اصطلاحات نرم مثل تطبیق سازی فرهنگی و... داشته باشه ولی در نهایت همان میشود
این سند هم مانند حقوق بشر حقوق بین الملل و... در تعریفات و توضیحات برای خودم بسیار جالب و زیبا هستند اما به شرطی که برای همه لحاظ کنند هیچکس حق تخطی نداشته باشه مثل سازمان بین الملل نباشه بعضیارو رد بده بعضیا رو بگیره
به هر حال ما کشور جنگ طلبی نبودیم حداقل روی تئوری که وزارت دفاع داریم و وزارت جنگ نداریم و در تئوری صلح جو بودیم
جناب روحانی هم فرمودن که زن و مرد چه فرقی دارند،امید روزی که بساط مرگ بر این و آن گفتن جمع شود و همینطور در ادامه که از توطئه افراد علیه 2030 نمی گذرند و....
من حیث المجموع وجود سند های این چنین در نگرش کلی بنظر و زعم شخصی خودم بسیار مفید و سازندس اگر تخطی صورت نگیره و نشان از افزایش سن عقلی کره زمین هستش و امید به اینکه جنگ و خون ریزی پایان بگیره
به نظرتان من چی بگم !!
[=newstext]حمیدرضا حاجیبابایی وزیر اسبق آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، با اشاره به تحریف صحبتهایش در فضای مجازی، اظهار داشت: سال 91 در یکی از مصاحبهها گفته بودم ما تبعیض جنسیتی نداریم و این به معنای برابری جنسیتی که اکنون در سند آموزش 2030 ذکر شده است، نیست اما برخی با شیطنت به گونه دیگری آن را تفسیر کردند.[=newstext]وی افزود: ما به عدالت جنسیتی معتقدیم که معنای گستردهتری دارد و یکی از معانیاش این است که عدالت در فرصتهای تحصیلی دختران و پسران مراعات شود.[=newstext]حاجیبابایی اضافه کرد: برابری جنسیتی مذکور در سند آموزش 2030 به معنای آزادی لیبرالی و ترویج فرهنگ غرب است که ما هرگز به آن معتقد نبوده و نیستیم.[=newstext]عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در توضیح این سخنش که «اجرای سند 2030 جرم است»، گفت: اجرای سند 2030 جرم است چون قانونی نشده است و ما در برنامه ششم تصویب کردیم که تنها سند تحول بنیادین مرجع عمل و اقدام آموزش و پرورش باشد، بنابراین عمل بر اساس سند 2030 بیقانونی است و از این جهت جرم است.
تفسیر شیطنتآمیز از مصاحبهام درباره تبعیض جنسیتی
[h=1]وزیر اسبق آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس:[/h]http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13960303001797
[="Tahoma"][="DarkGreen"]
در ص 7 در مقدمه:
«جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشورهای پیشگام در منطقه آسیا و اقیانوسیه در زمینه آمادگی و تمهید تدارکات لازم برای اجرای آموزش 2030 مورد تقدیر قرار گرفت.»
سوال این است که با توجه به چندین سند بالادستی مصوب در موضوع آموزش و دانش در نظام اسلامی ایران مانند (سند جامع علمی، سند تحول آموزش و ...) و کندی دستگاههای مربوطه در اجرای آن چگونه و با چه انگیزه و تحلیلی برای اجرای این سند بیگانه و تحمیلی غرب عجله و شتاب میکنند در حالی که بسیاری از کشورهای دیگر حاضر نشدهاند به سوی اجرای آن گام بردارند دولت ایران پیشگام شده تا مورد تقدیر غرب! قرار میگیرد؟
شایسته است که دولتمردان کشورهای اسلامی به آموزشهای قرآن کریم راجع به روابط بینالملل و ترفندهای آنان را که خداوند برای مسلمانان افشاء نموده توجه کنند. یکی از ترفندها شتاب و عجله آنان برای انحراف مسلمانان است، اخبار و اطلاعات و اسرار امت اسلامی را استراق سمع کرده و گزارش آنان را به دشمنانی که نمیتوانند داخل کشور اسلامی شوند منتقل میکنند و متاسفانه برخی مسلمانانی که به ظاهر مسلماناند اما هنوز قلب آنها نتوانسته معارف الهی را درک کنند بر اثر فریب یهودیان سرعت گرفته و در انجام خواستههای باطل آنان پیشگام میشوند، پیامبر اکرم (ص) از این سرعت عمل این گروه مسلمانان محزون شد، اما خداوند به وی دلداری داد و فرمود:
یا أَیهَا الرَّسُولُ لا یحْزُنْکَ الَّذینَ یسارِعُونَ فِی الْکُفْرِ مِنَ الَّذینَ قالُوا آمَنَّا بِأَفْواهِهِمْ وَ لَمْ تُؤْمِنْ قُلُوبُهُمْ وَ مِنَ الَّذینَ هادُوا سَمَّاعُونَ لِلْکَذِبِ سَمَّاعُونَ لِقَوْمٍ آخَرینَ لَمْ یأْتُوکَ یحَرِّفُونَ الْکَلِمَ مِنْ بَعْدِ مَواضِعِهِ (مائده، 41)[/]
یونسکو هدایتگر و هماهنگ کننده و نظارت کننده و گزارش دهنده فعالیتهای جمهوری اسلامی ایران است!!!!!!!
در صفحه 5 ذیل عنوان پیشگفتار سند ملی یونسکو چنین آمده است:
«سازمان مذکور با ایفای سه نقش هدایت و هماهنگی، نظارت و گزارش دهی و ارتقای ظرفیت کارشناسی دولتها اجرای این هدف مهم را پس از تصویب نهایی چارچوب عمل جهانی آموزش 2030 درسی و همچنین کنفرانس عمومی یونسکو در نوامبر 2015 آغاز کرده است.»
این عبارت به نحوی هموارکننده راه سلطه یک سازمان بینالمللی را در ابعاد مذکور بر جمهوری اسلامی ایران میباشد که با استقلال ایران ما در تضاد است. ملت ایران به هیچ وجه حاضر نیستند یک سازمان بیگانه را هدایتگر نظام خویش بشمارند و هدایتگری قرآن و اسلام و ولی فقیه را کافی میدانند.
خداوند هرگز اجازه هیچگونه سلطه کافران بر مومنان نداده است: لن یجعل الله للکافرین علی المومنین سبیلاً.. زیرا عزت ویژه خدا و پیامبر و مومنان است: وَ لِلَّهِ الْعِزَّةُ وَ لِرَسُولِهِ وَ لِلْمُؤْمِنینَ وَ لکِنَّ الْمُنافِقینَ لا یعْلَمُونَ (منافقون،
ورود فعال جمهوری اسلامی در عرصه های بین المللی و همکاری با مراکز جهانی و پیمان های بین المللی که برای تنظیم شئون مشترک کشورها تهیه شده یک مصداق دیپلماسی فعال فرهنگی و سیاسی است که از بایسته های دولتمردان است، اما فرآیند امضاء اسناد و موافقت نامه های بین المللی ضوابط و مراحل خاصی از نظر قانونی دارد که می بایست دولتمردان عزیز اینگونه اسناد را با موافقت مجلس شورای اسلامی و اسناد فرهنگی را با مشورت و موافقت شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظر مساعد رهبری فرزانه قبول و امضاء نمایند، عدم رعایت این مسیر قانونی در پذیرش و امضا سند ملی آموزشی 2030 یونسکو و پنهان کاری در امضاء آن یک خطای بزرگ است، مضاف بر اینکه وزارت آموزش و پرورش در اجرای برخی بندهای آن سند شتاب کرده و خود را از مشورت عقلاء قوم محروم ساخته است.
حفظ استقلال یک کشور در برابر تلاش همه جانبه دول استعمارگرد جهت کسب اطلاعات و نفوذ اطلاعاتی در کشور اقتضاء میکند که دولت اسلامی ابداً متعهد به گزارشدهی و ارائه اطلاعات و به ویژه بازکردن میدان برای (نظامهای اطلاعاتی) و (پایگاه دادههای جهانی) یعنی جاسوسی بینالمللی نگردد. روشن است که سرویسهای جاسوسی دولتهای بزرگ در قالب کسب اطلاعات آموزشی به انواع جاسوسیهای دیگر خواهند پرداخت.
اما در صفحه 28 بند 8 از هدف 4-5 چنین آمده است:
«تضمین استفاده از منابع چندگانه داده و اطلاعات از جمله از نظامهای اطلاعاتی مدیریت آموزش و مدارس و مطالعات پیمایشی انجام شده در مدارس و خانوارها برای تسهیل پایش پدیده حذف اجتماعی در آموزش، نمونهای از چگونگی دسترسی تصمیمگیران آموزشی به اطلاعاتی از این دست برای اقدام، پایگاه دادههای جهانی در خصوص نبود تساوی در آموزش یا نابرابری آموزشی است.»
