مانلی جان! حالاکه این موضوع پیش اومد بد نیست بگم توی دانشگاه یکی از اساتیدمون خیلی این سریال رو نقد میکرد...به اون قسمتش دقت کرده بودین که وقتی سرهنگ از پله ها افتاد پایین چادر ثریا باعث شده بود و اگر چادر نداشت این اتفاق نمی افتاد...اکثر بچه های دانشگاه ما اینطوری برداشت کردند که چادر دست و پا گیره در صورتی که به هیچ وجه اینطور نیست...اما من با این حرفت کاملا موافقم که هرکسی ممکنه اشتباه کنه .
سلام حضور همگي خوب تقريبا بيشتر از يه ماه فكر كنم شده كه دونگ يي تموم شده ولي به نظرم نقدش بايد جالب باشه. من نظر خودمو ميگم: از نظر دوبله و سانسور فيلم در ايران كه شنيدم خيلي خراب كاري شده و داستان فيلم يه جورايي تغيير كرده. از نظر محتوا داستان هم به نظر من فيلمهاي كره اي اول و آخرشون همه مثل هم هست. هم يانگوم و هم جومونگ و هم اين دونگ يي!!!! هميشه يكي قهرمان ميشه و دوسه نفر عاشقش ميشن و دوسه نفر ديگه ميشن دشمن. آخرش هم دشمنان شكست مي خورن!!!!! :khaneh:
چرا همه ساکتند؟!!!!!
"من مادر هستم " هنوز داره تو سینما ها اکران میشه....پس کجا رفته غیرت دینیمون؟
قبح همه چی رو شکستند... و اخرش مجبورت میکنند که دلت واسه یه دختر خراب بسوزه و بگی چرا باید حکمش اعدام باشه!!!
اکران یه همچین فیلمی چی رو برای ما به دنبال میاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاملي در تفاوت نشان دادن قبح رابطه دختر و پسر و عاديسازي آن/
چگونه سريالهاي تلويزيوني رابطه دختر و پسر را عادي ميكنند/ به همين راحتي با هم دوست شويد!
گروه فرهنگي: عادي سازي روابط دختر و پسر از نگراني ها و آفت هاي جدي برخي برنامه هاي اين روزهاي رسانه ملي است.
به گزارش رجانيوز، همين چند وقت پيش بود كه [FONT="]در يك آگهي بازرگاني كه مربوط به شيشه پاك كن ضد بخار بود رسماً دوستي دختر و پسر به خردسالان آموزش داده ميشد. دختر و پسري خردسال پشت دو پنجره بودند و ميخواستند براي هم پيام بفرستند. يك نفرشان روي بخارهاي پنجره خود منظورش را رسم ميكرد اما ديگري كه حتما مادرش از شيشه پاك كن ضد بخار استفاده كرده بود نميتوانست از اين روش استفاده كند[FONT="].
[FONT="]به گزارش رجانيوز، البته اين تبليغ سريع متوقف شد اما نشان داد به همين راحتي ميتوان با تبليغ يك شيشه پاك كن، آموزش داد كه حتي در برف و كولاك هم ميتوان از خانه خارج نشد اما ارتباط با دختر يا پسر همسايه را هم از دست نداد[FONT="]!
[FONT="]اگر از اين منظر به برخي سريالهاي همين چند ماه اخير و در حال پخش نگاه كنيم، همين عادي سازي روابط دختر و پسر را در آنها ميبينيم. عادي سازي چيزي فراتر از نشان دادن يك ناهنجاري اجتماعي است. ميتوان برخي ناهنجاريها يا بعضي گناهان را نشان داد(ميتوان؟!) و آنها را به نقد كشيد و يا حتي با نمايش سرانجام آنها مخاطب را آگاه ساخت. اگرچه اين امر در مرحله اجرا نيازمند توجه به ظرافتها مختلفي است اما حداقل در مقام نظر و روي كاغذ امكانپذير است[FONT="].
[FONT="]اما وقتي حرف از عادي سازي يك موضوع ميزنيم يعني اينكه آن موضوع جزئي جاري در فضاي قصه باشد، حال اينكه قصه چيست چندان فرقي نميكند. مثلاً داشتن مبل اگرچه الان تا حدودي معمول است اما سالها پيش كه يك امر تجملي حساب ميشد هم جزئي از همه سريالهاي تلويزيوني بود. يعني چه داستان درباره يك كارمند ساده بود و چه درباره يك جراح متخصص، مبله بودن منزل چيزي طبيعي بود. اگرچه جنس مبلمان تغيير ميكرد اما در اصل روي مبل نشستن خدشهاي وارد نميشد. استفاده از شال براي بانوان يا تراشيدن ريش توسط مجريهاي سيما نيز نمونههاي ديگري هستند كه ميتوان بعنوان مثال براي چگونگي عاديسازي در سيما به آنها اشاره كرد[FONT="].
[FONT="]بنابراين وقتي يك موضوع(گيرم ناخواسته) به اصل ثابت همه سريالها تبديل ميشود، ديگر نوع نگاه نويسنده و كارگردان به آن چندان اهميت پيدا نميكند. ارتباط راحت و دور از حيا و عفت دختر و پسر در سريالهاي تلويزيوني يكي از اين موارد است به گونهاي كه گويي جزئي از سبك زندگي مردم ايران است و آنها با هر اعتقادي و در هر جايگاهي كه باشند در برخورد با نامحرم خيلي راحت و باز هستند[FONT="].
[FONT="]«دختران حوا»، «ميلياردر»، «زمانه» و «يلدا» چهار سريالي هستند كه يا در حال پخشاند و يا اينكه مدت زمان زيادي از پخششان نميگذرد. اين چهار سريال با تفاوتهاي فراواني كه در سبك، ژانر، محتوا و كيفيت دارند اما در نوع نشان دادن رابطه دختر و پسر با يكديگر مشتركند. درواقع همين اشتراك است كه باعث ميشود از عادي سازي حرف بزنيم[FONT="].
[FONT="]در دختران حوا، دختر بزهكار و پسرخالهاش؛ در ميلياردر، رابطه يكي از پسران رييس شركت با خانم جواني كه شوهرش را از دست داده؛ در زمانه، رابطه دختر و پسر نقش اصلي داستان؛ و در يلدا رابطه دخترعمه و پسردايي را در نظر بگيريد[FONT="].
[FONT="]در اين رابطه ها فرقي نميكند شخصيتها چه خصوصياتي دارند و از چه جايگاه اجتماعي يا اعتقادي برخوردارند؛ نوع برخورد دختري كه اهل كيف قاپي است با پسرخالهاش چندان تفاوتي با رابطه دختري چادري و مومن با پسردايي خيرخواهاش ندارد. در سريال يلدا اگرچه دخترعمه و پسردايي مخفيانه ازدواج نميكنند اما صحبت كردن آنها با يكديگر و شوخي و خنده و نگاههايشان به هم فرقي با دختر و پسر سريال زمانه ندارد[FONT="].
[FONT="]حالا اگر پاي سريال مسئله دار «راستش را بگو» را هم به ماجرا باز كنيم كه ديگر نور علي نور است. در آن سريال دو دختر چادري وجود دارند كه يكي در اعتقاداتش صادق است و حتي به شهادت(!) ميرسد و ديگري كلّاش و منفعت طلب است. اما هر دوي اينها در تعامل با پسرها مانند هم برخورد ميكنند[FONT="].
[FONT="]اينجاست كه فارغ از قصه و سوگيري فيلمنامه بايد از عاديبودن بيحيايي در روابط دختر و پسر، و محرم و نامحرم در سريالها انتقاد كرد. گويي اين نوع رابطه و تعامل جزئي عادي و همگاني است، همانطور كه مثلاً همه شخصيتها در برخورد با يكديگر سلام ميدهند و اين موضوع اصلا ربطي به نسبت آنها با هم، اعتقاد و جايگاه اجتماعيشان ندارد[FONT="].
[FONT="]حتما خواننده گرامي فارغ از اينكه موافق نظر نگارنده باشد يا نه، متوجه منظور او شده است و توضيح بيش از اين نياز نيست. اما در پايان بد نيست بخشي از فرمايشات مقام معظم رهبري در ديدار با مدیران صدا و سیما در سال 81 آورده شود[FONT="].
[FONT="]«مسألة ارتباط زن و مرد هم مسألة مهمّى است. بین زن و مرد یک حجاب گذاشته شده است: با هم حرف مىزنند، معامله مىکنند، دعوا مىکنند، دوستى مىکنند؛ اما با یک حجاب و حفاظ. این در اسلام هست و بایستى رعایت شود. ارتباط زن و مرد را در این مکالمات و محاورات بایستى رعایت کرد. گاهى ارتباط زن و مرد در بعضى از صحنهها طورى نزدیک و خودمانى است که آدمى که پاى تلویزیون نشسته واقعاً خجالت مىکشد؛ ما که پیرمردیم، درعینحال خجالت مىکشیم! هر چه بتوانید، اینها را مراعات کنید. ظاهرسازى هم لازم نیست.»
تازه شايد منظور حضرت آقا در اين بيان، شخصيتهايي باشند كه لااقل در داستان با يكديگر محرماند؛ حال ديگر ببينيد نظر ايشان درباره رابطه زن و مرد نامحرمي كه در داستان هم نامحرم هستند چگونه خواهد بود! کد خبر:148084 -
بابا .
این فیلم ها حالا اگه یک چیزی یاد بگیری خوب ضرری ندارد بدیش این است هیچ چیزی نمی شود یا گرفت.
به قول حجه الاسلام و المسلمین ایزد خواه که می گفت : همین فیلم یانگوم از این فیلم ها بهتر است و فواید این فیلم رو می گوید .
نظر بنده هم همین است بعضی فیلم های کره ای صد شرف از این فیلم های ایرانی بهتر است .
همین فیلم مارمولک که میاد جامعه دینی رو به تمسخر می گیره یا فیلمی مانند کلاه پهلوی می سازند که ارزش دیدن ندارد به خدا قسم همین فیلم های ایرانی بدتر شهوت انسان رو بر می انگیزد تا فیلم های کشورهای دیگر .
