اولین شرط انتظار؛ معرفت است تا انسان میهمان خود را نشناسد و از خصوصیات خوب او مطلع نباشد منتظر او نخواهد شد. تنها هنگامی انسان در انتظار کسی می نشیند که او را خوب بشناسد اما اگر انسان کسی را نشناسد ولو بداند که آن شخص خواهد آمد برایش اهمیتی نخواهد داشت و منتظر او نخواهد ماند. در مورد انتظار امام زمان هم چنین است. کسانی که آن حضرت را نمی شناسند مانند کفار و یا اهل ادیان دیگر، هرگز انتظار او را نمی کشند اما کسانی که او را می شناسند و ارزش او را می شناسند و مقام او رامی دانند منتظر او می مانند.
کسانی که امام زمان(عج) را نمی شناسند اگر چه به ظاهر مسلمان باشند چنانچه در این حال بمیرند در حال جاهلیت از دنیا رفته اند. چنانکه پیامبر اکرم(ص) فرمود: «من مات و لم یعرف امام زمانه مات میته جاهلیه؛ هر کس بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مردن جاهلیت از دنیا رفته است» (بحارالانوار، ج 32، ص 331).
بنابراین اولین شرط انتظار، ایجاد معرفت در مورد امام زمان است و طبیعی است که هر مقدار معرفت انسان نسبت به امام زمان بیشتر باشد انسان ارزش او را بیشتر درک خواهد کرد و به عظمت او بیشتر پی خواهد برد و بیشتر تشنه وجود آن حضرت خواهد شد. در حالی که افراد جاهل و ناآگاه به ارزش آن حضرت هرگز احساس تشنگی و عطش نسبت به وجود مقدس آن حضرت نخواهند داشت و بدین جهت از زمره منتظران او بیرون هستند. آری:
وصل خورشید به شب پره اعمی نرسد..... که در این آینه صاحب نظران حیرانند
البته شناخت امام زمان دو گونه است. اول، شناخت از راه دل ، که این راه متوقف بر عمل به دستورات دین و پیشه کردن تقوای الهی است. یعنی انجام واجبات و ترک محرمات و اخلاص عمل برای رضای خداست اگر در این مسیر استقامت بورزید خداوند از درون شما را هدایت خواهد کردو موانع را برطرف می کند و توفیق روی توفیق شامل حالتان خواهد شد و روز به روز بر ظرفیت وجودی شما افزوده خواهد شد ، قرآن کریم می فرماید :ان الذین جاهدو فینا لنهدینهم سبلنا و نیز می فرماید ان الذین قالو ربنا الله ثم استقاموا تتنزل علیهم الملائکه و در کلمات معصومین آمده : (من اخلص لله اربعین یوما انبت الله الحکمة فی قلبه و یجری من قلبه علی لسانه و جوارحه ؛ کسی که چهل روز تمام کارهایش فقط و فقط برای خدا باشد خداوند نور حکمت و بینایی را بر دلش می فشاند بنا بر این با استقامت در مسیر اطاعت و عبودیت محض خداوند معرفت از راه دل حاصل میشود. دوم خواندن کتب معتبری که در مورد امام زمان(ع) نوشته شده است می تواند انسان را تا حدی به مقام و عظمت امام زمان(ع) آشنا سازد.
دوم محبت به امام زمان(ع)؛ وظیفه دیگری است که منتظران آن حضرت باید در خود ایجاد کنند و آن را افزایش دهند. بدیهی است که تا انسان از میهمان خویش خوشش نیاید و نسبت به او محبت نداشته باشد هر چند هم که او رابشناسد نمی تواند واقعا منتظر آمدن او باشد اگر انسان از میهمان خود بدش بیاید چگونه می تواند منتظر قدم او باشد و خود را برای پذیرایی از او آماده کند؟ پس تا محبت به امام زمان در وجود انسان شکل نگرفته و شعله ور نشده باشد نمی تواند به وظایف منتظران واقعی عمل نماید.محبت به امام زمان وظیفه ای است که پیامبر اکرم(ص) نیز به دستور خدا از ما خواسته است. آنجا که در قرآن کریم می فرماید: «قل لا اسئلکم علیه اجرا الا الموده فی القربی» ؛ (شوری، آیه23).
ارتباط با امام زمان(ع) به شکل های مختلف؛ اگر انسان منتظر محبوب خویش را نیابد سعی می کند عدم دوری محبوب خویش را از طریق دیگری مانند تلفن و نامه جبران نماید تا اگر به ملاقات او موفق نشده است لا اقل ارتباط ضعیفی با او داشته باشد. همچنین منتظر امام زمان وقتی موفق به زیارت آن حضرت نمی شود از طریق خواندن دعای ندبه، زیارت آل یاسین، دعای عهد که از طرف بزرگان بسیار توصیه شده است، و نیز از طریق رفتن به مسجد جمکران ارتباط خود را با آن حضرت حفظ می کند.
