هشــــدار !! __ حواستون رو در دنیای مبهم مجازی بیشتر جمع کنید =>شکـار دختران دمبخت در اینترنت
تبهای اولیه
بسم الله الرحمن الرحیم
•*• هشدار ویژه به همه
~~~~~~~پست شماره (١)~~~~~~~~
افرادی مذهبی نما اقدام به تشکیل گروه میکنند و تحت عناوین مذهبی بصورت مختلط اقدام به دعوت میکنند و متأسفانه دیدم که در صفحه خصوصی جنس مخالف اقدام به گرفتن اصل(همان سن و سال و محل زندگی) میکنند و همین شروع اول برای ایجاد ارتباط است و اگرچه سربسته میگویم اما توجه داشته باشید که ٩٩٪اینگونه ارتباطات به پیشنهاد طرح برادر و خواهر هستیم ختم میشود(شامل حال متأهلین هم میشود) اما باتوجه به فضای مجازی و اینکه نوع مشکلات خانوادگی به طرف مقابل نزدیک میشوند و چگونه در زندگی طرف رخنه میکنند و آبرو و حرمت زندگی ها رو میریزند جای بحث ﺩﺍﺭﺩ ... اولین مخاطب من همیشه خانم ها به خصوص متأهلین که پایه های استوار جامعه هستین ...:
١-هستن افراد مذهبی نما که با پروفایل خانم میان جلو و بعد از اینکه شما خانم ها رو در قالب بیان درد دل تخلیه اطلاعاتی از مشکلات خودتون میکنند و بعد از اعلام جنسیت مذکر در نهایت شمارو تهدید و اعمال فشار روحی و روانی میکنند...
٢-هستن افرادی که منتظر تخلیه عقده های روانی و خانوادگی خودشون بر سر شما خانم ها میکنند...
٣-هیچکسی برادر واقعی شما نمیشود و اینو بدونید جز خداوند کسی ﻣَحرَﻡِ اسرار شما نمیباشد...
٤-هستن افرادی که درقالب مذهبی بودن عقاید شمارو تغییر داده و از دین اسلام جدا کنند...
5 -هستن افرادی که منتظر زدن تیشه به ریشه زندگی شما هستن...
٦-هستن افرادی که خیانت کردن به شوهرتون رو با روش خاص و البته هوشمندانه امری طبیعی جلوه بدهند...
٧-هستن افرادی که در قالب کمک فکری دادن و طرح دو تا حرف با کلاس توجه شما رو برای ایجاد ارتباطی از روی هوس و افکار پلید جلب کنند...
لذا لازم به ذکرهستش خدمتتون بگم گروه مذهبی بودن مشکلی نداره و البته خوبه اما مواظب باشید در دام افراد مذهبی نما نیوفتید و عفت و حیای شما گرفته نشود ...
منبع :
نقل قول
مربوط به کاربری فعال در فضای مجازی
چرا دید دیگران را نسبت به آدمهای مذهبی خراب میکنیم؟!
اینجانب به شخصه افراد مذهبی را دوست میدارم و روی چشم جا دارند و به نظر من آدم مذهبی واقعی اشکالی در رفتار و گفتار و کردارش وجود ندارد و در خوب بودنش بحثی نیست.
•*• پُست ویژه برای همه •*•
*****************************************
~~~~~~~پُست شماره (٢)~~~~~~~~~
خدمتتون عرض میکنم اینه که باتوجه به حمایت بنده از خانم ها الان برخودم لازم دونستم اعلام کنم هستن خانم هایی که باتوجه به فعالیت
خودشون در گروه های مذهبی از عکسهایی برای پروفایلشون انتخاب میکنند
که شخصیت بانوی ایرانی رو زیر سوال میبره و در اصل این اجازه رو به هرکسی میده که در صفحه خصوصی ورود کرده و استارت شروع روابطی جدید را بزنه و البته که از روی هوس و با الفاظی مثل خواهرم چه عکسی خوبی انتخاب کردی و میشه باهم آشنا بشیم و غیره رو به کار بگیره ...!!! این عکس هایی که بعضی از خانم ها برای پروفایل انتخاب میکنن شاید خوب ندانند که فلان تصویر مربوط به چه شخصی از اون سر دنیاست و چگونه فعالیتی داره ...
گاهاً مشاهده شده همون تصویر متعلق به فردی هتاک و از طرفداران اصلی همنجسگرایان هستش ...!!! لذا شما دقت بیشتری داشته باشید که از این همه عکس های طبیعت مثل انواع گُلها و یا از تصاویر شهدا انتخاب کنید که ناخواسته ترویج گناه و معصیت نکنید ... اما نکته دیگه اینکه آقایون محترم اگر به این معتقدی که ناموس شما باید حتی در فضای مجازی در امان باشه پس لطف کُن بقیه خانم ها رو ناموس خودت بدون و نیازی به گرفتن اصل (همون سن و سال و محل زندگی ) نکن و به فرمایشات حضرت علی (ع) توجه کُن که هرآنچه برخود می پسندی بر دیگران هم بپسند ... هیچ کس خوشش نمیاد شما حتی برای یک دقیقه برادر مجازی ...!!! ناموسش بشی ...
خانم محترم هیچ کسی داداش واقعی شما نیست...
آقای محترم سعی کُن از مطالب به اشتراک گذاشته شده در گروه استفاده کُنی برای تشکر کردن نیازی به تشکر در صفحه خصوصی اون خانم نیست ...
امیدوارم کسی علیه بنده جبهه نگیره ، چون واقعیت همینه و اینها همه جهت پیشگیری هستش
سلام
کاملا باهاتون موافقم ...
در راستای تایید فرمایشات جنابعالی مثال عینی میزنم اول دنیای واقعی : یکیش پسری بودکه ادعای خواستگاری داشت و به دوستم پیشنهاد داد این اقا ظاهرا خیلی مذهبی بود توی بسیج بود و حتی گاهی لباس هایی می پوشید که عکس رهبرو شهدا روش بود و حتی تو حرفاشم دراین مورد باهاش خیلی حرف میزدو از معتقد بودنش میگفت دوستم بااینکه مذهبی نبود ولی به ادمای مذهبی خیلی اعتماد داشت و میگفت امکان نداره دروغ بگه خلاصه چندوقتی باهم درارتباط بودن چون هردو درگیری داشتن یه جورایی دستشون بسته بود وخب نمیتونست ازش بخواد بیاد خواستگاری ومن همیشه میگفتم ربطی نداره به درگیری هاتون لااقل امتحانش کن و ببین چقدر پای حرفشه واقعا میاد خواستگاری یانه!!! خلاصه گذشت تا اینکه این خواست امتحانش کنه به روش خودش البته ،خلاصه یه برنامه ریخت و چندوقتی سرکارش گذاشت و اخرم قرار گذاشت و اقام اومد سر قرار ... کسی که ادعای مذهبی بودن و فقط وفقط ازدواج میکرد!
اما مذهبی نمای مجازی!
ادمای مذهبی نما توی دنیای مجازی به نظرم بیشتر دیده میشن مخصوصا توی سایتای مذهبی و شبکه های اجتماعی توی گروههای مذهبیش بیشتر حضور دارن ...
به نظر من دخترا کمتر تمایل دارن اینجوری رفتار کنن یعنی اگه مذهبی نباشن نمیتونن خود دیگری به نمایش بزارن و جوری رفتار کنن که مطابق رفتارای مذهبیا باشه و اصولا اگه بیان جاهای مذهبیم،غیر مذهبی بودنشو پررنگ ترم میکنن و یه جورایی جار میزنن ...
ولی اقایون ... واقعا نمیشه شناخت طرف مذهبیه یا نه !
حتی اگه تمام حرفاش تیپش پیاما پستا مذهبی باشه باز ممکنه فقط ظاهری باشه و اون روی سکه چیز دیگه ای باشه ...
اگه توی سایتا و شبکه های اجتماعی عضو باشین اینو بیشتر درک میکنین ...
کاری ندارن طرف حرف زدنش چه جوریه عکس پروفایل اهنگ و پستاش مذهبیه ...
یه عده کلا با ترفند مذهب میان جلو...
درباره مسائل مذهبی حرف میزنن احترام و فاصله حفظ میکنن ذره ای بی ادبی وگستاخی توی حرفاشون نیست ادعای به چشم خواهری دیدن میکنن و کلا کارایی میکنن که به ذهن ادمم نمیرسه این شخصیت نیت وهدف دیگه ای داشته باشه ...
ولی خب به نظرم هرجورم باشه طرف تو همین دنیای مجازیم بایه رفتارایی لو میره تهش مخصوصا وتی به نیت وهدفش نرسه و طرفش به این سادگیا خام نشه ...
بالاخره تظاهر تاکی؟؟؟ یه جایی خود واقعیشو رو میکنه ...
کلا دنیای مجازی واقعا مجازیه!!! شخصیتاش حقیقی نیستن ! شخصیت دلخواه افراده... هیچوقت نمیتونی اعتماد کنی این ادم، واقعا همینی هست که نشون میده ...
کلا من که یه مدت توی شبکه های داخلی فعالیت میکردم وحتی توی بعضی از سایتای مذهبی شاهد ادمای دورو و مذهبی نما بودم که رفتارایی میکردن که خیلیا به حساب مذهبیا میزاشتن و مذهبی ای اگه بودی متنفرمیشدی از این قشر چه برسه به بقیه ...
