مشاوره/سن ازدواج سن مناسب ازدواج بهترین و مناسبترین سن برای ازدواج چه زمانی است؟
برای ازدواج دختر و پسر، سن مشخصی را نمیتوان ذکر کرد زیرا شرایط و موقعیت افراد متفاوت است. برای مثال، سن ازدواج در مناطق گرمسیر، به سبب بلوغ جنسی زودتر دختران و پسران، و در مناطق روستایی به جهت سادهتر بودن زندگی و نبودن پیچیدگیهای زندگی شهرنشینی و نیز حمآیت بیشتر خانوادهها، پایینتر است.
آنچه زمینه را برای ازدواج دختر و پسر آماده میکند، امکانات اولیه مادی، بلوغ شرعی، بلوغ جنسی، بلوغ فکری، رشد جسمی و روحی، رشد اجتماعی و شخصیتی، استقلال فکری، ثبات عاطفی و قدرت مدیریت بحران (مواجهه با مشکلاتی که در فرایند ازدواج ممکن است ایجاد شود و مقابله با بحرانهای زندگی) است که اگر این شرایط به طور نسبی (و نه مطلق) فراهم شد، شخص میتواند ازدواج کند.
گاهی با وجود شرایط پیش گفته، موانعی از جمله تحصیلات عالی برای آقایان یا اتمام خدمت نظام وظیفه در ازدواج وجود دارد که میتوان با طولانی کردن دوران عقد این مشکل را از بین برد.
ازدواج در سنین پایین ایا ازدواج در سنین پایین ممکن است مشکلاتی را در پی داشته باشد؟
ازدواج در سنین پایین به جهت کم تجربگی، ممکن است باعث ضعف تدبیر و مانع از مدیریت بحران شود.
با توجه به اینکه شخص در سنین پایین، ثبات عاطفی ندارد، ممکن است در انتخاب خود عاقلانه تصمیم نگیرد و بعد پشیمان شود.
به طور معمول وابستگی افراد در سنین پایین به والدین بیشتراست و در صورت ازدواج، ممکن است زمینهی دخالتهای آنان بیشتر فراهم شود و مشکلاتی را پدید آورد.
در صورتی که سن دختر پایین باشد (زیر 18) و با ازدواج باردار شود، احتمال بروز مشکلاتی از قبیل فشار خون بالای دوران بارداری، کم خونی و عوارض زایمان، نوزاد زودرس یا کم وزن، نوزاد مرده، با بهرهی هوشی پایین و ... افزونتر میشود.
ازدواج زودرس، مانند چیدن میوهی کال و نارسی است که وقت چیدن آن نبوده است.
ازدواج در سنین بالا
ایا ازدواج در سنین بالا و تأخیر در ازدواج ممکن است پیامدهای منفی داشته باشد؟
همانگونه که طبیعت چهار فصل دارد، طبیعت زندگی انسان هم بهار، تابستان، پاییز و زمستان دارد و بهترین فصل برای ازدواج، بهار زندگی یعنی ابتدای جوانی است.
تأخیر در ازدواج و کشیده شدن به فصلهای بعدی زندگی، مشکلاتی را پدید میآورد:
از بین رفتن شادابی دختر و پسر؛
از دست رفتن فرصتهای ازدواج به ویژه برای دختران؛
فاصلهی سنی زیاد با فرزندان و ایجاد ضعف یا عدم درک متقابل در اینده؛
مشکلات مربوط به بچهدار شدن.
تأخیر در ازدواج به تعبیر رسول گرامی اسلام(ص) مثل این است که میوهای رسیده باشد و چیده نشود.
دوشیزگان چونان میوهی روی درختند. هنگامی که برسند و چیده نشوند، نور خورشید آنها را از بین میبرد و بادها آنها را به این سو و آن سو میبرند.
از مضمون روآیت چنین استفاده میشود که تأخیر در ازدواج، سبب سردرگمی و کلافگی شده، آرامش روانی انسان را از بین میبرد و احتمال انحرافات اخلاقی و جنسی افزایش مییابد.
ویل دورانت (will Durant) میگوید:
اگر ازدواج در سالهای طبیعی انجام شود، بیماریهای روانی و انحرافات جنسی که زندگی معاصر را لکهدار کرده است، به نصف کاهش خواهد یافت.
