بابیلون نرم افزار جاسوسی اسرائیل

تب‌های اولیه

12 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال
بابیلون نرم افزار جاسوسی اسرائیل

بابیلون نرم افزار جاسوسی اسرائیل



برای اینکه از جاسوسی نرم افزار دیکشنری بابیلون در کامپیوتر خود مطمئن شوید میتوانید بعد از اجرای بابیلون و ترجمه چند کلمه در آن داخل ویندوز خود از قسمت START بر روی گزینه RUN کلیک کرده و دستور CMD را در آن وارد کنید بعد از اجرا و ورود به محیط DOS از دستورات netstat و netstat -n و کلیک کردن بر روی اینتر استفاده کنید رنج IP هایی که مربوط به نرم افزار بابیلون است را در سایت های WHO.IS چک کنید خواهید دید که این نرم افزار با دیتابیس خود که در اسرائیل است ارتباط برقرار کرده و اطلاعاتی را وارد کامپیوتر شما میکند و بر میدارد، برای اینکه براحتی از نقل و انتقالاتی که نرم افزار بابیلون در کامپیوتر شما انجام میدهد مطلع شوید از فایروال فوق هوشمند COMODO استفاده کنید بعد از دانلود نرم افزار پیشرفته و رایگان COMODO و نصب این فایروال قدرتمند و اجرای آن بر روی تب Firewall بروید و از گزینه های زیر منو View Active Connections را انتخاب کنید در این قسمت تمامی IP های متصل به کامپیوتر خود را بهمراه PORT های باز و نمایش آنلاین دیتا هایی که توسط نرم افزار بابیلون و دیگر نرم افزارهای در حال اجرا به کامپیوتر شما وارد و خارج میشود را خواهید دید.

جاسوس های اسرائیلی


به نقل از جام جم آنلاین نرم‌ افزار بابیلون با تمام امکانات و قابلیت‌هایی که در اختیار کاربران قرار می‌داده است یک نرم‌افزار با پشتیبانی شرکتی اسرائیلی است که در سال 2010 نیز توسط مایکروسافت به‌ عنوان یک نرم‌افزار حاوی بدافزار شناسایی شد و تا مدتی نیز نرم‌افزارهای امنیتی مایکروسافت آن را به ‌عنوان یک بدافزار شناسایی می‌کردند تا این که پس از مدتی بابیلون روش کاری خود را تغییر داد و از فهرست نرم‌افزارهای بدافزار خارج شد، اما شواهد این گونه نشان می‌دهند که بابیلون همچنان به سرقت اطلاعات کاربران خود می‌پردازد و هر زمان که لازم باشد، بدون اجازه کاربران با استفاده از حفره‌هایی که در سیستم آنها به‌ وجود می‌آورد، اطلاعات، پیام‌ ها و... خود را به رایانه آنها ارسال می‌کند که نمونه ‌ای از این پیام‌ها همراه با شماره تلفن‌هایی برای خریداری این نرم‌افزار را، کاربران زیادی طی چند ماه اخیر روی رایانه خود مشاهده کرده‌اند.


از چه نرم افزاری استفاده کنیم که مانند بابیلون بد افزار و جاسوس نباشد؟
شکست بابیلون توسط لینگوس
ترجمه رایگان به 80 زبان دنیا
پشتیبانی از 80 زبان مختلف، ترجمه متون توسط چندین سرویس، ترجمه آنلاین به‌ دلخواه شما، سرعت بارگذاری بسیار عالی در مقایسه با نرم‌افزار بابیلون و امکان استفاده از تمام امکانات به ‌صورت صد‌در‌صد رایگان، از ویژگی‌هایی است که موجب می‌شود کار کردن با بابیلون را فراموش کنید!

