برده داری مدرن:نگاه اهانت آميز غرب به زن را به چالش بکشیم
تبهای اولیه
حضرت آيت الله خامنه اي : در نامعادله اي كه غرب تدريجاً در جوامع مختلف تبليغ و القا كرده است بشريت به دو بخش تقسيم مي شود: «مردان» كه طرف ذينفع به شمار مي آيند، و «زنان» كه طرف مورد انتفاع و مورد استفاده هستند. بر اساس همين مبنا و نگاه غلط، اگر زنان بخواهند در جوامع غربي نمود و شخصيت يابند بايد حتماً به گونه اي رفتار كنند كه مردان يعني طرف ذينفع مي خواهند و مي پسندند كه اين اهانت بزرگترين ظلم و حق كشي در حق زنان است.
[center]تلاش سازمان يافته و تدريجي سياست گذاران راهبردي غرب براي جا انداختن اين فرهنگ غلط [/center]
به همين علت، امروز اگر كسي رفتار مبتني بر جذابيتهاي زنانه را در محيطهاي عمومي محكوم كند مورد هجوم و جار و جنجال دستگاه هاي تبليغاتي و سياسي غرب قرار مي گيرد.
ايشان علني شدن مخالفت با حجاب در غرب را از ديگر پيامدهاي نگاه ظالمانه به مسئله زن دانستند و افزودند: غربي ها مدعي اند كه حجاب يك مسئله ديني است و در جوامع لائيك نبايد ظهور پيدا كند
[indent]اما علت واقعي مخالفت غرب با حجاب اين است كه سياست راهبردي وبنياني غرب درباره زن يعني عرضه شدن و هرزه شدن زن را با چالش روبه رو مي كند و مانع تحقق آن مي شود.
[/indent]حضرت آيت الله خامنه اي با استناد به گزارشهاي مراكز رسمي جهاني، سست شدن بنيان خانواده، رشد سريع تجارت شرم آور و رقت بار زنان- پديده كودكان نامشروع و زندگيهاي مشترك اما بدون ازدواج را از پيامدهاي شوم نگاه مبتني بر سوءاستفاده غرب به مقوله زن دانستند و افزودند: جمهوري اسلامي بايد بطور صريح و بدون پرده پوشي، مباني غلط غرب در مقوله زن را مورد هجوم و انتقاد جدي و بي وقفه قرار دهد و به مسئوليت خود در دفاع از جايگاه و شأن حقيقي زنان عمل كند.
ايشان نگاه غلط به خانواده را مشكل دومي دانستند كه باعث بروز بحران مربوط به زنان در جوامع غربي شده است.
حضرت آيت الله خامنه اي در اين زمينه افزودند: برخلاف غرب، نظر اسلام درباره خانواده و جايگاه زن بسيار روشن است و پيامبر گرامي اسلام و ائمه اطهار (ع) در سخنان مختلف بر اين جايگاه رفيع تأكيد كرده اند.
ايشان تأكيد كردند: محيط خانواده براي زن بايد محيطي امن- باعزت و آرامش بخش باشد تا زن بتواند وظيفه اصلي خود را كه حفظ خانواده است به بهترين وجه انجام دهد.
زن ايراني به علت گوهر ناب ايمان، بر آن موج مخرب فائق آمد و به يكي از پايه هاي اساسي پيروزي و استمرار انقلاب تبديل شد.
رهبر انقلاب اسلامي نگاه خوشبينانه به روند ارتقاي جايگاه زنان در سه دهه اخير را نگاهي واقع بينانه خواندند و با اشاره به پيشرفتهاي تحسين برانگيز زنان در عرصه هاي مختلف سياسي- اجتماعي- فرهنگي و بويژه علمي افزودند: در قله پرافتخار اين روند، مادران و همسران شهيدان- رزمندگان و جانبازان به عنوان اسوه هاي صبر و مقاومت، همچون كوه ايستاده اند و به ديگران درس ايثار و ايمان مي آموزند.