این عبارت، مضمون روآیتی از رسول خدا(ص) است که فرمود:
کسی که ازدواج کند، نیمی از دینش را حفظ میکند و برای نیم دیگر باید پرهیزگاری پیشه سازد.
یا روآیتی که فرمود:
وقتی جوانی ازدواج میکند، شیطان فریاد برمیآورد که دو سوم دینش را از دستبرد من
دور کرد.
فاصله ی سنی دختر و پسر
فاصله ی سنی دختر و پسر چقدر باشد، مطلوب است؟
فاصله ی سنی مطلوب بین دختر و پسر تقریباً بین 3 تا 7 سال است؛ یعنی پسر بزرگتر باشد.
در صورت وجود شرایط مطلوب، کمی کمتر یا بیشتر از این مقدار هم قابل قبول است اما فاصلهی سنی زیاد، مشکلاتی را در زندگی زناشویی پدید میآورد که ناشی از درک دوگانهی دختر و پسر از دنیا و تفاوت نیازهای آن دو در سنین متفاوت است.
تفاوت سنی بالا زمانی بیشتر رخ مینماید که دختر و پسر در دو دنیای متفاوت نوجوانی و بزرگسالی باشند زیرا نوجوان به شدت عاطفی است و به عواطف نیاز دارد اما بزرگسال با خروج از نوجوانی، عواطف خود را خرج کرده و اکنون که در بزرگسالی به سر میبرد، توان درک و همراهی با همسر نوجوان خود را ندارد.
سن بالاتر دختر
ایا اشکالی دارد که سن دختر چند سال بیشتر باشد؟
مطلوب، بالاتر بودن سن پسر است و اگر برعکس شود، به عللی، مشکلاتی را پدید خواهد آورد:
بلوغ جنسی زودتر دختر: با توجه به بلوغ جنسی زودتر دختر، بهتر است زودتر از پسر به نیاز او پاسخ داده شود و راه این پاسخگویی، ازدواج زودتر خواهد بود که لازمهاش ازدواج در سنین پایینتر و کمتر از پسر است.
بلوغ فکری زودتر دختر: با توجه به اینکه دختر زودتر از پسر به بلوغ فکری میرسد، بالاتر بودن سن او در ازدواج، سبب دوری تفکر آن دو میشود؛ درحالی که زن و مرد باید قرب فکری داشته باشند.
کاهش شادابی با زایمان: زایمان در سنین بالا از نشاط و شادابی زن میکاهد و اگر سن مرد کمتر باشد، ممکن است کم نشاطی زن، مرد را به سوی دیگران بکشاند.
کاهش هورمونهای جنسی زن: هورمونهای جنسی زنان از حدود پنجاه سالگی به بعد، کاهش مییابد؛ حال آنکه در مردان این گونه نیست و اگر سن زن در ازدواج بالا باشد نمیتواند نیازهای جنسی همسر خود را تأمین کند و ممکن است مرد به خطا رود.
پیشگیری از اثبات اقتدار مرد: اگر سن زن بالاتر باشد، ممکن است نقش مادر را برای شوهر خود ایفا کند و با این کار جلوی اقتدار او را بگیرد که این مسئله برای مرد خوشایند نیست.
عدم پذیرش خانوادهی پسر: به طور معمول، خانوادهی پسر به ویژه مادر او، به چنین ازدواجی راضی نمیشود و اگر به رغم میل باطنیاش به چنین ازدواجی رضآیت دهد، از عروسش حمآیت نخواهد کرد که برای دختر بسیار رنجآور است.
عدم پذیرش عرف: عرف جامعه، ازدواج دختر و پسر با این شرایط را نمیپذیرد. مطلوب این است که وقتی زن و مرد در جامعه حضور مییابند و کنار هم راه میروند، دیگران آنان را زن و شوهر بدانند و نه ...!
