در مشاجرات خانوادگی حق با کیست؟
تبهای اولیه
[="Tahoma"][="Black"] .
اصولا بحث ها چند نوع هستن
نوع اول –اون بحث هایی که اخرش مشکل حل میشه:frind: و همه با یه خداخافظی اینجوری :khandeh!:و دلی سرشار از ارامش روحی:doosti: از همدیگه جدا میشن..که جا داره واسه این خانواده ها یه کف مرتب زد ..اینجوری :Kaf:
نوع دوم –اون بحث هایی که اخرش به دلخوری :geristan:و یه خداحافظی:Ghamgin: زیر لبی و دلی سرشار از حرف های ناگفته :geryeh:که منجر به قهر چند روزه میشه:Nashnidan: از هم دیگه جدا میشن
و نوع اخر –اون بحث هایی که اولش بحثه :Ealam:.اما اخرش به کلانتری :gun:و سر شکسته :Box:و صورت زخمی و پیراهن پاره:jangjoo: و دکمه های کنده شده :Shekastan Del: ختم میشه
خب این تا اینجاش
اما اصل موضوع و حرف من یه چیز دیگه اس :Sokhan:
توی همه ی این بحث ها ..:pir:.چه تو خانواده ی اقا .:chakeretim:..چه خانواده ی خانوم:makhfi: ..پیش بیاد ...همسر حق دخالت داره یا خیر :Gig:..خانوم:makhfi:حق داره از حق همسرش دفاع کنه ..:cry:.اقا :chakeretim:میتونه توی بحث از خانوم حمایت کنه ؟:gun:
یا نه ..میگید مشکل خانوادگیه پس به من ربطی نداره :khandan:
.
.
.
پاسخ چیست؟
:soal:
[="][/]
کارشناس بحث: استاد حامی
قابل توجه:
موضوع جهت بحث و تبادل نظر میان کاربران باز گذاشته می شود.
خواهشمندم فقط در موضوع اصلی تاپیک مطلب ارسال نمایید
و از هرگونه بحثهای حاشیه ای و نیز گفتگوهای دونفره خودداری نمایید.
با تشکر
:Gol:
.اقا میتونه توی بحث از خانوم حمایت کنه ؟
یا نه ..میگید مشکل خانوادگیه پس به من ربطی نداره
سلام
بستگی به خیلی چیزها داره.
بعضی چیزهاست که صرفاً خانوادگیه و همسر نباید دخالت خاصی توش بکنه.
بعضی وقتها لازمه که همسر دخالت مستقیم داشته باشه.
بعضی وقتها دور ایستادن و شرکت کردن نامحسوس در بحث ها لازمه.
همه چیز بستگی به شرایط حاکم بر اون خانواده، تفاهم بین زن و شوهر، نوع بحثی که در جریانه، موقعیت زمانی و... داره.
نمیشه یک نظر واحد داد.
[="Tahoma"][="Black"]من دو تانظر دارم
اولیش اینکه
خانوم یا اقا حق دخالت ندارن
بالاخره روزی روزگاری این بحث ها تموم میشه رو سیاهیش میمیونه واسه زغال[/]
من اصولا نمی تونم از حق خودم دفاع کنم چه رسه به حق دیگری
تا یه بحثی پیش میاد توی دلم خالی می شه...:Moteajeb!:
بده ولی خوب چه میشه کرد:Ghamgin:
خدا نصیب نکنه
حق رو کسی میدونه که خودش مظهر حق باشه ....
ما که حق رو نمی شناسیم، چه برسه به اینکه بخوایم حق رو به کسی بدیم یا ندیم !!!
واقعا قضاوت در این جور مواقع کار دشواریه .... برای قضاوت کردن باید تمام جوانب رو برسی کنی و علم کافی داشته باشی ،عادل باشی،بی طرف باشی و .... سپس قضاوت کنی
اولش خوب توضیح دادید...اما آخرش و رها کردید...آخه بستگی داره بحث راجع به چی باشه...خییییییییییییلی مهمه
سلام به نظر من زن وشوهر خيلي بهم نزديكن آنقدر كه گاهي يه نفر محسوب ميشن در مواردي كه زن ببينه داره به مردش توهين ميشه بايد از حق همسرش دفاع كنه چون اين وظيفه هر زني هست چرا كه جهاد اكبر زن همسرداريه . ومرد نيز اگه از حق زنش دفاع كنه مطمئنا زن خوشحال ميشه. ورابطشون قويتر. ولي گاهي اوقات مواردي هست كه خود زوجين دوست ندارند زوجشون تو بحثهاي خصوصي خانوادگي شركت كنن كه اين بحثش فرق ميكنه وبايد رعايت بشه.
