اخبار مقاومت منطقه

تب‌های اولیه

3529 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال

ساختار تشکیلات هرمی داعش را بشناسیم + تصویر
گروه تروریستی داعش که چند روز قبل "خلافت اسلامی" تشکیل داد و "ابوبکر البغدادی" سرکرده خود را نیز به عنوان خلیفه مسلمین جهان معرفی کرد، ساختار تشکیلاتی هرم گونه ای دارد.

شیعه نیوز:
به گزارش «شیعه نیوز»، به دلیل مخفیانه بودن مراتب تشکیلاتی داعش، این گروه تروریستی درباره سلسله مراتب تشکیلاتی خود اعلان رسمی نداشته است، اما با توجه به مدارک به دست آمده و نتایج پژوهش های مربوط به گروههای بنیادگرای افراطی، تصویری از ساختار شوراها و هیات های داعش به دست آمده است ساختار تشکیلاتی داعش هرمی شکل است. "ابوبکر بغدادی" در راس هرم است و تعدادی هیات و شورای نظامی و شرعی در زیر مجموعه قرار دارند.

IMAGE(http://up.abrebaran.ir/up/abrebaran/Pictures/53029424.jpg)

"ابراهیم عواد ابراهیم البدری السامرایی" معروف به ابوبکر البغدادی حاکم مطلق داعش است و تمام تصمیم گیری ها و عزل و نصب ها به دست اوست. تعیین امیران و فرماندهان، صدور اوامر شورای نظامی توسط او انجام می گیرد و هر تصمیمی که خلاف نظرش باشد نقض می کند.

شورای نظامی داعش به ریاست "ابواحمد العلوانی" دارای 3 عضو دیگر نیز هست و مهم ترین وظیفه اش برنامه ریزی و مدیریت فرماندهان نظامی و پیگیری عملیات ها است. رئیس شورای نظامی توسط شخص بغدادی و بعد از مشورت با مجلس شورا تعیین می شود.

رئیس مجلس شورا "ابوارکان العامری" است و تعداد اعضایش بین 9 تا 11 نفر از افراد شاخص تشکیلات هستند. این اعضا نیز توسط بغدادی تعیین می شوند.

یکی از وظایف مجلس شورا تایید صلاحیت والیان ولایت ها و اعضای شورای نظامی برای ارائه به بغدادی است. اعضای این مجلس می توانند به صورت نظری، رئیس تشکیلات را برکنار کنند، اما اجرای عملی این تصمیم امری دست نیافتنی است.

هیات های شرعی به ریاست "ابومحمد العانی" دو دسته وظیفه به عهده دارند: 1- قضاوت، حل و فصل منازعات، اقامه حدود و امر به معروف و نهی از منکر. 2- ارشاد، دعوت به عضویت در تشکیلات و صدور فرمان جهاد.

شورای امنیت و اطلاعات داعش هم مسئولیت تهیه اماکن اقامت بغدادی و تعیین قرار ملاقات ها و جابجایی های وی را به عهده دارد و بر اجرای احکام قضایی و اقامه حدود و محافظت تشکیلات از جاسوسی و نفوذ عوامل بیگانه نظارت می کند.

"ابوعلی الانباری" افسر سابق سازمان اطلاعات عراق ریاست این شورا را به عهده دارد. سه تن دیگر از افسران سابق "صدام" دیکتاتور معدوم عراق نیز در این شورا عضویت دارند داعش یک موسسه رسانه ای هم دارد که ریاست آن با "ابوالاثیر عمرو العبسی" است و اعضای آن وظیفه اطلاع رسانی الکترونیکی و اداره پایگاه های اینترنتی موسوم به "جهادی" را به عهده دارند.

و در پایان "ابومحمدالعدنانی" سخنگوی داعش است.

منبع: العالم

چاپ IMAGE(http://images.hamshahrionline.ir/images/2014/7/position36/14-7-3-13426round-table.jpg) دکتر ابراهیم متقی و دکتر سید محمد مرندی در خبرگزاري فارس
[h=3]دیدگاه‌های دو استاد دانشگاه تهران در میزگرد ریشه‌ها و آینده داعش[/h] دیدگاه > ایران - همشهری آنلاین:
در پی تحرکات اخیر گروهک تروریستی داعش در سوریه و به دنبال آن در عراق، ۲ تن از اساتید مبرز دانشگاه با حضور در خبرگزاری فارس درباره ریشه‌های این گروهک تروریستی و ابعاد اقدامات آن و نیز آینده داعش با خبرنگاران فارس گفت‌وگو کردند
به گزارش فارس، گروهک تروریستی داعش پس از بحران سوریه و عراق به صورت جدی مطرح شد. تحلیل‌های زیادی مطرح است که آیا داعش مستقل است یا نه و اینکه چه ایدئولوژی و اهدافی دارد. گروهی می‌گویند که داعش خواسته یا ناخواسته بازیچه دست کشورهای غربی شده‌ است. خدمات متقابلی بین این گروه و گروه‌های تروریستی مختلف با غربی‌ها وجود دارد. اوباما هم درباره خطر داعش ابراز نگرانی کرده است.
نشریه «فورث مدیا» هم به نقل از منایع نزدیک به سعد حریری نخست وزیر پیشین لبنان و یک منبع نزدیک به دربار سعودی نوشت که مرکز فرماندهی داعش در آنکارا و در سفارت آمریکا قرار دارد. این اطلاعات مقدمه‌ای بود برای نشستی که خبرگزاری فارس نهم تیرماه با حضور آقایان دکتر ابراهیم متقی و دکتر سید محمد مرندی اساتید مبرز دانشگاه تهران با هدف بررسی خطر داعش و نقش غرب در رشد این گروهک برگزار کرد.

  • فارس: تحلیل‌ها و گزارش‌های زیادی منتشر شده مبنی بر اینکه کشورهایی مثل ترکیه، آمریکا، قطر و عربستان در حال پیشبرد سیاست‌های منطقه‌ای خود از طریق داعش هستند. نشانه‌ها و اسنادی وجود دارد که نشان می‌دهد داعش خواسته یا ناخواسته تبدیل شده به مجری سیاست‌های استعماری غرب در منطقه. با این توصیف من سوالاتم را با اینکه داعش مستقل است یا خیر شروع می‌کنم.

متقی: در خاورمیانه هیچ گروه سیاسی مستقل وجود ندارد و هر گروه سیاسی به لحاظ ایدئولوژیک و راهبردی به مجموعه‌های قدرت منطقه‌ای و بین‌المللی وابسته است. ظهور گروه‌هایی مثل داعش در فضای اجتماعی خاورمیانه معنا پیدا می‌کند. زمانی گروهی از ویژگی برای بازیگری منطقه‌ای مثل ایران، عربستان و ترکیه برخوردار است که از قابلیت ایدئولوژیک، تحرک سازمانی و اهداف هماهنگی با آن بازیگر برخوردار باشد.
واقعیت این است که داعش یک گروه یا گروهک نیست بلکه فرقه‌ای سازمان یافته با قابلیت‌های اجتماعی بسیار زیادی است که دیروز و امروز تشکیل نشده و در عراق شکل گرفته است و عراق در ادبیات سیاسی مرکز خشونت در خاورمیانه است. همواره سیاست در این کشور با خشونت و سرکوب بوده است و کنش گروه‌های گریز از مرکز متقاطع، سیاست عراق را متلاطم کرده است و داعش در این فضا ظهور کرده است. جدال های فرهنگی عراق در داعش انعکاس دارد. تضادهای قومیتی در داعش منعکس می‌شود. باید منطق سیاست و قدرت و کنش را ارزیابی کنیم تا بدانیم داعش چیست. امروز اگر از یک عراقی بپرسیم چه کسی هستی نمی‌گوید عراقی هستم بلکه می‌گوید سنی، شیعه یا کرد هستم و این یعنی تغییر. در حالی که اگر چنین سوالی قبلا مطرح می‌شد می‌گفتند من یک عرب هستم و دوران صدام هم که توانسته بود دولت متمرکز تشکیل دهد و جنگ با ایران راه انداخت، می‌گفتند عراقی هستم که هویت عراقی را منعکس می‌کند.
در دوران جنگ ایران و عراق حتی شیعیان در بدنه نظامی و سیاسی و بوروکراتیک دولت صدام ایفای نقش می‌کردند، چرا که در آن زمان یک عراقی حس می‌کرد هویت دارد اما اکنون هویت پراکنده شده است. داعش با گروه‌های منطقه‌ای پیوند دارد. هیچ انتظار نداشته باشید که داعش و دیگر گروه‌های سیاسی در عراق و خاورمیانه بدون پیوند با بازیگران منطقه‌ای ایفای نقش کنند. اما این ذهنیت که سازماندهی کننده داعش آمریکایی‌ها هستند را من بر اساس شواهد موجود نمی‌بینیم. ممکن است همان بازی ایجاد انحراف در ارتباط با القاعده را شکل داده باشند. داعش از سال 2004 تا 2007 در 4 استان بیشترین تلفات را به آمریکا وارد کرد. سلفی‌ها و بعثی ها نبرد با نیروهای آمریکایی در استان انبار، دیالمه، صلاح‌الدین و بغداد انجام دادند.
به عبارتی داعش 4 استان عراق را به 4 استان سوریه (حوزه‌های مرکزی عراق و سوریه در فضای ژئوپلوتیک) پیوند داد. پس داعش را باید مجموعه پیچیده‌ای دانست که با خطوط سرویس‌های اطلاعاتی عربستان و اسرائیل فعالیت دارند و هدف اصلی، مقابله با تقاطع شیعه و ایران است. در این میان اسرائیل و عربستان بیش از همه پیشینیان این اقدامات هستند.
آمریکا به دلایل تاریخی و ایدئولوژیک به هیچ عنوان نمی‌تواند این مجموعه را به عنوان گروهی بپذیرد که با آن همکاری کند. اما توجه داشته باشید که سرویس‌های امنیتی غرب به راحتی یک گروه را سوژه نمی‌کنند. این گروه‌ها می‌توانند به صورت غیرمستقیم بر مبنای زیربنای تئوریک در فلسفه امنیتی آمریکا وجود داشته باشند و خط ارتباط با آمریکایی‌ها وجود دارد و ممکن است در کشورهایی سرپل‌هایی هم داشته باشند که در قالب سفارت‌ها باشند. اما اینکه داعش را صرفا دست‌نشانده آمریکا (client force) بدانیم، ‌من این مسئله را اینطور تحلیل نمی‌کنم. بلکه داعش برای خود هویتی دارد مبتنی بر ریشه‌های بعثی و سلفی که در فضای تاکتیکی با هم پیوند دارند و امروز نقش آفرین است و این بازی احتمالا ادامه دارد چون ریشه‌های تاریخی آن قوی است.

  • در بحبوحه بحران سوریه، برخی کشورهای اروپایی مثل آلمان، فرانسه، بارها نسبت به خطرات بازگشت گروه‌های افراطی که برای جنگ به سوریه رفته بودند هشدار دادند و خطرات بازگشت آنها را گوشزد می‌کردند. درست زمانی که غربی‌ها تا حدود زیادی از سرنگونی اسد ناامید شده بودند و خطر بازگشت تروریست‌ها به طور جدی‌تر مطرح شده بود بحران عراق شروع شد و بسیاری از این تندروهای غربی که احتمالا قصد بازگشت از سوریه غرب را داشتند به عراق سرازیر شدند. آیا این موارد نمی‌تواند یکی از دلایل دخیل بودن غرب در بحران عراق باشد؟ به عبارتی آیا اینکه اهداف آمریکایی به پیش می‌رود اتفاقی است یا خیر؟ مثلا اسلام هراسی، اختلاف شیعه و سنی نشانه‌ها نقش غرب را جدی‌تر می‌داند؟ اینکه اقوام در کنار دولت می‌جنگند چطور قابل توضیح است؟

متقی: تمام مواردی که گفتید درست است اما جمع‌بندی، جمع بندی متفاوتی است. من به هیچ‌وجه حضور افرادی از آمریکا در عراق را نشانه راهبرد امنیتی آمریکا نمی‌دانم. امروز اختلافات جدی بین نتانیاهو و اوباما وجود دارد و نتانیاهو زمانی به آمریکا می‌رود که مسائل امنیتی مطرح است. یکی از پرسش‌هایی که مطرح است این است که آیا آمریکا با داعش مقابله کند یا خیر. باید گفت که آیا آمریکا با نیروهایش علیه نیروهای دست‌نشانده مثلا کنتراها در نیکاراگوا، یونیت‌ها در آنگولا، مجاهدین اسلامی در افغانستان اقدام کردند یا به آنها تجهیزات می‌دادند و آموزش می‌دادند.
مرندی: ریشه داعش به عربستان سعودی برمی‌گردد که در دهه‌های گذشته وقتی آمریکا در افغانستان با روس‌ها درافتاده بود از ظرفیت عربستان استفاده کرد، هم برای مبارزه با نظام طرفدار روسیه و هم مقابله با سربازهای روسی. عربستان هم کمک می کرد و هم از لحاظ فرهنگی تاثیر گذار بود. پاکستان مذهبی و محافظه کار بود و افراط‌گرایی به شکل کنونی در آن نبود؛ مثل بمب‌گذاری و حملات انتحاری. عربستان در این مورد نقش مهم و مخربی داشت و با به وجود آوردن مدارس دینی در پاکستان این فرهنگ افراطی را به وجود آورد چون پشتون‌ها در این منطقه زندگی می‌کنند و بیشتر می‌توانند تاثیرگذار باشند و در نهایت این روند به ایجاد طالبان کمک کرد. سعودی‌ها هم از لحاظ دینی نقش پررنگی داشتند و در زمینه سیاسی، هم سعودی‌ها و اماراتی‌ها و ISI پاکستان در حاکم شدن طالبان بر افغانستان نقش ایفا کردند. که این وضعیت برای ما ایجاد مشکل کرد و تنها زمانی که برای آمریکایی هم دردسر آفرین شد آنها وارد منطقه شدند و افغانستان را اشغال کردند. دوران اشغال افغانستان به دست طالبان، بسیاری از تحلیلگران غربی اعلام کردند آمریکایی‌ها با این کار موافق بودند و به عربستان هم اجازه کمک به طالبان را دادند چرا که از ایران برای انتقال نفت و گاز استفاده نشود و علاوه بر این فشاری باشد بر مرزهای شرقی ایران. در مجموع طالبان و گروه‌‌های اینچنینی را الزاما غرب کنترل نمی‌کردند. ولی شبکه‌ای بود متشکل از کشورهای غربی و منطقه برای تأمین منافع مشترک. مسلما آمریکایی‌ها از فرهنگ طالبان خوششان نمی‌آمد و نمی‌خواستند آنها در کشورشان رشد کنند اما برای تامین منافعشان در منطقه مفید بودند. بعد از 11 سپتامبر نگاه آمریکا تغییر پیدا کرد و مدتی با عربستان مشکل پیدا کرد چرا که اکثر تروریست‌های القاعده که در 11 سپتامبر نقش داشتند سعودی و وهابی و بودند.
پس از اینکه عراق اشغال شد، چند اتفاق افتاد؛ در آن زمان وهابیت نقش پررنگی در عراق نداشت و هویت عراقی قوی‌تر بود. وقتی آمریکایی‌ها وارد شدند شرایط عراق پیچیده شد چرا که از طرفی شیعیان و کردها به قدرت رسیدند و اقلیت اهل سنت عرب که الزاما همگی طرفدار بعثی‌ها نبودند کنار گذاشته شدند. از طرف دیگر اشغال آمریکا برای عموم عراقی‌ها قابل قبول نبود. آمریکایی‌ها خیلی خشن بودند و قتل‌عام کردند از این رو بسیاری از مردم شیعه و سنی علیه اشغالگران وارد مبارزه شدند.
از طرفی سعودی‌ها شروع به کمک کردن به افراطیون کردند تا به دوستان ایران در عراق ضربه بزنند. ولی این گروه‌های تکفیری را نمی‌توانستند به طور کامل مدیریت کنند و در مواردی به اشغالگران و حامیان آنان نیز حمله می‌کردند. سعودی‌ها به دلیل حاکم شدن عرب‌های غیر سنی و کردها حس کردند که نفوذشان در عراق کم شده و البته منافعی داشتند که این دولت را متزلزل کنند اما به طور کلی درگیری‌ها قابل کنترل نبود.
با این حال نمی‌توان گفت که گروه‌ها به صورت کامل در اختیار حکومت سعودی بودند و کار دیگری نمی‌کردند بلکه منافع مشترک داشتند. در واقع سعودی‌ها با دولت جدید عراق مسئله داشتند و این گروه‌های تکفیری هم با آمریکایی‌ها مسئله داشتند.
درگیری فقط بین 2 طرف نبود اما آمریکا در درگیری شیعه و سنی مقصر اصلی بود به خصوص در بغداد. آمریکایی‌ها برای حفظ منافع خود دائما گروه ها و مردم را در مقابل هم قرار می‌دادند. البته بیشتر مشکلات از جانب سلفی، تکفیری‌ها بوده و برخی به نام شیعیان هم اقداماتی داشته‌اند ولی اصل فتنه کار اشغالگران بود. بزرگترین اشتباه بلند مدت آمریکا سکوت در برابر تلاش سعودی‌ها برای ترویج افراطگرایی در عراق بود.
مجموعه این اقدامات موارد نفرت را بیشتر کرد. در شرایطی سلفی‌گری تقویت می‌شد که به تزلزل هویت ملی عراق منجر شد. از طرفی زیر ساخت‌های عراق هم که به دست آمریکایی‌ها منهدم شده بود، عراق هم بازسازی نشد و دولتی ضعیف به وجود آمد. در چنین شرایطی گروهی آقای مالکی را سرزنش می‌کنند اما باید بدانیم که او هم در همین فضا قدرت را به دست گرفت. از طرفی بعثی‌ها بودند و از طرف دیگر شیعیان و کردها و برخی اعراب سنی که حاضر نبودند با آنها همکاری کنند. در بین افراطیون وهابی و شیعیان هم تضادهای زیادی وجود داشت.

