اخبار مقاومت منطقه
تبهای اولیه
شب تاسوعای امسال خطیب محترم یه نکته را با ظرافت گفت و گذشت و ما را به فکر فرو برد.
گفت: حواستون باشه که "امان نامه اوبامائی برای ایران فرستادن (مذاکرات ...) برادرمون سید حسن نصرا...تنها نمونه!"همین!
راستش تو این یه جمله یه دنیا حرف هست :
-کل یوم عاشورا و کل عرض کربلا
-تشنگی - بی آبی
-تحریم
-شمر
اوباما
حق
باطل
زینب(ع)
خجالت
خشم عباس(ع)
دزدیدن نگاهها
برخورد نگاهها
نگرانی بچه های حرم
حسین
عباس
.
.
.
.
دست حسین
قلب زینب
آرامش حرم
خشم دشمن
خدا
شیطان
....
فقط یه نکته جالب برای من هویدا شد که تا حالا بهش فکر نکرده بودم!
اینکه به جز خود حضرت عباس و کل حرم اهل بیت که خشمگین بودند یه گروه دیگر از دشمن هم خشمگین بود!
کسانی که آنچنان بغض علی (ع) را داشتند که حتی حاضر نبودند عباس (ع) که از نسل علی (ع) زنده بماند.
همانگونه که امروز صهیونیست راضی به مذاکره بین ایران و آمریکا نیست .
.
.
.
.
و کلام آخر :
سید حسن نصرالله و برادران حزب الله لبنان ما همانقدر حامی رهبر و شیعیان کشورمان هستیم که حامی شما!
راه ما , راه شما و جان ما جان شماست! که خدای سبحان فرمود "ان اکرمکم عندالله اتقیکم"
آیتالله نوری همدانی: [h=1]امثال سید حسن نصرالله جلوی انحراف قیامهای مردمی را میگیرند[/h] خبرگزاری تسنیم: آیتالله نوری همدانی گفت: اگر در کشورهای اسلامی که علیه استکبار قیام کردهاند، امثال سید حسن نصرالله وجود داشت، جلوی انحراف این قیامها گرفته میشد.
نسخه قابل چاپ
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیتالله العظمی حسین نوریهمدانی ظهر امروز در دیدار با دستاندرکاران همایش ملی جایگاه ادیان الهی در نظامهای حقوقی با بیان اینکه در دنیای امروز در برابر تعالیم انبیا صف بندی وجود دارد، اظهار کرد: در نظام خلقت انسان دو جبهه حق و باطل مقابل یکدیگر هستند و نابودی جبهه باطل از اهداف پیامبران الهی بوده است.
مرجع تقلید شیعیان دلیل مشکلات امروزی بشر را انحراف از راه و تعالیم پیامبران الهی عنوان کرد و افزود: وظیفه ماست که دنیا را بیدار کنیم بایستی در برابر دشمنان سینه سپر کرده و با بهرهگیری از وسایل ارتباطی انبیای الهی حقانیت آن بزرگواران را تبیین کنیم.
وی با بیان اینکه در عمل باید پیروان راستین راه انبیا مشخص شوند، تصریح کرد: براساس دستورات دین مسلمانان نبایستی زیر سیطره کفار باشند، بسیار مهم است که برخی برای پیادهسازی اهداف خدا در برابر صهیونیستها و استکبار مقاومت کرده و به مقابله پرداختهاند.
این استاد حوزه علمیه قم مشکل کشورهای غربی را انحراف از ادیان الهی دانست و تاکید کرد: اینکه صهیونیستها مردم را از خانه و کاشانه خود بیرون میکنند خلاف راه و هدف انبیا الهی است.
آیتالله نوری همدانی دلیل و برهان، موعظه و جهاد را از مراحل اقدامات پیامبران الهی بیان و تصریح کرد: در این زمینه باید برای قیام افرادی تربیت و مجهز شوند.
وی به انقلاب امام خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: امام راحل با استکبار جهانی به مقابله پرداخت و توانست بر آنها فائق آید البته شرط این کار این است که کفن پوش در میدان حاضر شویم، زیرا بدون آمادگی برای شهادت، هیچ کاری به ثمر نمیرسد.
استاد عالی حوزه علمیه قم افزود: فرهنگ انبیاء این بود که کسانی را تربیت کنند که هیچ گاه سست نشوند، انقلاب اسلامی نیز با چنین افرادی که در مکتب انبیاء تربیت شده بوند، شکل گرفت و اکنون به کشورهای مصر و توس و اردن و عربستان رسیده است، مردم کشورهای اروپایی نیز قیام کردند و حتی در آمریکا جنبش 99 درصد شکل گرفته است.
آیتالله نوری همدانی تصریح کرد: قیامهای کشورهای اسلامی با الله اکبر آغاز شد، دشمن به این علت که فکر می کند این ها مانند انقلاب اسلامی است، از آن جلوگیری کرد تا دیگر انقلابی مانند انقلاب اسلامی شکل نگیرد، اگر کسانی مانند سید حسن نصرالله در کشورهای اسلامی باشند، مانند لبنان سینه سپر میکنند و اجازه نمیدهند که قیامها توسط دشمن مصادره شود و روز به روز سبب بیدار شدن مستضعفین و موضع گرفتن آنها در برابر شیاطین میشوند.
علت سخنرانی17دقیقهای سید حسن نصرالله
class: contentpaneopen |
---|
[TR] |
[TD="class: createdate"] دوشنبه ، 27 آبان 1392 ، 14:37 [/TD] |
[/TR] |
[TR] |
[TD] سخنرانیهای حضوری سید حسن نصرالله در جمع مردم همیشه به عنوان خبر مهم در صدر توجه رسانهها قرار میگیرد و همزمان حاشیه های آن نیز اهمیت قابل توجهی دارد که این بار راز ۱۷ سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان در روز عاشورا مورد توجه یک روزنامه صهیونیستی قرار گرفته است. |
به گزارش رویش نیوز به نقل از ایرنا، روزنامه صهیونیستی "یدیعوت أحرونوت" دلیل حضور علنی ˈسیدحسن نصرللهˈ دبیرکل حزبالله لبنان در مراسم عاشورای حسینی و سخنرانی برای جمع عزاداران را از نگاه خود بررسی کرده است و این روزنامه نوشته است: سیدحسن نصرالله پشت یک تریبون معمولی و بدون شیشه محافظ سخنرانی کرد و فقط تیم حفاظتی دور او را گرفته بودند. وی روز عاشورا ۱۷ دقیقه سخنرانی کرد و از سوی دیگر، هواپیماهای اسراییل برای رسیدن به ضاحیه جنوبی نزدیک بیروت ۲۱ دقیقه وقت نیاز دارند که این موضوع دربرگیرنده پیامهای حزبالله به تلآویو بود. |
این روزنامه صهیونیستی تاکید کرد: سید حسن نصرالله این پیام را به اسراییل داد که همه چیز را میداند و قادر به انجام هر کاری است. همزمان با این سخنرانی پارازیت بسیاری بویژه مرزهای لبنان و بیروت را فرا گرفت که این امر بر پرواز هواپیماها تأثیر میگذارد و همچنین شبکه اینترنت و خطوط تلفن در برخی مناطق لبنان قطع شد.[/TD] |
[/TR] |
سید حسن...
اصلا تمام درد و بلایت بخورد تو سر این اعراب شکم فراخ دین فروشی که روی نفت ها چنبره زده اند و پولش را خرج تجاوز به نوامیس مسلمین میکنند...
اصلا بد به دلت راه نده...این جماعت از همان ابتدا عهد شکن بوده اند....این را از درد و دل مولایمان علی(ع) با چاه میشود فهمید....:Sham:
نگاهی به زندگی سید حسن نصرالله، رهبر بزرگ عربی
0 7 5 نظر
[TR] |
[TD][-][/TD] |
[TD]اندازه متن[/TD] |
[TD][+][/TD] |
[/TR] |
سید حسن نصرالله در 9 شهریور 1339 ش (8 ربیع الاول 1380 ق، 31 اوت سال 1960 م) در شهرک «البازوریه» از محلههای فقیر نشین شرق «صور» در جنوب لبنان به دنیا آمد. نام مادرش «مهدیه صفی الدین» و نام پدرش «سید عبدالکریم» است. به دلیل فقر اقتصادی و شرایط نامساعد کاری، خانواده وی به منطقه «الکرنتینا» در جنوب بیروت رفتند و در سال 1975 میلادی، همزمان با آغاز جنگ داخلی لبنان، به البازوریه برگشتند. خودش میگوید در کودکی شال مشکی و بلند مادر بزرگش را دور سر میپیچانده و به حاضران میگفته من روحانی هستم، پشت سرم نماز بخوانید. شخصیت نصرالله در محله کرنتینا شکل گرفت.
همچنین نیروهای اسرائیلی با نیروهای حزب الله در منطقه «وادی حجیر» درگیر شدند و در این درگیری ها دهها سرباز اسرائیلی کشته و زخمی شدند. هلی کوپترهای اسرائیلی به دلیل کوهستانی بودن منطقه حتی موفق به انتقال زخمی ها و کشته های خود از این منطقه نشدند. درگیری در منطقه «بیاضه» نیز باعث کشته و زخمی شدن بیش از 15 سرباز اسرائیلی شد. مقامات امنیتی اسرائیل با ارائه آماری از میزان تلفات ارتش اظهار داشتند تلفات و خسارات ارتش اسرائیل در درگیری های دو روز گذشته (21 و 22 مرداد سال 85) بی سابقه بوده است به طوری که تعداد تلفات اسرائیل به بیش از 27 کشته و 120 زخمی رسیده است. به رغم آنکه کوفی عنان، دبیر کل وقت سازمان ملل متحد، اعلام کرد که از 23 مرداد 85 آتش بس میان اسرائیل و لبنان برقرار خواهد شد، ارتش اسرائیل یکشنبه 22 مرداد 85، آخرین روز جنگ، حملات شدیدی را علیه شمال لبنان آغاز و 20 بار نیز طی دو دقیقه جنوب بیروت را بمباران کرد. در پاسخ به بمباران شهرهای جنوب لبنان، مقاومت اسلامی حزب الله، شهرکهای صهیونیست نشین شمال سرزمین های اشغالی را با دست کم 120 فروند موشک مورد هدف قرار داد. حزب الله همچنین یک فروند هواپیمای شناسایی اسرائیل را در جنوب لبنان سرنگون کرد. اعضای شورای امنیت سازمان ملل پس از گذشت یک ماه از جنگ گسترده اسرائیل علیه لبنان، به اتفاق آرا، قطعنامه 1701 در مورد لزوم توقف اعمال خصمانه و جنگی در این کشور را تصویب کردند. در مقدمه این قطعنامه از تلاش های فؤاد سنیوره، نخست وزیر وقت لبنان به ویژه از طرح هفت ماده ای وی برای گسترش حاکمیت دولت بر جنوب لبنان، استقبال و خاطر نشان شده بود که نباید سلاحی بدون اجازه و موافقت این دولت درخاک لبنان وجود داشته باشد. همچنین آمده بود با توجه به حساسیت مسئله زندانیان، از همه تلاش ها با هدف حل و فصل مسئله زندانیان لبنانی در بند اسرائیل حمایت و از تصمیم نخست وزیر لبنان، برای اعزام 15 هزار نظامی به جنوب استقبال می شود. در پی این قطعنامه جنگ 33 روزه با پیروزی حزب الله لبنان به پایان رسید. در همان هفته اول ارتش اسرائیل که جنگیدن با حزب الله را کاری دشوار میدید، مایل بود پایان جنگ را اعلام کند ولی آمریکایی ها اصرار داشتند که اسرائیل چیزی را به دست آورد و سپس آتش بس را اعلام نماید از این رو سه هفته دیگر با اصرار آمریکایی ها جنگ ادامه پیدا کرد. اسرائیل پس از شکست از حزب الله در پی پیروزی حزب الله در جنگ 33 روزه در جنوب لبنان و برپایی جشن در این کشور، بحران سیاسی رژیم اسرائیل را فرا گرفت. حزب الله لبنان نیز با صدور بیانیه ای پیروزی بزرگ ملت لبنان را در مقابل اشغالگران صهیونیست تبریک گفت. در این بیانیه آمده بود: «مردان استوار و سرافراز مقاومت اسلامی لبنان، این پیروزی بزرگ را به ملت غیور و بزرگوار لبنان تبریک و تهنیت می گویند.» در بیانیه حزب الله با اشاره به آمار تلفات آمده بود: «مقاومت اسلامی حزب الله در رویارویی با سربازان اسرائیل 61 تن از برادران خود را از دست داد و این بزرگواران در راه دفاع از حق و حقیقت به شهادت رسیدند.» با عقب نشینی نیروهای ذخیره ارتش اسرائیل از جنوب لبنان و برقراری آتش بس در این مناطق و نیز مناطق شمالی اسرائیل، آرامش نسبی برقرار شد و حملات هوایی به مناطق لبنان، همچنین حملات موشکی به فلسطین اشغالی متوقف شد.
علت پیر شدن نصرالله از زبان خودش!
روزنامه السفیر در گفت وگویی دوستانه از نصرالله در مورد علت پیر شدن و سفید شدن محاسن و موهایش اینگونه پرسید که آیا این موضوع ارتباطی به جنگ 33 روزه دارد یا نه. سید حسن نصرالله در جواب به این سؤال با خنده پاسخ داد: «اوضاع داخلی لبنان ما را پیر کرد، درگیری با اسرائیلیها آسانتر از درگیریهای داخلی است.»
106 منابع:
ابنا
الف
فارس
آوینی
العالم
تسنیم
انتخاب
همشهری
ویکی پدیا
شخصیت نگار
پایگاه الاخباریه
پایگاه خبری تحلیلی تعامل
[/SPOILER]
[h=1] سید حسن نصرالله: آمریکا به حق ایران در دستیابی به انرژی هسته ای اعتراف کرده است [/h]
"سید حسن نصرالله" شامگاه سه شنبه گفت: برخی طرفهای منطقهای و بین المللی طی سالهای گذشته به دنبال به راه انداختن جنگ با ایران بودند؛ ولی تحقق این گزینه ساده و آسان نبود زیرا ایران کشوری ضعیف و منزوی نیست.
به گزارش سرويس بين الملل پایگاه 598؛ "سید حسن نصرالله" شامگاه سه شنبه گفت: برخی طرفهای منطقهای و بین المللی طی سالهای گذشته به دنبال به راه انداختن جنگ با ایران بودند؛ ولی تحقق این گزینه ساده و آسان نبود زیرا ایران کشوری ضعیف و منزوی نیست.
وی در مصاحبه با شبکه لبنانی "او تی وی" تأکید کرد: این گزینه (جنگ با ایران) می توانست پیامدهایی خطرناک برای منطقه داشته باشد.
نخستین پیامد توافق هستهای
سید حسن نصرالله گفت: نخستین پیامد این توافق هستهای، دفع گزینه جنگ ضد ایران به زمانی دور است؛ فکر نمی کنم که (رژیم) اسرائیل بدون چراغ سبز آمریکا، تأسیسات هسته ای ایران را بمباران کند.
سید حسن نصرالله تأکید کرد: تحولات بزرگی در سیاست آمریکا در منطقه و دنیا روی داده است.
