به نام حضرت دوست سلام بر دوستان بزرگوار :Gol: خداوند موجودات را به شكل زوج آفريده است. بيترديد انسان نيز پس از دوران نوجواني به از نظر جسمي، فكري، اجتماعي ، عاطفي و...به دير يا زود آماده براي ازدواج ميشود. :hamdel:كسي كه همسر ندارد و آمادگي براي ازدواج را دارد در واقع انگار قسمتي از وجودش را كم دارد و شب روز در فكر رسيدن به گمشده اش است. در اين جا درصدد بررسي مشكلات افراد مجرد هستيم. :Gol:اگر چه مي توان از مطالبي كه قبلا آماده داريم براي اين بحث استفاده كنيم اما تلاش براين است كه فقط به سئوالات مطرح شده از سوي افراد مجرد و دغدغه هاي آنها بپردازيم . :Sham:دوستاني (خانم يا آقا) در اين خصوص سئوال دارند مي توانند در اين تاپيك به شكل عمومي مطرح كنند و يا اين كه براي بنده، يا استاد اميدوار يا سركار خانم گل نرگس و سركار خانم po0neh پیام خصوصي دهند تا ضمن اين كه پاسخ آنها بدون اشاره به آيدي داده مي شود به شكل عمومي مطرح شود تا ديگراني كه اين سئوال را دارند به پاسخ خود دست يابند
سلام دوست فايل زير را دانلود كنيد و بخوانيد سئوالي بود من در خدمت شما هستم :Sokhan: يه چيزي رو اشاره كنم بد نيست. خيلي ها وقتي نمودار تحقيق در خواستگاري را ديدند شوكه شدند گفتند اين هم تحقيق لازمه؟!!! مطمئنا اينجا هم خيلي ها سئوال مي كنند، اين همه دقت لازمه؟؟!! آره دوست تان در ازدواج در ابتدا
كمي به خودمان زحمت بدهيم براي گزينش بعد عمري لذت ببريم:Khandidan!::Sham::Nishkhand::hamdel::Kaf::Mohabbat::Gol::Gol::Gol::Gol::Cheshmak:
متاسفانه الان عكس اين را ما مشاوران مي بينيم:Ghamgin:
چند روزي با گزينش اورژانسي و سريع خوش اند و يك عمر ناخوش:Gig::Ealam::Narahat:
اميدوارم خوش باشيد در همه حال هشدار (متاهل ها چشمشونو درويش كنن اگه هوسه همون يه بارش بسه)
بیشتر مشاجرههای لفظی میان زن و شوهرها از حرفهایی که میان آنها رد و بدل میشود، برمیخیزد؛ حرفهایی که یا نشاندهندهی اختلاف نظر دربارهی عقاید و سلایق آنهاست یا قرار است منجر به یک تصمیم مشترک برای یکی از امور زندگی شود. اما چرا این اختلافات در دوران آشنایی پیش از ازدواج مجال بروز پیدا نمیکنند؟
پس اگر دختر و پسر در دوران آشنايي پیش از ازدواج در چنین مواردی حرفی پیش بکشند و بدون خودسانسوری و واقعبینانه نظر خود را بگویند و نظر طرف مقابل را بشنوند، میتوانند دوران زناشویی بهتری را برای خود متصور باشند.
دقت کنید که هیچیک از محورهای پیشنهادی گفتوگو که در ادامه میخوانید، برای ارزشگذاری رفتار شما یا طرف مقابلتان نیست؛ هدف، تنها روشن شدن تفاوتها است. تفاوتهایی که اغلب یکی از این سه حالت را دارند: مفید و مکمل هم، قابل اغماض و مدیریت، غیرقابل اغماض و مدیریت.
هر یک از طرفین، ابتدا از نظر خود، محاسن خانوادهای را که در آن بزرگ شده است، برشمرده و سپس به طرف مقابل فرصت دهد تا بگوید آیا او هم مواردی را که بهعنوان ارزشها و محاسن خانوادهی همسر آیندهاش شنیده است، «ارزش» و «حُسن» میداند؟ نکته: ممکن است رفتاری که شما همیشه بهعنوان یکی از خوبیهای خانواده و اقوام خود میپنداشتهاید، در نظر همسر آیندهتان، یک رفتار ناپسند یا مشکلساز تلقی شود.
