جمع بندی بدبینی به مردان و ازدواج دوباره

تب‌های اولیه

5 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال
بدبینی به مردان و ازدواج دوباره

سلام خسته نباشید
من ی دختر 19سالم که در سن18سالگی طلاق گرفتم
خوب خانوادم مذهبی هستن و نامزدم هم فردی تقریبا مذهبی بود
اما در دوران عقد خیلی اذیت شدم الان دیدم نسبت به اقایون تغییر کرده و نمیتونم بهشون اعتماد کنم
خانوادم اصرار به ازدواج دوبارم دارن ولی من بدبین شدم و احساس میکنم مردی پیدا نمیشه که بشه بهش تکیه کرد.
حالا من چیکارکنم تحت شرایط روحی بدی هستم

با نام و یاد دوست





کارشناس بحث: استاد نشاط

با سلام و احترام
اگر یک روحیه احتیاط گونه پیدا کرده اید مطلوب است و باید در این انتخاب دوم دقت کافی داشته باشید.
اما اینکه قوت قلب شما در تصمیم به ازدواج دوم راحتر و سهل تر شود و بتوانید یک تصمیم محکمی بگیرید و با اعتماد قوی و روحی محکم تصمیم گرفته و بعدا مشکل ساز نشود بهتر است به این موارد توجه شود:
1. یک آسیب شناسی دقیقی داشته باشید که چه عواملی در ازدواج اول باعث جدایی شد، در این صورت بعد از شناسایی و تمرکز بر رفع آن می توانید اعتماد کرده و زندگی موفقی را برای خودتان انتخاب کنید.
2. حتما معیارهای ازدواج را دوباره بررسی و جدی بگیرید: معیارهای اخلاقی و ایمانی و تناسب فرهنگی و خانوادگی را خیلی مهم بپندارید.
3. مراجعه به مشاور ازدواج و بررسی مسائل و خصوصیات فرد مورد نظر به طور حضوری در تصمیم گیری شما خیلی موثر بوده و می تواند قوت قلب و اعتماد شما را بالا ببرد.
4. تحقیق از خصوصیات کلی فرد را حتما جدی بگیرید و به همین راحتی با حرف یک نفر مطمئن نشوید.‌( گاهی بی دقتی و زود باوری باعث انتخاب ضعیف و یا بدتر می شود که طبیعتا زندگی را خراب می کند)
5. انتظارات خودتان را معقول کنید، در این صورت بهتر است یک مشاوره قبل از ازدواج داشته باشید( و یا حداقل از طریق یک پیام مطرح کنید که دیدگاه شما از ازدواج و زندگی جیست و چه عواملی باعث جدایی ازدواج اول شما شد)
6. اگر بر روی ضعف های خودتان کار نکرده و یا موانع قبلی را رفع نکرده اید اندکی صبور باشید و سریعا تصمیم ازدواج نگیرید. ( تا حداقل آمادگی و مهارت حل مشکل را در خودتان ایجاد کرده و آماده رویایی با شرایط جدید با ظرفیت بیششتر باشید)

با سلام

راهکارهای کلیدی که تا حدودی به خانم های مطلقه برای سازگاری با شرایط فعلی، ازدواج مجدد و به دست آوردن اعتماد دوباره کمک می کند:

مراجعه به روانشناس برای سم زدایی ذهن از افکار منفی ؛ همه مردان و همه ازدواج ها مثل هم نیستند! پیش از ازدواج مجدد برای شناسایی و رفع نقاط ضعف خود تلاش کنید و قبل از ازدواج دوباره، باید در خود جست وجو کنید تا ببینید که به جای رفتارهای اشتباه گذشته چطور باید رفتار کنید تا ازدواج دوم تان دوام بیاورد.

یادتان باشد همین تجربه ازدواج ناموفق از شما آدم با تجربه تری ساخته است که با آدم قبل از ازدواج اول متفاوت است.