  • پس به این ترتیب یکی از مهمترین دلایل جنگ در عراق، تکه‌تکه بودن مردم است. یعنی آمریکا برنامه‌ریزی نکرده بلکه دارد از این فضا استفاده می‌کند.

مرندی: بله، داعش در عراق به وجود آمد و اسمش دولت اسلامی عراق بود و اینها 2 مسئله داشتند یکی آمدن دولت جدید در عراق که داعشی‌های سلفی و تکفیری با وضعیت جدید عراق مشکل داشتند و دیگری اشغال آمریکایی‌ها. آنها آمریکایی‌ها را در به قدرت رسیدن دولت جدید مقصر می‌دانستند و از طرفی کشورهایی مثل سعودی به داعش کمک کردند اما نه برای مبارزه با آمریکا، بلکه چون با دولت عراق مشکل داشتند. اتفاقا در مورد سوریه چون آمریکا با ایران مشکل داشت، اجازه دادند تا سعودی‌ها و قطری‌ها به تکفیری‌ها کمک کنند و وضعیت اینطور شود که می‌بینید.
آمریکا با همکاری کشورهای عربی خلیج‌فارس از جمله قطر و عربستان و همچنین دولت کویت که چشم‌های خود را بر روی کمک‌ها بسته بود، از آغاز از هر کسی که با دولت و نظام سوریه مبارزه مسلحانه می‌کرد، حمایت می‌کردند. چرا که هدف اصلی در سوریه ایران بود. از همان ابتدا درباره عواقب رشد افراط‌گرایی هشدار داده می‌شد که کشته شدن سفیر آمریکا در لیبی یک نمونه آن است. به عبارتی وقتی با افراطیون هم‌پیمان می‌شوید آنها فقط کاری که شما می‌گویید انجام نمی‌دهند بلکه به دنبال منافع خودشان هم هستند و به همین دلیل است که لیبی از کنترل خارج شده و امروز وحدت ملی آن در معرض خطر است. در کل با اطلاع و کمک حکومت‌های دیکتاتوری عربی و دولت‌های غربی چند صد گروه در سوریه تشکیل شدند. آمریکایی‌ها در نهایت چون هدف نابودی دولت آقای بشار اسد بود، چشم خود را به روی این موارد بستند.
همه اینها منجر به این شد که در سوریه گروه‌های افراطی رشد کردند و دولت اسلامی عراق در سوریه جبهه النصره را ایجاد کرد. جبهه النصره فعالیت کرد و رشد کرد اما دولت اسلامی در برهه‌ای گفت که ما باید متحد شویم که در این مرحله بین آنها اختلاف ایجاد شد. القاعده از جبهه النصره حمایت کرد و داعش به وجود آمد. که داعش هم دیگر رهبری القاعده را نپذیرفت و آنها فعالیت خود را در سوریه و عراق گسترش دادند. بحث این است که آنها به همه این گروه‌ها به شکل های مختلف کمک کردند و گروه مستقل وجود ندارد. داعش که در فقیرترین قسمت منطقه رشد کرده قطعا نیازمند کمک بود و داعش در این میان از بقیه بیشتر رشد کرد چون در هر دو کشور عراق و سوریه موجودیت داشت و ظرفیت آن از دیگر گروه‌ها بیشتر بود. آمریکایی‌ها در این یک سال‌ آخر ترسیده‌‌اند و دچار نوعی بحران هستند که این به 2 دلیل است:1-کینه و عناد آنها نسبت به جمهوری اسلامی به قدری عمیق است که می‌خواهند کماکان سکوت کنند تا افراطیون به ایران و دوستان ایران ضربه بزنند. 2-می‌ترسند مثل قضیه افغانستان و القاعده این موضوع برای خودشان بحران شود.
در کل چیزی که حس می‌کنم این است که در سوریه گرچه مدتی افراط گرایی خیلی پررنگ شد اما برخی گروه‌ها از اول مخالف افراط گرایی بودند و گروه‌‌هایی هم به تدریج با افراط‌گری مخالف شدند و در بلند مدت گروه‌های افراطی نتوانستند فکر خود را بر جامعه غلبه دهند. در عراق نیز باید عموم مردم را از تفکر تکفیری دور کنند تا بحران نهایتا حل شود.

  • غرب تلاش بسیار زیادی می‌کند تا بگوید در عراق جنگ مذهبی روی داده و آنچه امروز در عراق شاهد آن هستیم نتیجه سیاست‌های غلط قومی مذهبی نوری مالکی است. این در حالی است که بسیاری از مذاهب و قبائل و عشایر در کنار ارتش عراق در حال جنگ با تروریست‌های داعش هستند. به نظر شما در عراق چه خبر است؟ علل واقعی این بحران کدام است؟ ظرفیت بحران‌ها چرا فقط در کشورهایی است که نزدیک ایران هستند؟

متقی: عراق جبهه غربی تعارض فرهنگی و ژئوپلوتیکی با ایران در دوران صدام بود. اگر آمریکا بخواهد جنگی را ایجاد کند این زمینه‌های جنگ را از زمان «جرج بال» و «برژینسکی» شکل داده‌‌اند. به دلیل شرایط عراق، تمام سران کشورهای عرب غیر از حافظ اسد و قذافی از عراق حمایت کردند که حمایتی ژئوپلوتیکی و فرهنگی بود. در سال 2003 این وضعیت تغییر کرد. عراق در شرایط خلأ قدرت قرار گرفت. طبیعی بود که متحدین ایران در عراق که در دوران جنگ با ایران سازماندهی شدند،بتوانند در آینده سیاسی عراق نقش داشته باشند. عربستان به این نتیجه رسید که صدام قدرتمند فقط کویت را تهدید نمی‌کند.بلکه عربستان را هم تهدید کرد. عربستان،مصر، اردن و امارات عربی متحده در اجلاس شرم‌الشیخ در سال 2006 شرکت کردند که نماینده وزارت خارجه آمریکا هم در آن حاضر بود و می‌‌گفتند که نماینده‌ای از اسرائیل هم شرکت کرده بود. بحث اصلی این بود که معادله جدید قدرت چه مفهومی دارد.
آمریکایی‌ها در سال 2003 احساس می‌کردند که شیعیان دموکراسی می‌خواهند و به گروه‌هایی که در درازمدت سرکوب می‌شدند، توجه داشتند.این را در دو کتاب گرام‌ فولر می‌بینیم.
از سال 2003 ایران در شرایط جهش ژئوپلوتیک قرار گرفت. در افغانستان بعد از طالبان، شیعیان جایگاه می‌یابند و در انتخاب افغانستان نماینده رئیس‌جمهور شیعه می‌شود. حوزه نفوذ از افغانستان تا شرق مدیترانه ادامه دارد و دکتر مرندی به خوبی اشاره کرد؛ داعش تبدیل به خط مقابله محوری با ایران در این دوران بود که نظریه هلال شیعه «ملک عبدالله» که ولیعهد عربستان بود مطرح کرد و پس از وی «ملک عبدالله» اردن تکرار کرد. به این ترتیب تحول ژئوپلوتیکی ایجاد می‌شد که مبتنی بر جلوه‌هایی از ژئو کالچر است. در این مورد ایران کجای این وضعیت است؛ ایران محور است. کتابی به نام ( The rise of shia) نوشته ولی الله نصر اثر تحقیقی مهمی در این زمینه است .امروز جهان غرب و محیط منطقه‌ای (1386) در فضای ائتلاف تاکتیکی هستند. مسئله اصلی مقابله با ایران نیست بلکه هدف اصلی نابودی حاشیه ایران است.
مسئله اصلی با توجه به بحث‌های سال 2007 این است که ایران موازنه قدرت را تغییر داده و تبدیل به هژمون شده و آمریکا هژمون منطقه را برنمی‌تابد و آمریکا می‌خواهد ایران بازیگر باشد. عربستان هم در این وضعیت است و نگاه تهاجم، ایدئولوژیک و رادیکال دارد و مبتی بر رویارویی با ایران در تمام جهان اسلام است. این فضای رویارویی فقط محدود به عراق و عربستان یا عراق و سوریه نیست بلکه لبنان را هم شامل می‌شود. از آخرین انفجار در لبنان 10 روز نمی‌گذرد و این یعنی جدال در لبنان همچنان ادامه دارد. بحث اصلی مقابله با هژمونی ایران است و 2 شاخصه فرهنگی و ژئوپلوتیکی دارد.
همکاری تاکتیکی عربستان و آمریکا بر مبنای مسایلی است. آمریکا تجربه سال 2001 را دارند. جرج شولتس استراتژی داشت به نام جنگ کم شدت و این فضایی است که انگلیسی‌ها برای تشدید هویتی به کار می‌گیرند. همچنین فضایی است که انگلیس و سرویس های امنیتی انگلیس و آمریکا به ویژه انگلیس در تشدید تضادهای هویتی به کار می‌گیرند. کتابی با عنوان «سیاست خارجی آمریکا و رژیم شاه» را بخوانید که در آن با بررسی اسناد سیا درباره کودتای 28 مرداد به سند سیا مبنی بر همکاری سیا و MI6 اشاره شده است. در آن از طرحی نام می برد که بنابر این طرح مقر حزب توده را به نام گروه اسلامی مساجد را آتش می‌زنند و مساجد را به نام مارکسیست و توده‌ای آتش می‌زنند و روی سر سگ امامه و عینک می‌‌گذارند که در پشت این رفتارها آمریکا و انگلیس بودند. از دید من در لباس شیعه، در همین ایران در لباس حزب‌اللهی و لباس اصلاح‌طلبی موج ایجاد می‌کنند در حالی که این گروه‌ها بخش‌های واقعی انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی هستند. این موضوعی است که مقام معظم رهبری بر آن تأکید دارند. مگر می‌شود که نظام اسلامی داشته باشیم و اصلاح‌طلبی وجود نداشته باشد؟
نکته جالب اینجاست که سال 1388 سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی اعلام شد و شامل 2 ضرورت بنیادین و راهبردی ایران و جهان اسلام است و هر دوی اینها متعلق به هر 2 جناح رادیکالیزه می‌شوند در ایران فضایی ایجاد می‌شد که فضای سیاسی در غربت قرار می‌گیرد. من هر کس را که بخواهد در خانواده انقلاب با به کارگیری واژه‌‌های تند شکاف ایجاد کند در حوزه ساختار داخلی و جمهوری اسلامی نپذیرفتم و به کار نگرفتم.
این موضوع مربوط به عراق هم می‌شود و فقط مربوط به سال 1952 نیست در سال 2013 و 2014 هم وجود دارد.
تضاد بنیادین بین جبهه ملی،گروه‌های مذهبی و مارکسیست‌ها وجود داشته است و این وضعیت تشدید شد. امروز در عراق این وضعیت وجود دارد و عربستان مجموعه وحدت‌دهنده گروه‌های سلفی و تکریتی (بعثی‌های وفادار) است و این اتحاد شکل گرفت نگاه کنید چه نیروهایی کنار آنها هستند. آنها همان همکاران صدام در زمان جنگ بودند مثل سازمان مجاهدین خلق و امروز اینها بخشی از فضای سازمانی هستند و بخش اطلاعات داعش را ابراهیم سامرائی به این گروه واگذار کرده است تا الگوهای مقابله با ایران را تقویت کند و بر این اساس در این فضا می‌توانند نقش‌آفرین باشند تا بحران‌‌ها را تشدید ‌کنند. علاوه بر همه اینها فراموش نکنید که انگلیس 6 کشته و آمریکا 4000 کشته در عراق داشت و این نشان می‌دهد تا چه حد انگلیس با فضای عراق آشنایی دارد.

  • سال گذشته روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نقشه فرضی کشورهای تجزیه شده عربی از جمله عراق را منتشر کرد. بر اساس این طرح کشورهای عربستان، سوریه، لیبی، یمن و عراق جزو 5 کشوری هستند که قرار است تقسیم شوند. طبق این نقشه کشور کردستان در شمال عراق و شمال سوریه تشکیل می‌شود. کشور علوی (علوی‌ستان) نیز در سوریه شکل می‌گیرد. علاوه بر این مناطق سنی‌نشین در عراق و سوریه نیز کشوری واحد را تحت عنوان سنی‌ستان تشکیل خواهند داد و در جنوب عراق نیز دولت به شیعه‌ستان تشکیل خواهد شد. تجزیه عراق را تا چه حد جدی می‌بینید؟‌

مرندی: آمریکایی‌ها در عراق برای اهداف خود، گروه‌ها را در برابر هم قرار دادند که منجر به خون‌ریزی‌های فراوان شد و در نهایت آمریکایی‌ها هم بهره‌ای نبردند. هر چه قدر جایگاه آمریکا ضعیفتر می‌شود برای ادامه حضور خود در منطقه باید نیروهای دیگر را بیشتر در مقابل هم قرار می‌دهند چه در عراق چه در سوریه و چه در ایران. قدرت آمریکایی‌ها در سال‌های اخیر رو به کاهش است که این هم به دلیل بحران اقتصادی، جنگ‌‌‌های منطقه‌ای و ظهور قدرت‌های جدید است و طبیعی است که تلاش کنند تا نیروها را در برابر هم قرار دهند. در فلسطین هم دولت ائتلافی به وجود آمده و نتانیاهو می‌کوشد وحدت بین حماس و دولت خودگردان را از بین ببرد. در سوریه هم بهترین راه برای نابودی دولت آقای اسد این بود که اهل سنت را با ترویج افراط گرایی در برابر اسد قرار دهد.
در سال 1388 هم در ایران افراط‌گری داشتیم. اگر چه مقصر اصلی افراطیون غرب‌گرا بودند ولی برخی دیگر هم رادیکال عمل کردند. این حرکات به نفع خارجی‌هاست چون جامعه را مشغول خود می‌کند و آنها هم به اهداف خود می‌رسند. مهمترین کاری که اکنون ما و دولت عراق باید انجام دهیم این است که مانع القاء مسئله شیعه و سنی و تبدیل شدن آن به واقعیت شویم. تا چندی پیش مردم عراق در کنار هم به خوبی زندگی می‌کردند البته زیر سایه حکومتی مستبد اما روابط خوبی با هم داشتند و ادبیاتی که امروز می‌بینیم به این صورت قبلا وجود نداشت و یا اینکه در حاشیه بود. در سوریه آقای بشار اسد تا حدود زیادی موفق بود که جلوی این القائات را بگیرد و با این کار به ادامه انسجام در سوریه کمک کرد. رسانه‌های سوری با همه ضعفهای خود نیز این موضوع را رعایت می‌کردند. درباره عراق همین‌که نتانیاهو می‌گوید باید در این کشور دولت کرد تشکیل شود نشان‌دهنده این است که در غرب چنین تفکری وجود دارد که نیروها تضعیف شوند و برای همیشه در مقابل هم قرار گیرند. این گفتمان رسانه‌های غربی مبنی بر شیعه و سنی بودن قضیه را ما نباید دنبال کنیم.

  • مخالفت با اقدام نظامی از جانب ایران در عراق با همین هدف است؟

مرندی: فکر می‌کنم عاقلانه‌ترین موضعگیری در این زمینه مربوط به مقام معظم رهبری بود؛ اینکه گفتند این موضوع شیعه و سنی نیست و مردم و دولت و مرجعیت در عراق خودشان می‌توانند مسئله را حل کنند و ایران به دولت مشروع و منتخب عراق کمک می کند.

  • بحران به نظر شما تا کی ادامه دارد؟

متقی: این فرآیند به دلیل فضای اجتماعی، نیروهای درگیر و نقش مداخله‌گر قدرت‌های بزرگ در تداوم قرار می‌گیرد. مطرح شدن دولت خلافت اسلامی در عراق نوعی فضای کلی را در بر می‌گیرد. خلافت در فضایی است که مرز را نمی‌شناسد. دولت خلافت اسلامی به معنای فضای فرامنطقه‌ای واقعیتی اجتماعی است که تحت تأثیر قدرت‌های منطقه و فرامنطقه‌ای بازتولید شده و تضادهای آن رو به افزایش است و خشونت این تضادها را تشدید می‌کند. نوع نگاه ما با کسانی که درگیر جنگ هستند، متفاوت است در نتیجه امکان گسترش این بحران حتی به لبنان وجود دارد. هر جا جمهوری اسلامی ایران در وضعیت مزیت نسبی است، بحران به آنجا کشیده می‌شود. نکته‌ای را یادآور می‌شوم که مقامات عربستان سعودی گفتند در دوران جنگ عراق با ایران 15 میلیارد دلار از عراق حمایت کردند اما الان 150 میلیارد دلار به حمایت از مخالفان اختصاص دادند تا ایران نقش فراگیر منطقه‌ای خود را از دست بدهد که هنوز همه آن هزینه نشده است و همچنان جدال ادامه دارد.

  • خطر بازگشت تروریست‌ها به غرب چطور است؟

مرندی: موضوع فقط غرب نیست، این موضوع دیگر جهانی شده است. یکی از دلایلی که این بحث مربوط به شیعه و سنی نیست، این است که این نیروها در لیبی،تونس و مصر هم دردسر آفرینی کردند و گروه تروریستی درست کرده‌‌اند. گروه‌هایی شبیه داعش ایجاد شده‌اند که حتی از پرچم داعش هم استفاده کردند و این تهدید برای کل مردم منطقه به شمار می‌روند. بوکوحرام فرق چندانی با داعش ندارد چرا که ریشه ایدئولوژیک آنها در عربستان است. پول‌ها و مدارس سعودی و طلبه‌های وهابی که در سعودی تربیت می‌شوند در همه این کشورها حضور می‌یابند و این فضا را ایجاد می‌کنند. کنیا، مالی، سومالی و یمن نشان می‌دهد وقتی اجازه می‌دهید افراط‌گرایی رشد پیدا کند پیامد دارد. نکته مثبت آن برای ما این است که کشورهایی مثل روسیه و چین و حتی اروپایی‌ها به اینها حساس شده‌اند. البته اروپایی‌ها معمولا منافع خود را قربانی آمریکا می کنند چه درباره ایران، چه روسیه و چه درباره افراط‌گرایی. اما فکر می‌کنم رسانه‌های غربی درباره خط خبری خود مشکل دارند و رویکرد 2 گانه‌ای را دنبال می‌کنند یک به دلیل عنادی که هنوز با ایران دارند می‌خواهند که این گروه‌های افراطی به ایران لطمه بزنند و از طرفی هم نگرانی آنها نسبت به رشد تروریسم روز به روز بیشتر می‌شود. در هر حال امیدوارم این مسئله نهایتا منجر به تغییر در مواضع غربی‌ها شود.

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images/27370/1_sij4nV4e_535.jpg)

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images/27370/1_sifprLeL_480.jpg)

این تکفیری داعشی رو ساعت 11 میگیرن میگه: «منو همین الان بکشید تا برای ناهار پیش رسول الله

و اصحاب ایشون باشم.» سرباز عراقی هم میگه: «ساعت 2 میکشیمت تا به شستن ظرف ها برسی!!!»

یک مقام امنیتی در شهر کربلا می گوید: "محمود الصرخی" معروف به "سید حسنی" که حدود 3 سال پیش ناپدید شد و مدتی در محل نامعلومی پنهان شده بود، چند ماهی است مجددا در شهرهای جنوبی عراق ظاهر شده و هوادارانش به تخریب دیگر مراجع شیعه به ویژه حضرت آیت الله سید «علی سیستانی» می پردازند.


[FONT=rnassim]به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از رهیاب نیوز بعد از صدور فتوای اخیر حضرت آیت الله سیستانی برای جهاد علیه گروهک تروریستی - تکفیری "داعش"، گروهی منسوب به "محمود الصرخی" در در شهرهای مختلف عراق به جای جنگ با تکفیری ها برای گرفتن توان شیعیان دست به درگیری و آشوب زده اند در طی روزهای گذشته آنان پس از ورود به کربلا، برنامه ریزی برای حمله به حرم مطهر سید الشهداء علیه السلام را آغاز کرده و طی این مدت چندین بار قصد این کار را داشته اند
هواداران "محمود الصرخی" روحانی نمای شیعه ای که مدعی دیدار با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف شده، چند روزی است به شهر کربلا آمده و در این شهر مستقر شده اند.
یک مقام امنیتی در شهر کربلا می گوید: "محمود الصرخی" معروف به "سید حسنی" که حدود 3 سال پیش ناپدید شد و مدتی در محل نامعلومی پنهان شده بود، چند ماهی است مجددا در شهرهای جنوبی عراق ظاهر شده و هوادارانش به تخریب دیگر مراجع شیعه به ویژه حضرت آیت الله سید «علی سیستانی» می پردازند.
وی در ادامه افزود: هواداران "الصرخی" که از اعضای حزب بعث منحله عراق به شمار می رفت، تلاش می کنند حضرت آیت الله سیستانی را مرجع تقلیدی ایرانی و غیر عراقی معرفی کنند و از این طریق تلاش می کنند از محبوبیت او در میان شهروندان عراقی بکاهند.
[FONT=rnassim]

[h=2]الحیات منتشر کرد: متن گفت وگوی تلفنی جان کری و نوری مالکی درباره ایران[/h] کد خبر: 46507 | تاریخ خبر: 13/04/1393
نسخه چاپی | ارسال به دوستان

پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران - تهران
روزنامه الحیات - چاپ لندن متن مذاکرات هفته گذشته جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا با نوری المالکی، نخست‌وزیر عراق در بغداد را منتشر کرد که طی آن جان کری از آن چه حضور ایران در این کشور می‌نامد، بسیار نگران است.
به گزارش جماران به نقل از ایسنا، در بخشی از این گفت‌وگوها که مرتبط با مساله ایران است، آمده است، جان کری به مالکی گفت: در واقع ما از سرعت فروپاشی نیروهای عراقی در موصل و دیگر شهرها، متعجب شدیم و این مساله را از همه جوانب آن مورد بررسی قرار می‌دهیم به خصوص این که چطور سلاح‌های آمریکایی در اختیار شورشیان قرار گرفته و آن‌ها چطور از آن استفاده می‌کنند. شما چطور این فروپاشی را با این سرعت تفسیر می‌کنید؟ از دخالت همسایگان در امور عراق صحبت کردید. من می‌دانم که منظور شما چه کشورهایی است. ما با کشورهای هم‌جوار به ویژه عربستان و ترکیه در ارتباط مستمر هستیم. آن‌ها کشورهایی مسوولیت‌پذیر و منظبط هستند و جانبداری‌شان را به ما اعلام کردند و این که با مساله تروریسم همانند ما مقابله می‌کنند. اما نگرانی شدید ما در قبال نفوذ رو به رشد ایران در مساله عراق است و معتقدیم که دخالت‌های ایران به نفع عراق و منطقه نیست چرا که این مساله موجب آشفتگی اوضاع می‌شود نه آرامش آن.
او افزود: اگر که شرایط اجازه دهد، شاید به تعدادی از کشورها سفر کنم و در این باره بیش‌تر با آن‌ها صحبت کنم. در هر حال هماهنگی زیادی میان ما و آن‌ها در این زمینه وجود دارد. کردها هم از تحولات به وجود آمده نگرانند از این رو به اربیل خواهم رفت تا با مسعود بارزانی، رییس اقلیم دیدار کنم و مستقیما به نگرانی‌هایش گوش دهم. هم‌چنین با برخی از رهبران اهل تسنن و دیگران مسوولان هم در این باره گفت‌وگو خواهم کرد.
کری ادامه داد: اما به شما تاکید می‌کنم که بهترین راه حل برای این وضعیت خطرناک که یکپارچگی اراضی عراق و آینده آن را تهدید می‌کند، حل اختلافات بین طرف‌های سیاسی و تسریع در تشکیل دولت متحد ملی است.
نوری مالکی نیز در پاسخ به این سخنان کری گفت: هرگز به بیگانگان اجازه دخالت در امورمان را نخواهیم داد اما این حق ما است که با دوستان و متحدان‌مان برای مقابله با تروریسم و پیامدهای مربوط به حملات تروریستی هماهنگی‌هایی انجام دهیم. از شما هم می‌خواهیم که عربستان و قطر را قانع کنید که از حمایت تروریست‌ها در عراق دست بردارند همان‌طور که در قبال سوریه انجام دادند.
وی ادامه داد: شما از دخالت ایران در امور ما صحبت کردید بگذارید به شما بگویم که ایران دولت دوست و همسایه ماست؛ از این رو بهتر است ما روابط ممتازی با آن به منظور حفظ امنیت منطقه و سلامت آن داشته باشیم (ایران) خواهان کمک به عراق و عراقی‌ها است. درباره عقب‌نشینی ارتش در موصل هم باید گفت که این مساله در نتیجه پایبند نبودن برخی فرماندهان به دستورات صادر شده و هم‌چنین دخالت‌های خارجی از سوی برخی کشورهای همجوار انجام شده و البته توطئه‌هایی که برخی سیاستمداران حاضر در روند سیاسی در آن دست داشتند.
در ادامه سخنان مالکی، کری گفت: مایلم به شما تاکید کنم که آمریکا نگرانی زیادی در قبال دخالت نظامی مستقیم ایران در عراق دارد. ما اطلاعاتی در اختیار داریم که نشان می‌دهد برخی یگان‌های رزمی و مشاوران ایران در عراق فعالیت دارند. هم‌چنین دیدیم که گروه‌هایی در ایران قصد آن دارند تا داوطلبانه برای جنگ به عراق بروند. این اقدامات خوشایند نیست و دیگر کشورهای منطقه را بر آن می‌دارد تا گام‌هایی را در جهت حمایت از امنیت خود و ملت‌های‌شان اتخاذ کنند و این تاثیر منفی بر تلاش‌های ما برای آرام کردن اوضاع منطقه خواهد داشت.
او مدعی شد: ما بر اساس اطلاعات دقیق صحبت می‌کنیم دخالت‌های ایران ما را به سوی گزینه‌های دیگر می‌کشاند چرا که این مسایل می‌تواند منطقه را در وضعیتی ناخوشایند و بسیار نگران کننده قرار دهد. در این گونه موارد رعایت خویشتن‌داری ضروری است و حکیمانه است که کشورهای همجوار از هرگونه دخالت مستقیم و غیرمستقیمی دور باشند. ما درباره نگرانی‌مان در قبال ایران در نشست وین توضیح دادیم و می‌دانیم که ایران دولتی مسوولیت‌پذیر است و امیدواریم که نگرانی‌ما و ابعاد آن را دریابید.
نخست‌وزیر عراق نیز در پاسخ به ادعاهای این مقام آمریکایی گفت: دفاع از اماکن مقدسه از وظایف اصلی شیعیان در هر مکانی است. آن چه درباره آمادگی گروهی (در ایران برای سفر به عراق) گفته شد، یک اقدام طایفه‌ای نیست بلکه آمادگی پیشگیرانه برای جلوگیری از وقوع اقدامات ممنوعه است.
کری نیز گفت: آیا شما اطلاعاتی در اختیار دارید که نشان دهد شورشیان مسلح و یا تروریست‌های داعش قصد حمله به عتبات مقدسه را دارند؟
مالکی بیان کرد: گروه تروریستی داعش گروهی طایفه‌ای و بخشی از القاعده است. شما می‌دانید که آن‌ها چطور مرقد امامین عسگریین را در سال 2006 منهدم کردند. معتقدم که انجام حملات هوایی علیه داعش بسیار مفید خواهد بود و مانع از پیشروی آن‌ها به سوی پایتخت و یا تمرکزشان در شهرهای محل حضور خواهد شد هم‌چنین موجب می‌شود که به سوی بغداد و کربلا و نجف پیشروی نکنند.
کری اظهار کرد: آن حادثه (حمله به حرمین عسگریین) ناراحت کننده بود و صدها تن از افراد بی‌گناه قربانی شدند که امیدواریم آن حادثه تکرار نشود. انجام حملات هوایی علیه شورشیان داعش موضوع بسیار حساسی است و باید احتیاط بیش‌تری به خرج داد و مواظب بود که شهروندان آسیبی نبینند و این برداشت ایجاد نشود که به ما به اهل تسنن و شهروندان حمله می‌کنیم.

تصویر سرکرده داعش هست لعنت الله ..

چشمت به تصویر افتاد ... لعنت بارونش کن ..

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images/27370/1_f947c58c316741dbbbf654dd876f8415.jpg)

[h=2]اولین عکس "ابوبکرالبغدا دی " در کاخ خلافت (خوارج زمان)[/h]

IMAGE(http://media3.afsaran.ir/siASIZmI_535.jpg)

اولین عکس ابوبکرالبغدادی در کاخ خلافت
گروه تروریستی داعش این عکس را امروز در صفحه توئیتر خود منتشر کرده است.

[h=1] هتاکی‌داعش‌به‌قبرهاوحسینیه‌های«نینوا»/عکس [/h]


گروه تکفیری داعش تصاویری از تخریب و انفجار قبور و حسینیه‌ها در استان نینوا را در اینترنت منتشر کرد.
به گزارش ملیت به نقل از فارس، گروه تکفیری داعش که هنوز در شهر موصل واقع در استان نینوا در حال جولان است و مناطقی از این شهر را در تصرف خود دارد، هر روز جنایت جدیدی را در این شهر رقم می‌زند تا بیش از پیش رعب و وحشت را میان مردم عراق ایجاد کند و انتقام پیشروی‌های ارتش و نیروهای داوطلب مردمی را بگیرد. بریدن دست کودکان، تجاوز به زنان شوهردار و دختران، به صلیب کشیدن مخالفان، گرفتن بیعت اجباری برای «ابوبکرالبغدادی»، تعیین مجازات شلاق برای عدم رعایت بدعتهای ایجاد شده در دین مبین اسلام و ....تنها گوشه‌ای از این جنایات است.این گروه تکفیری اخیرا تصاویری از عملیات تخریب قبور و حسینه‌های در شهر موصل را از طریق اینترنت منتشر کرده است که در ذیل می آید:

IMAGE(http://fardanews.com/files/fa/news/1393/4/14/228775_522.jpg)
در این عکس یک شبه نظامی تکفیری داعش در حال سخن گفتن درباره وجوب تخریب قبور و حسینه‌ها در استان نینوا است.IMAGE(http://www.fardanews.com/files/fa/news/1393/4/14/228776_182.jpg)
تخریب مزار «شیخ فتحی» در شهر موصلIMAGE(http://fardanews.com/files/fa/news/1393/4/14/228781_436.jpg)
تخریب «قبر البنت» در موصلIMAGE(http://www.fardanews.com/files/fa/news/1393/4/14/228782_934.jpg)
تخریب مزار «شیخ ابراهیم» در ناحیه «المحلییة» در استان نینواIMAGE(http://www.fardanews.com/files/fa/news/1393/4/14/228783_792.jpg)
تخریب مزار «احمد الرفاعی» در ناحیه «المحلییة» در استان نینواIMAGE(http://www.fardanews.com/files/fa/news/1393/4/14/228784_411.jpg)

IMAGE(http://www.fardanews.com/files/fa/news/1393/4/14/228785_836.jpg)

بمب‌گذاری و انفجار مزار «ارناؤوط» در شهر «تلعفر»IMAGE(http://www.fardanews.com/files/fa/news/1393/4/14/228786_772.jpg)
بمب‌گذاری و انفجار حسینیه «القبة» در موصلIMAGE(http://www.fardanews.com/files/fa/news/1393/4/14/228787_686.jpg)
بمب‌گذاری و انفجار در حسینیه جواد در «تلعفر»IMAGE(http://fardanews.com/files/fa/news/1393/4/14/228788_627.jpg)
بمب‌گذاری و انفجار حسینیه «قدو» در تلعفرIMAGE(http://www.fardanews.com/files/fa/news/1393/4/14/228789_904.jpg)
بمب‌گذاری و انفجار حسینیه «سعد بن عقیل» در تلعفرIMAGE(http://www.fardanews.com/files/fa/news/1393/4/14/228790_734.jpg)
بمب‌گذاری و انفجار حسینیه «عسکر ملا» در تلعفر

[h=1]اولین تصاویر منتشر شده از خلیفه داعشی/ ادعای داعش مبنی بر خطبه خواندن البغدادی در مسجد موصل[/h] بین الملل > خاورمیانه - گروهک تروریستی داعش روز شنبه با انتشار تصاویری مدعی شد که خلیفه آنها ابوبکر البغدادی در مسجد موصل حاضر شده و خطبه خوانده است.
IMAGE(http://images.khabaronline.ir/images/2014/7/14-7-5-18050BryBOTCCEAA1rZT.jpg)

ابوبکر البغدادی خلیفه داعشی

  • IMAGE(http://images.khabaronline.ir/images/2014/7/14-7-5-18050BryBOTCCEAA1rZT.jpg)
  • IMAGE(http://images.khabaronline.ir/images/2014/7/14-7-5-18110BryEpvpCQAIaOuu.jpg)
  • IMAGE(http://images.khabaronline.ir/images/2014/7/14-7-5-182358BryDPdACYAAQ6Yj.jpg)
  • IMAGE(http://images.khabaronline.ir/images/2014/7/14-7-5-182417BryL7F0CUAAvZTu.jpg)

به گزارش خبرآنلاین این تصاویر درحالی در شبکه های اجتماعی منتشر شده که روز گذشته اخباری مبنی بر زخمی شدن و حتی به هلاکت رسیدن خلیفه داعشی منتشر شده بود.
براساس این ادعا گویا بغدادی روز جمعه در مسجد موصل حاضر شده و خطبه نماز جمعه خوانده است.
لبغدادی سرکرده داعش، خود را از هفته گذشته خلیفه خوانده است. یکشنبه گذشته گروهک تروریستی «دولت اسلامی عراق و شام» (داعش) با صدور بیانیه‌ای، نام خود را به «دولت اسلامی» تغییر داد و تشکیل «خلافت اسلامی» را اعلام و «ابوبکر البغدادی» را به «خلافت» منصوب کرد.
داعش با انتشار بیانیه صوتی خود که گفته شد «ابو محمد شامی» سخنگوی رسمی داعش آن را قرائت کرده است، ادعا کرد که «بغدادی» خلیفه همه مسلمانان جهان است و همه گروه‌های دیگر باید با وی بیعت کنند.
IMAGE(http://images.khabaronline.ir/images/2014/7/14-7-5-182417BryL7F0CUAAvZTu.jpg)

[h=1]جان کری خطاب به نوری مالکی: آمریکا مصمم به نابودی داعش است[/h][FONT=RNAFont]به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری المسله؛ نوری مالکی نخست وزیر عراق به جان کری وزیر خارجه آمریکا که در بغداد به سر می برد گفت: آن چه عراق امروز با آن رو به رو شده است امنیت و صلح منطقه ای و جهانی را تهدید می کند.[FONT=RNAFont]در مقابل جان کری وزیر خراجه آمریکا هم به نخست وزیر عراق گفت: آمریکا خود را ملزم و متعهد به حمایت از امنیت و استقلال عراق می داند و در رویارویی با تروریسم از عراق حمایت خواهد کرد و واشنگتن برای نابودی داعش خود را آماده کرده است، و این را به صورت عملی خواهید دید.[FONT=RNAFont]درپی این دیدار دفتر نخست وزیری عراق با صدور بیانیه ای اعلام کرد: نوری مالکی نخست وزیر عراق امروز دوشنبه در دفتر کارش در بغداد به صورت رسمی با جان کری وزیر خارجه امریکا دیدار و گفت وگو کرد.[FONT=RNAFont]در این دیدار براساس بیانیه دفتر نخست وزیری عراق دو طرف آخرین تحولات و پرونده امنیتی مربوط به عراق را مورد بحث و بررسی قرار دادند، و تمام چالش هایی را که دولت و کشور عراق به دلیل حضور تروریسم در این کشور شاهد است بررسی شد.[FONT=RNAFont]نوری مالکی در این دیدار به وزیر خارجه آمریکا گفت: آن چه امروز عراق با آن رو به رو است و خطری که عراق را تهدید می کند، در واقع این خطر تمام صلح منطقه ای و جهانی را تهدید می کند، از این رو از تمام کشورهای جهان و بخصوص از کشورهای منطقه می خواهیم این مساله را جدی بررسی کنند.[FONT=RNAFont]از سوی دیگر جان کری وزیر خارجه آمریکا هم به نوبه خود در این دیدار تاکید کرد: دولت آمریکا خود را در حمایت از امنیت و استقلال عراق ملزم می داند از این رو در مبارزه با تروریسم به یاری عراق می شتابد، وی افزود: واشنگتن برای نابودی دولت اسلامی در عراق و شام " داعش " بسیار جدی است چرا که داعش را برای عراق و منطقه و جهان خطرناک می داند.[FONT=RNAFont]وزیر خارجه آمریکا در ادامه افزود: آمریکا حتی آمادگی دارد آن چه در این باره بیان می کند را عملاً نشان دهد، از این رو بار دیگر لازم می دانم به دولت عراق یادآور شوم که بین بغداد و واشنگتن تفاهمنامه راهبردی امضا شده است و این تفاهمنامه همکاری امنیتی و تسلیحاتی دو کشور را می طلبد.[FONT=RNAFont]گفتنی است جان کری وزیر خارجه آمریکا پیش از ظهر امروز دوشنبه در سفری که از قبل تعیین و اعلام نشده بود برای دیدار با نوری مالکی نخست وزیر عراق و دیدار و گفت وگو با دیگر مسئولان عراقی وارد بغداد شده است

IMAGE(http://hamandishi.ir/images/docs/000225/n00225414-b.jpg)

پایگاه خبری تحلیلی هم اندیشی: خالد الملا رئیس جماعت علمای اهل تسنن عراق عراق کرد: اعلام خلافت اسلامی از سوی داعش از توطئه این گروهک برای تسلط بر منابع اقتصادی و سرنگونی نظام سیاسی حکایت دارد.باید فتوی آیت الله سیستانی درباره جهاد کفایی علیه داعش فعال شود. اینکه داعش خلافت اسلامی را به جای نام قدیمی خود انتخاب کرده است گواه آشکار از جنایات و وحشی گری های آنها و اهدافی که آنها عراق را انتخاب کرده اند، است.

وی افزود: انقلابیونی در کار نیستند. ما ضد خواسته های قانونی نیستیم اما توطئه، سرنخ های آن و کسانی که در ورای آن هستند مشخص شده است. آنچه خلافت اسلامی نامیده می شود با هدف تسلط بر منابع نفتی و آب دجله و فرات به عراق آمده است و همچنین قصد دارد که روند سیاسی را ساقط کند، مردم عراق را بکشد و مقدسات را مورد هتک حرمت قرار دهد.

خالد الملا تاکید کرد: این طرح جنایتکارانه تکفیری هدفش نابودی مذاهب و طوائف در داخل عراق است. حوادثی که در موصل رخ می دهد و اخبار موثقی که ساکنان موصل نقل می کند لکه ننگی بر پیشانی انسانیت است. آنها ساکنان تلفر را مجبور به بیعت می کند.گویا ما به دوران ظلم امویان و عباسیان که خلفا مردم را گردن می زدند، علما و اهل بیت که مخالف بیعت بودند را تحت تعقیب قرار می دادند.

وی افزود: راهکار مقابله با خلافت اسلامی، همدلی و تکیه بر اصول ملی است. طایفه الشبک چه گناهی دارند که در موصل ذبح می شوند و مسیحان و شیعیانی تحت ظلم حتی در اقلیم کردستان قرار دارند.همه اینها توطئه ضد ملت عراق است و همگی باید برای ریشه کنی این جرثومه و غده تلاش کنیم.

الملا بیان کرد: داعش به نفع اهل تسنن یا دیگران نیست.سیاستمداران و شخصیت های مذهبی و روشنفکران سنی در موصل و صلاح الدین اولین قربانیان بودند و باید در دام این توطئه و طرح ها مبنی بر اینکه آنها برای کمک به اهل تسنن آمده اند گرفتار شویم زیرا آنها ابتدا از قتل سنی ها شروع کردند.

وی تاکید کرد: فتوای آیت الله سیستانی درباره جهاد کفایی باید اجرایی شود. این طرحی معنوی است. این طرح طرح ها و توطئه های خارجی را ناکام گذاشت.وظیفه ما به عنوان مسلمان و عراقی این است که این فتوا را مورد حمایت قرار دهیم تا هر عراقی به وظیفه خود در دفاع از کشور و کرامت آن بپردازد.
الف

چاپ اسکناس جدید داعش در عربستان

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images/27370/1_sirGV3q7_535.jpg)

یکی از منابع امنیتی در عراق با بیان اینکه داعش هفته گذشته و پس از اعلام تشکیل خلافت اسلامی

پرچم جدید خود را به ۲۳ زبان زنده دنیا منتشر کرده بود اینک اسکناس‌های چاپ جدید این گروه در موصل و تکریت در گردش است.

IMAGE(http://www.farhangnews.ir/sites/default/files/styles/node_thumb_4/public/content/images/story/93-04/15/82601-247021-1404666233.jpg?itok=mLfBdSuW) [h=1]شعر/ به پای عشق تو گردن گذاشتیم[/h] وقایع اخیر عراق و حمله تکفیری ها به ساحت مقدس شهرهای زیارتی امامان معصوم(ع) و بالاخص کربلا بهانه‌ای برای شاعران دغدغه‌مند انقلاب شده تا اشعاری در این زمینه بسرایند. «سجاد شاکری» شاعر انقلابی کشورمان قطعه شعری در زمینه جهاد و حماسه سروده است که در ادامه می‌آید:

وقتی که مشق عشق تو بر دل نگاشتیم
دیگر از آستان تو سر برنداشتیم

آب فرات و خاک حرم شد به کاممان
اینگونه بذر عشق تو در سینه کاشتیم

در سایه سار پرچم بالای گنبدت
قامت کشیده و علمی بر فراشتیم

هر وقت حُرمتِ حرم افتاد در خطر
در دست خویش دشنه و سرنیزه داشتیم

جلادها به دور حرم پا نهاده و...
...ما هم به پای عشق تو گردن گذاشتیم

ما و بضاعت کم ما را ببخش که
جز شاهرگ برای تو چیزی نداشتیم

منبع: عقیق

[h=1]ساعت ابوبکر البغدادی چیست؟+عکس[/h]



رهیاب نیوز :برخی رسانه های غربی در پی انتشار ویدیوی سخنرانی منتسب به سرکرده داعش، در اقدامی مضحک به گمانه زنی در مورد نوع پوشش و ساعتی که وی به مچش بسته است پرداخته اند.

به گزارش رهیاب نیوز روز گذشته ویدیویی منتسب به "ابوبکر البغدادی" سرکرده تروریست های داعش منتشر شد که فردی را در پوشش سیاه در حال سخنرانی نشان می داد. این فیلم 20 دقیقه ای در حالی در سایت های مختلف اینترنت به نمایش گذاشته شد که فرد مذکور سال ها است از نمایان کردن چهره خود در رسانه ها گریزان است و مشخص نیست چطور به یک باره حضورش را علنی کرده است.
از جمله موضوعات دیگری که در مورد این ویدیو مشخص نشده این است که سخنرانی مذکور در چه زمانی و مکانی انجام گرفته است. اینها سوالاتی است که بسیاری از رسانه ها پس از انتشار این ویدیو مطرح کرده و درست بودن ادعاهای مطرح شده در مورد البغدادی را زیر سوال برده اند.
در حالی که هنوز در مورد صحت این ادعا و این که فرد مذکور رهبر تروریست ها باشد یا نه، تردید های بسیاری وجود دارد، برخی رسانه های غربی پس از آنکه نتوانسته اند برای هیچک از پرسش های بالا پاسخی بیابند، با اشاره به نوع پوشش و ساعتی که در دست این فرد است، گمانه زنی های مضحکی در مورد وضعیت مالی وی انجام داده اند.
هفته نامه اشپیگل نوشته است: در این ویدیو مردی با پوشش مشکی در مقابل دیواری تیره ایستاده و به مدت 20 دقیقه سخنرانی می کند. آنچه در این تصویر توجه را جلب می کند ساعتی است که به مچ این فرد بسته شده زیرا گمان می رود از نوع بسیار لوکس باشد.

IMAGE(http://www.seratnews.ir/files/fa/news/1393/4/15/106972_340.jpg)

این هفته نامه به نقل از روزنامه تلگراف انگلیس می نویسد: به دلیل غیرواضح بودن تصویر نمی توان به طور قطع گفت که مدل ساعت مذکور چیست. اما درخشش نقره ای رنگ عقربه های ساعت این احتمال را که مدل آن رولکس باشد، تقویت می کند.
با این حال برخی کاربران صفحه توییتر روزنامه تلگراف مدعی اند ساعت مذکور مدل "سی مستر" متعلق به مارک اومگا است. نویسندگان این مطالب در ادامه به قیمت بسیار بالای این ساعت ها که به چند هزار دلار بالغ می شود پرداخته و این سوال را مطرح می کنند که سرکرده داعش این مبلغ را از کجا تامین کرده است و آیا بین فعالیت های تروریستی داعش در شهرهای عراق و خرید اجناس لوکسی مانند این ساعت ارتباطی هست یا نه.
اشپیگل می نویسد با توجه به این که مارک های رولکس و اومگا در بین دیگر مارک های ساعت های مچی شاهد بیشترین کپی برداری هستند، احتمال دارد ساعت البغدادی نیز جزو این دسته از ساعت ها بوده و تنها یک نسخه تقلبی از مارک اصلی باشد که با بهایی اندک و به وفور در بازار یافت می شود.
در همین حال یک خبرنگار شبکه تلویزیونی NBC با اشاره به این گمانه زنی ها به کنایه این سوال را مطرح می کند که آیا این ساعت شمارشگر معکوسی هم دارد تا زمان انجام نخستین حمله پهپادها به این محل را نشان دهد؟

منبع: مهر

[h=1]عکس / شباهت نوه صدام و ابوبکر البغدادی[/h]۲۲:۴۵ - ۱۳۹۳/۴/۱۶کد خبر: ۱۹۰۶۲
شبکه‌های اجتماعی اینترنتی عکسی قدیمی از نوه دختری صدام منتشر کرده‌اند که شباهت زیادی با «ابوبکر البغدادی» خلیفه تکفیری‌ها دارد.
عصر بانک؛ انتشار تصاویر از فردی که خود را «ابوبکر البغدادی» و خلیفه معرفی کرده و در مسجد موصل خطبه خواند، سوژه داغ بسیاری از رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی اینترنتی شده است. به عنوان مثال پرداختن ساندی تلگراف به ساعت گرانقیمتی که خلیفه تکفیری‌ها در دست داشت، یکی از این موارد است.
از سوی دیگر بغداد اعلام کرد که فردی که در این فیلم سخنرانی می‌کند، ابوبکر البغدادی نیست بلکه والی تکفیری‌ها در موصل است و بغدادی زخمی و به سوریه گریخته است. در این میان جدیدترین سوژه مربوط به تصاویر منتشر شده از خلیفه تکفیری‌ها، شباهت عجیب او به نوه صدام است. IMAGE(http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1393/04/16/13930416000688_PhotoL.jpg)

در شبکه‌های اجتماعی یک عکس قدیمی از «علی حسین کامل» نوه صدام از دخترش «راغده» منتشر شده است که شباهت زیادی به فردی که خود را ابوبکر البغدادی معرفی کرده، دارد تا جایی که حتی برخی از کاربران اینترنت آنها را یک نفر می‌دانند.

IMAGE(http://static.cloob.com//public/user_data/gen_thumb/n-14-07-8/0/b04537d34ff111bdbe22e70b4f4e98f7-425)

داعش کلید استعمارگران و صهیونیست

هشدار داعش: جام‌جهانی در قطر ممنوع!

گروه تروریستی داعش با انتشار بیانیه ای تهدید کرد که در صورت برگزاری جام جهانی فوتبال درقطر، این مسابقات شاهد انفجارهایی برای جلوگیری از فساد و لهو و لعب و خرابکاری خواهد بود.

sajedeh.com/new.aspx?id=5679

سرکرده داعش اعلام کرد در صورت مشاهده توپ ان را پاره کرده و میندازه وسط کوچه ...

داعش هسته ای شد

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، سفیر عراق در سازمان ملل متحد گفت که مواد هسته ای در شهر موصل به سیطره گروه های تروریستی درآمده است.
شهر موصل هم اکنون در کنترل گروه داعش است.
IMAGE(http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/4/19/366356_838.jpg)

گروه افراط گرای اسلامی داعش نزدیک به القاعده در هفته های اخیر توانست مناطق گسترده ای در شمال و غرب عراق از جمله شهرهای موصل و تکریت را اشغال کند. داعش علاوه بر این مناطقی در شرق سوریه را نیز در اشغال خود دارد.

داعش قبل از این هم با برگزاری مراسمی نشان داد در حملات عراق، توانسته است موشک اسکاد در اختیار بگیرد.

دولت عراق در نامه رسمی اش به طور مستقیم از داعش نام نبرده اما تاکید کرد مواد هسته ای در موصل به دست گروه های تروریستی افتاده است.

نیروهای داعش در کنار موشک های غنیمتی

داعش هسته ای شد

عراق به سازمان ملل متحد اطلاع داد تروریست ها محموله های مواد هسته ای را به دست آورده اند که قبل از این برای بررسی های علمی در دانشگاه موصل مورد استفاده قرار می گرفت.

عراق همچنین از جامعه جهانی خواست برای جلوگیری از خطر استفاده از این مواد هسته ای توسط تروریست ها در داخل و خارج از این کشور کمک کنند.

"محمدعلی حکیم" سفیر عراق در سازمان ملل متحد در نامه ای خطاب به بان کی مون دبیرکل این سازمان توضیح داد: حدود 40 کیلوگرم ترکیبات اورانیوم در دانشگاه موصل قرار داشت که هم اکنون در اختیار تروریست هاست.

وی قبل از این هم اعلام کرده بود محموله های مواد شیمیایی در شمال بغداد نیز به دست تروریست ها افتاده است.

سفیر عراق در این نامه به تاریخ 8 ژوئیه (17 تیرماه) اضافه کرد: چنین مواد هسته ای می تواند در ساخت سلاح کشتار جمعی مورد استفاده قرار بگیرد.

دانشگاه موصل

IMAGE(http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/4/19/366355_512.jpg)

سفیر عراق ادامه داد: با وجود اینکه این مقدار هسته ای، کم است اما گروه های تروریستی در صورت داشتن توانایی لازم می توانند این مواد را به صورت جداگانه یا مخلوط با مواد دیگر در فعالیت های تروریستی استفاده کنند.

وی همچنین هشدار داد: این امکان وجود دارد که مواد هسته ای توسط تروریست ها به خارج از عراق منتقل شود.

سفیر عراق اضافه کرد: دولت بغداد درباره این تحولات خطرناک به جامعه جهانی هشدار می دهد و خواستار کمک و حمایت لازم برای جلوگیری از استفاده از این مواد هسته ای توسط تروریست ها در داخل یا خارج از عراق است.

آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز گفته است که عراق روز دوشنبه گذشته به توافقنامه حمایت از مواد هسته ای پیوست. این توافقنامه، کشورها را به حمایت از تاسیسات و مواد هسته ای به هنگام استفاده صلح آمیز، انبار و انتقال ملزم می کند.

به گزارش ادیان نیوز، اخبار رسیده از عراق حاکی از آن است که اخیرا گروهک تروریستی تکفیری خلافت اسلامی موسوم به داعش در فتوای سخیف و موهن خود، ازدواج میان خواهر و برادر را حلال اعلام کرد.

IMAGE(http://www.adyannews.com/wp-content/uploads/2014/07/67.jpg)
داعش اعلام کرد: بنا بر فتاوای علمای اسلام، مبنی بر تکثیر و افزایش جمعیت مسلمانان، علمای داعش اجازه دادند که برای بیشتر شدن جمعیت مسلمین مجاهد، مجاهدان و رزمندگان اقدام به ازدواج با خواهران خود کنند تا که هرچه سریعتر خلافت اسلامی شاهد رشد چشمگیرمسلمانان باشند.شایان ذکر است، گروهک تروریستی – تکفیری “داعش” از تکفیری ها درخواست کرده که اقدام به تولید مثل کنند تا تعداد نیروهای این گروهک بیش از پیش شود و دولت محکمی به وجود بیاید!

لعنت الله علی داعش و قوم الظالمین

ادوارد اسنودن : داعش ساخته آمریکا ، انگلیس و اسراییل هست .

[FLV]http://roshangari.ir/files/videos/org/3520/1393/04//2326445113228.mp4[/FLV]

دانلود فایل

تفاوت این دو پزشک

یک پزشک عربستانی پس از پیوستن به گروه تکفیری داعش خود را در یک عملیات انتحاری منفجر کرد و منجر به جان باختن بیش از ۳۰ تن از نیروهای پیشمرگه کُرد در موصل شد. دکتر «فیصل شامان العنزی» ملقب به “ابوشامان الجرزاوی” با پیوستن به گروه تروریستی داعش در عراق در عملیاتی انتحاری خود را در یک خودروی بمب گذاری شده منفجر کرده است. خبر کشته شدن فیصل روز یکشنبه در شبکه اجتماعی منتشر شد و خانواده وی نیز اعلام کردند که خبر کشته شدن دکتر فیصل را دریافت کرده‌اند. داعشی‌ها معتقدند عناصر آن‌ها با شرکت در حملات انتحاری مستقیم به بهشت وارد می‌شوند و دکتر فیصل شامان العنزی نیز به اعتقاد این گروه تکفیری شهید محسوب شده و اکنون در بهشت به‌سر می‌برد. این دکتر درحالی خود را در میان کرد‌های موصل منفجر کرده که تمام آن‌ها غیرنظامی بوده‌اند و ساعاتی پس از انجام این عملیات انتحاری، شهروندان عربستانی با درج ده‌ها کامنت در صفحات اینترنتی از اینکه وی به این شکل به زندگی خود پایان داده، ابراز تاسف کردند و با توجه به اینکه پیشمرگان کُرد از اهل سنت هستند، وی را “قاتل مسلمانان” نامیدند. پیش‌تر در ماه گذشته نیز یک سعودی دیگر به نام «یزید الشقیران» که در سال ۲۰۱۳ با نتایج عالی از دانشکده علمی فنی سعودی فارغ التحصیل و در سال ۲۰۱۴ با رفتن به عراق به نیروهای داعش پیوسته و به هلاکت رسید.

در مقابل پروفسور «مادس گیلبرت» پزشک نروژی نیز که برای مداوای مجروحان فلسطینی به غزه سفر کرده است پزشکی مسیحی است که از نظر گروه تکفیری داعش مرتد و کافر شمرده می‌شود! مادس گیلبرت هم‌اکنون در بیمارستان “الشفاء” در شهر غزه حضور دارد. وی روز گذشته در یک کنفرانس خبری اظهار داشت: سلاح‌های رژیم صهیونیستی که علیه مردم بی‌دفاع غزه استفاده می‌شود آسیب‌های عمیقی به اعضای بدن و مخصوصا دست و پا‌ها وارد می‌کند. دکتر گیلبرت خاطرنشان کرد که یک چهارم قربانیان این سلاح‌ها زنان و کودکان هستند. وی افزود: این رژیم از همه توان نظامی خود برای حمله به زنان و کودکان بی‌دفاع استفاده می‌کند، که همین امر باعث ایجاد معلولیت در اغلب آن‌ها شده است.

شاید از عنوان این نوشتار تعجب کنید! آیا حمله و کشتار وحشیانه توسط وهابیت خیرات و برکات داشت؟! آیا به خاک و خون کشیده شدن مردم بی گناه را میتوان خیر نامید ؟! آیا تحدید به تخریب حرم های سامرا و کربلا و نجف دارای خیر بوده است؟! اما پیشنهاد میکنم این نوشتار را تا پایان بخوانید بعد قضاوت کنید.

قبل از ورود لازم میدانم این مطلب را تذکر دهم که در این چند هفته که وهابیان مزدور به عراق وارد شده اند و جنایات فراوانی را انجام داده اند همه ی نوشتارها و گفتارها در راستای بیان نیمه ی خالی این لیوان بوده است و هر کس به نوعی سعی در بیان نقاط منفی این حرکت ضد بشری و ضد دینی داشته است اما در این نوشتار برآنیم که با عینکی جدید و متفاوت به این جنایت هولناک بنگریم و به بیان نیمه ی پر این لیوان و حتی آثار و برکات آن بپردازیم. چرا که به تعبیر قرآن کریم ( عسی ان تکرهوا شییا و هو خیر لکم) بسیاری از امور که ما را نگران و ناراحت میکند در ورای آن خیر و صلاحی برای ما نهفته است. و قطعا این جنایات داعش وهابی هم از این امر استثنا نیست. و با همه ی مصیبتها پیامهای با برکت و امید بخشی را به ارمغان آورد .

اکنون کافیست به عناوین زیر به صورت خلاصه دقت کنیم:

1. آشکار شدن نقش مرجعیت اعلای شیعه:

با کمال ناباوری همه شاهد بودیم که در فرصت کوتاهی وهابیان داعشی قسمت زیادی از خاک عراق را گرفتند. به شکلی که حتی حاکمیت عراق در تحیر ماند و شاید در مرز فروپاشی قرار گرفت. اما در 13 ژوئن 2014 م مرجع اعلای نجف آیت الله العظمی سید علی سیستانی که به حق یادگاری از گذشتگان و علمای سلف و امیدی برای آینده های حوزه های علمیه است اعلان حکم جهاد کردند . سپس دیگر مراجع عظیم الشان نجف و قم در تایید این فتوا اعلان نظر فرمودند. و به محض این فتوا جوانان و مردم ، خاصه شیعیان عراق و حتی ایران اسلامی و هند و پاکستان و کویت و بحرین و لبنان و ... همه لبیک گویان به فتوای مرجعیت اعلای شیعه به مراکز اعزام نیروی جهاد حمله ور شدند تا زودتر از دیگران برای جهاد اعزام شوند. تا جایی که قیامتی در عراق به پاشد و حتی ادارات خالی شد. کار به جایی رسید که ارتش عراق اعلان کرد که نیرو فراوان داریم ولی فرمانده کم داریم. و ادارت خالی شد و همه به حکم مرجعیت اسلحه به دست عازم نبرد شدند . حتی زنان نستوه عراقی لبیک سر دادند. تا جایی که آیت الله سیستانی در فتوای دیگری اداریان را تا اطلاع ثانوی استثنا کرده و از آنان خواستند فعلا در ادارات خدمت کنند. فتوایی که بانکی مون مسیول بین الملل را متعجب کرد و ناچار به تشکر و حمایت نمود. آیا جز مقام منیع مرجعیت میتوانست چنین بسیج عمومی شیعی را برای دفاع از عتبات عراق به پا کند؟! آیا این فتوا در این دوران وانفسا جهانیان را به یاد حکم حرمت تنباکو توسط میرزای شیرازی و سرنگونی کمپانی انگلیس نینداخت؟! آیا جوانانی که پس از این فتوا دوان دوان به سوی ماشینهای حمل نیرو حمله ور بودند تا زودتر به صفوف مقاومت برسند ما را امیدوار به هوشیاری و صلابت و استقلال مرجعیت شیعه و اعتماد مردم به این جایگاه رفیع نکرد؟! اینها نیمه ی پر لیوان است که گویا ما از کنار آن ساده عبور کردیم. آری هنوز هم کلام مرجعیت شیعه فصل الخطاب است.

2. اتحاد شیعیان با وجود اختلافات سلیقه ای:

در این چند هفته شاهد بودیم که از طوایف مختلف نظامی و شبه نظامی شیعه مثل حزب الله لبنان و سپاه قدس و بسیج و سپاه بدر و جیش المهدی و عشایر و ... که تا قبل از این حادثه همه ی این نیروها هیچگاه در کنار هم و در یک جبهه قرار نداشتند و حتی گاهی اختلافات سلیقه ای مهمی هم داشتند همه با هم متحد شده و به مقابله با وهابیت تکفیری پرداختند و هر کدام نقش خود را به خوبی نشان دادند. و این اتحاد و همدلی از برکات حمله ی وهابیان بود که شیعیان را یک دل کرد. اتفاقا این آرزوی اهل بیت خاصه مولا علی در نهج البلاغه بود که همواره شیعیان با وجود اختلاف سلیقه ها از اختلاف بپرهیزند و در کنار هم پرچم قرآن و اهل بیت را برافرازند. البته از خدا میخواهیم که این اتحاد را پایدار و جاودانه فرماید.

3.اتحاد اهل تسنن و شیعه:

از قضا پس از حمله ی وهابیان خونخوار شاهد فتوای علمای متعددی از اهل تسنن عراق و غیره مبنی بر لزوم مبارزه با وهابیت بودیم. به عنوان نمونه مجمع علمای اهل تسنن عراق که ریاست آن را جناب شیخ خالد عبدالوهاب الملا بر عهده دارد اعلان کرد : ( مبارزه با داعش واجب شرعی و اخلاقیست و دفاع از سرزمین و آبرو شهادت است...). شیخ خالد در دانشگاه الکواز بصره اعلان کرد : (اگر لازم باشد عمامه از سر برمیداریم و لباس روحانیت را در آورده و لباس جنگ بر تن میکنیم و با وهابیت تکفیری میجنگیم...).

حتی شیخ محمد الهیتی عضو شورای فتوای اهل تسنن فلوجه و الانبار هم اعلان کرد این شورا رسما فتوای جنگ با داعش تا بیرون راندن آنها از خاک عراق را صادر کرده.

در همین زمان 36 تن از علما و ائمه جماعت مساجد فلوجه نیز علیه وهابیت تکفیری اعلان جنگ کردند.

این فتاوا باعث شد که اهل تسنن هم در کنار شیعیان ایستاده و با جماعت وهابیت مبارزه کنند . و این اتحاد برکات فراوانی داشت که از مجال این مختصر خارج است. کمترین آن این بود که یک ملیارد و نیم مسلمان متوجه شدند که نه فقط علمای شیعه بلکه حتی علمای اهل تسنن هم وهابیت را تکفیری و خارج از اسلام میدانند.

4. برملا شدن چهره ی ضد بشری وهابیت:

فکر نمیکنم انسانی وجود داشته باشد که کلیپ های تاسف آور جنایات وهابیت در این چند هفته در عراق را ندیده باشد. از کشتن کشیش های مسیحی و علمای اهل تسنن و شیعه گرفته تا صحنه ی خراب کردن مساجد و قبور انبیا و اولیا و آتش زدن کلیسا . صحنه های دلخراش سر بریدن کودکان و جوانان و یا قطع کردن دست مردم بی گناه با چاقو و یا حتی اره برقی. تیر باران نیروهای مدافع مردم و حتی رانندگان بیابان و یا شکنجه های مرگبار اسیران دست بسته . و یا حتی انداختن انسانها ی زنده در آتش. و آویزان کردن سرهای بریده به صورت ریسه های تزیینی و ... و عجیبتر اینکه نه تنها این کارها را کردند بلکه فیلم و عکس از این فاجعه ها تهیه کرده و به مردم دنیا عرضه کردند!!! اگر چه این خونها ی بی گناه جبران نخواهد شد اما بشارتی را هم به ارمغان آورد و آن این بود که به مردم دنیا نشان داد که هویت وهابیت چیست؟!! چند سال باید زحمت میکشیدیم تا به مردم دنیا بفهمانیم پیروان ابن تیمیه و محمد بن عبد الوهاب حیوانات وحشی در لباس انسانند اما خود آنان با این حرکات باطن پستشان را هویدا کردند. و همه ی مردم مسیحی و سنی و شیعه متوجه بلای عظیم این درندگان شدند و این مطلب هم از برکات حمله ی داعش بود.

5. پاکسازی عراق از خیانتکاران و منافقان:

متاسفانه خیانت برخی مسئولان دولت و ارتش عراق و فرار آنها تاثیر زیادی در پیشرفت ناگهانی داعش داشت. اما با وجود این مطلب فرصت خوبی برای غربال نیروهای مومن از منافق پیش آمد که قطعا دولت و ارتش عراق را پاکسازی نمود.

6.مخالفت وهابیت با توحید و اهل بیت:

شکی نیست تخریب کلیسا و حتی مساجد و قبور متعلق به اهل بیت توسط وهابیان مزدور در جای جای عراق در این چند هفته بهترین سند مخالفت وهابیان با ادیان توحیدی و حتی عناد آنان با اهل بیت است. و باعث از بین رفتن چهره ی تزویری اینان گردید.

7.روشن شدن چهره ی صهیونیستی وهابیت:

اگر کسانی هنوز منکر حقایق کتاب خاطرات مستر همفر و داستان تاسیس وهابیت با حمایت بریتانیا و جلادان آل سعود هستند کافیست به سکوت بعضی از قدرتها و مجامع صهیونیستی در مقابل این فاجعه ی دردناک در عراق توجه کنند تا صدق خاطرات او را دریابند. به راستی سکوت ابرقدرتها در مقابل این شیعه کشی عظیم توسط داعش مهر تایید محکمی بر وابستگی وهابیت موهون به آنان است. این روشنگری هم از برکات این جنگ بود.

خلاصه آنکه گرچه حملات وهابیت داعشی خسارات فراوانی داشت اما با نیم نگاهی به این موارد میتوان به خیرات و برکات این حمله ی مزدورانه پی برد. البته یقین داریم ظلم پایدار نیست و به زودی شرشان دامن خودشان را خواهد گرفت.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد...

والسلام

ارادتمند محبان اهل بیت : شیخ علی زند قزوینی.

Zandqazvini.blog.ir

لطفا اطلاع رسانی بفرمایید تا در ثواب شریک شوید.


شیخ علی زند قزوینیzandqazvini.blog.ir

IMAGE(http://nmedia.afs-cdn.ir/v1/image/Bw0Sq-8L-JOh0Cb3a5eZyHta46ORhn_OSBPWNtx4yUNj8d7zab0mYg/s/w535/)

IMAGE(http://nmedia.afs-cdn.ir/v1/image/NZKIoV-RGc_TM4axIndZ4_pP5WlGhp25ham3acnocUtV4FTKzFzNcw/s/w535/)

یک منبع امنیتی در استان نینوای عراق، از صدور بخشنامه ای برای تعیین نوع لباس‌های زنان از سوی تروریست‌های داعش خبر داد.