در بند 6 از هدف 4-7 نیز تصریح به ضرورت ایجاد نظامهای ارزیابی قوی شده است، گویا این نظامهای ارزیابی موجود در ایران برای سازمان ملل کافی نبوده و چنین نوشته است:
«حمایت از ایجاد نظامهای ارزیابی قوی برای آموزش توسعه پایدار و آموزشهای شهروندی ..»
در صفحه 361 با تیتر (نظام نظارت و ارزیابی برنامه آموزش 2030) چنین نوشتهاند:
«بعد از پذیرش و تصویب برنامه اهداف توسعه پایدار، جامعه جهانی میبایست روی شاخصها و نظام نظارتی برنامه به توافق برسد تا زمینه برای اجرای برنامه فراهم شود. به این نکته بایستی توجه داشت که اهداف و شاخصهای برنامه توسعه پایدار در حکم یک ابزار مدیریتی است که میتواند به کشورها در تدوین راهبردهای اجرایی و تخصیص منابع کمک کند. همچنین، یک گزارش نظارتی قوی نیز محسوب میشود که میتواند میزان پیشرفت برنامه و تحقق اهداف را مورد رصد قرار دهد.»
اگرچه نظام نظارتی برنامه اهداف توسعه پایدار هنوز نهایی نشده است اما میتوان به قطعیت گفت که این برنامه بایستی در سطح ملی مورد اجرا، ارزیابی و نظارت قرار گیرد. آنچه که بهعنوان نظارت منطقهای و جهانی نامبرده میشود، صرفأ نظارتهای تکمیلی است.
در برنامه اهداف توسعه پایدار، هر سطح نظارتی نیازمند گروهی از شاخصهاست. بنابراین بایستی یک نظام مدون از شاخصها در سطوح جهانی، منطقهای، ملی و موضوعی شکل بگیرد تا بتواند تمامی جنبههای اهداف برنامه را پوشش دهد. تاکنون یک مجموعه مشتمل بر 100 شاخص توسط جامعه جهانی مورد بررسی و تصویب قرار گرفته است.
براساس نظام نظارتی که برای برنامه اهداف توسعه پایدار پیشنهاد شده است، این نظارت در 4 سطح انجام میشود. این سطوح براساس ضریب اهمیت و حوزه نفوذ عبارتند از:
1- نظارت ملی مبتنی بر شاخصهای ملی و منتخب که دارای بیشترین ارتباط با اهداف sdg هستند.
2- نظارت جهانی برای ایجاد هماهنگی و همکاریهای بین المللی در اجرا و نظارت برنامه. شاخصهای این بخش اگرچه برای تدوین گزارشهای جهانی مورد استفاده قرار میگیرد اما بایستی در سطح کشوری مورد پایش شده و بصورت دورهای به سازمانهای جهانی گزارش شود.
3- نظارت منطقهای برای ایجاد شفافیت اجرایی در مناطق مختلف جهان انجام گرفته و زمینه را برای همکاری و هماهنگی کشورهای عضو در منطقه فراهم میسازد.
4- نظارت موضوعی که با حساسیت ویژه روی موضوعها و مؤلفههای تشکیل دهنده هر یک از اهداف برنامه متمرکز شده و در مواردی مانند نظارت بر نحوه اجرای برنامه و تدوین راهبردهای اجرایی کاربرد دارد.
قرآن کریم اجازه نداده که مسلمانان رازها و اطلاعات و اسرار خویش را در اختیار کافران قرارداده و آنان را همراز (بطانه) خویش قرار دهند چون آنان هیچ کوتاهی در نابودی دین و هویت مسلمانان نخواهند کرد، البته دشمنان گهگاهی در کلماتشان دشمنی خود را ابراز میکنند. اما آن کینهها و توطئههایی که در دل پنهان دارند بسیار بزرگتر و خطرناکتر است. خداوند این آیات مهم را برای امت اسلامی تبیین کرده، اما فقط آنان که قدرت تعقل دارند این خطرات و هشدارهای الهی را میفهمند و عمل میکنند: «یا أَیهَا الَّذینَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا بِطانَةً مِنْ دُونِکُمْ لا یأْلُونَکُمْ خَبالاً وَدُّوا ما عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضاءُ مِنْ أَفْواهِهِمْ وَ ما تُخْفی صُدُورُهُمْ أَکْبَرُ قَدْ بَینَّا لَکُمُ الْآیاتِ إِنْ کُنْتُمْ تَعْقِلُونَ» (آل عمران، 118)
قرآن کریم در سوره توبه میفرماید: کافران درصدد یافتن نفوذ و فتنهای در بین شمایند، آنان سخنان شما را به صورت جاسوسی استراق سمع کرده و گزارش آنها را برای تکذیب دینتان به کار خواهند گرفت. «لَوْ خَرَجُوا فیکُمْ ما زادُوکُمْ إِلاَّ خَبالاً وَ لَأَوْضَعُوا خِلالَکُمْ یبْغُونَکُمُ الْفِتْنَةَ وَ فیکُمْ سَمَّاعُونَ لَهُمْ وَ اللَّهُ عَلیمٌ بِالظَّالِمینَ» (توبه، 47)
[="Tahoma"][="DarkGreen"]
در نظام آموزش فنی و حرفهای و دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران رشتههایی مانند برق، مکانیک و معماری و معدن و صنایع و ... برای پسران رشتههایی مانند: مامایی، گلدوزی، خیاطی و ... برای دختران در نظر گرفته شده که تناسب جنسیتی و مشاغل آینده آنان رعایت گردد.
اما در ص 26 سند ملی یونسکو هدف 4-3 چنین آمده است:
«ترویج آموزشهای فنی و حرفهای، آموزش عالی و دانشگاهی و یادگیری بزرگسالان ... با توجه ویژه به مساله عدالت جنسیتی (برابری میان مردان و زنان) و حذف موانع جنسیتی ...»
این بند چون بر اساس تفکر سکولار و غیردینی طراحی شده تاکید بر حذف موانع جنسیتی و تجویز رشته مامایی و زایمان و ... برای مردان و رشتههای مکانیک و معماری و معدن برای زنان بر ایران تحمیل خواهد کرد.
واژه (برابری جنسیتی زن و مرد) شعار غرب سکولار است، اما شعار اسلام (عدالت جنسیتی زن و مرد) است چه در مسائل آموزشی و چه در ارث یا روابط خانوادگی.
گرچه نویسندگان سند ملی 2030 سعی کردهاند و در برخی از بندها واژه (عدالت جنسیتی) را به جای (برابری جنسیتی) آوردهاند، اما این تغییر به صورت شجاعانه در کل سند ملی انجام نگرفته است. بلکه در مواردی فقط (عدالت جنسیتی) و در مواردی ترکیب دو واژه (عدالت جنسیتی و برابری جنسیتی) مانند صفحه 70 بند 7 سند ملی و ص 72 بند 1 و برخی موارد فقط به (برابری جنسیتی) اکتفاء کردهاند که راه نفوذ فرهنگ سکولار غرب را در این سند باز کرده است.
البته روشن است که دین مبین اسلام نه تنها عدالت کامل در قوانین و مقررات را نسبت به زنان و مردان اعمال کرده است و تمام قوانین به ظاهر نابرابر مثل تفاوت ارث بر اساس عدالت و حکمت است، در مقام ارزشگزاری و کرامت هیچ تفاوتی بین زن و مرد قائل نشده و هر دو را برابر میداند:
»مَنْ عَمِلَ صالِحاً مِنْ ذَکَرٍ أَوْ أُنْثی وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْیینَّهُ حَیاةً طَیبَةً وَ لَنَجْزِینَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ ما کانُوا یعْمَلُونَ» (نحل، 97)
خداوند در قرآن تصریح فرموده که ذرهای ظلم در این زمینه انجام نخواهد گرفت:
«وَ مَنْ یعْمَلْ مِنَ الصَّالِحاتِ مِنْ ذَکَرٍ أَوْ أُنْثی وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَأُولئِکَ یدْخُلُونَ الْجَنَّةَ وَ لا یظْلَمُونَ نَقیراً» (نساء، 24)
مقام و جایگاه زن در شریعت اسلام را آنگاه میتوان یافت که بدانیم خداوند یک زن مومن را الگوی همه مردان و زنان مومن جهان قرار داده و فرمود:
«وَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلاً لِلَّذینَ آمَنُوا امْرَأَتَ فِرْعَوْنَ إِذْ قالَتْ رَبِّ ابْنِ لی عِنْدَکَ بَیتاً فِی الْجَنَّةِ وَ نَجِّنی مِنْ فِرْعَوْنَ وَ عَمَلِهِ وَ نَجِّنی مِنَ الْقَوْمِ الظَّالِمینَ» (تحریم، 11)[/]
حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه رئیس مؤسسه حکمت و فلسفه در پاسخ به سؤال جمعی از جوانان دانشگاهی نسبت به سند 2030 که در کانال شخصیاش منتشر کرد این گونه پاسخ داد:
همانگونه که مستحضرید در این روزها بحث های فراوان درباره نقد یا تأیید سند گفته و نوشته شده است. تأکید بنده این است که این بحث مهم فرهنگی، سیاسی و حزبی و جناحی نشود و با رویکرد کاملاً فرهنگی تحلیل شود و با همین رویکرد 10 نکته مهم در باب سند 2030 عرض کنم:
اول: اگر این سند الزامآور نیست چه اصراری بر امضا و اجرایی کردنش است و چرا اینقدر عجله در عملیاتی کردنش وجود دارد؟ آیا نباید ملت فهیم ایران اسلامی بدانند؟ آیا نیازی به مطالعه و ارزیابی دقیق کارشناسانه از سوی نخبگان فرهنگی معتقد به منظومه فکری امام خمینی(ره) نبود؟
دوم: با وجود اسناد بالادستی مصوب در نظام مثل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و سند مهندسی فرهنگی و نقشه جامع علمی کشور و سند دانشگاه اسلامی و غیره چه حاجت به این سند؟
سوم: دولتمردان محترم چه مشکلی در سند 2030 دیدند که شرط تحفظ و لزوم رعایت شریعت در این سند را کردند. حتما مشکلی یافتند پس آیا بهتر نبود احتیاط بیشتری نسبت بدان شود؟
چهارم: ایران اسلامی با سابقه بیش از هزار سال حکمت و فلسفه و فقه و اخلاق چرا باید در سبک زندگی و فرهنگ تعلیم و تربیت تابع سندی باشد که زاییده مبانی معرفتی و ارزشی دیگری است. اینکه برخی از کشورهای اسلامی دیگر بدون تحفظ این سند را پذیرفتهاند دلیلی بر پذیرش این سند از سوی ایران اسلامی با فرهنگ حکمی هزار ساله نیست و چه قیاس معالفارقی از دبیر یونسکو در ایران!!!