شما باید به این مرحله برسید که دیگر مرتب به ازدواج قبلی فکر نکنید، غم ناشی از طلاق هنوز به صورت پررنگ در زندگی تان حضور نداشته باشد یا مدام نخواهید از همسر قبلی تان انتقام ذهنی بگیرید.

سهم خودتان را واقع بینانه از فرآیند طلاق قبلی معلوم کنید. یادتان باشد حالا شما باتجربه تر هستید، سن تان بیشتر است و راحت تر می توانید درباره خودتان قضاوت کنید. آن مشکلاتی را که شما در به وجود آمدن شان مقصر بوده اید از آن مشکلاتی که همسر قبلی تان مقصر آن بوده، یا فقط به خاطر متفاوت بودن شخصیت شما و همسر سابق تان اتفاق افتاده است از هم جدا کنید. برای اصلاح رفتارهایی که به نظر خودتان نادرست است، همچنین برای یادگرفتن مهارت هایی که در ازدواج قبلی آنها را بلد نبوده اید، مثلا مدیریت خشم یا گفت وگوی منطقی با همسر و ... حتما برنامه مشخصی داشته باشید.

بعضی ها تمام دلایل شکست ازدواج قبلی را به ویژگی های بد همسر سابق شان نسبت می دهند. برای همین برای ازدواج دوم فقط به دنبال آدمی می گردند که نقطه مقابل همسر قبلی شان باشد!


سوال:
من یک دختر 19ساله ای هستم که در سن18سالگی به خاطر مسائلی در دوران عقد طلاق گرفتیم، الان به خواستگارها دید منفی پیدا کرده ام و نمی توانم اعتماد کنم و علاقمند به ازدواج نیستم و از طرف دیگر خانواده اصرار به ازدواج بنده را دارند، لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ:
اگر یک روحیه احتیاط گونه پیدا کرده اید؛ مطلوب است و باید در این انتخاب دوم دقت کافی داشته باشید و از هر گونه تعجیل و بی تدبیری در انتخاب را ترک کنید تا میزان مشکلات به حد کافی کاهش یابد.
منتها با توجه به اینکه دوست دارید با خیال راحت تصمیم به ازدواج گرفته و هیچ ترس و دلهره ای ذهن شما را مسموم نکند و با آرامش کامل و سهل تر وارد مرحله انتخاب شده و با اعتماد قوی و روحی محکم تصمیم گرفته و بعدا مشکل ساز نشود بهتر است به این موارد توجه شود:
1. یک آسیب شناسی دقیقی داشته باشید که چه عواملی در ازدواج اول باعث جدایی شد، در این صورت بعد از شناسایی و تمرکز بر رفع آن می توانید اعتماد کرده و زندگی موفقی را برای خودتان انتخاب کنید.
2. حتما معیارهای ازدواج را دوباره بررسی و جدی بگیرید: معیارهای اخلاقی و ایمانی و تناسب فرهنگی و خانوادگی را خیلی مهم بپندارید.
3. مراجعه به مشاور ازدواج و بررسی مسائل و خصوصیات فرد مورد نظر به طور حضوری در تصمیم گیری شما خیلی موثر بوده و می تواند اعتماد شما را بالا ببرد.
4. تحقیق از خصوصیات کلی فرد خواستگار را جدی بگیرید و به همین راحتی به حرف یک نفر اعتماد نکنید. (گاهی بی دقتی و زود باوری باعث انتخاب ضعیف و یا بدتر می شود که طبیعتا زندگی را خراب می کند)
5. انتظارات خودتان را معقول کنید، چون تصور غلط از ازدواج و نوع زندگی می تواند زمینه یک آسیب بزرگ باشد. در این صورت بهتر است یک مشاوره قبل از ازدواج داشته باشید،
6. اگر بر روی ضعف های خودتان دقتی نداشته و یا موانع قبلی را رفع نکرده اید اندکی صبور باشید و سریعا تصمیم به ازدواج نگیرید.( لازم است در این زمینه مشاوره داشته و بر روی رفع عیوب خودتان و کسب مهارت های زندگی و سایر مسائل کوشا باشید)

موضوع قفل شده است