شکست آمریکا در جنگهای منطقه
دبیرکل حزب الله لبنان اظهار داشت: حمله آمریکا به عراق شکست خورد و آمریکا در افغانستان به دیوار بسته برخورد کرد؛ در لبنان و غزه نیز طرح خاورمیانه جدید به شکست انجامید و آنها (آمریکاییها) در سوریه تا کنون شکست خوردهاند.
وی افزود: ایران نیز در برابر تحریمها ایستاد و آنها (آمریکاییها) نتوانستند نظام ایران را سرنگون کنند، در مقابل اوضاع مالی و اقتصادی آمریکا و کشورهای اروپایی بحرانی شد.
سید حسن نصرالله گفت: آمریکا به دنبال ورود به جنگ نیست و از جنگها خسته شده است؛ به همین دلیل باب توافق هستهای باز شد و توافقی موقت صورت گرفت.
سید حسن نصرالله اظهار داشت: آمریکاییها به دنبال آن بودند که هنگام گفت وگو درباره برنامه هستهای با ایران پروندههای دیگری را بگشایند، ولی ایران خواستار مذاکره درباره پرونده هستهای شد .. مطرح کردن همه پروندهها روی میز مذاکرات به نفع ایران نبود و ایرانیها اصرار ورزیدند که توافق درباره برنامه هستهای باشد.
دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: ایرانیها همواره گفتهاند که مشکل ما با آمریکایی ها با مشکل ما با صهیونیستها متفاوت است؛ موضع ایران درباره این رژیم قاطع و تغییر ناپذیر است.
وی ادامه داد: درباره موضوع آمریکا ایرانیها می گفتند هنگامیکه آمریکاییها حقوق ما را به رسمیت بشناسند و آماده باشند که حقوق ملتهای منطقه را رعایت کنند، آماده گفت وگو با آمریکاییها هستند.
تغییری در موضع ایران صورت نگرفته
سید حسن نصرالله گفت: تحولی در موضع آمریکاییها صورت گرفته ولی موضع ایران مانند قبل است؛ هنوز زود است در خصوص عادی سازی روابط بین دو کشور سخن گفت، و پروندههای بسیاری باقی مانده است و فکر نمیکنم مسائل به این زودی به سوی عادی سازی روابط پیش برود.
[SPOILER]سفرهای ظریف به کشورهای عربی منطقه
دبیرکل حزب الله لبنان درباره سفرهای اخیر وزیر خارجه کشورمان به کشورهای عربی منطقه گفت: ایران حتی یک روز روابط خود با همسایگانش را قطع نکرده ولی مشکل نزد طرف مقابل است؛ فعالیتهای وزیر خارجه ایران در ادامه مواضع این کشور است، و او به دنبال آن است که به عربستانها اطمینان دهد که هیچ کاری ضد آنها وجود ندارد.
روابط ایران و عربستان
سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: ایران از سالها قبل تلاش می کند تا باب روابط با عربستان را بگشاید و با این کشور گفت وگو کند، ولی همه تلاشها برای گشودن درها شکست خورد و خود عربستان درها را میبست.
وی افزود: ابتکاری از سوی پاکستان صورت گرفت که ایران آن را پذیرفت، ولی عربستان آن را رد کرد.
حمایت عربستان از حمله صدام به ایران
سید حسن نصرالله اظهار داشت: قبل از درگذشت نایف، وزیر اطلاعات ایران در سفری به عربستان با او دیدار کرد؛ او تلاش کرد تا تفاهم ایجاد کند، ولی فضا صد در صد منفی بود.
سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: عربستان سعودی از آغاز با ایران به عنوان دشمن تعامل کرد؛ حملات صدام به ایران با حمایت و سرمایه عربستان صورت گرفت؛ این جنگ شکست خورد و هزینه آن را مردم عراق و ایران و حتی ملت فلسطین پرداختند. با حمله صدام به کویت نخستین طرفی که هزینه این جنگ را پرداخت، کشورهای عربی منطقه خلیج فارس بودند.
جنگ عربستان با کشورهای منطقه
سید حسن نصرالله افزود: اقدامات عربستان سعودی متوقف نشد بلکه ادامه یافت و جنگ عربستان سعودی ضد ایران از سال 1979 آرام نشده است؛ عربستان جرأت ورود به جنگ مستقیم با هیچ طرفی را ندارد بلکه از طریق واسطه و پرداخت پول می جنگد؛ این کشور با واسطه در سوریه، ایران، عراق و لبنان می جنگد.
مشکل عربستان با ایران
دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: مشکل بین ایران و عربستان ریشه ای است؛ اظهارات ولید بن طلال نظر اهل تسنن نیست.
وی ادامه داد: مشکل عربستان با ایران مذهبی نیست؛ عربستان قبلا با مصر و یمن و سوریه نیز مشکل داشته است، درحالیکه مذهب این کشورها شیعه نیست.
دبیرکل حزب الله لبنان گفت: عربستان سعودی شریک نمیخواهد، بلکه به دنبال آن است که همه کشورهای عربی منطقه تابع این کشور باشند.
دیدار هیأت قطری با سید حسن نصرالله
سید حسن نصرالله در پاسخ به این سئوال که آیا اخیرا هیأتی قطری را به حضور پذیرفته، اظهار داشت: بله، چند روز گذشته هیأتی قطری را به حضور پذیرفتم؛ قطر طی برهه اخیر در حال تجدید نظر در مواضع و راهبرد خود در منطقه است؛ این کشور اقدامی خوب درقبال ربوده شدگان اعزاز از خود نشان داد.
گزینه نظامی در سوریه بیهوده است
سید حسن نصرالله تأکید کرد: ما همواره خواستار راهکار سیاسی در سوریه بوده ایم؛ همواره خطی بین ما و بین قطر باقی مانده، ولی سیاست دو طرف متفاوت است.
سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: گزینه نظامی در سوریه ناکارآمد است؛ از بین بردن وضعیت فعلی نیز کارایی ندارد؛ به همین دلیل از همه کشورهایی که با تحولات سوریه ارتباط دارند می خواهم که برای راهکار سیاسی اقدام کنند؛ اینگونه است که گفت وگو با قطر را آغاز کردیم و پس از آن در خصوص دور کردن لبنان از مشکلات سخن گفتیم.
روابط حزب الله و ترکیه
سید حسن نصرالله گفت: روابط ما با ترکیه قطع نشده است؛ قبلا دیدارهایی با سفیر ترکیه صورت گرفته و چیز جدیدی در روابط ما با ترکها وجود ندارد.
وی افزود: پس از تحولات سوریه، تلاشهایی آشکار از سوی ترکیه برای بازنگری در روابط صورت گرفته است، زیرا ترکها معتقدند که زیانهای بسیاری را متحمل شده اند، قبل از بحران سوریه روابط آنها با لبنان، سوریه و ایران خوب بود ولی اکنون آنها از سوریه بیرون رانده شده و مشکلات بزرگی با عراق دارند و روابط آنان با ایران سرد شده است . طرح ترکها در سوریه شکست خورده و اکنون ترکیه در مصر و منطقه جایگاهی ندارد .. ترکیه در روابط خارجی خود متضرر شد و این امر بر اوضاع داخلی این کشور نیز تأثیر گذاشت.
سید حسن نصرالله با اشاره دوباره به موضع جمهوری اسلامی ایران درباره رژیم صهیونیستی گفت: موضع ایران در قبال این رژیم تغییر نپذیرفته است؛ موضع این کشور در قبال مقاومت تغییر ناپذیراست و ایران از موضع خود در خصوص فلسطین کوتاه نمیآید.
افقی در پرونده سازش نیست
وی همچنین در خصوص مذاکرات سازش رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان اظهار داشت: افقی برای حل پرونده فلسطینی – اسرائیلی وجود ندارد، و مسیر مذاکرات (سازش) کمترین حقوق فلسطینیها را محقق نمی کند.
روابط ایران و حزب الله
سید حسن نصرالله اظهار داشت: ایران کشور بزرگی در منطقه است و امروز در منطقه بسیار تأثیرگذار است؛ این کشور با ما مشورت میکند و در برخی مسائل کاملا از نظر ما حمایت میکند، و این امر فقط در خصوص اوضاع لبنان نیست.
سید حسن نصرالله ادامه داد: اگر روابط ما با ایران مانند روابط 14 مارس با عربستان سعودی بود هیچ مشکلی در لبنان وجود نداشت؛ ایران در پروندههای داخلی (لبنان) دخالت نمیکند و به ما نمیگوید که وارد دولت شویم؛ نظر ایران درباره لبنان آن است که مردم با یکدیگر تفاهم کنند و لبنان به سوی جنگ کشیده نشود .. ای کاش طرف مقابل هم ولی فقیه داشت.
ایران به هرآنچه که می خواست رسید
دبیرکل حزب الله لبنان گفت: ایران در توافق هستهای به هرآنچه که می خواست رسید؛ طرف مقابل می گوید که به تضمینهایی رسیده که ایران به سلاح اتمی دست نیابد و با همین (تضمین ها) شادمان شده؛ این توافق هستهای نه برای سوریه و نه برای لبنان پیامد منفی ندارد.
ورود حزب الله به موضوع قصیر
سید حسن نصرالله درباره ورود به موضوع قصیر، اظهار داشت: برخی کشورها به دنبال سرنگونی نظام سوریه از راه های نظامی بوده و حاضر به گفت وگو نبودند؛ با وجود تحولات سوریه ما به صورت نظامی وارد قصیر که لبنانیها در آنجا زندگی می کردند نشدیم، ولی هنگامی که ارتش مجبور به خروج از این منطقه شد ساکنان منطقه به ما پناه آوردند .
وی افزود: 30 هزار لبنانی در برابر دو گزینه قرار داشتند؛ یکی اینکه روستاهای خود را ترک کنند و دیگری هم اینکه از روستاهای خود دفاع کنند و آنها تصمیم دوم را اتخاذ کردند.
سید حسن نصرالله گفت: حتی دولت لبنان نیز سراغ لبنانی ها را نگرفت و مرزها باز گذاشته شد و بیشتر سلاحی که به دست عناصر مسلح در قصیر رسید از طریق بقاع و شمال بود.
ارسال 40 تا 50 نفر برای دفاع از مرقد حضرت زینب (س)
سید حسن نصرالله اظهار داشت: در صورتیکه عناصر مسلح مرقد حضرت زینب (س) را ویران می کردند این امر سبب فتنه در منطقه می شد؛ ما فقط 40 تا 50 نفر را برای کمک و دفاع از این مرقد فرستادیم.
سید حسن نصرالله تأکید کرد: ساکنان قصیر تصمیم گرفتند که از خود دفاع کنند، آنها خواستار آموزش شدند پس آنها را آموزش دادیم .. سلاح خواستند پس به آنها سلاح دادیم.
وی ادامه داد: در آغاز مردم خودشان می جنگیدند ولی در مه 2013 تغییراتی صورت گرفت و لبنانی های مقیم (قصیر) دیگر توانایی دفاع از خود را نداشتند و قصیر محلی برای استقرار هزاران تن از عناصر مسلح شد .. اگر حزب الله وارد نمی شد گروه های مسلح به همه روستاهای قصیر حمله می کردند و به مرزهای لبنان می رسیدند.
سید حسن نصرالله با بیان اینکه عکسش با مقام معظم رهبری مربوط به 2 سال قبل از جنگ قصیر است، اظهار داشت: ورود ما به سوریه با تصمیم ایران نبود بلکه تصمیم خود ما بود و ادعاها در خصوص درخواست ایران از ما برای ورود (به قصیر) درست نیست.
دلیل دخالت نظامی حزب الله در سوریه
دبیرکل حزب الله لبنان گفت: دخالت ما در سوریه منطقی و واقعی بود .. در مناطق دیگر (این کشور) نیرویی نداریم .. دهها لبنانی در سوریه کشته شدند ولی ما کشتههای خود را اعلام میکنیم .. ما از شهدای خود خجالت نمی کشیم بلکه به آنها افتخار میکنیم.
سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: واقعیتهای مربوط به ارتش سوریه و طبیعت منطقه موجب شد که ارتش سوریه از برخی مناطق خارج شود و اینکه ادعا شده نظام سوریه ارتش را خارج کرد تا ما وارد شویم صحت ندارد.
سید حسن نصرالله تأکید کرد: بیشتر مناطق مرزی، روستاها و شهرهای عراق تحت کنترل گروه های مسلح در آمد و به پادگانهایی برای آنها تبدیل شد و از این مناطق خودروهای بمبگذاری شده به عراق ارسال شد .. درنتیجه از آغاز حوادث سوریه اقدامات امنیتی در عراق افزایش یافت.
سید حسن نصرالله گفت: اگر در وظیفه خود در قصیر و قلمون کوتاهی می کردیم، ده ها وصدها خودروی بمبگذاری شده وارد لبنان می شد و ما به سوریه رفتیم تا مانع این مسأله شویم .. خودروهایی که در لبنان منفجر شدند از یبرود و نبک و از طریق عرسال وارد شدند.
سید حسن نصرالله اظهار داشت: اگر سوریه به دست گروه های مسلح بیفتند، آینده لبنان چه خواهد شد؟
دبیرکل حزب الله لبنان گفت: حریری و صقر در ارسال جنگجو و سلاح به سوریه دست دارند .. از طرف مقابل می پرسم در صورت پیروزی مخالفان (در سوریه) چه تضمین هایی را می دهند ؟ میزان حمایت از دخالت ما در سوریه بالاتر از میزان تأیید از جنبشهای مقاومت از سال 1982 تا 90 است، و روزی فرا خواهد رسید که از ما به خاطر دخالت در سوریه قدردانی می شود.
سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: در خصوص دخالت حزب الله در سوریه بسیار مبالغه می شود؛ این سوریها و ارتش این کشور و نیروهای دفاع ملی هستند که در کنار نظام درحال جنگ هستند، و نیروهای دفاع ملی از ساکنان مناطق مختلف تشکیل شدند و از خود دفاع می کنند.
اماکن حضور نیروهای حزب الله در سوریه
سید حسن نصرالله تأکید کرد: در استانهای درعا، سویداء، قنیطره، دیرالزور و شمال حلب هیچ نیرویی از حزب الله وجود ندارد و حضور ما در سوریه به دمشق، حمص و مناطق هم مرز لبنان محدود می شود . ما در قصیر و دمشق هستیم و ارتش سوریه و نیروهای دفاع ملی امروزه در حال عملیات در قلمون هستند.
تعداد شهدای حزب الله در سوریه
سید حسن نصرالله گفت: برخی در لبنان می گویند که 250 نفر از نیروهای حزب الله در سوریه کشته شدند، برخی روزنامه های وابسته به 14 مارس نیز می گویند که 600 نیروی حزب الله در غوطه (کشته شدند) .. البته این آرزوی آنها است .. هیچکدام از نیروهای حزب الله در سوری اسیر نشدند ولی پیکر برخی شهدا به اسارت گرفته شده که ما آنها را رها نمی کنیم.
سید حسن نصرالله اظهار داشت: از آغاز حوادث سوریه آن طور که آنها می گویند تعداد شهدای ما به 200 نفر نرسیده است . و در مقایسه با نوع درگیری ها و تهدید معتقدم که شهدای ما کمتر از آن چیزی است که پیش بینی می کردیم.