پنجم: آیا این سند تعهد است و یا توصیه؟ برخی از موافقان این سند معتقدند که این سند توصیه است، اما در 17 جای سند بحث تعهد مطرح شده و همچنین 150 مورد در این سند کلمه تضمین آمده، آیا با وجود 150 بار تکرار کلمه تضمین و 17 بار تکرار کلمه تعهد، آیا این سند واقعاً یک توصیه است؟
ششم: این سند با چند سند مانند سند توسعه پایدار و غیره ارتباط مستقیم و غیرمستقیم دارد و لذا اگر چه به صراحت از همجنس گرایی و حذف فرهنگ شهادت در این سند چیزی نیامده است ولی باید این سند از اسناد وابسته تبعیت کند و حمایت از خانواده را در تعریف خانواده قرن 21 معنا کند بهتر است دبیر محترم یونسکو در ایران تعریف خانواده از نظر یونسکو را شفاف بیان کند و به این پرسشها صادقانه پاسخ دهد آیا زندگی هم جنسگرایان در تعریف یونسکو مصداق خانواده هست یا نیست آیا با وجود ثبت عزاداری در یونسکو میتوان مطابق سند 2030 و اسناد مرتبط، ترویج فرهنگ شهادت را در کتب درسی درج کرد.
هفتم: سبک زندگیای که سند 2030 بیان کرده است مبتنی بر کدام مبنای فلسفی است؟ چون هیچ سند فرهنگی و ارزشی نمی تواند فاقد مبانی فلسفی باشد آیا فلسفه نسبیگرایی و پست مدرن قرن 21 غرب یا مبتنی بر حکمت اسلامی است؟ چون فعلا در دنیا این دو مکتب فلسفی رئالیسم حکمی و نسبیگرایی غربی جریان دارد.
بیشک مسلمانان آگاه به حکمت اسلامی این سند را ننوشتهاند پس باید این سند مبتنی بر فلسفه معاصر نسبیگرایی غرب نوشته شده باشد حال آیا چنین سندی میتواند برای ایران اسلامی دارای حکمت هزار ساله مقبولیت داشته باشد.
هشتم: سابقه و سیره عملی بیانیهها و اسناد به این شکل است که ابتدا به صورت بیانیه و سند ارایه میشود و بعد به شکل کنوانسیون، جزیی از سازمان ملل میگردد و تخلف از آن را تخلف از مصوبات سازمان ملل میشمارند و همچون مباحث هستهای کشور را یا گرفتار تحریمهای شدید یا عقبماندگی مینماید.
نهم: سؤال مهم بنده از مسئولان اجرایی کشور این است آیا مسأله اصلی کشور در حال حاضر، سند 2030 بود و آیا واقعاً مشکلات فرهنگی کشور با این سند حل میشود یا صرفاً امضای این سند ما را در بستر نزدیک شدن به غرب نسبیگرا و در نتیجه گرفتار باتلاق بحران بیهویتی خواهد کرد؟
دهم: اگر این سند مشکلی با قانون اساسی و اسناد بالادستی ندارد چرا از طریق عادی یعنی تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی پیش نرفت و با تصویب دولت دستور اجرایی کردن آن صادر شد؟
در پایان از دولت گرامی درخواست داریم فارغ از بحثهای سیاسی این قضیه فرهنگی را جدی بگیرد و از پذیرش آن منصرف شود و آن را ابطال کرده و به یونسکو برگرداند، چرا که خیر دنیا و آخرت همه ما در دفاع از ارزشهای اسلامی است.
خدا رو شکر سند 2030 لغو شد.
فقط امیدوار هستیم چند وقت دیگر این سند با عنوانی جدید نمایان نشود یا اینکه به صورت خاموش و بی سر و صدا پیگیری نشود!
در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی پس از ادامه بررسی سند ۲۰۳۰ و استماع نظرات اعضا، در نهایت با اجماع شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شد؛ مبنای عمل در کشور اسناد بالادستی مصوب در شورای عالی انقلاب فرهنگی، مجلس شورای اسلامی و سایر مراجع قانونی بوده و در حوزه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت، سند اساسی و ملی، «سند تحول بنیادین آموزش و پرورش» خواهد بود که این سند در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است و هر سند، بیانیه و یا موضوع دیگری که مغایر با این سند باشد، ملغی است.
بنام خدا.
باسلام
انشاا... طاعات و عباداتتون قبول حق.
خیلی دلم میخواست حرفم را بزبانی ساده بیان نمایم که:
واقعا الان ما دارای یک کشوری هستیم که چون اسلامی هم است ایا شما یک ذره جرم و جنایت و فقر و فلاکت و بدبختی و طلاق و همجنسگرایی وبیکاری واعتیاد و عدم عدالت یا اجرای عدالت را در آن نمیبینید..؟؟
در آن نمیبینید ..؟؟
و چون خیر نمیبینیم لذا دشمنان ما نشسته اند و فکر کرده اند که چه کنیم و چه نکنیم بیاییم این سند را بنویسیم و بدهیم ایرانیان آنرا اجرا کنند و برای چندین سال دیگر ریشه این ملت بزرگ و مسلمان و بسیار پیشرفته را بخشکانیم..؟؟
[=arial]
واقعا پیشرفتهای ما در همه زمینه ها مخصوصا الکترونیک و علوم پزشکی و مهندسی و کامپیوتری و اختراعات و اکتشافات و تکنولوژی و دین و مذهب و اخلاق و چه و چه داشت از دست و شمارش دنیا و دشمنانمان بدر میرفت.
لذا اگر با چنین اسناد جاسوس پرور و منحرف کننده ای جلوی ما و جوانان ما را نمیگرفتند معلوم نبود 10 سال دیگر و علیرغم اینهمه دوربین و میکروفن و ابزار جاسوسی در بالای سرمان،جاسوسان بعدیشان را چگونه میبایست پیداکنند و یا مثلا فاصله پیشرفتهای اقتصادی و نظامی ما با سایر کشورها بکجا میرسید..؟؟
واقعا یعنی منه کارگر ساده باور نمایم که همه دنیا دست بدست هم داده اند تا سندی را بنویسند که فقط ایران اسلامی و مردم مسلمان ایران یا فرزندان ایران را به انحراف بکشانند..؟؟{خدایا بر تو پناه میبرم}
{{و حتی مایل بودم آینده نگری نموده و بگویم:
مطمئن باشید فردا و فرداها شاید واضح و آشکار گردد که رهبر عزیزمان هم با اجرای آن مخالفت چندانی نداشتند و لذا مخالف اجرای این سند بنیادی و جهانی هم به این نحو نبودند بلکهشاید برخی به عشق این رهبر و مثلا چون صلاح و مصلحتی با ایشون نشده و یا مثلا فرمایشات ایشون را نتوانستند در این سند جهانی و بنا بدلایلی بگنجانند و لذا چون تعصبشان روی رهبرشان بسیار زیاد بوده ازاینرو آنان بودند که مخالفان اصلی شدند یا بودند و.. و الا مثلا من نمیتوانم باور کنم که ایشون با اینهمه محبت و دلسوزی و دوراندیشی برای ایران و تشیع با اجرای چنین سندی مخالفت نموده اند و..و لذادرخواست نمایم لطفا تا روشن شدن حقایق پشت پرده کسی این رهبر فهیم و عزیز را مسئول ملغی شدن آن نداند}
و مثلا دلیل بیاورم که:
چون همین الان هم داریم میشنویم که امروز و فردا گفته میشود: شاهد باشید که این رهبرعزیزتان جلوی اجرایی شدن یک سند بنیادی و جهانی که بنوعی میتوانست باعث پیشرفت ایران و ایرانیان شود را گرفت و ..؟؟}}
و لذا دست آخر بگویم وظیفه خود دانستم که این مطلب را همین امروز و در همینجا گفته و اضافه نمایم که گناه را فعلا به ایشان یا کسی نسبت ندهیم و .. و اما هر چه فکر میکنم میبینم چه فایده..؟؟پس به اون بخش از خودم میگویم که به اون بخش از خود تندش بگوید که لطفا اینجور بزبان ساده یا تند و انتقادی و یا احساسی سخن نگو بلکه جور دیگر و بلکه کمی رسمی تر و اداری تر سخن بگو:
با احترام به همه دیدگاهها و نظرها:
1 - من بعنوان یک ایرانی{و البته دوستدار ایران و رهبر عزیزم}وظیفه خود میدانم که بگویم بشخصه با ملغی شدن این سند {یا سند2030 و یا لااقل همه بخش های ان}موافق نبوده و لذا از ملغی شدن آن واقعا متاسفم.
