معرفی قاریان ایرانی با تصویر
تبهای اولیه
به نام خدا
با سلام
در این تاپیک تنی چند از قاریان ایرانی را معرفی خواهد شد.
==========================================
[="Arial Black"][="DarkRed"]
[="Navy"] متولد 1345 تهران ،
تحصيلات : کارشناس علوم قرآن و حديث،
شغل : عضو شوراي عالي قرآن صدا و سيما ،
نام اساتيد : مرحوم محمدي ، مولائي و عليمرداني .
شروع فعاليت : او ابتدا با نوارهاي قاريان مصري و تقليد از آنها شروع کرد. وي سپس از محضر استاد مرحوم حاج بيوک محمدي کسب فيض کرد. بعد از چندي به جلسات ديگر راهنمايي شد و پس از آن نزد استاد عليمرداني به فراگيري يک دوره کامل تجويد تئو ري پرداخت و پس از گذشت چند ماه که آمادگي بيشتري پيدا کرد به جلسه استاد مولائي معرفي شد. [/]
[="Arial Black"][="DarkRed"]
[="Navy"]
متولد 1344 مشهد مقدس،
تحصيلات : کارشناس علوم قرآن و حديث ،
شغل : کارمند ،
شروع فعاليت : او از هفت سالگي شروع به تلاوت قرآن کرده است و از سن 11 سالگي رسماً مديريت برخي از جلسات آموزش قرآن را به عهده داشته است.
پناهي كه در زمان تولد به دليل عدم درست تشخيص پزشك به دليل طب فلج اطفال بدن خود را فلج ميبيند با تلاشهاي بسيار زياد خانواده فلجي در دو پاي وي باقي ميماند و پناهي از همان خردسالي از ناحيه دو پا فلج كامل ميشود. اين نقص عضو خدشهاي بر همت بالاي جواد پناهي وارد نميكند و وي با تلاشهاي بسيار زياد به فراگيري قرآن در زمينه قرائت ميپردازد و پس از طي مقاطعي در مسابقات كشوري و بينالمللي شركت ميكند. وي در مسابقات بينالمللي ايران به مقام اول دست پيدا ميكند و باز هم با شركت در مسابقات بينالمللي سوريه مقام اول خود را تكرار ميكند.
همچنين پناهي بارها به كشورهاي خارجي به عنوان قاري دعوت شدهاست كه از اين بين ميتوان به كشورهاي بنگلادش، سوريه، لبنان، تركيه، كويت، آلمان، اسپانيا، ايتاليا، بلژيك، هلند، انگلستان، فرانسه، آفريقاي جنوبي و ...نام برد.[/]
[="navy"]متولد 1349 تهران ،
تحصيلات : ديپلم ،
شغل : آزاد ،
نام اساتيد: موسوي ، اربابي ، خدام حسيني و سيف ،
شروع فعاليت :از حدود شش سالگي با بعضي از سوره هاي کوچک آشنا شد و قرائت قرآن کريم را از اوايل تحصيل در دبستان و در سن هشت سالگي آغاز کرد و از ده سالگي به طور فني تلاوت و حفظ بعضي از اجزاي قرآن کريم را شروع نمود. او علاوه بر قرائت قرآن کريم با جمعي از دوستانش گروه تواشيح و همخواني (قدر ) را تاسيس کرد و به مديحه سرايي نيز مي پردازد. [/]
میل به قرآن در کودکی
شهریار پرهیزگار در سال ۱۳۵۲ که ۹ سال بیشتر نداشت با شنیدن چند تلاوت زیبا از مسابقات جهانی در مالزی که از طریق تلویزیون پخش میشد مجذوب تلاوت قرآن شد. بخصوص تلاوت محمد تقی مروت که رتبه نخست آن سال را کسب کردند بر او اثری ویژه گذاشت و زندگی آیندهاش را در مسیر قرآن رقم زد. آقای شهریار پرهیزکار، روخوانی و روانخوانی و مباحث اجمالی در زمینه تجوید مقدماتی را در محضر استاد ادیب و تجوید و صوت و لحن قرآن کریم را همزمان در جلسات محمد تقی مروت آغاز کرد و سپس با راهنمایی استاد، در جلسات درس استاد مولایی حضور یافت و بدین ترتیب حفظ قرآن را آغاز کرد. وی اولین بار به صورت رسمی در مسابقات قرآنی که در سال ۱۳۵۶ در مسجد لالهزار و در مقابله با رژیم پهلوی برگزار شد به تلاوت پرداخت و در این مراسم که بسیار با شکوه برگزار شد آیاتی از سوره مبارکه یوسف را به زیبایی تلاوت کرد.
او پس از دریافت دیپلم، در دانشگاه شهید بهشتی تهران در رشته نرمافزار کامپیوتر تحصیل خود را آغاز کرد و مدرک کارشناسی را دریافت نمود و در سال ۱۳۶۹ ازدواج کرد که ثمره این ازدواج دو فرزند به نامهای فاطمه و مهدیهاست.
شهریار پرهیزگار قرآن را در طول سه سال در جلسات حفظ استاد مولایی از حفظ کرد و در بسیاری از مسابقات داخلی و خارجی، رتبههای ممتاز کسب کردهاست.
او در سال ۱۳۶۲ در مسابقات بینالمللی جمهوری اسلامی ایران در حفظ ۱۵ جزء رتبه نخست را کسب کرد؛ همچنین در سال ۱۳۶۴ در حفظ ۲۰ جزء رتبه دوم را در کشور عربستان بدست آورد.
شهریار پرهیزکار در سال ۱۳۶۶ هم در رشتهٔ حفظ کل قرآن در مسابقات بینالمللی ایران شرکت کرد و رتبه نخست را در این مسابقات از آن خود ساخت. او در سال ۷۱ نیز به رتبه نخست مسابقات کشور عربستان در رشته حفظ کل دست یافت.