البته جناب ashr درست می فرمایند اما علاوه برشناخت ومعرفت نسبت به آقا باید به خود سازی هم بپردازیم .باید سعی کنیم روح خودمون رو هم واسه پذیرش کلام حق آماده کنیم.اما چطور میشه روح انسان آماده بشه؟
یکی از راه ها اینه که لقمه پاک و حلال بخوریم!!!!!!!!!
راستش زیاد از دیگران آقایان همکار شنیدم که میگن:
نونی که خونه میبرن حلال نیست!!!!!!!!!
میگن امکان نداره بشه لغمه حلال در آورد
از اینکه اینگونه در فراق و دوری مولایمان اینگونه می سوزید معلوم میشه که همه مون میخواهیم جزء اصحاب و یاران آقا باشیم. :Sham:
ایتجا هم برای اینه که خودمون رو به آقا نزدیک کنیم. اونقدر که جزء یاران ایشان باشیم . انشاءالله
نگید که نمیشه. نه، اگر خودمون بخواهیم میشه. چرا نشه؟
امام سجاد "علیه السلام ": ان اهل زمان غیبه القائمین بامام] والمنتظرین لظهوره افضل من اهل کل زمان ...اتظار الفرج من اعظم الفرج اهل زمان غیبت او که معتقد به امامتش و در انتظار ظهورش باشند از اهل هر دوره و زمانی با فضیلت ترند... انتظار ظهور از بزرگ ترین راههای رسیدن به ظهور است . بحار الانوار ج 5 ص122
حدیثی زیبایی که دوست بزرگوارموان نقل کردند یکبار دیگه مرور می کنیم:
« ان اهل زمان غیبته، القائلین بامامته و المنتظرین لظهوره افضل من من اهل کل زمان . . . . اولئک المخلصون حقاً و شیعتنا صدقا و الدعاة الی دین الله عز و جل سرا و جهرا و قال علی بن الحسین (ع): انتظار الفرج من اعظم الفرج »
در این حدیث چندتا نکته مهم هست ولی از همه مهمتر اینه که :
قائلین به امامت حضرت و منتظرین ایشون از بهترین مردم روزگار هستند.
به چه کسی منتظر می گویند؟فقط به ادعاست؟
اگر آقا الان ظهور کنند ما حاضریم از همه چیز دست بشوییم و با ایشون همراه بشیم؟؟؟(انصافا خودت جواب بده)
سلام داداش
گفتم هرماه برای تنبل هایی مثل خودم تازه ادم یک ماه روش متمرکز بشه کمتراحتمال داره عادت بدش برگرده یا عادت خوبش ترک بشه اما یک هفته ای ادم عادت نمیکنه.
یا علی(ع)
آقا
اگر حتی یک نفس برایم ماند
از من بگیر
اما شناختت را هدیه کن
هدیه به چشمانی که روزی برای تو گریست
و دستانی که برای تو نوشت
و لبهایی که برای تو خواند
حتی از روی نادانی
شرمنده ام آقا
شرمنده از این نداسته هایم
شناخت را تو به من بده آقا
من نادانم و خطاکار
مگر من جز تو که را دارم!!!
دلم برای که بتپد و اشکم برای که بریزد!!!
شرمندم آقا
شرمنده
-------------------
با سلام.
تاپیک خیلی به جا و ... ایست.
ممنون
آقا شرمندم
شرمندم که لب به یادت باز میکنم
که افتخارم به چهار بیت و جمله است
آقا امیدم به شماست
به امید روزی که بشناسمت
روزی که بفهمم چی مینویسم و چی میخونم
قطره قطره تشنه ی دیدارتم
لحظه لحظه امید به درک انتظارتم
آقای من!
لحظه لحظه هامو دریاب
تا به قطره قطره ها برسم......
داشتم توقیعات وارده از صاحب الزمان را می خوندم به یه جایی رسیدم که اشکم در اومد. بدجوری اشکمو در آورد.
توقیع چیست؟
مراد از توقیع دست خط و مکتوبی است که در جواب سوال سائلین یا بدون سوال ، از سوی حضرت صاحب الامر (عج) بیرون آمده و چون ملاقات آن بزرگوار برای همه میسر نبوده و غالب بیانات آن حضرت در باب احکام شرعی و غیر آن به صورت مکتوب واقع شده و نه به صورت مخاطبه و مشافهه، لذا علمای اعلام در ضبط و حفظ آنها اهتمام تام نموده اند.
بنابر این هرجا که این لفظ را دیدیم مراد همان دست خط می باشد.