فیلم فقط فیلم مختار نامه
از میلیون ها فیلمی که ساخته بودند بهتر بود
اینفوگرافیک/ سنجش حجاب و عفاف در فیلمهای جشنواره فجر/ مشاهده سایز اصلی
سینمایی نجیبانه عمل خواهد کرد که عفیفانه فیلم بسازد و در مراحل مختلف فیلم سازی اش به معنای واقعی کلمه حیا ورزی کند .حیاو عفاف منحصر به موضوع حجاب نیست بلکه ابعادی فراتر از آن داشته و عرصه هایی گفتاری و رفتاری به خود می پذیرد . بر این اساس در فرصت پیش روی حیا سنجی فیلم های سی امین جشنواره فیلم فجر بر اساس سنجش مولفه هایی چون پوشش زنان ، پوشش مردان ،کیفیت روابط با جنس مخالف ، نوع کلمات و شیوه لحن بازیگران،کمیت و کیفیت موضوعات مرتبط به حریم خصوصی افراد ،گریم بازیگران زن و مرد ،چگونگی مواجهه با ارزش های دینی و فرهنگی ،نحوه تعامل (گفتاری و رفتاری) با اعضای خانواده صورت گرفته است .
بقول استاد عباسي اساسا سينما گران ما آنتاگونيست ( ضد وضعيت) هستند ولي اين فيلم جنبه تخريبي بسياري از فيلمهاي مخرب و افتضاح ايراني بعد از انقلاب را ندارد.
در ادبيات نمايشي زن و مرد معاني متعددي را در بر ميگيرند كه از جمله آنها اين موردي است كه شما اشاره كرديد.
(البته خوشبختانه اين فيلم را نديده ام و وقت خود را تلف اين فيلم نكرده ام ولي ) بنا بر توضيحات شما
زن شازده ميتواند نماد حكومت باشد يا مام وطن كه حكومت زده است
و كلفت خانواده نيز حكايت و نمادي از دوره ارباب رعيتي (بعد از برده داري) را در بطن خود دارد
در عين حال
هر دو اينها بيانگر موقعيت اجتماعي زن در اين ادوار هستند . يعني يك تبليغات فمنيستي هم چاشني اين مطبخ است
در دوره قجر زن مانند مام وطن قرباني ديكتاتوري و خشونت است
در دوره رضاخاني و قلدر مآبي نيز به همچنين
ولي در (طبقه اول ) دوره معاصر هنرمند سعي دارد نمايش رهائي و اميد به رهائي را به تصوير بكشد.
اما ماجراي تيله ها در هر سه طبقه
تيله هاي معروف مظفرالدين شاه قاجار و جعبه تيله هايش بسيار در تاريخ و سينماي ايران مشهور است ( كليك كنيد)
ولي تفاوت تاريخ با سينماي ايران در اين است كه در يكي از فيلمهاي تاريخي و معروف دهه اول انقلاب ( كه الان نامش در خاطرم نيست) بشكلي نمادين ناصرالدين شاه جعبه تيله هايش را ه وليعهدش ميبخشد و او نيز چنين ميكند
در اين بدعت نمايشي
تيله ميتواند معني و نماد بازي يك ديكتاتور نالايق با حكومت يا سرنوشت مردم باشد لذا در هر سه طبقه شاهد آن هستيم.
نميدانم دادگاه سقراطي راه انداختم يا نه ولي در هر حال اگر دفاعي هست لازم است ذكر شود.
با اجازه دوستان مي خواستم راجع به سريال پايتخت نظرم رو بگم.
با اينكه به اين سريال هم مثل تمام سريالها نقد هايي واردهست ولي انصافا به شخصه هر وقت اين سريال رو مي ديدم كيف مي كردم خصوصا پايتخت 1.
در سريال پايتخت بر خلاف خيلي از سريالهاي ديگه كه با آرايش آنچناني و بزك كردن زنانِ فيلم براي جذب مخاطب تلاش مي كردند، صاف و سادگي شخصيتهاي فيلم خيلي از مخاطبين رو پاي تلويزيون مي نشوند.
به نظرم آرايش شخصيتهاي زن فيلم خيلي ملايم و معمولي بود و طرز برخورد محرم و نامحرم هم تا حدودي رعايت مي شد.
البته كمي هم موسيقي هاي بين فيلم خيلي به جا و مناسب انتخاب نشده بود. در كل به نظرم در حد خودش فيلم خوبي بود، با تشكر از عوامل ساخت فيلم. :Gol:
این فیلم که کلا مطربی بودی انواع و اقسام ترانه های رقص شمالی رو پخش کرد. واقعا صداو سیمای جمهوری اصلا اصلاوابدا اسلامی نیست. آهنگهایی که از تی وی پخش میشه واقعا وقیحانه معاند عقیده ی علوی ماست. باور کنید اگه از بچه های آکادمی دعوت کنن واسه شبکه سه بجای برنامه هفت ترانه سنگین تر خواهند بود. حالا ایناش بکنار جدا صداوسیمای کاملا ضد اسلامی ما نمیدانست که امسال فاطمیه است؟
با اجازه دوستان مي خواستم راجع به سريال پايتخت نظرم رو بگم.
با اينكه به اين سريال هم مثل تمام سريالها نقد هايي واردهست ولي انصافا به شخصه هر وقت اين سريال رو مي ديدم كيف مي كردم خصوصا پايتخت 1.
در سريال پايتخت بر خلاف خيلي از سريالهاي ديگه كه با آرايش آنچناني و بزك كردن زنانِ فيلم براي جذب مخاطب تلاش مي كردند، صاف و سادگي شخصيتهاي فيلم خيلي از مخاطبين رو پاي تلويزيون مي نشوند.
به نظرم آرايش شخصيتهاي زن فيلم خيلي ملايم و معمولي بود و طرز برخورد محرم و نامحرم هم تا حدودي رعايت مي شد.
البته كمي هم موسيقي هاي بين فيلم خيلي به جا و مناسب انتخاب نشده بود. در كل به نظرم در حد خودش فيلم خوبي بود، با تشكر از عوامل ساخت فيلم. :gol:
سلام. به نظرم من هر قسمتش یک نکته اخلاقی داشت که در کنار فضای شاد سریال بسیار آموزنده بود.مردم ما نیاز به شادی دارند. ایام فاطمیه هم سر جای خودش هست و بهتره که افراط و تفریط نکنیم.
سلام
بنظرم فیلم خوبی بود
فیلم های دیگه مثلا نشون می دن که صبح شده مثلا ساعت 10 اقا یا خانم تازه از خواب بیدار شده
ولی این فیلم بخوبی نشون داد که چقدر باید به نماز اهمیت داد
حتی احترام به پدر و مادر رو خیلی خوب نشون داد
و قشنگ تر از همه رفتار زن و شوهر بود که نشون میداد که درسته جر و بحث هست ولی کوتاه اومدن ها تو دعواها خیلی قشنگ بود چون اگر هنر کوتاه اومدن رو نتونیم بهم یاد بدیم مطمعنا فردا مشکلات بزرگی تو زندگی بوجود میاد
گرامی اینجا جای این بحثا نیس ضمنا من تی وی خودمونو بنابر فتوای مرجع معظمم نگاه نمیکنم برم بشینم پای آکادمی؟ من از فیسبوک گاهگاهی اخبارش بدستم میرسه. ضمنا بازهم برین تاکید دارم که
اگه از بچه های آکادمی دعوت کنن واسه شبکه سه بجای برنامه هفت ترانه سنگین تر خواهند بود.
اقلا اونا در رسانه ای که مدعای دین نیست درحال فعالیتن نه که رسانه ما خلاف مدعای خودشو با ترانه هایی کاملا مبتذل زیر سوال میبره. الله اعلم
بنظرمنم فیلم خوبی بود
نماز،نماز جماعت، احترام به والدین، محرم و نامحرم، صبر و کنار اومدن با مشکلات، لقمه حلال و ... که واقعا تو فیلم های صداوسیما دیگه اثری ازشون نیست تو این سریال دیده میشد و البته انتقادی که بهش وارده آهنگهای زیاد و نامناسب فیلم بود. ما که موقع دیدن فیلم همش صداشو کم و زیاد میکردیم. البت به صداوسیما زنگ زدم و درکنار تعریف از فیلم از همین آهنگها انتقاد کردم.
ولی انصافا آدم از دیدن این فیلم دلش شاد میشد.
بله میدانم اینجا جایش نیست، شما اسم این برنامه را پیش کشیدید .
ضمنا من تی وی خودمونو بنابر فتوای مرجع معظمم نگاه نمیکنم برم بشینم پای آکادمی؟
، تعجب هم همینجاست چون میشه به قصد تحلیل برنامه ای را از اینترنت خبر گرفت ولی تشخیص اینکه اونها سنگین تر هستند مستلزم پیگیری و مشاهده کامل برنامه هاست!!!!
من از فیسبوک گاهگاهی اخبارش بدستم میرسه
گفتید تلویزیون را نگاه نمیکنید!.. فیلترشکنتان از کدوم نوعه!؟:khandeh!:
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک
اعتراض به عملکرد صدا و سیما ایران در ایام فاطمیه
جشن نوروز امسال متقارن بود با ایام حزن آل الله و حضرت صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف که متاسفانه شاهد زیر پا نهادن شان این ایام توسط نهاد دولتی صدا و سیما هستیم.
متاسفانه این نهاد با پخش برنامه های طنز همچون پایتخت،کلاه قرمزی و مسابقات و موسیقی های شاد و … حرمت این ایام را زیر پا نهاده،و با وقاحت تمام این کار خود را ادامه میدهد.
در زشتی این عمل هیچ عذری پذیرفته نیست، زیرا که حتی اگر روایت اول شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها صحیح نباشد این ایام ، ایام بستری بودن حضرت زهرا سلام الله علیها بوده و حضرت صاحب الامر در این مصیبت سبب خلقت،حضرت زهرا سلام الله علیها عزادار هستند پس شایسته هست که ارگان های وابسته به جمهوری اسلامی ایران نیز در این حزن و اندوه عظیم عزا دار بوده و دست از رنجاندن دل مومنین ،رهبری معظم و امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف بردارند.
