اثر وضعی خوردن حرام

حکم شرعی رفت و آمد با کسی که مخالف رهبری است

سلام آیا رفت و آمد به خانه و خوردن غذای کسی و نماز خواندن درمنزلش و در ماه رمضان افطار و سحری خوردن در منزل کسی که مخالف رهبری هست ولی خدا و اسلام  و ائمه رو خیلی دوس داره عاشق نماز و روزه و دین هست شرعا اشکال داره؟

چگونه زندگی با پدر تارک الصلاه و نا اهل

انجمن: 

سلام
من پدري دارم كه به جبهه رفته و حتي نمازشب خوان بوده است (طبق گفته ي خودش ) اما الان ديگر نماز نمي خواند ، گاهي بسيار بداخلاق و خشمگين مي شود و هم چنين بدزبان ، قاطع رحم است و به گمانم دروغ هم ميگويد و خمس نمي دهد و ... و از انجايي كه اخلاق چندان خوبي ندارد من از او ميترسم كه بخواهم امر به معروفش كنم اما سوالات من از اين قرار است كه
1: باتوجه به حديث : امر به معروف و نهى از منكر فقط درباره دو گروه بايد انجام گيرد: مومنى كه با اين كار به خود آيد و جاهلى كه نمى دانسته و بداند. اما درباره كسى كه سركش است و بى خبر و شلاق و شمشير به دست دارد و گفتن سخن حق به او بى اثر، لزومى به امر به معروف و نهى از منكر نيست.
[ انما يومر بالمعروف و ينهى عن المنكر مومن فيتعظ، او جاهل فيتعلم، فاما صاحب سوط و سيف فلا. "بحارالانوار ج 97 ص 75". ]
ايا امر به معروف و نهي از منكر بر من واجب است ؟
2:اگر واجب است راه و روش چيست كه يك وقت نتيجه ي برعكس يا بدي ندهد ؟
3: ايا اگر درامد پدر حلال نباشد يا خمس را ندهد ، وظيفه ي اعضاي خانواده براي گذارندن زندگي چيست ؟ با توجه به اينكه بر او نفقه واجب است ما نبايد از اين درامد استفاده كنيم و يا غيره و براي مثال اگر خانه ي ما با مالي كه خمس ان پرداخته نشده ، نماز ما در ان باطل است و وظيفه چيست ؟
با تشكر