در یکی از توقیعاتی که حضرت حجت (ع) به شیخ مفید دارند اینگونه آغاز می شود:
اینکه امام زمان به یکی بگویند برادر بیخود و بی جهت نیست! (اخ السدید )
اینکه بگویند ای ولی و ای دوست!( الولی الرشید)
اینکه امام زمان به یکی از شیعیانشان سلام کنند و بگویند ای دوست مخلص ما!
1. ارتباط معنوی خود را با خدای متعال تقویت کنیم؛
2. نمازهای یومیه را در اول وقت و حتی المقدور به جماعت بخوانیم؛
3. سعی کنیم در نماز حضور قلب داشته باشیم و همیشه خود را در محضر خداوند متعال بدانیم؛
4. از هر گونه گناه و معصیتی اجتناب کنیم؛
5 .بدانیم که هر هفته، نامه اعمالمان به حضور امام زمان(عج) عرضه می شود و مورد بررسی قرار می گیرد؛
6. با مطالعه کتاب هایی که درباره امام زمان(ع)، آگاهی و شناخت خود را در این زمینه تعمیق و گسترش دهیم.
باید به یاد داشته باشیم زمانی میتوانیم ادعای محبت به مولا کنیم که با وی سنخیتی داشته باشیم،و این سنخیت از طریق تقویت ایمان و تقوا و فضایل اخلاقی و... بدست خواهد آمد.
وقتی انسان رفتارش مطابق میل امام زمان عج باشد شعله محبت او در دلش زبانه خواهد کشید و عشق آن حضرت او را به فریاد خواهد آورد و دوری اش را بر او سخت و ناگوار خواهد ساخت.
انسان منتظر اگر محبوب خویش را نیابد سعی می کند عدم دوری او را از طریق دیگری مانند تلفن و نامه جبران نماید تا اگر به ملاقات او موفق نشده است لا اقل ارتباط ضعیفی با او داشته باشد. همچنین منتظر امام زمان عج وقتی موفق به زیارت آن حضرت نمی شود از طریق خواندن دعای ندبه، زیارت آل یاسین، دعای عهد که از طرف بزرگان بسیار توصیه شده است، و نیز از طریق رفتن به مسجد جمکران ارتباط خود را با آن حضرت حفظ می کند.
حديثي از امام صادق عليه السلام : هرکس دوست دارد از اصحاب قيام کننده بر حق امام زمان(عج) باشد، بايد منتظرش باشد و در حالي که انتظار مي کشد از گناه پرهيز کند و اخلاق پسنديده داشته باشد و اگر با اين خصوصيات قبل از قيام از دنيا برود؛ اجر و پاداش همان افرادي را دارد که حضرت را درک مي کنند و در زمان ظهور ياور او هستند» (منتخب الاثر-فصل ۱۰-باب ۲-ص ۴۹۷)
ید از شهدا الگو بگیریم همین هر کس مثل شهدا زندگی کنه.. من قسم می خورم سرباز امام زمان عج است
سلام برادر گرامی! من نوعی یک گله از امثال شما دارم ! اینکه نمی شود شماها هر جا می روید یک گریزی اینطوری می زنید و بعد می روید ! اگر اعتقاد به حرفتان دارید بمانید وما را راهنمایی کنید و بموقع تذکر دهید! بفرمایید شهدا چگونه بوده اند؟
من خيلي دوست دارم نماز با حضور قلب باشد ولي نمي توانم
به نظر من بايد نمازهايمان را با حظور قلب بخوانيم تا بتوانيم در كارهاي ديكر موفق بشويم
جون نماز ستون دين است و همه ائمه عليهم السلام به نماز اهميت مي دادن
نظرتان جيست كه سعي كنيم نمازمان را با حظور قلب بخوانيد
و اول هم به من كمك كنيد جون هر جي سعي مي كنم نمي توانم
اكر هم به كسي بكم مب كويند فكر كند در مقابل خدا هستي و به فكر خدا باشد
ولي نمي توانم مشكل من اين است خيلي فكر مي كنم
در سكوت وقت خواب در وقت و براي من عادت شده بعضي وقتها در نمازم تو فكر مي روم و سعي مي كنم مانع شوم بعد جند ثانيه باز در فكر مي روم
يك راه خوب مي خواهم تا نماز با خشوع بخوانم
ممنون مي شوم كمكم كنيد
سلام دوست محترم
بله همانطور که در پست های قبلی دوستان به این نکته اشاره کردند راه خوبیست برای شروع
باید همراه اول وقت خواندن نماز حضور قلب هم وجود داشته باشد
آفرین نماز با خشوع!
خداوند در آیه 2 سوره مؤمنون میفرماید: [مؤمنان [کسانی ] هستند] که در نمازشان خاشعند .