[="Tahoma"][="Black"]سلام به نظر من زن وشوهر خيلي بهم نزديكن آنقدر كه گاهي يه نفر محسوب ميشن در مواردي كه زن ببينه داره به مردش توهين ميشه بايد از حق همسرش دفاع كنه
:Sokhan:سلام به نظرمن این سوال،جوابش کاملابستگی به این داره که کجامطرح بشه،مثلا اگرخانواده ی خانم یاآقا به همسرش توهین کند خانم یاآقا موظف به رفع بدگمانی نسبت به همسرش میباشد.حال اگربحثی کاملا مربوط به خانواده خانم یاآقا باشد(مثل نگهداری ازپدریا مادرپیر)همسراوحق دخالت ندارد حتی حضورهمسردرمجالسی که به همین مناسبت ها برگذار میشودلزومی ندارد:Gol:
سلام بر شما
و تشكر از افرادي كه بحث را مطالعه كردند و يا در بحث شركت كردند.
به قول جناب علي نسخه واحدي نمي توان پيچيد عوامل مختلفي در اينجا قابل طرح است.
برخي مشاجرات مقطعي است و زود سر و ته آن جمع مي شود و در واقع موضوع مهمي نيست. خب اين جور مواقع بهتر براي حفظ حرمت ها اصلا تغافل كرد و وانمود كرد كه در جريان نيستيم. در برابر لازم است همسر را دعوت به صبر و گذشت كنيم.
در برخي موارد ممكن است سخن ما در رفع كدورت ها «اثر گذار» باشد خب بايد با ترفندهاي زيركانه وارد عمل شد و آتش معركه را خاموش كرد.قرآن ميگويد «[HL]أَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ[/HL]»، اصلاح کنيد بين اينهايي که قهر هستند، بعد ميگويد «[HL]لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ[/HL]» (حجرات،10 )مورد رحم قرار ميگيريد.
اگر خانواده همسر به طور غير صريح يا صراحتا ما را هم در مشاجرات دخيل مي دانند و باورشان اين است كه ما در مشاجرات نقش زيادي داريم لازم است در فضايي آرام سوء تفاهم ها را برطرف كرد و اگر «واسطه امين و با نفوذ و راز دار» در فاميل وجود دارد بايد از او كمك بگيريم تا مشاجرات را حل و فصل كند.
گاهي لازم است زيرك باشيم و بحث را تعطيل كنيم ولي وقت خاصي مثل اعياد، بيماري ها، مرگ نزديكان و...كه زمينه مساعدتر است زمينه آشتي را فراهم كنيم.
پاسخ با سوال .با سلام. اگه بدونیم در مشاجره بین زن و شوهر حق با زن است و شوه زور می گود و ظلم می کند دز صورتی که با هیچروشی نتواناشتباه شوهر ا به و فهمان به دلیل اینکه حاضر نیست از اشتباه خود دست بردارد و به خاطر غرورش کوتاه بیاید وحتی تا آجا یش رود که بهزن تهمت نا روا ند چگونه می توان ا چنین کسی رفتار کرد و چاره چیست؟ با تشکر
پاسخ با سوال .با سلام. اگه بدونیم در مشاجره بین زن و شوهر حق با زن است و شوه زور می گود و ظلم می کند دز صورتی که با هیچروشی نتواناشتباه شوهر ا به و فهمان به دلیل اینکه حاضر نیست از اشتباه خود دست بردارد و به خاطر غرورش کوتاه بیاید وحتی تا آجا یش رود که بهزن تهمت نا روا ند چگونه می توان ا چنین کسی رفتار کرد و چاره چیست؟ با تشکر
سلام
به نظرم باید موضوع مشاجره را نزد یک مشاور متدین(ترجیحا زن) ببرید تا با سئولات بیشتر رفتار شوهر را ریشه یابی کند و راهکار مناسبی ارائه دهد.
ولی به طور کلی ممکن است اگر ابتدا سکوت کنید تا او آرام شود و در موقعیت مناسبی از خود دفاع کنید بهتر باشد
مطالعه در مورد خصوصیات همسران هم برای شناخت صحیح از علت مشاجره و اتخاذ روش برخورد مناسب لازم است.
سلام خب من اول ته توی قضیه رو در میارم ببینم حق با کیه بعد با گوشزد کردن درستی حرف فرد به دیگران سعی میکنم بحث رو به سمت اشتی ببرم.البته یهو دیدی حق با همسرت بود وخانوادش ادمای زورگو. من باشم تواین مواقع به شدت پشت همسرم می ایستم.ولی بازم میگم باید اول حرفا روشنید وبا قضاوت درست پیش رفت.بالاخره پای شریک زندگی ادم وسطه ادم نمیتونه دور بشینه وچیزی نگه.:Gol: