تفاوت نصرانی ، یهود و مسیحیت
ارسال شده توسط javad_joon در پنجشنبه, ۱۳۹۵/۰۱/۱۲ - ۰۰:۴۵با سلام
می خواستم بدونم تفاوت تفاوت نصرانی ، یهود و مسیحیت در چیست؟
با سلام
می خواستم بدونم تفاوت تفاوت نصرانی ، یهود و مسیحیت در چیست؟
[INDENT] با توجه به درخواست پژوهشگران عزیز، نرم افزار دیکشنری زبان عبری به فارسی برای استفاده علاقه مندان و پژوهشگران بر روی سایت بارگزاری میشود.
[/INDENT]
نرم افزار پیش رو اولین لغت نامه عبری به فارسی است که علاوه بر معنای لغت موردنظر، اعراب کلمه را نیز مشخص می کند
دارای کیبورد عبری
طراحی و اجرا توسط : موسسه فرهنگی هنری مصاف ایرانیان
پلتفرم : ویندوز
لینک دانــلود با حجم
55.5Mb
نرم افزار نصبی نیست تنها لازم است بر روی فایل MasafHebrewToPersianDictionary.exe کلیک کنید , تا باز بشود
منبع : وبسایت استاد رائفی پور
Masaf.ir
:Gol:
آقای سید حسین حر مقاله ای در فصلنامه قرآنی کوثر- شماره 37 تحت عنوان کمالات معنوی و حیات طیبه زن در مکتب قرآن نوشته اند
آنچه در این مقاله به شرح و توضیح و تبیین آن پرداخته می شود عبارتند از:
ـ نگاه اجمالی به زن در کشورها و مکاتب گوناگون و دنیای غرب و نیز نگاه اسلام به زن
ـ مقایسه حکم اسلام با سایر مکاتب و دنیای غرب در مورد حقوق زنان
ـ توجه به اینکه دین و ایمان و گوهر تقوا، معماران شخصیت انسان هستند.
ـ نقش اسلام در احیای ارزش مقام زن و تکریم شخصیت آنان
ـ مساوات مرد و زن در پیشگاه خدا
ـ ارائه و ترسیم الگوی جامع شخصیت زن در اسلام توام با ویژگیهای شاخص زنان نمونه
ـ عوامل حفظ شخصیت و محبوبیت زن از منظر قرآن
ـ سهم زنان در پیشبرد و ترویج و توسعه ی اهداف اسلامی
ـ نقش زنان در تحکیم مبانی خانواده و تربیت نسلی متعهد و متدین و عالم
در این جستار مقاله ی مذکور نوشته خواهد شد
ادامه دارد ...
ملك فهد:
«ما و يهود دو پسر عموي ويژه هستيم و هيچگاه راضي نخواهيم شد كه آنها را در دريا بريزيم چنانچه بعضيها ميگويند. بلكه ميخواهيم به طور مسالمت با آنها زندگي كنيم.» (1)
حرف هاي ما و شما:
* ملك فهد سعودي توي حرفاش اشاره نكرده مقصود از «ما» چه كساني هستن. اگر مقصودش آلسعوده كه هيچ بعيد نيست با يهود «برادر تني» باشن نه «پسر عمو». زيرا يهود مدعيه كه بيتالمقدس مال اوناس، آلسعود هم معتقده عربستان مال اوناس. ژن هر دوشون يكيه.
* هر چي باشه فهد خادم الحرمين الشريفين بوده. لابد ميخواسته توي عمرش يه حرف راست رو سربسته بزنه و گفته: «ما و يهود پسر عموي ويژه» هستيم. يعني نَسَب پدري ما هر دو به انگليس ختم مي شه. هممون تُخم و تَرَكهي انگلوساكسون هائيم.
* با صليبي كه ملكهي انگليس به گردن فهد انداخته، معلوم ميگردد كه دولت انگليس چندين و چند قلادّه ملك و ملكزاده در خاورميانه دارد كه در وفاداري نسبت به صاحبشان ضربالمثل هميشهي تاريخ هستند.
* از گفته ي فهد به خوبي آشكار ميشود كه چرا ملك عبدالله در جنگ حزبالله با اسرائيل كمك مالي قابل توجهي به اسرائيل كرد و از نخستوزير اسرائيل خواست تا حزبالله و شيعيان لبنان را نابود كند.
* به گمان من، مقصود فهد از واژه ي «ما»، ملوك خاورميانه است: ملك فهد، ملك حسن، ملك حسين، ملك قذافي، ملك صدام، ملك مبارك و ...
گرچه بعضي از آنها به ظاهر رئيسجمهور بودند، ولي رئيسجمهور مادامالعمر يعني: «كشك». و اين ملوك بيغيرت بودند كه در جنگ شش روزه اعراب و اسرائيل فجايع تاسفآوري به بار آوردند و مايهي شكست مسلمانان شدند و فرماندهي جنگ اسرائيل «موشه دايان» در پايان جنگ گفت:
* عزيز دلم؛ فهد ميگه ما دو پسرعموي ويژه هستيم. يعني به دين و مذهب ما كار نداشته باش. ما همگي سرمون تو يه آخوره و از يه جا دستور ميگيريم.
* حرف فهد اينه كه اگر اسرائيل به يك كشور اسلامي حمله كنه ما باهاش به طور مسالمتآميز رفتار ميكنيم. يعني خواست ما هم همينه. ما هم ياريش ميكنيم.
* گمونم «ويژه» بودنشون اينه كه پشت پرده با هم سَر و سِرّي دارن كه خيليها بيخبرن...!!!
* اسرائيل با تصرف بيتالمقدس مردم را از عبادت خدا بازداشته و سعي در غارت اموال و آثار ديني دارد. سعوديها هم با تصرف حرمين مردم را از عبادت خدا بازداشته و سعي در غارت اموال مسلمانان و تخريب آثار اولياي اسلام دارند. هر دو در يك جهت حركت ميكنند.
* فهد با زبان بيزباني از حضور يهود در مراكز حساس عربستان خبر ميدهد. يهوديان ناظر بر حركت مسلمانان از بيتالله الحرام و مدينهي منوّره هستند و هيچ تحركي از سوي مسلمانان از چشم يهود پنهان نيست.
* بابا ايها الناس؛ ما و يهود به جان هم قسم خورديم تا شيعهاي روي زمين باقي نمونه. پول و نفرات از ما، نقشه و تجهيزات و فرماندهي عمليات از اونا. هر طور صلاح ميدونن عمل كنن. ما ازشون عاجزانه ميخواهيم هر چه زودتر نسل شيعه رو نابود كنن، كشورهاي ما، ذخائر ما، شرف و حيثيت ما همه در اختيارشونه.
ملك فهد (پادشاه عربستان) و جيمي كارتر (رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا) در حال ميگساري
* فهد خود را غلام حلقه به گوش آمريكا و انگليس ميدانست. و در خدمتگزاري نسبت به آستان ذلتبار دولت فخيمهي انگليس و كاخ سفيد لحظهاي درنگ نكرد. از آن رو خود را ملقب به «خادم الحرمين» دانست، يعني خادم آمريكا و انگليس نه خادم بيتالله الحرام و مدينهي منوره كه خادم بيتالله الحرام صليب بر گردن و جام شراب در دست نيست.
----------------------------------------------------------------------------------------------
(1) روزنامه واشنگتن پست، مورخه 17 سپتامبر 1969 ميلادي.
--------------------------------------------------------
منبع: وبلاگ حرفاي ب ي ر ب ط (http://harfayebirabt.blogfa.com)
سلام
من این مطلباز سایت وکی پدیا پیدا کردم اگه اطلاعات بیشتری دارید برام بگید لطفا
کابالا
سِفیروت (درخت زندگی) در آئین کابالا
کابالان . ب . و
کابالا یا کبالا یا قبالا(در عبری: קַבָּלָה، انگلیسی: Kabbalah) به معنای «دریافت» و به معنی واقعی کلمه «رسم رسیده» است. کابالا تفسیر رمزگونهای از کتابهای مقدس عبری است.
کابالا نامی است که بر تصوف یهودی اطلاق میشود و تلفظ اروپایی قبّالاه عبری است به معنی قدیمی و کهن. این واژه به شکل قباله برای فارسی زبانان و عربها است. بیشتر یهودیان ارتودوکس به آئین کابالا (کابالیسم) اعتقاد دارند. بر اعتقاد هواداران و معتقدین به آئین کابالا، فهمیدن و درک رموز مخفی درآئین کابالا، باعث میشود تا انسان بصورت روحانیواری به خدا نزدیکتر شود و بدین ترتیب بشریت، قدرت والایی از رموز مخفی خدا که برای دیگر انسانها پوشیده است، را پی میبرد.
تاریخچه اصطلاح نام «کابالیسم» به درستی مشخص نیست و مورد اختلاف است. برخی سلیمان ابن جبرئیل (۱۰۵۸ - ۱۰۲۱) میلادی و برخی کابالیست اسپانیولی قرن سیزدهم، بهیا بن آشر را اولین اشخاصی میدانند که آئین مخفی و سری عهد عتیق را «کابالا» نامیدند. با این وجود مدارک و منابع بسیار قدیمی که برخی ازآنها به قرن دوم میلادی بازمیگردند، وجود دارند که حاکی از نامهایی بجز «کابالا» بر آئین فوق هستند. با این وجود همکنون اصطلاح «کابالا» وصف کننده تمرین آئین و دانش محرمانه یهود است.
مهمترین منابع و کتب کابالیستی که به عنوان ستون فقرات و پایه اصلی «آئین کابالا» درآمدند، شامل مجموعه کتب عبری بهیر (به معنای «کتاب روشنایی») و هیچالوت (به معنای «کاخها») میشوند که به قرن اول میلادی بازمیگردند. نهایتا در قرن سیزدهم میلادی کتاب زوهار نوشته شد که تفکر و شکل کنونی «آئین کابالا» را تشکیل داد.
دیباچه
بنابر سنت و عقاید کابالیستی، دانش کابالیستها به صورت شفاهی از سوی سه شهپدر (ابراهیم، پسرش اسحاق و نوهاش یعقوب) و دیگر پیامبران قوم یهود (معروف به نوئیم (נביאים)) و حکیمان و ربایهای ارشد یهود منتقل شد.
منابع