هريك از طرفين، ابتدا بايد بر اساس معيارهاي عرفي جامعه، معايب خانوادهاي را كه در آن بزرگ شده است، برشمرده و بگويد كه آيا اين معايب در زندگي شخصي و مشترك با همسر آيندهاش مشكلساز خواهد بود يا نه؟ (اگر مشكلساز خواهد بود، تا چه اندازه؟)
همچنين صادقانه بگويد كه افكار و رفتار خودش نيز تحت تأثير اين خلقيات غلط خانوادگي هست يا نه؟ (اگر تحت تأثير است، تا چه اندازه؟)
سپس طرف مقابل بدون تعارف و رودربايستي بايد بگويد كه آيا ميتواند با چنين روحياتي كنار بيايد يا نه؟
هريك از طرفين باید نظر خود را دربارهی زمان بچهدار شدن بگوید. ممکن است شما معتقد باشید بلافاصله پس از ازدواج باید بچهدار شد. این عقیده تنها مختص به کسانی که دیر ازدواج میکنند و نگران فاصلهی سنی خود و فرزندشان هستند نیست، بلکه کسانی هم هستند که معتقدند با زود آمدن بچه، زن و شوهر بیشتر وابستهی هم میشوند و رفتارهای کودکانهی خود را زودتر کنار میگذارند.
در این میان عدهای هم معتقدند همینطور که زندگی سر و سامان میگیرد، بچهی زودآمده هم از آب و گل در میآید و همهی دردسرهای اول زندگی با هم تمام میشود.
اما شاید طرف مقابل شما از آنهایی باشد که معتقدند چند سال اول زندگی را باید در غیاب بچه خوش بود و گشت و گذار کرد یا از آنهایی که عقیده دارند تا رفاه کامل برقرار نشود، نباید بچهدار شد. پس در این موارد به صراحت صحبت کنید.
هريك از طرفين باید نظر خود را دربارهی تعداد بچهها بگوید.
ممکن است شما معتقد به تکفرزندی باشید و معتقد باشید یک ده آباد بهتر از صد شهر خراب است و یا اصلا حوصلهی بیش از یک بچه را نداشته باشید.
شاید هم برعکس؛ عقیده داشته باشید که بچهی یکییک دانه، خل و دیوانه میشود و بچه باید همبازی داشته باشد و یا بیش از یکی باشد تا در سنین بالاتر تنهایی شما را بیشتر پر کند.
حالت دیگر این است که شما معتقد به جوری جنس باشید؛ یعنی بگویید بچهدار شدن را باید حتیالامکان تا وقتی هم که فرزند پسر داشت و هم فرزند دختر ادامه داد.
پس عقیدهی خود را ـ هرچه که هست ـ در این مورد پنهان نکنید.
هريك از طرفين باید نظر خود را دربارهی نحوهی تربیت بچهها بگویند.
ممکن است شما معتقد باشید که هنوز هم روشهای سنتی تربیت و سختگیری به بچه از همان سنین طفولیت، مطمئنترین راه برای حفظ او در مسیر صحیح رشد فکری است.
شاید هم معتقد به روشهای نوین تربیتی باشید و یادگیری روش درست تربیت بچه را مستلزم مطالعهی کتابهای روانشناسی تربیت بدانید.
کسانی هم هستند که میگویند باید کتابهای تربیتی را خواند اما این روشها را با در نظر گرفتن واقعیات و شرایط فرهنگی جامعه بهکار بست.
در هرحال فراموش نکنید که در بحث تربیت، جدال سختگیران و آسانگیران و نیز نبرد سنت و مدرنیزم یکی از زمینههای بروز اختلاف است.
سلام دوستان
من لیسانس متالورژی هستم دارم میرم سربازی 17 ماه
یک دختر خانم از هر جهت مورد پسند بنده مادرم پیدا کرده مادرم میگه اقدام کنیم خدا بزرگه
حالا من چیکار کنم ؟
قراره یک قرار بزاره که ما همدیگر رو با حضور مادرانمان ببینیم من در اون جلسه که اولین جلست چی بگم چیکار کنم
اگه بعد از 17 ماه سربازی کار پیدا نشد چی مسولیت رو دوشمه لطفا کاربردی و جامع منو کمک کنید