بیش از ۲۰۰ نفر از عناصر تكفیری گروه «جبهه النصره» با اعلام جدایی از این گروه، به گروه تروریستی تكفیری «داعش» ملحق شدند.
منابع محلی در شمال حلب اعلام كردند، بیش از ۲۰۰ نفر از عناصر تروریستی گروه تكفیری «جبهه النصره»، شاخه رسمی «القاعده» در سوریه روز گذشته (چهارشنبه) از این گروه جدا شدند.
این منابع افزودند: این عناصر مسلح پس از جدایی از جبهه النصره با «داعش» بیعت كرده و به این گروه ملحق شدند.
بالطبع این موضوع تاثیر خاص خود را بر روند و جریان درگیریها در ریف شمالی حلب خواهد گذاشت و انتظار میرود، روند درگیریها بین داعش و دیگر گروههای تروریستی فعال در این منطقه را به سود داعش تغییر دهد.
به این ترتیب این اقدام بیش از پیش به داعش كمك خواهد كرد تا به شهر مرزی «اعزاز» كه مهمترین دروازه ورود سلاح و تجهیزات نظامی و تردد عناصر مسلح در استان حلب و ریف آن شمرده میشود و داعش تلاش بسیاری دارد كه بر آن تسلط یابد.
منابع مذكور توضیح دادند: پس از این رخ داد و برای جلوگیری از جدایی بیش از پیش عناصر النصره از این گروه و پیوستن آنها به داعش، «ابو محمد الجولانی»، سركرده این گروه دستوراتی صادر كرد كه به موجب آن با چنین اقداماتی به شدت برخورد شده و عاملان آن مجازات شوند.
گروه تروریستی تكفیری جبهه النصره طی درگیریهای اخیر با داعش در مناطق مختلف ریف شمالی حلب بیش از ۱۵۰ نفر از عناصر خود را از دست داد و دهها نفر آنها نیز زخمی شدند.
[h=2][/h] [h=1] پیش بینی حضرت علی(ع) درباره داعش [/h] [h=2][/h] «حاجی میرزا» روحانی صاحب نام و پر آوازه تاجیکستان با اشاره به حدیثی، از پیش بینی شکل گیری و نابودی گروه تروریستی داعش توسط حضرت علی (ع) سخن گفت.
خبرگزاری ایرنا: «حاجی میرزا» روحانی صاحب نام و پر آوازه تاجیکستان با اشاره به حدیثی، از پیش بینی شکل گیری و نابودی گروه تروریستی داعش توسط حضرت علی (ع) سخن گفت.
حاجی میرزا از چهره های تاثیرگذار دینی در تاجیکستان به شمار می رود که اکثریت جمعیت آن، مسلمانان اهل سنت حنفی مذهب هستند.
حاجی میرزا در سخنانی که بازتاب گسترده ای در رسانه های این کشور فارسی زبان آسیای میانه داشته است، گفت: حضرت علی(ع) که نزدیکترین فرد به پیامبر اسلام (ص) بود، شکل گیری گروهک تروریستی و تکفیری داعش را پیش بینی و محکوم کرده بود.
وی افزود: امام علی (ع) در حدیثی فرموده است که روزی کسانی با پرچم سیاه پیدا شده، مردم را به حق دعوت می کنند ولی خودشان در راه حق نیستند. این افراد، خود را با کنیه هایی همچون ابوخالد،ابوداود و نسب هایی که عموماً نام شهرهاست، معرفی می کنند مثل ابوخالد فلسطینی، ابوداود مصری یا ابوخالد کولابی.
این واعظ تاجیک تصریح کرد: در پیش بینی حضرت علی (ع) آمده است که این افراد مو های درازی همچون موهای زنان دارند.
حاجی میرزا با بیان اینکه امام علی (ع) پیش بینی کرده است که در نهایت بین این گروه که نشان آنها، یک پرچم سیاه است، اختلاف افتاده و از بین می روند، گفت: « من یقین دارم که به زودی این پیش بینی محقق شده و این گروهک تروریستی بر اثر بروز اختلاف در بینشان از بین خواهد رفت و همه این فلاکتها و کشتاری که راه انداخته اند، تمام خواهد شد.»
همزمان با این اظهارات حاجی میرزا، شورای علمای تاجیکستان نیز روز گذشته با صدور فتوایی، داعش را یک گروه ضد دین خواند و پیوستن به این گروه را حرام و گناه کبیره دانست.
انتشار برخی خبرها در هفته های اخیر مبنی بر پیوستن شماری از شهروندان تاجیک به نیروهای داعش، موجی از نگرانی را در میان مقامها و مردم این کشور آسیای میانه برانگیخته است.
حاجی میرزا که از روحانیون معروف و بانفوذ تاجیکستان به شمار می رود، چندی پیش نیز هشدار داده بود اکثر نیروهای تاجیک داعش، پیروان سابق فرقه سلفیه هستند که قبلا در تاجیکستان، به غیر از خود، همه را مشرک و کافر می دانستند.
وی تاکید کرده بود که علت پیوستن جوانان تاجیک به این گروه تروریستی، نداشتن دانش و درک درست از اسلام است و در این زمینه، روشهای قهرآمیز و محدودکننده دولت علیه مراکز دینی نیز تاثیر داشته است. به همین دلیل، دولت باید در سیاستهای دینی خود بازنگری کند.
موضع گیریهای انتقادآمیز در قبال دولت تاجیکستان موجب شده بود تا حاجی میرزا به همراه شماری دیگر از روحانیون سرشناس این کشور برای مدتی ممنوع المنبر شوند.
حاجی میرزا از روحانیون سرشناس منطقه کولاب تاجیکستان است.
دبيركل حزب الله لبنان گفت كه همگان به عظمت روح فقيه عارف آيت الله بهجت، زهد ، معرفت و كرامت هاي بيشمار و عاليه وي واقف بودند. به گزارش «شیعه نیوز»، سيد حسن نصرالله عصر امروز چهارشنبه در آيين بزرگداشت مقام آيت الله محمد تقي بهجت در بيروت با بیان اینکه مکتب آیت الله بهجت برگرفته از قرآن و احادیث شریفه است، تاکید کرد:پس از پیروزی انقلاب مبارک اسلامی در ایران به رهبری فقیه عارف امام خمینی (ره) فراروی مسلمانان به ویژه جوانان درهای جدید و چشم اندازهای تازه ای باز شد که پیشتر شناخته شده نبود.
دبیرکل حزب الله لبنان افزود : جایگاه ایت الله بهجت در میان ما به سان موقعیت محور آسیاب است که بدون آن سنگ آسیاب نمی چرخد. سیل علم و دانش از او در جریان است و پرنده به اوج بلندای آن نمی رسد.
وی یادآور شد : ایشان دارای ویژگی های بسیار حائز اهمیتی مانند اصالت اسلامی بود. شفافیت، عدم پیچیدگی و سهولت برای خواص و عوام از ویژگی های مکتب ایشان است. عموم مردم مانند جوانان، بزرگ و کوچک ارشادهای ایشان را درک می کنند و می توانند بر اساس آن عمل کنند. ایجاز یکی دیگر از ویژگی های (آثار) ایشان است.
دبیرکل حزب الله لبنان در بخش دیگری ازسخنان خود بیان کرد : بعد از پيروزي انقلاب اسلامي ايران به رهبري امام خميني(ره) آفاق و چشم انداز جديدي در برابر تمامي مسلمانان و به ويژه جوانان گشوده شد كه نسبت به گذشته بي سابقه بوده است.
وي به ذكر نمونه هايي اشاره كرد و گفت: عرفان، سير و سلوك و اهتمام شديد به ابعاد روحي ، معنوي و اخلاقي از جمله آنهاست. اين موضوع در گذشته به دايره مشخصي و احيانا به حوزه هاي ديني و برخي خواص محدود مي شد اما پس از پيروزي انقلاب اسلامي به يك امر عمومي تبديل شد و با علاقه و اشتياق مورد توجه بسياري قرار گرفت.
سيد حسن نصرالله خاطرنشان كرد: مشكلات و دشواري هايي رخ داده است كه مي توان برخي از آنها را خطرناك توصيف كرد، كتاب هايي كه چاپ شده است،تخصصي بوده و زبان آن هم تخصصي و گاهي پيچيده است كه اين مساله به محروم شدن عموم مردم از بهره مندي از آن شده است.
دبیر کل حزب الله لبنان افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران به رهبری فقیه عارف امام خمینی (ره) فراروی مسلمانان به ویژه جوانان درهای جدید و چشم اندازهای تازه ای باز شد که پیشتر شناخته شده نبود. ازجمله این افق ها مسائل مربوط به عرفان، سیر و سلوک و اهتمام و توجه زیاد به ابعاد معنوی و اخلاقی بود. در این خصوص، کتاب های جدید و متنوعی تالیف شد و تحول بسیار مهمی در این خصوص روی داد.
وی گفت : زمانی که تمایل عمومی به یک سمت و گرایشی وجود داشته باشد، راهزنان و سوء استفاده کنندگان دنیوی از عواطف، صداق، اخلاص مردم و اشتیاق آنها به اسلام و عبودیت در پیشگاه خداوند بهره برداری می کنند و این البته در همه زمینه ها مانند عرصه سیاسی، فقه، تحصیل، تبلیغ و مسائل دیگر وجود دارد.
به گزارش رودآور به نقل از خبرنگار دفاعی امنیتی باشگاه خبرنگاران؛ امنیت ملی کشورمان از مباحث مهمی است که در دو هفته اخیر با مطرح شدن برخی سخنان درباره حضور داعش نزدیک مرزها مورد کنکاش جدی قرار گرفته است.
از تیرماه 93 پیشرویهای داعش در عراق آغاز و با اشغال استانهای "نینوا" ، "صلاح الدین" ، "دیاله" و "الانبار" در ماه اکتبر کم کم فروکش کرد که البته پس از آن با فتوای مرجعیت و نقش آفرینی نیروهای مردمی باعث شد تا به صورت تدریجی تروریست ها از استانهای چهار گانه عقب نشینی کنند؛ البته پیگیری مجدانه ارتش و نیروهای مردمی عراق باعث آزادسازی مناطق و از جمله شهرهای مرزی نزدیک ایران شد.
شکل 1-تصرفات تروریستهای داعش در تابستان 93 (رنگ بنفش تصرفات تروریستهای داعش)
شکل 2-تصرفات داعش در سال 93 (تروریستهای داعش تا نزدیکی مرزهای غربی جمهوری اسلامی ایران پیشروی کرده بودند)
**نزدیک شدن داعش به مرزهای ایران؟ در این برهه نگرانیهای داخلی از نزدیک شدن تروریستهای داعش به مرزها به وجود آمد و اینکه شاید این پیشروی به مرزهای ایران کمانه کند.
**سرلشکر فیروزآبادی: داعش جرات نزدیک شدن به مرزهای ایران را ندارد
سرلشکر "حسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در این زمینه عنوان داشت: داعش جرات نزدیک شدن به مرزهای ایران را ندارد و اگر در نزدیکی به 40 کیلومتری مرزهای ایران باشد ما آن را نابود می کنیم.
سردار سرتیپ "محمد علی آسودی" معاون فرهنگی و تبلیغات نمایندگی ولی فقیه در سپاه در گفت و گو با خبرنگار دفاعی امنیتی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: داعش در فکر خود نیز جرات نزدیک شدن به مرزهای ایران را ندارد.
**سخنان امیر پوردستان
امیر سرتیپ "احمدرضا پوردستان" فرمانده نزاجا در صحن علنی مجلس گفت: تکفیریها به مرزهای ایران نزدیک است؛ که البته این سخن با واکنش مسئولین نظامی از جمله رئیس ستاد کل نیروهای مسلح مواجه شد.
**دور شدن خطر از مرزهای ایران با آزادسازی استان "دیاله"
البته تروریست ها در ماه اول تصرف استان "دیاله" که در منطقه شرق "بغداد" بود تا نزدیکی "جلولا" و "سعدیه" پیشروی کرده بودند و این نگرانی وجود داشت که امکان دارد به سمت مرزهای ایران نزدیک شوند ("جلولا" و "اسعدیه" کمتر از 50 کیلومتر با مرزهای غربی فاصله دارند) ؛ که با نقش آفرینی نیروهای "حشد الشعبی" این دو منطقه آزاد شد و با آزاد سازی استان "دیاله" در گام بعدی که در زمستان سال گذشته این استان کاملا پاکسازی شد که هم خطر از استان "بغداد" و هم از مرزهای غربی ایران دور شد.
شکل 3-جلولا در استان دیاله (شمال شرق بغداد)
شکل 4-جلولا در استان دیاله (شمال شرق بغداد)
شکل 5-سعدیه در استان دیاله (شمال شرق بغداد)
**فاصله داعش تا مرز از 70 تا 200 کیلومتر
4 استان "کرکوک" ، "سلیمانیه"، "اربیل" و "نینوا" که داعش آنها را در شمال عراق اشغال یا مورد هجمه قرار داده بود ، با مقاومت نیروهای مردمی و ارتش عراق فاصله تروریست های تکفیری از قریب به 50 کیلومتر به بیش از 80 تا 200 کیلومتر رسیده است که این مهم نشان می دهد استان "کردستان" و "آذربایجان غربی" نگرانی نخواهند داشت.
شکل 6-استان های شمالی عراق (نقاط زرد رنگ تحت کنترل پیشمرگه و نقاط مشکی رنگ تحت کنترل داعش)
**امنیت در استان های مرزی ایران چگونه است؟ در مجموع استان های جنوبی عراق که در مجاورت استانهای جنوب غربی ایران است از جمله "نجف"، "کربلا" و "بصره" و ... از امنیت خوبی برخوردار بوده و هیچ اثری از داعش در این مناطق نیست و البته استانهای مجاور کشورمان از جمله "ایلام" و "خوزستان" و سایر استانهای غربی از امنیت بسیار خوبی برخوردارند؛ اما لزوم رصد هرچه بیشتر مرزها ضروری به نظر می رسد که این اقدام به خوبی توسط نیروهای امنیتی و اطلاعاتی انجام میشود.
شکل 7-جمهوری اسلامی ایران و همسایگانش
شکل 8-عقب نشینی چشمگیر داعش از مناطق اشغالی و دور شدن از مرزهای ایران-منطقه خاکستری تصرفات داعش در عراق و سوریه است (زمستان 94)
** خطر گسترش داعش در حاشیه مرزهای استانهای شرق کشور به نظر می رسد "افغانستان" و " پاکستان" سیبلهای بعدی داعش هستند و این موضوع ممکن است استانهای شمالی را متاثر کند؛ هرچند که تاکنون اثری از این گروه تروریستی به صورت جدی در مرزهای شرقی دیده نشده است.
شورای استانداری الانبار فاش کرد کسانی که در شهر رمادی با گروه تروریستی داعش بیعت کردند، از داعش حقوق می گرفتند.
به گزارش افکارنیوز، شیخ "عبدالکریم النعیمی" اظهار داشت: سران داعش در الانبار، از داعش حقوق می گیرند و بر اساس اطلاعاتی که دریافت کردیم، داعش، ماهانه هزار دلار به آن ها حقوق می داد.
وی در گفت وگو با شبکه رسانه ای عراق (IMN) خاطر نشان کرد: گروهِ تروریستی داعش، بیش از 66 نفر را که مدعی بودند از شیوخ و سرشناسان شهر رمادی هستند، به خدمت گرفته بود.
النعیمی تاکید کرد: اکثر این افراد، تحت پیگرد عشایر الانبار هستند.
گفتنی است که گروه تروریستی داعش، اخیرا در پایگاه های اینترنتی، ویدیویی از بیعتِ شماری از عشایر با عناصر تروریست این گروه منتشر کرد.
پس از انتشار این ویدیو، "وسام الحردان" رئیس شورای بیداری عراق اعلام کرد: هر کس با داعش در رمادی و فلوجه بیعت کرده باشد، بر اساس جنایت هایی که مرتکب شده اند، تحت پیگرد قرار خواهند گرفت.
[TD] پیشرویهای گسترده نیروهای مردمی عراق در فلوجه، صلاحالدین و کرکوک
سران داعش به موصل گریختند
[/TD]
[/TR]
نیروهای مردمی (حشد الشعبی) در بسیاری از محورهای جنگ علیه داعش در عراق توانستند پیروزیهایی را به دست آورند. اولین خبرها از عراق طی چند روز گذشته، افزایش حملات انتحاری اعضای داعش در این کشور بود اما بلافاصله، در خبرها اعلام شد که نیروهای ارتش عراق به کمک عشایر اهل سنت منطقه و نیروهای بسیج مردمی «حشد الشعبی» در ادامه پاکسازی مناطق مختلف استان «صلاحالدین» علی رغم افزایش حملات انتحاری نیروهای تروریستی داعش به پیشروی خود ادامه میدهند.
گروهی از نیروهای گردان حضرت عباس (ع) تحت نظر نیروهای حشد الشعبی موفق شدند بعد از درگیری شدید با نیروهای تروریستی داعش روستاهای اطراف منطقه «سید غریب» واقع در شمال غرب «الدجیل» را پاکسازی کنند. طبق اطلاعات بدست آمده تعداد زیادی از نیروهای تروریستی داعش از جمله چند فرمانده به هلاکت رسیدهاند. همزمان نیروهای حشد الشعبی متخصص خنثیسازی بمب، موفق شدند 180 بمب در مسیر بین سامراء و الثرثار را خنثی کنند. همچنین 21 خانه موجود در مناطق بین دو شهر را به طور کامل از وجود بمب پاکسازی کردند. سخنگوی نیروهای مردمی همچنین از پیشرویهای گسترده و برق آسا در جبهه فلوجه و سردرگمی و آشفتگی داعش در این جبهه خبر داد. کریم النوری سخنگوی نیروهای مردمی اعلام کرد که نیروهای امنیتی با حمایت
گروه های مقاومت اسلامی و نیروهای مردمی و عشایری پیشرویهای گسترده ای را به سمت فلوجه به دست آوردهاند. وی افزود: نیروهای امنیتی با سرعت چشمگیری در حال پیشروی به سوی فلوجه برای محاصره آن هستند. النوری از پیشروی از محور تأسیسات المثنی به سوی الثرثار و پل ژاپنی خبر داد و بیان کرد: عملیات بسیار گسترده بود و همه کارشناسان امور نظامی را شگفت زده کرده است. وی افزود: داعشی ها هم اکنون وضع آشفته ای دارند و نمیدانند که به
کدام سو بگریزند. منابع عراقی همچنین روز گذشته از عملیات بزرگ نیروی هوایی این کشور علیه بزرگترین کارگاه تولید خودروهای بمب گذاری شده و ساخت بمب داعش در الحویجه در جنوب غرب کرکوک که به هلاکت شماری زیادی از تکفیریها منجر شده است پرده برداشتند. منابع عراقی در الحویجه در جنوب غرب کرکوک و موصل اعلام کردند: بزرگترین کارگاه تولید خودروهای بمب گذاری شده و بمب داعش در الحویجه هدف قرار گرفته است و بیش از 200 داعشی در این عملیات به هلاکت رسیدهاند.
به گفته این منابع در بامداد دو روز قبل ساکنان الحویجه و نواحی و روستاهای اطراف آن با صدای انفجار مهیبی که زمین را در این منطقه لرزاند بیدار شدند همه تصور میکردند که زمین لرزه یا بمب بسیار قوی منطقه را به لرزه درآورده است. در همین حال منابع محلی از هلاکت داماد ابوبکر البغدادی در عملیات امنیتی در جنوب غرب کرکوک خبر دادند. این منابع بیان کردند: نیروهای امنیتی منطقه الصهاریج در الحویجه در جنوب غرب کرکوک را با توپ و موشک گلوله باران کردند که در جریان این حملات توپخانه ای و موشکی توفیق الهیتی داماد سرکرده داعش به هلاکت رسیده است. وی سمت والی داعش در الحویجه و مفتی این گروهک در این منطقه را برعهده داشت. منابع عراقی همچنین طی دو روز گذشته از فرار سرکردههای گروهک تروریستی داعش از الرمادی به سوی موصل همزمان با پیشروی نیروهای امنیتی و مردمی خبر دادند.
«جنگ آب» داعش در الانبار
گروه تروریستی داعش سد الرمادی را بست و آبهای رود فرات را از مناطق به سوی استان الانبار عراق قطع کرد.
این اقدام گروه تروریستی داعش در بستن سد الرمادی و قطع کردن آب رود فرات به سوی مناطقی در استان الانبار، این تهدید را به وجود میآورد که روند بازپسگیری شهر الرمادی از داعش پیچیدهتر شود. در همین حال، «صباح کرحوت»، رئیس شورای استان الانبار عنوان داشت که داعش سبک «جنگ آب» را آغاز کرده و میخواهد امنیت را در مناطق «الخالدیه» و «الحبانیه» که تحت کنترل نیروهای عراق و عشایر است، برهم بزند.
کرحوت گفت: قطع کردن آب شنیعترین اقدام داعش است که تلاش میکند زنان و کودکان و افراد سالخورده را از سر عطش بکشد و آنها را به مهاجرت به مناطق دیگر وادارد.
[TD="class: news_title"]دو نظامی عربستانی در منطقه مرزی یمن به هلاکت رسیدند[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: news_desc"]شهیدنیوز: شبکه خبری «المسیره» یمن گزارش داد که دو نظامی عربستانی در پی انفجار یک کمربند انفجاری در یک خودروی نظامی کشته شدند.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: news_body"]دو نظامی عربستان در منطقه «جیزان» کشته شدند.
شبکه خبری «المسیره» یمن گزارش داد که دو نظامی عربستانی در پی انفجار یک کمربند انفجاری در یک خودروی نظامی کشته شدند.
به گزارش این شبکه خبری، این خودرو در پایگاه نظامی «تویلق» واقع در منطقه جیزان منفجر شد؛ منطقه ای که در نزدیکی مرزهای یمن قرار دارد.
عربستان سعودی سهشنبهشب اول اردیبهشت (21 آوریل) پس از 27 روز بمباران شبانه روزی یمن، پایان تجاوز نظامی موسوم به عملیات «طوفان قاطع» علیه این کشور را اعلام کرد و همزمان از آغاز عملیاتی جدید موسوم به «بازگرداندن امید به یمن» خبر داد.
عربستان، عملیات «طوفان قاطع» را که تاکنون بیش از سه هزار کشته و هزاران زخمی برجای گذاشته است، بامداد روز ششم فروردین آغاز و هدف آن را بازگرداندن رئیس جمهور مستعفی یمن به قدرت در یمن اعلام کرد، اما با مقاومت مردم، ارتش و جنبش انصارالله یمن، تاکنون به این هدف و دیگر اهداف اعلامی نرسیده است.
دبیر کل حزبالله لبنان در مراسمی وابسته به موسسه «کشافة المهدی»، تهدیدات رژیم صهیونیستی را بخشی از جنگ روانی این رژیم علیه مقاومت خواند و گفت: داعش همان القاعده در عراق است و القاعده را همه میدانند که عربستان و آمریکا و پاکستان ایجاد کردند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، سید حسن نصراالله دبیر کل حزبالله لبنان امروز در همایش «پیشاهنگان مهدی» وابسته به موسسه «کشافة المهدی» لبنان، ضمن تبریک میلاد با سعادت امام مهدی عج در خصوص مسائل منطقه و در خصوص مسئله مهدویت سخنرانی کرد.
دبیر کل حزبالله در ابتدا اعلام کرد که سخنان خود را در سه بخش ایراد خواهد کرد و بخش نخست را به مسائل سیاسی، بخش دوم را به مسائل فرهنگی (مهدویت) و بخش سوم را به موسسه «کشافة المهدی» اختصاص خواهد داد.
از جنگ 33 روزه جنگ، به درون جبهه داخلی اسرائیل کشیده شد
نصرالله در بخش نخست سخنان خود، ابتدا با اشاره به مانور ارتش رژیم صهیونیستی به نام «نقطه تحول 8» درون سرزمین اشغالی گفت: جبهه داخلی اسرائیل، همیشه به دور از درگیریها و جنگ بوده، اما از جنگ تموز (جنگ 33 روزه در سال 2006)، جنگ به درون جبهه دشمن یعنی خاک فلسطین اشغالی کشیده شد.
وی ادامه داد: در این رزمایش چند تن از مسئولان اسرائیلی تهدیداتی را متوجه لبنان کردند و از انفجارها و آواره کردن (مردم) سخن راندند. در این باره باید گفت، اولا، این یک جنگ روانی است و همواره جزئی از سلاح دشمن برای شکست مردم عرب بوده است؛ این رژیم از ابتدای تأسیس بر انفجار و کشتار و جنایت بنا شده است ومردم لبنان و منطقه باید بدانند که دشمنی به نام اسرائیل وجود دارد و چنین جنایاتی طبیعت حال دشمن است.
سید حسن نصرالله خطاب به رژیم صهیونیستی گفت: شما مشخص کردید که ارتش فراری و شکست خورده هستید و به این خاطر این رزمایش را برگزار میکنید، چرا که مقاومت تمام مناطقی را که رزمایش در آن صورت گرفته، در بر گرفته است.
نصرالله ادامه داد: در این رزمایش چند تن از مسئولان اسرائیلی تهدیداتی را متوجه لبنان کردند و از انفجارها و آواره کردن سخن راندند، در این باره باید گفت، اولا، این یک جنگ روانی است و همواره جزئی از سلاح دشمن برای شکست مردم عرب بوده است؛ این رژیم از ابتدای تأسیس بر انفجار و کشتار و جنایت بنا شده است ومردم لبنان و منطقه باید بدانند که دشمنی به نام اسرائیل وجود دارد و چنین جنایاتی طبیعت حال دشمن است.
حسن نصرالله در خطاب به رژیم صهیونیستی گفت: شما مشخص کردید که ارتش فراری و شکست خورده هستید و به این خاطر دست به این رزمایش زدهاید، چرا که مقاومت تمام مناطقی را که رزمایش در آن صورت گرفته را در بر گرفته است.
وی افزود: زمان آن گذشته است که شما خانههای ما را ویران کنید، این مسأله سال 2006 پایان یافت و آنچه پس از آن خواهد آمد قویتر و بزرگ تر از جنگ 2006 است و من به روشنی به اسرائیل میگویم: مقاومت تهدید میکند در صورت هرگونه جنگی علیه لبنان، ملیونها اسرائیلی مجبور به مهاجرت خواهند شد.
دبیر کل حزب الله لبنان ادامه داد: این یک مسأله روشن و قطعی است و فرماندهان و اسرائیلیها بخوبی از آن آگاهی دارند، ما از جنگ با شما نمیترسیم و اگر گمان کردهاید که ما در القلمون مشغول درگیری شدهایم، این مسأله چیزی را تغییر نمیدهد و من به مردم لبنان میگویم که ما از این تهدیدات نمیترسیم.
نبرد عرسال و قلمون؛ حزبالله قصد ورود به شهرک عرسال را ندارد
نصرالله در خصوص نبرد عرسال و قلمون گفت: در هفتههای گذشته پروندهای در لبنان مطرح شد به نام شهرک و ارتفاعات عرسال و اشغال این منطقه به دست گروههای تروریستی و کاری که باید برای لبنانیها کرد.
در این میان مواضع و سخنان و واکنشهایی مطرح شد. من درباره این مسئله و حساسیت آن اندکی صحبت میکنم. اولا در خصوص شهرک عرسال ما بسیار موضع روشنی داشتیم. من بین شهرک و ارتفاعات عرسال تفاوت قائل شدم و گفتم که اهالی آن برادران ما هستند. امروز تاکید میکنم که هیچ گاه در اندیشه و طراحی ورود به شهرک عرسال نبودهایم.
ما همیشه گفتهایم که این شهرک از طرف گروههای ترورریستی اشغال شده است و آزادسازی آن مسئولیت ارتش و دولت لبنان است.
ارتفاعات عرسال؛ دست برتر با حزبالله و ارتش سوریه است
نصرالله گفت: درباره قلمون سابقا صحبت کردیم و گفتیم که در قلمون عملیات خواهیم کرد، اما برخی گفتند که حزبالله ادعای دروغ میکند و قلمون گورستان اعضای حزب الله خواهد شد اما دیدید که چه اتفاقی افتاد. درباره ارتفاعات عرسال هم همینطور است.
الان قهرمانان مقاومت که باید به ایمان و شجاعت و مسئولیتپذیری آنان افتخار کنیم، در عمق ارتفاعات عرسال در حال مبارزه و پیشروی هستند. این درگیریها اکنون در جریان است اما اینکه به کجا خواهد رسید و سرانجامش چه خواهد شد، فعلا سخنی نمیگوییم و گفتیم که جنگ ، خود از خود سخن خواهند گفت.
آزادسازی دهها کیلومتر از خاک لبنان از دست تروریستها
نصرالله افزود: در روزهای گذشته به دست نیروها و مبارزان مقاومت لبنان دهها کیلومتر از خاک اشغال شده لبنان به دست گروههای تروریستی آزاد شده است. این پیشروی مهم در ارتفااعات فلیطه و همچنین ارتفاعات موسی در کوههای الثلاجه آزاد شد. تاکید میکنم که دستاورهای روزهای گذشته عملا و بدون هیچ تردیدی، سبب شده است که مقاومت و ارتش سوریه دست بالا را در این منطقه داشته باشد.
حزبالله نیرو نیاز ندارد؛ نیاز امروز اتحاد و اعلام همبستگی است
در حاشیه این جنگ، نکاتی هست که باید به آن اشاره کنیم. ما گفتیم که اگر دولت از مسئولیت خود در این خصوص شانه خالی کند، مردم بقاع و عشایر از مسئولیت خود شانه خالی نخواهند کرد. مردم این منطقه صادقانه آمادگی خود را اعلام کردند و ما از آنان تشکر میکنیم که درک و فهم دقیق و صحیحی از خطرات موجود و آمادگی برای فداکاری نشان دادند. آنچه امروز ما نیاز داریم همین روحیه و کمک و اتحاد است. ما امروز به رزمنده نیاز نداریم. برادران شما در مقاومت عُدّه و تجهیزات انسانی و نظامی در اختیار دارند. آنچه ما در این مرحله نیاز داریم همین همبستگی و اتحاد است.
دبیر کل حزبالله افزود: برخی از تشکیل نیروی بسیج مردمی سخن گفتند. اما ما الان به چنین چیزی نیاز نداریم. ما به بسیج عمومی نیاز داریم اما الان نیاز به تشکیل «الحشد الشعبی» نداریم.
مسائل داخلی لبنان؛ دلبستگان به تغییرات منطقهای به سراب دل بستهاند
نصرالله در خصوص دولت و نیروهای سیاسی و مسائل داخلی لبنان بسیار کوتاه سخن گفت و گفت: باید بگویم که از همه میخواهم که امور کشور را جدی بگیرند و باید اهمیت وضعیت کنونی را درک کنند.
اگر بخواهند منتظر متغیرات منطقهای مانند یمن و عراق یا سوریه باشند، باید بگویم که بر سراب تکیه میکنند و این نوعی توهم است که منتظر تغییرات منطقه باشند.
داعش همان القاعده است که خالقش آمریکا،عربستان و پاکستان هستند
سید حسن نصرالله در خصوص سازمان تروریستی داعش نیز گفت: با وجود آنکه همه دنیا بر این اتفاق نظر دارد که داعش خطری برای کل دنیاست، اما ما اینجا در لبنان هنوز بر سر اینکه داعش خطری برای لبنان هست یا خیر، اختلاف نظر داریم. از همه لبنانیها میخواهم که دشمن را به شکل روشن برای خود مشخص کنیم.
نصرالله افزود: داعش کار خود را از عراق آغاز کرد. این سوال مطرح بود که داعش را چه کسی ساخته است. در دورهای تبلیغات رسانهای گمراهکننده زیادی در این خصوص بود. زمانی که یک انتحاری در قطیف در (روستای) القدیح خود را در مسجدی از مساجد شیعیان منفجر کرد و دوباره مقابل یک مسجد دیگر انفجاری مشابه رخ داد و جوانان شجاع مانع ورود انتحاری به داخل مسجد شده بودند، برخی مانند رسانههای خلیج (فارس) آمدند و گفتند که ایران پشت داعش است و داعشیها را فرستاده تا مساجد شیعیان را منفجر کند.
نصرالله گفت: ببینید ایران که متهمش میکنند که نشر تشیع میکند، میگویند که ایران است که داعش را حرکت میدهد و حمایت میکند تا در مساجد شیعیان در دمام و قطیف عربستان انفجار ایجاد کند. واقعا باید به این تحلیل آفرین و ماشاء الله گفت.
نصرالله افزود: همین مسئله در عراق و سوریه است. چه کسی داعش را ساخت؟. برخی میگویند که بشار اسد داعش را ساخت. داعشی که الان بخشی از دیرالزور و حسکه (در شرق سوریه) را اشغال کرده است. اگر ما بخواهیم (بر اساس این نظریات) چنین فیلمی در هالیوود بسازیم نمیتوانیم... این حرفها بدون منطق و استدلال است.
دبیر کل حزبالله افزود: برخی هم میگویند که ایده تاسیس داعش از نصرالله است تا با آن جبهه النصره و دیگر گروههای مسلح (در سوریه) را شکست بدهند. این چه استدلالی است؟ این مسئله از مسائل کاملا روشن است که داعش یعنی «دولت اسلامی در عراق و شام»، همان گروه القاعده در عراق است که زعامت آن دست به دست شد که زمانی با اسامه بن لادن بیعت شد و بعد از آن با ایمن الظواهری. این گروه همه روابطش، منابع مالیاش، کسانی که با آن کار میکنند روشن است.
نصرالله افزود: همه دنیا میدانند که چه کسی القاعده را تاسیس کرد. سرویس اطلاعاتی آمریکا، عربستان و پاکستان القاعده را تاسیس کردند. این مسئله و اسناد آن در کتابها و تألیفات بسیاری آماده است.
اما آنکه امروز حقیقتا با داعش مبارزه میکند، همان کسانی هستند که آنان را به حمایت از داعش حمایت میکنند، یعنی جمهوری اسلامی ایران، برادرانمان در عراق و سوریه هستند. اما کسانی دیگر که نفت و گاز دارند و با پول آن از داعش حمایت میکنند و برخی دیگر با باز گذاشتن مرزهایشان از آن حمایت میکنند، حامی آن هستند.
یمن؛ عربستان تحمل یک کلمه انتقاد از جنگ یمن را ندارد
نصرالله در خصوص یمن گفت: ملت، ارتش و انقلابیون یمن امروز در سطح رویارویی تاریخی بودند و آمادگی فداکاری از خود نشان دادند برای همین مقابل این حجم از حملات هوایی، کشتار وحشیانه و قتلعام که مقابل چشم دنیا انجام میشود، استواری کردند.
نصرالله از تعرض به کسانی که از این جنگ و تجاوز انتقاد میکنند ابراز تعجب کرد و گفت که «امروز 72 روز از تجاوز آشکار عربستان به یمن میگذرد. اگر کسی به این جنگ اعتراض کند، عربستان با تمام امکاناتش آن را متوقف میکند. حتی بسیاری از نهادها و سازمانهای بینالمللی، افراد و شخصیتها سکوت کردند حال آنکه میدانستند این تجاوز کاملا روشن است. حتی بیشتر از این. اگر برخی طرفهای سیاسی یا افراد یا نشریهها از عربستان انتقاد میکردند، یا این جنگ را محکوم میکردند، نظام سعودی از همه طریق، از طریق فشار بر رسانهها، از طریق تهدید و رشوه و از طریق سرویس جاسوسی فشار وارد میکرد تا کسی حتی یک کلمه هم محکوم نکند یا انتقاد نکند. برای همین امروز میبینیم که برخی شبکههای ماهوارهای بسته شدند یا تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند.
دبیر کل حزبالله افزود: اگر شما (عربستانیها) به خود اطمینان دارید چرا مانع این انتقادها میشوید. این موضع نشانه ضعف شماست... جنایت و کشتار دلیل بر وقدرت نیست... چه اهدافی در یمن را محقق کردید؟ اما ما در هر لحظه و ساعت و در هر مناسبتی این تجاوز وحشیانیه و یاغیگرانه عربستان را محکوم میکنیم. ما امروز در روز 72 این تجاوز صحبت میکنیم و همان حرف روز اول را میزنیم... عربستان و هر کس با اوست، باید تجاوز را متوقف و باب را برای حل (سیاسی) باز کنند. ادامه تجاوز، پشتوانه نظام سعودی را میکاهد.
بخش فرهنگی سخنان سید حسن نصرالله
آمدن مهدی در آخر الزمان نزد شیعه و سنی قطعی و پذیرفته شده است
نصرالله در بخش فرهنگی سخنان خود به موضوع مهدویت پرداخت و در ادامه آن چهار نکته مهم را بیان کرد.
نصرالله گفت: مسئله اول، اصل مسئله امام مهدی و بحث آمدن شخصی در آخرالزمان با مشخصات کذا و کذا است. این امر کاملا قطعی است نزد مسلمانان. روایات زیادی هم در این خصوص است که برخی از آنان به تواتر است. در این چارچوب برخی امور نزد همه مسلمانان پذیرفته شده است. اینکه فردی به نام مهدی که آخرالزمان میآید از ذریه محمد (ص) است. همچنین او از ذریه فاطمه (س) است که ویژگی های دینی، معنوی و علمی و معرفتی و رهبری دارد که با طاغوتهای دنیا مقابله میکند و زمین را پس از آنکه پر از ظلم و فساد شده است ، پر از عدل و داد میکند.
نصرالله افزود: بله در اینجا بحثی اختلافی هست درباره تولد ایشان. ما اعتقاد داریم که ایشان متولد شده است و فرزند امام حسن عسکری و امام هادی و... امام حسین از ذریه فاطمه (س) است. برخی دیگر نظرشان این است که ایشان در آخرالزمان متولد خواهد شد و چندین سال زندگی میکند تا شرایط فراهم شود تا آماده ظهور شود.
وی ادامه داد: نکته دیگری هست که (روایاتی) در کتب مسلمانان هست و از اتفاقات آینده سخن میگوید. یعنی پیغمبر (ص) در مسجد بوده و از آینده صحبت میکرده است. نه از آخر الزمان بلکه از آینده نزدیک. تا اینکه از اتفاقات آخر الزمان و نشانههای ظهور و آخر الزمان صحبت کرده است. هر پیامبری درباره آن صحبت کرده و روایاتی در این خصوص وجود دارد.
نصرالله افزود: از هجرت پیغمبر (ص) به مدینه تاکنون خیلی از اتفاقات مانند تشکیل حکومت بنیامیه و حرکت خراسانیها و حکومت بنیعباس و حمله مغول و اتفاقات مشابه دیگر رخ داده است... ما میتوانیم جدولی از اتفاقاتی تهیه کنیم که پیغمبر ص از آن خبر داده بود و اکنون محقق شده است. این معجزهای از رسولالله و ارتباط ایشان با پروردگار است.
نصرالله با تقسیمبندی برخی روایات گفت: برخی اتفاقات و روایات هست که از آینده سخن میگوید اما ضرورتا از امام مهدی سخن نمیگوید. قسم دیگر روایاتی است که از ظهور امام مهدی سخن میگوید بدون این که مدت زمانی معین کند که بگوید بعد از سه ماه یا شش ماه یا یکسال اتفاق میافتد.
دبیر کل حزبالله گفت: این موضوع خیلی مهم است. اینکه به مردم بگوییم چطور با این مسئله برخورد کنند. مردم دوست دارند که کسی از آینده به آنان خبر بدهد. این طبیعت مردم است. چرا که آینده خودشان و فرزندانشان است. برای همین در تلویزیون برخیها میآیند و پیشگویی میکنند. این موضوع فی حد نفسه جذاب است. این مسئله ذوحدین است. میشود از علم پیشگویی به نفع خیر و میشود به نفع شر استفاده کرد. میشود برای امیدبخشی به مردم استفاده میکرد یا میشود آن را علیه مردم استفاده کرد.
نصرالله با بیان اینکه در اینجا چند نکته وجود دارد، گفت: امروز برخی افراد هستند که از علامات و نشانههایی صحبت میکنند که اصلا در روایات اسلامی نیامده است. حتی در روایات ضعیف هم نیامده است. نه از پیامبر نه در کتب اسلامی نیامده است. اولا باید مواظب این مسائل باشیم و گفتههای افراد که از نزد خودشان بیان میکنند ارزشی ندارد. بلکه باید برآمده از روایات رسیده از پیامبر و اهل بیت باشد. هرچیزی که ارتباطی با وحی و روایات پیامبر و اهل بیت ندارد، بیاساس است.
دوما، حتی در روایات موجود، ما نیازمند علمای محقق، متخصص داریم که حقیقت را به ما بگویند. در خصوص اخبار آینده و علامات ظهور و جنبش امام مهدی تا برپایی قیامت اصطلاحی داریم به نام «الملاحم و الفتن». برخی روایات هست که پیامبر آنان را نگفته اما به دروغ به پیامبر نسبت داده شده است... بنابراین باید با احتیاط با برخی روایات برخورد کرد. این موضوعی است که مرتبط با آینده و روحیه مردم و انگیزه و سرنوشت ملتهاست و بسیار حساس است.
سوما، از باب تاکید در سالروز میلاد امام مهدی، باید بگویم مشکلی وجود دارد در تطبیق علامات. یعنی اینکه برخی بگویند که فلانی خراسانی است فلان اتفاق ، اتفاق آخر الزمانی است. این مسئله اولا شرعا جایز نیست. اگر من این تطبیق را بکنم، مردم را گمراه کردهام و شرعا جایز نیست. این مسئله به وهن و ضعف و تردید در میان مردم و حتی تردید در اصل عقیده (مهدویت) منجر میشود. پس نه در مساجد، نه در حلقات فرهنگی نه در جلسات و نه در کتب خود نباید چنین مطالبی را بیان کنیم که باز کننده باب فساد است. اما با این حال ما باب احتمال را نمیبندیم. بله احتمالهایی وجود دارد که حتی در این هم باید محتاط عمل کرد که نتیجه عکس ندهد.
نکته چهارم که مهمتر از سه نکته قبل است، این است که الان در صفحات اینترنت و جاهای دیگر در تلویزیون میبینید که برخی ادعای نیابت خاص امام مهدی را میکنند. این افراد را باید تکذیب کرد. این امر واجب است. چرا که امام دیگر بعد از غیبت کبری نماینده خاص ندارند. اگر کسی چنین ادعایی کرد باید تکذیب شود. حتی برخی بدتر از این را میگویند و ادعا میکنند که فرزند امام مهدی هستند در حالی که نسل امام مهدی روشن است. اما برخی وقاحت را به جایی میرسانند که میگویند فرزند امام هستند یا نوه او هستند. این امر هست و رخ داده است. این مسئله در اینترنت و ماهوارهها هست. اینها ادعاهایی بیدلیل و بیمنطق است که عقلانیتی در آن نیست اما با دل و قلب و احساس مردم بازی میکنند. برخی از این مدعیان حتی از اندک دانشی هم بیبهرهاند. با کمی بررسی انسان میتواند بفهمد که این افراد چیزی در چنته ندارند. هر چقدر به آخر الزمان نزدیک میشویم، این فتنهها که لزوما نظامی نیست بلکه عقیدتی است، بیشتر میشود.
نکته آخر در بحث فرهنگی ، بحث بسیار مهم «توقیت» (تعیین وقت برای ظهور) است. در روایات داریم که این امر حرام اعلام شده است... مثل این است که بگوییم تا آخر ماه رمضان امام مهدی میآید. این مسئله از مسائل غیب است که فقط خدا از آن مطلع است. تعیین زمان برای ظهور بازی کردن با عقل و احساس مردم است.
در سالروز میلاد امام اولا باید ایمان و امید داشته باشیم به اینکه این موضوع، وعده قطعی و تعیینکننده خداوند است. دوما باید با امید به آینده نگاه کنیم. سوما باید منتظر ایشان و آینده باشیم. چهارم باید مسئولیتپذیر باشیم و منتظر حوادث نباشیم بلکه باید حوادث را ما بسازیم و مقدمات را فراهم کنیم سپس منتظر باشیم. برای همین مکررا از خدا میخواهیم و دعا میکنیم که خدا در فرج ایشان تعجیل کند و دعای اللهم کن لولیک... را میخوانیم.
سید حسن نصرالله بخش سوم سخنان خود را به مسائل داخلی موسسة کشافة المهدی اختصاص داد.
[TD="class: news_title"]آزاد سازی سه منطقه در استان مارب یمن از کنترل تروریست های القاعده[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: news_desc"]دولت بهار: منابع نظامی یمنی از آزاد شدن سه منطقه تحت کنترل تروریست های القاعده در استان مارب خبر دادند .[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: news_body"]به گزارش دولت بهار به نقل از واحد مرکزی خبر، یک منبع نظامی یمنی که نامش ذکر نشده است گفت «نیروهای کمیته های مردمی وابسته به جنبش انصار الله یمن و یگان هایی از ارتش این کشور موفق شدند در عملیات خود ضد تروریست های القاعده در استان مارب سه منطقه تحت کنترل القاعده را در منطقه « المخدره » آزاد کنند. گزارشی درباره تلفات تروریست ها در این عملیات منتشر نشده است .
به گزارش خبرگزاری دولتی یمن از صنعا ،این در حالیست که هواپیماهای ارتش سعودی در ادامه حملات خود به مناطق مختلف یمن ،منطقه «النجد الاحمر» واقع در استان « اب» در حد فاصل صنعا و تعز را هدف قرار دادند . در این تجاوز جدید، منطقه النجد الاحمر هدف موشک های هواپیماهای سعودی قرار گرفت که بر اثر آن به چند خانه مسکونی و جاده مواصلاتی صنعا -تعز آسیب رسید . گزارشی درباره کشته ها یا زخمی های احتمالی این حمله منتشر نشده است .
حملات سنگین ارتش و نیروهای مردمی یمن به مناطق جنوبی عربستان، آمریکا و رژیم صهیونیستی را به تکاپو انداخت.
در روزهای گذشته حجم حملات انقلابیون یمنی به مواضع عربستان بسیار گسترش یافته است. در این حملات چندین پایگاه نظامی عربستان مورد هدف یمنیها قرار گرفت. به گزارش خبرگزاری تسنیم، ارتش و کمیتههای مردمی یمن پایگاه نظامی «الشبکه» سعودی را هدف قرار دادند که در پی آن نظامیان مستقر این پایگاه بطور دسته جمعی از آن گریختند. نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی پیش از این دو دستگاه تانک ارتش سعودی را در پایگاه نظامی «جلاح» منهدم کردند. ارتش و کمیتههای مردمی یمن همچنین شبکه ارتباطات پایگاه نظامی «المزحاف» در جیزان را با چند موشک هدف قرار دادند. این در حالی است که ارتش و کمیتههای مردمی یمن گذرگاه طوال عربستان را با 40 موشک گراد هدف قرار دادند. منابع نظامی یمنی نیز از عقبنشینی ۲۰ کیلومتری نیروهای سعودی از مرزهای عربستان با یمن خبر دادند.