IMAGE(http://www.masaf.ir/CreateThumbnail.aspx?image=files/thumbnail/05bdaa35-ff58-4df0-bfbd-226dd1b4c308alalam_635415572821370691_25f_4x3.jpg&size=1200)

به گزارش مصاف به نقل از العالم، گروهک داعش با صدور بخشنامه ای با عنوان "سند نظارت"، نوع لباس هایی را که زنان حق دارند از آن استفاده کنند، تعیین کرده و فروشندگان لباس های زنانه را هم به رعایت آن ملزم کرده است.
این منبع که نخواست نامش فاش شود، در گفتگو با "سومریه نیوز" تاکید کرد: داعش اجرای این بخشنامه را برای همه ضروری دانسته و فروشندگان لباس را هم به طور ویژه به اجرای آن مجبور کرده است.
داعش در حالی زنان مناطق تحت اشغال را به پوشش های اجباری ملزم می کند که تروریست های عضو این گروهک، به بهانه های مختلف، از جمله نپرداختن "جزیه" از سوی مسیحیان، زنان و دختران را مورد تعرض و تجاوز قرار داده اند و اخبار متعددی از خودکشی دختران و زنانی که مورد تعرض قرار گرفته اند، منتشر می شود.
منبع

خودرو آمریکایی ابوبکر بغدادی

IMAGE(http://askdin.com/sites/default/files/gallery/images/27370/1_Untitled_613_.jpg)

پایگاه خبری المسله اعلام کرد: تصویر خودروی اختصاصی ابوبکر البغدادی، تروریست بین المللی که خود را خلیفه مسلمانان می پندارد، در شبکه های اجتماعی منتشر شد.

این پایگاه خبری در ادامه می نویسد: این ماشین از تراز هامر ساخت آمریکا بوده و بر روی درب آن شعار تروریستی (اسلم تسلم) به معنای تسلیم شده ها به داعش در امانند، نوشته شده است.

هویت ابوبکر البغدادی توسط سربازان گمنام امام زمان روشن شد
نام اصلی وی شمعون ایلوت بوده یهودی زاده ایست که طی چندین سال با هویت جعلی توسط موساد تربیت شده
و امروز او را به عنوان مسلمان افراطی در منطقه به دنیا معرفی کردندتا تخم نفاق در درون اسلام و دشمنی دنیا را با اسلام بکارد...
آری همین حرامزاده ای که با نام ابوبکر البغدادی رهبر گروهک تروریستی و تکفیری داعش را بر عهده دارد نوکر صهونیست ها بوده
و سند دیگر بر دال صهونیست بودن او دارد این است که شرکت کنندگان در مراسم روز قدس را تهدید به تنبیه کرده...

IMAGE(http://images.khabaronline.ir/images/2014/7/14-7-5-18050BryBOTCCEAA1rZT.jpg)

هویت ابوبکر البغدادی توسط سربازان گمنام امام زمان روشن شد
نام اصلی وی شمعون ایلوت بوده یهودی زاده ایست که طی چندین سال با هویت جعلی توسط موساد تربیت شده
و امروز او را به عنوان مسلمان افراطی در منطقه به دنیا معرفی کردندتا تخم نفاق در درون اسلام و دشمنی دنیا را با اسلام بکارد...
آری همین حرامزاده ای که با نام ابوبکر البغدادی رهبر گروهک تروریستی و تکفیری داعش را بر عهده دارد نوکر صهونیست ها بوده
و سند دیگر بر دال صهونیست بودن او دارد این است که شرکت کنندگان در مراسم روز قدس را تهدید به تنبیه کرده...
این خبر را انتشار دهید... تا چند روز آینده این خبر به همراه سند از تریبون های رسمی اعلام میشود...

تحریف قران !!

IMAGE(http://jamejamonline.ir/Media/Image/1393/05/10/635424938221030698.jpg)

به گزارش واحد مرکزی خبربه نقل از پایگاه اینترنتی شبکه العالم، شبکه آفاق العراق اعلام کرد: اعضای داعش مدعی اند آیاتی که می خواهند آن را حذف کنند توسط روحانیون به منظور خدمت به ادیان و طوایف دیگر مانند مسیحیت تحریف شده است.
در این گزارش آمده است: سوره هایی که داعش قصد تغییر آن را دارد شامل سوره «الکافرون» و آیات تطهیر است.
بنابراین گزارش ، گروه تروریستی داعش که قرائت افراطی از اسلام را دنبال می کند پس از تخریب مزار پیامبران ، مساجد و حسینیه ها اینک در اقدامی عجیب تر در صدد تحریف قرآن کریم بر آمده است.
خبر دیگر این که ، تروریست های داعش مجسمه صلاح الدین ایوبی را در مرکز شهر تکریت در استان صلاح الدین در عراق منفجر و ویران کردند.
صلاح الدین ایوبی در سال 532 هجری قمری در تکریت در استان صلاح الدین عراق به دنیا آمد. نسب صلاح الدین ایوبی به ایوب بن شاذی بن مروان از اهالی شهر دوین در ارمنستان می رسد.

جام جم انلاین

و اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد و اخر تابع له علی ذالک

این فیلم را که دیدید هم یک صلوات بفرستید برای شادی روح شهدای خودمان که بدون هیچ چشم داشتی به جهاد فی سبیل الله رفتند
و یک لعن بفرستید برا دار و دسته داعشی ها که با چشم داشت به جهاد فی سبیل شیطان رفته اند.


جهت مشاهده جهاد زنا کلیک کنید

این فیلم را که دیدید هم یک صلوات بفرستید برای شادی روح شهدای خودمان که بدون هیچ چشم داشتی به جهاد فی سبیل الله رفتند
و یک لعن بفرستید برا دار و دسته داعشی ها که با چشم داشت به جهاد فی سبیل شیطان رفته اند.


جهت مشاهده جهاد زنا کلیک کنید


خدا همشون رو لعنت کنه و این ها هرچه زودتر نابود بشند
خیلی آدمای پستی هستند خدا همشون رو با ذلت نابود کند

تروریستی که شیعه و سنی را کافر می خواند

این تروریست پس از دستگیری به خبرنگار شبکه «العراقیه» گفت: «ابو حنیفه، امام بدعت در اسلام است و اهل سنت و شیعیان همگی کافرند، مگر آنکه توبه و با خلیفه ابوبکر البغدادی بیعت کنند».
وی افزود:«سنی ها، شیعیان، مسیحیان، مندائی ها، لیبرال ها و ملی گرایان همگی باید بمیرند مگر آنکه با خلیفه مسلمانان بیعت کنند».
این تروریست داعشی گفت:«ما می خواهیم دولت خلافت به پایتختی بغداد ایجاد کنیم».
این تروریست همچنین تأکید کرد که این گروه تروریستی قصد دارد همه حسینیه ها، مساجد و کلیساها را تخریب کند.
گروهک تروریستی داعش که حدود 2 ماه است به عراق حمله کرده و برخی از مناطق این کشور را اشغال کرده، از سوی آمریکا، انگلیس، عربستان، قطر و ترکیه تامین مالی و لجستیکی می شود.
اقدامات جنایت بار تروریست های داعش که زیر نظر کشورهای غربی - عربی در سوریه و عراق انجام می شود همگی در راستای خدمت به منافع صهیونیست ها است.(ایرنا)

جام جم ان لاین

جام جم ان لاین :

رهبر داعش، مامور موساد است

IMAGE(http://jamejamonline.ir/Media/Image/1393/05/16/635430219232452707.jpg)

width: 500

[TR]
[TD]پایگاه خبری آمریکایی «وترنز تودی» گزارش داد، «ابو بکر البغدادی» رهبر تروریست های داعش که خود را «خلیفه» نامیده، یهودی زاده ای است که در سازمان جاسوسی اسراییل (موساد) دوره دیده است.[/TD]
[/TR]


«وترنز تودی» افزود: نام واقعی رهبر داعش که خودرا ابوبکر البغدادی نامیده، در اصل «سیمون الیوت» یا «الیوت شیمون» بوده و از پدر و مادری یهودی زاده شده است.

به نوشته این تارنمای آمریکایی، الیوت به خدمت موساد در آمده و دوره های جاسوسی و جنگ های روانی علیه اعراب و جوامع اسلامی را آموزش دیده است.
این سایت آمریکایی اضافه کرد: این اطلاعات مبتنی بر اسناد انتشار یافته از سوی ادوارد اسنودن پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) است که در آن از تشکیلات داعش نام برده و خاطرنشان شده است؛ رهبر «دولت اسلامی» با سرویس های مخفی آمریکایی، انگلیسی و اسراییل برای ایجاد سازمانی قادر به جذب تروریست های افراطی از سراسر جهان، همکاری داشته است.
به نوشته «وترنز تودی»، ابوبکر البغدادی با نام مستعار «ابراهیم بن عواد بن ابراهیم البدری» به عنوان یک جاسوس صهیونیست مسئول پیاده سازی سناریوی موساد است.
تارنمای آمریکایی افزود: طرح موساد، جذب افراد نظامی و غیر نظامی به داعش در کشورهایی است که از آنها به عنوان تهدیدی علیه اسراییل یاد شده است تا با ایجاد آشوب و ویرانی، امکان سلطه اسراییل بر منطقه خاورمیانه و برپایی طرح اسراییل بزرگ را فراهم سازد.(ایرنا)

تاریخ خبر :

۱۳۹۳/۰۵/۲۱


داعش در 50 کیلومتری مرز ایران/داعش همزمان با چهار ارتش می جنگد

صدها تن از شهروندان "خانقین" ظرف شب و روز گذشته و از ترس حضور داعش، از این شهر گریخته اند. خانقین در کمتر از پنج کیلومتری مرزهای ایران است.

روز گذشته نیروهای داعش توانستند شهر "جلولا" در نزدیکی شهر خانقین و در 50 کیلومتری مرزهای ایران را به تسخیر خود در آورند.

نیروهای پیشمرگه کردستان عراق، در برابر داعش مقاومت کردند اما داعش با دست زدن به عملیات های انتحاری راه خود را به درون شهر باز کرد.
داعش پیش از این هم جلولا را برای چند روزی تصرف کرده بود که سپس از دست آنها خارج شد.
پس از تصرف جلولا مردم خانقین هراسان خانه های خود را ترک کردند و راهی مناطق امن تری همچون سلیمانیه شدند.

از سوی دیگر مسعود بارزانی رئیس جمهور کردستان در نامه ای به حسن روحانی از کمک های ایران تقدیر کرد و ایران را حامی همیشگی کردها خواند.

داعش هم اکنون در جبهه های مختلف در حال مبارزه با ارتش عراق، ارتش سوریه، نیروهای پیشمرگه کردستان، نیروهای کردستان سوریه و حتی برای مدتی کوتاه با ارتش لبنان است. هواپیماهای جنگی آمریکا نیز عملیات پراکنده و محدودی را علیه نیروهای داعش در شمال عراق تدارک دیدند.
مردم مناطق دیرالزور سوریه نیز قیامی محلی را علیه نیروهای داعش ترتیب دادند که از یکسو با قساوت داعش و از سوی دیگر با موفقیت های مردمی همراه بود. روز گذشته و در منطقه العظیم عراق نیز داعش متحمل شکست شد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران :
"داعش جرات نزدیک شدن به ایران را ندارد "
هیچ‌کدام از کشورهای همسایه این جرات را ندارند و این توانایی را در خود نمی‌بینند که در برابر ایران سرکشی کنند.
IMAGE(http://www.2ost.com/media/uploads/blog/2014/08/blog_36801_bfc1bd1379dcf3n.jpeg)

داعش از کنترل آمریکا خارج شده است
کارشناسان و صاحبنظران عراقی با تاکید بر اینکه سحر داعش بر ساحرش یعنی آمریکا بازگشته است، تاکید کردند که داعش هم اکنون از کنترل آمریکا خارج و به تهدیدی علیه منافعش در منطقه تبدیل شده است.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از

شبکه العالم، روزنامه "ایندیپندنت" امروز شنبه در گزارشی با اشاره به متمرکز شدن عناصر داعش در غرب سوریه پس از متحمل شدن شکست‌هایی در عراق، تأکید کرد: اگر داعش بتواند به صورت جزئی یا کلی حلب را تحت کنترل خود در آورد، بیشتر مناطق تحت کنترل گروه‌های مسلح در سوریه را زیر سلطه خود خواهد گرفت.

این روزنامه افزود: این کار موجب می‌شود که آمریکا به صورت علنی یا مخفیانه برای مقابله با گسترش داعش، به همکاری با نظام سوریه روی بیاورد.

به نوشته این روزنامه انگلیسی، در صورت سقوط فرودگاه نظامی الطبقه در استان الرقه، راه برای ورود تروریستهای داعش به "حماه" - چهارمین شهر از نظر وسعت در سوریه - باز می شود.

در بخش دیگری از این مطلب آمده است: حملات هوایی آمریکا تنها ابزار دخالت غرب برای تضعیف و انزوای داعش است؛ ولی باید این گروه را از رسیدن نیروهای خارجی محروم کرد، نیروهایی که بیشتر آنان از طریق مرزهای ترکیه وارد سوریه می‌شوند.

IMAGE(http://www.fardanews.com/files/fa/news/1393/6/1/238419_378.jpg)

عکسی در فضای مجازی منتشر شده و کودکی را نشان می دهد که با چاقو سر عروسکی را می برد . کاربران با توجه به پرجم و نوع پوشش کودک احتمال دادند که او فرزند یکی از تروریست های داعشی باشد .

IMAGE(http://www.dustaan.com/wp-content/uploads/2014/08/169461_362.jpg)

اگه همه زنان میتونستند آموزش نظامی ببینند و از خودشون دفاع کنند این همه آمار ضایع ربودن زنان در عراق پخش نمیشد
به نظر من این دوره و زمانه هنر دفاع کردن برای هر زن و مرد از نون شب هم واجبتره.

بنده خداها اینکه داعش به جون ترکیه و امریکا و اینها بیفته پیش بینی جمهوری اسلامی نیس....این نقشه خود امریکاس...داعش تشکیل شد که یه دشمن بزرگ در کنار اسرائیل ایجاد شده باشه...تا امریکا دوباره به خاورمیانه لشگرکشی کنه و بعدشم اراضی نیل تا فرات در دست این نجسای یهودی بیفته....هی نگید پیش بینی ما درست از اب در اومد!!!!!پیش بینی شما یه نقشه س از طرف اونا برای فریب شما

این را من به عنوان یک بسیجی ویک مدافع حریم ولایت میگویم اگر داعش فقط یک موشک به سمط ایران شلیک کند با هزاران عاشق ولایت والله یک داعشی را در عراق زنده نخواهیم گذاشت ۲اینکه افغانی هاو پاکستانی ها در بعضی شهرها مانند رفسنجان در ایران دارند برای داعش پول جمع میکنند ما به عنوان یک ایرانی ، یک مسلمان و یک شیعه میگوییم چه آن ها وچه کسانی که به آن هاکمک میکنند خونش حلال است والسلام الیکم ورحمت الله وبرکاته

[h=4]انتشار فیلمی درباره بریده شدن سر یک خبرنگار آمریکایی توسط عناصر گروه تروریستی داعش سؤال‌هایی را درباره این فیلم متفاوت مطرح کرده است و تردیدهایی را در خصوص صحت این فیلم مطرح می‌کند.[/h]
IMAGE(http://sokhanpress.ir/wp-content/themes/Max-3/thumb.php?src=http://sokhanpress.ir/wp-content/uploads/2014/08/98666.png&w=250&zc=3)
به گزارش پایگاه خبری سخن پرس :انتشار فلیمی درباره بریده شدن سر یک خبرنگار آمریکایی به دست داعش، در کنار محکومیتها و اعتراضهای بین المللی به این جنایت؛ تردیدها و سؤال‌هایی را درباره این فیلم متفاوت مطرح کرده است.

در این فیلم یکی از عناصر داعش که به لهجه پایتخت نشینان انگلیس سخن می‌گوید، به همراه خبرنگار آمریکایی جلوی دوربین حاضر می‌شود. این فرد بلند قامت و چپ دست است و مشخصاتی دارد که سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس با توجه به آنها می‌توانند هویت او را با بررسی کسانی که طی سالهای اخیر از این کشور به سوریه رفته‌اند، تشخیص دهند.

ولی در کنار مسأله هویت قاتل، شیوه متفاوت داعش در اعلام سربریدن “جیمز فولی” خبرنگار آمریکایی تردیدها و سؤالاتی را درباره این ماجرا به راه انداخته است.

* سکانس تهدید

بیشترین تردیدها و سؤالات مطرح شده در سایتها و شبکه‌های اجتماعی، درباره نحوه تصویربرداری، و دیالوگ جیمز فولی قبل از مرگ مقابل دوربین است. جیمز فولی در این لحظه در نهایت خونسردی مطالبی را مقابل دوربین مطرح می‌کند.
به عقیده بسیاری از افراد، چهره و صدای او به کسی که قرار است چند دقیقه بعد سرش از بدن جدا شود، شبیه نیست. برخی هم گفته‌اند که فولی در این صحنه مانند بدل یک بازیگر سینمایی بود که نقش یک گروگان را بازی می‌کرد و سعی داشت ترحم دیگران را برای پرداختن باج جلب کند.
جیمز فولی با وجود اینکه ۶۳۵ روز در اسارت عناصر گروه تروریستی داعش بود، آثار خستگی و نگرانی در چهره اش مشخص نبود.
برخی نیز گفته‌اند با وجود آنکه فیلم در فضای باز گرفته شده است؛ صدا برداری آن خوب است؛ و اثری از صداهای اضافی که معمولا در چنین اماکنی به گوش می رسد، وجود ندارد.

همچنین در این فیلم برخلاف موارد قبلی، هیچ فرد دیگری از عناصر داعش حضور نداشت و صدای هیچ شعاری از دیگر عناصر داعش به گوش نمی‌رسید.
علاوه بر این، تروریست نقابدار داعش، علاوه بر چاقو با خود سلاح حمل می کرد؛ درحالیکه در فیلمهای مشابه قبلی، تروریست‌های داعش هنگام ارتکاب چنین جنایتی سلاحی غیر از چاقو همراه نداشتند.
نقاب این تروریست نیز سؤال دیگری را مطرح می‌کند؛ چرا که عناصر داعش معمولا هنگام ارتکاب اینگونه جنایتها مقابل دوربین، ابایی از نشان دادن چهره خود به دیگران ندارند.

* مهمترین قسمت ویدیو

همچنین پس از بریدن سر این خبرنگار، خون زیادی اطراف جسد او دیده نمی شود؛ و معمولا در ویدوهای قبلی داعش هنگام ارتکاب جنایتهای مشابه، مقدار قابل توجهی خون بر روی زمین دیده می شود.
پس از آن، عکسی از جیمز فولی منتشر شد که جیمز فولی به شکم روی زمین افتاده و دستهایش از پشت بسته شده بود، و سر بریده او نیز روی کمرش قرار داشت.
مسأله دیگر، تروریست نقابداری است که پس از بریدن سر جیمز فولی، یک خبر نگار دیگر را مقابل دوربین نشان می‌دهد و تهدید می کند که نفر بعدی او است؛ در این صحنه دست‌ها، چاقو و لباس این تروریست کاملا تمیز هستند و هیچ لکه خونی بر آنها دیده نمی شود. به صورتیکه به نظر می آید فرد دیگری با یک چاقوی دیگر دست به این جنایت زده باشد.

* حذف لحظه سربریدن

به عقیده بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی، حذف صحنه سربریدن این خبرنگار ۴۱ ساله به این دلیل است که، نمایش جعلی چنین صحنه‌ای بسیار دشوار است؛ برخی هم گفته‌اند که قطع شدن تصویر هنگام قرار دادن چاقو روی گردن جیمز فولی به این دلیل است که سر او را شخص دیگری بریده است.
روزنامه انگلیسی “تایمز” هم به نقل از یک کارشناس انگلیسی تأکید کرد که وضعیت آرام جیمز فولی در این فیلم ۴ دقیقه و ۴ ثانیه ای، به این دلیل است که فولی اطمینان داشت سرش با آن چاقو و هنگام فیلم برداری در آن صحنه، بریده نخواهد شد.
وی که خواست نامش فاش نشود، اظهارداشت: بر اساس تجربه‌ای که در دیدن چنین صحنه هایی داشته‌ام، فردی که قرار است سرش بریده شود سست می‌شود و به زمین می‌افتد؛ درحالیکه می بینیم این خبرنگار زانو زده و در وضعیتی پایدار قرار دارد.
وی تأکید کرد که آن چاقو کوچک بود و احتمالا سر فولی با یک چاقوی دیگر بریده شده است.

منبع : sokhanpress.ir

از وقتی که من یادم میاد آمریکا همیشه می خواست به ایران حمله نظامی کنه..
.
اولین چیزهایی که درباره تهدید آمریکا به حمله نظامی شنیدم مربوط به دوران دبستانم میشه..
.
الان حمله نظامی آمریکا به ایران بین بچه های دبستانی تبدیل به جوک و طنز شده..
.
باور نمی کنی برو به یه بچه دبستانی بگو آمریکا می خواد حمله کنه . هر هر بهت می خنده..
.
من از یه چیز مطمئنم . اونم اینه که اینها اگر کاری از دستشو بر میومد حرف نمی زدن . عمل میکردن..
.
اینها اگر کاری از دستشون بر میومد پدر ما رو در میاوردن . با خاک یکیمون می کردن..
.
شک نکنید زورشون نمی رسه..فقط حرف میزنن..حرف مفت که کنتور نداره..
.
همیشه هم یه عده هستن که آمریکا رو حکیم فرض می کنند..
.
فکر میکنند پشت هر کاری که انجام میدن یه حکمتی وجود داره که بقیه نمی فهمن..
.
قبول دارم اونها برای ضربه زدن به ایران خیلی هوشمند عمل می کنند . ولی اونجوری هم نیستن که بعضی دوستان میگن..
.
اونایی که فکر میکنند زرنگند ، فکر میکنند زرنگند..:Cheshmak:
.
حالا اینکه چرا این حرفها رو توی این تاپیک زدم ، خودمم نفهمیدم..:Gig:

واحد مرکزی خبر

عملیات ارتش عراق برای آزاد سازی شهر امرلی



ارتش عراق برای درهم شکستن محاصره دو ماهه شهر ترکمان نشین امرلی، از بامداد امروز عملیات گسترده ای را آغاز کرده است


به گزارش واحد مرکزی خبر ، خبرگزاری فرانسه گزارش داد ، اهالی شهر محاصره شده امرلی که در 160 کیلومتری شمال بغداد قرار دارد در دو ماه گذشته در برابر نیروهای مسلح دولت اسلامی مقاومت کرده و اجازه ندادند این شهر به اشغال گروههای مسلح در آید در شرایطی که در این مدت آب و برق شهر قطع است و محاصره کنندگان به هیچ وجه اجازه نمی دهند مواد غذایی وارد شهر شود.

در همین حال شبکه تلویزیونی العربیه اعلام کرد: فرانسه خواستار نشست فوری شورای امنیت سازمان ملل متحد در خصوص بحران عراق شد.

شهر قرقوش در تصرف داعش

تروریستهای داعش شهر قرقوش بزرگترین شهر شمال عراق با غالبیت جمعیت مسیحی را تصرف کردند .

شبکه تلویزیونی العالم همچنین از به هلاکت رسیدن تروریستی به نام ابوالحسن الفلسطینی که از سرکردگان گروهک تروریستی دولت اسلامی بود و به عنوان والی القلمون شناخته می شود در حمله هوائی ارتش عراق به سنجار خبر داد.

این شبکه افزود : ارتش عراق با هماهنگی با نیروهای پیشمرگ برای آزاد سازی شهر سنجار از دست داعش حرکت کرده اند

در خبری دیگر شبکه العالم اعلام کرد : افراد مسلح داعش بدون درگیری از شهرستان مخمور در جنوب موصل خارج شدند.

اسکای نیوز گزارش داد ، درگیری های شدیدی در مناطق شمال عراق از زنجار و زمار در جریان است. نیروهای پیشمرگ در این عملیات تلاش می کنند مناطقی را که تحت سیطره گروه مسلح داعش است بازپس گیرند.

با وجود ضد و نقیض بودن اخبار درباره مناطقی که تحت سیطره نیروهای پیشمرگ یا داعش است ولی نیروهای پیشمرگ تاکید کردند سد موصل را به دلیل اهمیت راهبردی آن از داعش بازپس گرفتند.

کشته شدن دهها داعشی در عراق

همچنین خبرگزاری شینهوا اعلام کرد : منابع خبری اعلام کردند جنگنده های ارتش با کمک سرویس های اطلاعات نظامی عراق دیشب ستونی از خودروهای تروریست های داعش را نزدیک مزار شریف الدین درمنطقه سنجار در شمال غرب موصل هدف قرار دادند.

این منابع افزودند در حمله هوایی دیشب ارتش عراق دست کم 70 فرد مسلح و ازجمله یکی از سرکرده های این گروه تروریستی به نام ابو الهود کشته و تعدادی از خودروهای داعش منهدم شدند .

همچنین درگیری شدید میان نیروهای پیشمرگ و تروریست های داعش در روستای علی رش در 15 کیلومتری شرق موصل تعداد زیادی از تروریست ها به هلاکت رساندند .

پایگاه خبری سومریه نیوز نیز اعلام کرد : جنگنده های ارتش دیشب با شش موشک مواضع داعش را در شهر تکریت هدف قرار دادند که در این عملیات دهها عضو داعش کشته یا مجروح شدند.

در عملیات دیگری در داخل دانشگاه تکریت در جنوب شهر، نیروهای ضد تروریسم موفق شدند دو فرد انتحاری را که تلاش می کردند وارد دانشگاه شوند به قتل برسانند.»

شبکه العالم نیز اعلام کرد در گلوله باران تجمع عناصر مسلح داعش در شمال آمرلی در جنوب کرکوک بیست و پنج تروریست کشته و بیش از پنجاه تروریست دیگر زخمی شدند و دهها خودروی آنها منهدم شد.

۷۰۰ خانوار عراقی در محاصره

محمد الخزاعی معاون دبیرکل هلال احمر عراق گفت : حدود 700 خانوار عراقی در کوهستانهای سنجار در شمال غربی عراق در محاصره و در شرایط بسیار دشواری بسر می برند و هلال احمر عراق توانسته است از طریق هوائی کمکهایی به آنها برساند.

یکی از کسانی که در محاصره است در گفتگو با بی بی سی گفت: عمده ترین مشکل محاصره شدگان کمبود مواد غذائی و مشکلات درمانی است.

پاپ محافظت از مسیحیان عراق را خواستار شد

پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان روز پنجشنبه از جامعه بین المللی خواست از جوامع مسیحی شمال عراق که درحال فرار از این مناطق به علت پیشروی سریع ستیزه جویان جهادی هستند ، محافظت کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واتیکان ، سخنگوی پاپ در بیانیه ای اعلام کرد پاپ فرانسیس به درخواست های فوری از اسقف ها برای صلح در خاورمیانه ملحق شد و از جامعه بین المللی خواست کمک لازم را برای افرادی

که درحال فرار از بیم حملات این جنگجویان تروریست هستند ، در اختیار آنها قرار دهد.

اختصاصی خبر ساحلی ؛ : وحشت داعش از ایرانی ها/ خط قرمز و گزینه های روی میز ایران

وحشت داعش از ایرانی ها/ خط قرمز و گزینه های روی میز ایران


ایران مدتهاست که با افراط‌ گرایان در همسایگی خود با مشکل مواجه است، مانند طالبان در افغانستان که زمانی تعدادی از دیپلمات‌ های ایرانی بخاطر حمله این گروه افراطی جان خود را از دست دادند.

به گزارش سرویس سیاسی خبر ساحلی وب‌ سایت خبری "ایران وایر" (iranwire) نوشت: «هم‌اکنون گشت‌های مرزی ایران در مرز با عراق افزایش‌ یافته است.»


این وب سایت با استناد به منابع خبری خود اعلام کرد: «به مقامات مسئول ایرانی ابلاغ‌ شده است که درباره اتفاقات و پیروزی‌ های داعش در عراق اظهارنظری نکنند.»


ایران وایر در ادامه به نقل از یک مقام ایرانی نوشت: «یکی از دیپلمات‌های سابق ایران می گوید: در ایران کسی که برای مسائل عراق تصمیم می‌گیرد، فقط یک نفر است و آن‌ هم "حاج قاسم سلیمانی" است. یعنی کسی که می‌تواند شرایط سخت را در کنترل خود درآورد. قاسم سلیمانی همچنین به فرمانده افسانه‌ ای سپاه قدس ایران شهرت دارد که یقیناً یکی از اشخاص نزدیک به آیت‌ الله خامنه‌ای است.»


این مقام ایرانی مورد اشاره ایران وایر ادامه می دهد: «نیروهای ایران هر کاری را برای مراقبت از مرزها و حرم‌ های مقدس از دست این "اوباش" انجام می‌دهند. داعش خوب می‌داند که اگر ایران درگیر شود چه اتفاقی خواهد افتاد و به همین دلیل سعی می‌کنند تا با سرعت هر چه ممکن نقشه‌ های خود را پیش ببرند.»


ایران وایر ادامه داد: «ایران مدتهاست که با افراط‌ گرایان در همسایگی خود با مشکل مواجه است، مانند طالبان در افغانستان که زمانی تعدادی از دیپلمات‌ های ایرانی بخاطر حمله این گروه افراطی جان خود را از دست دادند.
ایران همچنین سالهاست که با گروه جدایی‌ طلب "پژاک" و همین‌ طور با "جیش العدل" در سیستان و بلوچستان مبارزه می کند.


این وب سایت در ادامه افزود: درست است که پیشروی های داعش با منافع ایران در منطقه در تضاد است؛ اما ایران به خاطر وضعیت حساس بین المللی یعنی "مذاکرات هسته ای" و "تحریم ها" به احتمال زیاد تصمیم دارد در صورت پیشروی های داعش، به طور غیرمستقیم با این گروه تروریستی برخورد کند.


ایران وایر اضافه کرده است: گروه افراطی داعش، شیعیان را شایسته مرگ می داند و در نظر دارد که با جنگ، عراق را از سلطه شیعیان خارج کند و ادعا کرده است که می خواهد حرم های مقدس شیعیان را نابود کند که این مسئله خط قرمز ایران است؛ به طوری که در شبکه های اجتماعی برخی به نقل از سلیمانی گفته اند که اگر داعش به کربلا و نجف وارد شود با خشم ایران مواجه خواهد شد و ایران مستقیما وارد عمل می شود.»


این وب سایت در پایان به نقل از دیپلمات ایرانی ذکر شده نوشت: «در صورتی که داعش به حرم های مقدس شیعیان نزدیک شود، گزینه های مختلفی از جمله کشتار مستقیم اعضای داعش، روی میز ایران خواهد بود.»

انشاءالله به حول و قوه الهی داعش داره در منجلابی که خودش درست کرده غرق می شه

خداکنه آمریکا و عربستان و همه حامیانش رو با خودش به نابودی بکشونه

در شبکه‌های اجتماعی تصاویری از آموزش آدم‌کشی به کودکان داعشی پخش شده که هیاهوی بسیاری به پا کرده است.

به گزارش این پایگاه خبری، در این تصاویر کودکی را می بینیم که لباس مخصوص گروهک تکفیری داعش را پوشیده است.

این کودک صورت خود را با نقاب پوشانده است و پشت سرش نیز پرچم تروریست‌های داعش قرار دارد. این کودک عروسک کوچکی را می‌کشد که لباس نارنجی به تن دارد و این مسئله به کشته شدن «جیمز فولی» خبرنگار آمریکایی توسط داعش اشاره دارد.

IMAGE(http://www.seratnews.ir/files/fa/news/1393/6/1/115303_794.jpg)

IMAGE(http://www.seratnews.ir/files/fa/news/1393/6/1/115304_224.jpg)


منبع: فارس

نشنال اینترست نوشت: زمانی که یک خبرنگار در نشست خبری بیست و یکم از چاک هیگل، وزیر دفاع آمریکا سؤال کرد که آیا دولت اسلامی عراق و شام(داعش) تهدیدی قریب الوقوع برای امنیت ملی آمریکاست یا خیر، وی با صراحت اعلام کرد:« به عقیده من شواهد مربوط به تهدید قریب الوقوع این گروه کاملاً آشکار است.
به گزارش «انتخاب»، اقدامات داعش ، کاری که با جیمز فولی، خبرنگار آمریکایی انجام دادند، تهدیدهایشان علیه آمریکایی ها و اروپایی ها و کارهایی که هم اکنون انجام می دهند را تنها می توان وحشیانه دانست. آنها انسانیت ندارند و تصویر ویدئویی منتشر شده از سربریدن جیمز فولی توسط آنها مؤید این واقعیت است. بنابراین، آنها تهدیدی قریب الوقوع برای همه منافع ما چه در عراق و چه در دیگر نقاط جهان هستند.»
این اظهارات به منزله محکوم کردن شدید داعش و ایدئولوژی این گروه است،‌ اما ارزیابی هیگل از تهدید داعش برای امنیت ملی آمریکا بسیار وحشتناک تر از ارزیابی خود کاخ سفید از تهدید داعش است.
البته این بدان معنا نیست که باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا یا مشاورانش در شورای امنیت ملی آمریکا تهدید داعش را جدی نمی گیرند. به طور قطع این چنین نیست. اگر اینگونه بود، رئیس جمهور دستور حملات هوایی آمریکا به مواضع داعش را در شمال عراق صادر نمی کرد. تفاوت لحن کاخ سفید و وزارت دفاع آمریکا(پنتاگون) در توصیف داعش حاکی از این است که روند راهبرد مبارزه با تروریسم که واشنگتن در تلاش برای اتخاذ آن است هنوز تکمیل نشده است.
این راهبرد باید چگونه باشد؟ زلمای خلیل زاد، سفیر سابق آمریکا در افغانستان بیست و دوم اوت در مقاله ای چند پیشنهاد مبتنی بر تجربه های دیپلماتیک خود در این خصوص مطرح کرد. کارشناسان، ستون نویس های مطبوعات، مقامات سابق و سیاستمداران هر یک عقاید خاص خود را دارند ، و حمله به پایگاههای داعش در سوریه اظهارنظرهای متفاوتی را به دنبال خواهد د اشت. با وجود این، بسیاری از پیشنهادهای مطرح شده مبتنی بر رویکردی نظامی است. به طور قطع در هر گونه عملیات علیه داعش، ارتش آمریکا نقش مهمی ایفا خواهد کرد، اما همانگونه که دولت اوباما به خوبی می داند، مبارزه موفقیت آمیز با داعش مستلزم چیزی فراتر از حملات نظامی است. اگر هدف درازمدت تعقیب ، مهار و در نهایت کاهش توان نظامی و توانمندی داعش باشد، سیاست، اقتصاد و کار دشوار دیپلماسی بین المللی و منطقه ای، همگی باید در خدمت تحقق این هدف باشند. خوشبختانه، کاخ سفید دقیقاً از چنین رویکردی حمایت می کند.
با توجه به خطر ساده لوح و بی تجربه قلمداد شدن دولت اوباما در زمینه پیچیدگی سیاست در جهان عرب، چند نکته وجود دارد که دولت اوباما، ارتش، وزارت امور خارجه و وزارت خزانه داری آمریکا باید به دقت مدنظر قرار دهند. تصور می کنم مقامات دولتی آمریکا به برخی از این پیشنهادها فکر کرده اند و تعجب خواهند کرد اگر پی ببرند که دولت اوباما به زودی این پیشنهادها را به صورت علنی اعلام خواهد کرد. در هر صورت، سیاست های پیشنهادی به شرح زیر است:
1- تامین تسلیحات بیشتر برای متحدان آمریکا: تا امروز پنتاگون سلاح های سبک و مهماتی را در اختیار نیروهای پیشمرگه کرد قرار داده است؛ نیروهایی که در حال دفاع از اربیل، مرکز منطقه کردستان عراق، و سد موصل هستند که از نظر راهبردی اهمیت زیادی دارد. واشنگتن برای این کار از کمک متحدان اروپایی خود بهره مند شده است، به طوری که فرانسه، انگلیس، آلبانی، ایتالیا و چند کشور دیگر با آمریکا در زمینه مسلح کردن نیروهای پیشمرگه همکاری می کنند. هیگل در نشست خبری بیست و یکم اوت گفت:« ما از طریق نیروهای امنیتی عراق کمک های نظامی گسترده ای در اختیار نیروهای پیشمرگه قرار داده ایم. در واقع، ما در پاسخ به درخواست های دولت عراق برای ارسال تسلیحات و تجهیزات نظامی را تسریع کرده ایم.»
با توجه به گزارش های مطبوعات و اخبار منتشر شده در رسانه های دیگر از جمله تلویزیون و اینترنت ، تسلیحاتی که در اختیار کردهای عراق قرار گرفته است، محدود به یک هدف نظامی بسیار خاص بوده است یعنی در امان نگه داشتن مرکز منطقه کردستان عراق از پیشروی داعش ، و جلوگیری از پیشروی داعش به سمت سد موصل. با اینکه هر دوی این اهداف ، ارزش حمایت از دولت اوباما را دارد، اما حمایت های تسلیحاتی آمریکا به عقب راندن داعش از مناطق گسترده ای که در عراق تحت کنترل خود درآورده ، هیچ کمکی نکرده است. تقویت تماس ها با قبائل سنی در استان های الانبار، صلاح الدین، نینوا و دیاله می تواند این کمبود را جبران کند.
دلایل اولیه موفقیت جنبش سنی بیداری در نابودی بخش عمده زیرساخت های القاعده در عراق از سال 2007 تا 2008 این بود که آمریکا برخی خطرها را به جان خرید و این واقعیت را پذیرفت که قبائل سنی الانبار مانند آمریکایی ها در شکست القاعده ذینفع هستند، به همین دلیل در جهت جدا کردن عناصر مطلوب از عناصر نامطلوب در این استان تلاش کرد. برخی از همان قبائل استان الانبار که شش سال پیش نقش اساسی در مبارزه با شورشیان القاعده داشتند، هم اکنون بار دیگر خواستار کمک آمریکا هستند. شاید اکنون بهترین فرصت برای دولت و وزارت دفاع آمریکا باشد تا جنبش بیداری را احیا کند.
2- گسترش فهرست اهداف: فرماندهی مرکزی آمریکا از بیست و هفتم اوت 101 مورد حمله هوایی علیه اهداف مختلف داعش از جمله مواضع ثابت توپخانه ای، مواضع سیار، کامیون ها و خودروهای زرهی این گروه انجام داده است. در حالی که 101 مورد حمله هوایی زیاد به نظر می رسد، آمریکا به طور میانگین از زمان شروع مداخله نظامی در عراق در تاریخ هشتم اوت تاکنون ، روزانه تنها پنج حمله هوایی به مواضع داعش انجام داده است. در واقع می توان گفت حدود 63 مورد از این حملات برای پشتیبانی از نیروهای عراقی و نیروهای کرد در منطقه ای انجام شده است که سد موصل در آن واقع است. این بدان معناست که تنها اندکی بیش از 62 درصد عملیات نظامی آمریکا در عراق تا امروز محدود به یک منطقه جغرافیایی در این کشور بوده است.
این در حالی است که حوزه فعالیت و حضور داعش تنها محدود به سد موصل نیست. بلکه این گروه مناطق گسترده ای از دو کشور عراق و سوریه را به اندازه کشور اردن است، اشغال کرده است. حملات هوایی آمریکا به همراه عملیات زمینی نیروهای امنیتی عراق و نیروهای پیشمرگه کرد موجب دستاوردهای قابل توجهی در سنجار و منطقه موصل شده است. به لطف این همکاری، نظامیان عراقی و نیروهای پیشمرگه سد موصل را از داعش بازپس گرفتند. چرا نباید این همکاری بین ارتش آمریکا و نیروهای امنیتی و کرد عراق برای بازپس گیری دیگر مناطق عراق از دست داعش صورت نگیرد؟ به سختی می توان باور کرد اوباما با مشاوران نظامی و غیرنظامی اش درباره این گزینه بحث و مشورت نکرده باشد.
3- ایجاد ائتلاف منطقه ای: شاید جمهوریخواهان از اینکه اوباما چنین موضوعی را در نشستی خبری یا یک مصاحبه مطرح کند، آزرده خاطر شوند، اما واقعیت این است که آمریکا به تنها نمی تواند معضل ناشی از پیشروی داعش را در عراق و سوریه حل و فصل کند. ارتش آمریکا بدون استقرار دهها هزار نظامی خود در داخل خاک عراق و سوریه، تنها می تواند در جهت مهار داعش و کاهش دامنه فعالیت این گروه تلاش کند. به همین دلیل، واشنگتن باید از نفود خود در میان ائتلاف های دیرینه خود در منطقه استفاده کند و حمایت کشورهای منطقه را برای تلاشی هماهنگ و تمام عیار در مبارزه با تروریسم جلب کند.
ایدئولوژی تهاجمی داعش به همان اندازه که تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا محسوب می شود، برای امنیت ملی عربستان، امارات متحده عربی، اردن، مصر و ترکیه نیز تهدیدآمیز است. در واقع، می توان گفت با توجه به اینکه داعش در قلب خاورمیانه نفوذ کرده است و قصد این گروه برای از بین بردن یک جانبه مرزهایی که حدود یک قرن است که در منطقه خاورمیانه تعیین شده است، متحدان عرب آمریکا باید بیش از آمریکا نگران باشند.
خوشبختانه، به نظر می رسد نظام های پادشاهی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس شروع به بحث جدی درباره داعش کرده اند. ملک عبدالله، پادشاه عربستان اوایل بهار داعش و جبهه النصره را در فهرست سازمان های تروریستی قرار داد و در حکمی اعلام کرد هر تبعه عربستانی را که برای شرکت در جنگ به سوریه و عراق سفر کند، به مجازات زندان محکوم خواهد کرد. شاید شیخ عبدالعزیز الشیخ، مفتی اعظم عربستان به خاطر فشارهای دولت، تروریست های داعش را به عنوان دشمن شماره یک دین اسلام محکوم کرد. سفیر عربستان در انگلیس نیز با انتشار بیانیه ای که به طور قطع مورد استقبال اروپایی ها و آمریکایی هاست اعلام کرد:« عربستان خواستار شکست و نابودی دولت اسلامی و همه شبکه های تروریستی دیگر است. شبکه های تروریستی به همان اندازه که در دیگر کشورهای جهان منفور هستند، مورد نفرت مردم و دولت عربستان هستند.»
متحدان عربستان در حوزه خلیج فارس نیز باید از این کشور تبعیت کنند و دیپلمات های آمریکایی باید هر چه در توان دارند برای قرار دادن این کشورها در مسیر درست انجام دهند.
4- جلوگیری از حمایت مالی از داعش: داعش برای گسترش مرزهای خلافت اسلامی خود مانند هر سازمان دیگری نیاز به منابع مالی دارد. بنابراین راه اندازی جنگ اقتصادی تمام عیار علیه این گروه، یکی از ارکان هر گونه مبارزه با این گروه محسوب می شود.
وزارت خزانه داری آمریکا از زمان حوادث یازده سپتامبر، توانایی خود را در پیدا کردن منابع مالی حامی گروههای تروریستی در خارج از این کشور، و از بین بردن این منابع، افزایش قابل توجهی یافته است. اقدام ششم اوت امسال وزارت خزانه داری در معرفی سه نفر(دو کویتی و یک الجزایری) که قرار دادن وجوه قابل توجه در اختیار داعش را تسهیل کرده بودند، از جمله ابزار غیرنظامی است که دولت می تواند برای تضعیف یک گروه تروریستی از آن استفاده کند. آمریکا باید در جهت شناسایی بیش از پیش حامیان مالی داعش گام بردارد و دولت هم باید از کشورهای حوزه خلیج فارس بخواهد محدودیت های مالی مشابهی را اعمال کنند.
با وجود این، تعقیب بی قید و شرط کمک کنندگان به داعش، موجب ورشکستگی این گروه نخواهد شد؛ در واقع، یکی از عواملی که داعش را از دیگر سازمان های تروریستی متمایز می سازد و این گروه را تا این حد خطرناک و قدرتمند ساخته است، توانایی داعش در استفاده از منابع مالی به جز شبکه های کمک کننده است( این کار از طریق دریافت مالیات از شرکت ها و صاحبان مغازه و فروشگاهها، اخاذی از افراد، سرقت مسلحانه بانک ها، و صادرات نفت خام با قیمت ارزان به بازار سیاه ). جلوگیری از کمک های مالی به داعش در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس مانع از آن نمی شود این گروه هر هفته میلیون ها دلار از مجاری دیگر دریافت کند. هر چند، این اقدام موجب کاهش منابع مالی داعش می شود.
5- هدف قرار دادن داعش در سوریه: مارتین دمپسی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا بدون مبارزه با گروهی از جنگجویان داعش که در سوریه فعالیت می کنند، می توان این گروه را شکست داد گفت باید با داعش هم در عراق و هم در سوریه مبارزه کرد.
مبارزه با داعش در عراق بدون انجام این کار در سوریه مانند تعمیر نیمی از سقف یک خانه در روزی بارانی است. به طور قطع، بخشی از این سقف تعمیر می شود، اما باز هم باران وارد خانه می شود. در مورد داعش باید گفت همه حملات هوایی که در موصل، تکریت، تلعفر و فلوجه انجام شده است، موجب کاهش محدوده ای نمی شود که جنگجویان داعش در شمال و شرق سوریه به سوی آن پیشروی خواهند کرد. در واقع، این حملات تنها می تواند موجب تقویت حضور داعش در سوریه شود، چرا که این حملات باعث می شود اعضای داعش که در عراق هستند، در سوریه متمرکز شوند.
کاخ سفید نیز شروع به استقبال از استدلال پنجشنبه گذشته دمپسی کرد. بن رودس، معاون امنیت ملی آمریکا در نشست خبری خود با تاکید بر لزوم تبادل نظر درباره استفاده از نیروی نظامی آمریکا در سوریه اعلام کرد: « اگر ما شاهد توطئه علیه آمریکایی ها باشیم، تهدید از جای دیگری نشات می گیرد، بنابراین ما آماده ایم علیه این تهدید وارد عمل شویم.» وی افزود:« ما بارها به صراحت اعلام کرده ایم که اگر آمریکایی ها را هدف قرار دهید، هر جا که بروید شما را پیدا خواهیم کرد. این دستورالعمل ما در روزهای آینده است.»
جامعه اطلاعاتی و وزارت دفاع آمریکا در حال حاضر مشغول تهیه مبنای قانونی لازم است تا اوباما بتواند دستور حملات هوایی آمریکا را علیه مواضع داعش در خاک سوریه صادر کند. هواپیماهای جاسوسی آمریکا هم اکنون برای تعیین موقعیت و مواضع داعش و جمع آوری اطلاعات دقیق تر درباره نحوه فعالیت های این گروه، پایگاههای آن ، و مخفیگاه سران این گروه ، در حریم هوایی سوریه پرواز می کنند. اگر این پروازهای شناسایی پیش زمینه ای برای مشارکت نظامی آمریکا در سوریه باشد، پس حتماً اوباما از این واقعیت آگاه است که برای اعمال فشار به منظور کاهش سرعت پیشروی های داعش، مبارزه و رویارویی با کل « خلافت» اسلامی داعش لازم است.
به طور قطع، هیچ یک از پیشنهادهای مطرح شده خلاقانه نیست. جمهوریخواهان و برخی از دموکرات ها در کنگره مدت زیادی از بسیاری از این اقدامات حمایت کرده اند، و برخی از مقامات کاخ سفید نیز در حال حاضر درباره عملی بودن گزینه های مطرح شده تبادل نظر می کنند.
اجرای راهبردی مشخص در مبارزه با داعش کار آسانی نیست. مقامات آمریکایی ، به ویژه سیاستگذاران این کشور تا حدی در معرض خطر خواهند بود. بنابراین کل تشکیلات امنیتی آمریکا باید در تلاش ها برای به حداقل رساندن مشکلاتی که ممکن است بروز کند، با یکدیگر متحد شوند و اوباما سرمایه سیاسی خود را برای اجرای این راهبرد بگذارد.

IMAGE(http://jamejamonline.ir/Media/Image/1393/06/10/635451941222210848.jpg)
مفتی سعودی:کشته شدگان داعش اهل جهنم هستند
مفتی عربستانی و عضو سابق هیات علمای عربستان، اعضای گروهک تروریستی "داعش" را کافرتر از یهود، نصاری و بت‌پرستان توصیف و این گروهک را به محاربه با خدا و پیامبر اکرم (ص) متهم کرد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری العالم، "سعد بن ناصر الشثری" گفت: گروه داعش با خدا و رسول گرامی اسلام (ص) می جنگد، به مساجد حمله می کند، علما را به قتل می رساند، بندگان خدا را شکنجه می کند و به همین علت گرایش و پیوستن به این گروه گناه کبیره و به عبارتی خروج از دین اسلام است.
وی در گفت وگویی که از شبکه ماهواره ای "المجد" پخش شد با تاکید بر این که هر کس به این گروه پیوسته است باید فورا آن را ترک کند، افزود: از آنجایی که داعشی ها، "جداشدگان" را به قتل می رسانند، پس کسانی که می خواهند این گروه را ترک کنند، ابتدا سرکرده خود و شماری از همراهان او را به هلاکت برسانند تا شاید مورد مغفرت الهی قرار گیرند.
الشثری با بیان این که کشته شدگان داعش شهید نیستند و به گمان ما اهل جهنمند، بیان داشت: بیعت با آنها نیز باطل و بی ارزش و هرگونه همکاری با داعشی ها خیانت به خدا و رسول اکرم(ص) و مؤمنان است؛ جنگ با آنها از اوجب واجبات می باشد و از خدا می خواهیم هر کس که در مبارزه با داعشی ها کشته می شود را در شمار شهدا قرار دهد.
این مفتی عربستانی در ادامه مردم عراق و سوریه را به وحدت در مقابل تروریست ها دعوت کرد و از همه مسلمانان خواست این حقایق را به هر نحو ممکن به گوش کسانی که از آن غافلند، برسانند.
الشثری با اذعان به این که "خوارج" نامیدن این گروهک اشتباه است، گفت: اعضای این گروه، ملحد بوده و زندیق و محارب با خدا و رسول اکرم(ص) هستند و اعتقادی به پروردگار ندارند، اسلام را به عنوان دین و حضرت محمد(ص) را به عنوان پیامبر خدا نمی شناسند...آنها کافرتر از یهود و نصاری و حتی کافرتر از بت پرستان هستند

جام جم انلاین