2- آموزش و پرورش ما متاسفانه علیرغم تلاشش احتمالا مردمی و همگانی نبوده و لذا فقط مخصوص یک قشر خاص مذهبی پسند یا شعاری پسند نگارش و نوشته شده.
3 - دلیل من برای مخالفت با ملغی شدن این سند {یا سند2030 و یا همه بخش های آن} این است که من معتقدم همین الان قدری تامل و فکر نماییم و یا قدری درنگ و درک نماییم و ببینیم الان کجاهستیم..؟؟{امروز ما و فرزندان ما و آینده ما و لذا پیشرفتهای حاصل از این نظام آموزش و پرورشی}
اگر خودمان شامل ایرانمان ، اسلاممان ، مذهبمان ، انقلابمان و مردممان و مسئولانمان همگی الان و هم اکنون در جای خوبی هستیم یا قرار داریم پس باید همگی با لغو اجرای این سندموافق باشیم اما ..؟؟
اما اگر برعکس و جایی که الان هستیم چه از نظر اجتماعی یا اقتصادی و سیاسی و فرهنگی و علمی و دینی و مذهبی و اخلاقی و .. و چه خود و چه اکثریت مسئولان و مردم و جوانانمان درجای خوبی قرار نداریم پس جا داشت که با اجرای ان موافقت مینمودیم.
{یا حداقل بیشتر از این روی ان تحقیق و بحث و تبادل نظر میشد تا موافقت همگانی حتی جناح مخالف نیز جذب و معطوف به آن میشد}
{چون هنر اصلی یک جناح در رابطه با رقیبش و مخصوصا در رابطه با پیشرفت و یا اسناد به این مهمی باید این باشد که بتواند رای و نظر طرف مخالف خود را نیز بدست آورد.نه بلافاصله شانه خالی نمایند و بگویند ملت بدانید که ما خواستیم اما جناح رقیب نخواستند}
{چون اگر کاری که امروز انجام شد اشتباه بوده باشد متاسفانه راه پشیمانی برای فردا بسیار دیر شده و لذا امروز بخود بگوییم که در امروز ما بودیم که میتوانستیم از لغو آن یا عدم اجرای آن جلوگیری بعمل آوریم و زمانی که همه فرزندان کشورهای دیگر و مخصوصا کشورهای متخاصم و دشمن و مخصوصا همسایه های داعش پرور و ناخلف ما بواسطه آن و یا اجرای آن در همه عرصه های علمی و یا سیاسی و اقتصادی و نظامی پیشرفت نمودند و یا متقابلا اوضاع اجتماعی و یا اقتصادی ایران اسلامی و شیعه مذهب و دقیقا مانند همین امروز و بلکه بدتر گردید در آن روز راه برگشت و پشیمانی یا نخواهدبود یا خیلی دیر خواهدبود}
اگر خودمان شامل ایرانمان اسلاممان مذهبمان انقلابمان و مردممان و مسئولانمان همگی در جای خوبی هستیم پس باید با لغو اجرای این سندموافق باشیم اما اگر برعکس و جایی که الان هستیم چه از نظر اجتماعی یا اقتصادی وفرهنگی و علمی و دینی و مذهبی و چه خود و چه جوانان و اکثریت مردم و مسئولانمان درجای خوبی قرار نداریم پس جا داشت که با اجرای ان موافقت مینمودیم.
سلام علیکم
اگر کسی در جای خوبی زندگی نمیکند این تصور که خانه اش را به غیر بدهد وضعیتش خوب میشود مبنی و اساس عقلانی ای ندارد .
راه حل این است که به اصلاح وضعیت موجود با روشی صحیح و منطقی اقدام کند و نهایت تلاشش را بنماید . اگر هم نتوانست در حداقل شرایط خانه محقرش متعلق به او و تحت تملک اوست .
ما میتوانیم و میتوانستیم و نکردیم . هیچ تلاشی هم نکردیم 5 سال است سند تحول بنیادین آموزشی دارد خاک میخورد . در عوض اولین کاری که کردیم این بود که مخفیانه برویم سند دیگری را امضا و اجرائی کنیم . خب این هم که اگر خرابکاری نامش را نگذاریم اسمش را کار کردن هم نیمتوان گذاشت و مدعی شویم کاری انجام شده .
افرادی که مدعی توانمندی در بهبود وضعیت بوده اند امروز فرصتی است که نهایت تلاششان را برای اثبات شایستگی بکنند .
[="Arial"][="Navy"]بنام خدا.
باسلام.
اگر کسی در جای خوبی زندگی نمیکند این تصور که خانه اش را به غیر بدهد وضعیتش خوب میشود مبنی و اساس عقلانی ای ندارد
و عرض سلام.
الان که این سند ملغی گردید و بحث هم در رابطه با آن بیفایده و الا جا داشت که با شما بزرگوار یا بزرگواران دیگر بحث و تبادل نظر نمایم مثلا در پاسخ بگویم:
خیر این واگذاری خانه به غیر نخواهدبود و این برداشت کاملا اشتباه میباشد چه اگر درست باشد این خانه به چه کسی خواهد رسید..؟؟
{یعنی اگر همه کشورها آنرا بپذیرند یعنی خانه خود را واگذار نموده اند..؟؟به چه کشوری..؟؟چون همه که آنرا میپذیرند یعنی خانه خود را داده اند رفته پس چه کشوری میماند که هم نپذیرد و هم مالک سایر کشورها شود..؟؟}
و در ادامه بگویم:
حالا آیا این دیدگاه و نظر بنظر شما بزرگوار آیا واقعا عقلانی و درست است..؟؟
در ضمن شما تغییر شرایط موجود را قبول دارید یعنی بنوعی قبول دارید که طی این سالها ، ما مردم و مسئولان اجرایی راهها را اشتباه طی کرده ایم..؟؟
خب حالا که قبول دارید راهها اشتباه بوده اند نظر و پیشنهاد شما چه خواهدبود..؟؟
{عرض کردم که اگر میدانید ادامه بحث ما شرایط را تغییر خواهد داد و این سند را اجرایی خواهد نمود ، من حاضر بودم به بحث ادامه داده تا شاید همه را قانع کنم که این سند را بپذیریم یا حداقل یک نظام بهتر از آنرا جایگزین نماییم}
افرادی که مدعی توانمندی در بهبود وضعیت بوده اند امروز فرصتی است که نهایت تلاششان را برای اثبات شایستگی بکنند
چه فرصتی..؟؟
چگونه..؟؟
فقط یک مثال کلی عرض میکنم که در ذهنم آمده و شاید مثالهای بهتر از اینهم وجود داشته باشد:
مثلا در امریکا هم دو حزب وجود دارد
1 جمهوری خواهان.
2- دمکراتها.
مثلا جناب اوباما از گروه دمکراتها امدند و طرح تحول بیمه همگانی را تهیه و تصویب نمودند.
بعد جناب ترامپ و دسته جمهوری خواهان و بعد از انکه به قدرت رسیدند آمدند و آنرا ملغی نمودند.
اما در ایران چی..؟؟؟؟؟؟؟؟[/]
سلام علیکم
خیر این واگذاری خانه به غیر نخواهدبود و این برداشت کاملا اشتباه میباشد چه اگر درست باشد این خانه به چه کسی خواهد رسید..؟؟{یعنی اگر همه کشورها آنرا بپذیرند یعنی خانه خود را واگذار نموده اند..؟؟به چه کشوری..؟؟چون همه که آنرا میپذیرند یعنی خانه خود را داده اند رفته پس چه کشوری میماند که هم نپذیرد و هم مالک سایر کشورها شود..؟؟}
سند توسعه پایدار 2030 یونسکو سازمان ملل
مجموعه ای است از مغالطه آرزومندانه آرمانی که کاملا کلی و مبهم است ؛ بهمراه احکامی است با مطالبه تمام جزئیات , بخصوص حوزه اقتصادی دولتی و خصوصی .
