انتخابات مجلس-بایدها و نبایدها از منظر امام خمینی (ره) و امام خامنه ای

تب‌های اولیه

21 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال
انتخابات مجلس-بایدها و نبایدها از منظر امام خمینی (ره) و امام خامنه ای

[b]content[/b]
انتخابات مجلس-بایدها و نبایدها از منظر امام خمینی (ره) و امام خامنه ای (حفظه الله)

مهمترین واقعه پیشرو در سال جاری که می توان آن را یکی از حساس ترین عرصه های پیش رو برای امتحانی دیگر برای ملت نامید انتخابات مجلس نهم است.
پر واضح است که این صحنه همانگونه که می تواند ورقی دیگر از افتخارات نظام اسلامی ایران را رقم زند،خواهد توانست عرصه ای برای یکه تازی منافقین و بدخواهان نظام باشد.
لذا بهترین راه برای جلوگیری از ایجاد موقعیت و بهانه برای ضد انقلاب و رهبران آنها که همانا آمریکا ،انگلیس ، اسرائیل هستند ،رجوع و بازخوانی دیدگاه های بنیانگذار کبیر انقلاب امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای (حفظه ا...) است.
به همین سبب ضمن بازخوانی بیانات و مطالبات امام خمینی و امام خامنه ای، امیدواریم زمینه هر چه بیشتر روشنگری و ترویج مطالبات و فرامین این دو چراغ راه انقلاب اسلامی ودر نتیجه پیروزی مجدد ملت در برابر مستکبران غرب وشرق و عمال داخلی آنها در عرصه انتخابات مجلس نهم را فراهم آوریم.
امید است اسک دینان از این مجموعه در مسیر تبلیغ و ترویج استفاده نمایند

امام خمینی (ره):
امروز مسئولیت به عهده ملت است.
ملت اگر چنانچه کنار بنشیندو اشخاصی که نقشه کشیده اند برای این مملکت آنها وارد بشند در مجلس تمام مسوولیت برای عهده ملت است.
***
امام خامنه ای حفظه الله:
من مطمئنم كه اين انتخابات براى ملتهاى ديگر هم يك نشانه‌اى است. براى همين هم هست كه دستگاه‌هاى خبيث استكبار، از آمريكا و انگليس و صهيونيستها و ديگران، دارند مرتباً تلاش ميكنند كه اين انتخابات را به يك جورى خراب كنند، مخدوش كنند. كشورهاى ديگر نگاه ميكنند ببينند اين پيشكسوت انتخاباتى و انقلابى - كه ملت ايران است - چه كار خواهد كرد. ملت ايران در اين زمينه، جزو پيشكسوتهاست. ملتهاى ديگر نگاه ميكنند ببينند انتخابات در ايران به كجا خواهد رسيد. استكبار دوست دارد كه انتخابات در كشور ما آنچنان بشود كه ملتها را مأيوس كند.
بیانات در دیدار مردم قم به مناسبت سالروز ۱۹ دی
19/10/1390
منبع
ادامه دارد

ویژه انتخابات مجلس نهم
اسفند ماه سال جهاد اقتصادی:

امام خمینی (ره):
همه طبقات مسئولیت دارند،مراجع مسوولند،علمامسوولند،خطبا مسوولند ،طلاب علوم دینی مسوولند،کارگرها مسوولند،همه مسوولند
بیانات امام خمینی در آستانه برگزاری انتخابات مجلس،صحیفه نور،ج 12،ص 7،
1358/12/22

امام خامنه ای:
خدا را در نظر داشته باشید
از گویندگان و نویسندگانى كه توفیق سخن گفتن با مردم را دارند، درخواست مى‌كنم كه همواره خدا را در نظر داشته، حقیقت را بیان كنند و با سخنان خلاف واقع یا تكیه بر گمان واهى، خداى ناخواسته، به تبلیغات دشمن كمك نكرده؛ كام شیرین مردم را تلخ نكنند.

پیام تشكر در پی حضور گسترده مردم در انتخابات چهارمین دوره مجلس ۱۳۷۱/۰۱/۲۷

امام خمینی (ره):
کنار رفتن از صحنه خلاف اسلام است
رفتن کنار خلاف تکلیف است، خلاف مصالح اسلام است.
آن مقدسی که خیال می کند کنار نشسته و دخالت در امور اسلامی نمی کند،او بر خلاف اسلام دارد
رفتار می کند،اگر خدای نخواسته یک همچو آدمی باشد.
بیانات امام خمینی در جمع استانداران،صحیفه نور،ج 18،ص 205
1362/10/13
تخریب علامت بدی است
از طرف علاقه‌مندان به نامزدهاى انتخاباتى گوناگون، بداخلاقیهاى انتخاباتى، شایسته‌ى ملت ما نیست؛ تهمت زدن آدمهاى مؤمن را، مصونیت‌دار از لحاظ اسلامى و شرعى را؛ در معرض هتك آبرو قرار دادن در شبنامه‌ها، در مطبوعات، در پایگاههاى اینترنتى و غیره، این‌ها اصلاً مصلحت نیست. من به طور جد از همه‌ى كسانى كه نسبت به نامزدهاى مختلف علاقه‌مندى‌اى دارند، درخواست می‌كنم، اصرار می‌كنم كه این علاقه‌مندى خودتان را از راه تخریب دیگران، اهانت به دیگران، متهم كردن دیگران نشان ندهید. هرچه می‌خواهید، از نامزد مورد علاقه‌ى خودتان تمجید كنید، تعریف كنید؛ اما دیگران را تخریب نكنید. این علامت بدى است.

بیانات در اجتماع عظیم مردم یزد ۱۳۸۶/۱۰/۱۲


اين نظام وابسته به آراء، احساسات، عواطف و اراده و عزم و حضور مردم مؤمن در صحنه است. مطمئناً با توجه به اين جهتگيريها، دشمن نخواهد توانست هيچ آسيبى به اين انقلاب و به اين كشور برساند: «و لا يحيق المكر السيّئ الّا بأهله». ما بايد ميدان و جايگاه و مسؤوليت خود را بشناسيم و با دقّت به آن عمل كنيم. نه در رفتار خودمان و نه در رفتار ديگران، اغماضى در اين زمينه از ما سر نزند. وظايفمان را بشناسيم و رعايت اين وظايف و تكاليف سنگين را بكنيم. اگر اين‌طور عمل كرديم، موفّق خواهيم بود و به فضل الهى همين‌طور هم خواهد بود. همان‌طور كه حضرت آقاى «مشكينى» اشاره فرمودند، ما نبايد از مكر الهى غافل باشيم؛ «فلا يأمن مكراللَّه الاّ القوم الخاسرون». بايد بدانيم خداى متعال با ما خويشاوندى ندارد؛ همچنان‌كه با يهود و نصارى‌ خويشاوندى نداشت. آنچه ما را بر پا مى‌دارد، مورد الطاف الهى قرار مى‌دهد و رحمت الهى را به سمت ما جلب مى‌كند، عمل و مجاهدت و تلاش و اخلاص ماست، كه اميدواريم ان‌شاءاللَّه خداى متعال روزبه‌روز اين را در ميان مردم و مسؤولان ما بيشتر كند.
۱۳۸۲/۰۶/۱۹

بيانات مقام معظم رهبری (دامۀ ظله )در ديدار اعضاى مجلس خبرگان‌

امام خمینی (ره):
امروز مسوولیت بزرگی به عهده ماست،من آن مقداری که قدرت دارم برای گفتن،در عین حالی که حال من حال نقاهت است احساس وظیفه می کنم و به ملت عرض می کنم و اگر ملت به این حرف گوش نکرد
من حجت دارم،فردا در پیشگاه خدای تبارک وتعالی از من سوال خواهد شد.
من عرض می کنم در آنجا که من به علت،مصالح ومفاسد را گفتم
در پیام امام خمینی در آستانه برگزاری انتخابات مجلس،صحیفه نور،ج 12 ،ص 6
1358/12/22
امام خامنه ای:
انتخابات باید پشتوانه امنیت ما باشد

