جمع بندی آیا بخت من را بسته اند؟
تبهای اولیه
آیا بخت من را بسته اند؟
سلام. ببخشید شما به بسته شدن بخت اعتقاد دارید؟
من واقعا از هر لحاظ دختر خوبی هستم. هرکس هم که من را میبینه عاشقم میشه اما نمیدونم چرا پا پیش نمیگذارند. و بعد همانها میروند و دخترهایی را که من از هر جهت از آنها بهترم(البته واقعا دارم از روی واقع نگری میگم) را میگیرند وبعد که من رامیبینند مینشینند و جلوی رویم گریه میکنند. این وسط هم من داره سنم بالا میره.
فقط هم ازدواج نیست حس میکنم خیلی کارهام درشان گره ایجاد شده. به هیچکدام از خواسته هام نمیرسم .
من از نظر دینی و انجام دستورات دینی واقعا مشکلی ندارم. از نظر سواد و هنر هم عالی هستم. قیافه و خانواده هم، که اونم عالی هستم.
اما از فامیل یک خواستگار داشتم که به خاطر این که از نظر دینی مشکل داشت ردش کردم. اونا هم گفتن اگر عروس ما نشدی ایشالا که پشیمون شی، خیر نبینی از زندگیت.
چندبار دیدم که در حد این که با دعاهاشون چند نفر به کام مرگ کشیده شدند. و به اصطلاح سق سیاهند.
از همان زمان هم برای من خواستگار نیامد. خود پسرشان هم با یکی دیگر ازدواج کرد اما طلاق گرفتند.من به ازدواج با هرکسی هم راضی نمیشوم چون میدانم واقعا از نظر روانی داغون میشم. منظورم هم از خواستگار نیامد خواستگار خوب نیامده. سطح توقعم بالا نیست اما در حد معقول هست. این همه پسر خوب اما به من نگاه نمیکنند، یعنی نگاه میکنند (البته مادرهاشون) و علیرغم میلشان پای پیش نمیگذارند جای تعجب است.
باز هم از شما تشکر میکنم که سعه ی صدر گذاشتید ومن را راهنمایی می کنید.
حاجت روا بشید ان شاءالله
برچسب:
جمع بندی
پرسش:
من واقعا از هر لحاظ دختر خوبی هستم. هرکس که من را می بیند عاشقم می شود؛ اما نمی دانم چرا پا پیش نمی گذارند، یا آخر کار خراب می شود؛ من فرد متدینی هستم، از نظر سواد و هنر هم عالی ام. قیافه و خانواده ام حرف نداره، از فامیل یک خواستگار داشتم که به خاطر این که از نظر دینی مشکل داشت ردش کردم. از آن روز به بعد؛ خواستگار درست و حسابی ندارم، نکند آنها بختم را بسته اند.
پاسخ:
اینگونه متوجه می شویم که شما شرایط خیلی خوبی دارید؛ منتها خواستگار مناسبی نیست و یا اگر خواستگار بیاید؛ تا یک مرحله خواستگاری خوب پیش می رود ولی آخر امر؛ قضیه به هم می خورد و همین مسئله ذهن شما را درگیر کرده است و باعث نگرانی شما شده است و خیلی مشتاق هستید؛ که علت این مسئله را جویا شوید.
گام اول در کشف مشکلات؛ مطالعه رفتار و گفتار و نوع رویکرد خودتان می باشد.
گاهی تصور شخصی ما این است که ما هیچ رفتار اشتباهی نداریم. اگر این باور در زندگی ما نفوذ پیدا بکند، طبیعتا راه اشتباهی است و می تواند بدبختی ما بشود.
ما قضاوت نمی کنیم که شما در رفتار یا گفتارتان ایرادی دارید؛ اما ممکن است شما در یک قسمتی از جلسه خواستگاری؛ رفتاری از خود نشان می دهید که کارها و برنامه ها را به هم می زند. اما ما می توانیم از باب احتمال بیان بکنیم و بگوییم که شاید چنین فرضی وجود داشته باشد.
در واقع می خواهیم این موضوع را از باب علت شناسی مشکل؛ بررسی بکنیم. چه بسا خطای رفتاری، فکری و یا گفتاری؛ اصل قضیه را به هم بزند.
توصیه اصلی ما این است که حتما به یک مشاوره قبل از ازدواج به صورت حضوری مراجعه نمایید تا یک کارشناس متخصص؛ نحوه رفتار، نوع رویکرد و گفتار شما را به خوبی بررسی و تحلیل بکنند تا ابعاد مسئله به طور منطقی و دقیق بررسی شود.
گام بعدی این است؛
حضور فعال اجتماعی داشته باشید البته با حفظ حریم ارزشها و رعایت آداب اجتماعی.
این حضور فعال و موثر و شرکت در جلسات بانوان نکته خیلی مهمی است. از این منظر که باعث می شود؛ شما را به خوبی بشناسند و جذب شخصیت واقعی شما بشوند. با این زمینه سازی مثبت؛ توجه و انگیزه خواستگارهای خوب به شما بیشتر خواهد شد.
توجه بکنید که در حضور فعال؛ رعایت ادب، توجه به پوشش، صبوری، اخلاق خوش همراه با صبر و بردباری امر لازمی است و باعث جذابیت شما خواهد شد. بنابراین در این شرایط دیگران شخصیت شما را به خوبی می شناسند و حتی؛ حرف های دروغ دیگران (در مورد شما) نمی تواند نظر آنها را تغییر بدهد. چون احتمال دارد که افراد حسودی باشند و در این میان که خواستگار شما را پسندیده؛ از سر حسادت و کینه حرف های دروغی پشت سر شما بگویند و باعث به هم زدن عقد ازدواج شما بگردند.
بنابراین یکی از عوامل دیگر در تردید و یا انصراف نظر خواستگار؛ حرف های دروغ از سوی همسایگان؛ فامیلها و ... می تواند باشد.
پس طبق توضیحی که دادیم؛ اولا سعی کنید با حضور فعالتان؛ معرف شخصیت واقعی خودتان باشید.
نکته بعدی در چنین مسائلی این است که مسئله خواستگاری خودتان را تا مرحله آخر از دیگران کتمان بکنید. (همسایگان؛ دوستان نزدیک و یا فامیلهای دور) درواقع بگذارید کارها به خوبی پیش بروند و افراد حسود نتوانند تدابیر لازم را انجام بدهند.
آشنایی با مدل صحبت و گفتگو و نحوه رفتار اولیه با خواستگار هم یک مهارتی است که باید در این زمینه مطالعه بکنید و در جلسات مشاوره از شخص مشاور بخواهید آموزش های لازم را به شما ارائه بدهند. قاعده کلی این است که؛ حفظ احترام، رعایت ادب، برخورد خوب، تکریم و عدم تحقیر و سرزنش و... در نوع تعاملها و ارتباطات خود باید به خوبی رعایت بکنید.
طرح ملاکها و انتظارات معقول در جلسه خواستگاری؛ یک موضوع مهمی است که باید در این زمینه مشورت بگیرید. چه بسا مواردی باشند که برای شما یک فرض منطقی و درستی است؛ اما شاید ایراداتی دارد و طرح آن در جلسه خواستگاری، به صلاح شما نباشد.
در کنار این مسائلی که به طور مفصل بیان کردیم، یک مانع و عامل دیگری نیز وجود دارد که می تواند مانع ازدواج شما باشد و آن بکارگیری دیگران از روش طلسم و دعا نویسی است. برای اطمینان بیشتر و رفع این مشکل می توانید به یک فرد معتبری که مورد تایید علماست مراجعه بکنید، تا با کمک ایشان این مفسده دفع بگردد.