عربستان بر ادامه جنگ در سوریه اصرار دارد
سید حسن نصرالله تأکید کرد: موضوع براندازی نظام سوریه از راههای نظامی پایان یافت درنتیجه دنیا به دنبال راهحل سیاسی است .. شاید برخی کشورها برای راهکار سیاسی عجله ای نداشته باشند ولی توجه دنیا به این سو است .. بیشتر کشورهای اروپایی و عربی به دنبال ارتباط با نظام سوریه هستند ولی عربستان سعودی همچنان بر ادامه جنگ تا آخرین قطره خون اصرار دارد و هیچ راه حل سیاسی را بر نمیتابد.
سید حسن نصرالله گفت: تصمیمی از سوی عربستان برای تغییر واقعیتها در سوریه با سلاح تا 22 ژانویه وجود دارد.
دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: پیش بینی می کنم که طی این مدت تحولات بزرگی در بیشتر مناطق روی دهد، ولی این تلاشها همانند غوطه شکست خواهد خورد و برخی به دنبال به تعطیلی کشیدن ژنو 2 هستند.
ارتباط حزب الله با برخی مخالفان سوریه
سید حسن نصرالله گفت: هنوز روابط خود را با برخی طرفهای مخالف سوریه قطع نکرده ایم؛ تا امروز خسارتهای وارد شده به نظام سوریه بیشتر از طرف مقابل است .. اگر نظام سوریه بر قدرت نظامی تکیه می کرد 3 ماه پایداری نمی کرد .. این نظام از پایگاه بزرگی نزد مردم (سوریه) برخوردار است درنتیجه به جز راه حل سیاسی راهکاری وجود ندارد.
وی افزود: این راه حل را باید خود سوری ها بسازند، و اگر هم کمکی از بیرون باشد این کمک به معنای تحمیل راه حل نیست.
سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: از سال 2005 از سلاح مقاومت سخن می گویند و امروز نیز از دخالت در سوریه .. فکر نمی کنم که تحولات لبنان به دلیل دخالت حزب الله در سوریه باشد، بلکه به دلیل طرح بزرگی است که منطقه را هدف قرار داده.
سید حسن نصرالله افزود: اگر حزب الله وارد سوریه نمی شد، 3 خودرو (بمبگذاری شده) به 30 و یا 300 خودرو در لبنان تبدیل می شد و اگر گروه های مسلح بر مناطق هم مرز با لبنان چیره می شدند؛ لبنان وارد جنگ داخلی می شد و صدها لبنانی کشته می شدند .. ما از پیامدهای اوضاع سوریه بر لبنان کاستیم.
عربستان شاخه های القاعده را فعال می کند
دبیرکل حزب الله لبنان هشدار داد: اطلاعات عربستان در حال فعال کردن بعضی شاخه های القاعده است و فکر می کنم اکنون گردانهای عبدالله عزام در پس پرده انفجاری است که سفارت ایران را هدف قرار داد و عربستان از این گروهها حمایت می کند.
وی افزود: اطلاعات عربستان در پس پرده بسیاری از انفجارها در عراق قرار دارد.
سید حسن نصرالله گفت: هنگامی که انفجارهای طرابلس روی داد، در مقایسه با انفجارهای الرویس و بئر العبد بیشتر ناراحت شدم، زیرا کاملا مشخص بود که برخی به دنبال آن هستند که کشور را به سوی فتنه بکشانند.
وی افزود: انفجارهای طرابلس برای تحقق یک هدف سیاسی آشکار صورت گرفت؛ هنگام وقوع انفجارهای ضاحیه ما کسی را متهم نکردیم ؛ دستگاههای امنیتی متوجه شدند چه کسی مسئول انفجار بئر العبد است و خودرو کجا بمبگذاری شد ولی در انفجارهای طرابلس به اتهام زنی پرداختند. آنها خواستند وارد بازی "ولی دم" شوند .. همه مردم می توانند در این زمینه مدعی شوند ولی این کار کشور را ویران می کند.
درگیریهای طرابلس
سید حسن نصرالله در خصوص درگیریهای اخیر در طرابلس اظهار داشت: دولت باید در خصوص طرابلس و ایجاد راه حل مسئولیت پذیر باشد؛ دیروز گفته شد که تبدیل طرابلس به منطقه نظامی اشتباه بود و میقاتی به خیانت متهم شد! ولی وقتی بعلبک برای مدتی طولانی منطقه نظامی بود هیچ کس نگفت که این کار برای هدف قرار دادن شیعیان صورت گرفت.
سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: آنچه که از مفتی شمال در باره ارتباط عناصر مسلح با دستگاههای امنیتی نقل شده درست است؛ می دانیم که اداره کل نیروهای امنیت داخلی طی سالها به گروههای مسلح پول میدهد و طی سالهای اخیر به وسیله خودروهای امنیت داخلی مهمات حمل میکند.
سید حسن نصرالله گفت: راه حل پایبندی دولت به اوضاع امنیتی طرابلس و تشکیل کمیته بحران است؛ طرابلس و شمال (لبنان) نیازمند گفت وگو است و همه طرفها باید جمع شوند.
دبیرکل حزب الله لبنان همچنین تأکید کرد که از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در موعد آن حمایت می کند .
وی همچنین خاطرنشان کرد که حزب الله همواره خواستار برگزاری گفت وگوی ملی بین لبنانی ها بوده است.
[EMAIL="info@598.ir"]ایمیل مستقیم: [email]info@598.ir[/email][/EMAIL] شماره پیامک: 3000150598
[/SPOILER]
عکس/ دیدار هیکل با سید حسن نصرالله
align: center |
---|
[TR] |
[TD]محمد حسنین هیکل نویسنده بزرگ مصری در سفر به لبنان با سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان دیدار و گفتگو کرد. هیکل یک بار شنبه شب گذشته به مدت بیش از سه ساعت با سید حسن نصرالله در حضور یکی از همکاران به نام مصطفی الناصر و برای بار دوم عصر دیروز به مدت بیش از سه ساعت در حضور ناصر و الحاج حسین خلیل معاون سیاسی دبیرکل حزب الله ملاقات کرد. |
[/TD] |
[/TR] |
دیدار محمد حسنین هیکل با دبیرکل حزبالله/ نامزد نشدن السیسی در انتخابات آینده مصر
align: center |
---|
[TR] |
[TD]روزنامه السفیر از ملاقات محمد حسنین هیکل نویسنده و تحلیلگر مشهور عرب با دبیرکل حزبالله لبنان خبر داد. |
[/TD] |
[/TR] |
این نویسنده مصری در گفتوگو با خبرنگاران و مسئولان روزنامه السفیر درباره اوضاع سیاسی مصر و نیازهای برهه کنونی این کشور به منظور گذر به ساحل امنیت و آرامش سخن گفت و احتمال نامزدی عبدالفتاح السیسی وزیر دفاع مصر برای انتخابات ریاست جمهوری را رد کرد. روزنامه السفیر چاپ لبنان به نقل از منابع خود نوشت: محمد حسنین هیکل نویسنده بزرگ مصری به سفر چند روزه خود به بیروت پایان داد و با تعدادی از رهبران سیاسی لبنان ملاقات کرد. وی دو دیدار نیز با سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان داشت.
این روزنامه نوشت: هیکل یک بار شنبه شب گذشته به مدت بیش از سه ساعت با سید حسن نصرالله در حضور یکی از همکاران به نام مصطفی الناصر و برای بار دوم عصر دیروز به مدت بیش از سه ساعت در حضور ناصر و الحاج حسین خلیل معاون سیاسی دبیرکل حزب الله ملاقات کرد.
السفیر نوشت: هیکل همچنین روز گذشته در هتل "فور سیزن" با علی عبدالکریم سفیر سوریه در بیروت ملاقات کرد که تقدیر و تشکر رهبران سوری را به وی منتقل کرد.
این نویسنده مصری در گفتوگو با خبرنگاران و مسئولان روزنامه السفیر تاکید کرد: برخلاف مطالب منتشر شده، عبدالفتاح السیسی وزیر دفاع خود را برای پست ریاست جمهوری نامزد نخواهد کرد بلکه از نظر من یکی از بحران های پیش روی کشور، نبود جایگزینی بعد از سرنگونی حکومت گروه اخوان المسلمین است زیرا احزاب مدنی قادر به معرفی خود به عنوان یک جایگزین نیستند و به طور خلاصه احزاب بدون پشتوانه مردمی هستند.
وی افزود: مصر امروز با مسائل متعددی روبرو است و به طور اساسی از نبود امنیت و ثبات رنج می برد اما انقلاب یک عمل جراحی نیست بلکه نیاز به زمانی طولانی دارد تا ایده ها و مردان و قدرت خود را برای گذر ارایه کند لذا قانون اساسی مصر یک قانون دائمی نخواهد بود زیرا قانون اساسی دائم در زمان وجود یک شرایط توافقی نوشته می شود و مصر امروز در شرایط اختلاف به سرمی برد و در نتیجه امروز مصری ها راه دور و درازی دارند اما ضروری است که گام ها برداشته شده و نقشه راه دنبال شود چرا که تنها وسیله برای رسیدن به ساحل امنیت و آرامش است.
به نوشته السفیر، هیکل درباره بحران جریان اسلامی به طور خاص گروه اخوان المسلمین در مصر، با وجود مخالفت کامل خود با کنار زدن جریان اسلامی اظهار داشت: این گروه فرصت خود را از دست داد و در یک شرایط معین بیشترین چیزی که جریان اسلامی می توانست بدست بیاورد، کسب کرد و تصور کرد که تا ابد باقی خواهد ماند و به ناگاه هیچ چیزی برایش باقی نماند و وارد مرحله انکار کردن شد لذا در سایه وجود طرفی که می خواهد بر همه آنچه داشت و از دست داد، دوباره دست پیدا کند؛ پیش بینی می شد که جوانان انقلابی که به صحنه آمدند، با آن مقابله کند.
743 شهید در دو شهر شیعه نشین نبل و الزهراء
در حالی که ارتش سوریه تلاش می کند ابتدا گروه های مسلح تروریستی را در حومه دمشق و حمص از بین ببرد و ستون اعزامی ارتش برای رخنه در استان حلب نیز از محور جنوب و شرق شهر حلب وارد شده است، تکلیف ساکنان شیعه نشین دو شهر نبل و الزهراء در شمال غرب حلب همچنان در ابهام قرار دارد.
این دو شهر که بیش از یک سال است در محاصره گروه های مسلح تروریستی به خصوص تروریست های خارجی عضو احرار الشام، جبهه النصره و داعش قرار دارند، از کمبود دارو، غذا، آب و موارد اولیه زندگی مانند شیر خشک برای کودکان رنج می برند، اما این رنج در برابر حملات خمپاره ای و موشکی روزانه تکفیری ها به این دو شهر شاید درد کمی باشد.
نبل و الزهراء از ابتدای درگیری ها در سوریه حدود 750 شهید داده اند، شهدایی که شاید نسبت به جمعیت این دو شهر بسیار زیاد باشد، شهرهایی با جمعیت در نهایت 50هزار نفر که بسیاری از آنها نیز پیش از محاصره از آنجا فرار کرده و به مناطق امن رفته اند.
شهر در محاصره است، اراده مردم برای مقاومت همچنان عالی است و پرچم سوریه تنها در این نقطه از شمال سوریه برافراشته شده است و آن هم به یمن و همت جوانان شیعی است که سینه های خود را در برابر اندیشه های تکفیری سپر کرده اند. جوانان این دو شهر را می توان در مناطق مختلف سوریه در ارتش و نیروهای دفاع ملی دید، کمک ها از طریق بالگرد به این دو شهر می رسد، پس از محاصره شهر کردنشین عفرین توسط داعش، کمک های زمینی بسیار کمتری به نبل و الزهراء می آید و تروریست های القاعده تلاش دارند تا کردها را که مواد غذایی را به قیمت چند برابر به ساکنان این دو شهر می فروشند و عملاً گرسنگی آنها را به کاسبی پر رونقی برای خود تبدیل کرده اند، از این کار منع کنند.
با فرارسیدن فصل سرما، اکنون مشکل اصلی مردم علاوه بر گرسنگی و خمپاره های تکفیری ها، سرمای سوزان شمال حلب است، چشم مردم مقاوم این دو شهر به آینده ای است که ارتش سوریه پس از گذر از شمال حلب برای محاصره تروریست ها، خود را به نبل و الزهراء برساند و آنها را از این وضعیت نابسامان نجات دهد.
مهم شیعه نشین و سنی نشین نیست
مهم اینه که اسلام درخطر هست و مسلمانان زیادی شهید شدند.
خدا لعنت ابدی خود را نثار وهابی ها کند ان شالله
[h=1] شهرهای نبل و الزهراء در آستانه فاجعه انسانی [/h]
گروههای تندرو و تروریستی وابسته به تشکیلات داعش و احرار الشام و جبهه النصره، حلقه محاصره دو شهرک نبل و الزهراء در سوریه را تنگ تر کردند.
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:
به گزارش «شیعه نوز» به نقل از العالم، عناصر وابسته به تشکیلات موسوم به دولت اسلامی عراق و شام (داعش) و جبهه النصره و احرارالشام از روز یکشنبه پس از درگیری با واحدهای دفاع ملی کرد و لشکر کُردهای موسوم به صقور عفرین به روستاهای جلبل و تنب و الزیاره از سوی جنوب حمله کردند که حاصل آن 6 ساعت درگیری و کشته و زخمی شدن ده ها نفر بود.
منابع مربوط به تروریست ها تاکید می کنند که بر این روستاها سیطره یافته اند و واحدهای دفاع ملی کُرد به شهرک عقیبه که مقر اصلی کُردها در منطقه است عقب نشینی کرده اند اما منابع محلی این ادعا را رد کرده و تاکید می کنند درگیری ها هنوز ادامه دارد و پایگاه هایی که تروریست ها در جلبل به دست آورده اند زیر آتش سنگین توپخانه قرار دارد و به آنها اجازه پیشروی نمی دهد.
خاطرنشان می شود در صورت موفقیت داعش و هم پیمانانش در سیطره یافتن بر روستاهای کُردنشین اطراف شهرک های نبل و الزهراء و با توجه به تهدید این گروه ها به حمله به این شهرک ها عرصه بر این دو شهرک که ماه هاست در محاصره اند تنگ تر شده و ساکنان آنها در معرض خطر جدی قرار می گیرند.
[h=1] تروریستی که آرزوی تسلط بر شیعیان"نبل و الزهرا" را به گور برد+تصویر [/h]
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:
به گزرش «شیعه نیوز»، منابع خاص از حلب مرگ یکی از بارزترین فرماندهان ارتش آزاد این کشور را اعلام کردند.
"احمد عبدالغفور" معروف به ابوحدید، در درگیری با ارتش سوریه در نزدیکی "نبل" به هلاکت رسید. وی فرمانده گردان "بیارق الشام" بوده ،گردانی که بیشتر از یک سال است تلاش می کند وارد دو شهر شیعه نشین "نبل و الزهرا" شود و تسلط آن را به صورت کامل به دست گیرد.
[h=1] دادخواهی مبارزان کوچک شیعه مذهب پس از تحمل چندین ماهه گرسنگی و بمباران+تصاویر [/h]
از زمان محاصره این دو شهر شیعه نشین، تروریست ها تنها راه ارتباطی آن با ریف شمالی را بستند به نحوی که مردم در تامین نیازهای اولیه و مواد غذایی و دارو و ... با مشکل روبرو شدند،حال یک قرص نان به کالایی گرانبها دراین شهرها تبدیل شده است و تامین آن برای فرزندان خانواده و رفع گرسنگی آنها به هیچ وجه آسان نیست.
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:
به گزارش «شیعه نیوز»، محاصره دو شهر شیعه نشین نبل و الزهرا ماه هاست که ادامه دارد، این دو شهر در شمال حلب و در فاصله 20 کیلومتری واقع شده است، نبل در حدود 35000 هزار نفر و الزهرا در حدود 25000 نفر جمعیت دارد.
از زمان محاصره این دو شهر، تروریست ها تنها راه ارتباطی آن با ریف شمالی را بستند به نحوی که مردم این دو شهر در تامین نیازهای اولیه و مواد غذایی و دارو و ... با مشکل روبرو شدند،حال یک قرص نان به کالایی گرانبها دراین شهرها تبدیل شده است و تامین آن برای فرزندان خانواده و رفع گرسنگی آنها به هیچ وجه آسان نیست، به خصوص اینکه قطع مرتب برق و گاز و ... نیز به مشکلات دامن میزند.
محاصره این دو شهر و بستن راه های منتهی به آن تهدیدی جدی برای وضعیت غذایی این دو شهر است به نحوی که تمام مغازه ها یا خالی شده و یا بسته شده است، تهدیدی که متاسفانه بیشترین تاثیر را بر کودکان این مناطق گذاشته است.علاوه بر این، خمپاره ها و موشک های تروریست ها هر از چند گاه بر این شهرها فرود می آید و چندین کشته و زخمی به جای می گذارد؛ کودکان در این مسئله نیز بیشترین قربانیان این حوادث هستند به نحوی که هر چند روز دهها کودک در این دو شهر شهید و یا زخمی می شوند.
چندی پیش و با ادامه ی محاصره ی این دو شهر، و نبود غذا، دارو و مرگ و میر کودکان ، مردم این مناطق از سازمانی بین المللی و بشردوستانه مانند سازمان پزشکان بدون مرز و صلیب سرخ و... تقاضای کمک فوری کردند.تصویر های زیر تعدادی از کودکان این دو منطقه را نشان می هد که پلاکارت هایی ساخته دست خودشان را در دست دارند پلاکارت هایی که روی آن عبارت هایی از این قبیل نوشته شده است: من گرسنه ام، کودکان جهان! ما را دریابید، دارو نداریم، خداوند کمک کند و... .
بدنا دوا: دارو می خواهیم....
[h=1] حمله تروریستها به روستای شیعه نشین نُبُل در شمال حلب +تصاویر [/h]
عناصر وابسته به دو گروه تروریستی «ارتش آزاد سوریه» و «جبهه النصره» در جنایتی جدید پس از قتل عام 51 شهروند غیرنظامی و نظامی سوری در منطقه خان العسل در شهر حلب این بار روستای شیعه نشین نُبُل در شمال شهر حلب را با چندین راکت هدف حمله قرار دادند.
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:
به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از ابنا، شهروندان و غیرنظامیان سوریه قربانیان اصلی پیروزی های ارتش این کشور در مقابل تروریست های وابسته به ائتلاف عربی و غربی هستند.عناصر وابسته به دو گروه تروریستی «ارتش آزاد سوریه» و «جبهه النصره» در تازه ترین جنایت خود روستای شیعه نشین نبل را مورد حملات وحشیانه خود قرار داده و نیز اقدام به کشتار دسته جمعی 51 شهروند غیرنظامی و نظامی سوری در منطقه خان العسل در شهر حلب در شمال سوریه کردند.
بنا بر گزارش های رسیده یک گروه تروریستی به نام «انصار الخلافه» دست به این جنایت زده و شهروندان سوری را با شلیک مستقیم گلوله به سر قتل عام کرده است.منطقه خان العسل شهر حلب همزمان با سفر بازرسان سلاحهای شیمیایی سازمان ملل متحد از سوریه شاهد درگیریهای شدید و سخت بین نیروهای ارتش سوریه با عناصر مسلح وابسته به ارتش آزاد و جبهه النصره بوده است.
از سوی دیگر خبرگزاری رسمی سوریه(سانا) نوشت: تروریست ها روز گذشته هفت شهروند سوری روستای المقبره در استان الحسكه را به خاطر مخالفت با آنان، اعدام كردند.همچنین شبکه های اجتماعی به نقل از پایگاه اینترنتی "المناره" که وابسته به القاعده است، تصویری از لحظات قبل از اعدام دسته جمعی نیروهای ارتش سوریه منتشر کردند.در این تصاویر سربازان ارتش سوریه روی زمین دراز کشیده اند و در انتظار اعدام دسته جمعی خود توسط گروه موسوم به انصار الخلافه وابسته به القاعده در منطقه خان العسل حلب هستند.
اعدام دسته جمعی سربازان ارتش سوریه
این درحالی است که نشان دادن علامت پیروزی توسط یکی از سربازان ارتش سوریه لحظاتی پیش از اعدام وی، از روحیه بالای آنها و اعتقاد آنها به پیروزی نهایی بر تروریستها خبر می دهد.تروریستهای سوریه همچنین روستای شیعه نشین نُبُل در شمال شهر حلب را با چندین راکت هدف حمله قرار دادند که طی آن چندین تن از اهالی این روستا و از جمله چند تن از اعضای یک خانواده شیعه مورد اصابت گلوله های تکفیری ها قرار گرفته و شهید یا مجروح شدند.تصاویر زیر حمله خمپاره ای گروههای تکفیری که منجر به شهادت رسیدن اعضای یک خانواده و مجروح شدن جمعی از این روستای شیعه نشین شد را نشان می دهد:
السلام علیک یا صاحب العصروالزمان والسلام علی جدک الحسین علیه السلام
وعده خدا تخلف ناپذیر است و پیروزی از آن مستضعفان و حکومت از آن صالحان خواهد بود
اللهم عجل لولیک الفرج
یا الله..
با سلام وآرزوی سلامتی...
خداوند تمام دشمنان اسلام را نابود بگرداند ان شاءالله..لعنت به دشمنان اسلام
اللهم عجل لولیک الفرج...آقا زودتر ظهور کن..:Graphic (61):
[h=1] فاجعه انساني در "نبل"و "الزهرا"/60 هزار شيعه در آستانه قتلعام [/h]
دولت سوریه برای تأمین نیازهای اساسی اهالی این دو شهر که بیش از 60 هزار نفر جمعیت دارد به آسمان متوسل شده و از طریق بالگردهای نظامی ارتش تلاش میکند نیازهای غذایی و دارویی اهالی این دو منطقه را تأمین کند که البته هرگز تأمینکننده نیازهای شيعيان نیست.
گروه بینالمل مشرق - دو شهر شیعی نشین "نبل" و "الزهراء" که در ریف شمالی حلب در شمال سوریه و در مسیر "حلب – اعزاز" قرار دارند، در بیست و سوم ژوئیه سال 2012 میلادی به واسطه گروه های سلفی وهابی تکفیری وابسته به سازمان تروریستی "القاعده" و در راس آنها گروه "جبهه النصرة" مورد حمله قرار گرفتند و هم اکنون بیش از یک سال و نیم است که در محاصره گروه های مسلح سلفی تکفیری قرار دارند و هنوز در برابر این عناصر سلفی تکفیری سر فرود نیاورده است.
اگرچه در ابتدا محاصره این دو روستا از سوی گروه های مسلح با هدف تصرف آنها صورت گرفت، اما هم اکنون این محاصره بافت و ساختاری طایفه ای – مذهبی به خود گرفته، چون گروه های سلفی تکفیری وهابی که این دو شهر را به محاصره خود درآورده اند، هم اکنون بیش از هر زمان دیگری به جای اینکه در اندیشه تصرف این دو منطقه جغرافیایی باشند، در اندیشه کشتار ساکنان شیعی آن هستند.
به دلیل طولانی شدن مدت محاصره این دو شهر و قطع هرگونه کمک های بشر دوستانه به آن اهالی آن در شرایط بسیار سخت به سر می برند، به گونه ای که برای تامین غذای مورد نیاز خود به استفاده از گیاهان صحرایی منطقه روی آورده اند.
درحال حاضر دولت سوریه برای تامین نیازهای اساسی اهالی این دو شهر که بیش از 60 هزار نفر جمعیت دارد، به آسمان متوسل شده و از طریق بالگردهای نظامی ارتش تلاش می کند، نیازهای غذایی و دارویی اهالی این دو منطقه را تامین کند که هیچ گاه تامین کننده نیازهای آنها نیست. به همین دلیل اهالی دو شهر شیعی "نبل" و "الزهراء" محکوم به مرگ جمعی تدریجی شده اند.
این درحالی است که در بعد امنیتی و در عرصه میدانی این دو شهر هر روز شاهد حملات خمپاره ای و موشکی گروه های مسلح است و روزی نمی گذرد که مناطق مختلف این دو شهر شاهد اصابت و برخورد موشک ها و خمپاره ها نباشد که موجب وارد آمدن زیان ها و خسارات مادی کلان و جزیی به تاسیسات زیربنایی و مراکز و موسسات عمومی و خصوصی و دولتی شده است.
غیر از آن گروه های مسلح تکفیری وهابی ظرف یک سال و نیم گذشته اقدام به ربودن اهالی این دو روستا کردند و درحال حاضر بیش از یک صد نفر از اهالی این دو شهر توسط این عناصر وهابی ربوده شده و تحت انواع شکنجه و آزار و اذیت آنها قرار دارد.
صرف نظر از شیعی بودن اهالی دو روستای "نبل" و "الزهراء"، این دو منطقه از جمله مناطقی است که به نظام سوریه و "بشار اسد"، رئیس جمهوری این کشور وفادار عنوان شده اند و اهالی آن از ابتدای بحران همواره در کنار نظام سوریه و مدافع وطن در برابر گروه های تروریستی سلفی تکفیری بوده اند که به شدت خشم و غضب این گروه ها را برانگیخته است.
این عشق به میهن و وفاداری به نام و اعتقادات و باروهای مذهبی موجب شده تا اهالی دو شهر "نبل" و "الزهراء" در برابر حملات گروه های تروریستی سلفی تکفیری مقاومت کنند. شخصیت ها و شیوخ این دو روستا برای مقابله با حملات گروه های تروریستی سلفی تکفیری اقدام به تشکیل کمیته های مردمی از مردان دو روستا کردند تا در تمام مدت شبانه روز محافظت از اهالی و خانه و کاشانه آنها را برعهده داشته باشند.
هم اکنون گروه های تروریستی سلفی تکفیری با بستن تمام راه ها و جاده ها و مسیرهای منتهی به این دو شهر و به دست گرفتن کنترل آنها هرگونه ارتباط اهالی را با دنیای خارج قطع کرده اند.
بسیاری از اهالی دو شهر "نبل" و "الزاهرء" را کودکان و نوجوانان قرار گرفته در سن تحصیل و مدرسه تشکیل می دهند که یک سال و نیم است، از هرگونه درس و تحصیل محروم شده اند.
دو شهر "نبل" و "الزاهرء" صرف نظر از اهالی خود، میزبان حدود 15 هزار مسلمان شیعی دیگر نیز هستند که درپی بحران دو سال اخیر سوریه به آنجا پناهنده شده اند. همچنین هزاران سنی حامی نظام که از پیوستن به گروه های مسلح خودداری کردهاند، در این دو شهر اقامت دارند.
عناصر تروریست سلفی وهابی مدتی پیش از اهالی این دو شهر به ویژه شیعیان آنها خواسته بودند از حزب الله، ایران و حکومت بشار اسد اعلام برائت کنند، اما با خودداری آنان و رد این درخواست، مورد خشم این عناصر قرار گرفتند. براین اساس، خون مردم دو شهر "نبل" و "الزهراء" به جرم شیعه بودن از سوی سلفی های وهابی تکفیری، مباح و کشتن آنها جایز و مباح اعلام شده و در همین راستا عدهای از اهالی این دو شهر تنها به جرم نگهداری عکس "سید حسن نصر الله، دبیرکل حزب الله لبنان در خانههایشان، شکنجه شده یا به قتل رسیده اند.
عناصر تروریست سلفی وهابی از یک سال و نیم گذشته تاکنون از ورود آذوقه و سایر نیازهای اولیه زندگی به این مناطق جلوگیری می کنند و هر کس مستقیم و یا غیر مستقیم قصد فرستادن هر گونه کمک به این دو شهر داشته باشد، را تهدید به مرگ می کنند.
مردم دو شهر "نبل" و "الزهراء" هیچ گونه سوختی از جمله نفت و گازوئیل برای تهیه غذا و گرم کردن خانه های خود ندارند؛ بنابراین، به استفاده از چوب روی آورده اند که مشکلات تنفسی متعددی را برای کودکان و سالخوردگان پدید آورده است.
همه داروخانههای سطح این دو شهر به علت کمبود شدید دارو تعطیل شده و بیماران به شدت نیازمند دارو هستند.
آب این دو شهر کاملا قطع است و مردم از آب باران برای نیازهای خود استفاده می کنند. به علت قطعی آب بیماری های واگیرداری مانند تب مالت در حال انتشار است. برق نیز هر چند روز یک بار، دو تا سه ساعت وصل می شود.
کودکان این دو شهر، گرسنه سر بر بالین می نهند و والدین آنها کاری از دستشان برنمی آید. در آخرین اخبار رسیده از وضعیت اسفبار اهالی مظلوم "نبل" و "الزهراء" گزارش شده است که دو کودک شش و هشت ساله یک خانواده، از فرط گرسنگی و سوء تغذیه جان خود را از دست دادند. در پی این فاجعه انسانی دردناک، جوانان شهر بر آن شدند تا با امکانات نظامی ناچیز خود محاصره را در هم بشکنند؛ لکن این نبرد نابرابر منجر به کشته شدن سی نفر از این جوانان و زخمی شدن شمار بسیاری از آنها شد.
اما این پایان کار نبود، گروههای مسلح سلفی وهابی تکفیری به مزارع و باغ های اهالی منطقه رحم نکرده و بارها کشاورزان و مزرعه داران منطقه را به گلوله بستند که به دنبال آن 18 غیرنظامی کشته شدند که در میان آنها زنان و کودکان نیز به چشم می خوردند.
در یکی از دردناک ترین و وحشیانه ترین این جنایتها گروه های مسلح سلفی وهابی تکفیری دو چوپان این دو شهر را از جنگل های اطراف شهر الزهراء ربودند. عناصر این گروه های تروریستی پس از شکنجه کردن این دو چوپان جسد یکی از آنها را به عنوان پیام مجاهدان سازمان تروریستی "القاعده" برای اهالی شهر الزهراء فرستادند، با این حال مقاومت مردمی همچنان در "نبل" و "الزهراء" ادامه دارد.
فاجعه انسانی در انتظار دو شهر شیعه نشین "نبّل" و "الزهراء"
align: center |
---|
[TR] |
[TD]اهالی دو شهر شیعه نشین "نبّل" و"الزهراء" در حومه حلب سوریه بیش از یک سال و نیم است که در محاصره شدید تروریست های تکفیری قرار دارند. |
[/TD] |
[/TR] |
به گزارش خبرگزاری اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ "نبّل" و "الزهراء" نزدیک مرز ترکیه با بیش از 70 هزار نفر جمعیت دو شهر نزدیک به هم هستند که بیش از یک سال و نیم در محاصره تروریست ها قرار گرفته اند و کمک های مناطق کُرد نشین سوریه تنها روزنه امید آنها است.
