جنب شدن در خواب و غرغره کردن اب روزه را باطل می کند ؟
تبهای اولیه
جنب شدن در خواب و غرغره کردن اب روزه را باطل می کند ؟
سلام بنده سحری خوردم و خوابیدم متاسفانه بیدار شدم دیدم جنب شدم هنوز هیچ چیزی نخوردم! میخواستم بدونم ایا روزه من باطل شده است ؟ وقتی توی حمام برای غسل رفته بودم گلوم شدیدن می سوخت یکم اب غرغره کردم ایا روزه ام باطل شده است ؟ ممنونم
سلام بنده سحری خوردم و خوابیدم متاسفانه بیدار شدم دیدم جنب شدم هنوز هیچ چیزی نخوردم! میخواستم بدونم ایا روزه من باطل شده است ؟
جنب شدن غیر اختیاری بعد از اذان صبح :روزه را باطل نمیکند فقط باید برای نماز غسل کند
اما اگر قبل از اذان صبح جنب شد در صورتی که فرصت دارد باید قبل از اذان صبح غسل جنابت را انجام دهد و اگر فرصت برای غسل نیست تیمم کند و اگر وقتی متوجه شد دیگر اذان را گفته بودند فقط برای نماز باید غسل کند و روزه اش صحیح است بطور کلی انچه موجب ابطال روزه است باقی ماندن عمدی بر جنابت است تا اذان صبح.
وقتی توی حمام برای غسل رفته بودم گلوم شدیدن می سوخت یکم اب غرغره کردم ایا روزه ام باطل شده است ؟ ممنونم
غرغره کردن بخودی خود موجب بطلان روزه نیست بله اگر اب از حلق او عبور کرد و فروداده شد و معمولا با غرغره اب از حلق عبور میکرده روزه اش صحیح نیست و باید قضا کند ضمن اجتناب از مفطرات در طول همین روز .
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام
اگر در حین مسواک زدن اذان گفته بشود
رطوبت یا آب باقی مانده در اثر مسواک زدن فروداده شود روزه را باطل می کند؟
اللهم عجل لولیک الفرجسلام
اگر در حین مسواک زدن اذان گفته بشود
رطوبت یا آب باقی مانده در اثر مسواک زدن فروداده شود روزه را باطل می کند؟
[FONT=microsoft sans serif]اگر مقارن داخل شدن وقت اب در دهان باشد باید ان اب را از دهان خارج کنید
[FONT=microsoft sans serif] [FONT=microsoft sans serif] [FONT=microsoft sans serif]اگر کسی با تحقیق از داخل شدن وقت یقین کند وقت داخل نشده و چیزی بخورد بعدا خلافش ثابت شود
(یعنی بفهمد وقت اذان شده بود) روزه اش صحیح است (توجه :تحقیق در اینجا بمعنای انست که با نگاه به اسمان متوجه شود که صبح صادق طلوع نموده ولی اگر نگاه به ساعت باشد این تحقیق مورد قبول اکثر مراجع نیست به جز ایت الله مکارم که چنین تحقیقی را قبول دارند) ولی اگر بدون اين كه تحقيق كند صبح شده يا نه، كارى كه روزه را باطل مىكند انجام دهد، بعد معلوم شود صبح بوده باید روزه را بگیرد و قضای روزه ی ان روز هم بر او واجب است البته کفاره ندارد.
ب