این روزها کمتر کاربری را می‌توان یافت که نام بابیلون را نشنیده باشد! همان ‌طور که می‌دانید بابیلون نام یکی از معروف‌ترین نرم‌افزارهای مترجم لغات و عبارات در دنیاست که شما را قادر می‌سازد تا ترجمه لغات و متون مورد نظر خود را به اکثر زبان‌های دنیا مشاهده کنید. همچنین این نرم‌افزار امکانات بی‌نظیر دیگری همچون تبدیل مقیاس، تلفظ لغات و... را نیز به خود اختصاص داده است. نرم‌افزار بابیلون سال‌هاست که در میان کاربران سراسر دنیا منتشر شده است و توانسته ‌است کاربران بسیار زیادی را نیز به خود جلب کند. به‌طوری که حتی نسخه‌های کرک شده آن نیز در ایران روی هر رایانه‌ای قابل مشاهده است.

اما به تازگی کاربرانی که به صورت غیرقانونی از نسخه‌های کرک شده این نرم‌افزار استفاده می‌کرده‌اند با مشکلاتی روبه‌رو شده‌اند که یکی از آنها مشاهده پیغام اتمام مجوز استفاده از نرم‌افزار است! از آنجا که این روزها سایت‌های بزرگی همچون گوگل، سرویس رایگان ترجمه آنلاین با پشتیبانی از زبان‌های مختلف دنیا را در خود جای داده‌اند، انجام این کار توسط بابیلون کمی عجیب است و همین عامل نیز موجب شده است تا نرم‌افزارهای جایگزین این برنامه، موقعیت خوبی را به‌دست آورده و خود را به کاربران بشناسانند که یکی از این برنامه‌ها، نرم‌افزار قدرتمند Lingoes است.

این هفته قصد داریم با معرفی امکانات نرم‌افزار قدرتمند و صد‌در‌صد رایگان لینگوس، وابستگی شما به برنامه بابیلون را برای همیشه از میان برداریم و شما را به جمع کاربران این نرم‌افزار محبوب اضافه کنیم.

فرهنگ لغت 80 زبانه

لینگوس، یک دیکشنری قدرتمند و مترجم چند زبانه است که شما را قادر می‌سازد تا 80 زبان مختلف دنیا را به یکدیگر ترجمه کنید! لینگوس با بهره‌گیری از امکاناتی همچون ترجمه کامل عبارات، ترجمه لغات از روی صفحه ‌نمایش، ترجمه متون انتخاب شده توسط نشانگر ماوس و تلفظ انسانی کلمات و پشتیبانی از دیکشنری‌های رایگانی که روز ‌به روز به تعداد آنها اضافه می‌شود، توانسته است در مدت زمان کوتاهی کاربران بسیار زیادی را به خود جلب کند.

مترجم متن 34 زبانه!

همان‌طور که گفتیم یکی از امکانات بی‌نظیر لینگوس ترجمه متون مختلف شما به زبان‌های دیگر با استفاده از سرویس‌های ترجمه آنلاین است. این نرم‌افزار برخلاف نرم‌افزارهای دیگر همچون بابیلون که تنها استفاده از یک یا دو سرویس ترجمه آنلاین را در اختیار شما قرار می‌دادند، شما را قادر می‌سازد تا از میان 13‌سرویس ترجمه آنلاین همچون Systran،Promt ، Cross، Yahoo، Google، Altavista و... به ترجمه متون مورد نظرتان بپردازید. پس اگر فکر می‌کنید ترجمه متن موردنظرتان با استفاده از سرویس ترجمه گوگل، به خوبی قابل درک نیست، می‌توانید با یک کلیک ساده آن را با سرویس‌های دیگر ترجمه کنید! به این ترتیب تا حد بسیار زیادی مشکلات ترجمه ماشینی حل می‌شود و می‌توانید با یک کلیک ساده ترجمه عبارات مورد نظر خود را با استفاده از چندین سرویس ترجمه در اختیار گرفته و با مقایسه آنها بهترین و کامل‌ترین ترجمه را استخراج کنید.

