راهنمای حقیقت (پرسش و پاسخ پیرامون عقاید شیعه)
تبهای اولیه
سلام و درود بیکران بر شما
بنده در خوزستان و شهر اهواز زندگی میکنم همانطور که مستحضر هستید متسفانه مدت چند سالی است گروهک های .... بطور اشکار و غیر اشکار پیدا شده است و با جوانا به جدل و ... میکنند و ما همیشه با این فرقه از نظر بنده ضاله بحث میکنیم که خوشبختانه به لطف پروردگار و ائمه اطهار ع همیشه بر انها پیروز میشویم.
اخیرا کتابی نزد دوستان دیدم به نام راهنمای حقیقت از ایت الله جعفر سبحانی، متسفانه هر چه در اینترنت گشتم بصورت فایل pdf پیدا نکردم و حتی در کتابخانه های اهواز هم یافت نمیشد. اگه میشه و اختیارات برای شما و سایر عزیزان این سایت مقدور باشه بصورت Pdf در اختیار کاربران قرار دهید و یا محتوای این کتاب به اسانی و حتی بصورت نرم افزار موبایلی در اختیار کاربران(بخصوص برای خوزستانی ها) قرار دهید تا انشاء الله به کمک این کتاب بتوانیم بهتر و موثر تر بر فرقه های .... قلبه کنیم.
منتظر پاسخ شما هستم.
با تشکر :Gol:
زندگینامه (آیت الله جعفر سبحانی تبریزی)
حضرت آیت اله جعفر سبحانی تبریزی در 28 شوال المکرم 1347 هـ.ق (20 فروردین 1308 ش) در تبریز در خانواده علم و تقوا و فضیلت دیده به جهان گشود. آیت اله حاج شیخ جعفر سبحانی پس از فراغت از تحصیلات ابتدایی در مکتبخانه مرحوم میرزا محمود فاضل به فراگیری متون ادب پارسی پرداخت و کتابهای گلستان و بوستان و تاریخ معجم و نصاب الصبیان و ابواب الجنان و ... را فراگرفت. در 14 سالگی رهسپار مدرسه علمیه طالبیه تبریز گردید. از اساتید ایشان می توان به آیت اله روح اله خمینی و حاج شیخ حسن نحوی و میرزا محمدعلی مدرس خیابانی صاحب ریحانه الادب و استاد علامه طباطبایی و ... اشاره کرد. ایشان یکی از مدرسان دارالتبلیغ اسلامی قم به شمار می روند که در زمینه تاریخ ملل و کلام اسلامی تحقیق می کنند و همچنین وی موسس مرکز مطالعات کلام اسلامی (موسسه آموزشی و پژوهشی امام صادق علیه السلام) در قم (1359) است و یکی از اساتید برجسته حوزه علمیه قم است که در علم کلام سرآمد حوزه است. ایشان پس از درگذشت آیت اله شیخ جواد تبریزی و با استظهار به درخواست گروهی از مردم آذربایجان به صحنه مرجعیت وارد شد. از دیگر فعالیت های علمی و فرهنگی ایشان می توان به: تاسیس و نگارش دانشنامه کلام اسلامی، تاسیس مجله و مرکز تخصصی کلام اسلامی، تالیف کتب درسی دانشگاهی و حوزوی و عضویت در هیات امنای دایرة المعارف اسلامی و .... اشاره کرد و از جمله آثار ایشان، الکتب الکلامیه و معجم المتکلمین، موسوعه طبقات الفقها، معجم التراث و الموسوعه الرجالیه، فروغ ابدیت، سیمای فرزانگان، آئین وهابیت و...
ساختاربندی کتاب:
این کتاب شامل 10 فصل به شرح زیر است:
1- فصل نخست: پیرامون تاریخ تشیع و گسترش آن
2- فصل دوم: عقاید شیعه
3- فصل سوم: توسل به اولیای الهی
4- فصل چهارم: منزلت قرآن نزد شیعه
5- فصل پنجم: امامت در نزد شیعه
6- فصل ششم: اهل بیت (ع)
7- فصل هفتم: محدودیت در اسلام
8- فصل هشتم: مسائل فقهی
9- فصل نهم: مسائل تاریخی
10- فصل دهم: صحابه
این کتاب توسط انتشارات مشعر در سال 1385 در تهران چاپ و منتشر گردیده است.
مشاهده نسخه آنلاين در کتابخانه تخصصي حج
نسخه نرم افزاري اين کتاب براي اولين بار توسط انجمن گفتگوي ديني به زودي ارائه خواهد شد.
بخشي از مقدمه کتاب
پيش گفتار
حسّ كنجكاوي يكي از ابعاد چهارگانه روح و روان انسان را تشكيل مي دهد . و اگر انسان بدون اين حس آفريده مي شد ، گامي به سوي تكامل برنمي داشت .
خلاّقيت و آفرينشگري انسان ، در قلمرو علم و دانش و گسترش قدرت و توان خود ، تا دورترين نقاط جهان ، معلول حس كنجكاوي است كه او را به گشودن گره ها و رازهاي جهان وامي دارد .
همين حسّ كنجكاوي است كه جوانان را به پرسشگري وادار مي كند ، و از صميم دل مي خواهند پرده از روي حقيقت بردارند و چه بسا در مرحله نخست با تعجب و شگفتي سؤال مي كنند ، امّا پس از بررسي و تحليل ، به سوي حقيقت كشيده مي شوند .
سؤال ها و پرسش هايي كه در اين مجموعه آمده است ، توسط برخي از مسلمانان و زائران بيت اللّه الحرام پيرامون مذهب تشيع مطرح گرديده و مشتاقانه خواهان دريافت پاسخ آنها بوده اند .
نكته مهم اين است كه دشمنان تشيع با ايجاد اين شبهات گمان كرده اند مردم را از پيروي مكتب اهل بيت (عليهم السلام) باز خواهند داشت ، در حالي كه تعدادي از پرسشگران پس از دريافت پاسخ و قانع شدن از اين طريق به مكتب تشيع پيوسته اند .
اين پرسش ها به وسيله « معاونت آموزش و پژوهش بعثه حج مقام معظم رهبري » جمع آوري و تنظيم شد و در اختيار اينجانب قرار گرفت . بنده نيز در خود نوعي احساس وظيفه كردم تا در حدّ توان به آنها پاسخ دهم . هر چند قسمت مهمي از اين پرسش ها در ديگر نوشته هاي اينجانب و ساير بزرگان آمده است .
اميد است اين حركت علمي و گفتگوي منطقي مايه شكوفايي انديشه ها گردد و به نزديك تر شدن پيروان مذاهب به يكديگر ، كمك مؤثري كند .
پرسش ها و پاسخ ها به سان التقاي دو فكر مثبت و منفي است كه از لابه لاي آن برق و روشني توليد مي شود و دل و جان و عقل و خرد را روشني مي بخشد .
شايان ذكر است كه برخي از مطالب در ضمن چند پاسخ تكرار شده ، كه دليل آن پرهيز از ارجاع خواننده به گذشته و آينده است ، هر چند ارجاع يك مطلب براي گروهي مفيد وسودمند ، و براي برخي ديگر مايه سردرگمي است .
مؤسسه امام صادق (عليه السلام)
جعفر سبحاني
10/4/1385
اين کتاب براي اولين بار توسط انجمن گفتگوي ديني به زودي ارائه خواهد شد.
سلام با تشکر از زحمات شما و مدیران سایت .
بی صبرانه منتظر دریافت نسخه نرم افزاری کامل این کتاب هستم .