تشدید حملات یمنیها به مواضع عربستان، همپیمانان سعودیها را برای نجات این کشور به تکاپو انداخته است. در همین ارتباط روزنامه والاستریتژورنال در گزارشی با موضوع نشست تیم آمریکایی و جنبش انصارالله یمن در عمان، جزئیاتی از این نشست منتشر کرده و نوشته است که واشنگتن در این دیدار از انصارالله خواسته حملات به خاک عربستان را متوقف کند. همچنین به گزارش العالم، روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» از یک دیدار بیسابقه میان مدیر کل وزارت خارجه اسرائیل و یک مسئول سعودی خبر داد. از جزئیات این دیدار هنوز خبری منتشر نشده است، اما با توجه به تشدید حملات انقلابیون یمنی به مواضع عربستان، موضوع یمن یکی از مهمترین موضوعات مطرح شده بوده است.
حملات هوایی سعودیها
همچنین شمار شهدای حملات رژیم سعودی به منطقه صبر در شهرستان سحار در استان صعده به 42 شهید و 8 زخمی رسید. از سوی دیگر در پی حملات جنگندههای رژیم سعودی به منطقه «صبر» در استان صعده واقع در شمال یمن، 11 تن از جمله 8 کودک به شهادت رسیدند. همچنین جنگندههای ارتش عربستان مرکز فرماندهی ستاد مشترک ارتش یمن را در منطقه التحریر واقع در مرکز صنعا پایتخت این کشور هدف قرار دادند که بر اثر آن 6 نفر مجروح شدند. در مقابل ارتش و کمیتههای مردمی کنترل مناطق «باراس» و «جول المسحا» و منطقه «الصعید» در مجاورت شهر عتق در استان شبوه را به دست گرفتند. ارتش و کمیتههای مردمی یمن همچنین منطقه الیتمه واقع در استان جوف را بعد از درگیریهای شدید با عناصر گروه تروریستی القاعده آزاد کردند. همچنین ارتش وکمیتههای مردمی در تعز توانستند پایگاه «الضباب» وابسته به القاعده و شبه نظامیان «الاصلاح» را هدف قرار دهند که موجب از پای درآمدن تعدادی از تروریستها و منهدم شدن تجهیزات و سلاحهای آنها شد. همچنین یکی از رهبران انصارالله از دستگیری هشت جاسوس قطر و ترکیه در صنعا خبر داد که طرح حمله به وزارت خارجه یمن را داشتند.
از سوی دیگر «مجتهد» افشاگر معروف سعودی در صفحه توییتر خود از بمباران منزل «صالح بن شاجع» رئیس قبائل «بکیل» و از افراد سرشناس یمنی از سوی هواپیماهای سعودی خبر داد. به گزارش فارس، این حمله پس از آن انجام گرفت که «صالح بن شاجع» پیشنهاد مالی عربستان را برای جنگیدن با انصارالله رد کرد و تصمیم گرفت همچنان در موضع بیطرفی بماند که این مسئله خشم «محمد بن سلمان» جانشین ولیعهد و وزیر دفاع عربستان را بر انگیخت و دستور داد منزل بن شاجع را بمباران کنند.
این در حالی است که شورای امنیت سازمان ملل متحد دعوت «بان کی مون» دبیرکل این سازمان برای برقراری آتش بس انسانی جدید در یمن را تایید کرد و خوهان آغاز مذاکرات صلح در اسرع وقت شد. از سوی دیگر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا برای نخستین بار تاکید کرد که یک دیپلمات آمریکایی با نمایندگان انصارالله در مسقط دیدار و گفتوگو داشته است. این در حالی است که عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن با اشاره به اینکه این جنبش از تلاشهای سازمان ملل برای برگزاری گفتوگوهای «یمنی ـ یمنی» در ژنو و بدون پیش شرط حمایت میکند گفت: «در عمان هیچ دیداری با آمریکاییها صورت نگرفته است.» عضو دفتر سیاسی انصارالله گفت: «طرفهایی که در ریاض به سر میبرند حرفهایی را میگویند که ناشی از فشارهای سیاسی است.»
به تازگی در شبکه های اجتماعی تصاویری از خوشحالی زنان پس از فرار از مناطق تحت کنترل داعش منتشر شده است. آفتاب : زنان در این عکس ها در حال درآوردن لباس مشکی هستند. زنان در مناطق داعش مجبور هستند لباس مشکی بلند بپوشند.
به گزارش سایت الحدث نیوز، این عکس ها زنان سوریه را نشان می دهد که از مناطق تحت کنترل داعش در شمال سوریه به مناطق امن در کردستان سوریه فرار کرده اند.
يك روزنامه پاكستاني نوشت: عليرغم اين كه سازمانهاي اطلاعاتي از عدم نفوذ داعش در اين كشور ابراز اطمينان ميكنند، اما اين گزارشات نبايستي مبناي تصميم دولت در نحوه آمادگي براي مقابله با نفوذ بيشتر جريان افراط باشد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، روزنامه «نواي وقت» امروز در سر مقاله خود با عنوان «سران كشورهاي اسلامي براي نابودي «داعش» گرد هم آيند» با ذكر اهداف توسعه طلبانه داعش عليه سازمانهاي مختلف ديني، كشورهاي اسلامي و حتي رئيس جمهور آمريكا اين گروه را تهديدي فوقالعاده جدي براي صلح و ثبات جهاني دانسته و نوشته است سران كشورهاي اسلامي و حتي جهاني بايستي در خصوص آن نگران بوده و از هم اكنون به فكر نابودي اين شبهنظاميان خطرناك باشند. روزنامه نواي وقت با اشاره به اظهارات فرماندهان نظامي ايران مبني بر اينكه داعش در حال پذيرش نيرو در افغانستان و پاكستان بوده و اينكه حضور داعش در اطراف مرزهاي ايران خطرناك است، از سران كشورهاي اسلامي ميخواهد براي حل اين مشكل گردهم آيند.
اين روزنامه مينويسد براي مبارزه با داعش بودجه كلاني نياز است كه فرماندهان ناتو نيز به آن اشاره كردهاند به همين جهت همه كشورها بايد هزينههاي جنگ عليه اين شبهنظاميان خطرناك را فراهم كنند.
روزنامه نواي وقت در ادامه افزود: نبايد به گزارشهاي سازمانهاي اطلاعاتي و دولت مبني بر اينكه داعش در پاكستان وجود ندارد، اتكا كرد بلكه بايد براي جلوگيري از نفوذ داعش در پاكستان آماده باشيم.
اين روزنامه نوشت: با توجه به ادعاي علني «عبدالعزيز» امام جماعت مسجد لعل براي كمك گرفتن از داعش همچنين تمايل محصلين «جامعه حفصه» براي مداخله داعش در پاكستان بايد از هم اكنون اقدامات موثري براي مقابله با اين گروه تروريستي اتخاذ شود.
[h=1]شهر جیزان عربستان در آستانه سقوط[/h]
منابع خبری اعلام کردند در پی خیانت برخی نظامیان سعودی و عقب نشینی عده ای دیگر از نیروهای این کشور، شهر جیزان در آستانه سقوط قرار گرفته است.
برخی از نظامیان عربستانی برای ورود ارتش یمن به شهر جیزان عربستان تبانی و خیانت کرده اند. گفته میشود در پی خیانت برخی نظامیان سعودی و عقب نشینی عده ای دیگر از نیروهای این کشور، شهر جیزان در آستانه سقوط قرار گرفته است.
این خبر زمینهسازی برای اعلام سقوط شهر جیزان است.
این در حالی است که برخی منابع خبری اعلام کردند ارتش عربستان چند گردان ویژه مسلح به تجهیزات جنگی سنگین به این منطقه اعزام کرده است.
حمله زميني در انتظار عربستان
قم فردا: نيروهاي مردمي و ارتش يمن موشکهاي «اسکاد» به سوي عربستان شليک کردند که در واقع اين مسئله بدين معناست که جنگ زميني معکوسي در انتظار عربستان است که عمق اين کشور را هدف قرار خواهد داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، پس از واکنش ارتش و گروه انصار الله يمن و نيروهاي مردمي اين کشور به حملات عربستان و شليک موشکهاي «اسکاد» به خاک سعودي، تجاوز عربستان وارد مرحله تازهاي شده است.
روزنامه «رأي اليوم» با اشاره به اين مسئله گزارش داد که با نزديک شدن به زمان مذاکرات احتمالي صلح «ژنو»، شليک موشکهاي اسکاد نقطه عطفي است و ناظران نيز بر اين باورند که در مجراي جنگ تحولات خطرناکي رخ داده است که عمق عربستان را هدف قرار خواهد داد.
به گزارش اين روزنامه، افزايش حملات در نقاط مرزي ميان عربستان و يمن از وقوع جنگ زميني معکوس خبر ميدهد. ناظران همچنين مدعي شدند که استفاده از موشکهاي اسکاد نيز درگيري را وارد مرحله تازهاي کرده است.
به گفته ناظران، موشکهاي اسکادي که توسط ارتش يمن و نيروهاي مردمي اين کشور استفاده شد، يادآور موشکهاي حزب الله لبنان و جنبش «حماس» فلسطين است؛ موشکهايي که به عمق اسرائيل رسيدند.
عربستان نيز از ميزان خطر اين موشکها آگاهي دارد و در صورتي که شهرهاي خميس، شميط و أبها که پس از «جازان» قرار دارد بمباران شود، ميتواند به عمق عربستان برسد و خطر جدي براي اين کشور باشد. منابع خبري شنبه گذشته (۱۶ خرداد) تصاويري را منتشر کردند که نشان ميداد گروه انصارالله يمن به سوي پايگاه هوايي «خالد بن عبدالعزيز» در جنوب عربستان موشک اسکاد شليک کرد.
يمنيها با شليک موشک اسکاد پايگاه هوايي ارتش عربستان در استان جيزان اين کشور را موشک باران کردند. موشکهاي مذکور به مدت ۴.۵ دقيقه در آسمان عربستان بود و با دقت بالايي به اهداف تعيين شده اصابت کردند.
«احمد العسيري» سخنگوي ائتلاف تحت رهبري سعودي ها عليه يمن که پيش از اين تاکيد مي کرد که در حملات جنگندههاي عربستاني انبارهاي موشکي و تسليحاتي انصارالله و ارتش يمن هدف قرار گرفته است، امروز اذعان کرد که بيش از ۳۰۰ موشک اسکاد در اختيار يمنيها قرار دارد.
انتهای پیام/
آزادی کامل بیجی / برائت شورای الانبار از هم پیمانان داعش/ آغاز عملیات در اطراف رمادی
شورای استانداری الانبار از افرادی که با گروه داعش در رمادی، فلوجه و دیگر مناطق استان الانبار همکاری می کنند، اعلام برائت کرد.
به گزارش خبرگزاری تقريب(تنا)، شورای استانداری الانبار یکشنبه در بیانیه ای اعلام کرد: افرادی که در فیلم پخش شده از سوی داعش مشاهده می شوند که با داعش در مناطق فلوجه، راوه، القائم، الرطبه و همه مناطق استان الانبار با این گروه اعلام بیعت کرده اند، از بزرگان و شیوخ الانبار نیستند.
بر اساس این بیانیه، کسانی که دراین فیلم دیده می شوند و با گروه داعش در رمادی و فلوجه اعلام بیعت کرده اند، افرادی از برخی عشایر هستند و در میان آنان، بزرگان عشایر و از عشایر الانبار وجود ندارد.
شورای استانداری الانبار دراین بیانیه ضمن اعلام برائت از هم پیمانان با داعش تاکید کرد که اهالی استان الانبار کسانی را که دراین فیلم هستند، بازخواست و با آنان همانند گروه داعش برخورد خواهند کرد.
خبر ديگر اين كه دبیرکل جنبش "اهل الحق" عراق از آزاد سازی کامل شهر بیجی خبر داد.
"قیس الخزعلی" روز یکشنبه اعلام کرد، شهر بیجی کاملا آزاد شد و پرچم عراق بر فراز ساختمان فرمانداری این شهر به اهتزاز درآمد.
الخزعلی به شبکه عراقی سومریه نیوز گفت: نیروهای مشترک ارتش عراق و بسیج مردمی با پشتیبانی نیروی هوایی توانستند امروز بیجی را کاملا آزاد کنند.
وی افزود: در این عملیات شمار بسیاری از عناصر داعش کشته شدند و خسارتهای سنگینی به تجهیزات این گروه تروریستی وارد شد.
خبر ديگر از عراق اين كه دبیر کل سازمان بدر و از فرماندهان نیروهای بسیج مردمی عراق از شروع عملیات آزادسازی منطقه " ناظم التقسیم " در اطراف رمادی خبر داد.
" هادی العامری " دبیر کل سازمان بدر گفت که عملیات آزادسازی منطقه " ناظم التقسیم" روز شنبه از دو محور آغاز شد، که محور اول از ناظم الثرثار به ناظم التقسیم، و محور دوم از مجمتع مسکونی به ناظم التقسیم است.
شبکه سومریه نیوز به نقل از العامری افزود که نیروهای بدر به فاصله 500 متری ناظم التقسیم رسیده اند ولی پیشروی آنان از ظهر روز شنبه به علت قطعی ارتباط و نبود امکان عبور از پل روی رود الحلوه متوقف شد، اما تلاش برای آماده کردن پل برای ادامه حرکت آنان به سمت منطقه الناظم حضور دارد.
یمن با حاکمیت انصارالله به دلیل خط مشی "مقاوم محور" خود در برابر غرب و مرتجعین منطقه آماج حمله قرار گرفت. عربستان به نیابت از قدرت های غربی وظیفه ریشه کن کردن نهال نوپای انقلاب در یمن را برعهده گرفت و رفتاری شبیه رژیم صهیونیستی در برابر غزه به گزارش«شیعه نیوز»، سال ۲۰۱۱، اولین بار نام یمن در اوضاع پیچیده منطقه در کنار تونس، مصر و لیبی به عنوان کشوری که مردمانش به مقابله با نظام طاغوت مستقر به پا خواستند بر سر زبان ها افتاد. قبلتر نیز مردم کشورهای منطقه رفتار به شدت ظالمانه عبدالله صالح حاکم یمن نسبت به الحوثیها را مشاهده کردند اما حالا و بعد از کش و قوسهای فراوان که این حاکم، یمن را به زور اهرم سرکوب نگه داری کرده بود همان حزب سیاسی مظلوم یمن یعنی انصارالله توانستند بنا به درخواست مردم، حکومت را در دست بگیرد اما این تازه اول ماجرا بود.
یمن با حاکمیت انصارالله به دلیل خط مشی "مقاوم محور" خود در برابر غرب و مرتجعین منطقه آماج حمله قرار گرفت. عربستان به نیابت از قدرت های غربی وظیفه ریشه کن کردن نهال نوپای انقلاب در یمن را برعهده گرفت و رفتاری شبیه رژیم صهیونیستی در برابر غزه را این بار در برابر مردم مظلوم یمن در پیش گرفت تا نشان دهد در رفتار وحشیانه و ددمنشانه چیزی از ارباب صهیون خود کم ندارد.
یمن هر روزه آماج حملات عربستان قرار می گیرد. کودکان یتیم می شوند و مادرها بی فرزند. حصر این مردم بی دفاع روز به روز تنگ تر می شود و شورای امنیت سازمان ملل تنها به اظهار تأسف در مقابل سیل حملات به یمن اکتفا می کند. اخبار این اوضاع وخیم در لابلای اخبار دیگر گم یا کمرنگ می شود.
به همین خاطر بر آن شدیم همچون دیگر دوستان در سرتاسر نقاط کشور که طبق حدیث شریفه پیامبر اکرم که می فرمایند:"من یمنی هستم" خود را همراه و همجنس برادران یمنی خود می دانند، در حد وسع خود گوشه ای از اخبار این سرزمین را نشر دهیم.
اگر ندای "من یمنیام" مردم عزیزمان که هر روز در سرتاسر کشور شنیده می شود با صدای بلندتری فریاد زده نشود، دشمنان به خیال خام خود گمان میکنند می توانند بدون هیچ هزینه ای هر روز زنان و کودکان بیشتری را به شهادت برسانند و جوی خون را عریضتر کنند اما شما مردم عزیز ایران نمی گذارید یمن تنها بماند ما نیز عهد می بندیم به وظیفه کوچک خود که پژواک صدای شما است، عمل کنیم. البته در کنار این هدف، انتشار با صحت و سرعت اخبار یمن و همچنین ارائه تحلیل از شرایط موجود را نیز از اهداف خود می دانیم.
به زودی بخش های متنوع دیگر نیز بر روی این پایگاه خبری در این آدرس http://iamyemeni.ir قرار خواهد گرفت. اگر شما نیز خود را یک یمنی میدانید، ما را در انجام این موضوع همراهی کنید و در این وظیفه ما را از دعای خیر خود بینصیب نگذارید.
امکانش وجود ندارد در یک کشوری سرکوبی رخ دهد بعد یک گروهی با این تشکیلات و برنامه ریزی اینقدر سریع تشکیل شود و بعد هم دست به کشورگشایی کند.
مسلما از مدت ها قبل برنامه ریزی و عضو گیری میکردند و یک کشور هم اسپانسر انهاست.
بیخود نیست که سردار سلیمانی میگوید امریکا از انها حمایت میکند.
زیرا با محاسبات نظامی اش گاهی به مواردی میرسد که فقط یک کشور میتواند انرا انجام دهد نه یک گروه تروریستی.
در سوریه به اشتباه روز اول سرکوب کردند مردم را.
بعد از ان این داعش سر و کله اش پیدا شد.
این همه کشور بدتر از سوریه دست به سرکوب مردم زد ولی چنین گروه هایی درش پیدا نشد.
خوب مشخص است که چنین گروهی از پیش عضوگیری میکرده و برنامه ریزی های دقیقی از سوی کشوری دشمن شیعه برایش انجام میشده است.
هر چند اعتقاد شدید دارم که داعش توسط اسراییل هدایت و اسپانسرینگ میشود.
..............
[SPOILER]ای کاش بجای این هی لعن گفتن ها هر کسی یک نقد در مورد داعش بنویسد یا علاوه بر لعن گفتن ها نقدی بنویسد[/SPOILER]
[/HR] همانطور كه پیش بینی می شد با نزدیك شدن به مراحل پایانی عملیات قلمون، رزمندگان حزب الله و تروریست های داعش برای اولین بار به صورت جدی روز سه شنبه رو در روی هم قرار گرفتند كه طی آن نیروهای جنبش مقاومت اسلامی علاوه بر كشتن تعدادی از شبه نظامیان داعش ضربه سختی را به این گروه تروریستی وارد كرد. [/HR]
همانطور كه پیش بینی می شد با نزدیك شدن به مراحل پایانی عملیات قلمون، رزمندگان حزب الله و تروریست های داعش برای اولین بار به صورت جدی روز سه شنبه رو در روی هم قرار گرفتند كه طی آن نیروهای جنبش مقاومت اسلامی علاوه بر كشتن تعدادی از شبه نظامیان داعش ضربه سختی را به این گروه تروریستی وارد كرد .
رسانه های لبنان روز گذشته گزارش دادند نیروهای حزب الله حمله شبه نظامیان داعش را دفع كردند و ١٤ نفر از شبه نظامیان این گروه تروریستی را از پای درآوردند. منابع آگاه اعلام كردند این درگیری تاكنون بزرگترین درگیری است كه بین دو طرف از زمان حضور حزب الله در جنگ سوریه صورت گرفت .
یك منبع از جریان ٨ مارس كه از متحدان حزب الله محسوب می شود به پایگاه خبری دیلی استار لبنان گفت كه داعش یك حمله پیش دستانه علیه مواضع حزب الله در اطراف روستای راس بعلبك انجام داد تا عملیات تهاجمی برنامه ریزی شده این جنبش علیه خود را در اطراف شهر شمال شرقی عرسال لبنان، مختل كند .
این منبع كه خواسته بود هویتش افشا نشود گفته است: «آنها این حمله پیش دستانه را انجام دادند چون كه می دانستند حزب الله سرانجام به انها حمله خواهد كرد. آنها می خواستند بر بعضی مواضع مسلط شوند و واقعیت های جدیدی را بر روی زمین تحمیل كنند. اما حزب الله حمله آنها را ناكام گذاشت چرا كه نسبت به برنامه آنها هوشیار و آگاه بود . »
بنابر گزارش دیلی استار، این منبع امنیتی حمله داعش را یك «ناكامی بزرگ» توصیف كرد و گفت كه این اولین « درگیری گسترده» بین حزب الله و داعش در طول سه سال گذشته است.
در همین حال شبكه المنار گزارش داد كه شبه نظامیان داعش كه از داخل سوریه وارد شده بودند به چهار پست حزب الله در دامنه های راس بعلبك حمله كردند تا كنترل دو تپه را در این مناطق به دست بگیرند كه ناكام ماندند.
المنار تصاویری از اجساد شبه نظامیان داعش كه توسط حزب الله در اطراف راس بعلبك از پای درآمده بودند را نشان داد و اعلام كرد كه این جنبش اجساد ١٤ نفر از تروریست های داعش را در اختیار دارد .
بنابر گزارش المنار، عده ای از تروریست های داعش بر اثر انفجار مین هایی كه توسط حزب الله در اطراف روستای راس بعلبك كار گذاشته بود، كشته شدند.
روز گذشته كاربران و خبرنگاران طرفدار مقاومت در شبكه های مجازی بویژه در توییتر تصاویری از تروریست های كشته شده داعش را منتشر كردند و گفتند اگر حزب الله نبود روستای مسیحی نشین راس بعلبك شاهد كشتار جمعی توسط تروریست های داعش بود. راس بعلبك در هفت كیلومتری شمال عرسال واقع است .
المنار همچنین گزارش داد كه رزمندگان حزب الله تعدادی از شبه نظامیان داعش را كه در دامنه های شرقی عرسال جمع شده بودند، هدف قرار دادند كه بر اثر آن معروف ترین رهبر این گروه در قلمون با ملیت سعودی معروف به «ولید عبدالمحسن العمری» كشته شد.
بنابر گزارش المنار، در جریان این حمله پنج خودروی نظامی داعش، چندین موتور سیكلت و یك بولدوز به همراه یك راكت انداز منهدم شدند.
نیروهای جنبش مقاومت اسلامی لبنان به همراه ارتش سوریه بیش از یك ماه است كه عملیات گسترده ای را در منطقه قلمون واقع در مرز دو كشور آغاز كرده اند. نیروهای مقاومت از آن زمان تاكنون موفق شده اند شبه نظامیان گروه جبهه النصره و متحدان آن را از دو سوم این منطقه بیرون برانند.
[/HR] ایران درباره «پیامدهای جدی» حملات هوایی بیشتر عربستان سعودی به نزدیکی سفارت جمهوری اسلامی ایران در صنعا هشدار داد.[/HR]
غلامعلی خوشرو، نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، با ارسال نامهای به شورای امنیت سازمان ملل اظهار داشت: در دو ماه گذشته جنگندههای عربستان دو بار به مناطقی در نزدیکی سفارت ایران در پایتخت یمن حمله کردند.
این در حالی است که ساختمان سفارت جمهوری اسلامی ایران در حملات 31 فروردین و 4 خرداد به شدت آسیب دید. خوشرو همچنین از شورای امنیت خواست فورا موضوع حمله نظامی عربستان سعودی به یمن را بررسی کند.
در هفتاد و ششمین روز تجاوز عربستان به یمن، جنگندههای متجاوز سعودی مناطق مختلف یمن را آماج حملات خود قرار دادهاند.
در جدیدترین این حملات به منطقه ای در استان جوف، چهار غیرنظامی از جمله دو کودک و یک زن به شهادت رسیدند.
منطقه راهبردی «عقبه» که استان الجوف را به مناطق مرزی با عربستان متصل می کند به کنترل ارتش و کمیتههای مردمی یمن در آمد.
شبکه تلویزیونی المسیره گزارش داد: بر اثر حملات جنگنده های سعودی به شهر حرز چند نوزاد و زن زخمی شدند.
حملات عربستان سعودی به مردم مظلوم یمن و حوالی سفارت ایران در حالی است که این کشور نقش پررنگی در تحرکات گروهک ترو.ریستی داعش داشته است اخیرا دراینباره پایگاه خبری صعده پرس یمن به نقل از یک نویسنده مشهور عصو خاندان آل سعود نوشت: گروه تروریستی داعش یکی از دستگاه های 'دولت آلزایمر' ( اشاره به ملک سلمان شاه عربستان) است.
،این پایگاه خبری به نقل از این عضو خانواده سعودی مشهور به 'جمال بن'، ملک سلمان شاه عربستان را به 'آلزایمر' توصیف کرده است.
در باره ملک سلمان شاه عربستان می گویند که وی به بیماری آلزایمر مبتلا است و حتی نام برخی فرزندان خود را نیز به یاد نمی آورد.
جمال بن در صفحه توییتر خود مطالب متعددی در باره خاندان سعودی منتشر کرده و گفته است که این خاندان در پشت پرده جنایات گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق قرار دارد و آنها را حمایت می کند.
او همچنین در نوشته های دیگر خود در توییتر آورده است: در بسیاری اخباری منتشر می شود که بین داعش و محمد بن نایف ولیعهد عربستان تفاوت گذاشته می شوند، عزیران من، داعش یکی از دستگاه های دولت آلزایمر ( دولت عربستان) است و شما در مقابل یک تئاتر سیاسی در تاریخ قرار دارید که موضوع را انحرافی به شما نشان می دهد.
وی همچنین در بخش دیگری از مطالب خود نوشت: اکنون فرصت خوبی برای برخی از حاکمان کشورهای عربی خلیج فارس فراهم شده تا مخالفان خود را در مساجد و حسینیه ها به قتل برسانند و سپس گروه داعش را مسوول این حملات معرفی کنند .
گروه تروریستی داعش با حمایت مالی و لجستیکی عربستان ، قطر و ترکیه مناطقی از عراق و سوریه را اشغال کرده و جنایات متعددی در این مناطق انجام داده است .
پس از آن که یکی از رهبران بلندپایه شبهنظامیان مرتبط با القاعده در شرق لیبی به دست افراد مسلحی که ماسک به صورت داشتند، کشته شد، این شبهنظامیان امروز (چهارشنبه) علیه تروریستهای وابسته به داعش در لیبی اعلام جنگ کردند.
پس از آن که چند فرد مسلح ناشناس با اسلحه اقدام به ترور "ناصر العکر"، یک شبهنظامی بلندپایه وابسته به القاعده در لیبی که زمانی به جرم تروریسم در زندانهای انگلیس به سر برده، کردند، میان دو گروه شبهنظامیان وابسته به القاعده و همچنین وابسته به داعش درگیریهایی در لیبی رخ داد که 11 کشته از دو طرف بر جای گذاشت.
این شبهنظامی بلندپایه وابسته به القاعده که 55 سال سن داشت و همراه با دستیارش کشته شد، زمانی در افغانستان به انجام عملیات میپرداخته است.
گروه وابسته به ناصر العکر موسوم به "شورای جهادی درنا" امروز (چهارشنبه) با اعلام بیانیهای ترور وی را اعلام کرده و تروریستهای داعش را عامل آن دانست. این گروه داعش را متهم به استبداد و ارتکاب جرم کرد و متعهد شد تا زمانی که هیچیک از آنها روی زمین باقی نماند با آنها دست به "جنگ مقدس" خواهد زد.
شورای جهادی درنا همچنین از مردم خواست علیه گروه داعش به پا خیزند. در جریان درگیریهای میان شبهنظامیان مرتبط با داعش در لیبی و شبهنظامیان گروه شورای جهادی درنا دست کم 9 تروریست داعش و دو شبه نظامی وابسته به این شورا شامل سالم دربی، فرمانده تیپ ابوسالم کشته شدند.
گروههای مرتبط با داعش و القاعده در سوریه نیز درگیریهایی داشتهاند. سال گذشته میلادی یک شاخه وابسته به داعش کنترل شهر درنای لیبی را به دست گرفت.
منبع: ایسنا
مرصاد نیوز: دبیرکل حزب الله لبنان در سخنانی در کنفرانس تجدد و اجتهاد از نگاه رهبر معظم انقلاب تاکید کرد که ایشان پس از بر عهده گرفتن مسئولیت رهبری ایران، تهدیدات را به فرصتها تبدیل کرد ه است، از همین روی این کشور اکنون یک قدرت منطقهای است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، دبیرکل حزبالله لبنان در دومین همایش نوآوری و اجتهاد از دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیروت گفت: امام خامنه ای فرماندهی شجاع برای امت اسلامی و متفکر و اندیشمندی بزرگ هستند که بر علوم غیرحوزوی مانند شعر و ادب و فرهنگ تسلط و با آن آشنایی زیادی دارند.
وی با اشاره به اینکه مرجع تقلید باید عالمترین فرد در میان دیگر علما باشد، تصریح کرد که یک فقیه باید دارای احاطه بر مسائل فقهی مختلف باشد.
سید حسن نصرالله تصریح کرد: حضرت آیت الله خامنه ای از زمان ارتحال امام خمینی (ره) مسئولیت مهم رهبری را بر عهده گرفته است و جمهوری اسلامی ایران و گروه های بزرگی از این امت را در سخت ترین شرایط هدایت و مدیریت کرده است.
دبیرکل حزب الله گفت: می بینیم که منطقه و جهان در 20 سال گذشته شاهد تحولات گسترده ای بوده است و اسلام و امت اسلامی از جمله ایران با تهدیدات و مشکلات و تحریم ها روبرو شده اند، اما آیت الله خامنهای توانست بیشتر این تهدیدات را به فرصت تبدیل کند تا این که ایران امروز به قدرت بزرگی در منطقه تبدیل شده است به گونهای که جهان آن را به رسمیت می شناسد.
سید حسن نصرالله گفت: ایشان متفکر اسلامی کبیر است که نیاز به شناخت بیش از پیش دارد و از مراجع عالی قدر و رهبری است که منطقه متاثر از مواضع وی است.
وی با بیان اینکه رهبر انقلاب از دوران جوانی اهتمام ویژه به مسائل فرهنگی و فکری داشتهاند، افزود: همچنین ایشان به خواندن تاریخ، ادبیات هم اهتمام داشتهاند.
دبیرکل حزبالله در ادامه با اشاره به اینکه رهبر انقلاب هر ساله در نمایشگاه کتاب طهران حضور مییابند، ابراز داشت که امام خامنه ای در فرهنگ شیعه و سنی مطالعه کردهاند و علمای اهل سنت و منابع و کتابهای آنها را به خوبی می شناسند و مسائل مربوط را به دقت دنبال میکنند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد که رهبری در جهان را نمیشناسد که تا این اندازه به مطالعه اهتمام داشته باشد. البته این امری تبلیغاتی نیست، بلکه جوانان و امت راتشویق به مطالعه می کند.
دبیرکل حزب الله گفت: علما، متفکران و فیلسوفان مسایل عصر حاضر و یا گذشته را بررسی کردند، اما اکنون به مرجع تقلید زنده بویژه در شرایط سخت کنونی نیاز داریم.
نصرالله تصریح کرد: رهبری در جهان مانند امام خامنه ای وجود ندارد که به اقشار امت تا این اندازه اهمیت بدهد. جایگاه امام خامنه ای به عنوان رهبر به او این امکان را می دهد که از همه اطلاعات آگاهی داشته باشد.
وی افزود: امام خامنه ای عالم فقیه است و در بالاترین درجههای فقه قرار دارد و از قدرت و توانایی درک متون دینی برخوردار است. کسانی که منابع و کتابهای ایشان را مطالعه کردند متوجه می شوند که وی اندیشمند بزرگی است.
سید حسن نصرالله با اشاره به اینکه دلایل متعددی باعث شده تا امام خامنه ای به عنوان یک رهبر با اطلاعات وسیع و احاطه به مسائل فرهنگی باشد، ابراز داشت که علاوه براین رهبری انقلاب در کانون تحولات و وقایع هستند و مشکلات را درک میکنند.
وی تصریح کرد: رهبری، جایگاه دوم امام خامنهای است؛ رهبر جمهوری اسلامی ایران رهبر، ولی فقیه و ولی امر مسلمین است. این جایگاه مستلزم داشتن شرط کفایت، شجاعت، آگاهی تاریخی، شناخت سیاسی گسترده، تجربه اجتماعی و سیاسی متنوع، توانایی تشخیص منافع و شناخت دشمن و دوست، استفاده از فرصتها تا توانایی های اداری بالا است.
دبیرکل حزب الله در ادامه رهبر انقلاب ایران را فردی دارای زبان زمانه دانست و گفت: امام خامنهای تنها با زبان نخبگان متخصص حرف نمیزنند بلکه زبانی توانمند برای بیان کلمات روشن دارند.
نصرالله افزود: از همه مسلمانان جهان میخواهم که از این متفکر اسلامی بویژه در این برهه از زمان که متفکران کمی وجود داند، استفاده کنند و از غیر مسلمانان هم می خواهم که کتابهای ایشان را مطالعه کنند.
دبیرکل حزب الله لبنان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آخرین تحولات در القلمون و عرسال گفت: صبح امروز پیروزیهای بزرگی در القلمون به دست آمد و اکنون ارتفاعات مهمی تحت کنترل حزب الله و ارتش سوریه قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه در کوهستانهای عرسال هم پیروزهای مهمی در نبرد با جبهه النصره رسیده ابراز داشت که تحول مهم این است که نبرد با داعش آغاز شده است.
نصرالله گفت: این داعش بود که درگیری با ما را آغاز کرد و این بهتر از آن بود که ما این نبرد را آغاز میکردیم. نیروهای حزب الله شجاعانه به مقابله با افراد مسلح داعش پرداختند. مقاومت با تمام قدرت در برابر داعش ایستاد و دهها نفر از عناصر مسلح داعش را از پای درآوردند
دبیرکل حزب الله گفت: ما بر پاکسازی کامل منطقه از وجود لوث داعش تاکید داریم و حزبالله مصمم است که به هر نحوی که شده به وجود داعش در مرزهای خود پایان دهد.
وی در ادامه به درگیریهای روز گذشته نیروهای مقاومت با عناصر تکفیری داعش اشاره کرد و گفت: نیروهای مقاومت حمله روز گذشته داعش را دفع کردندو تعداد زیادی از داعشیها در این حمله کشته و زخمی و خودروهای آنها منهدم شدند.
سید حسن نصرالله در پایان ابراز داشت که ما به این نبرد ادامه میدهیم تا آن را به پایان برسانیم و حضور هیچ تروریست را در مرزها و کوههای خود نمیپذیریم.
[h=2]داعشیهای جدید آماده به خاک و خون کشیدن زنان و مردان عراقی + تصاویر[/h] منبع : اختصاصی ابنا
[INDENT]بخش دیگری از دوره آموزشی داعش شامل سر بریدن و شکنجه است و افراد تحت آموزش بدون ارتکاب این جنایات نمیتوانند دوره آموزشی را به پایان ببرند.[/INDENT] به گزارش خبرگزاری اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ گروه تروریستی داعش از فارغ التحصیلی گروه جدیدی از اعضایش در کرکوک عراق خبر داد. این گروه تروریستی با انتشار تصاویری اعلام کرد: دوره پنجم آموزش گروهی از اعضایش در اردوگاه ابومصعب زرقاوی به پایان رسیده و آنان برای جنگیدن فارغ التحصیل شدهاند. تروریستهای فارغ التحصیل را که اتباع خارجی تشکیل میدهند پس از پیوستن داعش طی مدت تعیین شده فنون جنگی و تمرینهای نظامی و آموزشهایی از قبیل ترور، قتل و انفجار را فرا گرفتهاند. بخش دیگری از دوره آموزشی داعش شامل سر بریدن و شکنجه است و افراد تحت آموزش بدون ارتکاب این جنایات نمیتوانند دوره آموزشی را به پایان ببرند. فارغ التحصیلان داعش علاوه بر آموزش نظامی، آموزش اصول عقیدتی و تکفیری را نیز گذراندهاند و اکنون آمادهاند تا با اقدامات تروریستی و انتحاری زنان و مردان عراقی را به خاک و خون بکشند. طی ماههای اخیر نیروهای ارتش و مردمی عراق مناطق زیادی از خاک عراق را که در تصرف تکفیریهای داعش است پس گرفتهاند و در سوریه نیز نیروهای ارتش و مقاومت ضربات مهلکی بر آنان وارد کردهاند. گروه تروریستی داعش برای عادی جلوه دادن اوضاع و قدرتنمایی هر از چندگاهی از فارغ التحصیلی نیروهایش از آموزش نظامی خبر میدهد تا سرپوشی بر روی ضعفها و شکستهای میدانی گذاشته و روحیه نیروهای خود را بالا ببرد. ابومصعب زرقاوی که بود؟ «احمد فاضل نزال الخلایله» یا «ابومصعب زرقاوی» تروریست اردنی الاصل بود که در افغانستان اردویی برای تعلیم شبهنظامیان راه انداخت. او پس از رفتن به عراق و به مسئولیت گرفتن تعدادی از حملات تروریستی در این کشور در زمان حضور نیروهای آمریکایی در عراق به شهرت رسید. در اواخر سال ۲۰۰۴ او به «اسامه بن لادن» و القاعده پیوست و از سوی این شبکه تروریستی به «امیر القاعده در کشور بینالنهرین» ملقب شد. در سپتامبر ۲۰۰۵ و پس از سرکوب شبهنظامیان سنی در تلعفر توسط دولت عراق، زرقاوی به شیعیان در عراق اعلان جهاد میکند. در این زمان او تعداد زیادی بمبگذاری انتحاری در مناطق شیعهنشین و همچنین علیه نیروهای آمریکایی انجام میدهد. اسلوب و شیوه الزرقاوی بر مبنای «حاکمیت و تکفیر جوامع» استوار بود. وی جامعه را به دو دسته، «جوامع کفر و جوامع اسلامی» و دشمنان خود را نیز به دو دسته «دشمن دور و نزدیک» تقسیم کرده بود. الزرقاوی فاقد طرح حکومت به معنی واقعی کلمه بود و برنامهاش تنها بر پایه «شمشیر و کشتن» استوار بود. مقصود وی از کفار همه کسانی است که مخالف نظر او هستند و فرقی نمیکند به چه جریان و گرایشی تعلق داشته باشند. ابومصعب الزرقاوی در ۷ ژوئن سال ۲۰۰۶ در هشت کیلومتری شمال شهر بعقوبه در شمال بغداد پایتخت عراق به دست نیروهای آمریکایی کشته شد اما لبه تیز شمشیری که وی از آن سخن میگفت با تشکیل گروه داعش که اکنون رهبری آن را «ابوبکر البغداد» بر عهده دارد بیش از هر چیز دیگر گلوی هزاران نفر از زنان و مردان مسلمان در عراق و سوریه را بریده است.
.............
پایان پیام/
اسارت چندین سعودی به دست قبایل یمنی
منابع عربی از کشته و زخمی شدن چندین نظامی سعودی در حملات تلافی جویانه قبایل یمنی و اسارت چند نظامی دیگر خبر دادند.
به گزارش جهان به نقل از تسنیم، خبرنگار المیادین از موفقیت قبایل یمنی در به اسارت درآوردن چندین نظامی سعودی و بحرینی خبر داد.
یک منبع نظامی یمنی گفت در عملیات نیروهای یمنی در داخل خاک عربستان، شماری از نظامیان سعودی کشته و برخی نیز اسیر شدند.
خبرنگار المیادین از حملات توپخانه ای و موشکی در مرزهای یمن و عربستان خبر داد.
شبکه المیادین همچنین از حمله جنگنده های سعودی به منازل مردم در منطقه صعده خبر داد که در این بمباران، دست کم ۱۰ نفر از مردم بی دفاع به شهادت رسیده اند.
موفقیت جدید نیروهای ارتش یمن در نبرد با تروریست های القاعده
خبرگزاری رسمی یمن هم گزارش داد نیروهای ارتش و کمیته های مردمی موفق شدن برخی مواضعی را که تروریست های القاعده و شبه نظامیان حزب سلفی الاصلاح در استان مأرب اشغال کرده بودند، از آنها پس گرفتند.
یک منبع نظامی مسئول در این زمینه گفت ارتش با پشتیبانی کمیته های مردمی توانستند ضمن پیشروی، مواضعی را که تروریست های القاعده بر آنها در مناطق السحیل و الجدعان تا منطقه ذات الراء مسلط شده بودند، بازپس بگیرند.
این منبع افزود تروریست های القاعده شب گذشته تلاش کردند از برخی مناطق در داخل شهر مأرب به سمت مواضع نیروهای امنیتی، ارتش و کمیته های مردمی در ورودی های شهر حمله کنند که این حمله دفع شد و طی آن ده ها تروریست کشته و زخمی شدند
[/HR] نیروهای جنبش انصار الله یمن مرکز نیروهای مرزی عربستان را در منطقه مرزی «علب» موشک باران کردند. [/HR]
به گزارش مهر به نقل از رأی الیوم، نیروهای انصارالله و کمیته های مردمی یمن پایگاه نظامی «الردیف» در منطقه جازان و مرکز فرماندهی نیروی های مرزی در ظهران واقع در جنوب عربستان را هدف موشک های خود قرار دادند.
از سوی دیگر شبکه المسیره یمن اعلام کرد که نیروهای عربستان به منطقه «منبه» استان صعده 18 فروند موشک شلیک کردند.
گفتنی است نوار مرزی میان یمن و عربستان از هفته ها پیش شاهد درگیری های شدید است و نیروهای انصار الله توانسته اند پایگاه های متعددی را در عربستان هدف قرار دهند. این در حالی است که ائتلاف تحت رهبری عربستان استان های شمالی یمن را هدف حملات هوایی خود قرار می ده [/HR] منبع : تابناک
در درگیری نیروهای انصارالله یمن با شبه نظامیان مسلح 11 نفر از نیروهای انصارالله در استان إب شهید و مجروح شدند. به گزارشگروه بین الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از "القدس العربی"؛ یک منبع نزدیک به نیروهای طرفدار «منصور هادی،» رئیس جمهور فراری یمن، از شهادت و زخمی شدن 11 نفر از نیروهای انصارالله در استان "إب" خبر داد.
این منبع گفت: در درگیری با نیروهای شبه نظامی، در منطقه "عود" از توابع استان "إب" 11 نفر از نیروهای انصارالله یمن شهید و زخمی شدند.
[h=2]فریاد اویس از قَرَن میشنوم/ از سیصد و سیزده دهن میشنوم[/h]
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، علی اصغر شیرخانی، شاعر جوان کشورمان پیرامون حمله ناجوانمردانه به یمن چند دوبیتی سروده و در وبلاگ شخصی خود منتشر کرده است.
نخست وزیر عراق تاکید کرد: نیروهای عراقی در همه جبهه های نبرد علیه داعش به استثنای الرمادی به پیروزی رسیدند. به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران به نقل شبکه تلویزیونی الجزیره، حیدر العبادی اعلام کرد نیروهای عراقی توانستند در نبردهای خود علیه داعش در همه جبهه ها به استثنای جبهه الرمادی به پیروزی برسند.
وی در سخنرانی خود به مناسبت نخستین سالگرد تشکیل بسیج مردمی عراق افزود: دولت عراق در حال برنامه ریزی برای مرحله پس از بازپس گرفتن اراضی این کشور از داعش است.
حیدر العبادی گفت: امروز به صراحت می گویم که در حال برنامه ریزی برای مرحله پس از اخراج داعش از اراضی خود هستیم.
امروز برای آزادسازی استان الانبار و دیگر مناطق باقی مانده استان نینوا و صلاح الدین و جبهه های مختلف در حال برنامه ریزی هستیم. ما در همه جبهه هایی که جنگندیم پیروز شدیم و الرمادی یک استثناست که یک عقب نشینی شمرده می شود.
فرمانده عملیات سامرا گفت: نیروهای امنیتی توانستند در عملیات پاکسازی اطراف سامرا تا شعاع یکصد کیلومتری در غرب جزیره سامرا، تلفات سنگینی به گروه تروریستی داعش وارد کنند که از این مناطق برای حمله به حرمین عسکریین (ع) استفاده میکردند.
سرلشکر ستاد عماد الزهیری، فرمانده عملیات سامراء گفت: نیروهای عراقی با پاکسازی مناطق اطراف سامراء تا یکصد کیلومتری آن، امنیت حرمین امامین عسکریین (ع) را به طور کامل تامین کنند.
الزهیری اظهار داشت: نیروهای امنیتی توانستند در عملیات پاکسازی اطراف سامراء تا شعاع یکصدکیلومتری در غرب جزیره سامراء، تلفات سنگینی به گروه تروریستی داعش وارد کنند که از این مناطق برای حمله به حرمین عسکریین (ع) استفاده میکردند.
وی افزود: نیروهای امنیتی چندین خودرو تروریستها از جمله یک خودرو بمب گذاریشده را در جریان عملیات تامین امنیت سامراء منهدم کردند.
خاطرنشان میشود، نیروهای امنیتی عراق تا کنون به پیشرفتهای بزرگی در عملیات پاکسازی مناطق مختلف از لوث تروریستهای تکفیری داعش دست یافتهاند و مناطق متعددی را آزاد کردهاند.
[h=4][/h] [h=1]هلاكت فرد شماره دو گروهك انصارالشریعه[/h] [h=2]منابع امنیتی خبر كشته شدن تروریست خطرناك و فرد شماره دو گروهك تروریستی انصارالشریعه در درگیری های سوریه را تایید كردند.[/h]
به گزارش نما به نقل از العالم، کمال زروق که طراح عملیات تروریستی در تونس بود و تعدادی از شخصیت های سیاسی، امنیتی و نظامی این کشور قربانی اقدام های تروریستی وی بودند در سوریه از پا در آمد.
پرونده های قضایی، دست داشتن وی را در ترور شخصیت های سیاسی و هدف قرار دادن عناصر امنیتی و ارتش تونس ثابت می کند، ضمن آن که وی عامل اعزام صدها جوان تونسی به سوریه برای پیوستن به گروههای تروریستی بود.
نشریه "افریقیا للاعلام" که پایگاه اطلاع رسانی گردان عقبه بن نافع است در مطلبی در توییتر خبر کشته شدن کمال زروق در نزدیکی شهر تل تدمر در نزدیکی البرکه سوریه را منتشر کرد.
وی پس از درگیری های 3 ژانویه 2014 میان نیروهای امنیتی تونس که قصد دستگیری وی را داشتند با جوانان عضو انصارالشریعه از مسجد التوبه در جبل الاحمر به مسجد الیاسمین در اریانه منتقل شد و سپس خاک تونس را ترک کرد.
تحقیقات قضایی و امنیتی نشان می دهد که وی بعد از فرار از تونس با کمک یک گروه دیگر توانست همسر خود را از کشور خارج کند و در لیبی وی را ملاقات نماید.
در این پرونده تعدادی تروریست نقش داشتند که بعد از بازداشت اعتراف کردند با وارد کردن مقادیری اسلحه به تونس و به کارگیری آن، طرح اعلام امارت اسلامی را در منطقه مدنین در سر داشته اند.
کمال زروق سی و چند ساله از اهالی منطقه جبل الاحمر تونس بود که در خارج از این کشور به عنوان نگهبان شب و فروشنده لباس فعالیت داشت و پس از 14 ژانویه 2011 با پوشیدن لباس عربی و ریش بلند و با استفاده از اوضاع نابسامان امنیتی در آن زمان وارد تونس شد، در چندین مسجد به نشر افکار افراط گرایانه خود پرداخت و مردم را به کشتن و سر بریدن نیروهای امنیتی تشویق می کرد و حتی بعد از رفتن به سوریه از طریق انتشار ویدیو خواستار کشتن و انتقام از عناصر امنیتی که از نظر وی "طاغوت" بودند، می شد.
وی پس از انقلاب تونس به سلفی ها پیوست و از اواخر 2012 تحت پیگرد قرار گرفت و خانه اش در دسامبر 2013 در الجبل الاحمر محاصره شد اما طرفدارانش هربار وی را فراری می دادند.
زروق در سلسله مراتب گروه تروریستی انصارالشریعه پیشرفت کرد و به عضویت هیات شرعی درآمد و عضو ارشد مکتب تبلیغاتی شد و در اردوگاههای تبلیغاتی و حلقه های دینی مساجد تحت کنترل انصارالشریعه به تدریس پرداخت.
وی در سخنرانی های خود جهاد از نوع تکفیری را تبیلغ می کرد و از ارادت خود به گروه القاعده و اسامه بن لادن سرکرده آن سخن می گفت.
[h=1]افشای جنایات داعش علیه ۲۰۰ زن در نینوای عراق[/h]
۰
داغ کنید
ساعت24-نماینده اقلیت شبک در پارلمان عراق از تعرض داعش به حدود ۲۰۰ زن شبکی و ترکمان در استان نینوا خبر داد.
"حینین القدو" نماینده اقلیت شبک در پارلمان عراق گفت: گروه تروریستی داعش حدود ۲۰۰ زن شبکی و ترکمانی را در استان نینوا واقع در شمال غربی عراق ربوده و مورد تجاوز قرار داده است.
شبکه سومریه نیوز به نقل از این نماینده پارلمان عراق گزارش داد: حدود ۲۰۰ زن از اقلیت شبک و همچنین زنان ترکمان در شهر تلعفر از سوی تروریست ها داعش ربوده و مورد تجاوز قرار گرفته اند.
وی افزود: تاکنون از این زنان خبری نیست و به دلایل قومی و اجتماعی اطلاع رسانی دراین باره صورت نگرفته است.
القدو خاطرنشان کرد: در آغاز اشغال استان نینوا به دست گروه تروریستی داعش، شماری از ساکنان این استان با تروریست ها همکاری کردند، اما در حال حاضر بیش از نیمی از مردم، داعش را به علت وحشیگری و خشونت و جنایت علیه اهالی موصل و اقلیت ها، تایید نمی کنند.
حمله جنگندههای عربستانی به منطقه مسکونی «دماج» صعده به کشته شدن ۸ شهروند یمنی و زخمی شدن ۷ نفر دیگر انجامید.
به گزارش شهدای ایران به نقل از المنار، جنگندههای عربستانی شامگاه شنبه، منطقه مسکونی «دماج» صعده واقع در شمال یمن را بمباران کردند.
منابع یمنی خبر دادند که در این حمله هوایی، هشت نفر از مردم بیگناه یمن کشته و هفت نفر دیگر نیز زخمی شدند.
ائتلاف رصد جنایتهای تجاوز سعودی به یمن، شمار قربانیان این تجاوز از ششم فروردین ماه امسال تاکنون را ۹ هزار و ۵۶۵ کشته و زخمی اعلام کرد.
منابع خبری گزارش دادند که احزاب داخلی یمن از جمله جنبش انصارالله در لحظات اخیر تصمیم گرفتند که در شرایط کنونی در مذاکرات ژنو مشارکت نکنند.
نگاهی به سخنان رهبری انقلاب اسلامی می تواند روشنگر بسیاری ازاین مطلب برای ما باشد، ایشان امسال در مراسم بیستو پنجمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی فرمودند:«امروز یک عدهاى در بخشهاى مختلف دنیاى اسلام بهنام گروههاى تکفیرى و وهابى و سَلَفى، علیه ایران، علیه شیعه، علیه تشیع، دارند تلاش میکنند، کارهاى بدى میکنند، کارهاى زشتى میکنند؛ اما اینها دشمنهاى اصلى نیستند؛ این را همه بدانند. دشمنى میکنند، حماقت میکنند اما دشمن اصلى، آن کسى است که اینها را تحریک میکند، آن کسى است که پول در اختیارشان میگذارد، آن کسى است که وقتى انگیزهى آنها اندکى ضعیف شد، با وسایل گوناگون آنها را انگیزهدار میکند؛ دشمن اصلى، آن کسى است که تخم شکاف و اختلاف را بین آن گروه نادان و جاهل، و ملت مظلوم ایران مىافشاند؛ اینها آن دست پنهانِ سرویسهاى امنیتى و اطلاعاتى است. لذا ما مکرر گفتهایم این گروههاى بىعقلى را که به نام سَلَفىگرى، به نام تکفیر، به نام اسلام با نظام جمهورى اسلامى مقابله میکنند، دشمن اصلى نمیدانیم؛ ما شما را فریبخورده میدانیم؛ به اینها گفتهایم: لَئِن بَسَطتَ اِلَىَّ یَدَکَ لِتَقتُلَنى ما اَنا بِباسِطٍ یَدِىَ اِلَیکَ لِاَقتُلَکَ اِنّى اَخافُ اللهَ رَبَّ العَلَمین؛ تو اگر خطا میکنى، اشتباه میکنى، کمر به قتل برادر مسلمان خودت میبندى، ما تو [آدمِ] نادان و جاهل را کسى نمیدانیم که بایستى کمر به قتل او ببندیم؛ البته از خودمان دفاع میکنیم، هر کسى به ما حمله بکند، با مشت محکم ما مواجه خواهد شد، این طبیعى است؛اما معتقدیم اینها دشمنان اصلى نیستند، فریبخورده هستند. دشمن اصلى آن دشمن پشت پرده است، آن دست نهچندان پنهانى است که از آستین سرویسهاى امنیتى بیرون مىآید و گریبان مسلمانان را میگیرد و آنها را به جان هم مىاندازد.» (بیانات در مراسم بیست و پنجمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی14/3/1393)
هرچند عربستان با تکیه بر چراغ سبز آمریکا و همدستی شورای امنیت همچنان به جنایات خود در یمن ادامه میدهد، ...
به گزارش پایگاه خبری آذرسلام، به نقل از سعودیها که گمان میکردند میتوانند در کمترین زمان پس از آغاز جنگ، مهره خود یعنی عبدربه منصور هادی را به قدرت بازگردانده و صنعا را نیز از کنترل نیروهای مردمی انصارالله و ارتش یمن خارج کنند، با ایستادگی و مقاومت شجاعانه مردم و نیروهای انقلابی و ارتش این کشور غافلگیر شدند، با این حال با تشدید تجاوزات خود به مناطق مسکونی و زیرساختهای یمن نشان دادند از نظر ارتکاب جنایات علیه مردم بیگناه و تخریب منازل، کارخانهها، انبارهای مواد دارویی و حتی بیمارستانها و مدارس، تفاوت چندانی با رژیم صهیونیستی ندارند که این روزها خبرهای بیشتری از گرم شدن تنور روابط آل سعود و این رژیم منتشر شده و مقامات سعودی ابایی هم از علنی شدن دیدارهایشان با مقامات صهیونیست ندارند.
هرچند قرار بود روز یکشنبه نشست طرفهای یمنی در ژنو برگزار شود که مسئولان سازمان ملل متحد از به تأخیر افتادن این نشست به روز دوشنبه بهسبب دیر رسیدن برخی هیئتها خبر دادند، در مقابل خبرهای دیگری درباره احتمال تعویق مجدد زمان برگزاری نشست منتشر شده است.
منابعی در سازمان ملل متحد گفتهاند موانع و مشکلاتی در برابر برگزاری نشست ژنو در روز دوشنبه وجود دارد و احتمال دارد این نشست باز هم به تعویق افتد.
این نشست قبلاً قرار بود یکشنبه این هفته برگزار شود، اما بهدلیل تأخیر در ورود یکی از گروههای یمنی، از یکشنبه به دوشنبه موکول شده بود.
اگرچه اخبار ضد و نقیضی درباره شرکت جنبش انصارالله در نشست ژنو منتشر شده است، با این حال ضیفالله الشامی عضو دفتر سیاسی این جنبش تأکید کرده است این گروه در مذاکرات ژنو شرکت خواهد کرد.
اما در هر صورت چنین نشستی در صورت برگزاری، این اولین گفتوگو میان آنها از زمان آغاز جنگ سعودی آمریکایی علیه یمن به شمار میرود.
یک طرف گفتوگوها، جنبش انقلابی انصارالله و دیگر گروههای مردمی و سیاسی همسو و طرف دیگر نمایندگان عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی فراری است که پس از فرار به عربستان و اسکان در یکی از کاخهای ملک سلمان، خیانت بزرگ به ملت یمن را با هموار کردن زمینه جنگ وحشیانه آل سعود فراهم کرد.
عبدربه منصور هادی در حالی نمایندگانش را به ژنو اعزام میکند که تا چند هفته پیش با این توهم که تجاوزات وحشیانه سعودی به مردم یمن، آنها را به زانو درخواهد آورد و انصارالله ودیگر گروههای مخالف آل سعود تسلیم میشوند، هرگونه گفتوگو را رد میکرد، اما با آشکار شدن نشانه های شکست متجاوزان سعودی، وادار شد تا در گفتوگوها شرکت کند
البته نوع موضع گیری و اظهارات عبدربه منصور هادی و اطرافیانش که مقیم کاخ آل سعود شدهاند، نشان میدهد که آنها امیدوارند تا آنچه را در عرصه میدانی و جنگ نتوانستهاند به دست بیاورند، در عرصه سیاسی و مذاکراتی کسب کنند، هرچند یکی از همدستان منصور هادی مدعی شده است: ما برای رایزنی و تحویل قدرت و نه مذاکره به ژنو میرویم.
در حالی که رژیم سعودی هیچ نتیجهای از تجاوزات مستمر خود به یمن جز کشتار بیشتر مردم بیگناه و تخریب منازل و زیرساختهای یمن کسب نکرده، برای این گفتوگوها شرط تعیین کرده، گویی همچنان خود را قیم ملت یمنی میداند که تا کنون با دستان خالی در برابر تجاوزات وحشیانهاش ذرهای عقبنشینی نکردهاند. محافل نزدیک به عربستان، عقبنشینی ارتش و انصارالله از شهرها را شروط ورود به گفتوگو برای حل بحران یمن اعلام کردهاند.
طیف منصور هادی و حامیانش ادعا میکنند نشست ژنو صرفاً مشورتی است و آنها برای اجرای قطعنامههای شورای امنیت به این شهر میروند. شورای امنیت در گیرودار حملات وحشیانه عربستان به یمن، در نشستی ضمن چراغ سبز نشان دادن به متجاوزان سعودی برای ادامه حملات، قطعنامههایی را مطابق آنچه عربستان میخواست، تصویب کردند.
اما به همان اندازه که اردوگاه جنگافروزان، دست خالی به ژنو می روند، جبهه انقلابیون و گروههای همسو، با اعتماد به نفس و اقتدار در این نشست شرکت میکنند.
چهل و یک شخصیت ملی یمنی، نامه انصارالله برای موافقت با گفتوگو را امضا کردهاند. انصارالله بر اهمیت مشارکت فراگیر گروههای یمنی در نشست ژنو تأکید کرده است، موضعی که نشان میدهد این جنبش بهخلاف هجمه روانی و تبلیغاتی دشمنان ملت یمن، هرگز بهدنبال سیطره و سلطه بر یمن نیست و خواهان حل بحران یمن از راه سیاسی و اداره کشور با مشارکت همه گروههای ملی و مردمی است.
سازمان ملل متحد درخواست کرده بود که تمام طرفها در گفتوگوها شرکت کنند بهطوری که تعداد آنها به 14 نفر برسد بهطوری که هفت نفر از طرف انصارالله و گروههای همسو و هفت نفر از طرف عبدربه منصور هادی و همدستانش در نشست ژنو شرکت خواهند کرد که انتظار میرود سه روز به طول انجامد.
موافقت گروههای مورد حمایت عربستان برای شرکت در گفتوگوهای ژنو یک دلیل مهم دارد و آن شکست رژیم سعودی و متحدانش در بازگرداندن مهرههای خود به قدرت در یمن با وجود جنگ تمامعیار و ویرانگری است که همچنان ادامه دارد.
از نگاه تحلیلگران و صاحب نظرانی که بحران یمن را دنبال میکنند، نکته مشترک درباره هر دو طرف این است که هر دو خواهان راهی برای خروج از وضع موجود و حل بحران از راه سیاسی هستند، هرچند رژیم عربستان که خود را قیم و ارباب عبدربه منصور هادی و گروههای همسو با خود میداند، هرگز دوست نداشت وضعیت بهگونهای پیش رود که امروز مجبور شود مهرههای خود را به نشست ژنو اعزام کند، رژیمی که از همان ابتدای جنگ در پنجشنبه ششم فروردین (بیست و ششم مارس)، هرگونه تلاش برای حل بحران سیاسی یمن را رد میکرد و با غرور و قلدرمآبی بهدنبال پیشبرد اهداف و سیاستهای خود در یمن از راه کشتار و ویرانگری بود که در عمل به بنبست خورد.
بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد که خود در افتتاحیه نشست ژنو شرکت میکند، با توصیه به همه طرفها برای شرکت بدون پیششرط، هدف از مذاکرات را تضمین آتشبس و توافق درباره طرح عقبنشینی نیروهای انقلابی از مناطق تحت کنترل خود و شتاب بخشیدن به روند کمکهای بشردوستانه اعلام کرده است.
نشست ژنو در حالی برگزار میشود که بهسبب بمباران و گلوله باران بیوقفه شهرها و مناطق مختلف یمن از زمان آغاز جنگ در ششم فروردین، علاوه بر شهادت هزاران زن و کودک بیگناه و آواره شدن صدها هزار نفر، بهسبب مانع تراشی متجاوزان در برابر ورود کمکهای بشردوستانه از جمله کمکهای دارویی و غذایی جمهوری اسلامی ایران، اوضاع انسانی در یمن بهاعتراف مقامات سازمان ملل متحد، به حد فاجعه رسیده است. پیروزی دیپلماتیک انصارالله و شکست دوسویه آلسعود
اما آمریکا که عملاً کنار متجاوزان و جنگ افروزان قرار گرفت، پس از شکست گزینه نظامی، تمایل به حل سیاسی بحران یمن دارد که برخی رسانهها اخیراً نوشته بودند آمریکا مجبور به گشودن کانال گفتوگو با جریان مردمی انصارالله در مسقط پایتخت عمان شد.
عربستان و دیگر کشورهای متجاوز همسو در به زانو درآوردن انقلابیون یمنی از طریق راهکار نظامی و تحمیل شروط و تحقق اهداف خود ناکام ماندند.
خبر مذاکره آمریکاییها با جنبش انصارالله در مسقط و پس از آن اعلام برگزاری نشست ژنو نشان میدهد که انصارالله در یک موضع بسیار قوی از نظر مذاکرات قرار دارند، زیرا آنها همچنان با وجود حملات مستمر عربستان تحت عنوان توفان قاطعیت و بازگرداندن امید، ابتکار عمل را در دست داشته و همچنان در یمن کنار ارتش، بخش اعظم یمن را در کنترل خود دارند و اخیراً هم با حملات موشکی تلافی جویانه به مواضع نظامی سعودی در عمق خاک عربستان، متجاوزان را غافلگیر کردهاند.
تحلیلگران عرب ورود آمریکاییها به خط مذاکرات و نشستن آنها کنار میز مذاکره با جنبش انصارالله را یک پیروزی دیپلماتیک بزرگ برای انصارالله و به رسمیت شناخته شدن آنها از سوی یک قدرت بزرگ و دستاورد بزرگ برای انقلابیون یمنی دانسته بودند، هرچند خوشایند آل سعود نیست و تلخی شکست و ناکامی آنها در صحنه نظامی را دوچندان کرده است.
به این تحولات باید خبر مرگ مشکوک فرمانده نیروی هوایی رژیم سعودی را اضافه کرد که اخبار ضد و نقیض درباره آن همچنان ادامه دارد و برخی منابع از کشته شدن وی در یکی از همین حملات موشکی ارتش یمن خبر دادهاند، هرچند رسانههای سعودی بهصورت هماهنگ مدعی سکته قلبی وی شده بودند.
اگرچه سعودیها و ایادی آنها تلاشهای گستردهای را برای سنگین کردن کفه ترازوی مذاکرات ژنو بهنفع خود به کار گرفتهاند، اما آنچه تردیدی در آن نیست، این است که انصارالله و گروههای همسو، تسلیم خواستههای طرف مقابل نخواهند شد و قطعاً مسئله بازخواست متجاوزان سعودی و وادار شدن آنها به پرداخت غرامت بهخاطر ویران کردن زیرساختهای کشور فقیر یمن و منازل مردم را بهطور جدی پیگیری خواهند کرد، گذشته از مسئله محاکمه سردمداران آل سعود که با این جنگ مرتکب جنایات جنگی و ضدبشری در یمن شدهاند.
تلاش عربستان برای به شکست کشاندن نشست ژنو
از همان زمانی که زمزمههایی برای حل سیاسی بحران یمن بهویژه با تلاشهای بیوقفه جمهوری اسلامی ایران برای متوقف کردن ماشین کشتار و ویرانگری آل سعود در یمن و حل بحران این کشور از راه گفتوگو میان همه طیفهای یمنی شنیده میشد، رسانههای رژیم سعودی بهصراحت هرگونه گفتوگو و مذاکره برای حل بحران یمن را رد و بر ادامه تجاوزات نظامی به این کشور با هدف به زانو درآوردن گروههای مخالف آل سعود در یمن پافشاری میکردند که در عمل هم جنگندهها و توپخانههای سعودی مناطق مسکونی و زیرساختهای یمن را گلوله باران و موشک باران میکردند، حملاتی که همچنان ادامه دارد.
به تعویق افتادن مجدد نشست ژنو با هشدار منابع یمنی درباره تلاش عربستان برای به شکست کشاندن کنفرانس ژنو نشان میدهد که سعودیها از نتایج این کنفرانس وحشت دارند و آن را شکست دیگری برای خود این بار در عرصه سیاسی و دیپلماتیک میدانند.
بر اساس آنچه خبرگزاری رویترز منتشر کرده است، منابع یمنی به نقل از دیپلماتهای خارجی تأکید کردهاند که عربستان خواهان برگزاری کنفرانس ژنو نیست، زیرا در یمن در صحنه میدانی و عملیاتی در وضع ضعیفی قرار دارد. منابع یمنی تأکید کردهاند رایزنیها با اسماعیل ولد شیخ احمد نماینده سازمان ملل متحد در امور یمن همچنان ادامه دارد و هنوز تصمیمات برای شرکت در این کنفرانس قطعی نشده است.
بهگفته این منابع، تلاشهایی از سوی سعودی صورت میگیرد تا انصارالله بهعنوان مسئول مانع تراشی در برابر برگزاری کنفرانس معرفی شود، در حالی که این عربستان است که با وضع شروط و تلاش برای کسب دستاوردهای سیاسی پس از ناکامی در عرصه میدانی در برابر برگزاری این نشست کارشکنی و مانع تراشی میکند.
این منابع تصریح کردهاند سرنوشت برگزاری کنفرانس ژنو در روز دوشنبه در دستان سازمان ملل متحد است که باید نقش واسطه و میانجیگرانه را ایفا کند نه این که شرط و شروط تحمیل کند. به هر تقدیر هرچند هنوز زمان قطعی برگزاری نشست ژنو مشخص نیست و هر از چند گاهی خبرهایی درباره تعویق آن منتشر میشود و البته مانع تراشی سعودیها در برابر برگزاری آن را هم باید اضافه کرد، با این حال در صورتی که چنین نشستی صرف نظر از توصیفهای به کار رفته درباره آن خواه مشورتی یا غیرمشورتی برگزار شود، عربستان و گروههای یمنی دنبالهروی این رژیم هرگز قادر به کسب امتیاز و دستاورد در آوردگاه ژنو نخواهند بود، زیرا آنها حدود 80 روز است از صحنه میدانی و با وجود به راه انداختن جنگ ویرانگر و نابرابر نه تنها نتوانستهاند نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی را به تسلیم وادارند که در عمل، این نیروهای ارتش و مردمی یمن بودهاند که بارها عمق خاک سعودی و مواضع نظامی رژیم را موشک باران کردهاند و موجی از هراس و وحشت را میان سعودیها به وجود آوردهاند.
منبع: تسنیم
[h=1] ارتش يمن: پاسخ کوبندهاي به وحشيگري آلسعود خواهيم داد [/h]
سخنگوي نيروهاي مسلح يمن از موفقيت هاي پياپي و اقدامات قهرمانانه نيروهاي ارتش با پشتيباني کميته هاي مردمي در بازداشتن متجاوزان و پاسخ کوبنده به تجاوزات سعودي خبر داد.
به گزارش پايگاه خبري «تيک» (Tik.ir)، سرتيپ ستاد "شرف غالب لقمان" سخنگوي نيروهاي مسلح يمن خاطر نشان کرد موفقيت هاي پياپي و اقدامات شجاعانه و قهرمانانه نيروهاي ارتش يمن با پشتيباني کميته هاي مردمي که زيباترين حماسه هاي قهرماني را در بازداشتن متجاوزان و ضربه زدن به عمق خاک دشمن رقم زدند، مورد تقدير و افتخار فرماندهان ارتش و رئيس ستاد مشترک و همه ملت يمن است که زيباترين صفحات تاريخ نظامي يمن را ثبت کرده است.
اين سخنگو که با خبرگزاري رسمي يمن گفت و گو مي کرد، افزود ارتش يمن، تاريخ رزمي شرافتمندانه اي دارد که دشمن مي شناسد و مهارت ها و توانمندي هاي رزمي در اختيار دارد که امکان بازداشتن متجاوزان و دفع تجاوز را به آن داده است.
وي به وحشي گري رژيم آل سعود اشاره کرد و گفت ظلم زيادي بر ملت يمن در نتيجه خودستايي وغرور و استکبار و زورگويي آل سعود که در هدف قرار دادن و محاصره ظالمانه ملت يمن، حق برادري يا همسايگي را رعايت نکرده و وجدان ندارد، وارد شده است.
لقمان تاکيد کرد روزهاي گذشته نشان داد و ثبات کرد که پاسخ ما به تجاوزات دشمن، پاسخ سختي بود به طوري که ارتش و کميته هاي مردمي، توان موشکي و توپخانه اي خود را در هدف قرار دادن چندين پايگاه و موضع و ايست هاي بازرسي نظامي دشمن در نجران، عسير، جيزان و ظهران در جنوب عربستان به کار گرفتند و دشمن را آشفته کردند و آن را وادار کردند تا تلخي شکست را بچشد و جنگجويان دشمن با رعب و وحشت و گذاشتن سلاح و جنگ افزارهاي پيشرفته خود از مقابل جنگجويان شجاع ما پا به فرار گذاشتند.
وي خاطر نشان کرد هر اندازه که دشمن شيوه هاي وحشيانه و اقدامات جنون آميز را در واکنش به شکست هايش در مرزها در پيش بگيرد، پاسخ ما هم شديدتر و قوي تر و از موضع حق پاسخ و مقابله به مثل خواهد بود .
سخنگوي نيروهاي مسلح يمن تاکيد کرد حمله به همه چيز در يمن از سوي دشمن از جمله اماکن و آثار باستاني، تاريخي، بازارها و مناطق مسکوني که آخرين مورد آن بمباران بيت معياد بود که ده ها زن و کودک بر اثر آن کشته شدند، دليلي بر اين است که دشمن در حالتي از رعب و وحشت و آشفتگي به سر مي برد و ديگر نمي داند کجا را هدف قرار دهد و کجا باقي مانده تا آن را ويران کند.
سرتيپ لقمان، حملات متجاوزان سعودي به آثار و مناطق تاريخي صنعاء را که نماد تمدن اسلامي و انساني يمن است، محکوم کرد و گفت سکوت جامعه بين المللي در برابر حملات دشمن به يمن به ويژه مناطق قديمي و تاريخي يمن، به مثابه مشارکت آنها در تجاوز به شمار مي رود.
سخنگوي رسمي نيروهاي مسلح يمن با تمجيد از ايستادگي و مقاومت مردم يمن و اراده محکم و استوار آنها در رويارويي با تجاوز و شکستن محاصره ظالمانه از سازمان هاي بين المللي و طرف هاي آزاد و مستقل در جهان خواست براي توقف تجاوزات و ارائه کمک هاي بشردوستانه به متضرران در يمن دست به تحرک بزنند.
[h=3]ابعاد اصابت موشک اسکاد یمن به عمق خاک عربستان فاش شد[/h] جهان > خلیج فارس - همشهری آنلاین:
پایگاه خبری صعده پرس یمن روز دوشنبه به نقل از یک منبع آگاه عربستانی از ابعاد و زوایای پنهان شلیک موشک اسکاد یمن به پایگاه نظامی ملک خالد در منطقه خمیس مشیط پرده برداشت.
به گزارش ايرنا، این پایگاه خبری به نقل از این منبع سعودی که خواست نامش فاش نشود، افزود: موشک اسکاد که ارتش یمن به پایگاه خمیس مشیط در جنوب عربستان شلیک کرد، دقیقا به هدف اصابت کرد و منفجر شد و دفاع هوایی این کشور به رغم اطلاعات کذب منتشر شده، نتوانسته آن را رهگیری و منفجر کند.
هفته گذشته دولت عربستان ادعا کرده بود که یک فروند موشک اسکاد ارتش یمن را پیش از اصابت به خاک این کشور، رهگیری و منفجر کرده است .
این منبع عربستانی افزود: معنی این شلیک و هدف گیری دقیق را شما نمی دانید، این به معنای این است که ارتش یمن توانسته سامانه دفاع پیشرفته و خودکار پدافندهوایی عربستان را عملا ناکارآمد نماید.
وی گفت که سامانه دفاعی عربستان از ساعت هشت صبح روز شلیک موشک اسکاد توسط یمنی ها، برای استقبال از یک هواپیمای اسراییلی غیر فعال شده بود.
او افزود که همچنین یک هواپیمای مسافری پادشاهی نیز در همان روز از مبدا اسراییل با 15 کارشناس نظامی صهیونیست که ماموریت آنها اجرا و نظارت بر عملیات شلیک بمب های نوترونی به یمن بود، در این پایگاه به زمین نشسته است .
به گفته وی، هواپیمای صهیونیست ها حامل کارشناسان و نیز بمب های نوترونی در پایگاه نظامی ملک خالد فرود آمده بود، در حالی که 16 هواپیمای مجهز عربستانی و اماراتی نیز آن را در میان گرفته بودند.
این منبع عربستانی افزود: فرمانده نیروهای هوایی این پایگاه با تعدادی از افسران و نظامیان عربستانی و اسراییلی در باره حمله با بمب های نوترونی به جبل نقم در یمن گفت وگو می کردند، اما ناگهان همه پیش بینی ها برهم خورد و موشک اسکاد یمنیها مانند صاعقه ای با صدای وحشتناک از آسمان بر این پایگاه فرود آمد و همه افراد حاضر را وحشت زده کرد.
چهار موشک دیگر نیز پس از موشک اسکاد به این پایگاه اصابت کرد و هرچیزی اعم از هواپیماها و ساختمان های اطراف از جمله مقر فرماندهی هوایی را منفجر شد، بطوری که قطعه های هواپیماهای سعودی و اماراتی به ساختمان های اطراف اصابت کرده و خسارت های زیادی برجای گذاشت .
او افزود که پس از این حادثه، از ورود خبرنگاران به این پایگاه جلوگیری شد تا از خسارت های شلیک این موشک، خبری منتشر نشود.
به گفته وی، تعدادی از اسرائیلی ها و خلبان های کشورهای مختلف و عربستانی مجروح شدند که رژیم سعودی تنها به مجروحیت فرمانده این پایگاه اشاره کرد.
فرماندهی نیروهای مشترک عربستان به شلیک موشک از یمن به سوی این پایگاه ادعا کرده، اما گفت که موشک اسکاد یمنیها با یک فروند موشک پاتریوت رهگیری و سرنگون شده است.
خبرگزاری رسمی عربستان (واس) هم در پی این حادثه اعلام کرد که جنبش انصارالله یک فروند موشک اسکاد به سمت شهر خمیس مشیط در مناطق جنوبی این کشور شلیک کرده، اما این موشک رهگیری و منهدم شده است.
عربستان به دنبال شلیک موشک اسکاد، پایگاه هوایی خمیس مشیط را تخلیه کرد.
ارتش و کمیته های مردمی یمن که پس از گذشت دهها روز از تجاوز کشورهای ائتلاف به سرکردگی عربستان به این کشور با صبر و متانت خود از دادن هر پاسخی پرهیز می کردند، پس از اینکه آمار تلفات غیر نظامیان این حملات به بیش از 9 هزار نفر رسید، عربستان را به شلیک موشک به پایگاه های نظامی در عمق خاک این کشور تهدید کرده و گفته اند که اگر روند کشتار مردم یمن توسط هواپیماهای متجاوز عربستانی ادامه یابد، به شلیک موشک به عمق خاک این کشور رو خواهند آورد.
روند پاسخ تدریجی و رو به افزایش نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن به تجاوز سعودی ها، تحولات چشمگیری به وجود آورد و رونمایی از موشک های ملی النجم الثاقب و زلزال نیز بر قاطعیت ارتش یمن در پاسخ به حملات سعودی ها افزود.
استفاده از موشک اسکاد، احتمالات زیادی را در درگیری های زمینی نیروهای مردمی یمن با عربستان مطرح کرد، به ویژه آنکه این موشک از جمله موشک های بالستیک دور برد محسوب می شود که با برد 280 کیلومتری، عمق خاک عربستان را هدف قرار می دهد.
همین امر سعودی ها را در ادامه این جنگ با چالشی جدی مواجه کرده، جنگی که عربستانی ها تاکنون به هیچیک از اهداف خود در آن دست نیافته، بلکه خسارات مالی و جانی فراوانی را به تاسیسات زیربنایی و حیاتی و نیز مردم یمن تحمیل کرده است.
[h=2]فتواهای داعش به مناسبت ماه رمضان[/h] شیوخ گروهک تروریستی داعش با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان فتواهای جدید صادر کردند. به گزارش شبستر نیوز به نقل از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران / ترورست های های داعش در استقبال از ماه مبارک رمضان،فتواهای جدیدی صادر کردهاند که ...
شیوخ گروهک تروریستی داعش با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان فتواهای جدید صادر کردند.
به گزارش شبستر نیوز به نقل از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران / ترورست های های داعش در استقبال از ماه مبارک رمضان،فتواهای جدیدی صادر کردهاند که بر پایه آن،خروج زنان از خانهها در ساعتهای روزهداری منع شدهاند. همچنین در ۱۰ روز آخر ماه مبارک رمضان در مناطق تحت تصرف داعش باید درب مغازه ها باید بسته باشد.
برخی از صفحات شبکههای اجتماعی وابسته به داعش، این فتواهای جدید را منتشر کردهاند که بر پایه آن، زنان در روزهای ماه رمضان تنها پس از نماز مغرب و به همراه یک مرد محرم میتوانند از خانه خارج شوند.
دیدهبان حقوق بشر سوریه نیز پیشتر فتواهای صادره توسط شیوخ گروهک تروریستی داعش در شهر الباب سوریه را منتشر کرده بود،از جمله اینکه هرکس از این گروه بدش بیاید،روزهاش باطل است. بر پایه این فتواها، هرکس نماز نخواند، روزهاش قبول نیست و هر کس گروهک داعش را دوست نداشته باشد روزهاش مورد قبول نیست.
مطالعه اون ضرری نداره
--------------
[h=1]استراتژی نظامی داعش برای بقا و افزایش قلمرو چیست؟[/h]
[FONT=BBCNassim]یک سال از اعلام خلافت ابوبکر البغدادی میگذرد. داعش همچنان نیروی جنگی قوی در منطقه است هر چند آمریکا و متحدانش هزاران حمله هوایی علیه این گروه انجام دادهاند.[FONT=BBCNassim]آن طور که باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا گفته هدف از این حملات هوایی "تضعیف و در نهایت نابودی" گروهی است که خود را "دولت اسلامی" مینامد. اما داعش به صورت اعجاب آوری از خودش انعطاف نشان داده و در جنگیدن آبدیده شدهاند.[FONT=BBCNassim]تجزیه و تحلیل استراتژی جنگی آنها کمک میکند دلیل این امر را بهتر بفهمیم. هدف اصلی این است که بمانند و قلمرو خود را گسترش دهند. این چیزی است که به روشنی در شماره نوامبر ۲۰۱۴ دابق -مجله تبلیغاتی این گروه- نوشته شده بود.[FONT=BBCNassim]حالا ببینیم تئوری "ماندن و گستراندن" در عمل چگونه بوده. داعش شهر رقه در سوریه را که به پایتختش مشهور است همچنان در اختیار دارد. در عراق، دومین شهر بزرگ این کشور، موصل، را در دست دارد. در همین ماه گذشته هم با گرفتن شهر رمادی، مرکز استان انبار عراق و شهر پالمیرا در سوریه توانست قلمروی خود را گسترش دهد.[h=2]سه حلقه[/h][FONT=BBCNassim]هدف نهایی گروه دولت اسلامی سیطره جهانی است.[FONT=BBCNassim]برای رسیدن به این هدف به قول اندیشکده "مطالعات جنگ" در واشنگتن، جهان را به "سه حلقه جغرافیایی" تقسیم کردهاند: حلقه داخلی، شامل عراق و شام (سوریه)؛ سرزمینهای نزدیک، شامل خاورمیانه بزرگ و شمال آفریقا؛ و سرزمینهای دور که شامل اروپا، شرق آسیا و ایالات متحده آمریکاست.[FONT=BBCNassim]برای هر حلقه هم استراتژی جنگی مخصوص به خود را دارند، شامل جنگ سنتی، جنگ چریکی و حملات تروریستی.[FONT=BBCNassim]هر سه این استراتژیها برای اثرگذاری در حلقه داخلی انجام میشوند.[FONT=BBCNassim]در سرزمینهای نزدیک اثر جنگهای سنتی و جنگهای چریکی گروههای وابسته به داعش به خوبی حس میشود. حملات متعدد به پلیس مصر در صحرای سینا و گرفتن شهرهایی در لیبی. از آن جمله شهر سرت که پایگاه اصلی معمر قذافی، رهبر پیشین لیبی بود.[FONT=BBCNassim]همزمان، کسانی که در غرب به "گرگهای تنها" مشهورند در استرالیا، آمریکا و کانادا حملاتی انجام دادهاند که داعش آنها را به نام خود نوشته است.[h=2]'استراتژی کمربندی'[/h][FONT=BBCNassim]در عراق و سوریه تاکتیک استفاده از خودروهای بمب گذاری شده نشان داده که سلاح قدرتمندی برای جنگ است. بیشتر این خودروها، هامویهای آمریکایی هستند که بعد از فرار سربازان عراقی برای داعش به غنیمت مانده است.[FONT=BBCNassim]به این اضافه کنید فوج حملات انتحاری افرادی که چه در زمان حمله و چه وقتی که زیر آتشبار هستند انجام میشود.[FONT=BBCNassim]شهرهای کوچکتر را با "مانور منگنهای" زیر آتش میگیرند. از دو طرف خودروهای بمبگذاری شده حمله میکنند و آنها که با جلیقه انتحاری وارد میشوند و بعد موجی از خودروهایی که سریع حرکت میکنند و سلاحهای سبک روی آنها نصب است وارد میشوند و بعد پیاده نظام.[FONT=BBCNassim]شهرهای بزرگتر را با روشهای ترکیبی میگیرند. مثلا نفوذ در جوامع سنی که از دولت جدا افتادهاند و تاکتیکی که اندیشکده مطالعات جنگ آن را "استراتژی کمربندی" نامیده و از این قرار است: "روشی است که جنگی پیرامون یک شهرستان شکل میگیرد که گروههای پراکنده با تاکتیکهای غیرمعمول با آزادی در مانور دادن برای از بین بردن قدرت دفاعی اصلی دشمن."[FONT=BBCNassim]در این استراتژی اول شهرها و روستاهای دور و اطراف شهر اصلی را میگیرند راهها را بند میآورند و دور شهر اصلی یک کمربند میکشند و کم کم این کمربند را تنگ تر میکنند و محله به محله جلو میروند.[h=2]عملیات انحرافی [/h][FONT=BBCNassim]داعش از صحراهای سوریه و عراق به خوبی استفاده میکند، هر وقت که لازم داشته باشد وارد و هر زمان که وقتش باشد خارج میشود. آنها در این روش برای سربازانشان همواره سلاح و آب دارند. [FONT=inherit] [FONT=BBCNassim]البته حملات هوایی سبب شده که آنها نتوانند به راحتی و در قالب کاروانهای بزرگ رفت و آمد کنند. برای همین به واحدهای کوچک تر تقسیم شدند.[FONT=BBCNassim]حضور در صحرا از جهت دیگری هم ترفند داعش است، آنها نیروهای دولتی را که حالا مشغول جنگ در چند جبهه هستند مجبور میکنند تا با تعداد زیاد وارد صحرا شوند.[FONT=BBCNassim]تعداد کمی از این پیکارجویان نیروهای دولتی را در صحرا مشغول میکنند، در حالی که رفقایشان در حال گرفتن شهری مهم یا پادگانی هستند یا به دست گرفتن یک سد یا پالایشگاه هستند.[FONT=BBCNassim]برخلاف این پیش زمینه است که میتوان دفاع شهر کوبانی در سوریه و بازپس گیری شهر تکریت در عراق را پیروزی جنگی به حساب آورد.[FONT=BBCNassim]جهان تازه در حال باور این موضوع است که داعش نیرویی مخوف، با انگیزه و منظم در جنگ است. بیشتر از آن، داعش سازمانی است که درست برنامه ریزی میکند، ساختار سازمانی درستی دارد و استراتژی جنگی کارآمدی دارد.[FONT=BBCNassim]این را مقایسه کنید با حرف باراک اوباما که بعد از یک سال جنگ چنین گفته: "ما هنوز استراتژی مشخصی برای مقابله با داعش نداریم."
[h=1]داعش سرکرده سابق خود را به همراه همسرش سر بُرید[/h] بین الملل > خاورمیانه - تنها چند ساعت پس از اعلام جدایی "ابو ولید مقدسی" از داعش، این گروهک تروریستی وی را به همراه همسرش در قلمون سوریه سر برید. به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ساعاتی پس از آن که ابوولید مقدسی (مسئول شرعی سابق داعش)، خبر جدا شدن خود از این گروه تروریستی را در یک فایل صوتی اعلام کرد، تروریست های داعشی وی و همسرش را در قلمون سوریه به طرز فجیع اعدام کردند. روزنامه المرصد با اعلام این خبر نوشت: دستور سر بریدن مقدسی، از سوی محمد عبدالرحیم الدلیمی معروف به "ابو ایوب عراقی" که سرکرده جدید داعش در قلمون است، صادر گردید. ابو ایوب عراقی که برادر همسر سابق ابوبکر بغدادی است، به تازگی و پس از اعلام جدایی مقدسی جانشین وی شده بود که در نخستین اقدام، دستور سر بریدن کسی را که اکنون جانشینش شده، صادر کرد.
توجیه یمنی ها این است که عربستان دیگر به بندهای این معاهده متعهد نمیماند، چرا که آل سعود بندهای اساسی آن در زمینه عدم تجاوز هر یک از طرفها به طرف دیگر را نقض کرده است. گروه بینالملل مشرق - قدرت پول و هزینه بالای امکانات و تسلیحات نظامی و وانمود ریاض به موقعیت پیروز از ساعات اولیه جنگ از عواملی بود که باعث شد دولت عربستان سعودی بتواند جنگ بر ضد یمن را تاکنون ادامه دهد. این کشور از ساعات اولیه جنگ خود را پیروز آن میدانست، براساس این محاسبات عربستان سعودی جنایتهای تقریباً روزانه را بر ضد غیر نظامیان انجام داده و زیرساختهای کشور یمن را تخریب کرده است، کار به جایی رسید که عربستان حتی آثار تاریخی و باستانی یمن را نیز منهدم کرده و تا کنون 28 منطقه تاریخی را موشک باران کرده است.
با وجود تمامی تخریبها و کشتارها، پیروز نشان دادن عربستان سعودی تنها از زبان مسئولان دولت عربستان و رسانههای تبلیغاتی وابسته به این کشور مطرح میشود، اما واقعیتهای میدانی نشان از سنگین شدن کفه ارتش یمن و کمیتههای مردمی هوادار آن در مقابل عقبنشینی مستمر شبه نظامیان حزب الاصلاح و جنبش جدایی طلب و عناصر القاعده در تمامی محورهای مبارزاتی در داخل یمن است.
این موضوع باعث شده آل سعود نگرانیهای گستردهای از شکست در این جنگ را احساس کنند، به همین علت در دو هفته اخیر حضور و وحشیگری خود در تجاوز به یمن را افزایش داده و به ویژه مؤسسات دولتی و منازل رئیس جمهور سابق و نزدیکان و هواداران وی را بیش از پیش تخریب میکند. آنها با وجود اینکه میدانند منازل فرماندهان حوثی ها از اهداف مورد نظر آنها خالی شده، اما باز هم این منازل را هدف موشک باران خود قرار دادند، این در حالی است که منازل و مراکز مذکور در مرکز مناطق مسکونی در داخل پایتخت قرار دارد و به این ترتیب جنایتهای جنگی و کشتارجمعی گستردهای بر ضد یمنی ها در حال رخ دادن است.
پایگاه خبری مصادر نت در گزارشی با اشاره به حمله عربستان سعودی به یمن نوشت: چیزی که بیش از پیش عربستانیها را میترساند، تنها احتمال شکست در جنگ یمنی نیست، بلکه تحولات روزهای اخیر در مرزها نشان داد که یمنی ها بعد از ورود نیروهای گارد جمهوری و کمیتههای مردمی یمن به خط درگیریهای مرزی قواعد بازی را تغییر دادهاند و از انجام حملات محدود و سریع از سوی قبایل مرزی به مناطق و موقعیتهای تحت سلطه عربستان به انجام حملات منظم از چندین محور تغییر استراتژی دادند. آنها برای پیشروی به سمت شهرهای اصلی مانند نجران و جیزان تلاش میکنند. علاوه بر این یمنی ها با پرتاب اولین موشک اسکاد به پایگاه نظامی خالد بن ولید در منطقه خمیس مشیط ضربه محکمی را به عمق عربستان سعودی وارد کردند. پایگاهی در نزدیکی شهر ابها مرکز استان عسیر قرار دارد.
وحشت رژیم سعودی از این است که می دانند بازپسگیری اراضی که یمنی ها بتوانند در داخل نوار مرزی آن را به دست آورند، مشکل است. این در حالی است که آنها استراتژی کنونی خود مبتنی بر تسلط موقت در مراکز نظامی و عقبنشینی از آن را تغییر دهند، البته این عقبنشینی زمانی رخ میدهد که خودروهای سنگین و مهمات این مراکز تخریب و بمب گذاری میشوند. عربستان سعودی با تجزیه تلخی که در مبارزه با حوثی ها در سال 2009 دارد و هزینه های زیادی که برای پایان دادن به این جنگ و خارج کردن حوثی ها از روستاهای مرزی پرداخت کرده، می داند که باید هزینه های بسیار بیشتری برای پایان این جنگ پرداخت کند.
با وجود تفاوت آشکار بین خسارتهای جنگ 2009 و حجم ویرانی گستردهای که جنگندههای آل سعود در ماههای اخیر در یمن ایجاد کردند، فاکتور پایان دادن به این جنگ بسیار سنگین خواهد بود، تا جایی که بعید نیست اطلاعات درز پیدا کرده از مذاکرات مستقیم و غیرمستقیم هیئت حوثیها در عمان برای مطالبه غرامت 200 میلیارد دلاری جهت توقف این جنگ درست باشد.
با وجود دارا بودن این مبلغ، نگرانی خاندان آل سعود در خروج از بحرانی که یک جوان جویای خلافت پدرش آن را برای عربستان ایجاد کرده، در پرداخت آن نیست. بلکه مشکل حاکمیت ریاض از دو موضوع است که میتواند باعث از دست رفتن مناطق جنوبی عربستان سعودی شود. موضوع اول در زمینه قدرت گرفتن جریان متخاصم با عربستان سعودی در عرصه یمن در نتیجه حمله وحشیانه آل سعود است که وارد منازل یمنی ها شده و این موضوع دیدگاههای موجود در یمن در مطالبه باز پس گیری اراضی یمنی اشغال شده شامل عسیر و نجران و جیزان را افزایش داده است. اراضیای که براساس توافق طائف در سال 1934 و توافق مرزی جده در سال 2000 به اشغال عربستان سعودی درآمد.
توجیه یمنی ها این است که این کشور دیگر به بندهای این معاهده متعهد نمیماند، چرا که آل سعود بندهای اساسی آن در زمینه عدم تجاوز هر یک از طرفها به طرف دیگر و تحریم پذیرایی هر یک از دولتها از مخالفان دولت دیگر را نقض کرده و به لزوم تحویل دادن این عناصر عمل نکرده است. بنابراین از دیدگاه این عده توافق جدید به بنبست رسیده و یمن دیگر خود را متعهد به آن نمیداند.
مشکل دوم در زمینه تردیدهای خاندان آل سعود از انگیزههای متحد آمریکایی خود و تمایل جریان مسیحیت صهیونیسم در تجزیه عربستان سعودی به پنج دولت است که در ضمن پروژهای عمومی جهت تجزیه دولتهای منطقه بر اساس مبانی مذهبی و فرقهای شکل گرفته است.این در حالی است که تعدادی از این نقشهها در سایت خبری پنتاگون و روزنامههای مطرح آمریکایی در سالهای گذشته منتشر شده و برخی از آنها مناطق شیعه اسماعیلی در عسیر و نجران و جیزان را به یمن ملحق کرده است. همچنین نقشههای دیگری نیز وجود دارد که این مناطق را به عنوان یک دولت مستقل مطرح کرده است.
بر کسی پوشیده نیست که ارتباط خاندان آل سعود با حملات 11 سپتامبر سال 2001 میلادی عامل تمایل آمریکا برای تجزیه این کشور است. البته حاکمیت ریاض بعد از تلاشهای گسترده و غرامتها و رشوههای زیاد موفق به احیای مجدد مناسبات خود با آمریکاییها شده و طرح تجزیه عربستان سعودی به پنج دولت را تا اطلاع ثانوی کنار زده است، اما بازگشت طرح تجزیه دولتهای منطقهای در سالهای اخیر و اقدامات عملی در راستای این طرح ها در دولتهایی نظیر سوریه و عراق و لیبی و یمن انجام شده است که معنای آن این است که عربستان سعودی نیز از این خطر دور نیست،بلکه از جمله کشورهایی است که در مرحله آینده هدف این طرح خواهد بود.چندین دلیل بر این موضوع دلالت دارد که مهمترین آنها عبارت است از:
1- تردیدهایی در عربستان سعودی ایجاد شده که واشنگتن به صورت غیرمستقیم اقدام به تشویق عربستان برای ورود به جنگ یمن کرده تا حاکمیت ریاض را دچار فرسایش کند و قبضه سیستم امنیتی در داخل عربستان را سست نمایند و باعث بروز اختلافات گسترده در داخل خاندان حاکم عربستان شود. این موضوع فریب صدام حسین از سوی آمریکاییها در موضوع اشغال کویت را به ذهن متبادر میکند. به این ترتیب صدام حسین نیز در دام اشغال کویت گرفتار شد. این در حالی است که عربستان سعودی در مورد نقش آمریکاییها در اعلام آتشبس پنج روزه برای اهداف انسانی اطمینان دارند، آتشبسی که ریاض اعتقاد دارد در راستای منافع حوثی ها و علی عبدالله صالح بود. آن ها همچنین از حمایت واشنگتن از ریاض در مذاکرات ژنو مأیوس هستند.
2-افزایش قابل توجه و مشکوک فعالیت داعش در عربستان سعودی در هفتههای اخیر. این در حالی است که این گروه به عنوان ابزار اصلی اجرای طرح تجزیه عراق و سوریه و لیبی مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
3-نگرانی عربستان سعودی از محتوای اطلاعات درز شده آمریکایی در مورد بازگشایی مجدد پرونده حملات 11 سپتامبر 2001 و نقش عربستان سعودی در این حملات. این موضوعی است که چند روز پیش روزنامه انگلیسی تایمز به آن اشاره و تأکید کرد که کاخ سفید برای انتشار بخش محرمانه از این پرونده که در مورد حوادث 11 سپتامبر تهیه شده، تحت فشار قرار دارد. بخشهایی که به صورت واضح خاندان حاکم عربستان سعودی را متهم کرده و آنها را به عنوان عاملان اصلی تأمین مالی عملیات محکوم میکند. این فصل از 28 صفحه تشکیل شده که جورج بوش پسر رئیسجمهور سابق آمریکا آن را از پرونده خارج کرده است.
شاخصهای وحشت آل سعود
ما در گفتههای خود در مورد وحشت آل سعود مبالغه نمیکنیم. مثالهای زیادی از این وحشت در بسیاری از رفتارهای حاکمیت سعودی وجود دارد که از زمان آغاز تجاوز ظالمانه به یمن نسبت آن افزایش یافته است، تازهترین مثالهای این روند را در دو چهره مشخص میتوان ترسیم کرد. شاخص اول:
با وجود انتشار تصاویر گسترده در سایتهای اجتماعی مبتنی بر اجرای عملیات ورود به مراکز نظامی سعودی در هفتههای گذشته، اما به نظر میرسد حاکمیت سعودی همچنان اصرار دارد هرگونه واکنشی نسبت به این تحولات -به استثنای یک مورد خاص -را نادیده بگیرد. تمرکز مقامات عربستان در واکنش به انتشار این تصاویر بر رد انجام هر نوع نفوذ از مناطق مرزی را شامل شده و رژیم سعودی کشته شدن عناصر خود در مرزها را نیز تنها منحصر به فرود موشک و خمپاره از طرف مقابل میداند.
اما حجم و قدرت بالای عملیات انجام شده از سوی گارد ملی یمن و کمیتههای مردمی در بامداد روز ششم ژوئن در استانهای نجران و جیزان طوری بود که امکان نادیده گرفتن یا رد انجام آن غیر ممکن بود، به این ترتیب برای اولین بار شنیدیم که شبکههای العربیه و الحدث و الاخباریه از حمله یگانهای ویژه گارد ملی یمن و حوثی ها در سه محور خبر دادند. اما نکته قابل توجه نحوه تعامل رژیم آل سعود با این حمله از طریق بیانیههای صادر شده از فرمانده نظامی و انتشار آن در رسانههای عربستان سعودی بود که به نحو زیر دنبال شد:
1- وانمود کردن به آغاز جنگ شرافتی برای عملیات جلوگیری از این حمله که آن را عملیات دفاعی از عربستان سعودی و تمامیت ارضی این کشور نامید و تلاش کرد احساسات ملیگرایانه را بسیج کرده و جبهه داخلی را در پشت سر دولت متحد کند.
2- تلاش برای تبدیل کردن شکست میدانی ناشی از این حمله به یک پیروزی تبلیغاتی مثل استفاده از کلماتی نظیر سرکوب، بازدارندگی و ... تا اینگونه وانمود کند که عربستان سعودی قدرت واکنش به این حمله را دارد. این رسانهها همچنین تأکید داشتند که درگیریها در نوار مرزی اتفاق افتاده و داخل عمق عربستان سعودی نبوده است. العربیه و الحدث و روزنامههای الاشرقالاوسط و عکاظ تأکید کردند که مهاجمین نتوانستند حتی یک وجب داخل اراضی عربستان سعودی شوند، آنها همچنین از کشته شدن دهها نفر از مهاجمین یمن و پر شدن دشتهای مرزی با جنازههای آنها سخن گفتند و تنها به کشته شدن دو افسر و دو سرباز خود اذعان کردند. روز بعد از این حمله رسانههای عربستان سعودی گاه آن را ماجراجویی شکست خورده یا تلاش ناامیدانه یا خودکشی توصیف میکردند.
استفاده از چنین ادبیاتی از سوی یک نظام در حال جنگ عجیب نیست، اما تلاش برای معکوس نشان دادن واقعیتها و اصرار بر نشان دادن چهره متناقض از تحولات میدانی،باعث شد آنها در دروغ گویی خود رسوا شوند. به عنوان مثال روزنامه سبق به نقل از خبرنگار العربیه و الحدث خبری را منتشر کرد مبنی بر اینکه ساعتهای آینده غافلگیریهای ناراحت کنندهای برای حوثیها و صالح به دنبال خواهد داشت. این رسانهها اطلاعاتی را در مورد تغییر کلی طرحهای نظامی عربستان مطرح کرده و به صورت متمرکز و گسترده اخبار رسیدن صدها تانک و توپخانه مدرن به نوار مرزی به همراه هزاران نظامی و 700 کادر در تخصصهای مختلف برای راهاندازی این ادوات جنگی را منتشر کردند.
انتشار این اطلاعات به صورت تلویحی تمامی ادعاهای مطرح شده در مورد بازدارندگی سعودی در برابر حمله یمنی ها و به شکست کشاندن آن را زیر سوال می برد. صحبت از تغییر کلی طرحهای نظامی اعتراف ضمنی به شکست طرحهای سابق به شمار میرود، این در حالی است که در طول 70 روز گذشته ادعاهای مقامات سعودی مبتنی بر این است که هیچ نفوذی از طریق مرزها صورت نگرفته است. اگر یک طرح نظامی تغییر میکند، چه دلیل دیگری غیر از ناکارآمدی و شکست میتواند داشته باشد؟ همچنین صحبت از اعزام نیروهای جدید به منطقه با وجود حضور 150 هزار نظامی عربستان سعودی در مرزها از روز اول تجاوز علاوه بر نیروهای بیشتری که با اعلام عربستان سعودی برای انتقام گیری از عملیات نجران عازم مرزها شده اند،به این معنا است که بیش از 200 هزار نظامی سعودی در مرزها حضور دارند. طبعا این نیروها غیر از هزاران مزدوری هستند که از سنگال و سودان و مالزی و اردن و کشورهای دیگر وارد عربستان شده اند.
با وجود حجم بالای نیروهای عربستان سعودی در مرزها، اما رسانههای این کشور همچنان از نفوذهای جدیدی صحبت میکنند که یمنی ها در عملیات متفرقه خود که در هر کدام از آنها حدود 10 نفر مشارکت دارند انجام میدهند. حتی اگر فرض کنیم که 10 هزار یمنی در مرزهای عربستان سعودی مستقر شده اند، آیا تفاوت آشکار بین حجم نیروها در دو طرف دلیل قاطعی بر وحشت و نگرانی خاندان آل سعود از مبارزان یمنی نیست؟
طبعاً نمیتوان این گزینه را از نظر دور داشت که آماده سازی برای عملیات زمینی، عامل بسیج کردن گسترده نیروهای سعودی در مرزها بوده است، اما من شخصاً آغاز حمله زمینی را بعید میدانم، مگر اینکه مربوط به جنگ قدرت و اختلافات موجود در خاندان حاکم عربستان باشد. در این صورت هدف از عملیات زمینی و به فرسایش کشاندن گارد ملی عربستان جهت تسلط محمد بن سلمان در این مؤسسه نظامی است که برای رسیدن به حاکمیت کشور باید از آن عبور کند.
شاخص دوم:
رژیم آل سعود از ساعات اولیه آغاز جنگ یکی از مهمترین اولویتهای خود را به توقف پخش شبکههای اطلاع رسانی رسمی یمن و شبکههای هوادار حوثیها و علی عبدالله صالح و تمامی شبکههای جمعی مخالف تجاوز به یمن قرار داده است تا صدای این شبکهها به دنیا نرسد و عربستان سعودی بتواند واقعیتها را تحریف کرده و جنایت هایی که جنگدههای آل سعود بر ضد یمنی ها انجام میدهند را مسکوت بگذارد. عربستان همچنین سعی دارد مانع حضور و تأثیرگذاری جنگ روانی بر افکار عمومی داخل این کشور شود.
اگر تلاش برای مسکوت کردن دشمن در جنگ یک امر منطقی به شمار رود و به موجب آن بتوان اقدامات رژیم آل سعود در قبال رسانههای یمنی را توجیه کرد، اما این موضوع در مورد تلاش نظام برای ساکت کردن صدای مردم عربستان سعودی به ویژه در نجران و جیزان و عسیر مشکل میشود. این اقدامات ظاهراً در راستای آگاه کردن مردم و در باطن برای هشدار دادن و تهدید کردن آنها از سوی نیروهای مسلح عربستان صادر شده و براساس قانون انتشار اخبار یا تحرکات موجود در جبهههای امنیتی و بخشهای نظامی یا انتشار سخنرانیهای محرمانه یا انتشار هر شایعه از سوی شبکههای ارتباط جمعی یا تلفنهای هوشمند خیانت به دین و کشور و امنیت شهروندان شمرده شده است.
عربستان مدعی شده این اقدامات آگاهی دشمن از جبهه داخلی و تحرکات آنها و مناطق حضور آنها و نقاط قوت و ضعف نیروهای سعودی را تسهیل میکند. این بیانیه در پایان به صورت تلویحی تهدید میکند که شهروندان نباید به عناصری تبدیل شوند که در ایجاد ناامنی در کشور به دشمن کمک کنند.
تصور کنید که رژیم آل سعود چگونه به شهروندان خود به عنوان خائن و مرتد از اسلام نگاه میکند و نگاه این بیانیه به خائن به دین و تروریسم و مزدوری بر ضد کشور تنها در انتشار یک فیلم یا خبری در مورد یک حادثه خلاصه میشود یک شهروند سعودی در مرز یا منطقه خود دچار آن شده است. این خیانت همچنین میتواند به تصویر کشیدن لحظه انفجار موشک اسکاد در خمیس مشیط باشد.
خاندان آل سعود مدعی شده است که اوضاع در داخل عربستان تحت کنترل است و تمام اتفاقاتی که در مرزها رخ میدهد، تنها پرتاب موشکهای بیهدفی است که مناطق غیرنظامی را هدف قرار داده است،در این صورت دیگر چرا عربستان به این اندازه از فعالیت فعالان اینترنتی و انتشار تصاویر آنها نگران است؟ مگر آنها چیزی غیر از واقعیت را منتشر میکنند؟ در این صورت آنها میتوانند صحت روایت رسمی مطرح شده از سوی عربستان را تقویت کرده و طرف مقابل را به علت هدف قراردادن غیر نظامیان محکوم نمایند، بنابراین چرا باید مجازات آنها اتهام به مزدوری و خیانت باشد؟ تنها یک گزینه وجود دارد و آن اینکه اتفاقاتی که در داخل عربستان سعودی رخ میدهد کاملاً متفاوت از روایت رسمی خاندان آل سعود است. همین موضوع باعث وحشت آنها شده و آنها به گونهای در تلاش برای بستن دهان شهروندان خود با روشی هستند که نازیسم هیتلر و فاشیسم موسولینی نیز مشابه آن را تجربه نکرده است.
پایگاه خبری روزنامه الاخبار لبنان نیز در مقالهای به قلم لقمان عبد الله در مورد راهکارهای عربستان سعودی برای برون رفت از باتلاق جنگ یمن نوشت: تصمیم به آغاز جنگ معمولاً در کشورها بعد از به پایان رسیدن تمامی راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک در چارچوب مذاکرات و گفتوگو بین طرفین در مورد مسائل اختلافی گرفته میشود. جنگ به خودی خود یک هدف نیست، بلکه آخرین وسیله برای تحقق اهداف سیاسی یا بهبود شرایط مذاکرات است. اما در مورد اسرائیل و عربستان سعودی به نظر میرسد جنگ تنها یک ابزار برای تحمیل تسلط و اشغال مناطق دیگر است. گزارش جمال بن عمر فرستاده سابق سازمان ملل متحد در یمن در شورای امنیت بر این نکته تأکید کرد که رژیم آل سعود جنگ را برای خود جنگ، آغاز کرده است. این گزارش تأکید دارد که یمنی ها در آستانه پایان روش توافقی جهت پایان دادن به حاکمیت کشور خود از طریق گفتوگو ها بودند و کسی که در لحظات آخر از امضای بیانیه جلوگیری کرد، عربستان بود.
یکی از ابتداییترین بدیهیات تصمیم به آغاز جنگ این است که فرمانده ارشد این کشور استراتژی کلی را ترسیم نماید که به موجب ارزیابیهای مبتنی بر بررسی تمامی سناریوهای احتمالی یا واکنشهای کشور مذکور در مورد تمام فرضیهها انجام شود، اما در مورد تجاوز عربستان سعودی به یمن هیچ عاقلی نمیتواند باور کند که "بچه "هایی که تصمیم به آغاز این جنگ میگرفتند چیزی از بدیهیترین علوم نظامی شامل برنامهها و استراتژیهای جایگزین و مقابله با فرضیههای احتمالی میدانستند. مهمترین دلیل این سخن نیز به پایان رسیدن بانک اهداف مهاجمان در هفته اول جنگ و مجبور شدن آنها در توسل به ایالات متحده و آمریکا بود. این موضوع از سوی منابع متعدد در وزارت خارجه و دفاع آمریکا تأکید شد که در این تجاوز سهیم بوده و اطلاعات مربوط به اهداف حملات و کمکهای اطلاعاتی و لجستیکی به عربستان داده و انبارهای مهمات و تسلیحات و پوشش سیاسی را برای این حملات مهیا کرده است.
گزارشهای درز شده دیپلماتیک و مطبوعاتی به ویژه گزارشهای غربی و ازجمله اظهارات کالین پاول وزیر خارجه اسبق آمریکا تأکید دارد که مقامات سعودی وقتی به آمریکا اعلام کردند که میخواهند به یمن حمله کنند 10 روز مهلت برای خود تعیین کرده بودند تا این مأموریت را به پایان برد و انصار الله را ریشهکن نمایند. کسانی که در روند بررسی اهداف تجاوز دقت و توجه میکند به وضوح در مییابند که این تصمیم در نتیجه یک حماقت و شتابزدگی سیاسی اتخاذ شده که در جریان آن آل سعود از قدرت ملت یمن در رها شدن از تسلط عربستان خشمگین بوده است، تسلطی که دهها سال بر این کشور سایه افکنده بود.
جنگی مانند حمله عربستان سعودی به یمن نیازمند بررسی مسائل گسترده از اطلاعات متعدد در تمامی سطوح و ابعاد به ویژه در زمینه مناطق تاریخی و اعتقادی و جغرافیایی و اجتماعی و اقتصادی یمن یا از جهت توانمندیهای ارتش عربستان به ویژه نیروهای زمینی آن است، چرا که برتری هوایی نمیتواند سرنوشت جنگها را مشخص کند. تجربههای زیادی در این زمینه انجام شده است، همچنین باید مناسبات منطقهای و میزان تأثیرپذیری دولتها در منازعه به بررسی گذاشته شود.
انتشار تصاویر تلویزیونی ارتش تا بن دندان مسلح سعودی با مدرنترین تسلیحات که از مناطق مرزی در برابر چند مبارز از قبیله های یمن با سلاحهای سبک و نیمه سنگین فرار میکنند، میزان توهینی که مقامات سعودی خود را در آن گرفتار کردند مشخص مینماید، این تصاویر همچنین ضعف گرایشهای ملی یا فقدان احساس به ضرورت جانفشانی در حمایت از مرزهای کشور در نزد ارتش را نشان میدهد. نیروهای گارد مرزبانی و نیروی زمینی ارتش و گارد ملی به تناوب در مناطق مرزی یمن مستقر شدند ، جالب اینجاست که عربستان سعودی در این راستا مجبور شده از نیروی زمینی هر کشوری از متحدین حتی اگر بحرین باشد کمک بگیرد، تا جایی که در روز گذشته نیروی زمینی بحرین وارد مناطق مرزی عربستان سعودی شده و برای پشتیبانی از نیروی زمینی عربستان سعودی در مواضع نظامی مستقر شدند.
عملیات مرزی حالت سستی و ناتوانی ارتش آل سعود در مقابله با درگیریهای زمینی در برابر مبارزان سرسخت یمنی ها را اثبات کند که مبتنی بر واقعیتهای مردمی متحد آن بوده و نشان میدهد آنها آمادگی زیادی برای پایداری و جانفشانی در راه کشور دارند. این نشان داد که کسانی که برای این جنگ برنامهریزی می کنند، هیچ ارتباطی با استراتژی نداشتند، چرا که استراتژی برای خروج از این باتلاق در صورت غرق شدن در آن برای خود ترسیم نکرده بودند، اتفاقی که الان رخ داده است. طرف آمریکایی این موضوع را به خوبی میداند، این را در روند فعالیتهای دولت آمریکا به وضوح میتوان مشاهده کرد، تجارب گذشته نشان میدهد که واشنگتن تاریخ گسترده ای از بهرهبرداری و خرید و فروش سهام دوستان خود داشته است.
پایگاه خبری العهد نیز با اشاره به فروپاشی و ناامیدی عربستان سعودی در یمن به قلم شارل ابی نادر نوشت: آیا عربستان سعودی هنگامی که تصمیم به آغاز جنگ بر ضد یمن و ملت و گروههای سیاسی و ملی آن گرفت، میدانست که روند این جنگ به اینجا کشیده خواهد شد؟ آیا استراتژی ملموسی برای تعیین اقدامات آینده خود بعد از مداخله نظامی ترسیم کرده بود؟ یا اینکه این تصمیم را در لحظه غفلت سیاسی گرفته و آن را یک تفریحگاه ساده میدانست که نیاز به تلف کردن وقت گرانبهای خاندان حاکم عربستان در بررسی و برنامهریزی اقدامات جنگی ندارد، به ویژه اینکه ال سعود تصور می کردند متحدان این کشور حتماً در کنار آنها قرار خواهند گرفت. عربستان معتقد بود حتی اگر آنها اعتقاد به این جنگ نداشته باشند، نیاز مالی آنها را مجبور به ورود در آن میکند، دلارهای نفتی نیز که تا حد فراوانی وجود دارد تا این نیازها را حتی در سختترین شرایط پوشش دهد. عربستان سعودی دلارهای نفتی را راهحل سحرآمیز برای هر اوضاع سیاسی و نظامی پیش آمده میدانست.
مانور عربستان سعودی در یمن شامل دو محور بود، اول محور نظامی و تخریبی و دوم محور تحریک آمیز تبلیغاتی جهت تجزیه یمن. محور اول:
براساس این محور همه چیز ویران میشود و زیرساختها و نقاط عطف اقتصاد و بازرگانی یمن از بین میرود. محمولههای کمکهای غذایی و انسانی با موشکهای دقیق و گرانبها هدف قرار می گیرد. عربستان همچنین چاههای آب نادر ارتزیان که در یمن وجود دارد را نیز تخریب کرده و مراکز نظامی و پایگاههای ارتش یمن که از نظامیان خالی شده و عناصر آنها برای مبارزه با القاعده در بخشهای مختلف یمن مستقر شدند را هدف قرار داده است. آل سعود همچنین بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی را تخریب کرده تا مجروحان انصار الله را که در این بیمارستانها مداوا میشوند از بین ببرد. عربستان محاصره سنگینی را بر ضد فرودگاهها و بنادر دریایی یمن انجام داده تا به بهانه عدم رسیدن تسلیحات ایرانی به دست انصار الله مانع از دسترسی ملت این کشور به غذا و دارو شود.
در عرصه میدانی عربستان به القاعده و شبه نظامیان حزب الاصلاح کمک میکند، گویا که آنها یگانهای زمینی عربستان سعودی هستند که مأموریتهای عملیاتی آنها را در اراضی یمن دنبال می کنند. ریاض با سلاح و مهمات به آنها یاری میرساند و هلی برن های ویژه ای را برای کمکرسانی به آنها در مناطق حساس و مورد نیازشان انجام دهد. آل سعود همچنین تمامی اطلاعات نظامی از تحرکات و حجم نیروهای کمیته های مردمی و انصار الله و ارتش یمن را در اختیار گروههای تروریستی قرار میدهد و بنا به درخواست آنها حملات هوایی در مناطق مشخص شده آنها انجام میدهد.
محور دوم:
ماشین تبلیغاتی گسترده عربستان سعودی تحریک بر ضد مردم یمن و همبستگی آنها با ارتش و کمیتههای مردمی را در دستور کار قرار داده و انحراف افکار عمومی و مخفی کردن جنایتهای عربستان بر ضد ملت و ارتش و تأسیسات زیربنایی یمن را دنبال میکند. این رسانهها متحدان خود را مظلوم و منزوی قلمداد میکنند و از تمام امکانات خود برای عدم به نتیجه رسیدن مذاکرات یمنی – یمنی در ژنو استفاده کرده و از طریق متحدان خود در روند توافق بر سر پیشنویس و و بندهای مذاکرات مانعتراشی میکنند. ریاض با استفاده از نفوذ و تسلط مادی خود بر رسانههای داخلی و بینالمللی معروف، سیاست سرپوش گذاشتن بر جنایتهای جنگی و ضد انسانی بر ضد ملت یمن را دنبال میکند. جنایتهایی که با استفاده از سلاحهای ممنوعه بینالمللی انجام میشود.
در برابر این اقدامات مانور ارتش یمن و کمیتههای مردمی و انصار الله نیز شامل دو محور اساسی است: محور اول:
- پایداری و مقاومت در برابر ماشین جنگی ویرانگر و هواپیماهای پیشرفته ائتلاف آمریکایی سعودی که هیچ جنبندهای را در امان نمیگذارند و به صورت گسترده تمامی مناطق یمن را هدف قرار میدهند.