هیچ موضوعی , چه در سطح دولتی و چه حتی در سطح خصوصی و کاملا شخصی ای نیست که در این سند تحت نظارت و کنترل اجباری و الزامی این سازمان قرار نگرفته باشد .
اما سند آموزشی 2030 را استاد محترم و اساتید صاحبنظر توضیحات کاملی دادند و به اشکالات اشاره کردند و شما و بنده خواندیم . منطقا , هر کشوری چنین اسنادی را امضاء کند حاکمیت ملی و اختیارات فرد فرد آن ملت را با امضاء آن به سازمان مذکور واگذار کرده
خب کشور هائی هستند که صاحبان قدرت در آن حاکمیت میخواهند , آنها میخواهند صاحب قدرت و ثروت باشند و سهم بیشتری از دیگران ببرند و جیبشان را پر کنند و اعضاء دولت سهم خودشان را از آن کشور ببرند چکار به این دارند که اصلا کشورشان مستقل است یا مستعمره .
بله اینها بی هیچ قید و شرطی حتی با خدمات اضافی حتما عضو میشوند
مثلا جناب اوباما از گروه دمکراتها امدند و طرح تحول بیمه همگانی را تهیه و تصویب نمودند.بعد جناب ترامپ و دسته جمهوری خواهان و بعد از انکه به قدرت رسیدند آمدند و آنرا ملغی نمودند.
در این کشور اباما کیست ترامپ کدام است ؟ در این کشور بقول شما مستاصل نا بسامان یک اوبامائی باید وجود داشته باشد که کاری کرده باشد . این شخص کیست ؟ همان کسی که سند تحول آموزشی را بعنوان کارنامه خود میداند ؟
الان که این سند ملغی گردید و بحث هم در رابطه با آن بیفایده و الا جا داشت که با شما بزرگوار یا بزرگواران دیگر بحث و تبادل نظر نمایم مثلا در پاسخ بگویم:
نکته بعد که درباره ملغی اعلام شدن آن سند مطرح فرمودید یک جنبه از موضوع است . اینکه کسی میرود آن را بشکل غیر قانونی امضاء و اجرائی میکند یک حیثیت دیگر و اینکه امضاء و متعهد شدن به چنین سندی از مصادیق خیانت محسوب میشود یا خیر یک حیث دیگر و دیگر حیثیاتی که شاملش میشود.
بلحاظ قانونی پذیرش و اجرائی شدن این سند ملغی اعلام شد پس این موضوع در این حیثیتش به اتمام رسید . ولی ماهیت اقدام به چنین عملی با الغای اجرای آن دو امر جداست.
اگر امضای آن مسلتزم تسلط بیگانه بر تمام شئونات مملکت باشد و این کار توسط شخص یا اشخاصی صورت بگیرد خیانت محسوب میشود و با عدم اجرای آن سند عمل خائنانه ملغی نمیشود.
اما بعد
و در ادامه بگویم:
حالا آیا این دیدگاه و نظر بنظر شما بزرگوار آیا واقعا عقلانی و درست است..؟؟در ضمن شما تغییر شرایط موجود را قبول دارید یعنی بنوعی قبول دارید که طی این سالها ، ما مردم و مسئولان اجرایی راهها را اشتباه طی کرده ایم..؟؟
خب حالا که قبول دارید راهها اشتباه بوده اند نظر و پیشنهاد شما چه خواهدبود..؟؟
تغئیر مثبت را همه ما قبول داریم ولی این روش انکار و از بین بردن توانمندیها و پتانسیل کشور و حقیر شمردن داشته های خود و بزرگ پنداری داشته های دیگران یک خیال صرف است و تنها تخریب است و نه تغئیر.
افرادی که چنین رویکردی دارند اولین پیامی را که در ذهن غیر ( اعم از خودی و بیگانه ) میگذارند استاصال , ضعف و عدم توانائی و نهایتا اعلام تسلیم است و این با توجه به پتانسیل این کشور حقیقت خارجی ندارد .
هر آنچه که بعنوان ضعف در حوزه آموزش است از سیاست گذاری های غلطی است که از مدیران و کارگزاران آن نشات میگیرد . دست های مستاصل را باید پائین آورد این را میتوان اصلاح کرد
[="Arial"][="Navy"]بنام خدا.
باسلام.
سند آموزشی 2030 را استاد محترم و اساتید صاحبنظر توضیحات کاملی دادند و به اشکالات اشاره کردند
من در جایی دیگر شنیدم که بیشترین ایرادی که به ان گرفته اند بحث خانواده و همجنسبازی بوده.
آیا این درسته..؟؟
هر کشوری چنین اسنادی را امضاء کند حاکمیت ملی و اختیارات فرد فرد آن ملت را با امضاء آن به سازمان مذکور واگذار کرده
خب پس تا اینجا قبول دارید که کشور را به کشور و دولتی دیگر واگذار نکرده ایم بلکه پای یک سازمان درمیان است..؟؟
{در ضمن اگر همه کشورها در نهایت انرا امضا نمودند آیا بازهم مسئولان ما قصد ندارند آنرا بپذیرند..؟؟
این یعنی چی..؟؟
اگر بگوییم که همه مردم دنیا همه خنگ و نادان و بی شعور و وطنفروشند و ما از همه فهیمتر و بهتریم که این یعنی غرور که همین غرور هم سرانجام یک حکومت مردمی را به اینجا کشانده که همه شاهدش هستیم.
اگر قرار است در آنروز و مجبورا بپذیرند پس چرا تا وقتیکه دست زوری در کار نیست نمیپذیرند{مانند قوانین خاص اقتصادی که هر کس این سند را امضا نموده میتواند در واردات و صادرات جهانی فعالیت نماید و ..}و ایا باید حتما دست زور بالای سرمان باشد..؟؟{مانند قضیه خط قرمز انرژی هسته ای که عاقبت با زور مجبور شدند از خط قرمز بگذرند و حتی سیمان هم و بتون هم آوردند و ریختند و نهایتا بستند و رفتند}[/]
بنام خدا.باسلام.
خب پس تا اینجا قبول دارید که کشور را به کشور و دولتی دیگر واگذار نکرده ایم بلکه پای یک سازمان درمیان است..؟؟
{در ضمن اگر همه کشورها در نهایت انرا امضا نمودند آیا بازهم مسئولان ما قصد ندارند آنرا بپذیرند..؟؟
این یعنی چی..؟؟
اگر بگوییم که همه مردم دنیا همه خنگ و نادان و بی شعور و وطنفروشند و ما از همه فهیمتر و بهتریم که این یعنی غرور که همین غرور هم سرانجام یک حکومت مردمی را به اینجا کشانده که همه شاهدش هستیم.
اگر قرار است در آنروز و مجبورا بپذیرند پس چرا تا وقتیکه دست زوری در کار نیست نمیپذیرند{مانند قوانین خاص اقتصادی که هر کس این سند را امضا نموده میتواند در واردات و صادرات جهانی فعالیت نماید و ..}و ایا باید حتما دست زور بالای سرمان باشد..؟؟{مانند قضیه خط قرمز انرژی هسته ای که عاقبت با زور مجبور شدند از خط قرمز بگذرند و حتی سیمان هم و بتون هم آوردند و ریختند و نهایتا بستند و رفتند}
با سلام
اولا همه کشورها آن را نپذیرفته اند, در ثانی اگر همه کشورها هم آن را بپذیرند به ما چه ربطی دارد؟ ما خودمان برای کشور سند مربوط به آموزش داریم.
اگر بگوییم که همه مردم دنیا همه خنگ و نادان و بی شعور و وطنفروشند و ما از همه فهیمتر و بهتریم که این یعنی غرور که همین غرور هم سرانجام یک حکومت مردمی را به اینجا کشانده که همه شاهدش هستیم.
در رابطه با این بند, این موضوع مربوط به مسائل مفید و سازنده و باعث پیشرفت می شود که اگر نخواهیم از مسائل خوب دنیا استفاده کنیم, شاید مشکل وجود داشته باشد, نه اینکه یه همچین سند ننگی را به پای این مسائل بگذاریم.
به کجا کشانده شده ایم که همه شاهدش هستیم؟!
شما به طور کلی به این سند اشراف دارید؟ به موضوعات کلی بندها و اهداف اشراف دارید؟ می دانید تا حالا چندبار در سند قضیه انسجام همه اهداف و جداناپذیر بودن اهداف را ذکر کرده اند و آن وقت آقایان حق تحفظ را مطرح می کنند؟ یعنی اینکه اگر بخواهیم سند را بپذیریم حق تخلف از اهداف اجرایی و بندهای مذکور را نداریم و اگر تخلف کنیم آبروی کشور را در جهان می برند و کشور را به عنوان یک کشور عهد شکنده معرفی می کنند و بقیه قضایا.
