بیوکافی

حاج ابوذر بیوکافی شب های 19-21-23 رمضان 94

انجمن: 

IMAGE(http://sarollah.com/wp-content/uploads/2015/07/sh23ramezan94-sarollah-40.jpg)

دریافت فایل های شب 19 ماه مبارک رمضان:

بخش اول: اومده اون که با غفلت عمرشه رو به تباهی( زمزمه) ـ حاج ابوذر بیوکافی
بخش دوم: تو سینته غم پنهونی چی داری زیر لب می خونی(زمزمه) ـ حاج ابوذر بیوکافی

دریافت فایل های شب 21 ماه مبارک رمضان:

بخش اول: آمدم آشتی کنم با تو(زمزمه) ـ حاج ابوذر بیوکافی
بخش دوم: اللّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ الأمانَ (مناجات حضرت امیر (علیه السلام)) ـ حاج ابوذر بیوکافی
بخش سوم: روضه حضرت علی (علیه السلام) ـ حاج ابوذر بیوکافی
بخش چهارم: دعای بک یا الله(روضه) ـ حاج محسن کاشفی
بخش پنجم: اِذَا عَزَمتُ الجِهَاد مَحَوتُ اَمثَالَکُم (زمینه عربی ـ فارسی) ـ حاج ابوذر بیوکافی (دریافت با کیفیت بالا)
بخش پنجم: اِذَا عَزَمتُ الجِهَاد مَحَوتُ اَمثَالَکُم (زمینه عربی ـ فارسی) ـ حاج ابوذر بیوکافی
بخش ششم: تو شبای بی قراری وقتی اشکام سرازیره(شور) ـ حاج ابوذر بیوکافی

دریافت فایل های شب 23 ماه مبارک رمضان:

بخش اول: سُبْحَانَکَ یَا اللَّهُ تَعَالَیْتَ یَا رَحْمَانُ أَجِرْنَا (دعای مجیر) ـ حاج ابوذر بیوکافی
بخش دوم: روضه ـ حاج ابوذر بیوکافی
بخش سوم: با گریه اومدیم باز دم خونت کریم(زمینه) ـ حاج ابوذر بیوکافی
بخش چهارم: تو شبای بی قراری وقتی اشکام سرازیره(شور) ـ حاج ابوذر بیوکافی
بخش پنجم: ذکر دلها یا علی مولا (شور) ـ حاج ابوذر بیوکافی
بخش ششم: تمام لذت عمرم در این است (شعرخوانی) ـ حاج ابوذر بیوکافی

برچسب: 

مداحی عربی – فارسی “یَا حَیدَر نُحِبُّکَ حَبِیبَنَا” با نوای حاج ابوذر بيوکافی

IMAGE(http://www.seraj8.ir/wp-content/uploads/2015/07/yaheydar94.jpg)

مداحی عربی / فارسی "یَا حَیدَر نُحِبُّکَ حَبِیبَنَا"

با نوای گرم حاج ابوذر بیوکافی


اجرا شده در شب ۲۱ رمضان ۱۳۹۴

تقدیم به بهترین آقای هستی حضرت امیرالمومنین علی(ع)
و شیعیان آن حضرت و مدافعان حرمین ائمه معصومین(ع)


با آرزوی نابودی وهابیت، داعش، آل سعود و تکفیری ها

دریافت فایل تصویری

دریافت فایل صوتی

برچسب: 

در گفتگو با روضه نیوز مطرح شد / توصیه مهم حاج ابوذر بیوکافی به رسانه های ارزشی

به گزارش روضه نیوز؛ابوذر بیوکافی از مداحان جوان وانقلابی مدتی پیش مهمان دفتر روضه بود. در صحبتهای این مداح نسل سوم انقلاب پختگی همراه با دقت و آینده نگری دیده می شود.
مصاحبه تا ساعت 2 بامداد به طول انجامید و به قول ایشان «هنوز نتوانستم تمام صحبتهایم را انتقال دهم»
صحبتهایی که با چندین بار ویرایش مصاحبه در لابه لای گفتگو خواهید خواند.

از دعای پدر بود که مداح شدم

IMAGE(http://www.rozenews.com/media/image/1394/02/aboozar/aboozar-rozenews.jpg)

ضمن عرض خوش­ آمد، امیدواریم سفرتان به اهواز همراه با خیر و برکت و خوشی باشد. در مورد پایگاه خبری روضه ­نیوز توضیحاتی گفته شد، می­ خواهیم در رابطه با مداحی و تجاربی که شما دارید صحبت کنیم. از ورود آقای ابوذر بیوکافی به حرفه مداحی و نوکری آستان اهل­بیت برای ما بگویید.
ابوذر بیوکافی: از دوران کودکی به عرصه ستایشگری ورود کردم اما اگر بپرسید که چطور در این مسیر قرار گرفتم باید بگویم علتش استجابت دعای پدرم در زمان جنگ است که از خدایا خواسته بودندفرزندی عطا کن که مداح بشود.
بیشتر در هیئت ثارالله رشت کارهایتان را انجام می­دادید! شما قمی هستید یا شمالی؟
ابوذر بیوکافی:اصالتا اهل شهرستان لنگرود از توابع استان گیلان هستم، ولی ساکن قم هستیم. درمورد هیات ثارلله باید عرض کنم در سال چند مناسبت (حداکثر 10 تا) را خدمت دوستان در رشت برگزار هستیم.

در ماه­های مبارک رجب، شعبان و رمضان کمی هوایشان از روضه فاصله می­گیرد و مناجاتی می­شود، در ماه شعبان که فضا کاملاً مولودی خوانی است، نظر شما در مورد مناجات­ خوانی، بایسته­های یک مناجات­ خوان موفق و بایسته ­های یک مولودی خوان موفق چیست؟ حضرت آقا تأکید می­کنند که در شعر نباید غلو و حرف­ های بیجا باشد، خال و ابرو و... نباشد. مثلاً یکی از دوستان می­گفت ما در ماه مبارک رمضان فتیله روضه را خاموش می­کنیم فقط مناجات با خدا داریم، می­گفت سیاست من این است مخاطبانم را از گناهانی که انجام دادند در ماه رمضان برگردانم و در او حالت توبه باشد، یک نگاه کاملاً تفریطی است. نگاه دیگر این است که این­ها با هم تضادی ندارند و اصلاً عیبی ندارد ما فقط روضه داشته باشیم. یک عده فقط با روضه مأنوس هستند لذا نیازی به مناجات نیست. بعضی از شهرهای بالا یک ساعت بعد از نماز جوشن کبیر را خلاصه می­خوانند و تا صبح سینه ­زنی می­کنند، در مسجد خونریزی می­شود! ظاهرا یک نگاه تفریطی و افراطی است...

هیچ منافاتی بین روضه و مناجات نیست


ابوذر بیوکافی: اهل­بیت، به این مسئله پاسخ دادند خداوند هم در قرآن فرمودند:« یا ایها الذین آمنوا اتقوا الله و ابتغوا الیه الوسیلة» و اهل بیت می فرمایند: : نَحن ُوَسیلَتُهُ، ،در جای دیگر خدا می­فرمایند این­ها واسطه رحمت هستند درِ خانه­ ام به­ واسطه­ ی اهل بیت بیایید. پس مشخص است که اهل­بیت آمدند که ما را به مقام توحید برسانند. هیچ منافاتی در روضه و مناجات نیست چیز جدایی نیست.
روضه سیر عبودی دارد و انسان موحد تربیت می­کند. با این نگاه که خدمت شما عرض کردم شب عاشورا شب عبادت و روز عاشورا می تواند روز مناجات باشد. تمام مناسبت­ها فرصتی برای بندگی کردن است. محبت و عزاداری برای اهل­بیت خود این محبت و مودت صراط بندگی است، أَنتُمُ الصِرَاطُ الأَقوَمُ. این که همه چیز را تعطیل کنیم را نمی­ فهمم و به نظرم از هم جدا نیست. اتفاقاً اگر روضه­ خوان برای مخاطبش از خدا بگوید و چشم­ها خیس نشوند مشخص است که اشتباه روضه خوانده و ذائقه را منفی پرورش داده است.