یکی از عوامل حواس پرتی در نماز ارتکاب گناه است چون همان طور که نماز، عامل بازدارنده از گناه است، فحشا و منکرات نیز مانع حضور قلب در نماز است. نماز و گناه رابطه متقابل و متضاد دارند.
{البته قصد جسارت ندارم}
امام سجاد(علیه السلام) میفرماید:
وقتی نماز میخوانی فرض کن (در آستانه مرگ هستی) و آخرین نمازت را میخوانی. اگر انسان بداند، از عمرش تنها به اندازه خواندن چند رکعت نماز باقی مانده است، حواسش را جمع میکند و سعی میکند نمازش را بهتر و شایسته تر بجا آورد و از کاستیهایش توبه میکند. حال که ما نمیدانیم عمرمان تا کی باقی است، فرض کنیم این آخرین نمازی است که بجا میآوریم . چنین تصوری باعث میگردد در برابر شیطان مقاومت کنیم و او را از خود برانیم، از لحظات و دقایقی که در نماز سپری میکنیم ، بهره شایان ببریم.
دوست گرامی
تا میتوانی نمازت را به جماعت بخوان و اگر نمیشود
در مکان خلوت به نماز بیاست.
و تلاش کن به معانی دقت کنی و با تامل نمازت را بخوانی و از مکروهات در نماز بپرهیز و سعی کن مستحبات را تا میتوانی انجام دهی مثل انگشتر عقیق به دست کردن و مسواک زدن قبل از نماز و ... به نظر من اگر هر فردی یک مکان مخصوص برای خواندن نمازش در منزل داشته باشد خیلی عالی میشود، متاسفانه من که ندارم{یعنی اوون خلوتی رو که میخوام نداره}
دوست گرامی بعد از نماز بنده ی حقیر را هم دعا بفرمایید تا بتوانم به این نکاتی که گفته شد عمل کنم:Ghamgin: ،واقعا باید تلاش کرد تا نماز مقبول خواند.
ان شا الله که همگی بتوانیم نمازهایمان را با خشوع بخوانیم:Gol:
من خيلي دوست دارم نماز با حضور قلب باشد ولي نمي توانم
به نظر من بايد نمازهايمان را با حظور قلب بخوانيم تا بتوانيم در كارهاي ديكر موفق بشويم
جون نماز ستون دين است و همه ائمه عليهم السلام به نماز اهميت مي دادن
نظرتان جيست كه سعي كنيم نمازمان را با حظور قلب بخوانيد
و اول هم به من كمك كنيد جون هر جي سعي مي كنم نمي توانم
اكر هم به كسي بكم مب كويند فكر كند در مقابل خدا هستي و به فكر خدا باشد
ولي نمي توانم مشكل من اين است خيلي فكر مي كنم
در سكوت وقت خواب در وقت و براي من عادت شده بعضي وقتها در نمازم تو فكر مي روم و سعي مي كنم مانع شوم بعد جند ثانيه باز در فكر مي روم
يك راه خوب مي خواهم تا نماز با خشوع بخوانم
ممنون مي شوم كمكم كنيد
سلام دوستان
موفق نشدم تموم پستارو بخونم ولی از این آخرش فهمیدم بحث سر قول و قراره منم هستم انشاء الله .
نمازای اول وقت و یک صفحه قرآن .
البته به نظر بنده یک صفحه قرآن در ابتدای کار قبل خواب خونده بشه بهتره . بازم هر چی دوستان صلاح بدونن .
منم برم که صبح خواب نمونم .
یا علی:Gol:
نکته ای که قابل توجه است این است که یک سرباز باید همیشه گوش به فرمان باشد وهمواره آماده ومهیا برای عمل.سرباز واقعی بدون چون وچرا ،دستور فرمانده را در هر شرایط زمانی ومکانی با جان ودل می پذیرد چرا که به او وتصمیم ودستورش ایمان دارد.
اولین گام واولین گام واولین گام برای سرباز شدن ، پرورش روح تعبد وبندگیست.هرچقدر روح بندگی در برابر خداوند در ما پرورش یابدبه همان نسبت سرباز خوبی برای امام زمانمان خواهیم بود.
استاد !منظور از روح تعبد چیست؟ ایا انان که امام حسین ع را دعوت کردندو بعد مقابل امام ع ایستادند یا دوستانی که با برداشت های خود از درست و نادرست از یاری کردن امام ع دریغ کردند خود را متعبد نمی دانستند ؟!