انتخابات همیشه در كشور ما تا حدودى یك حادثه‌ى چالش‌برانگیز است. اگرچه در مقایسه‌ى با انتخاباتهائى كه در بعضى از كشورهاى دنیا - چه كشورهاى به اصطلاح پیشرفته، و چه بعضى از كشورهاى دیگر - برگزار می‌شود، كه تویشان چه خباثت‌ها، چه خیانت‌ها، چه درگیرى‌ها، حتّى چه كشت و كشتار‌ها اتفاق مى‌افتد، بحمدالله این حوادث در كشور ما نیست، اما بالاخره یك چالشى است؛ مردم را متوجه می‌كند. مراقب باشید این چالش به امنیت كشور صدمه نزند. انتخابات كه مظهر حضور مردم است، مظهر مردم‌سالارى دینى است، باید پشتوانه‌ى امنیت ما باشد. نباید اجازه داد كه این چیزى كه ذخیره‌ى امنیت است، پشتوانه‌ى امنیت است، به امنیت ما صدمه وارد كند.
دیدید، حس كردید، از نزدیك لمس كردید آن وقتى را كه دشمنان می‌خواهند از انتخابات علیه امنیت كشور سوء استفاده كنند. باید همه مراقب باشند، همه بهوش باشند. آحاد مردم، مسئولان گوناگون، منبرداران سیاسى، كسانى كه می‌توانند با مردم حرف بزنند، همه مراقب باشند، مواظب باشند؛ از انتخابات مانند یك نعمت الهى پاسدارى كنند.

خطبه‌هاى نماز عید سعید فطر ۱۳۹۰/۰۶/۰۹


امام خمینی (ره):
رعایت مصالح اسلام و کشور در انتخابات
من در ایام آخر عمر با امیدواری کامل و سرافرازی از نبوغ شما به سوی دار رحمت حق کوچ می کنم.
سرافرازی و مباهات آنگاه به حد کمال خواهد رسید که در انتخابات مجلس شورای اسلامی،چون انتخابات ریاست جمهوری کمال رشد انسانی-اسلامی خود را نشان دهد.
شما ای ملت عزیز که برای خدا و جلب رضای او به پا خواستید و با تایید و توفیق ذات مقدسش به پیروزی معجزه آسا رسیده اید،اکنون نیز در این مرحله که مقام امتحان است کوشش کنید که مصالح اسلام و کشوراسلامی را فدای منافع شخصی یا گروهی نکنید.
من انتظار دارم که وحدت کلمه خود را حفظ و در انتخاب وکلای خود رضای حق را بر رضای خود مقدم دارید.
منبع: پیام امام خمینی در مورد انتخابات مجلس 1358/11/23صحیفه نور ج 11 ص 269
امام خامنه ای:
در مورد آحاد مردم و چهره ها وشخصیتهای سیاسی ،آنچه مهم است ،این است که انتخابات باید در فضائی آرام انجام بگیرد که هم پرشور و زنده و با نشاط باشد،هم آرام ومتین باشد،یعنی شور ونشاط باشد اما تشنج نباشند،متانت و آرام واطمینان و استقرار باشد.
این فضای مطلوب انتخابات است.
منبع:بیانات امام خامنه ای در دیدار با اقشار مختلف مردم1378/11/13

امام خمینی (ره):
شرکت نکردن در انتخابات خیانت به اسلام وکشور:
باید ملت شریف بدانند که انحراف از این امر مهم اسلامی ،خیانت به اسلام و کشور است و موجب مسئولیت عظیم امت.
بیانات امام خمینی صحیفه نور ،ج 12-1358/12/21
امام خامنه ای:
همه توجه کنند که این انتخابی که ما می کنیم،یک جا می بایست جواب آن را بدهیم این طور نیست که بگوئیم حالا ما یا اصلا انتخاب نمی کنیم ،یا انتخاب می کنیم و کسی چه می فهمد؟
بله مردم نمی فهمند که ما چه انتخاب کردیم ،اما خدای متعال که تشخیص می دهد.
ما باید جواب او را بدهیم
بیانات امام خامنه ای در دیدار کارگزاران حج 1378/11/26

انتخابات مجلس نهم در راهه .
تعجب کردم که کسی تو اسک دین ازش حرفی نزده .
نکنه شما هم معتقدین انتخابات به دین ربطی نداره ؟

سرچ کردم و این موضوع رو دیدم ولی پستی توش نبود .
تا حالا اینطوریشو ندیده بودیم .

میشه یه کم حال و هوای اسک دینو مثل همه ی کشور انتخاباتی کنیم ؟

انتخابات مجلس-بایدها و نبایدها

سلام
با اینکه تمام کشور سرگرم انتخاباتن ، اسک دین از این نظر سوت و کوره .
مگه انتخابات وظیفه ی دینی ما نیست ؟

پس چرا کسی حرفی نمیزنه ؟


من یه سری سوال برام پیش اومده :

1. دادن رای سفید اشکالی داره؟ یا اگه میخوایم سفید بندازیم ، اصلا نندازیم؟

2. همهی مراجع شرکت در انتخابات رو واجب میدونن؟

3. اگه به کسانی که یه سری جاها معرفی میکنن . مثلا جامعه روحانیت یا جامعه مدرسین و ... رای بدیم ، فردا اگه تو زرد از آب در اومدن گناهش میفته گردن اونا؟

4. اگه ادم خوبی تو شهرمون کاندید نشد میشه رای ندیم؟

5. صرف متعهد بودن طرف کافیه برای صلاحیت؟

حالا فعلا این 5 تا باشه تا بعد.

به نظر من نماینده ای که تو ستادش گرمکن و عینک پافتابی هدیه میده لایق وکالت این ملت نیست .

* معیارهای انتخاب
با توجه به نقش و رسالت بزرگی که نمایندگان مجلس شورای اسلامی در رابطه با تدوین قوانین و مقررات اسلامی و ملی برعهده دارند باید از شرایط و ویژگیهای خاصی برخوردار بوده تا این مهم محقق گردد.
« مرکز همه قانونها و قدرتها مجلس است مجلس هدایت می کند همه را و باید بکند »
با توجه به این نقش و رسالتی که مجلس دارد ملت باید نمایندگانی را برگزینند که از هر جهت شایستگیهای نمایندگی ملت مسلمان ایران را داشته باشند معتقد به دو رکن مهم نظام یعنی « جمهوریت » و « اسلامیت » باشند تا هنگام بررسی لوایح و طرحها این دو رکن مهم را مورد توجه قرار دهد.
بنیانگذار جمهوری اسلامی در یکی از بیانات خود درباره ویژگی های لازم برای نمایندگی مجلس می فرماید : « من متواضعانه از شما می خواهم که حتی الامکان در انتخاب اشخاص با هم موافقت نمایید و اشخاصی اسلامی متعهد غیرمنحرف از صراط مستقیم الهی در نظر بگیرید و سرنوشت اسلام و کشور خود را به دست کسانی دهید که به اسلام و جمهوری اسلام و قانون اساسی معتقد و نسبت به احکام نورانی الهی متعهد باشند و منفعت خود را بر مصلحت کشور مقدم ندارند . »
* انتخابات تجلی وحدت
انتخابات یکی از عرصه های تجلی وحدت و نمایش وحدت مردم است و باید تمامی تلاشها و اقدامات در این راستا صورت گیرد. متاسفانه گاهی در انتخابات وحدت ملی جامعه دچار آسیب شده و ضربات و خسارتهای بزرگی را بر مردم و جامعه تحمیل می نماید در این زمینه اگر مسئولان کاندیداها طرفداران آنها رسانه ها و بویژه جناحها و گروههای سیاسی روش معقول منطقی و در چارچوب اصول را در پیش گیرند. این اصل مهم نه تنها آسیب نمی بیند بلکه موجب وفاق ملی و وحدت و انسجام بیشتر جامعه می شود.
این نکته مهم نباید مورد غفلت و یا احیانا شیطنت برخی قرار گیرد.
امام خمینی با توجه به وجود دو دیدگاه و دو تفکر در جامعه ضرورت وحدت و پرهیز از اختلاف را مورد تاکید قرار داده و فرمودند « البته دو تفکر هست باید هم باشد دو رای هست باید هم باشد سلیقه های مختلف باید باشد لکن سلیقه های مختلف اسباب این نمی شود که انسان با هم خوب نباشد.... اگر در یک ملتی اختلاف سلیقه نباشد این ناقص است .
اگر در یک مجلس اختلاف نباشد این مجلس ناقص است . اختلاف باید باشد اختلاف سلیقه اختلاف رای مباحثه جار و جنجال اینها باید باشد لکن نتیجه این نباشد که ما دو دسته بشویم دشمن هم باید دو دسته باشیم در عین حالی که اختلاف داریم دوست هم باشیم . »

منبع:صحیفه ی امام خمینی(ره).جلدهای 3.12.18

دشمن را زیر پا

نه

در زیر یک بند انگشت خود

له می کنیم


من رای میدم . شما چطور؟

به نظر شما اینکه میگن ما رای بدیم دشمن ناامید و مایوس و عصبانی میشه راسته؟

رای ما چرا اینقدر واسه اونا مهمه که شب و روز دارن میگن رای ندین؟


[=Arial Black]نمودار | آثار و اهمیت حضور گسترده مردم در انتخابات 7/12/1390[=Arial Black]

[=Arial Black][=Times New Roman][=Times New Roman]با توجه به نزدیك شدن ایام نهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله العظمی خامنه‌ای در روزهای باقی مانده تا فرا رسیدن روز انتخابات، مهم‌ترین محورهای بیانات معظم‌له درباره انتخابات مجلس را در قالب نقشه‌های راه تنظیم و منتشر می‌كند.


nakisa;193182 نوشت:
به نظر شما اینکه میگن ما رای بدیم دشمن ناامید و مایوس و عصبانی میشه راسته؟

رای ما چرا اینقدر واسه اونا مهمه که شب و روز دارن میگن رای ندین؟

[=Arial Black]

[=Arial Black]nakisa ی عزیز سلام

[=Arial Black]قطعا همینه .
مطمئن باش همینه .
و مطمئن باش که شما خودت برای اونا خطر یک بمب هسته ای رو داری .
فقط با رأیت

ان شاء الله رو سرشون خراب بشیم .
اگه میخوای منفجرشون کنی بیا
اینجا

یا علی:Gol:

امام خمینی ( ره ) :
امروز همه باید با هم پای صندوقها برویم و همه با هم اشخاص متعهد مسلم كسانی كه نه گرایش چپ دارند نه گرایش راست دارند نه ما را می خواهند به آنها بفروشند نه ما را می خواهند به آن طرف بفروشند این اشخاص را تعیین كنید تا سرنوشت شما و سرنوشت اسلام سرنوشت صحیح باشد.

امام خمینی ( ره ) :
همه شما همه ما زن و مرد هر مكلف همانطور كه باید نماز بخواند همانطور باید سرنوشت خودش را تعیین كند. مردم با شركتشان در انتخابات ثابت كنند كه از اسلام رویگردان نیستند.

امام خمینی ( ره ) :
توجه داشته باشند رئیس جمهور و وكلا مجلس از طبقه ای باشند كه محرومیت و مظلومیت مستضعفان و محرومان جامعه را لمس نموده و در فكر رفاه آنان باشند نه از سرمایه داران و زمین خواران و صدرنشینان مرفه و غرق در لذات و شهوات كه تلخی محرومیت و رنج گرسنگان و پابرهنه گان را نمی توانند بفهمند.