اصلا دین و همه چی را بگذاریم کنار! عقل که داریم, اصلا چه کسی می پذیرد که چند نفر در سازمان ملل با اشراف آمریکا (هر کجا رد پای جنایت و نفوذ هست, نام و ردپای آمریکا پیدا میشود!) بخواهند برای دنیا سند آموزشی بنویسند و به کشورها بفرستند, ببخشید مگر کشورها ناتوان هستند که نتوانند برای خودشان سند بنویسند و خودشان را اداره کنند؟
ببخشید با حفظ احترام, وقتی مقام معظم رهبری, برخی از مراجع تقلید, علما, دانشمندان, کارشناسان, بیشتر نمایندگان مجلس, بیشتر مردم و ... مخالفت خودشان را با سند اعلام کرده اند و سند هم با رای اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی لغو شده است, دیگر چه صحبتی باقی می ماند که گفته شود؟ کاملا مخرب بودن این سند مشخص و واضح هست, فرض بگیریم که چند نفر در مورد این سند و محتوای آن اشتباه کرده اند و درست متوجه نشده اند, ولی وقتی بزرگان کشور و بیشتر مردم, مخرب بودن بودن سند را تشخیص داده اند و لغو را خواستار شده اند, دیگر بحثی باقی نمی ماند.
سلام علیکم
من در جایی دیگر شنیدم که بیشترین ایرادی که به ان گرفته اند بحث خانواده و همجنسبازی بوده.آیا این درسته..؟؟
این 17 بند را بخوانید مواردی که "موضوعیت آموزشی" دارد را از "موضوعات غیر موضوعیت آموزشی" تفکیک و زیرش خط بکشید
بنده هم همین کار را میکنم ولی به این شکل که مطالبی که موضوعیت آموزش ندارد و ملزم به ارائه گزارش به این سازمان هستیم را بنده بهمراه توضیح حامیان سند مذکور رنگی میکنم
بعد ببینیم که ؛ این سند کاملا موضوعیتش آموزشی بوده یا اهداف غیر آموزشی هم در آن هست و اینکه هرکدام تا چه اندازه
و به چه دلیل ادعا شد امضای چنین سندی از مصادیق خیانت است
1- پایان دادن به فقر در تمامی اشکال آن در همه جا
توضیح :
[SPOILER]
- ریشه کنی فقر مطلق(فقر مطلق به درآمد روزانه کمتر از 1.25 دلار اطلاق می شود)
- نصف کردن تعداد فقرا
- ایجاد نظام حمایتی از فقرا، سرمایه گذاری برای فقرزدایی و حق دسترسی فقرا به منابع[/SPOILER]
2- پایان دادن به گرسنگی، دستیابی به امنیت غذایی و بهبود تغذیه و ترویج کشاورزی پایدار
توضیح :
[SPOILER]- تضمین دسترسی همه به ویژه نوزادان به غذای سالم و کافی و رفع سوء تغذیه
- افزایش دوبرابری درآمد و بهره وری تولیدکنندگان کوچک کواد غذایی کوچک
- تضمین نظام های پایدار تولید مواد غذایی و افزایش سرمایه گذاری در این حوزه از جمله تربیت کشاورز
- حفظ تنوع ژنتیکی دانه ها و گیاهان و حیوانات[/SPOILER]
3- تضمین زندگی سالم و ترویج رفاه برای همه در تمام سنین
توضیح :
[SPOILER]- کاهش مرگ و میر مادران به میزان 70درصد
- کاهش مرگ و میز نوزادان و کودکان
- پایان دادن به بیماری های واگیر مانند ایدز، سل، مالاریا
- کاهش مرگ و میرهای ناشی از بیماری های غیر واگیر و بیماری های ناشی از آلودگی آب و هوا و خاک
- کاهش مصرف مواد مخدر و کنترل تولید توتون و تنباکو
- به نصف رساندن مرگ و میرهای ناشی از تصادفات
- تضمین دسترسی جهانی به خدمات بهداشتی و درمانی در همه موارد مورد نیاز انسان ها از جمله مسائل جنسی و باروری بدون مواجه شدن با مشکلات مالی
- توسعه واکسیناسیون[/SPOILER]
4- تضمین کیفیت آموزش فراگیر و عادلانه و ایجاد فرصت های یادگیری مادام العمر برای همه
5- دستیابی به تساوی جنسیتی و توانمند سازی تمام زنان و دختران
6- تضمین در دسترس بودن و مدیریت پایدار آب و فاضلاب برای همه
توضیح :
[b]content[/b]
7- تضمین دسترسی به انرژی ارزان قیمت، قابل اعتماد، پایدار و مدرن برای همه
توضیح:
[SPOILER]- تضمین دسترسی به خدمات مقرون به صرفه انرژی
-افزایش انرژی های تجدید پذیر و بهره وری در حوزه انرژی
- گسترش زیر ساخت های انرژی[/SPOILER]
8- ترویج رشد فراگیر و پایدار اقتصادی، اشتغال کامل و مولد و شغل مناسب برای همه
توضیح :
[SPOILER]- افزایش رشد اقتصادی کشورها به حداقل 7 درصد
- افزایش سطح بهره وری
- حمایت از اشتغال شرافتمندانه، کارآفرینی . خدمات کوچک و متوسط و کاهش بیکاری و ریشه کنی کار اجباری و برده داری نوین
- جداسازی رشد اقتصادی از تخریب محیط زیست
- دستیابی به اشتغال شرافتمندانه و سودآور برای همه و تحقق دستمزد مساوی برای همه فعالیت های دارای ارزش یکسان
- امن سازی فضاهای کار به ویژه برای زنان مهاجر
- ترویج گردشگری که بتواند به تولید کار و ترویج فرهنگ و تولیدات محلی کمک کند
- افزایش ظرفیت موسسات مالی داخلی [/SPOILER]
9- ایجاد زیرساخت انعطاف پذیر، ترویج صنعتی سازی فراگیر و پایدار و تقویت نوآوری
توضیح :
[SPOILER]- ایجاد زیرساخت های پایدار برای توسعه اقتصادی و رفاه ملی
- صنعتی شدن پایدار و افزایش سهم صنعت در اشتغال و تولید ناخالص داخلی
- افزایش دسترسی فعالیت های تجاری کوچک به خدمات مالی
- بروز رسانی صنایع و سازگاری آنها با محیط زیست
- گسترش پژوهش های علمی
- پشتیبانی از توسعه داخلی فناوری و نوآوری و دسترسی بیشتر به فناوری اطلاعات و ارتباطات[/SPOILER]
10- کاهش نابرابری در درون و میان کشورها
توضیح :
[SPOILER]- افزایش درآمد قشر فقیر به بالاتر از میانگین ملی
- توانمندی همه افراد برای حضور در عرصه های اجتماعی و اقتصادی و سیاسی و ایجاد فرصت های برابر برای همه
- سیاستگذاری به ویژه در حوزه های مالی، دستمزد و حمایت اجتماعی و دستیابی تدریجی به تساوی بیشتر
- تضمین حضور پر رنگ تر کشورهای در حال توسعه در تصمیم گیری های موسسات مالی و اقتصادی بین المللی
- تسهیل مهاجرت مسؤولانه
- کمک بیشتر مالی به کشورهای نیازمند
- کاهش هزینه های نقل و انتقال وجوه ارسالی کارگران مهاجر به کمتر از 3 درصد[/SPOILER]
11- تبدیل شهرها و سکونت گاه های انسانی به مکان های همه شمول، مقاوم و پایدار
توضیح :
[SPOILER]- تضمین دسترسی عمومی بهمسکن ایمن و مقرون به صرفه و نوسازی محله های فقیر
- فراهم سازی دسترسی به حمل و نقل ایمن به ویژه برای زنان، دختران و معلولان
- حفظ میراث فرهنگی و طبیعی
- کاهش مرگ و میر ناشی از بلایای طبیعی
- توجه به کیفیت هوا و مدیریت زباله ها
- گسترش فضای سبز عمومی، ایمن و فراگیر به ویژه برای زنان و کودکان و سالمندان و معلولان
- برقراری پیوند بین مناطق شهری و حومه و روستایی
- حمایت از یاخت بناهای مقاوم با استفاده از مصالح محلی و ارائه کمک های مالی و فنی به آنها[/SPOILER]
12- تضمین الگوی تولید و مصرف پایدار
توضیح :
[SPOILER]- اجرای برنامه ده ساله مرتبط با الگوی تولید و مصرف پایدار با توجه به توانمندی های کشورهای در حال توسعه
- مدیریت پایدار منابع طبیعی و حفظ محیط زیست در روند تولید و مصرف
- کاهش هدر رفت مواد غذایی
- کاهش تولید زباله و افزایش بازیافت
- دسترسی عمومی به اطلاعات مرتبط با توسعه پایدار
- حمایت از کشورهای در حال توسعه در جهت توسعه علمی و فنی