ترجمه بی‌دردسر

از دیگر امکاناتی که موجب شد تا نرم‌افزار بابیلون کاربران زیادی را به خود اختصاص دهد، امکان ترجمه لغات با یک کلیک روی آنها بود. به این ترتیب هر‌جای ویندوز که می‌خواستید یکی از کلیدهای مشخص شده برای اجرای بابیلون را فشار می‌دادید و نرم‌افزار به‌طور خودکار متن زیر نشانگر ماوس شما را تشخیص داده و ترجمه آن‌ را نمایش می‌داد. نرم‌افزار لینگوس نیز برای جلب نظر کاربران، این قابلیت را به‌طور دقیق‌تر و کامل‌تری در برنامه خود جای داده است. به این ترتیب به کمک این برنامه نیز می‌توانید براحتی و بدون نیاز به تایپ عبارات موردنظرتان، تنها با قرار‌دادن نشانگر ماوس روی آنها و انتخاب کلیدهای میانبر ترجمه عبارات را مشاهده کنید. همچنین امکان مشاهده ترجمه عبارات پس از انتخاب آنها یا پس از کپی کردن آنها در حافظه موقت ویندوز نیز در این برنامه گنجانده شده است. به این ترتیب حتی برای ترجمه متون نیز، نیاز نیست تا متن مورد نظرتان را در برنامه لینگوس کپی کنید بلکه تنها با انتخاب یا کپی کردن متون مورد نظر در حافظه موقت ویندوز، نرم‌افزار به صورت خودکار اجرا می‌شود و ترجمه متن مورد نظر را برای شما نمایش می‌دهد. همچنین از نکات قابل ذکر در این بخش، سرعت بسیار عالی نرم‌افزار در نمایش پنجره ترجمه است به طوری که مقایسه بارگذاری این پنجره در نرم‌افزار بابیلون نشان می‌دهد که این برنامه حداقل 5 برابر سریع‌تر از بابیلون عمل می‌کند و هیچ افت سرعتی را روی رایانه کاربران به همراه ندارد.

تلفظ ماشینی و انسانی

تلفظ ماشینی کلمات و عبارات یکی دیگر از امکاناتی است که در نرم‌افزارهای مختلف همچون بابیلون و حتی سرویس ترجمه گوگل مشاهده می‌شود، اما لینگوس در ایجاد این قابلیت نیز نهایت خلاقیت را به کار گرفته است و علاوه بر امکان تلفظ کلمات و عبارات به صورت ماشینی، تلفظ انسانی را نیز به نرم‌افزار خود افزوده است. اگر تا به حال قصد داشتید تلفظ صحیح عبارات را نیز به کمک بابیلون یاد بگیرید، اما یادگیری تلفظ‌های اشتباه ماشینی موجب شده بود تا استفاده از این قابلیت را فراموش کنید، می‌توانید به کمک لینگوس بهترین تلفظ‌ را یاد بگیرید چراکه تلفظ‌های انسانی این نرم‌افزار بسیار دقیق و رساست و شما را قادر می‌سازد تا با تلفظ صحیح کلمات آشنا شوید.

استفاده آزادانه از دیکشنری‌ها

از دیگر موفقیت‌های نرم‌افزار بابیلون این بود که خود نرم‌افزار به عنوان یک واسط کاربری برای به کارگیری دیکشنری‌های مختلف در اختیار کاربران قرار می‌گرفت و کاربران می‌توانستند دیکشنری‌های مختلفی را با توجه به نیازهای خود از سایت نرم‌افزار دانلود کرده و در برنامه از آنها استفاده کنند. در لینگوس نیز روش کار به همین شکل است، اما اینجا نیز تفاوت بسیار مهمی مشاهده می‌شود که همان رایگان بودن استفاده از نرم‌افزار و تمام دیکشنری‌های موجود برای آن است. به این ترتیب حتی برای استفاده از دیکشنری‌هایی همچون وبستر، آکسفورد و... نیز نیاز به پرداخت هیچ هزینه یا دریافت مجوزی نخواهید داشت و تنها با دانلود فایل‌های مورد نیازتان می‌توانید از دیکشنری‌های مورد نظرتان استفاده کنید.

