استبراء کردن برای مردها چه وقتی استحباب دارد؟
ارسال شده توسط محدثه83 در شنبه, ۱۳۹۵/۱۱/۰۲ - ۱۲:۴۵سلام استبرا کردن برا ی مردها چه وقتی استحباب دارد؟
استبرا از بول با استبراء از منی فرق دارد؟
رهبری و آیت الله سیستانی
سلام استبرا کردن برا ی مردها چه وقتی استحباب دارد؟
استبرا از بول با استبراء از منی فرق دارد؟
رهبری و آیت الله سیستانی
با سلام،
جستجوهای زیادی در نت انجام دادم ولی فهم درستی از فتاوا حاصل نشد در این رابطه،
با عرض معذرت، مجبور هستم برای فهم دقیق از مسئله، سئوالم را به صورت ساده و بدون اصطلاحات فقهی مطرح کنم، لطفا اگر امکان دارد پاسخ به صورت خصوصی اعلام شود...
آیا استبرا بنده با این روش صحیح است؟
۱- از مقعد یعنی جایی که مدفوع خارج میگردد تا زیر کیسه بیضه (بیخ کیسه بیضه) سه بار با انگشت میانی(انگشت بلندتر) دست چپ کشیده می شود،
۲-با قرار دادن شست و انگشت کنار شست (انگشت اشاره) دست چپ بر روی آلت، از انتهای آلت (بیخ آلت) تا ابتدای آلت یعنی جایی که ادرار خارج می شود سه بار کشیده می شود،
۳-در این قسمت مشکل دارم، آیا فشار دادن سر آلت یعنی جایی که فقط ادرار خارج می شود کافی است یا باید از محل به جا مانده از بخیه ختنه تا سر آلت یعنی جایی که ادرار خارج می شود را فشار داد؟
مقلد حضرت آیت الله مکارم شیرازی هستم
باز هم از شما عذرخواهی میکنم، با شرمندگی این سئوال را مطرح کردم...
با سلام.
1- لطفا احادیث و روایاتی، که مسلمانان رو به انجام استبرا دعوت می کنه، رو بنویسید.
2- لطفا احادیث و روایاتی رو که به صورت واضح بیان کننده این نکته میباشند:((آبی که بعد از ادرار از آلت خارج میشه در صورتی که استبرا انجام نشده باشه، نجس می باشد)) رو بنویسید.
3- لطفا منبع و منابع هر کدام از احادیث و روایات رو بنویسید.
با سلام.1-آیا این درسته که هر چیزی باعث تحریک جنسی نوجوان بشه بر او حرام است؟2-من در روز هایی که استبرا میکنم خیلی بیشتر از روزایی که استبرا نمیکنم تحت فشار جنسی قرار میگیرم و به خودارضایی تمایل پیدا میکنم...تکلیف من در مقابل استبرا چیه؟
مرجع:مکارم شیرازی
با سلام
در برخی از رساله ها گفته شده استبرا اقسامی دارد ولی همه آنها فقط یک روش را که شامل سه مرحله و هر مرحله سه بار را بیان کردند. اگر روش دیگری هم وجود دارد لطفا بیان کنید.
اما سوال من این است که اگر از این سه مرحله مثلا مرحله اول را سه بار انجام دهیم اما مرحله دوم و سوم را دوبار یا یکبار انجام دهیم، ولی در کل از خالی شدن مجرای ادرار اطمینان حاصل کنیم، آیا این استبرا صحیح است؟
[="Black"]با سلام
از همین الان ببخشید
بعد از رفتن به عذر می خوام دستشویی و بعد از عذر می خوام بول کردن استبراء کردم
بعد که کارم تموم شد اومدم بیرون، وضو گرفتم
بعد از چند لحظه (شاید چند دقیقه) احساس کردم ناخودآگاه مایعی از بدنم خارج شده
حالا سوالام
1. حکم مایع چی بوده؟
2. وضویم باطل شده؟
3. اگر نمازی خوانده باشم، حکم آن چیست؟
4. اگر استبراء نکرده باشم،حکم ها چه تغییراتی می کند؟[/]
با سلام
در رساله مرحوم بهجت در بخش احکام تخلی -مسائل 78 تا 80 در مورد استبرا است و در مورد تمامی موارد گفته شده "رطوبتی که ندانیم پاک است یا نجس" در اینجا منظور از این عبارت این است که " ندانیم این رطوبت بول است یا یکی از آبهای سه گانه پاک(عدم تشخیص نوع رطوبت)" یا منظور این است که "ندانیم به این رطوبت بول رسیده است یا نه (خواه از رطوبتهای پاک باشد)" منظور کدام است؟
کارشناس بحث: سجاد
باسلام ،من ازمقام معظم رهبری تقلیدمیکنم وچندتاسوال ازخدمتتون داشتم
1-میخواستم بدونم آبی که هنگام طهارت گرفتن باآفتابه برروی سنگ توالت میریزد وترشح میشودپاک است یانجس؟
2-من خیلی سریع سریع ادرارمیگیرمو باتوجه به شغلم نمیتونم زودبه دستشویی بروم وبیشتراوقات احساس میکنم که رطوبتی ازمن خارج میشود،حال این رطوبتها پاک است یانجس؟چطوراز ادراربودن یانبودن آن اطمینان حاصل کنیم ؟
3-نحوه تطهیرمحلی که نجس شده وامکان آبکشیدن آن نیست رالطفا توضیح دهید.مثلا زمین وسط خانه که امکان ابکشیدن ان نیست وبا ادرار بچه نجس شده است؟
4-چند سال پیش یک بشکه نفت درمنزل بود که متاسفانه نفت داخل ان با برخورد با عین نجاست نجس شد،میخواستم بدونم باتوجه به اینکه مرتب دراین بشکه نفت میریزیم ایا همه این نفتها نجس میشودیانه؟:Kaf:یاعلی