زیارت عاشورا
تبهای اولیه
سلام علیکم
خدمت همه شما سروران خسته نباشید عرض میکنم. 3تا سوال داشتم ؟
1 :آیا زیارت عاشورا رو به نیت آمرزیده شدن از گناهان نزد خدای متعال و براورده شدن حاجات دنیوی ختم 40 روزه بگیریم اشکال دارد؟( منظور رفع مشکلات و گرفتاریهای مادی)
2: بهتر است در چه ساعاتی زیارت را بخوانیم؟ در طول روز یا شب؟
ممنون و متشکر ... التماس دعا :Gol:
البته این زیارت دارای خواصی است ومی توان حاجات خویش را در نیت بیان نمود ، این زیارت که از احادیث قدسیه ای است که به همین ترتیب، از زیارت و لعن و سلام و دعا، از حضرت احدیّت به جبرئیل امین و از او به خاتم النبیین صلی الله علیه وآله وسلم رسیده است (و به حسب تجربه، مداومت در خواندن آن در چهل روز یا کمتر، در برآورده شدن حاجات و نیل به مقاصد و دفع دشمنان بی نظیر است.)
صفوان می گوید: امام صادق علیه السلام به من فرمود:
بر خواندن این زیارت (عاشورا) مواظبت کن. پس به درستی که من، ضامن قبولی زیارت کسی هستم که از دور و نزدیک، این زیارت را بخواند، که سعی او مشکور باشد، سلام او به آن حضرت برسد و محجوب نماند و حاجت او از طرف خدا برآورده شود و به هر چه که خواهد برسد و خدا او را نومید نگرداند.
مفاتیح الجنان، چاپ اسوه، ص 760.
در مورد زمان خواندن آن گرچه زمان خاصی گفته نشده اما بیشتر در سیره علما وبزرگان صبح وقبل از طلوع بخاطر آرامش وسکوت آن مطلوب است.
پس به درستی که من، ضامن قبولی زیارت کسی هستم که از دور و نزدیک، این زیارت را بخواند
چه جمله قشنگیه کلی امید داد بهم
همیشه فکر میکنم قران یا زیارتی رو که میخونم بی تاثیره و خدا بهش توجهی نمیکنه و همه اینا بی تاثیر خواهد بود
خیلی به دلم نشست
دم امام صادق گرم دلمونو شاد کرد