- پایش آثار توسعه پایدار بر گردشگری پایدار
- منطقی سازی یارانه های ناکارآمد سوخت های فسیلی[/SPOILER]
13- اقدام فوری برای مبارزه با تغییرات آب و هوا و اثرات آن
توضیح :
[SPOILER]- تقویت مقاومت در برابر بلایای طبیعی
- آموزش و هشدار به موقع در خصوص بلایای طبیعی
- تخصیص 100 میلیارد دلار آمریکا برای تامین نیازهای کشورهای در حال توسعه در جهت کاهش تغییر اقیلم[/SPOILER]
14- حفظ و استفاده پایدار از اقیانوسها، دریاها و منابع دریایی برای توسعه پایدار
توضیح :
[SPOILER]- کاهش آلودگی دریاها و اقیانوس ها
- حفاظت از بوم سازگان دریایی و ساحلی
- کاهش آثار اسیدی شدن محیط دریایی
- قانونمند شدن صیادی جمعی و پایان دادن به صید بی رویه
- ارتقاء دانش فناوری دریایی
- حذف یارانه های تعیین شده برای برخی اشکال ماهیگیری مخرب
- افزایش حفاظت و استفاده پایدار از اقیانوس ها و منابع آن[/SPOILER]
15- حفاظت، بازیابی و ترویج استفاده پایدار از اکوسیستم های زمینی، مدیریت پایدار جنگل ها، مبارزه با بیابان زایی، متوقف و معکوس نمودن فرسایش زمین و توقف از بین بردن تنوع زیستی
توضیح :
[SPOILER]- حفاظت، احیاء و استفاده پایدار از جنگل ها ، تالاب ها ، کوه ها و نواحی خشک
- توقف جنگل زدایی
- مبارزه با بیابان زایی
- کاهش تخریب زیستگاه های طبیعی و جلوگیری از انقراض گونه های در معرض خطر
- اشتراک گذاری منصفانه مزایای ناشی از استفاده از منابع ژنتیک در راستای توافقات بین المللی
- پیشگیری از پدیدار شدن گونه های مهاجم و بیگانه در زیست بوم های خشکی و آبی
- مبارزه با صید غیرقانونیو و قاچاق گونه های حفاظت شده[/SPOILER]
16- ترویج جوامع صلح طلب و فراگیر برای توسعه پایدار، دسترسی به عدالت برای همه و ایجاد نهادهای موثر، پاسخگو و فراگیر در تمام سطوح
توضیح :
[SPOILER]- کاهش همه اشکال خشونت و مرگ و میرهای ناشی از آن
- پایان دادن به سوء استفاده و استثمار کودکان
- گسترش عدالت برای همه
- مبارزه با جرایم سازمان یافته و کاهش جریان غیرقانونی پول و اسلحه
- کاهش قابل ملاحظه فساد و رسوه خواری
- پاسخگویی و شفافیت مؤسسات
- تضمین تصمیم گیری نتیجه بهش و مشارکتی و نمایان همه افراد جامعه
- تقویت حضور کشورهای در حال توسعه در نهادهای بین المللی مانند سازمان ملل متحد
- تأمین هویت قانونی از جمله خدمات ثبت احوال برای همه
- تأمین دسترسی عمومی به اطلاعات و پاسداشت آزادی های بنیادین
- مبارزه با تروریسم
- ترویج و اجرای قوانین عاری از تبعیض برای توسعه پایدار[/SPOILER]
17- تقویت ابزارهای اجرایی و احیای مشارکت جهانی برای توسعه پایدار
توضیح :
[SPOILER]- تقویت فعالیت های مرتبط با منابع مالی داخلی مانند جمع آوری مالیات
- اختصاص 0.7 درصد از درآمد ناخالص ملی کشورهای توسعه یافته به کشورهای دارای پایین ترین سطح توسعه یافتگی
- کمک به کشورهای در حال توسعه برای پرداخت دیون
- سرمایه گذاری در کشورهای دارای پایین ترین سطح توسعه یافتگی
- افزایش امکان دسترسی به علم، فناوری و نوآوری و ارتقای همکاری های شمال-جنوب و جنوب-جنوب
- راه اندازی بانک فناوری
- حمایت بین المللی از طرح های ملی کشورهای در حال توسعه
- بهبود تجارت و افزایش سهم صادرات کشورهای در حال توسعه
- ارتقای ثبات اقتصادی کلان، ترویج مشارکت بخش خصوصی در اقتصاد
- به اشتراک گذاری دانش،تخصص، فناوری و منابع مالی با هدف رشد کشورهای در حال توسعه[/SPOILER]
تتمه :
[SPOILER]
بعد از برشماری اهداف، مجدداً بر کمک به کشورهای در حال توسعه، کشورهای فقیر محصور در خشکی، کشورهای کوچک جزیره ای، اجرای مقررات و توافقنامه های بین المللی، تأکید می شود. از لزوم راه اندازی پایگاه اینترنتی با هدف نشر اطلاعات سخن گفته می شود و سپس تصریح می شود که کشورهای جهان در 15 سال آینده، اهداف فوق را پیگیری خواهند کرد. همچنین در ادامه آمده است که پیگیری و بازبینی به شکل داوطلبانه و کشوری انجام خواهد شد و گزارش سالانه اقدامات کشورها توسط دبیرکل سازمان ملل تهیه خواهد شد.کشورها نیز در سه سطح ملی، منطقه ای و کشوری در این خصوص برنامه ریزی، اقدام و همکاری خواهند کرد تا سطر آخر سند محقق شود: تبدیل جهان به مکانی بهتر در سال [/SPOILER]2030
اما بعد :
مواردی که رنگی شده ارتباطی به موضوع توسعه آموزش و حوزه اختیارات و مسئولیتهای آموزش و پرورش ندارد .
خب پس تا اینجا قبول دارید که کشور را به کشور و دولتی دیگر واگذار نکرده ایم بلکه پای یک سازمان درمیان است..؟؟{در ضمن اگر همه کشورها در نهایت انرا امضا نمودند آیا بازهم مسئولان ما قصد ندارند آنرا بپذیرند..؟؟
این یعنی چی..؟؟
اگر بگوییم که همه مردم دنیا همه خنگ و نادان و بی شعور و وطنفروشند و ما از همه فهیمتر و بهتریم که این یعنی غرور که همین غرور هم سرانجام یک حکومت مردمی را به اینجا کشانده که همه شاهدش هستیم.
اگر قرار است در آنروز و مجبورا بپذیرند پس چرا تا وقتیکه دست زوری در کار نیست نمیپذیرند{مانند قوانین خاص اقتصادی که هر کس این سند را امضا نموده میتواند در واردات و صادرات جهانی فعالیت نماید و ..}و ایا باید حتما دست زور بالای سرمان باشد..؟؟{مانند قضیه خط قرمز انرژی هسته ای که عاقبت با زور مجبور شدند از خط قرمز بگذرند و حتی سیمان هم و بتون هم آوردند و ریختند و نهایتا بستند و رفتند}
نه ولی این امکان وجود دارد که مردمی به یک آدم خنگ نادان و بی شعوری رای داده باشند و او بیاید چنین سندی را امضاء کند . ولی حقیقت این است که آن شخص خنگ نادان و بی شعور نیست.
اریک فروم ( اگر اشتباه نکنم) در کتاب جامعه سالم میگوید احزاب در جوامع سرمایه داری در واقع شرکتهای بزرگ سرمایه گذاری اند که بر اساس منفعت صاحبان آن (حزب - شرکت ) عمل میکنند .
چنین جوامعی مشکلی با این سند و امثالهم ندارد چون سیاست کلی آنها سرمایه داری است و پیوستن به جامعه جهانی سرمایه داری تضادی با سیاستهای کشورشان ندراد ثانیا برای هر حزبی که روی کار آمده بهتر است چنین سندی را امضاء کند چرا که در غیر این صورت عملا با نظام سرمایه داری در افتاده و ورشکست سیاسی و اقتصادی میشود .
همچنین در کشورهای دیکتاوری و اصطلاحا جهان سومی امضاء این سند از آن روست که حاکمیت دیکتاورها به حمایت سیاسی و مالی و نظامی کشورهای سرمایه داری وابسته است .
حال بین این دو گزینه 1- منافع ملی را لحاظ کرده خیانت نکنند و نتیجتا توسط کشورهای سلطه طلب سرمایه داری و گروههای فشار و مزدوران فراری یا کشته شوند مثل معمر القزافی یا 2 - اطاعت ارباب کنند حاکم بمانند و پول به جیب بزنند
خب الان شاید متوجه شده باشید چه کسی خنگ است و خیانت کردن در این سطح چگونه ممکن میشود .
بنام خدا.باسلام.
من در جایی دیگر شنیدم که بیشترین ایرادی که به ان گرفته اند بحث خانواده و همجنسبازی بوده.
آیا این درسته..؟؟
خب پس تا اینجا قبول دارید که کشور را به کشور و دولتی دیگر واگذار نکرده ایم بلکه پای یک سازمان درمیان است..؟؟
{در ضمن اگر همه کشورها در نهایت انرا امضا نمودند آیا بازهم مسئولان ما قصد ندارند آنرا بپذیرند..؟؟
این یعنی چی..؟؟
اگر بگوییم که همه مردم دنیا همه خنگ و نادان و بی شعور و وطنفروشند و ما از همه فهیمتر و بهتریم که این یعنی غرور که همین غرور هم سرانجام یک حکومت مردمی را به اینجا کشانده که همه شاهدش هستیم.
اگر قرار است در آنروز و مجبورا بپذیرند پس چرا تا وقتیکه دست زوری در کار نیست نمیپذیرند{مانند قوانین خاص اقتصادی که هر کس این سند را امضا نموده میتواند در واردات و صادرات جهانی فعالیت نماید و ..}و ایا باید حتما دست زور بالای سرمان باشد..؟؟{مانند قضیه خط قرمز انرژی هسته ای که عاقبت با زور مجبور شدند از خط قرمز بگذرند و حتی سیمان هم و بتون هم آوردند و ریختند و نهایتا بستند و رفتند}
به نظرم این سند بیشتر قربانی بازی های جناحی شد. البته مثل قبل هم گفته شده بود که تو حوزه آموزش پروش قانون کشورمون اولویت داره. و همونم شد
[="Arial"][="Navy"]بنام خدا.
باسلام.
سلام علیکم
و عرض سلام مجدد.
ابتدا یک سوال؟
آیا تمام مفاد و بندهای این سند 2030 فقط همینها بودند که شما منعکس نمودید..؟؟
یعنی چیزی اضافه بر اینها وجود ندارد..؟؟
{انشاا... چشم و من بعد از پاسخ خوب شما و انشاا... سرفرصت {چندساعت دیگر} نظرم را در رابطه با انچه خواسته بودید منعکس خواهم نمود}[/]
[="Arial"][="Navy"]بنام خدا.
باسلام.
به کجا کشانده شده ایم که همه شاهدش هستیم؟!
طاعات و عباداتتان قبول درگاه حق.
ملاحظه داشته باشید که اولا:
من گذاشتم و زمانی که سند ملغی گردید نظرم را بعنوان یک شهروند جامعه شیعی و مسلمان و طرفدار انقلابم و با کمال احترام بیان نمودم.
دوم هم که مجددا ملاحظه گردد که خود بنده اولین نفری بودم که بجناب فاتح عرض داشتم که دیگه بحث ما تاثیری روی آن نداشته و نخواهدداشت.
سوم هم من اگر بخواهم خیلی کوتاه پاسخ شما را بدهم فقط میتوانم شمارا ارجاع دهم به راهروی پاسگاهها و دادگاهها و حتی زندانها و حتی کوچه و پس کوچه ها و خیابانها و پارکها و مزارها و گورها و ..
و لذا آیا واقعا این وضعیت یک جامعه اسلامی و ایرانی و شیعی ست..؟؟
آیا شما و من انقلاب و ایران و اسلام و تشیع را دوست داریم..؟؟
اگر واقعا دوست داریم و اگر رگ و غیرت داریم و اگر واقعا طرفدار و عاشق این مردم و این رهبر هستیم آیا نباید بدانیم که هرچه تعداد امار زندانیان و شکایتهای مختلف{مانند کلاهبرداری و سرقت و طلاق و غیره و غیره} در جامعه ما بروند بالا بر تعداد دشمنان و مخالفان و بهانه های دشمنان برای ترغیب مردم همین جامعه به نالایقی شیوه حکومت بیشتر و بیشتر میشوند..؟؟
ما 38 سال است که یک انقلاب معنوی و اسلامی نموده ایم و تمام هدفمان{هدف مسئولانمان} این بوده که با زیبا و اجرایی نمودن چهره اسلام ، ثابت نمایند که اسلام و دین لیاقت اینرا دارد که حاکمیت نماید بر جوامع مسلمان{و حتی فراتر از آن>غیر اسلامی} و لذا با این انگیزه و پیاده نمودن صحیح و حتی عالی احکام الهی و اسلام ف آنرا بخارج از مرزهای جغرافیایی و معنوی نیز گسترش داده و لذا انقلاب را بنوعی صادر نمایند.
حالا شما بفرمایید آیا این شیوه در همین مملکت موفق عمل نموده..؟؟
چرا..؟؟
چون دشمنان ما اجازه ندادند همانگونه که انقلابیون ما به اسرائیل اجازه عملی نمودن نیل تا فرات را ندادند.
کلام اخر اینکه بحث دارد طولانی میشود و خود شما هم شاهد اوضاع بسیار نابسامان اجتماعی و داخلی هستید و لذا باید بجای اثبات اینکه هست یا نیست ضمن بیان و قبول آنها ، راه برطرف نمودن آنها و بنوعی کمک به انقلابیون واقعی خود را پیدا و در عملی نمودن آنها و در حد توان دست یاری رساند.
{ادامه انشاا...تابعد}[/]
به نظرم این سند بیشتر قربانی بازی های جناحی شد. البته مثل قبل هم گفته شده بود که تو حوزه آموزش پروش قانون کشورمون اولویت داره. و همونم شد
سلام علیکم
این متن از مدافعین سند 2030 عینا نقل قول شده :
و عرض سلام مجدد.ابتدا یک سوال؟
آیا تمام مفاد و بندهای این سند 2030 فقط همینها بودند که شما منعکس نمودید..؟؟
یعنی چیزی اضافه بر اینها وجود ندارد..؟؟
{انشاا... چشم و من بعد از پاسخ خوب شما و انشاا... سرفرصت {چندساعت دیگر} نظرم را در رابطه با انچه خواسته بودید منعکس خواهم نمود}
این خلاصه سند است بنا به قول مدافعین . اگر معتقدید سند چیز دیگری است یا اضافه تر هست یا محتوی دیگری غیر از آنچه که آورده شده وجود دارد مستندا نقل بفرمائید .
سلام علیکماین متن از مدافعین سند 2030 عینا نقل قول شده :
سلام
والا مشکلی توی سند نیست اگر هم مغایرتی باشه که لغوش میکنن.
منططورم این بود سند قبل ها هم بوده و روندی طی کرده اما نمیدونم چرا الان خیلی مهم شده.
[="Arial"][="Navy"]بنام خدا.
باسلام.
این خلاصه سند است بنا به قول مدافعین . اگر معتقدید سند چیز دیگری است یا اضافه تر هست یا محتوی دیگری غیر از آنچه که آورده شده وجود دارد مستندا نقل بفرمائید .
خیر من اگر میدانستم خودم نقل و منعکس مینمودم و از شما درخواست نمیکردم.
ببینید بردار بزرگوار اگر این سندی که بنام سند جهانی 2030 یونسکو نام گرفته که شما هم انرا در پست و ارسال 44 نقل و معرفی فرمودید فقط همین مقدار باشد که ..؟؟
{ببخشید من اهل هیچ جناح و گروهی نیستم و لذا یکی از دلایل انتخاب نام کارگر{که مجددا عرض میکنم که فهیمش بیشتر انتخاب خود مسئول محترم مربوطه بود تا من} لذا دلیل انتخاب این نام نیز همین بوده که مخاطب و خواننده بزرگوار بداند با کسی طرف است که فقط دوستدار ایران و انقلاب و تشیع لذا..؟؟
لذا من فعلا و فقط بعنوان یک کارگر این جامعه اسلامی و ایرانی و انقلابی باید بگویم که هیچ مشکلی و هیچ مورد مشکوکی در این سند غیر از اموزش و پرورش و بهبود اینده بشریت و یا کشورهای عضو و مخصوصا کشورهای جهان سوم ندیدم و نمیبینم و..؟؟
{و اما من همچنان گمان میبرم که شما دارید یا اشتباه میکنید و یا پنهان کاری ، چون من خودم بشخصه از تلویزیون کشورمان شاهد بودم که یک روحانی بزرگوار {یا یک شخصی که گویا خیلی هم مهم و معروف هستند} داشتند برای مردم یک جایی سخنرانی میکردند و بیش از همه روی مسائل همجنسگرایی این سند گیر داده بودند که گویا این قسمتش برای لغو این سند بسیاتر برجسته تر از موارد دیگرش شده بوده که مسبب ابطال آن گردیده و لذا خواهش من این است که اگر موارد مشکوک از قبیل مسائل مربوط به ترویج همجنسگرایی و غیره در این سند جهانی وجود دارد لطفا سانسور نکنید و عینا نقل نمایید تا در موردش هم اطلاعات بیشتری کسب نماییم و هم شاید اظهار نظری کنیم که مثلا جامعه جهانی تا چه اندازه منحرف شده اند که به ترویج همجنسگرایی در یک سند مهم آموزشی و جهانی پرداخته و میپردازند..باتشکر}[/]