سخت ترین قالب مداحی،« مناجات خوانی» است


نکته دوم در مورد بایسته­ های مناجات: اول اینکه مداح باید اهل مناجات باشد.سخت­ترین قالب مداحی قالب مناجات است .بخش دیگر «فنون مناجات­خوانی» است مانندتسلط به لحن و متن دعاست، (صحیح خوانی، روخوانی و روان­خوانی). تسلط بر ترجمه دعا، مطالعه در تفسیر دعا، در اجرا موثر است ، زمانبندی­ در اجرای دعا مهم است. در بخش الحان بداند دعاخوانی و زیارت­خوانی چه وجوهی مشترک و متفاوتی دارند. همینطور نسبت به مناجات و ادعیه

در موضوع مولودی خوانی هم نظرتان را بفرمایید؟ خیلی از دوستان در جلسات مولودی خوانی نیاز به ایده و الگو دارند؟
ابوذر بیوکافی: مولودی خوانی یک قالبهای خاص و متفاوت مداحی است. به­طور کلی مولودی چه از لحاظ انتخاب و اجرای شعر و چه سرود متفاوت است. یک اصل کلی وجود دارد در این قالب که باید طراوت و شادی را داشته باشد.

از نگاه فقهی «کف زنی» اشکالی ندارد


کسانی که سرود می­خوانند می­خواهند سرود را عوض کنند می­گویند یک کف ریز بزنید، من خیلی تعجب کردم خیلی­ مراسمات دیدم که در مجلس اهل­بیت همراه با کف ، سوت می­زنند! کلیپ تصویری یک مداح را دیدم که داد زد هر کسی بلد است کِل بزند!
ابوذر بیوکافی: یک‌بار می­گوییم نگاه ما فقهی است یا نگاه کاربردی و جذبی است. می­گوییم هیئت یک نهاد تبلیغی است باید آدم را جذب کند. می­گوییم تا جایی که حرام اتفاق نیفتاد می­توانیم از روش ها و ابزار بهره ببریم، در نگاه فقهی کف زنی اشکالی ندارد. گاهی بحث اصلا شرعی نیست شرع میگوید ایرادی ندارد اما سوال این است آیا در شان جلسه اهل بیت است یا نه؟
IMAGE(http://www.rozenews.com/media/image/1394/02/aboozar/rozenews-aboozar%20%2817%29.jpg)

اولین «کاست مداحی» چرا پخش شد؟


یک نکته­ ای که اتفاقاً خوب است گفته شود تمرکز روی هیئت­های تهران است. مثلاً در خوزستان،اصفهان و حتی در قم هیئت‌ها از خودشان الگویی ندارند. مثل اینکه بگوییم هیئت خوزستان یا رشت یک آداب و بایسته­ هایی برای خودشان دارند،اینطور نیست البته قبلا این‌طور بوده ولی الآن نیست! مثلاً سینه ­زنی بوشهری­ ها معروف بود یا زنجانی­ ها، یا سه سنگ بهبهان که معروف است. این تهرانی شدن هیئت­ها چه آسیب هایی دارد؟
ابوذر بیوکافی: ببینید یک سؤال بزرگی در ذهنم هست و هنوز به جوابش نرسیدم.، اولین کسی که نوار کاست مداحی در کشور پخش کرد برای چه پخش کرد؟ کدام بُعد را دید و کدام را ندید؟ یک بُعد اینکه مثلا کشور نیاز فرهنگی دارد باید فرهنگ اهل بیت ترویج شود. آیا تنها روش این بود که ما CD و نوار پخش کنیم راه دیگری نبود؟
سؤال دوم اینکه سنت­های عزاداری ما که از حیث شکلی با هم متفاوت بودند آیا ربطی هم به محتوا داشتند یا نداشتند؟ محتوا با روحیات اقلیمی هر منطقه هماهنگ بود یا نبود؟ وقتی شما می­گویید فرهنگ، زبان، قوم، اقوام، یکسری عناصر متأثر در آن­ها هست و با هم مرتبط­اند. این شیوه مداحی چه برسر سنت ها و فرهنگهای عزاداری آورد؟..
این نکات که عرض میکنم صرفا از بابت این است که باید جمع متخصص این مطالب را بررسی کنند. نمی­خواهم بگویم تهران مقصر است، یا بگویم شهرستانها مقصرند، یا اینکه مداح تهرانی دارد اشتباه می­کند، حرفم این نیست. مداح تهرانی در تهران دارد کار خودش را می­کند شما باید در تهران زندگی کنید تا ببینید آن آقا دارد چه می­کند؟ آنجا می­فهمیم که فلانی دارد چه‌کار می­کند؟ حرفم اصلا نقدهای متداول نیست. یک نکته مهم است که شاید کمتر ارزیابی شده...خلاصه امروز شاهد شکل عزاداری هستیم که با گذشته متفاوت است باید مزایا و معایبش ریشه یابی شود.

رسانه اگر درخدمت«تفکر»نباشد،«زرد» می شود


انگار عیب کار از رسانه است که دارد این­ها را انعکاس می­دهد!

ابوذر بیوکافی: یکی اینکه مبنا وقتی وجود نداشته باشد قطع به‌یقین روزمره گی و قشری‌گری بوجود خواهد آمد. استراتژی بلندمدتمان، راهبردهایمان چه سرنوشتی را رقم خواهد زد چه آینده ای را بوجود می آورد


سوال این است که این رسانه های مذهبی خود جوش، رسانه­ ای است که در خدمت یک تفکر است؟ مبانی و شاخصه مشخص دارد؟ یا رسانه زرد است. آیا با رنگ و لعابی « مذهبی» هر محتوایی را پررنگ و یا کم رنگ کرد؟. در چهر­ه­ سازی­ها از چه روشی تبعیت می کنیم ؟ رسانه باید بداند وقتی این کارها را بدون مبنا صرفا برای جذب مخاطب انجام می دهد. ذایقه ها بسمت شهرت طلبی به هر قیمتی سوق می یابد.
با اینکه قرار بر این است شعائر الهی و مبانی دینی تقویت شوند نه افراد. ، رسانه باید در خدمت یک فکر جهت دهنده باشدالان متاسفانه برعکس شده بجای این که رسانه در خدمت نخبگان باشد. نخبگان در خدمت رسانه شده اند. آن مبانی را در کلام و تفکر مقام معظم رهبری جستجو کنید ببینید هیات که شامل منبری ، مداح و شاعر ، مدیر و بانی است در طول این سالها ایشان بر روی چه نکاتی تاکید نموده اند. آن نکات بشود مبنا...هرکسی آن شاخصه ها را دارا باشد شما حمایت کنید

اهالی رسانه باید استانداردهای هیئت داری را بدانند


در واقع باید ارزش­های کنونی مثل شهرت طلبی وثروت طلبی تغییر کند. ما کاری کردیم بچه­ های شهرستانی بروند دنبال هزینه های گزاف و به قرض افتادند. کاری کردیم که مداح در شهرستانی احساس سرخوردگی کند. چرا چون رسانه ها ترازی را بعنوان هیات و یا مداح موفق نشان دادند که همه اش کمّی است... مادامی که شما ننشینید بیانیه مأموریت برای خود ننویسید و استاندارد تعریف نکنید شما هم چند سال دیگر همان می­شوید که از آن ها انتقاد می شود. زودتر از حرف ام به اینجا رسیدند که الان دارند از کسانی مطلب کار می­کنند که خودشان به آنها منتقد بودند.
معتقدم امروز به دلیل نبود این مبانی محکم و ارزشی که باید یک عقبه علمی و تئوریک بیاید برای فضای رسانه مذهبی ما مبانی تعریف کند دچار ضعف هستیم و رسانه به راحتی می تواند یک مولفه و مقوله فرهنگی را به ارزش تبدیل کند وهر کسی هم آن شاخصه را داراست بعنوان الگوهایی بصورت عمومی معرفی کند. مثلاً این مداح به خاطر این برای ما باارزش است که به مادرش احترام می­گذارد، نماز اول وقت می­خواند، خمس می­دهد، این مداح ساده­زیست بود چون امام فرمود ساده زندگی کنید، این ها را معرفی کنیم ولو اینکه این مداح ها پشت قله دماوند در محله 50 نفره مداحی کند این مداح را بزرگ کنیم.

رسانه های ارزشی باید ویترین جبهه فرهنگی را بچینند


بر روی شاخص های کیفی تاکید کنیم. باید بدانید اگر کسی که عیبهای فراوانی دارد را بزرگ کنیم تاثیرش در فضای فرهنگی مانند تاثیر ویروس­ است. فضای فرهنگ مانند نفس کشیدنمان در فضای شهر است اگر آلودگی باشد بیمار می شویم ، نشود ما بانی همه گیرشدن بعضی از روحیات اشتباه بخاطر مشهور شدن افراد شویم. امروزه مداح یک ویترین بسیار مؤثر انقلاب اسلامی است، غیر از این است؟ باید مراقب بودگاهی ما بطور کاملا نامحسوس داریم مدیریت می شویم. بنابر این باید ویترین را خودمان طراحی کنیم خلاصه طوری مدیریت کنید که در خدمت «من» نباشیم در خدمت امام حسین باشیم.
دوستان در روضه­ نیوز با نگاه تمدن ساز مبانی را استخراج کند. امروز را نگاه نکنید بدانید اگر بناست ویترین درست کنید ده سال دیگر نتیجه می دهد. شما ارزش درست کنید.
احساس می‌کنم یک جلسه مفصل­تری بایستی با شما داشته باشیم...
فقط یک سوال آیا مشعر نتوانست این خلأ تئوریک را در فضای مداحی جبران کند؟ حاج مهدی سلحشور و این­ها نتوانستند کاری کنند؟
ابوذر بیوکافی:مشعر یک اتفاق مقدس و یک حرکت خیلی خوب است با دغدغه­ های خوب. مشکلات زیرساختی ما در کشور زیاد است. اعتقاد دارم در حوزه فرهنگی باید به اجتهاد رسید شما می­ خواهید فرهنگ شیعه را تقویت کنید. وقتی اجتهاد نداشته باشید خودتان قرائت از اسلام را ارائه می­دهید. شاید فقه الهیات نیاز باشد...

باید رسم جنگیدن مان را عوض کنیم!


پس قبل از این کار تئوری پردازها است و از اینجا به بعد کار رسانه شروع می شود.
ابوذر بیوکافی:البته چون عقب هستیم باید با تئوری پردازی اجرا را هم شروع کنیم، درهر کاری که شروع می­کنیم حتما آینده­ پژوهی کنیم.
شهیدحسن باقری می گفت: باید رسم جنگیدنمان را عوض کنیم خودجوش رفته بود نقشه­ها را ثبت کرده بعد به محسن رضایی گفت بچه­ های ما همدیگر را می­زنند! ما مدتی است داریم همدیگر را می­زنیم، رسم جنگیدن را باید عوض کنیم.
سه دوره برای رسانه تعریف می­کنیم، می­گوییم دوره حفظ، ظهور رسانه­ ها برای حفظ شعائر عالی بود. ترمیم، الآن شما در دوره ترمیم به سر می­ برید یعنی ببینید رسانه های دیگر چه آسیب­ هایی دارند تولید می­کنند! چه اشکالاتی دارند! شما نداشته باشید. دوره بالندگی، حرف­های من ناظر به دوره بالندگی بود برای این دوره چه دارید؟ یک مُدل تعریف کنید. موفق باشید.

برچسب: 

◊╠ مرثیه و نوا در سوگ بانوی صبر، زینب سلام الله علیها ╣◊

IMAGE(http://www.askdin.com/attachment.php?attachmentid=8856&stc=1&d=1293107776)
***** متن نوحه*****
عمه سادات بی قراره
غصه و غم هاش بی شماره
تموم غصش غم یاره
تنها امیدش بی پناه
روزای سختی توی راهه
رو خاک سوزان پا می زاره
ذکر آسمونا وای زینب
ذکر کهکشونا وای زینب
ذکر خاک صحرا وای زینب
ذکر سینه زنها وای زینب
شعله می کشه خورشید
زمین می سوزه از تب
ابرا همه می بارن
توی چشای زینب
میون سینه دلی که تنگ
غم غروب رویاشه
شان نزول سوره ی بارون
توی فرات چشماشه
کبوترا بی تابن
تو آغوش محمل ها
توی نگاها پیداست
بی قراری دلها
از انعکاس خبر تلخی دل شریعه بی تاب
رو نیزه هایی که بی شمارن یه سرخی می تابه
حالت صحرا که عجیبه
غرق سکوتی پر فریبه
پر از نسیم بوی سیبه
غروب سردش پر رازه
مثل شبایی که درازه
سینه ی خورشید بی شکیبه
بیا توی آغوشم
داداش پریشونم
توی نگاه تلخت
درد تو رو می خونم
عزیز خواهر تب نفسهات دل منو می لرزونه
اگه نباشی حتی یه لحظه
تموم دنیا زندونه
دل شوره ی من بی حسابه
بگو که اینها همه خوابه
لشگر دشمن یه سرابه
بقض غریبی تو گلومه
بارون چشمام ناتمومه
پر از سوال بی جوابه
عمه ی سادات بی قراره
غصه و غم هاش بی شماره
تموم غصش غم یاره
شعله می کشه خورشید
زمین می سوزه از تب
ابرا همه می بارن
توی چشای زینب
میون سینه دلی که تنگ غم غروب رویاشه
شان نزول سوره ی بارون توی فرات چشماشه
تنها امیدش بی پناهه
روزای سختی توی راهه
رو خاک سوزان پا می زاره
کبوترا بی تابن
تو آغوش محمل ها
توی نگاها پیداست
بی قراری دلها
از انعکاس خبر تلخی دل شریعه بی تاب
رو نیزه هایی که بی شمارن یه سرسرخی می تابه
حالت صحرا که عجیبه
غرق سکوتی پر فریبه
پر از نسیم بوی سیبه
غروب سردش پر رازه
مثل شبای که درازه
سینه ی خورشید بی شکیبه
حرم فقط حرم حسین
بادها نوحه خوان
بیدها سربه زیر
لاله هاسینه زنانحرم باغچه
خیمه خورشید سوخت

فرمت :MP3
زمان :۱۴:۲

دانلود

๑۩๑ مرثیه و مداحی شهادت امام هادی علیه السلام ๑۩๑

بسم الله الرحمن الرحیم

منم ابن الرضا - حاج منصور ارضی

نسیم صبح ز راهی که آمدی برگرد - حاج حسن خلج

باید به جای سامرا خونه ما خراب می شد - حاج محمد رضا طاهری

بزن بارون، بزن بارون که مثل ابرها دلگیرم - حاج محمد رضا طاهری

ای دائم از خدا و نبیین تو را سلام - سید مهدی میرداماد

IMAGE(http://www.askquran.ir/gallery/images/5405/1_009O053I8Bf1.gif)

برچسب: