وسواس و نجاست
تبهای اولیه
با سلام
من کمی دچار وسواس هستم و مدتی است که هر وقت به دستشویی و یا حمام می روم بعد ازبیرون آمدم احساس میکنمدر حد چند قطره ادرار کرده ام و کنترلی روی آن ندارم...(البته مدتی هست بین ادرار و یا ترشحات زنانه شک میکنم)
مدتی قبل بعد از بیرون آمدن از حمام در حین لباس پوشیدن احساس کردم که دوباره مایعی از بدنم خارج شده و شک کردم که ادرار است یا ترشحات زنانه...با توجه به اینکه فرش زیر پایم بخاطر خیسی موهام تر شده است و من نمی دانم که آیا ادرارم بر روی فرش ریخته است یا نه آیا فرش نجس است؟
width: 700 | align: center |
---|---|
[TD="align: center"]با نام و یاد دوست | |
[/TD] | |
[TD="align: center"][/TD] | |
کارشناس بحث: استاد نور | |
[TD][/TD] | |
با سلام
من کمی دچار وسواس هستم و مدتی است که هر وقت به دستشویی و یا حمام می روم بعد ازبیرون آمدم احساس میکنمدر حد چند قطره ادرار کرده ام و کنترلی روی آن ندارم...(البته مدتی هست بین ادرار و یا ترشحات زنانه شک میکنم)
مدتی قبل بعد از بیرون آمدن از حمام در حین لباس پوشیدن احساس کردم که دوباره مایعی از بدنم خارج شده و شک کردم که ادرار است یا ترشحات زنانه...با توجه به اینکه فرش زیر پایم بخاطر خیسی موهام تر شده است و من نمی دانم که آیا ادرارم بر روی فرش ریخته است یا نه آیا فرش نجس است؟
با سلام و احترام
به شک در ترشحات بعد از ادرار یا در حالت عادی اصلا توجه نکنید و بنابر پاکی بگذارید همچنین ترشحات طبیعی بدن بانوان پاک است و درصورتی که یقین به انتقال نجاست به فرش ندارید فرش پاک است و نیاز به تحقیق و جستجو نیست.
موفق و موید باشید
رساله مراجع،احکام نجاسات