صنعت فحشا و خرید و فروش آن از دیر باز یکی از سود آور ترین و پر منفعت ترین تجارت های بشری بوده است. در حال حاضر این صنعت با رشد چشم گیر و روز افزون به یکی از صنایع مهم برای برخی کشورهای غربی و در راس آن آمریکا تبدیل شده است.
به گزارش آزادنگار، این صنعت هول آور که پای خود را از میان صفحات رایانه و تلویزیون به بیرون گذاشته است در بسیاری از شئون زندگی اجتماعی هم چون ازدواج و طلاق زوج های جوان ، روابط اجتماعی نوجوانان و پیوندهای خانوادگی تاثیر نامطلوب گذاشته است. آماری که در زیر ارایه می شود به صنعت فحشای جنسی در آمریکا می پردازد:
اقدامی آشکار از ترویج بی بند و باری و فساد اخلاقی در جامعه صهیونیستی، زنان برای فروش در ویترین فروشگاه های زنجیره ای اسراییل به معرض نمایش گذاشته می شوند!!!!
روزنامه صهیونیستی هاآرتض در گزارشی نوشت؛درحالی که فروشگاهها لباس های تن مانکن را برای فروش در ویترین با برچسب قیمت به معرض نمایش می گذارند در اسراییل اخیرا زنانی که از کشورهای مختلف قاچاق شده اند با برچسب قیمت برای تن فروشی در ویترین به نمایش گذاشته شده اند.
به نوشته این روزنامه، در ویترین فروشگاهی در " مرکز خرید دیزین گوف" در تل اویو پایتخت اسراییل تابلویی نصب شده که بر روی آن نوشته شده است "زنان برای فروش بر حسب سلیقه شخصی".
در این فروشگاه، هفت زن جوان با حالتی زننده درحالیکه بر روی آنها اتیکت قیمت زده شده است، در ویترین به نمایش گذاشته شده اند که نظر هر عابر پیاده ای را به خود جلب می کنند.
عابران در گفتگو با رسانه های اسراییلی گفته اند که ما ابتدا فکر می کردیم این زنان مانکنهای چوبی هستند که برای نمایش لباسها در ویترین قرار گرفته اند اما با جابجا شدن و پلک زدن آنها فهمیدیم که اینها انسان هستند. گفتیم شاید بجای مانکن های چوبی از این دخترخانم ها استفاده شده است پیگیرشدیم دیدیم خیر این ها برای فروش در ویترین مغازه قرارگرفته اند.
هاآرتض نوشت: بر روی اتیکت هر یک از زنان، سن، وزن، اندازه و کشور محل تولد آنها درج شده است.
تصویر زیر گوشه هایی از برده فروشی مدرن در اسراییل مدعی دمکراسی را نشان می دهد...
نیویورکتایمز:
خرید و فروش دختران آمریکایی در خیابانها
خبرگزاری فارس: یک روزنامه آمریکایی در گزارشی به بحران قاچاق دختران نوجوان آمریکایی در خیابانهای آمریکا اشاره کرد و این امر را یکی از معضلات بزرگ آمریکا خواند.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه آمریکایی نیویورکتایمز، زمانیکه ما در خصوص قاچاق انسان در هند یا کامبوج میشنویم، دلمان به درد میآید. قربانیان اغلب اوقات ربوده و زندانی میشوند حتی برخی از آنها در قفس نگاه داشته میشوند به طوریکه تصاویری از بردگی برای ما تداعی میشود.
این گزارش میافزاید: اما در آمریکا ما شاهد دخترانی هستیم که در تمامی مدت قاچاق میشوند و اما قلب ما سنگ شده است. مشکل اینجاست که این دختران در قفس مسدود نشدهاند بلکه آنها معمولان دختران فراری در خیابانها هستند که دامنهای کوتاه با لباسهایی نامناسب میپوشند اما بسیاری از مردم آمریکا این دختران را قربانیان قاچاق نمیدانند بلکه آنها را تعدادی افراد بیوجدان میدانند که شیوه زندگی خود را اینگونه انتخاب کردهاند، بنابراین حتی وقتی آنها 14 ساله هستند، ما اغلب اوقات آنها را دستگیر میکنیم و این در حالی است که فرد قاچاقچی آزادانه برای خود در شهر عبور و مرور میکند.