از طرفی دیگر این بی حرمتی ها به پخش این برنامه ها در این زمان ختم نمی شود.بی حرمتی های زیاد صدا و سیما به ائمه و معصومین طی سال های اخیر شدت گرفته و به بهانه جذب حد اکثری و دفع حد اقلی، تسامح و تساهل را در پیش گرفته و سبب خوشحالی عدوالله را فراهم آورده است. این بی حرمتی ها (هرچند گاهاً بدون قصد و غرض)موجبات تمسخر برخی از مقدسات شده و اسم های شریفی چون نقی و تقی را به عنوان شخصیت های طنز انتخاب کرده که خود باعث وهن اسم شریف حضرت ائمه اطهار شده و قبح تمسخر این اسامی را شکسته است.
هر چند در این مدت تذکرات زیادی به مسئولین مرتبط داده شده است اما مسئولین هیچ گونه توجهی که نداشته اند هیچ بلکه در خلاف این خواستار ها قدم نهاده اند
ما امت حزب الله از جای جایِ ایران و اعضای فضای مجازی ، مصرانه از مسئولین خواستار پایان دهی به این هتک حرمت ها و بی حرمتی ها می باشیم.
قال الامام الصادق (ع)
شـیعتنا منّا یفرحون لفرحنا ویحزنون لحزننا
۱۲ فروردین ماه ۱۳۹۲ / جنبش سایبری گروه نصر
منبع : روح الامین (ذکر منبع در هنگام کپی برداری الزامیست)
سلام
بنظرم كلا فيلم خوبي بود...
همه مواردي هم كه دوستان گفتن رو قبول دارم...اما يه چيز از قلم افتاد...!!!!
اونم مسخره كردن بود... درسته كه فيلم شادي بود اما با مسخره كردن مردم يه استان اين شادي و خنده بوجود اومده...
من كه خيلي بهم بر خورد....
سلام
نه بابا مسخره کجا بود اینقدر ما کیف می کردیم تا نصف شب می خندیدیم
شمالی ها همینطوری هستن دیگه
جالب بود
خیلی فیلم ساده و روونی بود
همه ی مشکلات رو خیلی اسون میگرفتن
در هر شرایطی با هم خوش بودن
اما گاهی دیگه حرص ادمو در میووردن:Motehayer:
لهجشون هم خیلی باحال بود
به نظر مياد پايتخت تازه گل سرسبد سريال هاي امسال بوده!
در اين سبد طلايي سريال اب پريا با دو كيلو سايه چشم خانمهاي بازيگر و كفش پاشنه ده سانتي و.... قابل توجه كودكان ايران زمين!!!! اگر زني با اين مشخصات ديديد همان پري هاي مهربان هستند نه بدحجابان مورد غضب الهي!!!
عكسhttp://www.patugh.ir/37562/%d8%b9%da...%d8%b2-92.html
امشب هم كه اخرين قسمت بود خانمها خيلي زيبا اواز خوندند و اگر نگيم رقصيدند و خيلي خوش بين باشيم بالا پايين پريدند!!!!
امضاء » شيعه ي ياس
من که این سریال رو ندیدم ولی فکر کنم از عکساش میشه حدس زد که چقد مسخره باشه
سلام
یک نکته جالب در این فیلم زنده کردن مفهمو حکمت و واقعی بودن آن در دنیا هست جیزی که مردم این زمانه چندان اعتقادی به آن ندارن
من خیلی خوشم می اومد که نقی دائم می گفت
:آقا حکمت و می بینی تو...ما از اون سر دنیا بلند بشیم،بیام اینجا پنچر بشیم، آواره این سگه بشیم ، بعدم نظاره کتک خور خدا بشیم ،آخرسر هم مهمون رضا بشیم
خیلی جالب بود
[spoiler]ولی تیکه های محلی که مینداخت من از خنده روده بر می شدم با ابنکه شمالی نبود ولی خیلی خوب می گفت!!
شما متوجه نمیشین[/spoiler]
خیلی خوب بود که نماز خوندن رو نشون میداد چون کمتر سریالی اینقد واضح نشون میداد
معمولا تو سریالا زورشون میاد نشون بدن میان سایه ی طرفو نشون میدن
یا مثلا ارسطو یکی از صفات خوب خودشو نماز خون بودن معرفی میکرد
سلام بنظرم كلا فيلم خوبي بود... همه مواردي هم كه دوستان گفتن رو قبول دارم...اما يه چيز از قلم افتاد...!!!! اونم مسخره كردن بود... درسته كه فيلم شادي بود اما با مسخره كردن مردم يه استان اين شادي و خنده بوجود اومده... من كه خيلي بهم بر خورد....
تا حدودی با این حرف موافقم!!:ok:
شادی ملت به قیمت مسخره کردن یه عده دیگه؟؟؟
سلام نه بابا مسخره کجا بود اینقدر ما کیف می کردیم تا نصف شب می خندیدیم شمالی ها همینطوری هستن دیگه جالب بود
بلههههههههههههه؟؟؟؟ کی گفته شمالی ها اینطوری هستن دوست من؟؟؟؟ :Moteajeb!:
میشه وقتی حرفی می زنید جمع نبندید؟؟؟؟
تا حدودی با این حرف موافقم!!:ok: شادی ملت به قیمت مسخره کردن یه عده دیگه؟؟؟
بلههههههههههههه؟؟؟؟ کی گفته شمالی ها اینطوری هستن دوست من؟؟؟؟ :moteajeb!: میشه وقتی حرفی می زنید جمع نبندید؟؟؟؟
سلام دوست من
البته من عذرخواهم دارم نظر میدم چون پایتخت 2 رو کامل ندیدم متاسفانه اما اون قسمتایی که دیدم اصلاً به چیزی مث مسخره کردن لهجه و ... برنخوردم؛ میشه بیشتر توضیح بدین؟
اتفاقاً جالبه من شیفته ی شخصیت ساده ی شمالی ها شدم. شیفته ی تقیداتشون. شیفته ی خونواده دوستی شون و ...
به نظرم سریال قشنگی بود. البته پایتخت 1 رو بیشتر دیدم و خیلی برام جالب بود؛ پایتخت 2 هم پیام های قشنگی داشت که برام جالب شد: اینکه نقی بخاطر پدرش روی زمین کشیده شد؛ اینکه خانوم نقی اجازه ی قضاوت نابجا به همسرش نمیداد؛ اینکه در مواجهه با مشکلات همراه هم بودن؛ نه سوهان روح هم!
درکل، به نظرم در حد خودش تونست نشون بده که در هرشرایطی و با هرفرهنگی، یک خانواده ی با شعور ایرانی میتونه سبک زندگی شو حتی در یه حد کم، اسلامی کنه.
بلههههههههههههه؟؟؟؟ کی گفته شمالی ها اینطوری هستن دوست من؟؟؟؟
میشه وقتی حرفی می زنید جمع نبندید؟؟؟؟
بابا من منظورم ساده بودن و خوش لهجه بودن بود وگرنه اصلا مسخره نمی کرد که!
تازشم خیلی چیزایی رو که بایستی می گفت نمی گفت و الا خیلی خیلی فیلمش قشنگ تر می شد
حتی ایرانی های کشور های دیگه هم من شنیدم تلفن میزدن که فامیلاشون سی دی این سریال و براشون پست کنن!
----------------------
یه نکته دیگه اینکه خودندن مدح رو من برای اولین بار در تلوزیون شنیدم که از ترانه های مذهبی ما شمالی هاست (البته روستایی ها مخصوصا) که خیلی قشنگ بود معمولا مدخ رو در عروسی ها و مراسمات بدرقه زوار می خونن
مثلا می گفت
اگر بباره بر سر من شمشیر به مانند وارش (بارون)
هرگز دست بر نمی دارم ز دین مسلمانی
این خیلی توی غیرت آدم تاثیر داره مخصوصا اگر توی دوره جنگ و جهاد باشه !
خیلی خوب بود که نماز خوندن رو نشون میداد چون کمتر سریالی اینقد واضح نشون میداد
سلام درسته
یکی از نقاط خیلی خوبش همین نماز خوندن بود...حالا اونم واسه چی گذاشتن؟
برای اینکه بگن کسی که نماز می خونه و به خدا محل میزاره (هرچند خدا نیاز نداره) ولی همین احترام گذاشتن باعث توفیقاتی میشه...مثلا:
اونا رفتن نماز خونه نماز بخونن و مثل اصحاب کهف (بلا تشبیه) خوابشون برد
بیدار که شدن تازه فهمیدن نه تنها توی یک عصر دیگه نیستن! بلکه همونجا و توی همون دوره گیر افتادن و برای همین هی خودشونو به در و دیوار می کوبیدن که ای خدا ما که داشتیم نماز می خوندیم ما رو چرا زندونی کردی تو باید اون آدمای تارک الصلاتی که اون بیرون ول میگردن و تنبیه میکردی ، چرا حال مارو میگیری!!؟؟؟
اما خدا کارش و بلد هست اونا که نمی دونستن خدا چیکار می خواست بکنه که!
توی سرما جای گرم و نرم موندن، هیچی...گوشت و کباب با خیار شور سینه مرغ با تخم مرغ با شیش لیگم خوردنبازم میگیم هیچی...اسمشون تو تموم کشور اعلام شد و مسابقه دادن و برنده هم شدن و جایزه گرفتن دیگه این که دیگه آخرین کیفش بود که!!
یعنی جایزه درست و حسابی به این میگن (یعنی کسی که با خدا باشه خدا هم با اونه، هرچند شاید اولش اینطور به نظر بیاد که داره بنده ش و اذیت میکنه اما در واقع داره باهاش بازی میکنه که بهش جایزه بده...!!:Gol:)
[SPOILER]
من خودم می دونین،شاید ده بار،شما نترسین بگین صد بار تا حالا قضیه اینطوری برام پیش اومده که خدا داشت منو اذیت میکرد تا جایزه بده...!
مثلا آخریش همین چند روز پیش قبل عید بود که یه شرکت نرم افزاری بهم زنگ زد گفت آقای فلانی شما برنده 110 هزار تومن جایزه :Hedye: قرعه کشی شرکت ما شدید (راست میگم باور کنین!)...زود بگو می خوای یا نمی خوای؟می خوای یا نمی خوای؟!!
من که خیلی تعجب کرده بودم (چون فقط یه دونه بسته اموزشی قبلا ازشون خریده بودم ) اما چون هول شده بودم اومدم تعارف کنم که بگم حالا باشه خب بعدا حساب مبکنیم!! اما در نهایت ساده لوحی گفتم نه نه!!!!:khaneh::Khandidan!::khandeh!::Kaf::khaneh:
اونم قطع کرد و خدافظ![/SPOILER]
من خودم بچه شمالم:ok:
خلقیاتشون واقعا شبیه ماهاست:khaneh: یهو بهم می پریند...سمج بودن...گویششون...
سریال فوق العاده زیبایی بود.یک قسمتشم از دست ندادم.
واقعا دستشون درد نکنه.خیلی زحمت کشیدن برای ساخت این فیلم
بابا من منظورم ساده بودن و خوش لهجه بودن بود وگرنه اصلا مسخره نمی کرد که!
چرا داشت لهجه ی مازنی ها رو مسخره می کرد!! هر چند نمیشه از بازی خوب و کم نقص اقای تنابنده (نقی!) چشم پوشی کرد (انصافا نقشو خوب درآوردن!.. ) اما خب داشت مسخره می کرد!..
در صورتی این کارشون رو میشه ندید گرفت که در مورد استان های دیگه و لهجه و رسوماتشون هم سریال یا فیلم ساخته بشه!... (ما که ندیدیم!! تا یادمه هرجا میخوان ملتو بخندونن یا یکی با لهجه ی مازنی میذارن، یا یکی با ویژگی های عزیزان اصفهانی! ... )
اونوقته که دیگه به بقیه برنمی خوره...
یه نکته ی بد دیگه هم که به نظرم بدترین نکتهی سریال بوده،حیوان آزاریبود!!... آهوی بیچاره رو کردن تو گونی و درشون بستن که یه قسمت از سریال شون در بیاد ؟؟ :Ghamgin:
چون پایتخت 2 رو کامل ندیدم متاسفانه اما اون قسمتایی که دیدم اصلاً به چیزی مث مسخره کردن لهجه و ... برنخوردم؛ میشه بیشتر توضیح بدین؟
اتفاقاً جالبه من شیفته ی شخصیت ساده ی شمالی ها شدم. شیفته ی تقیداتشون. شیفته ی خونواده دوستی شون و ...
پایتخت 2 هم پیام های قشنگی داشت که برام جالب شد:...........
در مورد مطلب اول که گفتم مسخره کردن و ... باید خودتون سریال رو میدین تا متوجه منظورم میشدین، آخه لهجه رو نمیشه تو تایپ کردن نشون داد...
و درمورد پیام های خوب سریال هم : بله حق با شماست.. همینطوره که میگید.. بخصوص در مورد احترام گذاشتن به پدر و مادر بزرگ، میتونم بگم واقعا خیلی ها تو شمال هنوزم که هنوزه این مسائل رو رعایت میکنن..
سلام به نظر من این باعث افتخار یک گویش محلیه که کارگردانها را متوجه خودش کرده.این که شما میگید مسخره کردن اصلا این طور نیست خیلی از فیلمهای طنز در تهران با لهجه همونجا ساخته میشه چرا برا اونها ایرادی نمیگیرید پس اگه هر جایی بخاد اینطوری ایراد بگیرند باید فاتحه فیلم طنز را خوند وفقط فیلمهای غمناک که توش همش مرده کشی میکنند را تماشا کنیم بابا خسته شدیم .به نظر من فیلم پایتخت محشر بود
حقیقتا نه مسخره ای توش بود نه چیزی
اینقدر تو فیلم ها جنوبی ها رو بد نشون می دن تیکه کلامشون همش واسه مسخره کردن
یا اینقدر ساده نشون می دن انگار همشون همین طورن
اینقدر بد نمایش دادن که من هر چی هم بگم باز دردی رو دوا نمی کنه
تا الانم یبار هم نشده که بگن مسخره شدیم
نمی دونم شاید من اشتباه می کنم
سلام
از حیوان آزاری سحن به میان امد یه چیزی من یادم افتاد که گفتم بد نباشه بگم
حتما شنیدین که از بزرگان نقل است که حتی برای صخبت کردن، اسبان خودتان را معطل نکنید چون حساب داره!
جدای نقدهایی که دوستان داشتن من به این قضیه در این سریال نمره بیست میدم !...حالا چرا؟
در یکی از قسمتها در جنوب نقی می گفت اگه چندتا دلفین پرورش بدیم و برای مردم نمایش بدن در آمد اقتصادی زیادی داره ، اولش گفت شبانه روز اونا رو بدو بدو بدیم می دونین چقدر تماشاچی جمع می کنن؟!
اما در ادامه وقتی داشت درامد یه ماه اون رو حساب می کرد گفت دو روزم به این حیوونا رحم کنیدم بزنن خستگی در کنن میشه 28 روز!!! (البته من خیلی خندم گرفت...حیوون خدا رو 28 روز کار بزنی بعدم ثواب کنی دو روزم آدم بهشون رحم کنه !:Kaf::khandeh!::ok::Nishkhand::khaneh:)
اما چرا اون اینو گفت»
[SPOILER]شما نمی دونین که نمی دونین که...ما که توی روستا های شمال زندگی می کنیم ملت به حیوونا اینطوری رحم نمی کنند که!
مثلا وقتی بارون میزنه و تموم جاده های صحرایی رو تا کمر آب می گیره شما فکر می کنین چوپانا یونجه و خوراک می دن به گوسفندا و میزارن تو طویله بمونن حموم زنونه درست کنن!!...اصلا از این خبرا نیست!
حیوون بیچاره رو تو بارون می برن صحرا اونم از توی جاده هایی که تا کمر آب و گل پر پر هست بعدم خیوون بیچاره و هی رم میدن و زور میکنن که الا و بلا باید از توی این مرداب رد بشی!
خب حیون معصوم دیگه طفلی مجبوری میره توش سُمش پر گل میشه، میشه قد سم شتر! بیست کیلو میشه! طبعا خیلی براش سخت میشه دیگه ظلمه دیگه تازه جلو ترا سر می خورن می زنن به همدیگه دعوا میشه، اعصابشون خورد میزنن به سیم آخر کفری میشن میرن تو زمینای مردم که این دیگه یک بلیه ای عظیم هست واسه خودش...چون هیچ رقمه دیگه نمیشه حالیشون کرد!!:ok::Nishkhand::khaneh:)
شاید شما بگین دارم اغراق میکنم ولی باور کنین عده ای (هر چند معدود این ظلم رو در حق حیوونا انجام میدن!برای همین شیر حیووناشون همش ترش هست دیگه اعصاب حیوون بهم میریزه روح داره ناراحت میشه دیگه !
[/SPOILER]
من از پايتخت دو فقط دو قسمتشو ديدم . بايد به عوامل اين سريال تبريك گفت . در ايام عيد بيشتر سريالها خالي از ياد خدا ميشه اگرم سريالي مذهبي درست كنند طنز نيست اما اين سريال هم زيبا بود هم با ايجاد لحظات شاد ياد خداوندو زنده كرد.
حالا بحث نقد و انتقاده ....
اختلاط با توجه به اينكه چندتا از شخصيتها مجرد بودند اصلا درست نبود به هر حال همين سريال ها باعث طبيعي شدن اين مسائل در واقعيت ميشه!
نكته بعدي كه خيلي مهم بود بد حرف زدن هما با شوهرش بود. با شوهرش عين نوكر يا اينكه طلبكاره صحبت ميكرد. من واقعا تعجب كردم .در مجموعه هاي ايراني مردها هميشه عنوان زن ذليلو يدك ميكشند. دقت كرديد كه ديگه پدر سالاري ساخته نميشه؟! البته پدر سالاري مطلق خوب نيست ! اما اگر اسلامي بخوايم فكر كنيم مرد بايد جايگاهش بيشتر ازين حفظ بشه!
اهميت دادن به نماز صبح هم واقعا قابل تقدير بود.و اينكه اون معتاده از كنار اذان ساده نگذشت ...همه اينها نكات ظريفيه كه خيلي اهميت داره.
خیلی خوب بود که نماز خوندن رو نشون میداد چون کمتر سریالی اینقد واضح نشون میداد معمولا تو سریالا زورشون میاد نشون بدن میان سایه ی طرفو نشون میدن یا مثلا ارسطو یکی از صفات خوب خودشو نماز خون بودن معرفی میکرد
آقاي مقدم تو يكي از مصاحبه هاشون (تو تلويزيون) گفته بودن: دوس دارم تو همهي فيلمهام يه صحنه از نماز خوندن باشه تا اون حال معنوي كه ميخوام به مخاطب القا شه...اگر تو فيلماي ديگشونم دقت كنين از اين صحنه ها بوده( تا ثريا،نرگس،زيرهشت و...)
والا خودمم اين فيلمو ديدم ، دروغ چرا خوشمم اومده اما بعضي قسمتا نظرم هموني بود كه بالا گفتم...
در ضمن من خودم جدا از موسیقی های فیلم این را فیلم خوب و جدیدی می دونم
چون بر عکس تمام فیلم های صداوسیما
1- در آن حجاب بهتر از بقیه فیلم رعایت شده بود
2- عشق و عاشقی موضوع اصلی آن نیست و حتی قسمت هایی که این مسئله در آنها داخل است به دور از کلیشه هایی است که هر روز می بینیم
با سلامممممم
به نظر من هم فیلم خیلی خوب بود
حالا علاوه بر پیام های مشهودی که تو فیلم نشون میداد مثل همون نماز خوندن خیلی از مطالب رو هم غیر مستقیم اشاره میکرد مثل اینکه نقی تو قضیه ی نجات آهو هی میگفت قسمت بوده واقعا همینطوره خدا بعضی وقتا ی سری مسائل رو انقد جفت و جور میکنه که تو هرجور فکر میکنی آخرش به این نتیجه میرسی کهیکی اون بالا هست که داره همه چیز رو مدیریت میکنه ما هم اصالتا شمالی هستیم به نظر من هم مسخره کردنی در کار نبود واقعا چقدر قشنگ اون صفا و صمیمیت شمالی ها رو به تصویر کشیدند و یه نکته ای که ازین یلم برای من خیلی آموزنده بود این بود که چقد مشکلات رو راحت میگرفتن برخلاف خیلی از خونواده های امروزی که کوچیکترین اتفاق همه رو عصبی و پرخاشگر میکنه و به جای راه حل به دنبال مقصر میگردن اما تو این فیلم چ پایتخت یک و چه پایتخت دو حتی گیر کردن ماشین وسط آب باعث نمیشد که سیزده به درشون رو خراب کنن(پایتخت یک)
واقعا عالی بود...
مانلی جان! حالاکه این موضوع پیش اومد بد نیست بگم توی دانشگاه یکی از اساتیدمون خیلی این سریال رو نقد میکرد...به اون قسمتش دقت کرده بودین که وقتی سرهنگ از پله ها افتاد پایین چادر ثریا باعث شده بود و اگر چادر نداشت این اتفاق نمی افتاد...اکثر بچه های دانشگاه ما اینطوری برداشت کردند که چادر دست و پا گیره در صورتی که به هیچ وجه اینطور نیست...اما من با این حرفت کاملا موافقم که هرکسی ممکنه اشتباه کنه .
يا باب الحوائج
سلام حضور همگي
خوب تقريبا بيشتر از يه ماه فكر كنم شده كه دونگ يي تموم شده ولي به نظرم نقدش بايد جالب باشه.
من نظر خودمو ميگم:
از نظر دوبله و سانسور فيلم در ايران كه شنيدم خيلي خراب كاري شده و داستان فيلم يه جورايي تغيير كرده.
از نظر محتوا داستان هم به نظر من فيلمهاي كره اي اول و آخرشون همه مثل هم هست. هم يانگوم و هم جومونگ و هم اين دونگ يي!!!! هميشه يكي قهرمان ميشه و دوسه نفر عاشقش ميشن و دوسه نفر ديگه ميشن دشمن.
آخرش هم دشمنان شكست مي خورن!!!!! :khaneh:
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
::: نقد فیلم ها از منظر اعتقادات دینی :::
توجه کنید در این تاپیک فیلم ها از منظر اعتقادات دینی مورد بحث قرار میگیرند
یاعلی
چرا همه ساکتند؟!!!!!
"من مادر هستم " هنوز داره تو سینما ها اکران میشه....پس کجا رفته غیرت دینیمون؟
قبح همه چی رو شکستند... و اخرش مجبورت میکنند که دلت واسه یه دختر خراب بسوزه و بگی چرا باید حکمش اعدام باشه!!!
اکران یه همچین فیلمی چی رو برای ما به دنبال میاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاملي در تفاوت نشان دادن قبح رابطه دختر و پسر و عاديسازي آن/
چگونه سريالهاي تلويزيوني رابطه دختر و پسر را عادي ميكنند/ به همين راحتي با هم دوست شويد!
گروه فرهنگي: عادي سازي روابط دختر و پسر از نگراني ها و آفت هاي جدي برخي برنامه هاي اين روزهاي رسانه ملي است.
به گزارش رجانيوز، همين چند وقت پيش بود كه [FONT="]در يك آگهي بازرگاني كه مربوط به شيشه پاك كن ضد بخار بود رسماً دوستي دختر و پسر به خردسالان آموزش داده ميشد. دختر و پسري خردسال پشت دو پنجره بودند و ميخواستند براي هم پيام بفرستند. يك نفرشان روي بخارهاي پنجره خود منظورش را رسم ميكرد اما ديگري كه حتما مادرش از شيشه پاك كن ضد بخار استفاده كرده بود نميتوانست از اين روش استفاده كند[FONT="].
[FONT="]به گزارش رجانيوز، البته اين تبليغ سريع متوقف شد اما نشان داد به همين راحتي ميتوان با تبليغ يك شيشه پاك كن، آموزش داد كه حتي در برف و كولاك هم ميتوان از خانه خارج نشد اما ارتباط با دختر يا پسر همسايه را هم از دست نداد[FONT="]!
[FONT="]اگر از اين منظر به برخي سريالهاي همين چند ماه اخير و در حال پخش نگاه كنيم، همين عادي سازي روابط دختر و پسر را در آنها ميبينيم. عادي سازي چيزي فراتر از نشان دادن يك ناهنجاري اجتماعي است. ميتوان برخي ناهنجاريها يا بعضي گناهان را نشان داد(ميتوان؟!) و آنها را به نقد كشيد و يا حتي با نمايش سرانجام آنها مخاطب را آگاه ساخت. اگرچه اين امر در مرحله اجرا نيازمند توجه به ظرافتها مختلفي است اما حداقل در مقام نظر و روي كاغذ امكانپذير است[FONT="].
[FONT="]اما وقتي حرف از عادي سازي يك موضوع ميزنيم يعني اينكه آن موضوع جزئي جاري در فضاي قصه باشد، حال اينكه قصه چيست چندان فرقي نميكند. مثلاً داشتن مبل اگرچه الان تا حدودي معمول است اما سالها پيش كه يك امر تجملي حساب ميشد هم جزئي از همه سريالهاي تلويزيوني بود. يعني چه داستان درباره يك كارمند ساده بود و چه درباره يك جراح متخصص، مبله بودن منزل چيزي طبيعي بود. اگرچه جنس مبلمان تغيير ميكرد اما در اصل روي مبل نشستن خدشهاي وارد نميشد. استفاده از شال براي بانوان يا تراشيدن ريش توسط مجريهاي سيما نيز نمونههاي ديگري هستند كه ميتوان بعنوان مثال براي چگونگي عاديسازي در سيما به آنها اشاره كرد[FONT="].
[FONT="]بنابراين وقتي يك موضوع(گيرم ناخواسته) به اصل ثابت همه سريالها تبديل ميشود، ديگر نوع نگاه نويسنده و كارگردان به آن چندان اهميت پيدا نميكند. ارتباط راحت و دور از حيا و عفت دختر و پسر در سريالهاي تلويزيوني يكي از اين موارد است به گونهاي كه گويي جزئي از سبك زندگي مردم ايران است و آنها با هر اعتقادي و در هر جايگاهي كه باشند در برخورد با نامحرم خيلي راحت و باز هستند[FONT="].
[FONT="]«دختران حوا»، «ميلياردر»، «زمانه» و «يلدا» چهار سريالي هستند كه يا در حال پخشاند و يا اينكه مدت زمان زيادي از پخششان نميگذرد. اين چهار سريال با تفاوتهاي فراواني كه در سبك، ژانر، محتوا و كيفيت دارند اما در نوع نشان دادن رابطه دختر و پسر با يكديگر مشتركند. درواقع همين اشتراك است كه باعث ميشود از عادي سازي حرف بزنيم[FONT="].
[FONT="]در دختران حوا، دختر بزهكار و پسرخالهاش؛ در ميلياردر، رابطه يكي از پسران رييس شركت با خانم جواني كه شوهرش را از دست داده؛ در زمانه، رابطه دختر و پسر نقش اصلي داستان؛ و در يلدا رابطه دخترعمه و پسردايي را در نظر بگيريد[FONT="].
[FONT="]در اين رابطه ها فرقي نميكند شخصيتها چه خصوصياتي دارند و از چه جايگاه اجتماعي يا اعتقادي برخوردارند؛ نوع برخورد دختري كه اهل كيف قاپي است با پسرخالهاش چندان تفاوتي با رابطه دختري چادري و مومن با پسردايي خيرخواهاش ندارد. در سريال يلدا اگرچه دخترعمه و پسردايي مخفيانه ازدواج نميكنند اما صحبت كردن آنها با يكديگر و شوخي و خنده و نگاههايشان به هم فرقي با دختر و پسر سريال زمانه ندارد[FONT="].
[FONT="]حالا اگر پاي سريال مسئله دار «راستش را بگو» را هم به ماجرا باز كنيم كه ديگر نور علي نور است. در آن سريال دو دختر چادري وجود دارند كه يكي در اعتقاداتش صادق است و حتي به شهادت(!) ميرسد و ديگري كلّاش و منفعت طلب است. اما هر دوي اينها در تعامل با پسرها مانند هم برخورد ميكنند[FONT="].
[FONT="]اينجاست كه فارغ از قصه و سوگيري فيلمنامه بايد از عاديبودن بيحيايي در روابط دختر و پسر، و محرم و نامحرم در سريالها انتقاد كرد. گويي اين نوع رابطه و تعامل جزئي عادي و همگاني است، همانطور كه مثلاً همه شخصيتها در برخورد با يكديگر سلام ميدهند و اين موضوع اصلا ربطي به نسبت آنها با هم، اعتقاد و جايگاه اجتماعيشان ندارد[FONT="].
[FONT="]حتما خواننده گرامي فارغ از اينكه موافق نظر نگارنده باشد يا نه، متوجه منظور او شده است و توضيح بيش از اين نياز نيست. اما در پايان بد نيست بخشي از فرمايشات مقام معظم رهبري در ديدار با مدیران صدا و سیما در سال 81 آورده شود[FONT="].
[FONT="]«مسألة ارتباط زن و مرد هم مسألة مهمّى است. بین زن و مرد یک حجاب گذاشته شده است: با هم حرف مىزنند، معامله مىکنند، دعوا مىکنند، دوستى مىکنند؛ اما با یک حجاب و حفاظ. این در اسلام هست و بایستى رعایت شود. ارتباط زن و مرد را در این مکالمات و محاورات بایستى رعایت کرد. گاهى ارتباط زن و مرد در بعضى از صحنهها طورى نزدیک و خودمانى است که آدمى که پاى تلویزیون نشسته واقعاً خجالت مىکشد؛ ما که پیرمردیم، درعینحال خجالت مىکشیم! هر چه بتوانید، اینها را مراعات کنید. ظاهرسازى هم لازم نیست.»
تازه شايد منظور حضرت آقا در اين بيان، شخصيتهايي باشند كه لااقل در داستان با يكديگر محرماند؛ حال ديگر ببينيد نظر ايشان درباره رابطه زن و مرد نامحرمي كه در داستان هم نامحرم هستند چگونه خواهد بود!
کد خبر:148084 -
بابا .
این فیلم ها حالا اگه یک چیزی یاد بگیری خوب ضرری ندارد بدیش این است هیچ چیزی نمی شود یا گرفت.
به قول حجه الاسلام و المسلمین ایزد خواه که می گفت : همین فیلم یانگوم از این فیلم ها بهتر است و فواید این فیلم رو می گوید .
نظر بنده هم همین است بعضی فیلم های کره ای صد شرف از این فیلم های ایرانی بهتر است .
همین فیلم مارمولک که میاد جامعه دینی رو به تمسخر می گیره یا فیلمی مانند کلاه پهلوی می سازند که ارزش دیدن ندارد به خدا قسم همین فیلم های ایرانی بدتر شهوت انسان رو بر می انگیزد تا فیلم های کشورهای دیگر .
فیلم فقط فیلم مختار نامه
از میلیون ها فیلمی که ساخته بودند بهتر بود
اینفوگرافیک/ سنجش حجاب و عفاف در فیلمهای جشنواره فجر/ مشاهده سایز اصلی
سینمایی نجیبانه عمل خواهد کرد که عفیفانه فیلم بسازد و در مراحل مختلف فیلم سازی اش به معنای واقعی کلمه حیا ورزی کند .حیاو عفاف منحصر به موضوع حجاب نیست بلکه ابعادی فراتر از آن داشته و عرصه هایی گفتاری و رفتاری به خود می پذیرد . بر این اساس در فرصت پیش روی حیا سنجی فیلم های سی امین جشنواره فیلم فجر بر اساس سنجش مولفه هایی چون پوشش زنان ، پوشش مردان ،کیفیت روابط با جنس مخالف ، نوع کلمات و شیوه لحن بازیگران،کمیت و کیفیت موضوعات مرتبط به حریم خصوصی افراد ،گریم بازیگران زن و مرد ،چگونگی مواجهه با ارزش های دینی و فرهنگی ،نحوه تعامل (گفتاری و رفتاری) با اعضای خانواده صورت گرفته است .
سلام عليكم و رحمه الله
بقول استاد عباسي اساسا سينما گران ما آنتاگونيست ( ضد وضعيت) هستند ولي اين فيلم جنبه تخريبي بسياري از فيلمهاي مخرب و افتضاح ايراني بعد از انقلاب را ندارد.
در ادبيات نمايشي زن و مرد معاني متعددي را در بر ميگيرند كه از جمله آنها اين موردي است كه شما اشاره كرديد.
(البته خوشبختانه اين فيلم را نديده ام و وقت خود را تلف اين فيلم نكرده ام ولي ) بنا بر توضيحات شما
زن شازده ميتواند نماد حكومت باشد يا مام وطن كه حكومت زده است
و كلفت خانواده نيز حكايت و نمادي از دوره ارباب رعيتي (بعد از برده داري) را در بطن خود دارد
در عين حال
هر دو اينها بيانگر موقعيت اجتماعي زن در اين ادوار هستند . يعني يك تبليغات فمنيستي هم چاشني اين مطبخ است
در دوره قجر زن مانند مام وطن قرباني ديكتاتوري و خشونت است
در دوره رضاخاني و قلدر مآبي نيز به همچنين
ولي در (طبقه اول ) دوره معاصر هنرمند سعي دارد نمايش رهائي و اميد به رهائي را به تصوير بكشد.
اما ماجراي تيله ها در هر سه طبقه
تيله هاي معروف مظفرالدين شاه قاجار و جعبه تيله هايش بسيار در تاريخ و سينماي ايران مشهور است ( كليك كنيد)
ولي تفاوت تاريخ با سينماي ايران در اين است كه در يكي از فيلمهاي تاريخي و معروف دهه اول انقلاب ( كه الان نامش در خاطرم نيست) بشكلي نمادين ناصرالدين شاه جعبه تيله هايش را ه وليعهدش ميبخشد و او نيز چنين ميكند
در اين بدعت نمايشي
تيله ميتواند معني و نماد بازي يك ديكتاتور نالايق با حكومت يا سرنوشت مردم باشد لذا در هر سه طبقه شاهد آن هستيم.
نميدانم دادگاه سقراطي راه انداختم يا نه ولي در هر حال اگر دفاعي هست لازم است ذكر شود.
ياحق
با سلام:Gol:
با اجازه دوستان مي خواستم راجع به سريال پايتخت نظرم رو بگم.
با اينكه به اين سريال هم مثل تمام سريالها نقد هايي واردهست ولي انصافا به شخصه هر وقت اين سريال رو مي ديدم كيف مي كردم خصوصا پايتخت 1.
در سريال پايتخت بر خلاف خيلي از سريالهاي ديگه كه با آرايش آنچناني و بزك كردن زنانِ فيلم براي جذب مخاطب تلاش مي كردند، صاف و سادگي شخصيتهاي فيلم خيلي از مخاطبين رو پاي تلويزيون مي نشوند.
به نظرم آرايش شخصيتهاي زن فيلم خيلي ملايم و معمولي بود و طرز برخورد محرم و نامحرم هم تا حدودي رعايت مي شد.
البته كمي هم موسيقي هاي بين فيلم خيلي به جا و مناسب انتخاب نشده بود.
در كل به نظرم در حد خودش فيلم خوبي بود، با تشكر از عوامل ساخت فيلم. :Gol:
این فیلم که کلا مطربی بودی انواع و اقسام ترانه های رقص شمالی رو پخش کرد. واقعا صداو سیمای جمهوری اصلا اصلاوابدا اسلامی نیست. آهنگهایی که از تی وی پخش میشه واقعا وقیحانه معاند عقیده ی علوی ماست. باور کنید اگه از بچه های آکادمی دعوت کنن واسه شبکه سه بجای برنامه هفت ترانه سنگین تر خواهند بود. حالا ایناش بکنار جدا صداوسیمای کاملا ضد اسلامی ما نمیدانست که امسال فاطمیه است؟
سلام. به نظرم من هر قسمتش یک نکته اخلاقی داشت که در کنار فضای شاد سریال بسیار آموزنده بود.مردم ما نیاز به شادی دارند. ایام فاطمیه هم سر جای خودش هست و بهتره که افراط و تفریط نکنیم.
سلام
بنظرم فیلم خوبی بود
فیلم های دیگه مثلا نشون می دن که صبح شده مثلا ساعت 10 اقا یا خانم تازه از خواب بیدار شده
ولی این فیلم بخوبی نشون داد که چقدر باید به نماز اهمیت داد
حتی احترام به پدر و مادر رو خیلی خوب نشون داد
و قشنگ تر از همه رفتار زن و شوهر بود که نشون میداد که درسته جر و بحث هست ولی کوتاه اومدن ها تو دعواها خیلی قشنگ بود چون اگر هنر کوتاه اومدن رو نتونیم بهم یاد بدیم مطمعنا فردا مشکلات بزرگی تو زندگی بوجود میاد
سلام چی شد؟
شما ها از این فیلم خوشتون نمیومد؟
چرا؟
سلام
به نظر من کلا سریال مناسب و خوبی بود ،هم از منظر دینی و اخلاقی و هم از جنبه طنز چیزی کم نداشت .
یعنی شما قدس شریف برنامه های اکادمی را دنبال کردید! و به این نتیجه رسیدی که اونا سنگین ترن؟!!:Moteajeb!::Moteajeb!::Moteajeb!:
بنظرمنم فیلم خوبی بود
نماز،نماز جماعت، احترام به والدین، محرم و نامحرم، صبر و کنار اومدن با مشکلات، لقمه حلال و ... که واقعا تو فیلم های صداوسیما دیگه اثری ازشون نیست تو این سریال دیده میشد و البته انتقادی که بهش وارده آهنگهای زیاد و نامناسب فیلم بود. ما که موقع دیدن فیلم همش صداشو کم و زیاد میکردیم. البت به صداوسیما زنگ زدم و درکنار تعریف از فیلم از همین آهنگها انتقاد کردم.
ولی انصافا آدم از دیدن این فیلم دلش شاد میشد.
، تعجب هم همینجاست چون میشه به قصد تحلیل برنامه ای را از اینترنت خبر گرفت ولی تشخیص اینکه اونها سنگین تر هستند مستلزم پیگیری و مشاهده کامل برنامه هاست!!!!
گفتید تلویزیون را نگاه نمیکنید!.. فیلترشکنتان از کدوم نوعه!؟:khandeh!:
حرمت شکنی صدا و سیما ایران در ایام فاطمیه اول
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک
اعتراض به عملکرد صدا و سیما ایران در ایام فاطمیه
جشن نوروز امسال متقارن بود با ایام حزن آل الله و حضرت صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف که متاسفانه شاهد زیر پا نهادن شان این ایام توسط نهاد دولتی صدا و سیما هستیم.
متاسفانه این نهاد با پخش برنامه های طنز همچون پایتخت،کلاه قرمزی و مسابقات و موسیقی های شاد و … حرمت این ایام را زیر پا نهاده،و با وقاحت تمام این کار خود را ادامه میدهد.
در زشتی این عمل هیچ عذری پذیرفته نیست، زیرا که حتی اگر روایت اول شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها صحیح نباشد این ایام ، ایام بستری بودن حضرت زهرا سلام الله علیها بوده و حضرت صاحب الامر در این مصیبت سبب خلقت،حضرت زهرا سلام الله علیها عزادار هستند پس شایسته هست که ارگان های وابسته به جمهوری اسلامی ایران نیز در این حزن و اندوه عظیم عزا دار بوده و دست از رنجاندن دل مومنین ،رهبری معظم و امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف بردارند.
از طرفی دیگر این بی حرمتی ها به پخش این برنامه ها در این زمان ختم نمی شود.بی حرمتی های زیاد صدا و سیما به ائمه و معصومین طی سال های اخیر شدت گرفته و به بهانه جذب حد اکثری و دفع حد اقلی، تسامح و تساهل را در پیش گرفته و سبب خوشحالی عدوالله را فراهم آورده است. این بی حرمتی ها (هرچند گاهاً بدون قصد و غرض)موجبات تمسخر برخی از مقدسات شده و اسم های شریفی چون نقی و تقی را به عنوان شخصیت های طنز انتخاب کرده که خود باعث وهن اسم شریف حضرت ائمه اطهار شده و قبح تمسخر این اسامی را شکسته است.
هر چند در این مدت تذکرات زیادی به مسئولین مرتبط داده شده است اما مسئولین هیچ گونه توجهی که نداشته اند هیچ بلکه در خلاف این خواستار ها قدم نهاده اند
ما امت حزب الله از جای جایِ ایران و اعضای فضای مجازی ، مصرانه از مسئولین خواستار پایان دهی به این هتک حرمت ها و بی حرمتی ها می باشیم.
قال الامام الصادق (ع)
شـیعتنا منّا یفرحون لفرحنا ویحزنون لحزننا
۱۲ فروردین ماه ۱۳۹۲ / جنبش سایبری گروه نصر
منبع : روح الامین (ذکر منبع در هنگام کپی برداری الزامیست)
سلام
نه بابا مسخره کجا بود اینقدر ما کیف می کردیم تا نصف شب می خندیدیم
شمالی ها همینطوری هستن دیگه
جالب بود
به نظر مياد پايتخت تازه گل سرسبد سريال هاي امسال بوده!
در اين سبد طلايي سريال اب پريا با دو كيلو سايه چشم خانمهاي بازيگر و كفش پاشنه ده سانتي و.... قابل توجه كودكان ايران زمين!!!! اگر زني با اين مشخصات ديديد همان پري هاي مهربان هستند نه بدحجابان مورد غضب الهي!!!
عكسhttp://www.patugh.ir/37562/%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D8%A2%D8%A8-%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D8%A7-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D9%86%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%B2-92.html
امشب هم كه اخرين قسمت بود خانمها خيلي زيبا اواز خوندند و اگر نگيم رقصيدند و خيلي خوش بين باشيم بالا پايين پريدند!!!!
خیلی فیلم ساده و روونی بود
همه ی مشکلات رو خیلی اسون میگرفتن
در هر شرایطی با هم خوش بودن
اما گاهی دیگه حرص ادمو در میووردن:Motehayer:
لهجشون هم خیلی باحال بود
من که این سریال رو ندیدم ولی فکر کنم از عکساش میشه حدس زد که چقد مسخره باشه
سلام
یک نکته جالب در این فیلم زنده کردن مفهمو حکمت و واقعی بودن آن در دنیا هست جیزی که مردم این زمانه چندان اعتقادی به آن ندارن
من خیلی خوشم می اومد که نقی دائم می گفت
:آقا حکمت و می بینی تو...ما از اون سر دنیا بلند بشیم،بیام اینجا پنچر بشیم، آواره این سگه بشیم ، بعدم نظاره کتک خور خدا بشیم ،آخرسر هم مهمون رضا بشیم
خیلی جالب بود
[spoiler]ولی تیکه های محلی که مینداخت من از خنده روده بر می شدم با ابنکه شمالی نبود ولی خیلی خوب می گفت!!
شما متوجه نمیشین[/spoiler]
خیلی خوب بود که نماز خوندن رو نشون میداد چون کمتر سریالی اینقد واضح نشون میداد
معمولا تو سریالا زورشون میاد نشون بدن میان سایه ی طرفو نشون میدن
یا مثلا ارسطو یکی از صفات خوب خودشو نماز خون بودن معرفی میکرد
سلااااممم...
سزیال قوی و خوبی بود...
تا حدودی با این حرف موافقم!!:ok:
شادی ملت به قیمت مسخره کردن یه عده دیگه؟؟؟
بلههههههههههههه؟؟؟؟ کی گفته شمالی ها اینطوری هستن دوست من؟؟؟؟ :Moteajeb!:
میشه وقتی حرفی می زنید جمع نبندید؟؟؟؟
سزیال قوی و خوبی بود...
تا حدودی با این حرف موافقم!!:ok:
شادی ملت به قیمت مسخره کردن یه عده دیگه؟؟؟
بلههههههههههههه؟؟؟؟ کی گفته شمالی ها اینطوری هستن دوست من؟؟؟؟ :moteajeb!:
میشه وقتی حرفی می زنید جمع نبندید؟؟؟؟
سلام دوست من
البته من عذرخواهم دارم نظر میدم چون پایتخت 2 رو کامل ندیدم متاسفانه اما اون قسمتایی که دیدم اصلاً به چیزی مث مسخره کردن لهجه و ... برنخوردم؛ میشه بیشتر توضیح بدین؟
اتفاقاً جالبه من شیفته ی شخصیت ساده ی شمالی ها شدم. شیفته ی تقیداتشون. شیفته ی خونواده دوستی شون و ...
به نظرم سریال قشنگی بود. البته پایتخت 1 رو بیشتر دیدم و خیلی برام جالب بود؛ پایتخت 2 هم پیام های قشنگی داشت که برام جالب شد: اینکه نقی بخاطر پدرش روی زمین کشیده شد؛ اینکه خانوم نقی اجازه ی قضاوت نابجا به همسرش نمیداد؛ اینکه در مواجهه با مشکلات همراه هم بودن؛ نه سوهان روح هم!
درکل، به نظرم در حد خودش تونست نشون بده که در هرشرایطی و با هرفرهنگی، یک خانواده ی با شعور ایرانی میتونه سبک زندگی شو حتی در یه حد کم، اسلامی کنه.
سلام
بابا من منظورم ساده بودن و خوش لهجه بودن بود وگرنه اصلا مسخره نمی کرد که!
تازشم خیلی چیزایی رو که بایستی می گفت نمی گفت و الا خیلی خیلی فیلمش قشنگ تر می شد
حتی ایرانی های کشور های دیگه هم من شنیدم تلفن میزدن که فامیلاشون سی دی این سریال و براشون پست کنن!
----------------------
یه نکته دیگه اینکه خودندن مدح رو من برای اولین بار در تلوزیون شنیدم که از ترانه های مذهبی ما شمالی هاست (البته روستایی ها مخصوصا) که خیلی قشنگ بود معمولا مدخ رو در عروسی ها و مراسمات بدرقه زوار می خونن
مثلا می گفت
اگر بباره بر سر من شمشیر به مانند وارش (بارون)
هرگز دست بر نمی دارم ز دین مسلمانی
این خیلی توی غیرت آدم تاثیر داره مخصوصا اگر توی دوره جنگ و جهاد باشه !
سلام
به نظر من هم بيشتر به خانواده هاي ايراني نزديك بود تا بقيه ي سريال ها
خيلي چيزهاي قشنگ ياد ميداد
دستشون درد نكنه:Gol:
سلام بر همه
به نظرم، و به شکل مختصر:
اگر سریال مذکور را به شکل نسبی و در مقایسه با بسیاری از سریال های دیگر صدا و سیما بسنجیم، نکات مثبت خوبی در آن دیده می شد؛
اما وقتی مطلق خود سریال را ارزیابی کنیم، نقاط منفی ای داشت که نمی توان به راحتی از آن چشم پوشید و سریال را "خوب" ارزیابی نمود.
- دروغ گفتن (این گناه کبیره) بسیار و عادی کردن و قبح زدایی از آن توسط اعضای خانواده
بعضی وقت ها که در کاری گیر می افتادند، دروغ می گفتند.
- ارتباط غیر مناسب محرم و نامحرم، اختلاط در سفر و ارتباطات کلامی و .....
و .....
یکی از نقاط خیلی خوبش همین نماز خوندن بود...حالا اونم واسه چی گذاشتن؟
برای اینکه بگن کسی که نماز می خونه و به خدا محل میزاره (هرچند خدا نیاز نداره) ولی همین احترام گذاشتن باعث توفیقاتی میشه...مثلا: سلام درسته
اونا رفتن نماز خونه نماز بخونن و مثل اصحاب کهف (بلا تشبیه) خوابشون برد
بیدار که شدن تازه فهمیدن نه تنها توی یک عصر دیگه نیستن! بلکه همونجا و توی همون دوره گیر افتادن و برای همین هی خودشونو به در و دیوار می کوبیدن که ای خدا ما که داشتیم نماز می خوندیم ما رو چرا زندونی کردی تو باید اون آدمای تارک الصلاتی که اون بیرون ول میگردن و تنبیه میکردی ، چرا حال مارو میگیری!!؟؟؟
اما خدا کارش و بلد هست اونا که نمی دونستن خدا چیکار می خواست بکنه که!
توی سرما جای گرم و نرم موندن، هیچی...گوشت و کباب با خیار شور سینه مرغ با تخم مرغ با شیش لیگم خوردنبازم میگیم هیچی...اسمشون تو تموم کشور اعلام شد و مسابقه دادن و برنده هم شدن و جایزه گرفتن دیگه این که دیگه آخرین کیفش بود که!!
یعنی جایزه درست و حسابی به این میگن (یعنی کسی که با خدا باشه خدا هم با اونه، هرچند شاید اولش اینطور به نظر بیاد که داره بنده ش و اذیت میکنه اما در واقع داره باهاش بازی میکنه که بهش جایزه بده...!!:Gol:)
[SPOILER]
من خودم می دونین،شاید ده بار،شما نترسین بگین صد بار تا حالا قضیه اینطوری برام پیش اومده که خدا داشت منو اذیت میکرد تا جایزه بده...!
مثلا آخریش همین چند روز پیش قبل عید بود که یه شرکت نرم افزاری بهم زنگ زد گفت آقای فلانی شما برنده 110 هزار تومن جایزه :Hedye: قرعه کشی شرکت ما شدید (راست میگم باور کنین!)...زود بگو می خوای یا نمی خوای؟می خوای یا نمی خوای؟!!
من که خیلی تعجب کرده بودم (چون فقط یه دونه بسته اموزشی قبلا ازشون خریده بودم ) اما چون هول شده بودم اومدم تعارف کنم که بگم حالا باشه خب بعدا حساب مبکنیم!! اما در نهایت ساده لوحی گفتم نه نه!!!!:khaneh::Khandidan!::khandeh!::Kaf::khaneh:
اونم قطع کرد و خدافظ![/SPOILER]
من خودم بچه شمالم:ok:
خلقیاتشون واقعا شبیه ماهاست:khaneh: یهو بهم می پریند...سمج بودن...گویششون...
سریال فوق العاده زیبایی بود.یک قسمتشم از دست ندادم.
واقعا دستشون درد نکنه.خیلی زحمت کشیدن برای ساخت این فیلم
چرا داشت لهجه ی مازنی ها رو مسخره می کرد!! هر چند نمیشه از بازی خوب و کم نقص اقای تنابنده (نقی!) چشم پوشی کرد (انصافا نقشو خوب درآوردن!.. ) اما خب داشت مسخره می کرد!..
در صورتی این کارشون رو میشه ندید گرفت که در مورد استان های دیگه و لهجه و رسوماتشون هم سریال یا فیلم ساخته بشه!... (ما که ندیدیم!! تا یادمه هرجا میخوان ملتو بخندونن یا یکی با لهجه ی مازنی میذارن، یا یکی با ویژگی های عزیزان اصفهانی! ... )
اونوقته که دیگه به بقیه برنمی خوره...
یه نکته ی بد دیگه هم که به نظرم بدترین نکتهی سریال بوده، حیوان آزاری بود!!... آهوی بیچاره رو کردن تو گونی و درشون بستن که یه قسمت از سریال شون در بیاد ؟؟ :Ghamgin:
در مورد مطلب اول که گفتم مسخره کردن و ... باید خودتون سریال رو میدین تا متوجه منظورم میشدین، آخه لهجه رو نمیشه تو تایپ کردن نشون داد...
و درمورد پیام های خوب سریال هم : بله حق با شماست.. همینطوره که میگید.. بخصوص در مورد احترام گذاشتن به پدر و مادر بزرگ، میتونم بگم واقعا خیلی ها تو شمال هنوزم که هنوزه این مسائل رو رعایت میکنن..
سلام به نظر من این باعث افتخار یک گویش محلیه که کارگردانها را متوجه خودش کرده.این که شما میگید مسخره کردن اصلا این طور نیست خیلی از فیلمهای طنز در تهران با لهجه همونجا ساخته میشه چرا برا اونها ایرادی نمیگیرید پس اگه هر جایی بخاد اینطوری ایراد بگیرند باید فاتحه فیلم طنز را خوند وفقط فیلمهای غمناک که توش همش مرده کشی میکنند را تماشا کنیم بابا خسته شدیم .به نظر من فیلم پایتخت محشر بود
جوجه جوجه!
جوجه هارو لای ساندویچ بیشتر آزار دادن تا اون آهو!
من رو جوجه خیلی حساسم و داشت اشکم در میومد
حقیقتا نه مسخره ای توش بود نه چیزی
اینقدر تو فیلم ها جنوبی ها رو بد نشون می دن تیکه کلامشون همش واسه مسخره کردن
یا اینقدر ساده نشون می دن انگار همشون همین طورن
اینقدر بد نمایش دادن که من هر چی هم بگم باز دردی رو دوا نمی کنه
تا الانم یبار هم نشده که بگن مسخره شدیم
نمی دونم شاید من اشتباه می کنم
سلام
از حیوان آزاری سحن به میان امد یه چیزی من یادم افتاد که گفتم بد نباشه بگم
حتما شنیدین که از بزرگان نقل است که حتی برای صخبت کردن، اسبان خودتان را معطل نکنید چون حساب داره!
جدای نقدهایی که دوستان داشتن من به این قضیه در این سریال نمره بیست میدم !...حالا چرا؟
در یکی از قسمتها در جنوب نقی می گفت اگه چندتا دلفین پرورش بدیم و برای مردم نمایش بدن در آمد اقتصادی زیادی داره ، اولش گفت شبانه روز اونا رو بدو بدو بدیم می دونین چقدر تماشاچی جمع می کنن؟!
اما در ادامه وقتی داشت درامد یه ماه اون رو حساب می کرد گفت دو روزم به این حیوونا رحم کنی دم بزنن خستگی در کنن میشه 28 روز!!! (البته من خیلی خندم گرفت...حیوون خدا رو 28 روز کار بزنی بعدم ثواب کنی دو روزم آدم بهشون رحم کنه !:Kaf::khandeh!::ok::Nishkhand::khaneh:)
اما چرا اون اینو گفت»
[SPOILER]شما نمی دونین که نمی دونین که...ما که توی روستا های شمال زندگی می کنیم ملت به حیوونا اینطوری رحم نمی کنند که!
مثلا وقتی بارون میزنه و تموم جاده های صحرایی رو تا کمر آب می گیره شما فکر می کنین چوپانا یونجه و خوراک می دن به گوسفندا و میزارن تو طویله بمونن حموم زنونه درست کنن!!...اصلا از این خبرا نیست!
حیوون بیچاره رو تو بارون می برن صحرا اونم از توی جاده هایی که تا کمر آب و گل پر پر هست بعدم خیوون بیچاره و هی رم میدن و زور میکنن که الا و بلا باید از توی این مرداب رد بشی!
خب حیون معصوم دیگه طفلی مجبوری میره توش سُمش پر گل میشه، میشه قد سم شتر! بیست کیلو میشه! طبعا خیلی براش سخت میشه دیگه ظلمه دیگه تازه جلو ترا سر می خورن می زنن به همدیگه دعوا میشه، اعصابشون خورد میزنن به سیم آخر کفری میشن میرن تو زمینای مردم که این دیگه یک بلیه ای عظیم هست واسه خودش...چون هیچ رقمه دیگه نمیشه حالیشون کرد!!:ok::Nishkhand::khaneh:)
شاید شما بگین دارم اغراق میکنم ولی باور کنین عده ای (هر چند معدود این ظلم رو در حق حیوونا انجام میدن!برای همین شیر حیووناشون همش ترش هست دیگه اعصاب حیوون بهم میریزه روح داره ناراحت میشه دیگه !
[/SPOILER]
من از پايتخت دو فقط دو قسمتشو ديدم . بايد به عوامل اين سريال تبريك گفت . در ايام عيد بيشتر سريالها خالي از ياد خدا ميشه اگرم سريالي مذهبي درست كنند طنز نيست اما اين سريال هم زيبا بود هم با ايجاد لحظات شاد ياد خداوندو زنده كرد.
حالا بحث نقد و انتقاده ....
اختلاط با توجه به اينكه چندتا از شخصيتها مجرد بودند اصلا درست نبود به هر حال همين سريال ها باعث طبيعي شدن اين مسائل در واقعيت ميشه!
نكته بعدي كه خيلي مهم بود بد حرف زدن هما با شوهرش بود. با شوهرش عين نوكر يا اينكه طلبكاره صحبت ميكرد. من واقعا تعجب كردم .در مجموعه هاي ايراني مردها هميشه عنوان زن ذليلو يدك ميكشند. دقت كرديد كه ديگه پدر سالاري ساخته نميشه؟! البته پدر سالاري مطلق خوب نيست ! اما اگر اسلامي بخوايم فكر كنيم مرد بايد جايگاهش بيشتر ازين حفظ بشه!
اهميت دادن به نماز صبح هم واقعا قابل تقدير بود.و اينكه اون معتاده از كنار اذان ساده نگذشت ...همه اينها نكات ظريفيه كه خيلي اهميت داره.
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام
این سریال در این سری ارتقا مذهبی داشت خوب بود که توی فیلم و سریال های غیر ماه رمضون ما کمه
(شایدم باشه و من نددیم مثلا بازیگراش نماز بخونند!)
در مورد این صحنه شما مطمئنید جوجه رو باش اینکار رو کردند؟
یا ترفند سینمایی است؟
آقاي مقدم تو يكي از مصاحبه هاشون (تو تلويزيون) گفته بودن:
دوس دارم تو همهي فيلمهام يه صحنه از نماز خوندن باشه تا اون حال معنوي كه ميخوام به مخاطب القا شه...اگر تو فيلماي ديگشونم دقت كنين از اين صحنه ها بوده( تا ثريا،نرگس،زيرهشت و...)
والا خودمم اين فيلمو ديدم ، دروغ چرا خوشمم اومده اما بعضي قسمتا نظرم هموني بود كه بالا گفتم...
سلام دوست عزیز
در ضمن من خودم جدا از موسیقی های فیلم این را فیلم خوب و جدیدی می دونم
چون بر عکس تمام فیلم های صداوسیما
1- در آن حجاب بهتر از بقیه فیلم رعایت شده بود
2- عشق و عاشقی موضوع اصلی آن نیست و حتی قسمت هایی که این مسئله در آنها داخل است به دور از کلیشه هایی است که هر روز می بینیم
با سلامممممم
به نظر من هم فیلم خیلی خوب بود
حالا علاوه بر پیام های مشهودی که تو فیلم نشون میداد مثل همون نماز خوندن خیلی از مطالب رو هم غیر مستقیم اشاره میکرد مثل اینکه نقی تو قضیه ی نجات آهو هی میگفت قسمت بوده واقعا همینطوره خدا بعضی وقتا ی سری مسائل رو انقد جفت و جور میکنه که تو هرجور فکر میکنی آخرش به این نتیجه میرسی که یکی اون بالا هست که داره همه چیز رو مدیریت میکنه
ما هم اصالتا شمالی هستیم به نظر من هم مسخره کردنی در کار نبود واقعا چقدر قشنگ اون صفا و صمیمیت شمالی ها رو به تصویر کشیدند
و یه نکته ای که ازین یلم برای من خیلی آموزنده بود این بود که چقد مشکلات رو راحت میگرفتن برخلاف خیلی از خونواده های امروزی که کوچیکترین اتفاق همه رو عصبی و پرخاشگر میکنه و به جای راه حل به دنبال مقصر میگردن اما تو این فیلم چ پایتخت یک و چه پایتخت دو حتی گیر کردن ماشین وسط آب باعث نمیشد که سیزده به درشون رو خراب کنن(پایتخت یک)
واقعا عالی بود...
کاملا موافقم:ok: همه ی شمالی ها همینطورن:ok:
به نظر منم نکته ی فاجعه باری نداشت
نظرتون درباره سریال مادرانه چیه؟؟؟؟؟
البته فکر میکنم پایان سریال نقش مهمی داشته باشه برای قضاوت کردنش!!!
ولی خوب تا الان نظری دارید؟