اتفاقا نکته ی خوبیه چون ما نمیگیم فقط عبادت را تمرین کنیم وعابد باشیم بلکه میگیم اول روح تعبد وبندگی را در خودمون پرورش بدیم یعنی اگه قراره بنده ی خدابشیم دیگه نمیتونیم بنده ی نفس باشیم .همه ی اونهایی که دچار لغزش شدند فقط عابد بودند اما عبادت بی مغز.در حالی که اگه بدونیم تعلق به خدا یعنی عدم تعلق به دنیا اون موقع از حب الدنیا وحب النساء(به معنای شهوت) وحب الرئاسه(ریاست وجاه ومقام) وحب الطعام وحب النوم وحب الراحه(تنبلی وآسایش) خیلی راحت می گذریم.
1- برآورده شدن خواسته ها: حضرت عبدالعظیم حسنی از امام حسن عسكری(ع) روایت می كند كه فرمودند: "خداوند متعال با حضرت موسی تكلم كرد، حضرت موسی فرمود:خدای من. كسی كه نمازها را در وقتش به جای آورد چه پاداشی دارد؟ خداوند فرمود:حاجت و درخواستش را به او عطا می كنم و بهشتم را برایش مباح می گردانم."
2- برطرف شدن گرفتاری و ناراحتی: پیامبر اكرم(ص) فرمودند:"بنده ای نیست كه به وقت های نماز و جاهای خورشید اهمیت بدهد، مگر این كه من سه چیز را برای او ضمانت می كنم: برطرف شدن گرفتاری ها و ناراحتی ها، آسایش و خوشی به هنگام مردن و نجات از آتش."
3 - ورود به بهشت و دوری از جهنم: امام محمد باقر(ع) می فرمایند:"هر كس نماز واجب را در حالی كه عارف به حق آن است در وقتش بخواند، به گونه ای كه چیزی دیگر را بر آن ترجیح ندهد، خداوند برای وی برائت از جهنم می نویسد كه او را عذاب نكند، و كسی كه درغیر وقتش به جا آورد در حالی كه چیزی دیگر را بر آن ترجیح دهد، خداوند می تواند او را ببخشد یا عذابش كند.
4- در امان بودن از بلاهای آسمانی: قطب راوندی گوید: پیامبر خدا(ص) فرمود:هنگامی كه خداوند از آسمان آفتی بفرستد، سه گروه از آن، در امان می مانند: حاملان قرآن، رعایت كنندگان خورشید یعنی كسانی كه وقت های نماز را محافظت می كنند و كسانی كه مساجد را آباد می نمایند."
5- خشنودی خداوند: امام صادق(ع) می فرمایند:نماز اول وقت، خشنودی خداست و آخر آن، عفو خداست، و عفو نمی باشد مگر از جهت گناه." و در مقابل، تأخیر نماز موجب خشم خداست چرا كه پیامبر اكرم(ص) به حضرت علی(ع) فرمودند: "نماز را با وضوی كامل و شاداب در وقتش به جای آور كه تأخیر انداختن نماز بدون جهت، باعث غضب پروردگار است."
6- استجابت دعا و بالا رفتن اعمال: در حدیثی از حضرت صادق(ع) آمده است كه فرمودند:"... بهترین ساعت های شب و روز، وقت های نماز است." سپس فرمودند:"چون ظهر می شود درهای آسمان گشوده شده و بادها می وزند و خداوند به خلق خود نگاه می كند. هر آینه من بسیار دوست دارم كه در آن هنگام، عمل صالحی برای من بالا رود." آنگاه فرمودند:" برشما باد به دعا كردن بعد از نمازها، چرا كه آن مستجاب می شود."
7- دوری شیطان و تلقین شهادتین:
پیامبر اكرم(ص) فرمودند:"شیطان تازمانی كه مؤمن بر نمازهای پنج گانه در وقت آن محافظت كند، پیوسته از او در هراس است؛ پس چون آنها را ضایع نمود بر وی جرأت پیدا كرده و را در گناهان بزرگ می اندازد." امام صادق(ع) می فرمایند:"ملك الموت در هنگام مردن، شیطان را از محافظ بر نماز دور می كند و شهادت به یگانگی خدا و نبوت پیامبرش را در آن هنگامه بزرگ به او تلقین می نماید."
دوستان محترم
چند تا پیشنهاد و دستورالعمل دیگه برای خواندن نماز در اول وقت همراه با امام زمان عج
خب اول از همه ما باید وقتی صدای اذان رو میشنویم فکر کنیم این صدای تلفن خداست که زنگ میزنه،زود پاشیم و وضو بگیریم و جوابشو بدیم...
و سعی کنیم بعد از نمازهایمان از پروردگار با تضرع و التماس بخواهیم تا کمکمان کند تا بتوانیم تمام نماز هایمان را در اول وقت بخوانیم،بدانید که حتما جواب میدهد و بعد از مدتی خودتان در عمل خواهید دید.