و به این نتیجه رسیدم ادم بهتره خودشو تو محیط خطر قرار نده به خاطر دوتا مطلب مذهبی که میتونه از جاهای دیگه م استفاده کنه بیاد چنین جاهایی ... و کلا همه جاعضویتمو لغو کردم چون توی دنیای مجازی هیچ حقیقتی نیست و اکثرا متاسفانه دنبال اهداف دیگه....
شکـار دختران دمبخت در اینترنت
[=book antiqua]به گزارش جام جم آنلاین، زنان قربانی خواستگاران قلابی میشوند و پس از گرفتار شدن در دامهای شیطانی زندگی خود را از دست میدهند و مردان هم قربانی مردان زننما یا مجرمان زن میشوند و دارایی خود را بر باد میدهند.
همه این موارد در مدتی کوتاه نشان از ناهنجاری بزرگی در جامعه امروز دارد ناهنجاریای که بارها و بارها تاکید شده بهدلیل ناآگاهی، کوتاهی دستگاهها و شیوه غلط تربیتی خانوادهها و عواملی از این دست گستردهتر میشود.
آنچه مسلم است توجه به نکته مهمی به نام معضلات متعدد شبکههای مجازی و دنیای بیانتهای مجازی است که در وهله اول باید آن را به جامعه گوشزد کرد وگرنه چه دلیل دارد ظرف مدت کوتاهی شاهد تعرضها، باجگیریها و اعتمادهای به پشیمانی در این وادی منجر باشیم.
در عین حال نباید فراموش کرد که این اتفاقهایی که در مدت کوتاه رخ داده است تنها قسمتی از واقعیتی است که توانسته از لابهلای اتفاقهای مکرر عیان شود.
کافی است سری به اخبار حوادث بزنید تا ببینید چند نفر از ارتباطهای عجیب شبکههای مجازی گلایه کرده و میگویند مورد سوءاستفاده، دزدی یا حتی تعرض قرار گرفتهاند. آنها فقط یک اشتباه داشتند.
اعتماد به هویتهای مجازی. هویتهایی که همیشه ایدهآل بوده و هرآنچه شما بخواهید در آنها دیده میشود.
یکی از این مجرمان که به بهانه خواستگاری و ازدواج دختران را فریب میداد و از آنها فیلم سیاه میگرفت بعد از دستگیری مدعی شد، برای فریب دختران کافی است خوشتیپ باشی و بلد باشی چطور صحبت کنی.
دختران از راه گوش احساسات را دریافت میکنند و من تبحر خاصی در این کار داشتم. وقتی بتوانی طعمه را در گام اول فریب دهی دیگر دروغگویی راحت میشود و هر چه به آنها بگویی قبول میکنند.
متهم دیگر زنی بود که به بهانه ارائه تسهیلات بانکی زنان را فریب میداد و از آنها کلاهبرداری میکرد. او خیلی حرفهای عمل میکرد و بدون اینکه مردان او را ملاقات کنند به بهانه پرداخت وام 60 میلیون تومان از مردان کلاهبرداری کرد.
او حتی از عکسهای دختران دیگر استفاده میکرد. قربانیان در شکایتهای خود گفته بودند با دختری 26 ساله چت کردهاند، اما پس از دستگیری با زنی 45 ساله روبهرو شدند.
در پروندهای دیگر مردی پس از دوستی اینترنتی با دختران و زنان، به خانه آنها راه پیدا میکرد و در فرصتی از کلید خانه قربانیان یدک تهیه کرده و با آن به خانه دستبرد میزد.
دختران جوان پس از افشای راز سرقتها تازه متوجه شدند که خواستگار مهندس آنها یک سارق سابقه دار بوده که خیلی راحت با حرفهایش و عکسهایی از خانه دوستانش آنها را فریب داده بود.
برای بررسی دلایل اعتماد بدون تحقیق برخی افراد به هویتهای مجازی گفتوگویی با سعید خراطها، آسیبشناس داشتیم که در ادامه میخوانید.
خراطها معتقد است: اتفاقهایی که در شبکههای مجازی شاهد آن هستیم بیشتر ناشی از ناآگاهی و عدم آموزش استفادهکنندگان از شبکههای اجتماعی در این زمینه است، اما اینکه بخواهیم بگوییم دخترها بیشتر قربانی این ارتباطات ناهنجار میشوند یا پسرها، نمیتوانیم بهطور خاص به آن اشاره کنیم.
وی افزود: به اعتقاد من هر دو قشر میتوانند قربانی ارتباطهای تعریف نشده و پنهانی شده و مورد سوءاستفاده قرار گرفته و از آنها سوءاستفاده مالی و احساسی شود.
البته نمیتوان همه این موضوعات را هم به گردن عدم آموزش صحیح استفاده از اینترنت و شبکههای مجازی انداخت.
وقتی فرد خودش میخواهد حرفهای فرد دیگری را که هنوز هویتش را بهطور کامل شناسایی نکرده است ، باور کند بجز مشکل آموزش باید مشکلات دیگری هم در این مسیر وجود داشته باشد که فرد را به سمت ناهنجاری سوق بدهد.
گاهی تنهایی فرزندان که ناشی از مشغولیتهای والدین در طول روز است باعث میشود رفتهرفته فرزند به فرد بیهویتی در شبکه اجتماعی علاقه یافته و عدم صمیمیت او با خانواده هم باعث میشد این ارتباط بهقدری ادامه یابد که دچار صدمات احساسی و جسمی شده یا حتی مورد سوءاستفاده قرار گیرد.
این آسیبشناس همچنین ادامه داد: در عین حال که نمیتوان برای قربانیان حوادث شبکههای اجتماعی سن و جنسیت مشخص کرد.
اما میتوان این موضوع را بهطور قطع اعلام کرد که بیشترین قشر آسیبدیده از این ناهنجاری را افرادی تشکیل میدهند که نسبت به مخاطرات این شبکهها اطلاعی ندارند.
ضمن اینکه افرادی که از صمیمیت کمتری با والدین و خانواده خود برخوردارند و به نوعی به نیاز احساسی و عاطفیشان بهدرستی در خانه پاسخ داده نمیشود بیشتر میتوانند جزو قربانیان باشند هر چند که خود فرد میتواند با خودمراقبتی اجازه ندهد طعمه افراد شیادی شود که برایش دام پهن کردهاند.
وی با اشاره به این نکته که متاسفانه جامعه در راستای آگاهسازی جوانان اقدامات خوبی را در مواجه با اتفاقات عجیب و غریب شبکههای اجتماعی انجام نداده، یادآور شد.
متاسفانه فضای اینترنتی و شبکههای اجتماعی در کشور فضایی رها شده است و کسی نیست که بر روابط و قرارهایی که بیرون از این شبکه راه مییابد نظارت کند شاید پلیس فتا هم در این زمینه آنطور که باید فعال باشد فعال نبوده و همین امر باعث شده عدهای از این خلأ سوءاستفاده کنند و بخواهند در این زمینه فعالیتهایی داشته باشند.
همچنین این موضوع هم باید مورد توجه قرار بگیرد که برآورده نشدن نیازهای افراد در فضای واقعی گاه افراد را به برآورده کردن آن نیازها در شبکههای اجتماعی میکشاند که باعث ایجاد مشکلات عجیب و غریب و بوجود آمدن مخاطرات میشود.
خراط ها مشکل دیگری که در زمینه رواج اتفاقات ناخوشایند و ناهنجاریهای وجود دارد را معضلات و ناهنجاریهای مخفی در خانواده میداند.
او میگوید: وقتی فرزند یاد نگیرد به خانواده اعتماد کند و خانوادهاش را مرجع سنجش درستی قرار دهد و به مخفیکاری عادت کند و والدین پیگیر او نباشند، وقتی او حتی به اولیای مدرسه هم نتواند اعتماد کند و از آنها کمک بگیرد مشکلات و ناهنجاری شدت میگیرد.
[=book antiqua]مجرمانی با هویت جعلی
سرهنگ «کامبیز اسماعیلی»، رئیس پلیس فتا کرمان میگوید: یکی از ویژگیهای فضای مجازی پنهان ماندن هویت یا امکان جعل هویت واقعی است که مجرمان از این ویژگی برای رسیدن به مقاصد و اهداف شوم خود حداکثر استفاده را میکنند.
بهدلیل پنهان ماندن هویت در فضای مجازی بسیاری از افراد فریب ظاهر دروغین مجرمان را میخورند و براحتی به افراد اعتماد میکنند و اطلاعات شخصی و محرمانه خود را در اختیار آنها قرار میدهند.
به استناد پروندههای تشکیل شده در پلیس فتا بیشترین آسیب در این خصوص متوجه بانوان است و در بسیاری از موارد مجرمان هویت واقعی خود را پنهان میکنند و از این طریق به ارتکاب اعمال مجرمانه دست میزنند.
شهروندان و کاربران باید به این نکته توجه داشته باشند که گرچه احقاق حق شاکی صورت میپذیرد و مجرمان سایبری توسط پلیس فتا شناسایی، دستگیر و به مقام قضایی تحویل داده میشوند اما آبروی رفته قربانیان براحتی باز نمیگردد.
توصیه ما به شهروندان بویژه خانمها این است که به هویت افراد در فضای مجازی و خصوصا شبکههای اجتماعی اعتماد نکنند و از به اشتراک گذاشتن اطلاعات خصوصی خود در فضای مجازی اجتناب کنند.
ضمیمه تپش