لذت آنلاین بودن

از دیگر قابلیت‌های لینگوس اتصال به سرویس‌ها و دیکشنری‌های آنلاین است. به این ترتیب حتی اگر دیکشنری‌های مختلف را نیز روی آن نصب نکرده باشید، می‌توانید با بهره‌گیری از ارتباطات آنلاین که این روزها به کمک اینترنت‌های ADSL در هر خانه‌ای یافت می‌شود، ترجمه لغات و عبارات مورد نظر خود را در زبان‌های مختلف دنیا در اختیار بگیرید. اتصال به دانشنامه ویکی‌پدیا با پشتیبانی از 9 زبان و بیش از 000‌/‌500‌/‌3 مقاله نیز از دیگر قابلیت‌های این نرم‌افزار است.

امکانات جانبی

از آنجا که نرم‌افزار لینگوس یکی از بهترین نرم‌افزارهای شناخته شده و مشابه با بابیلون است در این مقاله تمام امکانات این نرم‌افزار را با بابیلون مقایسه کردیم و در تمام موارد نیز مشاهده شد که لینگوس موفق‌تر از بابیلون عمل کرده و امکانات بهتری را در اختیار کاربران قرار داده است. از دیگر بخش‌هایی که لینگوس و بابیلون با هم مورد مقایسه قرار می‌گیرند نیز امکانات جانبی موجود در آنهاست. امکاناتی همچون تبدیل نرخ ارز، تبدیل واحدهای مختلف طول، وزن، حجم، مسافت، دما، انرژی، فشار، فهرست پیش‌شماره تلفن‌های کشورهای جهان، نمایشگر ساعت و تاریخ در نقاط مختلف جهان، الفبای آواشناسی بین‌المللی، جدول تناوبی، ماشین‌حساب، کدگذاری و دیکد بر مبنای الگوریتم Base
64، تبدیل‌گر الگوریتم‌های MD4، MD5 و SHA-1، اختصارات و افعال بی‌قاعده ازجمله امکاناتی هستند که به طور پیش‌فرض همراه با نصب نرم‌افزار در اختیار شما قرار می‌گیرند و در مقایسه با امکاناتی که نرم‌افزار بابیلون در اختیارتان می‌گذارد بسیار کامل‌تر و کاربردی‌تر هستند. همچنین امکان اضافه کردن امکانات بیشتر همچون بازی‌های مختلف نیز توسط سایت این نرم‌افزار در اختیار شما قرار می‌گیرد.

چنانچه قصد دارید دسترسی‌های غیرمجاز به رایانه خود را غیرفعال کنید، از نرم‌افزاری با امکانات بیشتر و سرعت بارگذاری بهتر استفاده کنید و نگرانی استفاده غیرمجاز از برنامه‌های تجاری را نیز نداشته باشید، پیشنهاد می‌کنیم همین حالا آخرین نسخه از این نرم‌افزار رایگان را دانلود کنید تا با یک روز استفاده از آن مشاهده کنید که این نرم‌افزار قادر است چه امکانات بی‌نظیری را در اختیار شما قرار دهد.

خیلی ممنون از اطلاع مهم تان
بنده اخیرا چن بار انتی ویروس پیغام کشف کرده ویروس یا ... نشان میداده توجه به ان نادیده گرفتم و مشکلاتی هم من اذیت کرده نسخه ها جدید و قبلی هم هیچ کدام برایم به کار نیامد همه اش ناقص ....

عضو کوشا سلام واقعا از اطلاعات مفیدی که دادی ممنونم . من اصلا از همچین چیزی خبر نداشتم لطفا اگه باز هم خبر جدید داشتی به ما هم اطلاع بده . ممنون از لطفت .
:dosti::goleroz::goleroz::goleroz::goleroz::goleroz::goleroz::goleroz::goleroz::goleroz::goleroz::goleroz::ghalb:

جاسوس افزار

Keylogger ابزاری است که دنباله کلیدهایی که کاربر بر روی صفحه‌ کلید کامپیوتر می‌ فشارد را ثبت می‌کند. این ابزار که به صورت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری تولید می شود در موارد متنوع و با کاربردهای مختلفی به کار می‌رود…

نمونه‌های مختلف Keylogger ها, مقدار کمی از منابع سیستم (شامل حافظه و پردازنده) را مورد استفاده قرار می‌دهند. علاوه بر این در لیست فرایندهای سیستم نیز ظاهر نمی‌شوند، بنابراین تشخیص آنها بر روی دستگاه به سادگی امکان‌پذیر نیست.

علی رغم اهمیت زیادی که این ابزار در از بین رفتن حریم شخصی افراد و سرقت اطلاعات آنها دارد، توجه زیادی به این ابزار و تهدیدات ناشی از آن نمی‌شود. شاید دلیل این امر شهرت بیشتر ویروس‌ها، اسب‌های تروا و کرم‌ها و شناخت بیشتر نسبت به آنها است. “از کی‌لاگرها می‌توان برای یافتن منابع اشکالات استفاده کرد و نحوه ارتباط کاربران وسیستم و نحوه انجام کار و پیشرفت آن را در بعضی کارهای اداری مورد بررسی قرار داد. کی‌لاگرها بطور گسترده دراینترنت در دسترس هستند” به نقل از ویکیپدیا فارسی. در این مقاله به معرفی keylogger‌ و روش‌های مقابله با آن می پردازیم.
قابلیت‌های Keylogger ها

قابلیت Keylogger ها در این است که هر کلیدی که فشرده می شود را ذخیره نموده و لیستی از حروف تایپ شده بر روی کامپیوتر را تولید می‌کنند. این لیست سپس در اختیار فردی که برنامه را بر روی دستگاه نصب کرده قرار می‌گیرد. بعضی از Keylogger ها این امکان را دارند که گزارش حروف تایپ شده را به کامپیوتری دیگر بر روی شبکه ارسال کنند. امکان ارسال اطلاعات ذخیره شده از طریق e-mail هم وجود دارد. علاوه بر ذخیره حروف تایپ شده، بعضی از آنها اطلاعات خاصی را به صورت جدای از سایرین ثبت و گزارش آنها را تولید می‌کنند. لیست URL‌ هایی که توسط کاربر دستگاه مشاهده شده و یا پیام‌هایی که در جریان Chat بین کاربر و دیگران رد و بدل می‌شود، جزء این گروه از اطلاعات می‌باشند!
قابلیت جالبی که تعدادی از Keylogger ها دارند گرفتن عکس از صفحه کامپیوتر در فواصل زمانی قابل تنظیم است. به این ترتیب مشخص می‌شود که چه برنامه‌هایی بر روی کامپیوتر نصب و در حال اجرا می‌باشند، چه فایل‌هایی بر روی صفحه دستگاه قرار دارد و چه فعالیت‌هایی انجام می‌شود.
انواع Keylogger ها

Keylogger ها به دو صورت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ارائه می شوند. نرم‌افزارهای Keylogger به صورت بسته‌های نرم‌افزاری با قابلیت‌های مختلفی به صورت‌های تجاری و یا مجانی عرضه می‌گردند. با یک جستجوی ساده بر روی کلمه KeyLogger‌ در یکی از موتورهای جستجو نمونه‌های زیادی از این ابزار یافته می‌شود که بعضی از آنها به سادگی قابل دریافت می‌باشند. نکته‌ای که در همه این نرم‌افزارها وجود دارد این است که هیچ یک از آنها در Task Manager ویندوز و لیست فرایندهای دستگاه ظاهر نمی‌شوند. علاوه بر این, فایلی که نرم‌افزار برای ثبت اطلاعات از آن بهره می‌گیرد نیز مخفی بوده و به سادگی قابل تشخیص نیست.
برای استفاده از قابلیت‌های این نوع برنامه ها, باید یک نمونه از نرم‌افزار بر روی دستگاه مورد نظر نصب شود. این کار با داشتن مجوز‌های مدیر سیستم امکان‌پذیر است. در این صورت حتی از راه دور هم می‌توان برنامه را نصب نمود. انتقال Keylogger از طریق پست الکترونیکی هم ممکن است. در این روش نرم‌افزار همراه با یک فایل پیوست برای قربانی ارسال می‌گردد. باز کردن نامه و گرفتن پیوست آن منجر به نصب و فعال شدن جاسوس افزار بر روی دستگاه می‌شود. نمونه‌های سخت‌افزاری این ابزار که بین صفحه‌کلید و درگاه کامپیوتر وصل می‌شود معمولا مشابه کابل اتصال است. با توجه به اینکه اتصال این ابزار از پشت دستگاه انجام می‌شود لذا در معرض دید نبوده و احتمال اینکه کاربر, به سرعت آن را کشف کند پایین است. علاوه بر این نمونه‌هایی از Keylogger ها داخل خود صفحه کلید قرار می‌گیرند و امکان شناسایی شدن آن به سادگی وجود ندارد.
روش‌های مقابله با آن