نیویورکتایمز تصریح کرد: در واقع قاچاق انسان در آمریکا و کامبوج بسیار مشابه است و ما باید آن را بپذیریم. دختران نوجوان در خیابانهای آمریکا به طور داوطلبانه خودفروشی میکنند اما آنها اغلب بطور کامل توسط دلالان این حرفه کنترل میشوند.
بر اساس این گزارش، مردم آمریکا اغلب نمیدانند که چگونه دختران نوجوان خودفروش در آمریکا کار میکنند و نمیتوانند این مسئله را درک کنند که این معضل یکی از بزرگترین مشکلات حقوق بشر در آمریکا است. خوشبختانه یک کتاب جدید هولناک با عنوان "دخترانی شبیه ما " به نوشته "راشل لیود " که خود یکی از بازماندگان قاچاق بوده است، پیچیدگیهای صنعت روابط نامشروع را روشن و واضح کرده است.
لیود یک فرد انگلیسی است و ثمره یک خانهای که آکنده از مشکل است، میباشد. بعنوان یک نوجوان، وی ترک تحصیل کرده است و بعنوان یک روسپی کار میکنند .
نیویورکتایمز ادامه داد: یکی از سوالات مبهم که افراد در ذهن خود دارند این است که چرا دختران جوان از دست دلالان این شغل که به آنها حمله میکنند، فرار نمیکنند و تمامی پولهایی که آنها کسب میکنند را نمیگیرند. پاسخ این سوال عدم عزت نفس و نداشتن حق انتخاب و ترس از دلالان این شغل است.
این گزارش میافزاید: اغلب آمریکاییها بر این باورند که قاچاق تنها مختص زنان مکزیکی، کرهای و روسی است که به خانههای فحشاء در آمریکا صادر میشوند، البته این امر صحت دارد اما بزرگترین معضل قاچاق انسان شامل دختران فراری آمریکا نیز میشود.
روزنامه آمریکایی نیویورکتایمز در پایان گزارش خود نتیجهگیری کرد که مأموران پلیس آمریکا باید بیشتر از آنکه بر دختران خودفروش این کشور متمرکز شود، بر دلالان این حرفه متمرکز شوند و این مشکل را رفع کنند و لیود نیز بر این باور است که این دختران آمریکایی مجرم نیستند بلکه قربانی هستند.
بر اساس این گزارش،
و قضات نیز به شنیدن سخنان این دخترها که ظاهرا مجرم هستند اما خود قربانی شدهاند، علاقهای ندارند.
[indent][indent][indent]رهبر معظم انقلاب فرمودند اين مسائل را بدون ملاحظه بگوييد و به صورت باز مطرح كنيد.
خانواده هایی در غرب هستند كه زن با زن و مرد با مرد، زندگي ميكند و يكي از مردها خود را به شكل زن درميآورد و مادر بچه اجارهاي ميشود، اينها علاوه بر اينكه مضحك است دردناك است. بحث رحم اجارهاي، واقعا در اين خانوادهها فاجعهآفرين شده؛ اين بچهها بزرگ كه ميشوند اعتراض ميكنند و كشتار راه مياندازند، در مدارس آدم ميكشند، خودكشيهاي دسته جمعي اينترنتي، مصرف موادمخدر و الكل، همگي ناشي از بيهويتي است.
حقوق بشر اينجا كجاست؟
[/indent][/indent][/indent]
سلام
مشکل دنیای امروز مشکل نگاه غلط به انسان و بلکه بالاتر از این نگاه غلط به کل هستی است . اگر بگوییم مشکل دنیای امروز کفر و الحاد در رنگ و لعابی نو است سخن گزافی نیست .
اگر امروز ما دنیا را به خداپرستی دعوت کنیم عجیب نیست . در دنیای پر مدعای امروز باز اولین دعوت ، دعوت به خدا و نگاه الهی به هستی است . تنها راه درمان یکتاپرستی است .