آیت ا...بهجت(ره) در رابطه با نماز اول وقت می فرمایند:
اگر کسی نمازهای واجبش را در اول وقت بخواند خودش برای نماز صبح به راحتی پا می شود اینم بدونین تو قرآن ارزش ویژه ای برای نماز صبح ذکر شده
از فواید نمازاول وقت اینه که چون امام زمان هم نمازشو اول وقت میخونه ،نماز ما همراه با نماز امام زمان بالا میره و چون خدا در هم میخره ، نماز ما هر چند حضور قلب هم توش نباشه ، اما بخاطر نماز امام زمان بالا میره و قبول میشه
ان شاءالله
اگه نماز رو اول وقت بخونین تو احادیث داریم نماز برای آدم دعا میکنه میگه خدا حفظت کنه همانطور که منو حفظ کردی اما اگه آخر وقت باشه نماز نفرین میکنه و میگه خداضایعت کنه همانطور که منو ضایع کردی
چون مطالب زیاد میشد اگه میخواستم اینجا بزارم فقط لینکشو قرار میدم بخونید دوستان
[FONT=Arial Black]خدایا از تو می خواهم که طبع ما را آن قدر بلند کنی که در برابر هیچ چیز جز خدا تسلیم نشویم .دنیا ما را نفریبد . خودخواهی ما را کور نکند . سیاهی گناه و فساد و تهمت و دروغ و غیبت , قلب های ما را تیره و تار ننماید . [FONT=Arial Black]خدایا ! به ما آن قدر ظرفیت ده که در برابر پیروزی ها سرمست و مغرور نشویم . خدایا به من آنقدر توان ده که کوچکی و بیجارگی خویش را فراموش نکنم و در برابر عظمت تو خود را نبینم .
شرمنده ! من بااجازه یک ویرایش جدید در ان پست اعلام نتیجه رای گیری و ...کرده ام لطفا" عزیزانی که قبل از ویرایش خوانده اند دوباره متن کامل را ملاحظه فرمایند ! (الان ساعت 20:13 دقیقه است !)
در ضمن برخی دوستان مثل سرکار گرانبها هم اعلام داشتن مشکل کرده اند و راهنمایی و کمک خواسته اند !دوستان یک همتی بکنید و راهکار بدهید !(حداقل جوابی بدهید !)
در این مورد به نظر میاد که باید ساعات خواب و بیداری رو باهم تنظیم کرد شبها زودت ربخوابیم و به جای آن می توانیم حتی قبل از اذان صبح بیدار باشیم و با نشاط به کارهامون برسیم
اینجوری سرحال تر و پر انرژی تر هستیم خب اول روز کجا و آخر شب کجا؟
میدونی چیه؟چون بعضی دوستان فقط گاهی یه نظر میدن و بعدشم میرن حاجی حاجی مکه....
واسه همین خواهر عزیزم سماء خانوم گل خواسته که صریح دوستان اعلام آمادگی کنن:ok:
بقیه دوستان در مورد گروه دست جمعی نظری ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:Gig: حالا که اون 3 گزینه بیشترین رای رو آورده مرحله ی بعدیه کار چیه،
یعنی الان تصویب شدددددد؟:Narahat az:
« و چنانچه شيعيان ما - خدا به طاعت خود موفّقشان بدارد- قلباً در وفاى به عهدشان اجتماع مىشدند ، نه تنها سعادت لقاى ما از ايشان به تأخير نمىافتاد ، كه سعادت مشاهده ما با شتاب بديشان مىرسيد و اين ها همه در پرتو شناخت كامل ما و صداقت محض نسبت بما مىباشد ، بنا بر اين هيچ چيز ما را از ايشان محبوس نمىدارد جز اخبارى كه از ايشان بما مىرسد و ما را مكروه و ناراحت مىسازد و از ايشان انتظار نداريم ، و تنها از خدا بايد يارى خواست و او براى ما كافى و نيكو كارگزار و پشتيبانى است .»
بیایید موجب شادی قلب حضرت بشویم نه موجب ناراحتی ایشان
درمورد اون سه گزینه به نظر میاد که کلیتش مورد قبول عزیزان هست ولی خب باید در مورد جزئیاتش بحث بشه
مثلا اگه یکی به برنامه ها عمل نکرد ( حالا به هر عذر و بهانه ای ) باید چیکار کرد؟
به سرکار سماء بگیم ایشون رو تنبیه کنند یا اینکه زنگ بزنیم به کلانتری سر کوچه ؟:gig:
با سلام و احترام به تمام دوستان
و با عرض تسلیت وفات بانوی بزرگوار حضرت فاطمه معصومه (س)
دوست گرامی نیاز به هیچ کدام از اینها نیست، چون هدف از این کار تربیت و طهارت دادن به نفس هست به نظر حقیر یک تنبیه ای باشد که با زهم به تنبه عزیزان کمک کنه و هرکسی موظف هست که خودش برای خودش اعمال کنه برای مراقبه و طهارت نفس اولین چیز اینه که به خودمون دروغ نگیم....برای همین همه ی دوستان انجام میدن
از سرکار سماء بزرگوار :Mohabbat:ممنون که همیشه لطفشون شامل حال ما میشه .