تفاوت سنی پیامبر(ص) و خدیجه(س)
اگر نباید سن دختر از پسر بیشتر باشد، پس چرا سن حضرت خدیجه(س) پانزده سال از پیامبر خدا(ع) بیشتر بود؟
درست است که براساس قول مشهور، خدیجه(س) پانزده سال از پیامبر گرامی(ص) بزرگتر بوده اما این ازدواج، ازدواجی استثنایی به شمار میاید. همان گونه که در جهات دیگر (خواستگاری خدیجه از حضرت و پذیرش مهریه از سوی خدیجه) نیز خلاف روش معمول و متفاوت آن دوران بوده است؛ به همین دلیل این ازدواج با شگفتی برخی و – حتی در مواردی- با تمسخر برخی نادانان مواجه شد.
نگرانی از بیشتر بودن سن دختر از پسر به جهت مشکلات احتمالی است که در اینده پدید میاید.
اگر دختر یا پسری، مقداری از معرفت خدیجه و رسول خدا(ص) را داشته باشند که مانع از ایجاد مشکلات بعدی در زندگی شود، منعی برای ازدواجشان با این شرایط (سن بالاتر دختر) نیست.
یادمان باشد که رسول گرامی اسلام(ص) به سبب ایمان سرشار به خدا و معرفت وصف ناشدنی، تا آخر عمر خدیجه، با شخص دیگری ازدواج نکردند و به وی وفادار ماندند و تا آخر عمر خدیجه، رابطهای سرشار از عشق و صفا و صمیمیت و احترام داشتند.
گرچه طبق بعضی از پژوهش های جدید سن بارداری برای تداوم سلامت زنان سالم از 34 تا 44 سالگی نیز مطلوب است
Healthy Women, Healthy Babies
"Several medical studies have shown that healthy pregnant women between the ages of 34 and 44 have almost the same odds as 25-year-old women for bearing healthy babies," writes Carol Winkelman, author of The Complete Guide to Pregnancy After 30. "Thus, when it comes to safety for the baby, healthy older women do almost as well as younger women."
دربارهی تاریخ عقد و عروسی امیرالمؤمنین علی(علیهالسلام) و حضرت زهرا(سلامالله علیها) نظرهای گوناگونی ارایه شده است. چون درباره تاریخ ولادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) نیز تاریخ نگاران و راویان، اختلاف نظر دارند.
شیخ مفید و ابن طاووس، شب زفاف را شب پنج شنبه ۲۱ محرم سال سوم هجری میدانند و حتی قایل به استحباب روزهی این روز هستند.[۱] علامه مجلسی در روایتی ازدواج ایشان را ۱۶ روز پس از درگذشت رقیه، خواهر حضرت فاطمه و همسر عثمان؛ یعنی پس از جنگ بدر در سال دوم هجری میداند.[2] آیت الله امینی، عقد را در ماه رمضان و عروسی را در اول یا ششم ذی الحجه سال دوم یا سوم هجری میداند.[3] صاحب کشف الغمه نیز تاریخ ازدواج را اندکی پس از جنگ بدر در سال دوم برمیشمارد.[4] هم چنین مرحوم سپهر، ازدواج ایشان را در اول ماه رجب سال دوم هجری میداند و ماه صفر سال اول هجری را نیز بیان میدارد. [5]
با وجود همه اختلاف نظرهای دانشمندان و تاریخ نگاران شیعی در این باره، اکثریت آنان اتفاق نظر دارند که این نکاح مبارک پس از جنگ بدر در سال دوم هجری، رخ داده است. تولد امام حسن مجتبی(علیهالسلام) در سال سوم هجری نیز این سخن را تأیید میکند. درباره سن ازدواج حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) اختلاف نظر بیشتری وجود دارد؛ زیرا اختلاف نظر شدیدی که در تاریخ تولد ایشان به چشم میخورد، به سن ازدواج و شهادت ایشان نیز سرایت میکند. برخی دانشمندان اهل سنت[6] چون تاریخ تولد آن حضرت را پنج سال پیش از بعثت میدانند، ازدواج ایشان را در ۱۸ سالگی و شهادت ایشان را در ۲۸ سالگی فرض میکنند. آنان درباره چنین برداشتی میگویند: اگر سن ازدواج آن حضرت را ۹ سالگی بدانیم، پس امام حسن در ۱۰ سالگی به دنیا آمده است که این امر، پدیده شگفتی است.
در پاسخ باید گفت از نظر علمی، این سن مانع از وضع حمل نخواهد بود. چه بسا دخترانی در سنهای پایینتر از آن، بچهدار میشوند.[7] با این حال، بیشتر دانشمندان امامیه مانند: ابن شهر آشوب، محدث قمی، محمد تقی سپهر و... بر این باور هستند که حضرت فاطمه، ۵ سال پس از بعثت به دنیا آمده است.[8] با توجه به این گفتهها، باید سن ازدواج آن حضرت را ۹ سال و سن ازدواج علی(علیهالسلام) را ۲۵ سال بدانیم.
[۱] - فاطمه الزهرا(سلاماللهعلیها) من المهد الی اللحد: ص ۱۹۹ ـ انوار الزهرا(سلاماللهعلیها): ص ۳۳.
[2] - بحارالانوار: ج ۴۳، ص ۹۷.
[3] - بانوی نمونه اسلام: ص ۹۰.
[4] - کشف الغمه: ج ۱، ص ۵۰۱.
[5] - ناسخ التواریخ: ج ۳، ص ۳۶.
[6] - ناسخ التواریخ: ج ۳، ص ۳۶.
[7] - درباره آگاهی از تحقق این نظریه نک: ۹ ماه انتظار، دکتر شعاع فروغی: ص ۸.
دربارهی تاریخ عقد و عروسی امیرالمؤمنین علی(علیهالسلام) و حضرت زهرا(سلامالله علیها) نظرهای گوناگونی ارایه شده است. چون درباره تاریخ ولادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) نیز تاریخ نگاران و راویان، اختلاف نظر دارند.
شیخ مفید و ابن طاووس، شب زفاف را شب پنج شنبه ۲۱ محرم سال سوم هجری میدانند و حتی قایل به استحباب روزهی این روز هستند.[۱] علامه مجلسی در روایتی ازدواج ایشان را ۱۶ روز پس از درگذشت رقیه، خواهر حضرت فاطمه و همسر عثمان؛ یعنی پس از جنگ بدر در سال دوم هجری میداند.[2] آیت الله امینی، عقد را در ماه رمضان و عروسی را در اول یا ششم ذی الحجه سال دوم یا سوم هجری میداند.[3] صاحب کشف الغمه نیز تاریخ ازدواج را اندکی پس از جنگ بدر در سال دوم برمیشمارد.[4] هم چنین مرحوم سپهر، ازدواج ایشان را در اول ماه رجب سال دوم هجری میداند و ماه صفر سال اول هجری را نیز بیان میدارد. [5]
با وجود همه اختلاف نظرهای دانشمندان و تاریخ نگاران شیعی در این باره، اکثریت آنان اتفاق نظر دارند که این نکاح مبارک پس از جنگ بدر در سال دوم هجری، رخ داده است. تولد امام حسن مجتبی(علیهالسلام) در سال سوم هجری نیز این سخن را تأیید میکند. درباره سن ازدواج حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) اختلاف نظر بیشتری وجود دارد؛ زیرا اختلاف نظر شدیدی که در تاریخ تولد ایشان به چشم میخورد، به سن ازدواج و شهادت ایشان نیز سرایت میکند. برخی دانشمندان اهل سنت[6] چون تاریخ تولد آن حضرت را پنج سال پیش از بعثت میدانند، ازدواج ایشان را در ۱۸ سالگی و شهادت ایشان را در ۲۸ سالگی فرض میکنند. آنان درباره چنین برداشتی میگویند: اگر سن ازدواج آن حضرت را ۹ سالگی بدانیم، پس امام حسن در ۱۰ سالگی به دنیا آمده است که این امر، پدیده شگفتی است.
در پاسخ باید گفت از نظر علمی، این سن مانع از وضع حمل نخواهد بود. چه بسا دخترانی در سنهای پایینتر از آن، بچهدار میشوند.[7] با این حال، بیشتر دانشمندان امامیه مانند: ابن شهر آشوب، محدث قمی، محمد تقی سپهر و... بر این باور هستند که حضرت فاطمه، ۵ سال پس از بعثت به دنیا آمده است.[8] با توجه به این گفتهها، باید سن ازدواج آن حضرت را ۹ سال و سن ازدواج علی(علیهالسلام) را ۲۵ سال بدانیم.
[۱] - فاطمه الزهرا(سلاماللهعلیها) من المهد الی اللحد: ص ۱۹۹ ـ انوار الزهرا(سلاماللهعلیها): ص ۳۳.
[2] - بحارالانوار: ج ۴۳، ص ۹۷.
[3] - بانوی نمونه اسلام: ص ۹۰.
[4] - کشف الغمه: ج ۱، ص ۵۰۱.
[5] - ناسخ التواریخ: ج ۳، ص ۳۶.
[6] - ناسخ التواریخ: ج ۳، ص ۳۶.
[7] - درباره آگاهی از تحقق این نظریه نک: ۹ ماه انتظار، دکتر شعاع فروغی: ص ۸.
سن ازدواج آن حضرت را ۹ سال و سن ازدواج علی(علیهالسلام) را ۲۵ سال بدانیم.
سلام
آیا امکان چنین ازدواجی در جمهوری اسلامی وجود دارد یا مختص حکومت اسلامی . با توجه به حرکت ما به سمت حکومت اسلامی آیا روزی خواهد رسید که یک مرد 25 ساله با یک خانم 9 ساله ازدواج کند.البته براساس قوانین اسلامی مشکلی ندارد ولی با قوانین کنونی کشور ما منافات دارد
سلام و عرض ادب به همه دوستان برای سن ازدواج نسخه کلی نمی توان پیچید. حداقل برای ازدواج بلوغ جسمی و جنسی است. اما در یک ازدواج خوب بلوغ و رسش عاطفی، اجتماعی، فکری و اقتصادی نیز باید لحاظ شود. ازدواج امام علی-ع- و حضرت زهرا با توجه به بررسی تاریخی زندگی ایشان از نوع اخیر است. بنابراین این سن را نمی توانیم برای همه در ازدواج تعمیم دهیم. البته الان هم عقلا بعید نیست دختری در 9 یا ده سالگی به چنین بلوغی رسیده باشد.
اولا دوستان که به سن حضرت زهرا س و علی علیه السلام کع 21 و 9 سال است عنایت ویژه دارند باید نکته ای را عرض کنم.
از لحاظ علم اندام شناسی رشته پزشکی ( فیزیولوژی) انسانها بر اساس محیط زندگی ای که زندگی می کنند سن بلوغشان متفاوت است.
معدل بلوغ جنسی در مناطق آب و هوائی
سن بلوغ جنسی در ایران برای دختران بین 10 و11 سال و برای پسران 13 و 14 سال است.
این سن در مناطق حاره مانند شبه جزیره عربستان
بین 8 و 9 سال برای دختران و 10 و 11 سال برای پسران تعئین شده
و بر عکس در مناطق سرد سیر ین بلوغ جنسی در دختران معدلا 16 سال و پسران 19 و 20 سال است.
این مطلب بستگی به موقعیت جوی منطقه دارد.
و ضمنا توانائی باروری در دختران بستگی به شرایط جسمانی دختران و نوع محیط اجتماعی ای دارد که در آن زندگیمی کنند.
مثلا
یک دختر که همین الان در سن 10 سالگی در ایلات و عشایر ایران زندگی می کند و یئلاق و قشلاق می کنند با دختری که 10 ساله است و در محیط شهری مسیر بین خانه تا مدرسه را با آزانس طی می کند متفاوت است.
لذا سن 18 سالگی ای که نوری عزیز فرمودند احتمالا مربوط به بخش حقوق زنان در سازمان ملل است که می خواهد از حقوق زنان بدین شکل حمایت کند.
ناگفته نماند مرگ و میر در اثر بارداری در سنین پائین در هر منطقه جوی و هر محیط اجتماعی شیوع فراوان دارد .
[FONT=arial]ولي اين كه با قوانين جمهوري اسلامي در تضاد است را بنده متوجه نشدم
[FONT=arial]يعني كه قانوني وضع شده كه دختران 9 ساله با مردان 25 ساله [FONT=arial]نمي توانند [FONT=arial]ازدواج كنند ؟؟؟
سلام بر دوستان و اساتید محترم:Gol:
تا آنجایی که بنده اطلاع دارم سن ازدواج مصوب در مجلس جمهوری اسلامی ایران 16 سال هستش .خوب اینم مثل خیلی از قانون هایه دیگه با آموزه های دینی ما منافات داره.
با دختری میخوام ازدواج کنم که 11 ماه ازم بزرگتره
من 20 سالمه
کار دارم که کارم کافی نت و خدمات چاپ
دیپلم برق دارم
هر دو خانواده در جریان هستن
فقط مشکل سربازی منه
حالا میخوام ببینم همه مشکلاتی که این جور ازدواجا داره چیه؟
فقط اینو میدونم که یکیش به خاطر شکستکی زودرس دختره
یکی برای اقتدار مرد که زن به خاطر سنش مرد رو نکوبه
میخوام ببینم دیگه چه مشکلی هست؟؟؟
باتشکر
با دختری میخوام ازدواج کنم که 11 ماه ازم بزرگتره
من 20 سالمه
کار دارم که کارم کافی نت و خدمات چاپ
دیپلم برق دارم
هر دو خانواده در جریان هستن
فقط مشکل سربازی منه
حالا میخوام ببینم همه مشکلاتی که این جور ازدواجا داره چیه؟
فقط اینو میدونم که یکیش به خاطر شکستکی زودرس دختره
یکی برای اقتدار مرد که زن به خاطر سنش مرد رو نکوبه
میخوام ببینم دیگه چه مشکلی هست؟؟؟
باتشکر
دیگه تفاوت بلوغ فکری و سطح فکری
+ تفاوت روحی ناشی از تفاوت دوره های نشاط و شور و هیجان
باز هم بستگی داره خیلی از اقایون بیشتر از سنشون هستن و پخته و برخی خانم هم همین و بالعکس خیلی از اقایون و خانم ها کمتر از سنشون به نظر می یان و بچه هستن گاها!
کافیه الان با خودتون صادق باشین که آیا واقعا بهم می خورین فکری روحی و ...
من دیدم خانم حتی 4 سال هم بزرگتر بوده اما به دو دلیل پختگی و روحیات کاملا مردانه اقا و همچنین روحیه خاص خانم با هم خوشبخت هم بودن یعنی تفاوت سنی شون تو زندگی مسئله نداشته!
اما قائدتا بزرگتر بودم اقا بهتره
ضمنا شما خیلی جونین ها! 20 سال! واسه تصمیم گیری زوده .ممکنه بعدا هم نظرات شما هم اون خانم تغییر کنه.فهمیدن اینکه شما واقعا چقدر تناسب دارین الان زوده . در سن 25 اقا و خانم مثلا 26 و 27 بهتر میشه فهمید که ایا تناسب هست یا خیر
بهر حال موفق باشین
با دختری میخوام ازدواج کنم که 11 ماه ازم بزرگتره من 20 سالمه کار دارم که کارم کافی نت و خدمات چاپ دیپلم برق دارم هر دو خانواده در جریان هستن فقط مشکل سربازی منه حالا میخوام ببینم همه مشکلاتی که این جور ازدواجا داره چیه؟ فقط اینو میدونم که یکیش به خاطر شکستکی زودرس دختره یکی برای اقتدار مرد که زن به خاطر سنش مرد رو نکوبه میخوام ببینم دیگه چه مشکلی هست؟؟؟ باتشکر
سلام اگر قصدت ازدواجه خیلی خوبه ولی یه سری مسایل رو بدون: ببین ایا توی قیافه هم از شما بزرگتره؟اگر هست و تابلوست بی خیال شو ببین ایا بهش اعتماد کامل داری؟دوران خدمت ممکنه دور باشی حتی اگر یک در صد بهش اطمینان نداشته باشی داغون میشی توی خدمت ... ببین طرفت مثل بزرگترا باهات برخورد میکنه؟اگر اره بازم بی خیال شو.. اگر همه مسایل حله و مشکل خاصی نیست و طرف هم خوبه به نظرم عقد کن تا از خدمت برگردی!ولی امیدوارم از خدمت برگشتی اویزون نباشی وقتی برگشتی همه مسایل زندگی از جمله مالی اماده باشه خیلی حواست باشه پیشنهاد میکنم حتما هر دو نفرتون برید یه مشاور..:Gol:
ضمنا شما خیلی جونین ها! 20 سال! واسه تصمیم گیری زوده .ممکنه بعدا هم نظرات شما هم اون خانم تغییر کنه.فهمیدن اینکه شما واقعا چقدر تناسب دارین الان زوده . در سن 25 اقا و خانم مثلا 26 و 27 بهتر میشه فهمید که ایا تناسب هست یا خیر
سلام 20 سال خوبه دیگه..منم نا امید کردید چه اشکالی داره اگر ازدواج اگاهانه باشه.. البته بستگی به دختر و پسر داره اگر دختر و پسر یک کدوم تنوع طلب و امروزی باشن باید وایسن تا 24 یا 25 سالگی... توی این زمونه هر چی زودتر دختر و پسر ازدواج کنن بهتره چه خبره 27؟؟؟؟؟:pir: به شرطی که مثل امروزی ها نباشن: دل تو امروزیه گل های کاغذی میخواد دل من قدیمیه اون گلهارو میده به باد دل تو امروزیه قصه دوست داشتنو باور نداره دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره
سلام 20 سال خوبه دیگه..منم نا امید کردید چه اشکالی داره اگر ازدواج اگاهانه باشه.. البته بستگی به دختر و پسر داره اگر دختر و پسر یک کدوم تنوع طلب و امروزی باشن باید وایسن تا 24 یا 25 سالگی... توی این زمونه هر چی زودتر دختر و پسر ازدواج کنن بهتره چه خبره 27؟؟؟؟؟:pir: به شرطی که مثل امروزی ها نباشن: دل تو امروزیه گل های کاغذی میخواد دل من قدیمیه اون گلهارو میده به باد دل تو امروزیه قصه دوست داشتنو باور نداره دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره
اشکالی نداره اگه آگاهانه باشه.شما تو 20 سالگی اقدام کنین با خانمی متناسب و هم مسیر و هم فکر ،مشکلی نیست با هم بزرگ می شین. فقط اقایون تو این سن سراغ خانم های بزرگتر از خودشون نرن بهتره تو سنین بالاتر که اشاره کردم ثبوت شخصیتی و روحی و عاطفی احتمال خطا رو کمتر می کنه
خوشبخت باشید
با دختری میخوام ازدواج کنم که 11 ماه ازم بزرگتره
من 20 سالمه
کار دارم که کارم کافی نت و خدمات چاپ
دیپلم برق دارم
هر دو خانواده در جریان هستن
فقط مشکل سربازی منه
حالا میخوام ببینم همه مشکلاتی که این جور ازدواجا داره چیه؟
فقط اینو میدونم که یکیش به خاطر شکستکی زودرس دختره
یکی برای اقتدار مرد که زن به خاطر سنش مرد رو نکوبه
میخوام ببینم دیگه چه مشکلی هست؟؟؟
باتشکر
سلام
ببین شما الان 20 سالته
10 سال دیگه شما 30 سالته
خانمت اون موقع ممکنه نسبت به سنش خیلی بزرگتر به نظر بیاد
چرا ؟
چون سیستم فیزیکی دخترا این طوری هست
به وقت نکنه دوست من اون موقع ته دلت پشیمون بشی
نه این که بگم هوای و هوس هست نه خدایی نکرده اصلا قصد جسارت ندارم اصلا منظورم این نیست بلکه الان نوع تفکر شما با 10 سال دیگه خیلی فرق داره
سلام 20 سال خوبه دیگه..منم نا امید کردید چه اشکالی داره اگر ازدواج اگاهانه باشه.. البته بستگی به دختر و پسر داره اگر دختر و پسر یک کدوم تنوع طلب و امروزی باشن باید وایسن تا 24 یا 25 سالگی... توی این زمونه هر چی زودتر دختر و پسر ازدواج کنن بهتره چه خبره 27؟؟؟؟؟:pir: به شرطی که مثل امروزی ها نباشن: دل تو امروزیه گل های کاغذی میخواد دل من قدیمیه اون گلهارو میده به باد دل تو امروزیه قصه دوست داشتنو باور نداره دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره
سلام حسین جان
بهتره در این سن حتما دختر کوچیک تر باشه - تقریبا 5 سال کوچیکتر باشه می شه 15 ساله ... الان کسی دختر 15 ساله تو شهر های بزرگ شوهر نمی ده اما تو شهرستان ها و شهرهای کوچیک شوهر می دهند . بهرحال این مشکلات هست دیگه ...
از همه عزیزایی که منو راهنمایی کردن خیلی خیلی ممنون
تو این یکی دو هفته به هر دری زدم
که ببینم چیکار کنم
میتونم بگم 90 درصد نتیجه گرفتم که با همین دختر ازدواج کنم
وقتی همه معیارها رو دارا باشیم هم از نظر من هم از نظر اون و خانواده ها هم در این انتخاب دخیل بودند البته خیلی کم
تصمیم هر دو ما این شد که هر دو ما منتظر هم بمونیم بدون اینکه با هم رابطه ای داشته باشیم
تا اینکه من خدمت سربازی رو برم و انشاءالله که بریم سر زندگیمون
البته با توکل به خدای منان و توسل به ائمه اطهار
و با دعای شما عزیزان
التماس دعا
salam. be nazare man dokhtar hatman bayad kochiktar bashe chon dokhtara 3ta5 sal zodtar az pesara be bologhe zehni biresan be in dalil emkan dare dokhtar aziyat beshe to zendegi. hala masaele jensiyo ina bemone ke khodesh be nahvi sahme bozorgi to zendegi daree. pas bishtar fekr kon. az khoda mikham harchi salahet hasto barat moghadar kone
به نظر من وقتی که به بلوغ عقلی رسیدن افراد همون موقع وقت ازدواج هست بعضی ها حتی تا 30 سالگی هم به بلوغ عقلی نمی رسن بعضی ها هم تا آخر عمر مثل من که تا آخر عمر در خدمت خانواده هستم :khaneh::khandeh!:
سلام دوستان .
من 18 سالمه.
ميخوام جواب كساني كه با ازدواج در سنين زير 20 سال مخالفن رو بدم.
شخصي كه در سني است كه نياز جنسي دارد ولي ازدواج نكرده است(يا خانوادهاش اجازه ازدواج را به اونميدهند و يا تلاشي براي فراهم كردن شرايط ازدواج نميكند و يا نميتواند شرايط ازدواج را به خاطر رسوم غلط جامعه فراهم كند) دو حالت دارد:
1- يا نياز جنسي خود را از راههاي نامشروع مانند چشم چراني(زناي ذهن و چشم) و خود ارضايي و ارتباط نامشروع ارضا ميكند كه در نتيجه انساني بيايمان و بي تقوا و گناهكار بار ميآيد.
2- يا اينكه تقوا پيشه ميكند و از گناهان بالا دوري كرده و نياز جنسي خود را سركوب ميكند كه در اين صورت اين فرد مانند كسي است كه سال ها غذا نخورده و سال ها نخوابيده است ، _در حالي كه غدد و اعضاي جنسي اش آمادهي ارتباط جنسي هستند_ و در نتيجه از نظر جنسي مريض ميشود.
(همانطور كه خوابيدن يك نياز غريزي بشر است نياز جنسي هم يك نياز غريزي است و سركوب كامل نياز هاي غريزي موجب بيماري ميشود مثلا كسي كه يك هفته نخوابد مريض ميشود چه برسد به چند سال)
حال به نظر شما افرادي كه يا بي ايمان اند يا از نظر جنسي مريض اند آمادهي ظهور حضرت حجت اند؟
آيا جامعه ما به سمت ظهور پيشروي ميكند يا دارد چهار نعل از جامعه مهدوي دور ميشود؟
خانوادههايي كه با تجملات و رسوم جاهلي جلوي ازدواج فرزندانشان را ميگيرند جواب مرا بدهند.
به نظر شما بهترین سن ازدواج چه سنی هست ؟؟؟؟ به نظر خودم قبل از دانشگاه هست چون جلوگیری از انحراف میکنه از طرفی تو جامعه ما این مسئله بد جا افتاده پس چی کار کنیم ؟؟؟