موفق باشید
اين همه محروميت و اسارت و تبعيض و ستم، بطور طبيعي سبب پيدايش جنبشي زن مدارانه در جهت آزادي هاي زن از يک سو، و برابري و تساوي او با مرد از سوي ديگر، شد که به دليل خاستگاه انفعالي و واکنشي آن، اين بار به نوعي ديگر، زنان را به اسارت کشيد و به آنان ستم نمود. استاد شهيد مرتضي مطهري در اين زمينه مي نويسد: «نهضتي که در اروپا براي احقاق حقوق پايمال شده زن صورت گرفت به دليل آن که دير به اين فکر افتاده بودند، با دستپاچگي و عجله زيادي انجام گرفت. احساسات مهلت نداد که علم نظر خود را بگويد و راهنما قرار گيرد. از اين رو تر و خشک با يکديگر سوخت. اين نهضت يک سلسله بدبختي هايي را از زن گرفت و حقوق زيادي به او داد و درهاي بسته اي را باز کرد اما در عوض، بدبختي ها و بيچارگي هاي ديگري براي خود زن و براي جامعه بشريت به وجود آورد». افزون بر آن، در جريان همين جنبش نيز دست ناپيداي مرد خودخواه و پول پرست و لذت جوي غربي بشدت مؤثر بود. از يک سو و در شرايط گسترش تکنولوژي و تاسيس کارخانه هاي بزرگ براي دستيابي به نيروي کار ارزان، مالکيت زن را به رسميت شناخت، تا بهتر بتواند از او به عنوان کارگر استفاده کند به همين جهت، بي توجه به ويژگي خاص زنان، آن چنان او را در حقوق کار(و به عبارت بهتر در تکليف کار) همسان و همسنگ مردان پنداشت و کارهاي سنگين صرفا مردانه را در کارخانجات بر او تحميل کرد که فرياد پشيماني اين دسته از زنان غربي را از شعار تساوي حقوقي با مردان، بلند ساخت.و از سوي ديگر با فرياد شعار آزادي و رهايي زن، به گونه افراطي، بيش از آن که او را از اسارت مرد آزاد سازند، از قيد و بند اخلاق گسستند. مرد سالاران غربي، حتي براي کامجويي خياباني خويش با نام آزادي آن چنان برنامه ريزي کردند که زنان در کوچه و خيابان، در اداره و کارگاه، با آرايش و خودنمايي لذت مردان را تأمين کنند. نتيجه طبيعي چنين افراطي، فساد گسترده اي است که دامن گير غرب شده است به گونه اي که آن چنان نهاد خانواده را در معرض تزلزل و نابودي قرار داده است که هم اکنون براي انسان سعادت طلب و کمال جوي غربي، سخن از حفظ کيان خانواده، شيرين ترين سخن و بهترين شعار محسوب شده و گوينده ي آن به عنوان انسان مطلوب و ناجي بشر مطرح مي شود. از همين رو، چندي است که مجددا نهضت هاي ديگري به عنوان نهضت دفاع از حقوق زن به راه افتاده است تا از اين ظلم و اسارت جديد جلوگيري کند. چرا که با آن نهضت عجولانه قديم، هم کرامت زن در نتيجه ابتذال اخلاقي از دست رفت و هم در اثر اين بي کرامتي و بي ارزشي، مردان به زنان بي رغبت شده و به هم جنس گرايي روي آورده و در نتيجه نهاد خانواده بشدت آسيب پذير گشت.
بحران بهره کشی جنسی از کودکان در آمریکا
گزارش های جدید حقایقی تکان دهنده از قاچاق انسان و بهره کشی جنسی از کودکان را در آمریکا افشـــا کرده است.
[FONT=Arial Narrow]به گزارش شبکه تلویزیونی فاکس نیوز، مقامات اف.بی.آی در شهر آتلانتای ایالت جرجیا که بیشترین شمار روسپی گری کودکان را دارد، در تلاش هستند تا با قاچاق انسان که ریشه این مشکل در آن نهفته است، برخورد کنند.
[FONT=Arial Narrow]به گفته مقامات آمریکا، بعد از آتلانتا، شهرهای دیگر مانند نیویورک، سانفرانسیسکو، میامی و واشنگتن دی سی پایتخت آمریکا از جمله دیگر شهرهایی هستند که در آن این معضل بیش از دیگر نقاط آمریکا به چشم می خورد. به گفته مقامات آمریکایی، دخترانی که سن آنان گاه به دوازده سال نیز می رسد، برای روسپی گری به آمریکا قاچاق می شوند. بسیاری از این دختران به زور یا با ترفندهای گوناگون به دام قاچاقچی های انسان می افتند و سر از مکان های فساد در می آورند.
[FONT=Arial Narrow]در بیشتر موارد، برای کودکان قاچاق شده، آتلانتا کانون و گذرگاه ورود به آمریکا به شمار می آید و با توجه به اینکه مافیای قاچاق انسان در این کشور آنان را بعد از مدتی کوتاه به نقاط دیگر منتقل می کند، رهگیری آنان برای تحقیقات بیشتر یا نجات آنان دشوار و گاه امکان ناپذیر می کند.
[FONT=Arial Narrow]براساس آمارها
[FONT=Arial Narrow] ماهیانه بین چهارصد تا پانصد دختربچه در جرجیا بهره کشی جنسی می شوند و برخی از گروههای انساندوستانه و مذهبی که پیشتر برای کمک به زنانی که از آنان بهره کشی جنسی می شود، در کشورهایی مانند تایلند فعالیت می کردند، اکنون متوجه جرجیای آمریکا شده اند.
[FONT=Arial Narrow]این گروهها مکان هایی نیز برای بازپروری و درمان روانی افرادی که مجبور به روسپی گری شده اند، باز کرده اند.
[FONT=Arial Narrow]برخی از کارشناسان این گونه بهره وری از دخترانی را که به آمریکا قاچاق می شوند، برده داری جدید نام می برند. از دیگر سو نتایج مطالعات جدید در آمریکا نشان می دهد از هر چهار دختری که به سن هجده سالگی می رسند، یک دختر مورد آزار جنسی قرار می گیرد و امید به زندگی برای دختر بچه هایی که مجبور به روسپی گری می شوند، هفت سال است و بیماری ایدز یا قتل مهم ترین عامل مرگ در میان آنان است. /www.jahannews.com
آنها زن را از زنیّت انداخته ، مادری را ازاو گرفته و وسیله لذت جویی قرار داده اند و باعریان و لخت کردن در جلو دوربین های فیلمبرداری از او حیوان و جانداری برای بهره بری جنسی ساخته اند. در واقع مقام زن را از مقام انسانی به پست تر از حیوانات و چهار پایان تنزل داده اند.شما در کجا حیوانات را به این زشتی در مسایل جنسی دیده اید که غربی ها اززن امروز ایجاد کرده اند.
غربيها همچنين با نگاه صرفاً شهواني به زن، او را وادار به انجام کارهاي شنيع و کثيفي کردند که موجب فروپاشي اخلاقي مغربزمين شده است. به اصطلاح جامعهشناسان و روانشناساني همچون «زيگموند فرويد» نيز با ارائه ايدههاي مزخرفي چون آزادي کامل رفتارهاي جنسي، موجب بيشتر فروغلتيدن مردم غرب در باتلاق فساد شدند که زنان از اين ايدهها بسيار آسيب ديدند. اينک به زن در غرب چون يک کالاي تزئيني يا مبلّغ اجناس و وسايل و کالاها براي فروش بيشتر نگاه ميشود و غربيها اين فرهنگ منحرف را با شبکههاي ماهوارهاي منحط خود به ساير کشورهاي دنيا نيز صادر نمودهاند. اکنون فرهنگ فاسد غربي که زن را تا حد يک موجود براي لذتجويي بيشتر و کامروايي افزونتر، پايين آورده است، در بسياري از نقاط جهان ترويج ميشود و سعي ميکند قبح و زشتي اين رفتار ناپسند با جنس مؤنث را از بين ببرد.