متاسفانه ردیابی Keylogger ها بر روی دستگاه بسیار دشوار بوده و anti Keylogger ها هم کارایی مطلوبی ندارند. تنها راهی که برای مقابله با این ابزارها و جلوگیری از دزدی اطلاعات و نقض حریم شخصی می‌توان پیشنهاد داد, بهره گرفتن از روش‌های پیش‌گیرانه است. موارد زیر به کاربران کامپیوترهای متصل به شبکه و مدیران سیستم توصیه می‌شود.

۱- کاربران عادی باید با اختیارات عادی به کامپیوتر وصل شده و مجوز نصب برنامه نداشته باشند.
۲- تعداد اعضای گروه مدیران سیستم باید محدود بوده و سیاست‌های دقیقی بر فرایند انتخاب و محافظت از کلمات عبور حاکم باشد.
۳- هیچ‌گاه نباید با شناسه کاربری مدیر سیستم به اینترنت (حتی شبکه محلی) وصل شد. ممکن است در همین زمان, هکرها به سیستم نفوذ کرده و با استفاده از اختیارات مدیران سیستم اقدام به نصب نرم‌افزار keylogger بر روی دستگاه نمایند.
۴- پورت صفحه‌کلید کامپیوتر باید هر چند وقت یکبار مورد بازرسی قرار گیرد و سخت‌افزارهای مشکوک بررسی شوند.

۵- یکی از روش‌های انتقال keylogger ها از طریق پست الکترونیکی است. لذا باید نکات امنیتی لازم رعایت شده و از باز کردن نامه‌های مشکوک اجتناب شود.

راستش انتی ویرس اویرا ساخته اسراییله به نقل سایت شک دارم اونم جاسوسه

*`سپیده باوران...*;536917 نوشت:
راستش انتی ویرس اویرا ساخته اسراییله به نقل سایت شک دارم اونم جاسوسه

سلام.
تاجايي که بنده دربارش تحقيق کردم اينکه آويرا يک جاسوس باشه اصلا نشنيدم.
اگر مايلي يک سري به لينک زير بزن تا دربارش اطلاعاتي بست بياري

http://www.gooyait.com/1389/01/15/and-introduction-of-free-antivirus-avira-personal10.html

من نرم افزار شعله رو برای جلوگیری از نصب فایل های مشکل دار توصیه میکنم

mahdihg;560401 نوشت:
من نرم افزار شعله رو برای جلوگیری از نصب فایل های مشکل دار توصیه میکنم

بهتر بود اين رو تو قسمت معرفي نرم افزار مي گفتين تا بقيه کاربران هم بهره ببرند

باشه اونجا هم مینویسم ممنون از پیشنهادتون

کل اطلاعات شما رو سرور های مایکروسافت و گوگل و ... دیگه هست. حالا روی سرورهای بابیلون هم باشه. اگه به استفاده نکردن باشه باید کلا از کامپیوتر استفاده نکرد یا حداقل از اینترنت

البته اطلاعات ما زیاد به درد این سرور ها نمیخوره.
بیشتر دنبال ادمهایی هستند که به قول معروف کله گنده اند.
مثلا هین واستاپ بزرگترین شبکه جاسوسیه که همه به هم وصل هستند.
یا مثلا اگه به لپ تاب یک ادم مهم راه پیدا کنند میتونند با استفاده از صفحه لمسی موس لب تاپ اثر انگشت فرد رو پیدا کنند.
یا اصلا همین برنامه ی رمز عبور برای موبیل های اپل که اثر انگشت میخاد.خوده شرکت اپل اعتراف کرده که یکی از ابزار های جاسوسیه