برنامه outlook یک سازمان دهنده اطلاعات شخصی برای کامپیوتر می باشد. شما می توانید از این برنامه برای مدیریت ایمیل، مدیریت تقویم روزانه خود، نگه داری تماس ها، سازماندهی لیست کارهای قابل انجام و .... استفاده کنید.
برای دانلود کتاب نکته های طلایی آتلوک به حجم 4 مگ بر روی لینک زیر کلیک کنید.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بخواهید اطلاعات زیادی را در یک مکان ثبت کنید تا به فراموشی سپرده نشوند این درست است ولی موضوع اصلی چگونگی ثبت این اطلاعات است چرا که اگر بدون یک طرح از پیش تعیین شده اقدام به نوشتن کنید جز حجم زیادی اطلاعات برای شما چیز مفیدی باقی نخواهد ماند. بدیهی است که نوشتن بر روی کاغذ دارای محدودیت های زیادیست که یکی از مهم ترین مشکلات آن عدم توانایی بازگشت عملیات انجام گرفته است.اما راه حل چیست؟
فرض کنید فردی به چند حوزه ی خاص مانند کامپیوتر ، الکترونیک ، ورزش و سایر حوزه های دیگر علاقه مند باشد و روزانه از منابع اطلاعاتی مختلفی در این زمینه ها اطلاعات بدست می آورد. مانند رسانه های صوتی و تصویری ، نشریه ها و کتب گوناگون ، اینترنت ، گفتگو با افراد و غیره.حال این فرد قصد دارد که تمامی این اطلاعات را در یک مکان خاص نگه داری کند تا بتواند به راحتی از آنها در مواقع مورد نیاز استفاده کند.
بهترین راه حل و پاسخ به این فرد در حال حاضر نرم افزار قدرتمند Microsofte OneNote از مجموعه نرمافزارهای آفیس است که بسیاری از افراد بدلیل عدم آشنایی از مزایای بسیار آن بی بهره اند.در این مقاله سعی شده تمامی ابعاد این نرم افزار قدرتمند را تا حد امکان بررسی کنیم.
برای دانلود کتاب 38 صفحه ای آموزش این نرم افزار ساده بر روی لینک زیر کلیک کنید:
برای مثال یکی از مواردی که می تونید با نرم افزار onenote انجام بدهید اینه که یه ایمیلی را با نرم افزار آتلوک دریافت کردید و چون یه ایمیل آموزشی است یا ایمیل جالبی است به نرم افزار onenote منتقل کنید. به راحتی با کلیک بر روی دکمه send to onenote در بالای ایمیل این کار را انجام دهید. علاوه بر اون می توانید مقاله ای که در یک صفحه اینترنت را دیدید همراه با عکس به این نرم افزار بفرستید. فقط کافیه که متن و عکس را باهم انتخاب کنید و بر روی دکمه این نرم افزار در بالای صفحه مرورگر کلیک کنید. البته دکمه این نرم افزار در صورت نصب فقط در اینترنت اکسپلولر ظاهر میشه.
یک نرم افزار دیگری نیز مانند onenote وجود داره که با آتلوک هماهنگه و علاوه بر اون با هماهنگی با فایرفاکس عمل گرفتن نوشته ها به همراه عکس را هم بهتر و راحتتر انجام میده و حتی عکسهای با فرمت متحرک را هم به صورت متحرک نمایش میده. نام این نرم افزار evernote است. تقسیم بندی onenote2007 بر اساس ساخت پوشه است و در این نرم افزار بر اساس برچسبه که هر برچسبی میتونه زیر برچسب داشته باشه و یک فایل میتونه چند تا برچسب داشته باشه. این نرم افزار رایگان هم هست.
مديريت صد درصد روي دانلودهاي اينترنتي
دانلوديها به دنبال IDM
این روزها استفاده از اینترنت آنقدر فراگیر شده و دانش كاربران در سطوح مختلف استفاده از این فناوری آنقدر افزایش یافته كه هر كاربری حداقل یكبار دانلود فایل از اینترنت را تجربه كرده است. حال این فایل میتواند موزیك، فیلم، تحقیق، مقاله یا حتی فایل پیوستشده به یك ایمیل باشد. با توجه به این عامل، سطح صحبتكردن از این كه دانلود چیست و چگونه دانلود كنید و از چه ابزاری برای دانلود استفاده كنید، كمی نازل است! اما این هفته قصد داریم با معرفی نرمافزاری كه شاید خیلی از شماها اسمش را شنیده باشید، دانلود مدیریتشده روی رایانه را به شما هدیه كنیم.
همانطور كه میدانید ابزاری بهصورت پیشفرض برای دانلود فایلها از اینترنت در سیستمعامل ویندوز قرار دارد كه بزرگترین عیب این ابزار عدم پشتیبانی از قابلیت دانلود فایل از ادامه كار در صورت قطعی ارتباط است. علاوه بر این ابزار، مرورگرهای جدید همچون كروم، فایرفاكس، اپرا و... نیز هر كدام دارای ابزاری اختصاصی برای انجام این كار هستند كه امكاناتی به مراتب بیشتر از ویندوز را در اختیار شما قرار میدهند. اما تمام این ابزارها نیز تنها نیازهای اولیه شما برای دریافت فایلهای اینترنتی را رفع میكنند و چنانچه بخواهید بهصورت حرفهای به دریافت فایل از اینترنت بپردازید، میباید انتخاب بهتری داشته باشید.
مدیریت دانلود
یكی از بهترین انتخابها برای انجام این كار نرمافزار قدرتمند و بسیار محبوب Internet Download Manager است. این نرمافزار كه حروف اختصاری نام آن IDM برای بسیاری از كاربران شناخته شده است، امكانات بیشمار و منحصر به فردی را در اختیار شما قرار میدهد كه برخی از مهمترین آنها افزایش 5 برابری سرعت دانلود، پشتیبانی از قابلیت دانلود زمانبندیشده و دانلود فایلها پس از بروز قطعی یا اشكال در ارتباط، از ادامه قسمتهای دانلود شده است.
یكی برای همه
پیش از هر چیز این مژده را به شما میدهیم كه با استفاده از این نرمافزار از دست ابزارهای دانلود تمام مرورگرها خلاص خواهید شد! بسیاری از كاربران پس از نصب نرمافزارهای مدیریت دانلود نیز با این مشكل مواجهند كه مرورگر مورد استفادهشان بهطور خودكار ابزار مخصوص به خودش را برای دانلود فایلها اجرا میكند و برای استفاده از نرمافزار مدیریت دانلود میباید لینكها را بهطور دستی در آن وارد كنند. این مشكل با طراحی هوشمندانه IDM رفع شده و این نرمافزار اكنون با پشتیبانی از مرورگرهای رایج اعم از اینترنتاكسپلورر، فایرفاكس، اپرا، كروم، AOL، نتاسكیپ، فایربرد، اسلیمبراوزر، اولترابراوزر و بیش از دهها مرورگر شناختهشده دیگر، این امكان را به شما میدهد تا در هر مرورگری با كلیك روی فایلهای موردنظر جهت دانلود، نرمافزار را فراخوانی كنید و مطمئن باشید فایلهایتان توسط این برنامه دانلود میشود.
شتابدهنده دانلودی
شما هم اگر بهجای 2 دست، 6 دست داشتید مطمئنا كارهایتان را با سرعت 3 برابر انجام میدادید! نرمافزارIDM نیز هنگام دانلود فایلها با بهرهگیری از فناوریهای تقسیمبندی هوشمند فایلها، این قابلیت را دارد كه بهجای دانلود فایل بهصورت یكجا، آن را به تكههای متعددی تقسیم كرده و بهطور همزمان تكههای مختلف را دانلود كند. با این كار از نهایت پهنای باند اینترنت شما استفاده میشود و شاهد افزایش سرعت دانلود تا 5 برابر خواهید بود.
شروع دوباره، هرگز
بسیاری از نرمافزارهای مدیریت دانلود از قابلیت ادامهدادن كار دانلود در صورت قطعی ارتباط پشتیبانی میكنند اما كمتر نرمافزاری را میتوانید مثل IDM پیدا كنید كه از قابلیت بازیابی فایل دانلودی در صورت بروز خطا نیز پشتیبانی كند و حتی در صورت حذف شدن لینك دانلودی و عدم دسترسی به آن نیز این امكان را در اختیار شما قرار دهد كه لینك دانلود جدیدی را كه دارای همان مشخصات است اما از محل دیگری فراخوانی میشود، به نرمافزار معرفی كنید! برای درك بهتر این موضوع، فرض كنید در حال دانلود یك فیلم با حجمی بیش از 700 مگابایت هستید. پس از گذشت 6 ساعت، فایل شما تا 500 مگابایت دانلود شده و مدیر سروری كه فایل را برای دانلود در اختیار همگان قرار داده بود به هر دلیلی این فایل را از روی سرور پاك میكند و شما قادر نیستید حجم باقیمانده از فایل را دانلود كنید! حالا همان فایل در سایتهای دیگری توسط افراد دیگری دانلود شده و لینك دانلود آن در اختیار عموم قرار گرفته است. اما اگر بخواهید مجددا فایل را دانلود كنید، با توجه به تغییر لینك فایل موردنظر، میباید از ابتدا تمام 700 مگابایت را دانلود كنید. این برنامه با پشتیبانی از قابلیت دانلود فایل از لینك دیگر، به شما این امكان را میدهد تا لینك موجود در سایت جدید را بهعنوان جایگزین لینك اول معرفی كنید تا در صورتی كه هر دو فایل دارای مشخصات یكسانی باشند، باقیمانده حجم دانلودی از فایل مربوط را بدون دانلود 500 مگابایت حجم اولیه از لینك جدید دانلود كنید.
هدفمندی دانلودها
با هدفمندشدن یارانهها بهتر است هنگام دانلود فایلها از اینترنت نیز كمی هدفمند فكر كنید و تصمیم بگیرید. چرا كه بسیاری از سرویسهای اینترنت پرسرعت دارای محدودیت حجمی در میزان پهنای باند مصرفی هستند و اكثر آنها نیز یك بازه زمانی را كه اغلب ساعاتی از نیمه شب تا 7 الی 8 صبح است به دانلود رایگان (عدم محاسبه پهنای باند مصرفی در این ساعات) اختصاص میدهند. اگر پول برق را برای روشنماندن رایانه نیز درنظر بگیرید باز هم بهترین زمان برای روشنگذاشتن رایانه جهت دانلود فایل یا اطلاعات دیگری كه امكان خریداری آن از بازار وجود ندارد، نیمهشب خواهد بود؛ چرا كه استفاده از برق نیز در این ساعات هزینه كمتری دارد. بسیاری از كاربران فكر میكنند برای دانلود در این بازه زمانی باید تا نیمهشب بیدار بمانند تا عملیات دانلود را شروع كنند و صبح بسیار زود نیز بیدار شوند تا دانلود فایلها را متوقف سازند و همینطور هر شب این كار را انجام دهند تا فایلهای موردنظرشان را دانلود كنند. اگر شما هم جزو این دسته از كاربران هستید و باتوجه به مشكلات این كار هیچ وقت از آن استفاده نمیكنید، پیشنهاد میكنیم مدیریت این كار را نیز به IDM بسپارید. پشتیبانی از قابلیت زمانبندی در این نرمافزار به شما این امكان را میدهد تا مشخص كنید فایلهای مورد نظرتان در چه روزهایی از هفته و در چه ساعاتی شروع به دانلود كند و در چه ساعتی نیز عملیات دانلود متوقف شود. بهاین ترتیب میتوانید براحتی فایلهای موردنظر خود برای دانلود را به فهرستهای دانلود در آینده منتقل كنید و خیالتان راحت باشد كه در روز مشخصشده و راس ساعت عملیات دانلود فایلها آغاز و راس ساعت نیز این عملیات متوقف میشود. همچنین اگر میخواهید پس از اتمام دانلود فایلها نیز رایانه را خاموش كنید، میتوانید این كار را نیز بهطور خودكار توسط همین برنامه بهانجام برسانید.
این نرمافزار امكانات بسیار زیاد دیگری را نیز در خود جای داده است كه برخی از آنها به اختصار عبارتند از: دانلود ویدئوهای آنلاین: نرمافزار فوق این قابلیت را دارد تا ابزارهای لازم برای دانلود ویدئوهای آنلاین را نیز در اختیار شما قرار دهد. پس اگر تابهحال نمیتوانستید این ویدئوها را دانلود كنید یا از نرمافزارهای جانبی دیگری برای انجام این كار استفاده میكردید، از حالا به بعد با كمك IDM انجام این كار براحتی امكانپذیر است. ویروسیابی خودكار: اگر دوست دارید نرمافزار ویروسیابتان بهطور خودكار تمام فایلهای دانلودشده را اسكن كند، میتوانید با معرفی آن به نرمافزار IDM، این قابلیت را نیز به IDM اضافه كنید. با انجام این كار پس از دانلود هر فایل، نرمافزار ویروسیاب شما بهكار میافتد و در صورتی كه فایل دانلودشده عاری از ویروس باشد، ادامه عملیات جهت ذخیرهسازی آن روی هارددیسك انجام خواهد شد. محیط كاربری سلیقهای: با وجود امكانات مختلف در این نرمافزار علاوه بر امكان استفاده از برنامه در زبانهای مختلف از جمله زبان فارسی، میتوانید تمام بخشهای موجود در نرمافزار را نیز به دلخواه خودتان تغییر دهید. نمایش ستونهای مختلف از اطلاعات فایلها اعم از زمان دانلود، سرعت دانلود، حجم باقیمانده، حجم دانلود شده و... برخی از این تغییرات بهشمار میروند. دانلودهای تو در تو: اگر قصد دارید كل فایلهای ذخیره شده در یك سایت یا یك سرور را دانلود كنید، باز هم IDM بهترین انتخاب است. این نرمافزار با بهرهگیری از عنكبوتهای نرمافزاری خود شما را قادر میسازد تا با معرفی صفحه آغازین سایت یا سرور موردنظرتان، تمام صفحات موجود در آن را بهطور خودكار بررسی و فایلهای مشخصشده را دانلود كنید. بهاین ترتیب اگر میخواهید تمام عكسهای موجود در یك سایت گالری تصاویر را دانلود كنید، تنها كاری كه باید انجام دهید مشخصكردن نشانی سایت و فرمت تصاویر موردنظر برای دانلود است. نرمافزار IDM بازدید از تمام صفحات سایت و دانلود عكسها را بهطور خودكار برای شما بهانجام خواهد رساند.
پشتیبانی از قابلیت اعمال محدودیت در حجم فایلهای دریافتی در یك ساعت، پشتیبانی از سرورهای پروكسی، ذخیره خودكار فایلهای متفاوت در گروههای مختلف، نصب آسان، پشتیبانی از قابلیت كشیدن و رها كردن لینكهای دانلودی داخل برنامه و... از جمله قابلیتهای این نرمافزار بهشمار میروند.
چنانچه به استفاده از این نرمافزار علاقه دارید، میتوانید نسخه كامل آن را از لینك زیر دانلود كنید:
اکسس نرم افزار ساده و کارآمدی برای ساخت پایگاههای داده (Database) و ایجاد برنامه های کوچک کاربردی جهت دسترسی به اطلاعات و محاسبات لازم بر روی آنها میباشد. فایلهای پایگاه داده Access که با پسوند MDB ایجاد میشوند، در اغلب زبانهای برنامه نویسی قابل استفاده هستند. به همین دلیل، بیشتر نرم افزارهای کاربردی که به پایگاههای داده با حجم و پیچیدگی زیاد نیاز ندارند، از این نرم افزار استفاده میکنند. مایکروسافت Access یکی از اجزای مایکروسافت آفیس، به عنوان یکی از برنامه های مدیریت بانک های اطلاعاتی برای ایجاد و کار با بانک های اطلاعاتی رابطه ای مورد توجه کاربران نرم افزارهای مایکروسافت قرار گرفته و برای ایجاد بانکهای اطلاعاتی که حجم خیلی بالایی ندارند، امکانات بسیار خوبی را فراهم میکند. Access به عنوان یکی از این نرم افزارها اطلاعات را به صورت جداولی شامل سطرها و ستون ها مانند آن چه در کاربرگهای Excel دیده اید، سازماندهی میکند. اضافه کردن داده جدید به بانک اطلاعاتی، ویرایش داده های موجود در بانک اطلاعاتی، حذف اطلاعات، سازماندهی و نمایش داده ها به روش های متفاوت، به اشتراک گذاشتن داده ها با دیگران، از طریق گزارش ها، پیغام های ایمیل، اینترانت یا اینترنت از کاربردهای مهم Access به شمار میرود. شما می توانید این فیلم آموزشی را با حجم 115 مگابایت از سایت آغازه دانلود کنید.
عنوان فیلم آموزشی: فیلم آموزشی Access 2007 به زبان فارسی
زبان آموزش: فارسی
حجم فایل: 115 مگابایت
قابل توجه کاربران عزیز:
اگر در پخش فیلم آموزشی با مشکل مواجه شدید تمام برنامه های داخل فولدر Tools را نصب کنید
[FONT=Times New Roman]
دانلود آموزش تصویری ( ویدئوئی ) پاور پوینت - فارسی
پاورپوینت نرم افزاري ساده و كارآمد براي ساخت برنامه هاي چندرسانه اي كوچك (مانند كاتالوگهاي الكترونيكي و برنامه هاي اطلاع رساني ساده) است. معمولاً بيشترين مورد استفاده از پاور پوینت در مورد ساخت سيستم تصويري قابل نمايش در سمينارها و جلسات مهم ميباشد. وجود الگوهاي از پيش آماده شده، موجب ميگردد كه در سريعترين زمان به بهترين نتيجه دست يابيد.