به قول عزیز بزرگوارمون سرکار ashr عزیز:Mohabbat:فکر کردم بد نباشه که یه استاد اخلاق دعوت کنیم . اینه که سراغ بهترین استادی که میشناسم و میدونم نَفَسش حقّه رفتم و از ایشون براتون یه هدیه آوردم
برای ما که میخوایم شروع به کار کنیم ( البته تازه شروع کردیم ) بد نیست .
بدان كه اوّل شرط مجاهده با نفس و حركت به جانب حق تعالى «تفكّر» است. .... و تفكر در اين مقام عبارت است از آنكه انسان لااقل در هر شب و روزى مقدارى- و لو كم هم باشد- فكر كند در اينكه آيا مولاى او كه او را در اين دنيا آورده و تمام اسباب آسايش و راحتى را از براى او فراهم كرده، و بدن سالم و قواى صحيحه، كه هر يك داراى منافعى است كه عقل هر كس را حيران مىكند، به او عنايت كرده، و اين همه بسط بساط نعمت و رحمت كرده، و از طرفى هم اين همه انبيا فرستاده، و كتابها نازل كرده و راهنماييها نموده و دعوتها كرده، آيا وظيفه ما با اين مولاى مالك الملوك چيست؟ آيا تمام اين بساط فقط براى همين حيات حيوانى و اداره كردن شهوت است كه با تمام حيوانات شريك هستيم، يا مقصود ديگرى در كار است؟ آيا انبياء كرام و اولياء معظم و حكماى بزرگ و علماى هر ملت كه مردم را دعوت به قانون عقل و شرع مىكردند و آنها را از شهوات حيوانى و از اين دنياى فانى پرهيز مىدادند با آنها دشمنى داشتند و دارند، يا راه صلاح ما بيچارههاى فرو رفته در شهوات را مثل ما نمىدانستند؟ [FONT=Arial Black]اگر انسان عاقل لحظهاى فكر كند مىفهمد كه مقصود از اين بساط چيز ديگر است، و منظور از اين خلقت عالم بالا و بزرگترى است، و اين حيات حيوانى مقصود بالذات نيست. و انسان عاقل بايد در فكر خودش باشد، و به حال بيچارگى خودش رحم كند و با خود خطاب كند: اى نفس شقى كه سالهاى دراز در پى شهوات عمر خود را صرف كردى و چيزى جز حسرت نصيبت نشد، خوب است قدرى به حال خود رحم كنى، از مالك الملوك حيا كنى، و قدرى در راه مقصود اصلى قدم زنى، كه آن موجب حيات هميشگى و سعادت دائمى است، و سعادت هميشگى را مفروش به شهوات چند روزه فانى، كه آن هم به دست نمىآيد حتى با زحمتهاى طاقت فرسا. قدرى فكر كن در حال اهل دنيا از سابقين تا اين زمان كه مىبينى.
امام خمینی کبیر (ره) / کتاب چهل حدیث / حدیث اول
عین مطلب رو آوردم چون نَفَس ایشون حقّه و تأثیر گذار نخواستم با نَفَس بی روح خودم خرابش کنم .:Sham:
سلام به حاج علي
اگر پايين صفحه رو ملاحظه بفرماييد اسم بنده و سيناي گرامي در بين كاربران بازديد كننده است.
عدم صلوات زدن بنده در پاي پستي، هم اين است كه آن پست رو تاييد نمي كنم. گرچه سعي دارم فرصت كنم خيلي با دقت اين تاپيك رو بخونم تا به جايي برسم كه به راهنمايي بپردازم.
با این حساب باید گفت تقریبا که چه عرض کنم هیچ کدوم از پست هایی که زدیم به درد نمی خوره .
خیلیهاش رو که خودمون هم میدونیم به درد نمیخوره .
ما با اشتیاق منتظریم تا از راهنماییهاتون استفاده کنیم .
سلام به حاج علي اگر پايين صفحه رو ملاحظه بفرماييد اسم بنده و سيناي گرامي در بين كاربران بازديد كننده است. عدم صلوات زدن بنده در پاي پستي، اين است كه آن پست رو تاييد نمي كنم. گرچه سعي دارم فرصت كنم خيلي با دقت اين تاپيك رو بخونم تا به جايي برسم كه به راهنمايي بپردازم.
سلام
راستی در مورد صحبت کردن در الفور
بگم
این اتاق هاشو می شه مدیریت کرد و در اتاق را قفل کرد!!! و این طوری فضا کم تر بحث می شه
و بعد می شه به طور زنده مشکلات را گفت!!
خواستم بدونم نظر استاد عرفان چیه؟
یه اتاق به نام اسک دین بسازیم؟
اگر موافقیت می توانید مدیر ان اتاق بشید؟(ما مدیر سایت صحبت می کنید نمی دانم چرا برنامه ها را توی اتقا مرکز برگذار کردند؟ و اسک دین مجزا نداره؟!)
بسم الله سلام دوستان خیلی زیاد پست می نویسین.آدم اگه فرصت نکنه بیاد کلی عقب میفته، کلی هم باید وقت صرف حال و احوال خوندن اعضا کنه!! مام که سرعت اینترنتمون بالاست!!! فقط روزی یه بار میتونم بیام تازه غیر از تعطیلات!! ولی پیگیر برنامه ها هستم. با پیشنهاد 2 و 5 و 9 موافقم + دائم الوضو بودن ببخشید که دیر نظر دادم ولی بالاخره دادم!!!
یکی از مهم ترین ها که دوست گرامیمون اشاره کردند
به نظر حقیر این کارو هرکسی بتونه ملکه اعمالش کنه 50 درصد مراقبه رو پشت سر گذشته البته دائم هم حواسش باشه که برای چی دائم الوضو هست...
با این حساب باید گفت تقریبا که چه عرض کنم هیچ کدوم از پست هایی که زدیم به درد نمی خوره . خیلیهاش رو که خودمون هم میدونیم به درد نمیخوره .
بنام خدا
سلام
انشالله همه ی پست ها بدرد بخور بوده است !
دوستان گرامی ! قبل از ورود جدی به بحث قبلا" از تمام دوستانی که ممکن است بعد از این سوال خارج موضوعی ,مطلبی ,تشویقی,التماس دعایی ,تعریفی از اینجانب بنویسند بخاطر معذوریت از پاسخ دادن به سوال یا لطف ایشان عذرخواهی می کنم امیدوارم اگر موردی پیش امد جواب ندادن یا صلوات نزدن مرا حمل بر تکبر یا بی ادبی نکنند ( اگر صلوات را به معنی موافقت با پست زده شده در نظر بگیریم توجه به صلوات ها, غیر مستقیم ما را در اشنایی بیشتر با طرز فکر یکدیگر کمک می کند والا بنده بنوبه ی خودم از همه ی کسانی که با پست زدن نظر یا مطلب خود را بیان می کنند تشکر می کنم و ممنونم و قصد بی توجهی و کوچک کردن کسی را ندارم !چه موافق باشم چه مخالف ! این را عرض کردم چون تابحال چه موافق بودم چه مخالف برای تشویق و تشکر ,صلوات می زدم !) پست های انتقادهای تکراری دارد زیاد می شود و چاره ای نیست جز اینکه بهانه را از برخی دوستان بگیریم البته اگر سعه صدرمان بیشتر بود خیلی بهتر بود , نه؟!!
بگذریم ....
با اجازه ی شروع کننده ی تاپیک جناب حاج علی بزرگوار!
نظر بنده درمورد پیشنهاد اول رای اورده یعنی :
1- اشنایی بیشتر با امام عصر (عج)
بنظر من می توان موضوع شناخت حضرت ولی عصر (عج) را در سه شاخه ی :
1- سخنان بزرگان دین درباره ی حضرت (عج) 2-سخنان رسیده از خود حضرت (عج) 3- داستان های تشرف به محضر حضرت (عج) و درس های ان
بررسی کرد !
دوستان لطفا" نظر بدهید تا این نظر تکمیل یا اصلاح شود بعد برویم سراغ تقسیم کار و دادن نظم به بحث (انشالله ).
همانطور که همه ی شما می دونید برای این که بتونیم تو مسیر کمال ثابت قدم باشیم نیاز به یه برنامه ی اخلاقی منظم داریم.یه برنامه که با دستور العملهاش ،تکلیفمون تو شرایط سخت روشن بشه.واز طرفی ما را از جامعه جدا نکنه وبه ما واطرافیانمون ضرر نزنه وعواقب وعوارض بعدی هم نداشته باشه.
پس باید به سراغ امورى بریم كه زمينه را براى پرورش «فضائل اخلاقى» در وجودمون فراهم میکنه و از طریق اون امور ،گام به گام به خدا نزديكتر بشیم.
اولین ومهمترین راهی که علمای اخلاق، (برای اونهایی که میخوان در وجودشون زمینه ی پذیرش را ایجاد کنند )پیشنهاد میدن توبه هست.