یک زن 35 ساله اهل نبل در گفت وگو با سایت الاخبار لبنان به بیان وضعیت دشوار زندگی در این شهر پرداخته و می گوید: اهالی این شهر از نبود دارو، مواد غذایی و دیگر مشکلات روزمره از یک طرف و از طرف دیگر شلیک خمپاره های تروریست ها رنج می برند.
وی می افزاید: ربوده شدن شهروندان به صورت روزانه و منع ارتباط با سایر شهرهای سوریه از دیگر مشکلات اهالی این شهر است. این مشکلات باعث شده تا اهالی این شهر هر روز با مرگ عزیزان و نزدیکان خود مواجه شوند.
«شیخ عبدالمطلب شمس الدین» یکی از شهروندان سرشناس نبل می گوید: اهالی دو شهر نبل و الزهراء با اهالی سایر شهرها و مناطق سوری روابطی دوستانه داشتند و سال هال ها با صلح و آرامش در کنار یکدیگر زندگی کرده اند، اما گروه های مسلح "جبهه النصره" و "داعش" با ورود به این مکان به تنش های فرقه ای و مذهبی دامن زده اند تا میان شهروندان سوری تفرقه ایجاد کنند.
وی می افزاید: به علت محاصره طولانی مدت، بیش از 80 درصد اهالی این دو شهر بیکار شده اند و با فرا رسیدن فصل سرما مردم با مشکل بزرگ دیگری مواجه شده اند، زیرا آنها قادر به تهیه سوخت و در امان ماندن از سرما نیستند و به علت مصرف هیزم در سال گذشته دیگر نمی توانند از طبیعت هم کمک بگیرند.
شمس الدین می گوید: با وجود این مشکلات و مصائب، روحیه مردم بسیار خوب است و شعار آنها، مقاومت و تن ندادن به ذلت است.
یکی از اهالی شهر الزهراء نیز که سرگرم نگهبانی از شهر در مقابل حملات تروریست ها است، می گوید: نبود برق و کمبود مواد غذایی از مشکلاتی است که در این مدت مردم به آن عادت کرده اند و ما تمام این مشکلات را در راه حمایت از وطن و حیثیت خود تحمل می کنیم.
وی می افزاید: به علت حملات روزمره خمپاره ای، مدارس و دانشگاه تعطیل شده است و حدود 500 نفر تاکنون در این حملات به شهادت رسیده اند که 100 نفر آنها کودک بوده اند.
به گفته یکی از فعالان، دو روز است که چتربازان نیروی هوایی سوریه مواد غذایی و دارو به اهالی این شهرها می رسانند. زمانی که تروریست ها بالگرد حامل مدرسان وزارت آموزش و پرورش را هدف قرار دادند و تمامی سرنشینان آن شهید شدند، دیگر بالگردها قادر به فرود آمدن در این دو شهر نیستند.
از زمانی که در این دو شهر در محاصره قرار گرفته اند، شهرک های کُرد نشین سوریه در "عفرین" و روستاهای حومه آن در شمال غربی نبل و الزهرا به تنها روزنه امید برای ورود مواد غذایی به این دو شهر تبدیل شده اند. اما با هر حمله تروریست های "داعش"، علیه کُردها، حلقه محاصره این دو شهر تنگ تر می شود
تروریستها تهدید به سوزاندن شیعیان «نبّل» و «الزهراء» کردند + سند
align: center |
---|
[TR] |
[TD]گروههای مسلح وابسته به ارتش آزاد سوریه، در بیانیهای تهدید کرد، شیعیان ساکن شمال سوریه را خواهد سوزاند. |
[/TD] |
[/TR] |
دو شهرک شیعه نشین «نبّل» و «الزهراء» نزدیک مرز ترکیه با بیش از 70 هزار نفر جمعیت دو شهر نزدیک به هم هستند که بیش از یک سال و نیم در محاصره تروریست ها قرار گرفته اند و کمک های مناطق کُرد نشین سوریه تنها روزنه امید آنها است. در همین حال گروه تروریستی «گردان آزادگان سوریه» وابسته به ارتش آزاد در بیانیهای، اهالی 2 شهرک شیعه نشین «نبّل» و «الزهراء» را تهدید به سوزاندن کرد. تروریستها تهدید به سوزاندن شیعیان «نبّل» و «الزهراء» کردند + سند
بمباران دو شهرک شیعه نشین در سوریه
align: center |
---|
[TR] |
[TD]تروريستهای تکفیری دو شهرک شیعه نشین «نبّل» و «الزهراء» را در اطراف حلب گلوله باران کردند. |
[/TD] |
[/TR] |
این درحالی است که گروه تروریستی «گردان آزادگان سوریه» وابسته به ارتش آزاد در بیانیهای، اهالی 2 شهرک شیعه نشین «نبّل» و «الزهراء» را تهدید به سوزاندن کرده بود. شبکه تلویزیونی المیادین لحظاتی پیش در خبر فوری گزارش داد: گروه های مسلح دو شهرک شیعه نشین «نبّل» و «الزهراء» در اطراف شهر حلب را به شدت گلوله باران کردند.
دو شهرک «نبّل» و «الزهراء» نزدیک مرز ترکیه با بیش از 70 هزار نفر جمعیت دو شهر نزدیک به هم هستند که بیش از یک سال و نیم در محاصره تروریست ها قرار گرفته اند و کمک های مناطق کُرد نشین سوریه تنها روزنه امید آنها است.
حوادث جاری در 2 روستای «نبل و الزهرا» هیچ ارتباطی با آنچه از سوی معارضان سوری «انقلاب» نامیده شده و یا مقولههایی همچون «جهاد» در سوریه و یا رویارویی «نظام سیاسی» حاکم بر سوریه و «معارضان سیاسی» سوری نیست که درباره آن در رسانهها و مطبوعات تبلیغ میشود، بلکه آنچه در «نبل» و «الزهرا» روی میدهد، تلاش برای پیاده کردن و اجرای گفتمان دینی و مذهبی «سلفی وهابی» حاکم بر عربستان سعودی است که گروههای وابسته به این کشور تلاش دارند، فتواهای «ابن تیمیه حرانی» در خصوص جنگ علیه طوایف شیعی و باطنی و اینکه مبارزه با آنها حتی واجبتر و مهمتر از جنگ با یهودیان و مسیحیان است، را پیاده کنند.
پیش از آغاز بحران سوریه در اواسط مارس 2011 و به دنبال آن ورود گروههای سلفی جهادی به سوریه، هیچ رابطه تیرهای میان روستاهایی که اغلب ساکنان آن را شیعیان یا همان علویها تشکیل میدادند، با روستاهای دارای اکثریت اهل تسنن وجود نداشت.
آنچه در ماههای نخست بحران سوریه روی داد، چیزی جز فتنهانگیزی میان شیعیان، علویها و مسیحیان این مناطق نبود و گفتمان به کار رفته در این ارتباط چنین قوی و قدرتمند بود که حتی بر اهل تسننی که نمیخواستند، وارد این درگیریها و مقولهها شوند نیز تاثیر گذاشت، چون این گفتمان اهل سنی که در این فتنه با سلفیهای وهابی همراهی نمیکرد، را افرادی کافر و مرتد میشناخت.
حدود 55 الی 60 هزار شهروند شیعی سوری در 2 روستای «نبل» و «الزهرا» زندگی میکنند. همین منابع تاکید میکنند، گروههای سلفی جهادی که از سوی عربستان سعودی هدایت میشوند، تلاش بسیاری دارند تا برنامهها و طرحهایی را در این 2 روستا به اجرا بگذارند که آنها را در مساجد سلفیهای وهابی فر گرفتهاند. بنابراین نبردی که در «نبل» و «الزهرا» آغاز شد، نبردی اعتقادی – مذهبی بود.
2 روستای نبل و الزهراء تاکنون حدود 500 نفر از اهالی خود را در تجاوزات گروههای سلفی جهادی از دست داده که بیش از 100 نفر از آنها کودک بودهاند.
class: newstools | align: right | |
---|---|---|
[TR] | ||
[TD="width: 90px | align: right"][/TD] | |
[TD="class: drL | width: 100px | align: right"][/TD] |
[/TR] | ||
[TR] | ||
[TD="width: 90px | align: right"][/TD] | |
[TD="class: drL | width: 100px | align: right"][/TD] |
[/TR] | ||
[TR] | ||
[TD="width: 90px | align: right"][/TD] | |
[TD="class: drL | width: 100px | align: right"][/TD] |
[/TR] | ||
[TR] | ||
[TD="width: 90px | align: right"][/TD] | |
[TD="class: drL | width: 100px | align: right"][/TD] |
[/TR] |

سید حسن نصرالله در مراسم گرامیداشت شهید 'حسان اللقیس'؛
نبرد سوریه، نبرد موجودیت است/ انتقام خون شهید را در هر کجای جهان که باشند، می گیریم
دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به پیروزی های متعدد مقاومت علیه دشمنان گفت: پیروزی های مقاومت طرح های سازشکارانه را در منطقه از بین برد و افق های جدیدی را گشود.
به گزارش خبرنو به نقل از العالم؛ سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در مراسم گرامیداشت شهید "حسان اللقیس" از فرماندهان مقاومت در مجتمع سید الشهداء در ضاحیه جنوب بیروت با ستایش از شهدای مقاومت و دستاوردهای آنها گفت: حسان اللقیس از فرماندهان مقاومت، عاشق شهادت و از مغزهای درخشان مقاومت بود.ماهیت ماموریت این شهدا به گونه ای بود که امکان معرفی آنها نبود و آنها قبل از شهادت، ناشناس باقی مانده بودند.
دبیرکل حزب الله، با تشکر از حضور مردم در مراسم گرامیداشت شهید حسان اللقیس فرمانده مقاومت و تسلیت به مناسبت شهادت وی افزود: شبانه روز، همه تلاش های شهدا، خدمت در مسیر مقاومت بوده است و خانواده های شهدا عزیزان خود را نثار مقاومت کرده اند.
دبیرکل حزب الله در سخنرانی خود که به صورت همزمان از شبکه خبری العالم پخش شد، تصریح کرد: امیدواریم روزی برسد که بتوان درباره دستاوردهای این شهدا بویژه فرماندهان مقاومت، خصوصیات و شخصیت آنها سخن بگوییم.
وی درباره شخصیت برادر مجاهد حسان اللقیس گفت: او عاشق شهادت و یکی از مغزهای بارز و درخشان مقاومت بود و تحقیقات درباره شهادتش ادامه دارد.
جنگ مغزهای متفکر؛ اسرائیل مسئولیت ترور شهید اللقیس را پذیرفت
نصرالله گفت: دشمن در سالهای گذشته همواره از جنگ مغزهای متفکر سخن می گفت و یکی از این مغزهای مقاومت شهید اللقیس بود.حسان اللقیس همواره می گفت جنگ با دشمن تمام نشده است و او برای همه برادر، دوست و مونس بود.
دبیرکل حزب الله گفت: شهید اللقیس یکی از مغزهایی بود که دشمن صهیونیستی وی را هدف قرار داد. تمام نشانه ها حاکی از دست داشتن دشمن صهیونیستی در ترور وی است.از اخبار و گزارش های منتشر شده در رسانه های گروهی و رسانه های صهیونیستی اینگونه برداشت می شود که دشمن مسئولیت ترور وی را پذیرفته است.
ترور، راهکار صهیونیست ها در مقابل پیروزی های مقاومت
نصرالله گفت: ما از سالها پیش هزینه پیروزی های خود بر دشمن، التزام به مقاومت و باقی ماندن در جایگاه مقاومت و آمادگی برای مقابله با دشمن را پرداخته و می پردازیم. ترور حاج حسان در چارچوب انتقام جویی از پیروزی های گذشته مقاومت بود.
وی گفت: پیروزهای مقاومت طرح های سازش و تسلیم شدن را از بین برد و افق های جدیدی را گشود.
حسان اللقیس از فرماندهان حزبالله لبنان چندی پیش شب هنگام در مقابل منزلش در منطقه «السان تیریز- الحدث» واقع در جنوب بیروت ترور شد.
تلاش حزب الله برای دفاع از کشور است
سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان در ادامه سخنانش گفت: تلاش حزب الله دفاع از کشور و کرامت آن در برابر دشمن است و فرماندهان ما که ترور شدند، در قلب نبرد با دشمن حضور داشتند.
وی افزود: پیروزی های مقاومت برای در هم کوبیدن طرح های مذبوحانه و سازشکارانه بود و افقهای جدیدی را در منطقه گشود.
نصرالله ادامه داد: اخبار منتشره درباره تعداد شهدای ما در سوریه دروغی مستمر و بخشی از جنگ روانی علیه مقاومت است. از منظر داخلی هم، جنگ علیه حزب الله ارتباطی با مسائل سیاسی لبنان ندارد و هدف آن ضربه زدن به مقاومت است.
راه مقاومت، شهادت است؛ انتقام خون شهید را می گیریم
سید حسن نصرالله گفت: راه ما، راه شهادت و مقاومت است و ما آماده تقدیم شهدای بیشتر هستیم. تلاش دشمنان برای تنش آلود نشان دادن مقاومت، خیالپردازی و رویا است.
دبیر کل حزب الله لبنان ادامه داد:هنوز به مرحله اعلام بسیج عمومی نرسیده ایم و نشانه ها از آن حاکیست که در آینده نیز نیازی به چنین اقداماتی نخواهد بود.
نصرالله تاکید کرد:قاتلان دیر یا زود مجازات خواهند شد، خون شهدایمان هدر نمی رود و اشخاصی که برادرانمان را به شهادت رساندند، هرگز در امان نیستند.
سید حسن نصرالله تصریح کرد، انتقام خون شهید حسان اللقیس را در هر کجای جهان که باشند، می گیریم.
بیانیه طرابلس به حزب الله اعلام جنگ داد
سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان بیانیه گروه 14 مارس به ریاست "سعد حریری" نخست وزیر سابق این کشور را بیانیه ای خطرناک و بی سابقه دانست و گفت: بیانیه ای که در طرابلس صادر شد، ما را تکفیری، انحصارطلب، عامل انفجارها و قاتل خواند.
نصرالله تصریح کرد: هدف از اعلامیه طرابلس، اعلام جنگ علیه حزب الله است. اما نبرد حزب الله با اسراییل است نه با دشمنان سیاسی داخلی؛ البته حزب الله اجازه نمی دهد کسی با او بازی کند.
دبیر کل حزب الله لبنان از طرف های سیاسی لبنانی خواست،"راهی برای بازگشت به آشتی باقی بگذارند".
در لبنان کسی بی طرف نیست
نصرالله درباره حوادث اخیر در شهرهای طرابلس و صیدا و حمله به نظامیان ارتش لبنان، گفت: کسی اجازه ندارد خطر تعدی به ارتش لبنان را کم اهمیت جلوه دهد. ما از ارتش لبنان حمایت می کنیم، چون تنها نهادی است که همچنان از احترام و اتفاق نظر ملی برخورداراست و ما همیشه خواستار حمایت از تشکیلات نظامی، دورساختن آن از خطر و مخالف ابراز تردید علیه آن هستیم.
دبیر کل حزب الله لبنان ادامه داد: همچنان معتقد به ضرورت تشکیل "دولت وحدت ملی" هستیم و دعوت به "دولت بی طرف" را فریبکاری می دانیم، چون در لبنان بی طرف وجود ندارد.
وی افزود: راه نجات لبنان در این مرحله خطرناک، تشکیل دولت وحدت ملی است نه فرار به سوی تشکیل دولت بی طرف. به نظر من کسی در لبنان نمی خواهد در ریاست جمهوری خلاء ایجاد شود.
سید حسن نصرالله ادامه داد:حاکمیت واقعی آن است که رییس جمهور را بدون پذیرش فشارهای خارجی انتخاب کنیم. ما با خلاء سیاسی به طور قاطع مخالفیم و تمام تلاشمان را برای انتخاب رئیس جمهور در زمان مقرر به کار خواهیم گرفت.
نبرد سوریه، نبرد موجودیت است
دبیرکل حزب الله لبنان جریان تکفیری در سوریه را نه تنها تهدیدی برای اقلیت ها بلکه برای همه دانست وگفت: رویدادهای سوریه تهدیدی برای ملت سوریه، لبنان، منطقه و مساله فلسطین است.
نصرالله تاکید کرد: مرتبط دانستن تمام مشکلات به حضور حزب الله در سوریه غیرمنطقی است و فشارها تغییری در موضع حزب الله نسبت به سوریه ایجاد نمی کند، چون این نبرد، نبرد موجودیت است.
وی تصریح کرد:شهدای ما شرف ما هستند، لذا هر کسی به آنها توهین کند، به شرفمان توهین کرده است.
سید حسن نصرالله گفت: حضور ما در سوریه، مساله حکومت در لبنان یا تشکیل دولت نیست، بلکه موضوع عمیق تر از آن است. به نظر می رسد برخی به خاطر خشم، کینه و شکست می خواهند کشور را به سوی انفجار سوق دهند. در این میان موضوعاتی جدید و خطرناک وجود دارد که همه ما در این مرحله باید به آنها دقت کنیم.
واکنشها به ابراز احترام یک خواننده زن لبنانی به نصرالله
تاریخ انتشار : شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۱۷
اظهارات فرزند یک خواننده زن لبنان که گفته مادرش به دبیرکل حزبالله احترام میگذاشت موجی از واکنشها از جمله واکنش خود نصرالله را در پی داشته است.
به گزارش تسنیم، به نقل از دیلی استار "زیاد رحبانی" آهنگساز و فرزند "فیروز" خواننده افسانهای لبنان اظهار داشت که مادرش به سید حسن نصرالله دبیرکل حزبالله احترام میگذاشت. این اظهارات فرزند فیروز موجی از واکنشها را در رسانهها و وبسایتهای اجتماعی در پی داشته است. بعضیها در رسانهها و فضای مجازی مدعی شدهاند که فیروزه یک شخصیت ملی است نباید به صورت آشکار به گروه یا شخصیتی خاصی وابسته باشد.
در همین حال بعضیها نیز گفتهاند، درست مثل هر لبنانی دیگر، فیروز در ابراز اندیشهها و افکار خود آزاد بود.
ولید جنبلاط رهبر حزب سوسیالیست ترقیخواه لبنان که از مخالفان حزبالله است روز جمعه به صورت آشکار اعلام کرد که علاقه و احترام وی به فیروز تغییری نکرده است. در همین خصوص جنبلاط خاطر نشان کرد: فیروز بزگتر از آن است که مورد انتقاد قرار بگیرد.
رحبانی در اواسط هفته گذشته در مصاحبهای گفت که مادرش به نصرالله احترام میگذاشت. رحبانی بار دیگر در مصاحبهای جداگانه بر اظهارات خود تاکید و تایید کرد که مادرش به مقاومت احترام میگذاشت.
سید حسن نصرالله در سخنرانی روز جمعه خود به صورت غیر مستقیم به این اظهارات واکنش نشان داد. وی در سخنرانی خود گفت که لبنان شاهد دورهای است که در آن ابراز عشق ممنوع شده است. در همین خصوص نصرالله اظهار داشت: ما به مرحلهای در این کشور رسیدهایم ابراز علاقه یک نفر به یک نفر دیگر، میتواند منجر به نابودی این کشور شود، هیچ کس اجازه دوست داشتن ندارد.
گفتنی است : "نبل و الزهراء دو شهر مهم شیعهنشین شمال شهر حلب سوریه و در نزدیکی مرز ترکیه، از تقریبا دو سال پیش تا کنون در محاصره کامل تروریستهای مسلح تکفیری قرار گرفته، ولی متأسفانه این خبر، از سوی ابررسانههای جهانی سانسور شده است.
ویژگیهای نقشه راه رهبر مقاومت
سخنرانی اخیر دبیرکل حزبالله با واکنشهای متفاوتی همراه بوده، هرچند خشم و ناراحتی ۱۴ مارس مسئلهای کاملاً طبیعی به نظر میرسد،
اما با نگاه عمیق به محتوای سخنان رهبر مقاومت میتوان به نکات مهم و حساسی پی برد که وی بر آن تمرکز کرد.
سید حسن نصرالله لبنان در روز جمعه ۲۹ آذر در سخنان مهمی که به مناسبت شهادت حسان اللقیس از فرماندهان بزرگ مقاومت ایراد کرد، بار دیگر نگاه ها را در سطح داخل و خارج لبنان متوجه خود کرد.
دبیرکل حزب الله که گفته می شود جامعه صهیونیستی همواره سخنانش را جدی می گیرد و هر گاه قرار است وی سخنرانی داشته باشد، صهیونیست ها حساس تر از دیگران، پای شنیدن سخنانش می نشینند، به نکات مهمی در سخنرانی اخیر خود اشاره کرد.
نصرالله که چندی پیش در مصاحبه سه ساعته خود با شبکه " او تی وی" وابسته به یکی از جریان های سیاسی مهم مسیحی لبنان، به طور بی سابقه ای، حاکمان عربستان سعودی را مسئول بحران سیاسی در لبنان و بحران سوریه و معضلات منطقه ای در مناطق دیگر معرفی کرده بود، در مراسم بزرگداشت شهید اللقیس هم، نوک پیکان انتقادهای خود را متوجه سعودی ها کرد.
البته سخنان نصرالله همچون دفعات قبل با واکنش منفعلانه جریان ۱۴ مارس و البته خشم غربی ها روبرو شده است. شخصیت های سیاسی وابسته به ۱۴ مارس و رسانه های آنها هجمه سنگین خود علیه رهبر مقاومت را پس از سخنان اخیر تشدید کرده اند.
روزنامه المستقبل ارگان جریان المستقبل که البته رهبر آن همچنان در میهمانی آل سعود به سر می برد، سردمدار جنگ روانی علیه حزب الله و رهبر آن به شمار می رود که به گفته سید حسن نصرالله، این جنگ با هزینه میلیاردها دلار برای مخدوش کردن وجهه مقاومت به رهبری حزب الله ادامه دارد که دلارهای نفتی رژیم های سازشکار عربی حاشیه خلیج فارس این جنگ کثیف را در همسویی با رژیم صهیونیستی و کشورهای غربی به پیش می برد.
المستقبل با تیتر " خشم و نارضایتی اروپایی از سخنان نصرالله"، بار دیگر دنباله روی خود از غربی ها را به رخ همه کشید که برای سردمداران جریان ۱۴ مارس و در راس آنها، آنچه اهمیت دارد، رضایت غربی هاست و هر گاه آنها خشمگین شوند، المستقبل و دیگر طیف های همسو وظیفه دارند در بعد رسانه ای و موضع گیری، مطابق میل اربابان خارجی خود علیه حزب الله موضع گیری کنند.
این رسانه نوشت واکنش ها در محکومیت سخنان دبیرکل حزب الله تنها به گروه های سیاسی داخل لبنان منحصر نشد، بلکه به خارج از لبنان هم کشیده شد و اروپایی ها خشم خود را از این سخنان ابراز کردند.
تاکید سید حسن نصرالله بر حیاتی و سرنوشت ساز بودن نبرد حزب الله با گروه های تکفیری مورد حمایت عربستان و متحدانش هم اسباب ناراحتی و خشم گروه های وابسته به محور ضد سوری در داخل لبنان را فراهم کرده است.
البته سرمداران ۱۴ مارس که تا کنون تمام رویاهای آنها برای سرنگونی نظام طرفدار مقاومت سوریه بر باد رفته است، به حربه کثیف تلاش برای شعله ور کردن فتنه مذهبی میان اهل سنت و شیعیان لبنان روی آوردند. ناظم الخوری یکی از سران ۱۴ مارس که البته وزیر محیط زیست دولت موقت لبنان هم به شمار می رود، در اظهارات تحریک آمیز مدعی شده است : " خیلی صریح اعلام می کنم طایفه اهل سنت لبنان، دخالت حزب الله در سوریه را دخالت علیه اهل سنت می داند" تا با این ادعای بی اساس، اهل سنت لبنان و البته سوریه را علیه مقاومت به رهبری حزب الله تحریک کند. در حالی که دخالت حزب الله در سوریه تنها زمانی آغاز شد که جریان ۱۴ مارس گروه های مسلح خود را به سوریه اعزام کرده بود تا در کنار گروه های مسلح مزدور اعزامی از سوی عربستان و دیگر اعضای محور ضد سوری، بتوانند اهداف خطرناک خود در سوریه را عملی کنند و البته حزب الله زمانی مجبور به دخالت شد که گروه های تکفیری مورد حمایت ۱۴ مارس به کشتار لبنانی های بیگناه در روستاها و مناطق القصیر سوریه دست می زدند و تنها طرفی که به درخواست کمک آنها پاسخ مثبت داد، حزب الله بود.
بر خلاف اظهارات تحریک آمیز الخوری، حزب الله هرگز با هدف کشتار اهل سنت و یا اقدام علیه آنها وارد سوریه نشده است، بلکه در راستای حمایت از مردم سوریه که اهل سنت هم بخش مهمی از آنها را تشکیل می دهند و نجات آنها از دست تروریست های تکفیری بی رحم مورد حمایت عربستان و گروه های وابسته به این رژیم در داخل لبنان، به سوریه رفته است.
آنطوان زهرا از اعضای حزب القوات اللبنانیه به ریاست سمیر جعجع از عاملان اصلی کشتار و اغتشاش در جنگ ۱۵ ساله داخلی، هم تلاش کرد مردم لبنان را علیه مقاومت تحریک کند و البته با گفتن اینکه "هر گونه مشارکت در قدرت با حزب الله و تشکیل دولت با این جنبش از نظر ما مردود است" بار دیگر این حقیقت را نشان داد که جریان ۱۴ مارس قدرت تصمیم گیری مستقلی ندارد و همواره نگاه های سردمداران این جریان به ریاض و پایتخت های غربی دوخته شده است و فرامین آنها را اجرا می کنند.
این در حالی است که سید حسن نصرالله بر ضرورت تشکیل دولت وحدت ملی با مشارکت همه گروه ها از جمله ۱۴ مارس تاکید کرده است تا نشان دهد حزب الله بر خلاف ادعاهای رقیبانش به دنبال انحصارطلبی و قبضه کردن قدرت نیست و منافع ملی را بر منافع گروهی ترجیح می دهد.
ادامه دارد..........
عماری حوری از اعضای فراکسیون المستقبل که رهبرشان، سعدالحریری، به عنوان غلام حلقه به گوش سعودی ها همچنان در ریاض به سر می برد و البته بین پایتخت عربستان و پایتخت های غربی به ویژه پاریس هم برای دریافت دستور، در حرکت است. به موضع گیری منفی علیه حزب الله پرداخته و ادعاهایی را علیه سید حسن نصرالله مطرح کرده و مدعی شده است اهل سنت، شیعیان، دروزی ها، مسیحیان و علوی ها همراه ۱۴ مارس هستند.
محمد کباره یکی دیگر از شخصیت های سیاسی وابسته به جریان ۱۴ مارس با به کار بردن الفاظ توهین آمیز درباره رهبر مقاومت، بار دیگر لجاجت و انحصارطلبی این جریان و کارشکنی در برابر حل بحران سیاسی و تشکیل دولت جدید را نمایان کرد و گفت حزب الله نباید در دولت شرکت کند. ما نمی خواهیم در قتل لبنانی ها و سوری ها و اعراب شریک باشیم!
این عضو ۱۴ مارس در حالی اتهام بی اساسی را علیه حزب الله مطرح کرده است که گروه های تکفیری وهابی مورد حمایت جریان متبوع وی با دلارها و سلاح های اهدایی عربستان و متحدانش، وحشیانه ترین جنایات را علیه مردم بی دفاع سوریه از جمله سر بریدن و مثله کردن اجساد آنها مرتکب شده و با ارسال خودروهای بمب گذاری شده به لبنان، مردم بیگناه را آماج حملات کینه توزانه خود قرار می دهند.
تاکید سید حسن نصرالله بر راهبردی بودن حضور حزب الله در سوریه و سرنوشت ساز خواندن این حضور، خشم جریان ۱۴ مارس را به دنبال داشته و "اشرف ریفی" از شخصیت های وابسته به این جریان به زعم خود از نصرالله خواسته است به اشتباه خود اعتراف کرده و برای جلوگیری از خسارت های بیشتر از سوریه خارج شود.
این شخصیت وابسته به غرب و رژیم های عربی هم با ریختن اشک تمساح برای مردم سوریه همچون آل سعود، اتهامات تکراری را بار دیگر تکرار کرد.
احمد الحریری دبیرکل جریان المستقبل هم مدعی شده است حزب الله در مقابل دو بن بست گرفتار شده است .
اتهام زنی و ادعاهای سران جریان ۱۴ مارس و رسانه های وابسته به آنها علیه دبیرکل حزب الله که عمق خشم و نارضایتی آنها را از شرایط میدانی در سوریه و سنگین تر شدن کفه ترازو به نفع ارتش سوریه به سبب شکست های متوالی گروه های تروریستی تکفیری و تشدید شکاف و دودستگی میان آنها نشان می دهد که به جدایی گروه های مسلح از یکدیگر منجر شده است در حالی است که تحلیلگران و صاحب نظران سیاسی و کسانی که تحولات را موشکافانه و دقیق دنبال می کنند، سخنان اخیر سید حسن نصرالله را حاوی پیام ها و نکات بسیار مهمی می دانند.
در این زمینه آنطوان حایک در مطلبی در خصوص سخنان اخیر سید حسن نصرالله در مراسم بزرگداشت شهید حسان اللقیس فرمانده مقاومت نوشته است : شاید سخنان دبیرکل حزب الله به سبب مفاهیم و اشاره ها و اتهامات مستقیم و غیر مستقیمی که در خود داشت، کوبنده ترین سخنان از زمانی بود که مواضع خود را همواره با مرتبط کردن اوضاع سوریه و لبنان به یکدیگر بیان کرده است، اما این بار این سخنان با آرامش اضافی و لبخندی همراه بود که بیانگر واقعیت سیاسی و میدانی حزب الله در سایه تحولات دشوار و پیچیده منطقه ای به نفع خطی است که مقاومت به آن پایبند بوده است.
وی آورده است : گویی حزب الله، پیروزی هایش را در میدان های لبنان و منطقه به طور یکسان اعلام می کند، به چند دلیل که اولین دلیل آن، این نیست که حزب الله، امتیازهای خود را در تیررس منطقه ای ثبت می کند یا در زمین خارج که مسیر گروه رقیب داخلی خود را تحت سیطره دارد و آخرینش هم تصمیم مطلق و قاطع برای ادامه رویارویی و کوتاهی نکردن در خصوص پیروزی های نظامی و سیاسی محقق شده از زمان ورود این جنبش به جنگ سوریه و همچنین برداشتن گام های مهمی نست که نصرالله در سخنانش به سبب سری بودن آن از نظر نظامی برای تحقق اهداف بیشتر، خیلی به آن نپرداخت.
به اعتقاد کارشناسان، مواضع سید حسن نصرالله این بار به بررسی و تعمق بیشتری به دلیل پیام هایی که ظاهرش داخلی و باطنش صرفا منطقه ای است، نیاز دارد و نباید نگاه سطحی و گذرا به آن داشت، بدیهی است که نصرالله، حملات خود را بر میشل سلیمان رئیس جمهوری لبنان و سفر اخیرش به عربستان متمرکز کرد که البته بدون اینکه نامش را ببرد، از وی انتقاد کرد.
اقدام سید حسن نصرالله در مرتبط کردن دو رویداد ریاست جمهوری و تشکیل دولت جدید به مانع تراشی خارجی و مواضع یک کشور مشخص، تصادفی نبود بلکه در واکنش به مواضع اخیر میشل سلیمان پس از بازگشت از عربستان صورت گرفت. در نتیجه نصرالله معتقد است که جنگش در سوریه فقط علیه شبکه القاعده نیست بلکه علیه عربستان سعودی است که از این شبکه تروریستی حمایت می کند. بر اساس اطلاعاتی که به نظر می رسد حزب الله از طریق دستیابی به اسناد و مدارک سری از اتباع غیر سوری یا لبنانی که رزمندگانش در جنگ القصیر و بعدا در القلمون دستگیر کردند، در اختیار دارد که تکیه گاه قوی را تشکیل می دهد که به مقاومت اجازه می دهد سقف آن را تا این درجه علیه یک کشور تاثیرگذار منطقه ای در لبنان بالا ببرد.
البته میشل سلیمان هم در سخنان اخیر سید حسن نصرالله سهمی را به خود اختصاص داد به ویژه از این نظر که نصرالله از وی خواست موضع شجاعانه ای که برخاسته از منافع ملی باشد به دور از منافع برخی کشورهای منطقه ای اتخاذ کند. شاید خطرناک ترین چیزی که نصرالله به آن اشاره کرد این بود که حل بحران لبنان تا زمانی که بحران سوریه و جنگ در این کشور ادامه دارد، امکان ندارد. درست است که حزب الله آخرین طرفی بود که در بحران سوریه دخالت کرد، اما صحیح تر آن است که حزب الله آخرین طرفی خواهد بود که از سوریه خارج خواهد شد.
به اعتقاد حایک، نصرالله در سخنانش همچنین به این اشاره کرد که حزب الله توانمندی های رزمی خود را در داخل هم به کار گرفته است تا در شرایط اضطراری از آن استفاده کند . حزب الله که هنوز بالاترین سطح آمادگی خود را برای مقابله با تحولاتی که ممکن است در پی یکسره شدن نبرد القلمون رخ دهد، اعلام نکرده است که ممکن است این تحولات در عمق پایگاه مردمی و انبار نظامی اش یعنی در بقاع شمالی باشد البته معنایش این نیست که از رویارویی در داخل در صورتی که شرایط خارجی دولتی را بر این جنبش تحمیل کند، چشم پوشی کند و این مساله ارسال پیامی از سوی نصرالله در اشاره واضح به این است که پیروزی در سوریه، در بعبدا ثمر خواهد داد.
گشودن چهار جبهه با یک سخنرانی
از سوی دیگر سامی کلیب در مطلبی که در روزنامه الاخبار منتشر شد، نوشت سخنان سید حسن نصرالله یک گام دیگر به سمت رویارویی بود. وی به عربستان هشدار داد، جریان ۱۴ مارس را برحذر داشت، اسرائیل را تهدید کرد و احتمال تمدید دوره ریاست جمهوری میشل سلیمان را به پایان رساند. گشودن چهار جبهه با یک سخنرانی، آیا واقعا خواهان جنگ است یا جلوگیری از آن.
اطلاعاتی که سید حسن نصرالله در اختیار دارد، نگران کننده است، او البته اطلاعات خود را فاش نکرد و صرفا به ایما و اشاره بسنده کرد. نوک پیکان را به سمت سعودی گرفت و گفت:" به نظر می رسد در یک نقطه از منطقه، کسی هست که به مرحله کشاندن کشور(لبنان) به سمت انفجار به سبب حقد و کینه و خشم و شکست خود رسانده است" چنین سخنانی را تنها کسی بر زبان جاری می کند که اسناد اطلاعاتی در اختیار داشته باشد. محور امتداد یافته از مسکو به بیروت از طریق تهران و دمشق از خطر واقعی در لبنان سخن می گوید، شبح انفجارها و ترورها ممکن است در این حد باقی نماند.
ارتش لبنان نیز که دبیرکل حزب الله بر اهمیت نقش آن تاکید کرده، اطلاعات مهم و خطرناکی در اختیار دارد، اطلاعات خطرناکی از دستگاه های برخی کشورهای غربی که با همتایان خود در لبنان و دمشق ارتباط دارند، وجود دارد . اطلاعات مشابهی هم از سوی دو کشور منطقه ای ارائه شده که یکی از این کشورها دشمن نظام سوریه است و گزارش های دقیق تری از شبکه هایی ارائه شده که برای شعله ور کردن لبنان در سطحی فراتر از انفجار یا درگیری محدود تلاش می کنند.
این تحلیلگر نوشته است : فرض بر این است که سخنان سید حسن نصرالله برای جریان ۱۴ مارس هم نگران کننده باشد، عبارت هایی در سخنان خود به کار برد که به سخنانی که پیش از هفت می سال ۲۰۰۸ بیان کرد، نزدیک است، معنای اینکه اعلان جنگ یا بازی کردن با حزب الله چه پیامدهایی دارد، اگر کسی با حزب الله بازی کند، چه پیش خواهد آمد، آیا واکنش به این بازی، صرفا به سخنرانی محدود می ماند یا اینکه در عمل اتفاقی رخ خواهد داد، چگونه و چطور و چه زمانی؟ و اگر رخ دهد، آیا حزب الله می تواند نتیجه آنچه را که انجام خواهد داد، برعهده بگیرد؟ چگونه میان واکنش در اینجا و جنگ در سوریه موفق خواهد شد؟
این تحلیلگر می گوید آیا نصرالله تهدید کرده است تا بحران را کاهش دهد، به احتمال زیاد همینگونه است، اما آن را کاهش نخواهد داد، این باور نزد حزب الله وجود دارد که مساله مهمی می خواهد آن را در تنگنا قرار دهد، بنابراین هشدار داده است تا مانع آن شود و دامنه هشدار به اسرائیل را برای بازداشتن این رژیم از هرگونه اقدامی هم گسترش داد، عمدا نام فرانسه را آورد تا دخالت این کشور در موضوع ریاست جمهوری لبنان به زیان پاریس بوده و برایش خطرناک خواهد بود.
آیا پیام آتشین نصرالله به معنای توقف جنگ خواهد بود یا در شعله ور کردن آتش جنگ تسریع خواهد کرد؟ پاسخ بدون شک از یک سو، سعودی و ایرانی و از سوی دیگر غربی خواهد بود، سید بخشی از محوری که گسترده تر از لبنان است، به شمار می رود.
دست پر "سیّد".... هنوز زمان اعلام غافلگیرکننده ها فرا نرسیده است
"معن حمیه" هم در مطلبی که در روزنامه البناء منتشر شد، نوشته است "دستان پر "سیّد" و غافلگیرکننده هایی که هنوز اعلام نشده است"، آورده است سخنان سید حسن نصرالله در مراسم بزرگداشت حسان اللقیس فرمانده مقاومت پر از مواضع سرنوشت ساز و دربرگیرنده پیام هایی بود که برای نزدیک و دور رمزگشایی نشده است و ابهامی در آن وجود ندارد، محتوایش این بود که مقاومت به اصول و گزینه هایش پایبند بوده و چنگ زده است و با طرح های مشکوک در لبنان و ترور رهبران و فرماندهانش تضعیف نمی شود.
سید حسن نصرالله در مراسم بزرگداشت شهید اللقیس، نقشه راهی را با این عنوان ترسیم کرد : این ما هستیم، این رویکرد و گرایش ما است، هرگز صحنه مقاومت را ترک نخواهیم کرد.
در خصوص اهمیت مواضع اخیر سید حسن نصرالله و اقتدار آن، اما آنچه گفت تمام آن چیزی که در چنته خود داشت نبود، دستان نصرالله مملو از غافلگیرکننده هاست و سریال غافلگیرکننده ها منتظر درگیری های بزرگ بر اساس درگیری ها جنگ جولای ۲۰۰۶ بر ضد دشمن صهیونیستی و غافلگیرکردن دشمن با ساعر و مشابه آن و شلیک موشک به "ما بعد بعد حیفا" ، این نکته ای است که سید حسن نصرالله به وضوح بر آن تاکید کرد ، وقتی تصریح کرد که جنگ ما با دشمن صهیونیستی است.
البته سخنان جمعه گذشته سید حسن نصرالله همانند تمام سخنرانی های گذشته بسیار شفاف و دقیق بود، او در جهت گیری قطب نما اشتباه نکرد و اوضاع لبنان را از زاویه منافع ملی لبنان نگاه کرد و به صراحت گفت منافع ملی مستلزم تشکیل دولت وحدت ملی است نه دولت بی طرف، چرا که دولت بی طرف، نوعی فریب است . وی همچنین تاکید کرد انتخابات ریاست جمهوری باید در موعد مقرر بدون هر گونه تاخیر برگزار شود. حمایت از ثبات و صلح داخلی و هشدار درباره فتنه افکنی یکی از کشورهای منطقه ای یعنی عربستان که خود را پس از شکست در سرنگونی دولت سوریه، بزرگترین شکست خورده می داند، از دیگر نکاتی بود که سید حسن نصرالله بر آن تاکید کرد.
"سید" همچنان نگرانی خود را از خطر کشانده شدن لبنان به سمت فتنه ابراز کرد، ریشه نگرانی نصرالله به افزایش اقدامات تحریک آمیز طایفه ای و مذهبی و تروریستی بر می گردد که در چندین منطقه رخ داد و همچنین ارتش لبنان را هدف قرار داد.
به هر حال و با وجود مضمون و محتوای محکم سخنان سید حسن نصرالله و هشدار وی درباره پیامدهای وارد شدن افراد کوچک به بازی با مقاومت، وی در عین حال درها را به روی گروه های سیاسی لبنان باز گذاشت، شاید این افراد خطرات مرحله فعلی را درک کرده و در مسیر آنچه به نفع لبنان و لبنانی هاست، گام بردارند و تلاش کنند.
"این ما هستیم، این مصلحت لبنان است" سید حسن نصرالله به تندروهای ۱۴ مارس و تمام محوری که از این جریان و گروه های تروریستی و افراطی حمایت می کنند، اینگونه سخن گفت.
همچنین وی راه را بر تمام کسانی که به خاطر حضور حزب الله در سوریه، بر وی خرده می گیرند، بست با گفتن اینکه حضور حزب الله در سوریه یک حضور سرنوشت ساز برای مقاومت است و مقاومت خط قرمز است و در سایه تحولات منطقه به نظر نمی رسد ما به اعلان بسیج عمومی نیاز داشته باشیم.
به طور خلاصه آنچه از سخنان سید حسن نصرالله برداشت می شود، این است که مقاومت و نیروهایش در لبنان در برابر مواضع تحریک آمیز دیگران بسیار خویشتن دار بوده و تعامل خواهد کرد تا شاید این رویکرد باعث شود جریان دیگر منافع لبنان را در نظر گرفته و برخی اعراب به این حقیقت برسند که هرگز نخواهند توانست شکست خود در سوریه را با لبنان جبران کنند.
عکس نصرالله روی درخت کریسمس یک زن
خانم رندا غلام از پیروان مسیحیت ارتدوکس است که پس از تزئین درخت کریسمس تصویر سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان، را بر آن قرار داده است.یکی از کاربران شبکههای اجتماعی تصویری را منتشر کرد که در آن یک زن مسیحی لبنانی تصویری از سیدحسن نصرالله را روی درختش قرار میدهد.
ه گزارش http://www.farsnews.com/خبرگزاری فارس، روز شنبه گروههای تروریستی فعال در سوریه تصویری را در صفحه توئیتر خود منتشر کردند که نشان میدهد اعضای این گروهها تا چه حد از اصول اولیه انسانیت دور شدهاند.
در این تصویر، اعضای گروه «داعش» (دولت اسلامی عراق و شام) در حال فوتبال بازی کردن با سرهای بریده شده چند نفر از شیعیان سوری هستند.
[SPOILER]
[/SPOILER]
گروههای تروریستی فعال در سوریه و در صدر آنها «داعش» و «جبههالنصره» در چند ماه اخیر به حدی رفتارهای غیرانسانی با اقلیتهای مذهبی و قومی داشتهاند که حتی آمریکا و غرب هم آنها را در لیست گروههای تروریستی خود قرار دادهاند. این در حالی است که همین گروهها در طول حدود 3 سال گذشته، با کمکهای سخاوتمندانه غرب و کشورهایی چون عربستان و قطر تا این حد قدرت گرفتهاند.
قدرت گرفتن این گروهها موجب شده تا طیف میانهروتر مخالفان به کلی به حاشیه برود، تا جایی که خبرگزاری رویترز هفته گذشته از تغییر موضع احتمالی غرب خبر داد و نوشت کشورهای غربی به ائتلاف مخالفان اعلام کردهاند که «بشار اسد» رئیسجمهور سوریه را به گروههایی چون «داعش» ترجیح میدهند و به همین دلیل احتمالا نشست «ژنو 2» به تغییر نظام سوریه منجر نمیشود.
تذکر: دیدن تصاویر متن پنهان برای افراد زیر 18 سال مناسب نیست
[FONT=BNazanin_Mehr]نالههای غمانگیز کودک سوری پیش از اعدام/ «همه چیز را درباره شما به خدا میگویم»
تلویزیون سوریه به تازگی گزارشی تکان دهنده درباره جنایات گروههای تروریستی وابسته به القاعده در منطقه کارگری عدرا در حومه دمشق منتشر کرده که بسیار دردناک و غم انگیز است.
به گزارش خبرگزاری مهر، تلویزیون رسمی سوریه به تازگی تصاویری از جنایات گروههای تروریستی در منطقه کارگری عدرا (حومه دمشق) منتشر کرده که دل هر بیننده ای را به درد می آورد.
در این گزارش تصاویری منتشر شده که از جنایات تروریستها علیه مردم بیگناه این منطقه کارگری در حومه دمشق پرده بر می دارد. در یکی از بخشهای این تصاویر کودکی خردسال دیده می شود که پیش از سربریده شدن توسط تروریستها، ناله های دردناکی می کند.
وی خطاب به تروریستها با لهجه محلی سوری می گوید: می خواهم همه چیز را درباره شما به خدا بگویم!
[SPOILER]
تلویزیون سوریه اعلام کرده که این کودک پیش از سربریده شدن توسط گروههای ترویستی شاهد کشته شدن اعضای خانواده خود توسط تروریستها بوده و در وضعیت بسیار بدی به سر می برده است.
گروه تروریستی داعش وابسته به القاعده دو هفته پیش به منطقه کارگری عدرا یورش برده بودند و مردم و اهالی منطقه را در ملا عام به شنیع ترین صورت ممکن اعدام کرده و سر بریدند.
[/SPOILER]
تذکر: دیدن تصاویر متن پنهان برای افراد زیر 18 سال مناسب نیست
این ها فرزندان کسانی هستند که سر مولا امیر المومنین را شکافتند به امام حسن سم دادن و سر امام حسین را بریدند
خدا لعنتشون کنه و از همه مهتیر
«سید حسن نصر الله» شخصیت برگزیده لبنانیها در سال ۲۰۱۳
لبنانیها در برنامهای تلویزیونی که از شبکه «ال بی سی» پخش میشد در رأی گیری برای انتخاب شخصیت سال این کشور، دبیرکل حزب الله را به عنوان شخصیت سال انتخاب کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «پانوراما الشرق الاوسط»، لبنانیها با شرکت در رأی گیری یک برنامه تلویزیونی در شبکه «ال بی سی» سید حسن نصر الله رهبر حزب الله را به عنوان شخصیت سال 2013 انتخاب کردند.
نصر الله با کسب 60.49 درصد آراء مردم در رتبه نخست این نظرسنجی قرار گرفت و «میشل عون» رئیس جریان «تغییر و اصلاح» با کسب 12.78 درصد آراء در رتبه دوم قرار گرفت.
«محمد شعار» جوان لبنانی نیز که حدود یک هفته گذشته در جریان انفجار تروریستی بیروت جان خود را از دست داده بود با کسب 6.03 درصد آرا در رتبه سوم قرار گرفت.
شعار و دوستانش قبل از حادثه تروریستی بیروت، در شبکههای اجتماعی تصاویری از خود که در محل حادثه حضور داشتند را منتشر کرده بودند.
تصاویر بعدی منتشر شده از انفجار بیروت لحظه جان باختن این جوان لبنانی را ثبت کرده بود که واکنش شدید کاربران شبکههای اجتماعی را برانگیخت.
تداوم محاصره مناطق شیعهنشین در سوریه/2
مقاومت مردمی سپر دفاعی شهرکهای نبل و الزهراء در برابر روزانه 20 گلوله جنگی
شهرکهای نبل و الزهراء از جمله مناطق شیعی سوریه است که با آغاز بحران سوریه در محاصره گروههای سلفی جهادی قرار گرفت و طی حدودا 2 سالی از محاصره آنها، کمیتههای مقاومت مردمی سپر دفاعی اهالی در برابر روزانه 20 گلوله جنگی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق ، سرگذشت دو شهرک «نبل» و «الزهراء» در جریان جنگ داخلی سوریه تنها به محاصره محدود نمیشود، بلکه این دو شهرک، صحنه جنگ واقعی میان گروههای سلفی جهادی مسلح و کمیتههای مردمی بودهاند که برای حمایت از این دو شهرک تشکیل شدهاند.
«حسین صطوف»، یکی از اهالی شهرک الزهراء در این باره میگوید که حملات روزمره باعث شلیک روزانه 20 فروند موشک از سوی گروههای تروریستی مسلح میشود و در برخی مواقع این حمله به حد 30 الی 40 فروند موشک و گلوله در روز نیز میرسد.
وی خاطر نشان میکند که با وجود محاصره و تمامی مشکلات و درد و رنجها ما 63 زن و کودک ربوده شده توسط گروههای مسلح را هم فراموش نمیکنیم، اما وقتی خود در محاصره هستیم، نمیتوانیم کاری برای آنها بکنیم.
صطوف تصریح میکند که ما جان خود را مدیون عناصر کمیتههای مردمی هستیم که هر روز در مقابل نفوذها و یورشهای عناصر مسلح سلفی جهادی ایستادگی میکنند.
وی تاکید میکند که نبل و الزهراء روزانه هدف 20 گلوله خمپاره یا موشک دست ساز از سوی گروههای تروریستی مسلح قرار میگیرد که در برخی موارد این گلولهها و موشک ها به مناطق مسکونی اصابت کرده و باعث شهادت یا زخمی شدن شهروندان میشود.
«باسم فواز»، یکی دیگر از اهالی شهرک الزهراء نیز میگوید: ما هرگز به کسی تجاوز نکردهایم و حتی یک گلوله هم به سمت آنها شلیک نکردهایم؛ مگر پس از آنکه آنها 100 گلوله به سمت ما شلیک کردند.
دو شهرک مذکور در حومه شمالی حلب قرار دارند و از لحاظ اداری جزو شهر مرزی «اعزاز» به شمار میروند. این دو شهرک 20 کیلومتر با جاده ارتباطی حلب به اعزاز که از آن به جاده «غازی آنتپ» یاد میشود، فاصله دارند و اکثر اهالی این دو روستا به شغل کشاورزی اشتغال دارند.
صطوف خاطر نشان میکند که به هنگام پیروزی ارتش سوریه در عملیاتهای خود، حملات گروههای مسلح شدت میگیرد و عناصر مسلح در واکنش به این عملیات ها و به منظور انتقام گیری، حملات خود را علیه اهالی این دو شهرک شدت میبخشند.
دو شهرک نبل و الزهراء تا مدتها دور از عرصه درگیری بودند تا اینکه عناصر مسلح وابسته به «ارتش آزاد سوریه» به خاطر گرایشات شیعی اهالی این دو شهرک، آنها را هدف حملات خود قرار دادند.
با ورود گروههای سلفی جهادی وابسته به سازمان القاعده در قالب «امارت اسلامی عراق و شام» یا همان «داعش» و «جبهه النصره» و «جبهه اسلامی» به این منطقه، تجاوزات به دو شهرک نبل و الزهراء به انگیزههای مذهبی شدت گرفت. اما کمیتههای مردمی در کنار برخی نیروهای مسلح دولتی در این دو شهرک مسئولیت حمایت از اهالی را بر عهده دارند.
اوضاع دو شهرک مذکور از لحاظ امنیتی تا حد زیادی به اوضاع منطقه «عفرین» گره خورده است و «عهد صندوق»، یکی از اهالی شهرک الزهراء در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق تاکید کرد که ارتش آزاد سوریه و گروه داعش مزارع شمالی این دو شهرک را به تصرف خود در آورده اند.
این دو شهرک از زمان سیطره عناصر تروریستی بر مناطق شمال حلب تحت محاصره قرار گرفتهاند و تلاشهای متعددی برای قطع راه «غازی آنتپ» منتهی به شمال شهر حلب صورت گرفته است و تاکنون شمار زیادی از اهالی این دو شهرک به هنگام عبور از جاده مذکور ربوده شدهاند.
در مرحله بعد، جاده ارتباطی حلب به طور کامل قطع شد و اهالی نبل و الزهراء امکان تردد و رفت و آمد به حلب را پیدا نکردند. محاصره دو شهرک نبل و الزهراء از اواخر ماه مه سال 2012 آغاز شد و هنوز هم ادامه دارد.
این محاصره در چندین مرحله شدت گرفت و پس از بسته شدن کامل جاده مذکور، عناصر ارتش آزاد سوریه در بخشهای دیگر نبل مستقر شده و مانع از تامین غذا و دارو توسط اهالی این دو روستا شدند و جاده نبل به عفرین را که از روستاهای واقع در بخشهای غربی و شمالی عبور میکرد، بستند و زنان و کودکان را به گروگان گرفتند.
انتهای پیام/ز
بیعت قبیله شمر با مزدوران داعش
align: center |
---|
[TR] |
[TD]پس از آنکه تروریستهای گروه تروریستی دولت اسلامی عراق و شام بر منطقه الشرقیه مسلط شدند سران خود را به قبایل مختلف الرقه فرستادند تا از آنان بیعت بگیرند. |
[/TD] |
[/TR] |
با شدت گرفتن درگیری میان سران گروههای تکفیری بر سر حکومت بر مناطق "فتح شده!" سران گروه تروریستی دولت اسلامی عراق و شام موسوم به داعش از عشایر الوهب ـ قبیله شمر ـ در شهر الرقه بیعت گرفتند. پس از آنکه تروریستهای داعش بر منطقه الشرقیه مسلط شدند سران خود را به قبایل مختلف الرقه فرستادند تا از آنان بیعت بگیرند.
در تصاویری که پایگاههای خبری وابسته به تروریستهای تکفیری منتشر کردهاند یکی از سران آنها برای عشایر منطقه سخنرانی کرده و پس از بیعت گرفتن در ضیافت ناهار آنها شرکت میکنند.
فعالان سیاسی منطقه معتقدند بسیاری از عشایر منطقه الشرقیه با کسانی که بر این منطقه مسلط شوند بدون نگاه به هماهنگی عقیدتی و یا سیاسی عشایر با حاکمان آن منطقه، بیعت میکنند. چرا که معتقدند، هر که با آنهاست، با آنهاست و هر که علیه آنهاست، علیه آنهاست.
برخی دیگر نیز معتقدند درگیریهای سابق میان عشایر منطقه الرقه به شکلی جدید بازظهور یافته است
در نتیجه بخشی از عشایر منطقه با داعش بیعت کردهاند تا از این طریق از شر عشایر دیگری که با جبهه النصره هم پیمان شدهاند، رهایی یابند.
حدود 100 هزار نفر از اهالی شهرکهای "نبل" و "الزهرا" در ریف حلب شمالی و روستاهای "الفوعه" و "کفریا" در ریف ادلب شمالی که ساکنان آنرا شیعیان تشکیل میدهند بیش از دو سال است که در محاصره تروریستهای تکفیری زندگی میکنند.
شهرک نبل با 50 هزار نفر جمعیت، شهرک الزهرا با 15 هزار نفر جمعیت، الفوعه با 25 هزار جمعیت و کفریا با 10 هزار نفر جمعیت به نماد مقاومت در بحران سوریه و ایستادگی در برابر این گروههای مسلح تبدیل شدهاند.
منابع خبری شمار شهدای دو شهرک نبل و الزهرا را که در حملات خمپارهای تروریستها به شهادت رسیدهاند حدود 500 نفر اعلام کردهاند که اکثریت شهدا زنان و کودکان بودهاند.
دو روستای "الفوعه" و "کفریا" نیز از این حملات مستثنی نبودهاند. ساکنان این دو روستا در ریف ادلب دائما مورد هجوم گروههای تروریستی قرار میگیرند. تکفیریها به حملات خمپارهای اکتفا نکرده و اهالی را نیز که از روستا خارج میشوند به گروگان گرفتهاند.
تروریستهای تکفیری براین باورند، به این جهت که اکثریت ساکنان این دو روستا شیعی بوده و کشتار آنها تحت عنوان اینکه «رافضی» ناپاک هستند، جایز و روا است.
..................
در حال تکمیل/
دبیر کل حزب الله لبنان به مناسبت سالگرد فرماندهان شهید مقاومت به سخنرانی درباره مهمترین تحولات سیاسی منطقه پرداخت.
به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه المنار:"سید حسن نصر الله" در آغاز سخنان خود با اشاره به "شهید عماد مغنیه" و "شهید عباس موسوی" به خانواده های شهدای ارتش لبنان و نیز شهدای فلسطین درود فرستاد.
دبیر کل حزب الله در ادامه سخنان خود درباره خطر رژیم صهیونیستی برای همه کشورهای منطقه و ملت ها هشدار داد و تاکید کرد، اسرائیل دشمن اول باقی خواهد ماند و ما در مرحله ای هستیم که هیچ کس نمیخواهد درباره دشمن اسرائیلی صحبت کند و این همان چیزی است که آمربکا و اسرائیل به دنبال آن هستند.
سید مقاومت گفت:آمریکایی ها از ما می خواهند که فلسطین و درگیری عربها با اسرائیل را از اولویت خود خارج کنیم و باید اعتراف کرد که آنها در این امر تا حدود زیادی موفق شده اند، اما همچنان فرصت جبران وجود داردو دولت آمریکا امروز با همکاری اسرائیل تلاش تا مسئله فلسطین را از محور گفتگوها خارج کند.
سید حسن نصر الله در بخش دیگری به مردن لبنان یادآوری کرد که هرگز فراموش نکنند، اسرائیل همچنان دشمن آنها است و به دنبال فتنه انگیزی است و افزود:اسرائیل خطری برای همه چیز در لبنان است و آنچه که از جوانان انتظار می رود، آگاهی آنها از این موضوع است.
وی گفت:اگر مقاومت نبود، اسرائیل در لبنان باقی می ماند و برخی نیز که در آنها اندکی شک وجود دارد به خوبی می فهمیدند که این رژیم دشمن آنهاست و در سرزمین ما به دنبال خواسته های خود می گردد.
دبیر کل حزب الله سخنان خود را اینگونه ادامه داد:در این سالگرد به دشمن خود یادآوری می کنیم که هرگز نمی تواند ما را به وحشت بیاندازد و عزم ما را خدشه دار کند،دشمن به خوبی می داند که مقاومت آمادگی خود را حفظ خواهد کرد و آنچه را که در سال 2006 گفتیم، تکرار می کینم و امیدواریم ارتش لبنان توانمندی مواجهه با اسرائیل و حمایت از این سرزمین را بدست بیاورد.
نصرالله گفت:ما از هر اقدامی با هدف مسلح کردن ارتش لبنان به سلاح های پیشرفته که بتوان با آن در مقابل اسرائیل ایستاد تشکر و استقبال می کنیم.
وی افزود:برخی لبنانی ها همچنان حزب الله را مسئول همه تجاوزهای اسرائیل می دانند.
سید حسن نصرالله در بخش دیگری از سخنان خود به مسئله وجود گروه های تکفیری اشاره کرد و افزود:"تفکر تکفیری" به خودی خود خطری را شکل نمی دهد، اما مشکل اینجاست که آنها نمیخواهند طرف دیگری را بپذیرند، این گروه های هرکس از اهل سنت نیز با آنها مخالف باشد، تکفیر می کنند و تکفیر دیگران برای آنها بسیار ساده است و نمونه آنها داعش و جبهه النصره است که پیش از این یک گروه را تشکیل می دادند و کشتارهایی که این دو گروه آن را در حق هم مرتکب شده اند نشان دهنده نوع تفکری است که بر اینگونه گروه ها حاکم است و دستگاه اطلاعاتی آمریکا و غرب نیز از گروه های افراطی تکفیری استفاده می کند.
وی در ادامه افزود:ما در معرض انفجارهای انتحاری قرار گرفتیم و جنایت های بسیاری در این زمینه انجام شد و هرکس که پشت پرده عملیات انتحاری ایستاده، خواستار اعلام "جنگ علنی" است.
نصرالله گفت:امروز بیشتر کشورهایی که از گروههای تروریستی سوریه حمایت کرده و آنها را تامین مالی می کند، از رشد روز افزون آنها ابراز نگرانی می کنند، زیرا در صورت پیروزی آنها، سوریه بدتر از افغانستان خواهد شد.
دبیر کل حزب الله لبنان به نقش عربستان در بحران سوریه و حمایت این کشور از ترویستها اشاره کرد و گفت:در هفته های اخیر این کشور حمله خود علیه کسانی که جوانان را تشویق به حضور در سوریه و جنگ با دولت این کشور می کنند، آغاز کرده است و اقداماتی را علیه کسانی که برای جنگ به سوریه عازم می شوند، اتخاذ کرده است، اما با این وجود در همه جبهه ها در سوریه به نبرد می پردازد و این کشور سیاست خود در قبال بحران سوریه را تغییر نداده و گرفتاری بازگشت ستیزه جویان از سوریه را درک کرده است.