دانلود آموزش ویدئویی فتوشاپ به زبان فارسی برای کاربران مبتدی - قسمت اول
همانطور که میدانید نرم افزار فتوشاپ یکی از بهترین و حرفه ای ترین نرم افزارهای ویرایش و کار با تصاویر به شمار میرود که داشتن اطلاعاتی از این نرم افزار و نحوه کار با آن تقریبا برای همه کاربران کامپیوتر ضروری به نظر میرسد. مجموعه پیش رو با بیانی بسیار ساده، سعی در آموزش این نرم افزار دارد و کاربردهای عمومی آن را به صورت ویدئویی و با زبان فارسی به همراه پروژه های عملی در فتوشاپ نسخه ۷ شرح میدهد. این مجموعه برای کاربران مبتدی و کاربرانی که به تازگی میخواهند کار با فتوشاپ را آغاز کنند، بسیار مفید خواهد بود و شامل ۳۳ فیلم در قالب avi میباشد.
عنوان فیلم آموزشی: آموزش ویدئویی فتوشاپ به زبان فارسی برای کاربران مبتدی
زبان اموزش: فارسی
حجم فایل: 310 مگابایت
قابل توجه کاربران شما می توانید این مجموعه را یکجا و بطور کامل از لینک زیر دریافت کنید.
برای نصب ویندوز XP دو شیوه وجود دارد. در حالت اول ممكن است شما در سیستمتان نسخه های دیگری از ویندوز را نصب كرده باشید. در این حالت با قرار دادن سی دی ویندوز XP می توانید شروع به نصب این برنامه بكنید. در حالت دوم كه ما در اینجا به توضیح جامع آن می پردازیم یا در سیستم تان از قبل ویندوز نصب نشده است یا دچار مشكل شده و قابل اجرا نیست یا اینكه شما می خواهید خودتان كنترل كامل بر روی فرایند نصب اعمال كنید.
در این وضعیت شما باید ابتدا سیستم را از طریق CD-ROM راه اندازی كنید. بسته به نوع سیستم تان باید درایو راه انداز سیستم خود را از هارد به CD-ROM تغییر دهید.
در Mother Board های جدید گزینه ای با نام Boot وجود دارد كه می توانید آن را انتخاب كنید . سپس با فلش های جهت دار بر روی گزینه اول رفته و كلید Enter را فشار دهید. از لیست نمایان شده CD-ROM را انتخاب كنید . برخی از Mother Board ها در این قسمت نام CD-ROM شما را نشان می دهند. مثلاً اگر شما از مدل ASUS استفاده می كنید این نام را مشاهده خواهید كرد. در صورتی كه در گزینه های پائینی نام CD-ROM شما انتخاب شده است می توانید با استفاده از كلید های “+” یا “-“ صفحه كلید ترتیب قرار گیری آنها را تغییر دهید. توجه داشته باشید كه برای نصب ویندوز حتماً باید CD-ROM در اولین گزینه قرار گیرد.
در سیستم های قدیمی تر Boot سیستم اصولاً در حالت A/C قرار دارد كه باید به CD-ROM تغییر كند.
پس از اعمال این تغییرات كلید F10 را فشار داده و با انتخاب گزینه Y تغییرات اعمال شده را ذخیره كنید.
سیستم را مجدداً Restart كنید و پس از نمایان شدن كلید Press any Key … یكی از كلید های صفحه كلید را فشار دهید تا سیستم از طریق سی دی Boot شود .
برنامه شروع به كپی فایلهای مورد نیاز خود می كند.
سپس مطابق شكل زیر با پنجره ای با سه گزینه مواجه خواید شد كه با فشار دادن كلید ENTER ویندوز شروع به نصب می كند.
فشردن كلید R در سیستم باعث مرمت و بازسازی اطلاعات ویندوز قبلی شما می شود( این گزینه برای مواردی استفاده می شود كه شما از قبل بر روی سیستم خود ویندوز XP نصب كرده اید ولی با بروز مشكلاتی نمی توانید به درستی از آن استفاده كنید و این قسمت سعی در كپی و بازسازی برخی فایلهای مورد نیاز كرده و سیستم را مجدداً در وضعیت اجرایی و عملیاتی قرار می دهد)
فشردن كلید F3 نیز امكان خروج از مراحل نصب را فراهم می كند.
برای ادامه نصب كلید ENTER را فشار دهید . پنجره ای مطابق شكل زیر نمایان شده كه شرح توضیحات مربوط به توافق نامه استفاده از این سیستم عامل است . با انتخاب كلید F8 از این صفحه عبور كنید.
برنامه Setup شروع به بررسی سیستم شما كرده تا نسخه های قبلی سیستم عامل ویندوز را در صورت وجود در سیستم تشخیص می دهد. پس از بررسی سیستم پنجره ای همانند شكل زیر نمایان شده و درایو های سیستم شما را لیست می كند. شما در این قسمت می توانید مسیری كه برای نصب ویندوز مورد استفاده قرار می گیرد را تعیین كنید.
تصویر زیر مربوط به حالتی است كه سیستم از قبل فاقد هیچ نوع سیستم عاملی بوده و هارد آن نیز پارتیشن بندی و فرمت نشده است . فضای هارد مذكور بصورت Unpartitioned و 4 گیگابایت نشان داده شده است.
شما می توانید برای نصب ویندوز این فضا را تقسیم كنید. تقسیم فضا در این مرحله همانند استفاده از فرمان Fdisk صورت می گیرد.
برای این منظور كلید C در صفحه كلید را انتخاب كرده و سپس در پنجره بعدی فضای مورد نظر خود را در آن وارد كنید.
پس از تایید مجدداً به صفحه Unpartitioned ارجاع داده می شوید. مجدداً بر روی فضای Unpartitioned رفته و كلید C را انتخاب كنید. در این مرحله اگر مایل بودید درایو های دیگری ایجاد كنید فضای مورد نیاز را وارد كنید و در غیر این صورت كلید Enter را فشار دهید تا كل فضای باقی مانده به درایو دوم اختصاص داده شود.
اگر از قبل سیستم شما پارتیشن بندی شده یا اگر سیستم عاملی از قبل بر روی آن نصب می باشد شما می توانید درایو مورد نظر خود را جهت نصب ویندوز انتخاب كنید. توجه : در صورتی كه می خواهید سیستم عامل ویندوز قدیمی خود ( مثلاً 98 یا 2000 یا ME یا ... ( را حفظ كنید، نباید ویندوز XP را بر روی درایوی كه این سیستم عامل ها در آن نصب شده اند ، نصب كنید . انجام این كار با تداخل در برنامه ها و پوشه های شما بالاخص پوشه Program Files ، باعث بروز برخی ایرادات خواهد شد.همانطور كه در بالا عنوان شد، اگر شما سیستم خود را از قبل پارتیشن بندی كرده باشید در این پنجره نام آنها را مشاهده خواهید كرد. حال ممكن است شما بخواهید قبل از پیاده سازی و نصب ویندوز XP تغییری در تعداد یا حجم پارتیشن های خود ایجاد كنید.
برای این كار باید بر روی نام درایو مورد نظر رفته و كلید D را در صفحه كلید انتخاب كنید. در پنجره بعدی و برای تایید حذف كلید L را فشار دهید. پس از انتخاب این گزینه مجدداً در صفحه با فضایی تحت عنوان Unpartitioned مواجه خواهید شد كه باید مطابق روض فوق الذكر آن را به درایو خاصی تخصیص دهید.
در برخی موارد پس از تخصیص فضا و پارتیشن بندی ، فضایی اندك بصورت Unpartitioned باقی می ماند كه می توانید از آن صرفنظر كنید. توجه : حذف یك پارتیشن باعث از بین رفتن كل اطلاعات موجود در آن خواهد شد. از این رو حتماً قبل از انجام چنین كاری اطلاعات پارتیشن خود را بررسی كرده و در صورت نیاز نسخه پشتیبانی از آن تهیه كنید.
برای شروع نصب بر روی نام درایو مورد نظر رفته و كلید ENTER را فشار دهید .
در صورتی كه در این مرحله قصد اتمام فرایند نصب را دارید و می خواهید از این برنامه خارج شوید كلید F3
را انتخاب كنید.
پس از این مرحله با صفحه ای مواجه خواهید شد كه چهار گزینه مختلف Format در آن قابل انتخاب است.
مطابق استاندارد های كامپیوتری دو نوع قالب بندی و فرمت برای هارد ها مورد استفاده قرار می گیرد. حالت اول و قدیمی كه مورد استفاده سیستم عامل های ویندوز 98 بود كه با عنوان FAT از آنها نام برده می شود و در حالت بعدی كه از لحاظ امنیتی و سرعت عملكرد بهتری دارد كه NTFS نامیده می شود.
گزینه اول و سوم در این صفحه هر دو به حالت قالب بندی NTFS اشاره دارد. انتخاب گزینه اول فرمت هارد را در وضعیت Quick و به سرعت انجام می دهد ولی حالت سوم مدت زمان بیشتری به خود اختصاص داده و درایو تعیین شده را بطور كامل فرمت می كند( اگر شما از قبل دراوی خود را فرمت نكرده اید یا اگر پارتیشن بندی خود را تغییر داده اید باید از حالت سوم استفاده كنید.
به همین ترتیب گزینه دوم و چهارم نیز مربوط به قالب بندی FAT است.
توجه : اگر شما در سیسیتم تان ویندوز 98 یا ME داشته باشید و گزینه NTFS را انتخاب كنید، پس از اتمام مرحله نصب ویندوز و با اجرای وسندوز 98 یا ... دیگر به پارتیشن NTFS دسترسی نخواهید داشت و این درایو تنها از طریق ویندوز XP در دسترس شما قرار خواهد گرفت.
با توجه به توضیحات فوق نوع فرمت و قالب بندی سیستم را انتخاب كرده و كلید ENTER را فشار دهید.
برای صرفنظر كردن از مرحله نصب می توانید كلید ESC را فشار دهید.
پس از این مرحله پنجره دیگری نمایان شده و سسیستم شما پس از مدتی Restart می شود.
پس از راه اندازی سیستم شما نباید كلیدی را در هنگام نمایان شدن Press Any Key فشار دهید و باید مراحل نصب از طریق هارد انجام شود( بهتر است در این مرحله وارد BIOS سیستم خود شده و آن را به حالت اول بازگردانید) .
از این قسمت فرایند اصلی نصب ویندوز با نمایان شدن شكل زیر آغاز می شود.
بطور معمول مدت زمان بالای 50 دقیقه جهت نصب به شما نشان داده می شود.
پس از اتمام مراحل Collecting information ، Dynamic Update ، Preparing installation به مرحله Installing Windows می رسیم.
پنجره ای كه در این قسمت دیده می شود مربوط به تنظیمات Regional and Language Options می باشد. در این قسمت با انتخاب گزینه Customize و Details كشور و زبان خود را انتخاب كنید ( ایران ، فارسی) . البته پس از انجام نصب و از طریق Control Panel نیز می توان این تغییرات را اعمال كرد. اگر مشكلی با این قسمت دارید می توانید بدون اعمال تغییری گزینه Next را انتخاب كنید.
در پنجره Personalize your Software نام خود را در قسمت Name و كلمه ای دلخواه به عنوان نام سازمان یا موسسه خود در قسمت Organaize وارد كنید ( این اسامی اختیاری است و هر چیزی می تواند باشد. مثلاً Home ).
در قسمت بعد شما باید رمز یا سریالی كه برای نصب ویندوز XP مورد استفاده قرار می گیرد را وارد كنید.
پس از بررسی رمز وارد شده از طرف شما و در صورت صحیح بودن آن پنجره Computer Name and Administrator Password را مشاهده خواهید كرد.
شما باید در قسمت Computer Name یك نام دلخواه برای سیستم خود وارد كنید.
در قسمت Administrator password رمز عبوری كه كاربر مدیر سیستم برای ورود به آن نیاز دارد را وارد كنید. در قسمت Confirm نیز مجدداً این كلمه را وارد كنید.
در صورت تمایل می توانید رمزی در این دو قسمت انتخاب نكنید و آن را خالی رها كنید.
در صفحه Date and Time Settings می توانید موقعیت جغرافیایی خود را انتخاب كنید. از منوی آبشاری Time Zone ، گزینه Tehran را یافته و انتخاب كنید.
مرحله بعد مربوط به تنظیمات كارت شبكه سیستم شماست. بر روی دكمه NEXT این قسمت كلیك كنید تا از این مرحله عبور كنید.
در پنجره Workgroup or Computer Domain نیز تنظیم پیش فرض كه WORKGROUP است را تایید كرده و با انتخاب گزینه NEXT این مرحله را نیز به اتمام برسانید.
تا اینجا مراحل اصلی نصب ویندوز به پایان رسیده و شما با شكلی همانند طرح زیر مواجه خواهید شد.
بسته به نوع درایور كارت گرافیك و اندازه بزرگنمایی مانیتورتان ممكن است با پیغامی همانند پیغام شكل زیر مواجه شوید. در هر حال دكمه OK را در آن انتخاب كنید.
بهپنجره آبی رنگ Wellcome to Microsoft Windows وارد خواهید شد. برای ادامه مراحل بر روی دكمه NEXT كلیك كنید.
گزینه No, not at this time را در پنجره Ready to Register انتخاب كنید و سپس دكمه Next را در آن صفحه كلیك كنید.
همانطور كه در شكل زیر مشاهده می كنید، در پنجره Who will use this computer شما می توانید نام پنج كاربری كه از سیستم استفاده می كنند را وارد كنید. البته وارد كردن تمامی این فیلدها ضروری نیست و شما می توانید در قسمت Your Name تنها نام خود ( یا هر نام دلخواهی ) را وارد كرده و بقیه آنها را خالی رها كنید. سپس دكمه NEXT را انتخاب كنید.
در مرحله آخر و برای ورود به ویندوز دكمه Finish را در پنجره Thank you انتخاب كنید.
حتماً قبل از اتصال به اینترنت یك نسخه جدید از آنتی ویروس ها را بر روی سیستم خود نصب كنید و پس از اتصال به اینترنت و در فواصل كوتاه مدت آن را بروز رسانی كنید.برای جلوگیری از ورود ویروسها و برنامه های مخرب همانند كرم بلستر قبل از اتصال به اینترنت باید آخرین نسخه های Patch مربوط به ویندوز راكه در بازار وجود دارد بر روی سیستم تان نصب كنید.
1-هنگام بوت سيستم CD ويندوز را در دستگاه قرار داده و تا اتمام تست حافظه منتظر شويد با نمايش پيام زير کليدي را فشار دهيد . ( در صورت عدم فشار کليد از CD بوت نمي شود ).
2- هنگام بوت CD پيام زير در بلاي صفحه نمايش داده مي شود .
[FONT=Microsoft Sans Serif]
3- پس از چند ثانيه صفحه آبي نصب ويندوز نمايش داده مي شود .
[FONT=Microsoft Sans Serif]
4- پس از يک وقفه براي بارگذاري فايل هاي مورد نياز پنجره Setup نمايش داده مي شود . گزينه اول را انتخاب کنيد
5- با زدن کليد F8 قوانين کپي رايت را تائيد مي کنيد .
[FONT=Microsoft Sans Serif]
6- پنجره بعدي نوع فرمت کردن ديسک را پرسش مي کند .
7- Setup شروع به فرمت کردن ديسک مي کند .
[FONT=Microsoft Sans Serif]
[FONT=Microsoft Sans Serif]8- سپس شروع به کپي کردن فايل ها از Cd به هارد مي کند .
9- سپس سيستم آماده راه اندازي خودکار مجدد مي شود .
10- پس از راه اندازي مجدد براي اولين بار وارد محيط گرافيکي خود مي شود GUI
[FONT=Microsoft Sans Serif]
11- Setup کپي کردن فايل ها را ادامه مي دهد . 12- مرحله تنظيم اطلاعات منطقه اي شمال زبان و نام کشور دوم 13- نام کاربر و سازمان خود را وارد کنيد . 14- کليد نصب برنامه که 25 کاراکتر مي باشد را وارد کنيد . 15- نام رايانه و کلمه رمز Admin را وارد کنيد . 16- تنظيم تاريخ و زمان سيستم و Timezone 17- در صورتيکه کارت شبکه داريد Setup نصب شبکه را پرسش مي کند . 18- Setup عمل نصب را خاتمه مي دهد . 19- با نمايش پنجره خوش آمد . کلمه عبور خود را وارد مي کنيد .
نرم افزار آموزشی نصب ویندوز - تصویری - به زبان فارسی
[FONT=Times New Roman]دانلود با حجم 1.5 مگابایت
منبع رو یادم نیست شاید توی نرم افزار اشاره شده باشد این نصب مطابق با پنتیوم3 و 4 است و هنوز هم همان نامها در آدرسهای مربوط به صفحه داس ( اول نصب ) هست و تغئیری نکرده مگر روی لپ تاپ که کمی برای یافتن بوت اول و دوم و سوم باید آیکونها را بگردید و برای آوردن صفحه داس باید یکی از کلیدهای f را به جای دلیت فشار دهید
تا صفحه تحت داس بیاید.
سایتی به نام درسنامه چند دوره آموزشی را از طریق ایمیل در فاصله زمانی معین براتون ارسال میکنه:
برای مثال چهار دوره آموزشی مفید که می تونید ثبت نام کنید:
مبانی گوگل آنالیتیکز : برای مدیران وبلاگ و وبسایت
در این دوره آموزشی شما با مبانی یکی از سرویسهای رایگان گوگل به نام «گوگل آنالیتیکز» آشنا میشوید که با پایان رساندن این دوره شما میتوانید آمار وبسایت و یا وبلاگ خود را به صورت رایگان و دقیق تجزیه و تحلیل کنید و در راه بهبود آن قدم بردارید. علاوه بر آن با اهمیت تجزیه و تحلیل آمار یک وبسایت یا وبلاگ نیز آشنا خواهید شد.
جهت ثبت نام در این دوره آموزشی کافیست یک ایمیل خالی به [email]googleanalytics@darsnameh.com[/email] ارسال نمائید
مبانی پشتیبانگیری از اطلاعات
آیا شما از اطلاعاتتان در کامپیوتر، اینترنت و تلفن همراه پشتیبان گیری میکنید؟ به نظر شما این کار چقدر اهمیت دارد؟ تا به حال از دست دادن فایلهای مهم را تجربه کردهاید؟ اگر میخواهید بدانید چرا پشتیبان گیری از اطلاعات مهم است، چگونه پشتیبان بگیریم و چطور برای این کار برنامهریزی کنیم، این دوره آموزشی را از دست ندهید.
جهت ثبت نام در این دوره آموزشی کافیست یک ایمیل خالی به [email]backup@darsnameh.com[/email] ارسال نمائید.
استاد بزرگی ایمیل و جیمیل
ارسال و دریافت ایمیل در عین حال که کاری ساده محسوب می شود، دارای قواعد و اصول زیادی است. از آداب و رسوم نگارش ایمیل گرفته تا نکات مختلف فنی و موارد امنیتی. این دوره ی آموزشی قصد دارد به زبان ساده شما را با این قواعد آشنا کند و بگوید که چگونه ایمیل هایی بنویسید که خوانده شوند، به آنها عمل شود و مهمتر از همه امنیت تان حفظ شود.
جهت ثبت نام در این دوره آموزشی کافیست یک ایمیل خالی به [email]emailmaster@darsnameh.com[/email] ارسال نمائید
آشنایی با html و فناوریهای اینترنت برای روزنامهنگاران و وبلاگنویسها
اینترنت مجموعهای از کامپیوترها، شبکهها و نرمافزارهایی است که یک شبکهی گستردهی جهانی را تشکیل میدهد. اگر کار شما به هر نحوی با آن سر و کار داشته باشد، لازم است که برخی مبانی مهم را در مورد اینترنت بدانید. یکی از مهمترین قسمتهای آن آشنایی با زبان بنیادی صفحات وب (HTML) و دیگر موارد مرتبط با آن است. این دورهی آموزشی به زبان ساده مبانی لازم را به همراه فناوریهای اینترنت به شما یاد میدهد.
جهت ثبت نام در این دوره آموزشی کافیست یک ایمیل خالی به [email]html@darsnameh.com[/email] ارسال نمائید.
[FONT=Times New Roman]دانلود فایلهای تصویری آموزش ورد 2010 فارسی - office OneNote 2010 - فیلم آموزشی Powerpoint 2010 به زبان فارسی (رایگان) - فیلم آموزشی Excel 2010 به زبان فارسی (رایگان) - دوره آموزشی مفاهیم کامپیوتر (فیلم آموزشی به زبان فارسی) و ...
همگی در این آدرس وبسایت http://www.webpardazan.com/itnews/showDesc.aspx?recid=1542
تنها مانع لینک گوگلی است که در آنجا فایل آپلود شده که به سادگی باز نمیشود با عرض معذرت حقیر نتوانستم
اگر کسی توانست دانلود کند برای دیگران هم بگذارد.
فايرفاکس تنها مرورگري بود که توانست در مقابل غولي به نام اينترنت دوام بياورد. با هر نسخه جديدتري که از فايرفاکس عرضه ميشود، اينترنت اکسپلورر بيشتر از دور خارج ميشود، آخرين نسخه فايرفاکس هم از اين قاعده مستثني نبود.برخي از کاربران ممکن است بهخاطر نصب افزونههاي زياد، فايرفاکس خود را کند ببينند، اما خيالتان راحت که با وجود اين افزونهها هم ميتوانيد با تنظيمات صحيح، سرعت مرورگر را بيشتر و بيشتر کنيد. حتي در برخي موارد بيشتر از سرعت دابلکليکتان! همه اين کارها در کمتر از 5دقيقه قابل انجام هستند و هيچ هزينهاي براي شما نخواهند داشت.
1- فعالکردن پايپها
مرورگرها معمولا خيلي مؤدب هستند. يک درخواست به سرور ميفرستند و تا وقتي که از طرف سرور پاسخي دريافت نکنند، کار خود را ادامه نميدهند. پايپها (لولهها) تکنيک عصبانيتري هستند و چندين درخواست را قبل از دريافت درخواست بعدي ارسال ميکنند و اغلب اين روش زمان دانلود صفحه را کاهش ميدهد. براي فعالسازي آن، روي نوار آدرس عبارت about:config را بنويسيد و روي گزينههاي زير دوبار کليک کنيد تا مقاديرشان به True تغيير کند:network.http.pipelining
network.http.proxy.pipelining
حالا روي مقدار زير دوبار کليک کنيد و مقدار آن را روي 8 تنظيم کنيد.
network.http.pipelining.maxrequests
يادتان باشد که برخي از سرورها از پايپها پشتيباني نميکنند و اگر شانس شما طوري باشد که سايتهاي محبوبتان اين تکنيک را پشتيباني نکنند، بازدهي دريافت صفحههايتان پايين ميآيد، بنابراين خاموش و روشن کردنش با شماست.
2- راندوي سريع صفحههاي وب بزرگ مدت زمان زيادي براي بارگذاري ميگيرند. در طول بارگذاري صفحه، فايرفاکس نميخواهد شما را منتظر بگذارد. بنابراين بهطور پيشفرض هر 12/0 ثانيه هر چه دريافت شده را نمايش ميدهد (که بهاين فاصله، فاصله اعلام محتوا يا Content Notify Interval ميگويند). اين عمل گرچه در ظاهر سرعت بيشتري به صفحهها ميدهد، اما در کل دانلود صفحه تاثير عکس ميگذارد، بنابراين بهتر است اين زمان را کمي افزايش داد تا کارايي مرورگر را بالا برد.
مجددا روي آدرس بار عبارت about:config را تايپ کنيد و به آن مسير برويد، سپس هر کجاي پنجره که شد، يک کليک راست بکنيد و از منوي New باز شده، نوع Integer را انتخاب کنيد. و تايپ کنيد:
content.notify.interval
و بعد تاييد را بزنيد، عدد 500 هزار را وارد کنيد و باز هم تاييد کنيد.
دوباره روي پنجره کليک راست کنيد و اين بار Boolean را از منوي New انتخاب کنيد. اين بار مقداري با نام content.notify.ontimer بسازيد و مقدار آن را True بگذاريد.
3- بارگذاري سريعتر اگر براي 75/0 ثانيه ماوس خود را حرکت ندهيد و يا به کيبورد دست نزنيد (آستانه تعويض محتوا)، فايرفاکس وارد حالت يک وقفه با فرکانس کوتاه ميشود و به اين معني است که رابط کاربري آن به حالت کم پاسخ ميرود، ولي صفحه شما با سرعت بيشتري بارگذاري ميشود. پايين آوردن اين ميزان باعث بالا رفتن بازدهي ميشود و تنها يک دقيقه وقت شما را ميگيرد.
عبارت «about:config» را تايپ کنيد، در صفحه راست کليک کنيد و New » Integer را انتخاب کنيد. عبارت «content.switch.threshold» را تايپ و تاييد کنيد، عدد 250هزار (يکچهارم ثانيه) را وارد کنيد و دوباره تاييد کنيد.
4- بدون وقفه
ميتوانيد حتي به فايرفاکس بگوييد که در زمان بارگذاري صفحه، رويدادهاي رابط کاربري را بهکل ناديده بگيرد. اين کار باعث ميشود در هنگام بارگذاري صفحهها، فايرفاکستان از حالت پاسخگو خارج شده و بهاصطلاح هنگ کند، اما اگر سرعت بارگذاري برايتان مهمتر است، اين را امتحان کنيد.
عبارت «about:config» را تايپ کنيد، در صفحه راستکليک کنيد و New » Boolean را انتخاب کنيد، « content.interrupt.parsing» را تايپ و تاييد کنيد و مقدار آن را False قرار دهيد و تاييد کنيد.
5- جلوگيري از فلش انيميشنهاي فلش ناخواسته در همهجا وجود دارند که از بالاي مرورگر وارد محتوايي ميشوند که شما ميخواهيد بخوانيد و سرعت خواندن و مرور را پايين ميآورد. خوشبختانه راه بسيار سادهاي براي آن وجود دارد. افزونه Flashblock را نصب کنيد (flashblock.mozdev.org)! اين افزونه از بارگذاري تمام فلشها جلوگيري ميکند و باعث ميشود صفحههاي وب بسيار سريعتر بارگذاري شود. ولي اگر فکر کرديد که بعضي از فلشها آنقدرها هم بياستفاده نيستند، ميتوانيد روي محل قرار گرفتن آن کليک کنيد تا نصب و طبق روال معمول اجرا شوند.
6- افزايش اندازه حافظه نهان
وقتي که شما سايتي را باز ميکنيد، فايرفاکس تصاوير و اسکريپتهاي سايت را در يک حافظه نهان (Cache) محلي ذخيره ميکند تا اگر خواستيد دوباره همان سايت را ببينيد سريعتر باز شود. اگر حافظه زيادي داريد، بگذاريد فايرفاکس هميشه باز باشد تا مرتبا به صفحهها بازگردد. بنابراين شما ميتوانيد با افزايش حجم اين حافظه کش، کارايي را بالا ببريد. عبارت «about:config» را تايپ کنيد، در صفحه راست کليک کنيد و New » Integer را انتخاب کنيد. عبارت «browser.cache.memory.capacity» را وارد و تاييد کنيد. سپس عدد 65536 را وارد و دوباره تاييد کنيد. مرورگر خود را ببنديد و دوباره باز کنيد تا مرورگر کش جديد و بيشتري را بگيرد.
کلیدهای تکی کیبرد Esc لغو عملیات در حال انجام.
F1 راهنما.
F2 در حالت عادی تغییر نام آیتم (های) انتخاب شده . در برنامه های قدیمی تر (معمولا تحت داس)ذخیره فایل جاری.
F3 جستجو.
F4 باز کردن لیست پایین رونده Address Bar
F5 به روز آوری Refresh
F6 مانند کلید Tab بین اجزای مختلف پنجره جاری سوییچ می کند.
F10 پرش به منو های اصلی یک پنجره (مثل File,Edit,View,...)
F11 پنجره جاری را تمام صفحه می کند.
PrintScreen در ویندوز از کل صفحه نمایش یک عکس می گیرد و آن را در حافظه کلیپ بورد قرار می دهد و ما می توانیم در یک برنامه ویرایش عکس مثل Ms-Paint آن را Paste کنید .
Tab بین اجزای پنجره جاری سوییچ می کند .
Space در حالت مرورگر اینترنت اکسپلورر صفحه جاری را به پایین می برد .(مثل Page Down)
BackSpace در حالت عادی یعنی در مرور ویندوز یک مرحله به بالاتر میرود (معادل Up) و در مرورگر اینترنت اکسپلورر معادل Back است.
Home رفتن به اول خط در حالت ویرایش متن و رفتن به اول صفحه در حالت مرور.
End رفتن به آخر خط در حالت ویرایش متن و رفتن به آخر صفحه در حالت مرور.
PageUp در حالت مرور چه در اینترنت و چه در ویندوز و معمولا همه جا صفحه به صفحه به بالا می رود.
PageDown در حالت مرور چه در اینترنت و چه در ویندوز و معمولا همه جا صفحه به صفحه به پایین می رود.
ترکیبات کلید Ctrl :
Ctrl+q در بعضی از برنامه ها خروج است.
Ctrl+w در اکثر برنامه هایی که چند فایل را باهم باز می کنند مثل Ms-Word, کلا Ms-Office , Adobe Photoshop ,Ms-internet Explorer, ... فایل باز شده جاری را می بندد.
Ctrl+e جستجو در مسیر جاری.
Ctrl+r تازه کردن صفحه (معادل کلید F5 و Refresh)
Ctrl+y وقتی که یک عمل به عقب باز میگردیم (Undo) این کلید ها یک عمل به جلو می روند (Redo) البته در بعضی برنامه ها معمولا محصولات آفیس مایکروسافت اینگونه هستند .
Ctrl+i باز کردن قسمت علاقه مندی ها(Favorites)
Ctrl+o باز کردن فایل جدید در اکثر برنامه ها (معادل File>Open)
Ctrl+p پرینت گرفتن در اکثر برنامه ها.
Ctrl+a انتخاب همه آیتم ها.
Ctrl+s در اکثر برنامه ها ذخیره فیل جاری .(Save)
Ctrl+d در اینترنت اکسپلورر صفحه باز شده جاری را به علاقه مندی ها اضافه می کند (معادل Favorites>Add to Favorites) و در ویندوز هم آیتم (آیتم های) انتخاب شده را پاک می کند.
Ctrl+f جستجو.
Ctrl+h معادل History (ابته در ویرایشگر نوت پد معادل Find / Replace است)
Ctrl+l در اینترنت اکسپلورر معادل File>Open است.
Ctrl+z بازگشت به آخرین عملیات انجام شده (Undo)
Ctrl+x انتقال (برش) آیتم مورد نظر در حافظه کلیپبورد.(Cut)
Ctrl+c کپی آیتم مورد نظر در حافظه کلیپبورد.(Copy)
Ctrl+v فراخوانی آیتم مورد نظر از حافظه کلیپبورد.(Past)
Ctrl+b پنجره سازماندهی علاقه مندیها (Organize Favorites) را باز می کند.
Ctrl+n در اینترنت اکسپلورر (تقریبا تمامی مرورگرها) یک پنجره جدید باز می کند.
Ctrl+F1 در اکثر برنامه ها ی مختلف راهنمای برنامه را باز می کند .
Ctrl+F4 باز کردن لیست پایین رونده Address Bar در مرورگر اینترنت اکسپلورر و مرورگر ویندوز.
Ctrl+F10 باز کردن منو های بالای پنجره برنامه ها (مثل File,Edit,...).
Ctrl+BackSpace موقع ویرایش متن همان کار BackSpace را انجام می دهد با این تفاوت که به جای پاک کردن کاراکتر به کاراکتر کلمه به کلمه پاک می کند.
Ctrl+5 معادل Select All در اکثر ویرایشگر های متنی.
Ctrl+Home درحالت ویرایش مکان نما را به اول صفحه انتقال می دهد.
Ctrl+End درحالت ویرایش مکان نما را به آخر صفحه انتقال می دهد.
Ctrl+Insert کپی آیتم(های) انتخاب شده در حافظه کلیپ بورد(Copy). ترکیبات کلید Alt :
Alt+A باز کردن منوی علاقه مندی ها و قرار گرفتن بر روی Add to Favorites
Alt+D انتقال مکان نما به Address Bar
Alt+F4 بستن پنجره جاری.
Alt+Space Bar معادل راست کلیک بر روی نوار عنوان پنجره جاری.
Alt+Esc پیمایش بین پنجره های باز جاری.
Alt+Tab سوییچ کردن بین پنجره های باز جاری.
Alt+BackSpace در بعضی از ویرایشگرها معادل Undo عمل می کند (معمولا ویرایشگرهای قدیمی و تحت داس)
Alt+Home در مرورگر اینترنت اکسپلورر به صفحه خانگی پرش می کند.
Alt+Right Arrow معادل Forward در مرورگر ویندوز.
Alt+Left Arrow معادل Back در مرور گر ویندوز.
Alt+Number ترکیب کلید Alt به همراه زدن یک عدد از قسمت سمت راست صفحه کلید در حالت ویرایش یک کاراکتر معادل کد اسکی عدد وارد شده نمایش می دهد . مثلا اگر Alt را نگه داشته و 789 را وارد کنیم پس از رها کردن کلید Alt این کاراکتر نمایش داده می شود : § .
Alt+Enter متعلقات (Properties) آیتم(های) انتخاب شده را نمایش می دهد.
Alt+PrintScreen از پنجره جاری یک عکس تهیه می کند و به حافظه کلیپ بورد انتقال می دهد. ترکیبات کلید Shift :
Shift+F10 معادل راست کلیک.
Shift+Del پاک کردن کامل آیتم (های) انتخاب شده .یعنی بدون این که به سطل بازیافت انتقال یابد پاک می شود.
Shift+tab وارونه کاری که Tab انجام می دهد.
Shift+Insert فراخوانی اطلاعات از حافظه کلیپبورد (Paste) ترکیبات WinKey :
خود WinKey باز شدن منوی Start در ویندوز.
WinKey+E باز کردن My Computer در حالت Folders.
WinKey+R باز کردن پنجره Run.
WinKey+U باز کردن پنجره Utility Manager.
WinKey+D نمایش دسکتاپ (معادل Show Desktop)
WinKey+F جستجو.
WinKey+Ctrl+F جستجوی یک کامپیوتر در شبکه.
WinKey+L قفل کردن کامپیوتر .(یا رفتن به حالت Swich User)
WinKey+M تمامی پنجره های باز را Minimize می کند.
WinKey+Shift+M تمامی پنجره های Minimize شده را Restore می کند. کلیدهای ماوس خوب حالا ممکنه که بخواهید جایی را با ماوس کلیک کنید (البته با استفاده از صفحه کلید) و یا این که آیکن های روی دسکتاپ را جابجا کنید .
برای این کار در سیستم عامل های ویندوز مایکروسافت یک کلید میانبر قرار دارد که توسط آن می توان تمامی عملیاتی را که با ماوس انجام می دهیم بوسیله صفحه کلید هم انجام دهیم .
خوب برای فعال کردن این قسمت کلید های Shift+Alt سمت چپ را با هم نگه داشته و کلید NumLock را فشار می دهیم.
پس از انجام این عمل یک بوق از بیزر (بلند گوی داخل کیس) به صدا در می آید و یک پنجره باز می شود که سه کلید Ok,Cancel,Settings دارد بر روی Settings کلیک کنید .در پنجره ای که باز می شود قسمت Use MouseKeys را فعال کنید .سپس بر روی Ok کلیک کنید .بعد از انجام این مراحل یک شکل ماوس کوچک و مشکی رنگ کنار ساعت شما اضافه می شود و با روشن بودن NumLock حالت شبیه سازی ماوس فعال می شود .
حالا چطوری باهاش کار کنیم ؟
خوب بعد از فعال سازی شبیه ساز ماوس به سراغ کار کردن با آن می پردازیم ...
کلید های 12346789 برای جابجایی اشاره گر ماوس به کار می روند.
کلید 5 برای کلیک ماوس به کار می رود .حتما این سوال براتون پیش می آید که کلیک راست یا چپ و یا وسط ؟؟؟
برای این کار در قسمت پایین کنار ساعت مشخص است که چه کلیکی را انجام می دهد .برای تغییر این وضعیت کلید - کلیک را به راست تغییر می دهد و کلید * کلیک را به وسط تغییر می دهد و کلید / کلیک را باه چپ تغییر می دهد .
Drag &Drop :
برای انجام این عملیات کلید + را بر روی آیتم (های) اتنخاب شده میزنیم(Drag) سپس با اشاره گر ماوس را به جایی که می خواهیم می بریم و برای رها کردن (Drop) کلید 0 را میزنیم.
نام کتاب: جنگ سایبری نویسنده: کاوه سید مفیدی تعداد صفحات: 40 فرمت کتاب: PDF زبان کتاب: فارسی
توضیحات:
امروزه برای تضعیف دشمن لزومی نیست که حتماً خطوط راه آهن آنان را بمباران کنیم یا ... برای اینکار داشتن یک مودم و یک PC کافیست! با گسترش روز افزون استفاده از رایانه در دنیا، تشکیل و گسترش فضای مجازی و غیر فیزیکی به وقوع پیوسته است که غرق شدن در آن ناگزیر هر فرد انسان است. اکنون با استفاده همه جانبه از رایانه ها، فضای سایبر به اندازه کهکشان گستره دارد. پس باید در این گستره نیز نیرومند شد و توانائی مقابله با دشمن سایبری را داشت.
[FONT=Times New Roman]دانلود فایلهای تصویری آموزش ورد 2010 فارسی - office OneNote 2010 - فیلم آموزشی Powerpoint 2010 به زبان فارسی (رایگان) - فیلم آموزشی Excel 2010 به زبان فارسی (رایگان) - دوره آموزشی مفاهیم کامپیوتر (فیلم آموزشی به زبان فارسی) و ...
همگی در این آدرس وبسایت http://www.webpardazan.com/itnews/showDesc.aspx?recid=1542
تنها مانع لینک گوگلی است که در آنجا فایل آپلود شده که به سادگی باز نمیشود با عرض معذرت حقیر نتوانستم
اگر کسی توانست دانلود کند برای دیگران هم بگذارد.
یاحق
سلام علیکم جمیعا
لینکهای وان نت سایت مذکور تصحیح شده و روی سرور سایت قرار گرفته
اما مهندس گل لیلا از هک صحبت کردند.
یک فایل حلال تصویری وجود دارد.
در این ویدئو آموزشی شما با ۵۲ روش آموزش هک آشنا خواهید شد
Aiseesoft PDF Splitter نام یک قیچی برای بریدن صفحات مورد نظر شما از کتاب های PDF می باشد که به شما در جدا کردن صفحه های دلخواه کمک خواهد کرد . آیا شما نیز تا به حال خواسته اید که صفحات مهم یک کتاب الکترونیکی حجیم را بریده و جداگانه ذخیره نمایید تا هم حجم کم تری را از فضای هارددیسک تان اشغال کند و هم دسترسی به بخش هایی که اهمیت بیشتری دارند سریع تر باشد ؟ با در اختیار داشتن Aiseesoft PDF Splitter دیگر نیازی به استفاده از نرم افزارهای پیچیده ویرایش PDF برای بریدن چند صفحه از یک کتاب را نخواهید داشت چرا که این برنامه با حجم بسیار پایین خود می تواند تمامی نیازهای شما را برطرف سازد . از نکات قابل توجه این نرم افزار standalone بودن آن می باشد و بدین معناست که برای نصب یا اجرا پیش نیازهایی نظیر نصب Adobe Reader نخواهد داشت .
برای قطعه قطعه کردن فایلهای تصویری هم و کلا ادیت کردن آن دو نرم افزار را خدمت شما عزیزان معرفی میکنم که از بهترینها هستند
اولی : VCD_CUTTER_404_REG بهمراه آموزش در یک فایل پی دی اف
این برنامه باحجم کم - بسادگی می تونه چند تیکه از چند تا فیلم و ببره و بهم بچسبونه . با این برنامه می تونید صدای یک فایل تصویری رو جدا ذخیره کنید . و .... خیلی کارهای دیگه که شما رو متعجب میکنه.
از سرور سایت دانلود کنید.
[FONT=Times New Roman]___________________________________________
دومی : نرم افزاری برای قطعه قطعه کردن فایلهای تصویری است.
با این نرم افزار میتوانید هر فرمت تصویری را ادیت و جدا کنید . حجمش 11 مگابایته و نامش
به دلیل درخواستهای زیاد بازدیدکنندگان در خصوص فشرده کردن حرفه ای فایلها،فیلم آموزشی آن را تهیه کردم و به همراه آخرین نسخه برنامه ۷zip یعنی نسخه ۹٫۲ (۶۴Bit+32Bit) برای دانلود دوستان قرار دادم.
پس اگه دوست دارین یاد بگیرین که چطوری ۱۰گیگابایت فیلم در ۳۰۰مگابایت فشرده شد یا یک گیگابایت فیلم چطوری به ۱۰ مگابایت رسید فیلم آموزشی را دانلود کنید
فیلم ۱۰ دقیقه ای آموزش به اضافه ی آخرین نسخه نرم افزار ۷زیپ (X86 & X64)
7Zip 9.2 Final+فیلم آموزشی فشرده سازی حرفه ای فایلها با ۷زیپ (۱۰MB)
معمولا در مرورگرهای ما حداقل ۴ صفحه مختلف باز است و بین ایمیل و خرید اینترنتی و شبکههای اجتماعی ، تایپ کردن و ... سرگردانیم.
با توجه به پژوهشی که انجام شده است، این عمل هم سطح استرس مغز را بالا می برد و هم تفکر خلاق را میکشد. مشخص شده انجام چند کار آنلاین به صورت همزمان ورزش مقیدی برای مغز یا ذهن محسوب نمیشود. افرادی که بیشتر از حد معمول از اینترنت استفاده میکنند، ۲٫۵ برابر بیش از سایرین به افسردگی دچار میشوند و در نهایت اینکه ، اعتیاد به اینترنت نوعی ماده سفید را در مغز ما کاهش می دهد که مسئول اصلی بخش حافظه و تواناییهای حسی است. بر روي تصوير زير کليک کنيد:
۱- درایو ویندوز را خالی نگه دارید: فضای خالی درایو ویندوز(C)باعث افزایش سرعت و کارایی ویندوز می شود. برای این کار درایو ویندوز۷ حداقل ۴۰ گیگابایت باشد و سعی کنید از کپی کردن فایل های شخصی در درایو ویندوز جلوگیری کنید و فقط برنامه های خود را در این درایو نصب کنید.
۲- دسکتاپ خود را خالی نگه دارید: همیشه سعی کنید محیط دسکتاپ خود را خلوت کنید. به هیچ وجه فایل های شخصی را درون دسکتاپ قرار ندهید. با این کار فضای رم را اشغال می کنید و همچنین این ریسک را می کنید که اگر به هر دلیلی ویندوز بالا نیامد فایل های خود را از دست داده اید.
۳- پاک کردن فایل های بیهوده سیستم: برای این منظور روی درایو ویندوز (C) راست کلیک کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید در پنجره باز شده در همان تب general دکمه Disk CleanUp را انتخاب نمایید. در پنجره باز شده می توانید با زدن تیک تمامی گزینه ها و زدن دکمه OK اقدام به پاکسازی فایل های بیهوده سیستم بکنید. بهتر است که به صورت دستی هم به پوشه Temp های سیستم رفته و فایل های موجود در آن را پاک کنید. آدرس پوشه های temp ویندوز عباردتند از: C:\Windows\Temp و C:\Users\user name...\AppData\Local\Temp
4- عملیات دیفرگ: حداقل ماهی یکبار درایوهای هاردتان(لااقل درایو ویندوز) را دیفرگ کنید. برای این منظور روی درایو مورد نظر راست کلیک کرده و گزینه properties را انتخاب نمایید سپس به تب Tools رفته و دکمه Defragment now را کلیک کنید. با این کار اجزای هاردتان یکپارچه می شود و در افزایش سرعت و سالم ماندن هاردتان بسیار موثر می باشد.
۵- تغییر به محیط کلاسیک: اگر که از سخت افزار پایینی استفاده می کنید یا این که به دنبال افزایش سرعت هستید می توانید ظاهر و افکت های ویندوز را پایین تر بیاورید و در عوض سرعت سیستم را افزایش بدهید.
برای این منظور به control Panel رفته و آیتم Performance Information and Tools را انتخاب کنید. در سمت راست پنجره گزینه Adjust Virtual Effects را انتخاب نمایید. اکنون پنجره Performance Option باز می شود که می توانید با انتخاب گزینه Adjust for Performance تمام منوها، افکت ها و استایل ویندوز به صورت کلاسیک در می آید و سرعت سیستم را چند برابر می کند. البته می توانید با انتخاب گزینه های موجود در کادر پایینی پنجره تنظیمات خود را اعمال کنید.
ضمناً می توانید با انتخاب گزینه Adjust for Appearance دوباره حالت پیش فرض ویندوز را برگردانید.
۶- افزایش رم مجازی(Virtual Memory): برای این منظور، همانند قسمت بالا باید به پنجره Performance Option بروید. (control Panel-Performance Information and Tools-Adjust Virtual Effects)
اکنون به تب Advanced بروید و دکمه Change موجود در صفحه را بزنید. در پنجره جدید باز شده تیک گزینه... Automatically manage را بردارید.
اکنون درایوهای شما در کادر پایینی ظاهر می شود. به طور مثال شما می توانید درایو D را انتخاب نمایید. سپس در پایین کادر گزینه رادیویی Custom Size را انتخاب کنید.
در کادر initial size حداقل رم و در کادر Maximum Size حداکثر رم را وارد کنید.
نکته۱: این مقدار رم از فضای هارددیسک شما به عنوان رم استفاده می کند.
نکته۲: در قسمت پایین همین پنجره مقدار حدقل و حداکثر رم را به شما پیشنهاد داده شده است.
۷- غیر فعال کردن System Restore: سیستم ریستور برای به عقب بردن سیستم به زمان گذشته (زمانی که سیستم عاری از مشکل بوده) می باشد. اگر از این قابلیت ویندوز استفاده نمی کنید می توانید با غیر فعال کردن آن فضای رم خود را بیشتر کنید. بدین منظور روی آیکون computer موجود در صفحه دسکتاپ راست کلیک کرده و گزینه properties را انتخاب نمایید. در پنجره باز شده بر روی گزینه System Protection کلیک کنید. در این پنجره می توانید با انتخاب درایوهای مورد نظر و زدن دکمه Configure و سپس turn off System Restore حالت سیستم ریستور را غیر فعال کنید. بهتر است به غیر از درایو ویندوز سیستم ریستور بقیه درایوها را غیر فعال نمایید.
۸- حذف برنامه های شروع ویندوز: شما می توانید با حذف برنامه های غیر ضروری از Startup ویندوز سرعت ویندوز را افزایش دهید. برای این منظور دکمه ویندوز و D را با هم بزنید تا پنجره run اجرا شود. در پنجره run عبارت msconfig را تایپ کنید تا پنجره System Configuration باز شود. به تب Start up بروید و تیک برنامه هایی را برای شروع ویندوز مورد نیاز نیستند را بردارید. توصیه می شود که تیک تمام گزینه ها به جز آنتی ویروس را بردارید.
۹- غیر فعال کردن برنامه ها و تنظیمات غیر نیاز ویندوز: برای این منظور دوباره به پنجره System Configuration برگردید و این بار به تب Service بروید. در اینجا می توانید با برداشتن تیک امکانات و تنظیماتی که مورد نیازتان نیستند باعث افزایش سرعت ویندوز شوید. به طور مثال اگر پرینتر ندارید تنظیمات پرینتر را غیر فعال کنید یا غیر فعال کردن help ویندوز، فکس ویندوز، ارسال error های ویندوز، ارتباط از راه دور، وایرلس، شبکه، مدیاسنتر، نت لوگین، بک آپ و... ممکن است از جمله سرویس هایی باشد که یک کاربر عادی تمایل به غیر فعال کردن آن داشته باشد. البته توجه داشته باشید که اگر با سرویس های موجود آشنایی ندارید اقدام به حذف آن نکنید چون ممکن است که ویندوز با مشکل روبرو شود.
۱۰- استفاده از یک برنامه بهینه ساز و ضدجاسوس و بدافزار: با استفاده از این برنامه های می توانید با حذف فایل های temp, junk و زائد، حذف کلیدهای رجیستری ناقص، حذف کامل برنامه ها، دیفرگ پیشرفته و... باعت افزایش سرعت سیستم شوید. اسامی برخی از این برنامه های عبارتند از System Mechanic 10, TuneUp Utilitie 2011, System Optimize, Reg Cure ,..که این برنامه ها در برنامه های Assistant شرکت موجود می باشد. شما می توانید از برنامه رایگان CC Cleaner از لینک زیر برای این منظور استفاده کنید.
11- نصب برنامه های ضدجاسوس: به یاد داشته باشید گاهی اوقات بد افزارها و برنامه های جاسوسی (Spyware/Adware) باعث کند شدن سیستم می شوند. شما با نصب یک AntiSpyware می توانید مانع از نفوذ این برنامه ها شوید. برخی از برنامه های بهینه ساز مانند System Mechanic, Tunup Utilites دارای برنامه AntiSpyware هستند.
۱۲- نصب درایورهای سخت افزاری: سعی کنید تمام درایورهای سیستم خود را نصب کنید از جمله کارت صدا، گرافیک، پردازشگر، مادربرد و.. (سعی کنید نسخه های کامل برند مربوطه را نصب کنید) و اینکه همیشه درایورهای سیستم را آپدیت کنید.
این ترفندها برای وین 7 میباشد اما برای xp هم میتونین ازش استفاده کنین
چند وقت پیش من در انجمنی این موضوع رو مطرح کردم و به نتایج خوبی رسیدم گفتم شاید که بعضی از دوستان ندونن بنابراین بد نباشه اینجا هم بگم
من سیستمم( حتی وقتی که مقاله می خوندم) صدای فنش خیلی زیاد بود (تنظیم نشده بود) برای همین به توصیه دوستان دو نرم افزار و نصب کردم که خیلی موثر واقع شد
یکی برنامه EPU برای مادر بورد های ایسوس هست (شبیه این برنامه برای مادربورد های GIGA هم هست)...در واقع این برنامه در زمان بیکاری مصرف برق سیستم و خیلی کم میکنه
یکی دیگه هم برنامه localcooling هست که خیلی در صرفه جویی برق بهم کمک کرد
شما هم اگه برنامه خاص دیگری را هم می شناسید معرفی کنید
گوگل در ریاضی نام عدد بزرگی است كه تشكیل شده است از عدد یك با صد تا صفر جلوی آن. مؤسسین سایت و موتور جستجوی گوگل به شوخی ادعا میكنند كه این موتور جستجو میتوانداین تعداد اطلاعات (یعنی یك Google اطلاعات) را مورد پردازش قرار دهد.
این كلمه برای اولین بار در كتاب سفرهای گالیور مورد استفاده قرار گرفته و به معنی شخصی است كه دارای ظاهر و رفتاری زننده است. مؤسسین سایت "جری یانگ" و "دیوید فیلو" نام سایتشان را "Yahoo" گذاشتند چون فكر می كردند خودشان هم این طوری هستند.
اسم رودخانه ای كه از پشت منزل مؤسس آن، جان وارناك، عبور میكند.
میوه مورد علاقه استیو جابز مؤسس و بنیانگذار شركت اپل، سیب بود و بنابراین اسم شركتش را نیز "Apple" به معنی سیب گذاشت.
این شركت معظم توسط دو نفر بنام های بیل هیولت و دیو پاكارد تأسیس شد. این دو نفر برای اینكه شركت هیولد پاكارد یا پاكارد هیولت نامیده شود مجبور به استفاده از روش قدیمی شیر یا خط شدند و نتیجه هیولد پاكارد از آب در آمد که با استفاده از اولین حروف "HP" نامگذاری شد.
نام شركت ابتدا به صورت (MICROcomputer SOFTware) نوشته میشد ولی به مرور زمان به صورت فعلی در آمد که مخفف است. دلیل نامگذاری شركت به این اسم نیز آن است كه بیل گیتس مؤسس
شركت آن را با هدف نوشتن و توسعه نرم افزارهای میكروكامپیوترها تأسیس كرد.
این سایت یكی از سرویس دهندگان پست الكترونیكی به وسیله صفحات وب است. هنگامی كه مدیر پروژه برنامه می خواست نامی برای این سایت انتخاب كند علاقهمند بود تا نام انتخاب شده اولاً مانند سایر سرویس دهندگان پست الكترونیك به کلمه mail ختم شده و دوماً بر روی وبی بودن آن ( Html ) نیز تأكید شود بنابراین نام "Hotmail" را انتخاب كرد.
نام این شرکت تجاری بزرگ از كلمه لاتین Sound به معنای صوت و صدا مشتق شده است.
شركت موتورولا با هدف درست كردن بی سیم و رادیوی اتومبیل كار خود را آغاز كرد. از آنجاییكه مشهورترین سازنده بی سیم و رادیو های اتومبیل در آن زمان شركت victoria بود مؤسس این شركت یعنی آقای پال كالوین نیز اسم شركتش را موتورولا گذاشت تا علاوه بر داشتن مشابهت اسمی كلمه موتور نیز به نوعی در اسم شركتش وجود داشته باشد.