- پیشروی در تمامی استانها در برابر القاعده و شبه نظامیان حزب الاصلاح و تسلط تقریباً کامل در تمامی مناطق حساس در بخشهای مختلف یمن با اخراج عناصر القاعده از بیشتر مراکز و نقاط تجمع آنها.
- انتقال جنگ به داخل خاک عربستان سعودی با موشک باران تمامی مراکز مرزی آنها در یمن و تسلط بر برخی از موقعیتهای نظامی سعودی از جمله مرکز الردیف و تویلق و الطوال و پیشروی ملموس در منطقه جیزان در شمال غرب و ملتهب کردن مرزها به صورت دائمی که باعث بروز ترس و وحشت در یگانهای عربستان سعودی مستقر در این موقعیتها شده است. نیروهای یمنی همچنین تخریب گسترده خودروهای نظامی که در تیررس آنها هستند را در دستور کار قرار داده اند.
- هدف قرار دادن یکی از مهمترین پایگاههای نظامی عربستان سعودی (پایگاه هوایی ملک خالد) با موشک اسکاد و فرود مستقیم این موشک در پایگاه مذکور در نتیجه قدرت قابل توجه در پرتاب این نوع موشکها که همچنان حدود 300 پرونده از آنها را در اختیار دارد. این در حالی است که عربستان سامانههای پیشرفته از رادارهای ضد موشک پاتریوت را در اختیار دارد.
محور دوم :
- دستیابی انصار الله به مشروعیت بینالمللی از طریق مذاکرات مستقیم در مسقط پایتخت عمان بین مذاکره کنندگان آمریکایی به نمایندگی از ائتلاف جنگی و مذاکره کنندگان انصار الله.
- تعیین تاریخ مشخص برای کنفرانس صلح در ژنو بین گروههای سیاسی یمنی و ایجاد دستور کاری که انصار الله دیدگاههای ملموسی در تعیین آن داشته و درنتیجه پیشرویها و پایداری خود در تمامی استان های یمن از موضع برتر این مذاکرات را دنبال میکند.
- دستیابی کمیتههای مردمی و ارتش یمن و انصار الله به اعتماد بینالمللی در مبارزه با القاعده و داعش. همین اعتماد باعث آغاز این مذاکرات شده است، این در حالی است عربستان تلاش زیادی برای ممانعت از آن انجام دهد.
- همه به این نتیجه رسیدند که انصار الله قدرت ملی با وزنه مشخص و موجودیت و تاریخ و مطالبات مشروع است و تحت دستورات ایران بر ضد یمن توطئه نمیکند و سیاستهای ایران را اجرا نمیکند، انصار الله سیاستهای واضح و مشخص و پروژه ملی قابل توجهی دارد.
در پایان باید دید آیا عربستان سعودی حق ملت یمن در تعیین سرنوشت خود و مشخص کردن اقدامات اساسی برای ایجاد نظام عادلانه و متناسب با تمامی ساختارهای این ملت اصیل را به رسمیت میشناسد یا اینکه همچنان سیاست فرار به جلو در تخریب یمن و مانعتراشی برای مذاکره جدی و ضروری بین طرفهای یمنی را دنبال میکند. آیا عربستان سعودی به این نتیجه میرسد که ملت یمن موجودیت و تاریخ و ماهیت خاص خود را دارد و برنامههای کاری ایران را اجرا نمیکند، بلکه به کمک تمامی ملتها که حقوق آن ها را محترم میشمارند، احترام میگذارد؛ یا اینکه خود را در باتلاق شکست و ناامیدی که در جریان غفلت سیاسی وارد آن کرده، بیشتر فرو میبرد؟
یمن با شلیک ۳۶ موشک یک پایگاه جنوبی عربستان را منهدم کرد / به گزارش المیادین، ارتش یمن و کمیتههای مردمی وابسته به جنبش انصارالله در واکنش به ادامه حملات عربستان، با ۳۶ موشک پادگان نظامی در "ظهران" واقع در جنوب عربستان را بمباران کردند
یمن همچنین برج "المعین" در جیزان را هدف حملات موشکی خود قرار دادند.
گروه تروریستی داعش از یک کودک سوری به عنوان عامل انتحاری در عراق استفاده کرد.
به گزارش مشرق، داعش با جذب کودکان سوری به صفوف خود از آنها به عنوان عامل انتحاری استفاده می کند.
داعش در آخرین مورد سوء استفاده از کودکان، «ابراهیم حمدان الطوقان» از کودکان استان «دیرالزور» سوریه را به صفوف خود جذب و چندی پیش از او به عنوان عامل انتحاری در یکی از مناطق عراق استفاده کرد.
گروه تروریستی داعش پس از مواجه شدن با مشکل کمبود نیرو، برنامه های گسترده ای را برای کودکان سوریه ترتیب داد تا بتواند آنها را به صفوف خود بکشاند و از این کودکان به عنوان جنگجو و عامل انتحاری در مناطق مختلف عراق و و سوریه استفاده کند.
داعش از کودکان انتحاری در عراق به کثرت استفاده می کند تا بتواند به راحتی و بدون ایجاد هیچ گونه شک، مناطق حضور مردم عراق و اماکن مذهبی این کشور را منفجر کند.
تلویزیون اسرائیل با انتشار گزارشی از تروریست های زخمی سوریه که در سرزمین های اشغالی درمان می شوند، عقاید برخی از آنها را آشکار کردند. [h=4]به گزارش «شیعه نیوز»، در زمانی که اسرائیل به دلیل سیاست های خصمانه اش علیه فلسطینی ها از سوی برخی کشورهای جهان در زمینه های مختلف در حال تحریم شدن است، تلویزیون این رژیم با پخش گزارشی از درمان معارضان سوری در اسرائیل سعی کرد چهره تخریب شده اش را بهبود بخشد.[/h][h=4]دیروز جمعه کانال 2 تلویزیون اسرائیل در گزارش آخر هفته خود که بیشترین تعداد بیننده را دارد با گرفتن مصاحبه های مختلف از تعدادی از تروریست ها در بیمارستان های شمال سرزمین های اشغالی گزارشی مفصل در این باره پخش کرد.[/h]
[h=4]یکی از تروریست های 21 ساله ارتش آزاد در مصاحبه با تلویزیون اسرائیل و در پاسخ به سوالی درباره حزب الله گفت: من از شیعه متنفرم، واقعا آنقدر از شیعه متنفرم که نمی توانم آنها را تحمل کنم. وی در پاسخ به سوال بعدی مجری تلویزیون اسرائیل که آیا وی درباره یهودیان نیز همین حس را دارد، گفت: من از یهودیان متنفر نیستم فقط از شیعه بدم می آید . پس از پایان درمانم به سوریه برمیگردم تا جنگ خود علیه شیعیان و علویان را ادامه دهم.[/h] اسرائیل از زمان آغاز درگیری ها در سوریه صدها تروریست زخمی از سوریه را درمان کرده است و هم اکنون فقط در بیمارستان "صفد" بیش از 500 مجروح سوری وجود دارد.
[h=4]انتهای پیام/ر.ش[/h]
[h=2][/h]
بیش از ۲۰۰ نفر از عناصر تكفیری گروه «جبهه النصره» با اعلام جدایی از این گروه، به گروه تروریستی تكفیری «داعش» ملحق شدند.
منابع محلی در شمال حلب اعلام كردند، بیش از ۲۰۰ نفر از عناصر تروریستی گروه تكفیری «جبهه النصره»، شاخه رسمی «القاعده» در سوریه روز گذشته (چهارشنبه) از این گروه جدا شدند.
این منابع افزودند: این عناصر مسلح پس از جدایی از جبهه النصره با «داعش» بیعت كرده و به این گروه ملحق شدند.
بالطبع این موضوع تاثیر خاص خود را بر روند و جریان درگیریها در ریف شمالی حلب خواهد گذاشت و انتظار میرود، روند درگیریها بین داعش و دیگر گروههای تروریستی فعال در این منطقه را به سود داعش تغییر دهد.
به این ترتیب این اقدام بیش از پیش به داعش كمك خواهد كرد تا به شهر مرزی «اعزاز» كه مهمترین دروازه ورود سلاح و تجهیزات نظامی و تردد عناصر مسلح در استان حلب و ریف آن شمرده میشود و داعش تلاش بسیاری دارد كه بر آن تسلط یابد.
منابع مذكور توضیح دادند: پس از این رخ داد و برای جلوگیری از جدایی بیش از پیش عناصر النصره از این گروه و پیوستن آنها به داعش، «ابو محمد الجولانی»، سركرده این گروه دستوراتی صادر كرد كه به موجب آن با چنین اقداماتی به شدت برخورد شده و عاملان آن مجازات شوند.
گروه تروریستی تكفیری جبهه النصره طی درگیریهای اخیر با داعش در مناطق مختلف ریف شمالی حلب بیش از ۱۵۰ نفر از عناصر خود را از دست داد و دهها نفر آنها نیز زخمی شدند.
[EMAIL="webmaster@xcms.tld?subject=%D9%BE%DB%8C%D8%B4+%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C+%D8%AD%D8%B6%D8%B1%D8%AA+%D8%B9%D9%84%DB%8C%28%D8%B9%29+%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87+%D8%AF%D8%A7%D8%B9%D8%B4+&body=%27http%3A%2F%2Fwww.zamannews.ir%2Ffa%2Ftiny%2Fnews-29048%27"] [/EMAIL]
[h=2][/h] [h=1] پیش بینی حضرت علی(ع) درباره داعش [/h] [h=2][/h] «حاجی میرزا» روحانی صاحب نام و پر آوازه تاجیکستان با اشاره به حدیثی، از پیش بینی شکل گیری و نابودی گروه تروریستی داعش توسط حضرت علی (ع) سخن گفت.
خبرگزاری ایرنا: «حاجی میرزا» روحانی صاحب نام و پر آوازه تاجیکستان با اشاره به حدیثی، از پیش بینی شکل گیری و نابودی گروه تروریستی داعش توسط حضرت علی (ع) سخن گفت.
حاجی میرزا از چهره های تاثیرگذار دینی در تاجیکستان به شمار می رود که اکثریت جمعیت آن، مسلمانان اهل سنت حنفی مذهب هستند.
حاجی میرزا در سخنانی که بازتاب گسترده ای در رسانه های این کشور فارسی زبان آسیای میانه داشته است، گفت: حضرت علی(ع) که نزدیکترین فرد به پیامبر اسلام (ص) بود، شکل گیری گروهک تروریستی و تکفیری داعش را پیش بینی و محکوم کرده بود.
وی افزود: امام علی (ع) در حدیثی فرموده است که روزی کسانی با پرچم سیاه پیدا شده، مردم را به حق دعوت می کنند ولی خودشان در راه حق نیستند. این افراد، خود را با کنیه هایی همچون ابوخالد،ابوداود و نسب هایی که عموماً نام شهرهاست، معرفی می کنند مثل ابوخالد فلسطینی، ابوداود مصری یا ابوخالد کولابی.
این واعظ تاجیک تصریح کرد: در پیش بینی حضرت علی (ع) آمده است که این افراد مو های درازی همچون موهای زنان دارند.
حاجی میرزا با بیان اینکه امام علی (ع) پیش بینی کرده است که در نهایت بین این گروه که نشان آنها، یک پرچم سیاه است، اختلاف افتاده و از بین می روند، گفت: « من یقین دارم که به زودی این پیش بینی محقق شده و این گروهک تروریستی بر اثر بروز اختلاف در بینشان از بین خواهد رفت و همه این فلاکتها و کشتاری که راه انداخته اند، تمام خواهد شد.»
همزمان با این اظهارات حاجی میرزا، شورای علمای تاجیکستان نیز روز گذشته با صدور فتوایی، داعش را یک گروه ضد دین خواند و پیوستن به این گروه را حرام و گناه کبیره دانست.
انتشار برخی خبرها در هفته های اخیر مبنی بر پیوستن شماری از شهروندان تاجیک به نیروهای داعش، موجی از نگرانی را در میان مقامها و مردم این کشور آسیای میانه برانگیخته است.
حاجی میرزا که از روحانیون معروف و بانفوذ تاجیکستان به شمار می رود، چندی پیش نیز هشدار داده بود اکثر نیروهای تاجیک داعش، پیروان سابق فرقه سلفیه هستند که قبلا در تاجیکستان، به غیر از خود، همه را مشرک و کافر می دانستند.
وی تاکید کرده بود که علت پیوستن جوانان تاجیک به این گروه تروریستی، نداشتن دانش و درک درست از اسلام است و در این زمینه، روشهای قهرآمیز و محدودکننده دولت علیه مراکز دینی نیز تاثیر داشته است. به همین دلیل، دولت باید در سیاستهای دینی خود بازنگری کند.
موضع گیریهای انتقادآمیز در قبال دولت تاجیکستان موجب شده بود تا حاجی میرزا به همراه شماری دیگر از روحانیون سرشناس این کشور برای مدتی ممنوع المنبر شوند.
حاجی میرزا از روحانیون سرشناس منطقه کولاب تاجیکستان است.
دبيركل حزب الله لبنان گفت كه همگان به عظمت روح فقيه عارف آيت الله بهجت، زهد ، معرفت و كرامت هاي بيشمار و عاليه وي واقف بودند.
دبیرکل حزب الله لبنان افزود : جایگاه ایت الله بهجت در میان ما به سان موقعیت محور آسیاب است که بدون آن سنگ آسیاب نمی چرخد. سیل علم و دانش از او در جریان است و پرنده به اوج بلندای آن نمی رسد.
وی یادآور شد : ایشان دارای ویژگی های بسیار حائز اهمیتی مانند اصالت اسلامی بود. شفافیت، عدم پیچیدگی و سهولت برای خواص و عوام از ویژگی های مکتب ایشان است. عموم مردم مانند جوانان، بزرگ و کوچک ارشادهای ایشان را درک می کنند و می توانند بر اساس آن عمل کنند. ایجاز یکی دیگر از ویژگی های (آثار) ایشان است.
دبیرکل حزب الله لبنان در بخش دیگری ازسخنان خود بیان کرد : بعد از پيروزي انقلاب اسلامي ايران به رهبري امام خميني(ره) آفاق و چشم انداز جديدي در برابر تمامي مسلمانان و به ويژه جوانان گشوده شد كه نسبت به گذشته بي سابقه بوده است.
وي به ذكر نمونه هايي اشاره كرد و گفت: عرفان، سير و سلوك و اهتمام شديد به ابعاد روحي ، معنوي و اخلاقي از جمله آنهاست. اين موضوع در گذشته به دايره مشخصي و احيانا به حوزه هاي ديني و برخي خواص محدود مي شد اما پس از پيروزي انقلاب اسلامي به يك امر عمومي تبديل شد و با علاقه و اشتياق مورد توجه بسياري قرار گرفت.
سيد حسن نصرالله خاطرنشان كرد: مشكلات و دشواري هايي رخ داده است كه مي توان برخي از آنها را خطرناك توصيف كرد، كتاب هايي كه چاپ شده است،تخصصي بوده و زبان آن هم تخصصي و گاهي پيچيده است كه اين مساله به محروم شدن عموم مردم از بهره مندي از آن شده است.
دبیر کل حزب الله لبنان افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران به رهبری فقیه عارف امام خمینی (ره) فراروی مسلمانان به ویژه جوانان درهای جدید و چشم اندازهای تازه ای باز شد که پیشتر شناخته شده نبود. ازجمله این افق ها مسائل مربوط به عرفان، سیر و سلوک و اهتمام و توجه زیاد به ابعاد معنوی و اخلاقی بود. در این خصوص، کتاب های جدید و متنوعی تالیف شد و تحول بسیار مهمی در این خصوص روی داد.
وی گفت : زمانی که تمایل عمومی به یک سمت و گرایشی وجود داشته باشد، راهزنان و سوء استفاده کنندگان دنیوی از عواطف، صداق، اخلاص مردم و اشتیاق آنها به اسلام و عبودیت در پیشگاه خداوند بهره برداری می کنند و این البته در همه زمینه ها مانند عرصه سیاسی، فقه، تحصیل، تبلیغ و مسائل دیگر وجود دارد.
فاصله داعش از مرزهای ایران بیش از 80 تا 200 کیلومتر
با آزادسازی استان "دیاله" عراق خطر تا حد زیادی از مرزهای ایران دور شده، اما مراقبت هرچه بیشتر در مرزها ضروری به نظر میرسد.
به گزارش رودآور به نقل از خبرنگار دفاعی امنیتی باشگاه خبرنگاران؛ امنیت ملی کشورمان از مباحث مهمی است که در دو هفته اخیر با مطرح شدن برخی سخنان درباره حضور داعش نزدیک مرزها مورد کنکاش جدی قرار گرفته است.
از تیرماه 93 پیشرویهای داعش در عراق آغاز و با اشغال استانهای "نینوا" ، "صلاح الدین" ، "دیاله" و "الانبار" در ماه اکتبر کم کم فروکش کرد که البته پس از آن با فتوای مرجعیت و نقش آفرینی نیروهای مردمی باعث شد تا به صورت تدریجی تروریست ها از استانهای چهار گانه عقب نشینی کنند؛ البته پیگیری مجدانه ارتش و نیروهای مردمی عراق باعث آزادسازی مناطق و از جمله شهرهای مرزی نزدیک ایران شد.
شکل 1-تصرفات تروریستهای داعش در تابستان 93 (رنگ بنفش تصرفات تروریستهای داعش)
**نزدیک شدن داعش به مرزهای ایران؟ در این برهه نگرانیهای داخلی از نزدیک شدن تروریستهای داعش به مرزها به وجود آمد و اینکه شاید این پیشروی به مرزهای ایران کمانه کند.
**سرلشکر فیروزآبادی: داعش جرات نزدیک شدن به مرزهای ایران را ندارد
سرلشکر "حسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در این زمینه عنوان داشت: داعش جرات نزدیک شدن به مرزهای ایران را ندارد و اگر در نزدیکی به 40 کیلومتری مرزهای ایران باشد ما آن را نابود می کنیم.
سردار سرتیپ "محمد علی آسودی" معاون فرهنگی و تبلیغات نمایندگی ولی فقیه در سپاه در گفت و گو با خبرنگار دفاعی امنیتی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: داعش در فکر خود نیز جرات نزدیک شدن به مرزهای ایران را ندارد.
**سخنان امیر پوردستان
امیر سرتیپ "احمدرضا پوردستان" فرمانده نزاجا در صحن علنی مجلس گفت: تکفیریها به مرزهای ایران نزدیک است؛ که البته این سخن با واکنش مسئولین نظامی از جمله رئیس ستاد کل نیروهای مسلح مواجه شد.
**دور شدن خطر از مرزهای ایران با آزادسازی استان "دیاله"
البته تروریست ها در ماه اول تصرف استان "دیاله" که در منطقه شرق "بغداد" بود تا نزدیکی "جلولا" و "سعدیه" پیشروی کرده بودند و این نگرانی وجود داشت که امکان دارد به سمت مرزهای ایران نزدیک شوند ("جلولا" و "اسعدیه" کمتر از 50 کیلومتر با مرزهای غربی فاصله دارند) ؛ که با نقش آفرینی نیروهای "حشد الشعبی" این دو منطقه آزاد شد و با آزاد سازی استان "دیاله" در گام بعدی که در زمستان سال گذشته این استان کاملا پاکسازی شد که هم خطر از استان "بغداد" و هم از مرزهای غربی ایران دور شد.
شکل 3-جلولا در استان دیاله (شمال شرق بغداد)
شکل 4-جلولا در استان دیاله (شمال شرق بغداد)
شکل 5-سعدیه در استان دیاله (شمال شرق بغداد)
**فاصله داعش تا مرز از 70 تا 200 کیلومتر
4 استان "کرکوک" ، "سلیمانیه"، "اربیل" و "نینوا" که داعش آنها را در شمال عراق اشغال یا مورد هجمه قرار داده بود ، با مقاومت نیروهای مردمی و ارتش عراق فاصله تروریست های تکفیری از قریب به 50 کیلومتر به بیش از 80 تا 200 کیلومتر رسیده است که این مهم نشان می دهد استان "کردستان" و "آذربایجان غربی" نگرانی نخواهند داشت.
شکل 6-استان های شمالی عراق (نقاط زرد رنگ تحت کنترل پیشمرگه و نقاط مشکی رنگ تحت کنترل داعش)
**امنیت در استان های مرزی ایران چگونه است؟ در مجموع استان های جنوبی عراق که در مجاورت استانهای جنوب غربی ایران است از جمله "نجف"، "کربلا" و "بصره" و ... از امنیت خوبی برخوردار بوده و هیچ اثری از داعش در این مناطق نیست و البته استانهای مجاور کشورمان از جمله "ایلام" و "خوزستان" و سایر استانهای غربی از امنیت بسیار خوبی برخوردارند؛ اما لزوم رصد هرچه بیشتر مرزها ضروری به نظر می رسد که این اقدام به خوبی توسط نیروهای امنیتی و اطلاعاتی انجام میشود.
شکل 7-جمهوری اسلامی ایران و همسایگانش
شکل 8-عقب نشینی چشمگیر داعش از مناطق اشغالی و دور شدن از مرزهای ایران-منطقه خاکستری تصرفات داعش در عراق و سوریه است (زمستان 94)
** خطر گسترش داعش در حاشیه مرزهای استانهای شرق کشور به نظر می رسد "افغانستان" و " پاکستان" سیبلهای بعدی داعش هستند و این موضوع ممکن است استانهای شمالی را متاثر کند؛ هرچند که تاکنون اثری از این گروه تروریستی به صورت جدی در مرزهای شرقی دیده نشده است.
شکل 9-حدود مرزی جمهوری اسلامی ایران و همسایگانش
۰
شیوخی که در الانبار از داعش حقوق می گرفتند۱
مرجع : خبرگزاری العالم
شورای استانداری الانبار فاش کرد کسانی که در شهر رمادی با گروه تروریستی داعش بیعت کردند، از داعش حقوق می گرفتند.
به گزارش افکارنیوز، شیخ "عبدالکریم النعیمی" اظهار داشت: سران داعش در الانبار، از داعش حقوق می گیرند و بر اساس اطلاعاتی که دریافت کردیم، داعش، ماهانه هزار دلار به آن ها حقوق می داد.
وی در گفت وگو با شبکه رسانه ای عراق (IMN) خاطر نشان کرد: گروهِ تروریستی داعش، بیش از 66 نفر را که مدعی بودند از شیوخ و سرشناسان شهر رمادی هستند، به خدمت گرفته بود.
النعیمی تاکید کرد: اکثر این افراد، تحت پیگرد عشایر الانبار هستند.
گفتنی است که گروه تروریستی داعش، اخیرا در پایگاه های اینترنتی، ویدیویی از بیعتِ شماری از عشایر با عناصر تروریست این گروه منتشر کرد.
پس از انتشار این ویدیو، "وسام الحردان" رئیس شورای بیداری عراق اعلام کرد: هر کس با داعش در رمادی و فلوجه بیعت کرده باشد، بر اساس جنایت هایی که مرتکب شده اند، تحت پیگرد قرار خواهند گرفت.
[/TR]
نیروهای مردمی (حشد الشعبی) در بسیاری از محورهای جنگ علیه داعش در عراق توانستند پیروزیهایی را به دست آورند. اولین خبرها از عراق طی چند روز گذشته، افزایش حملات انتحاری اعضای داعش در این کشور بود اما بلافاصله، در خبرها اعلام شد که نیروهای ارتش عراق به کمک عشایر اهل سنت منطقه و نیروهای بسیج مردمی «حشد الشعبی» در ادامه پاکسازی مناطق مختلف استان «صلاحالدین» علی رغم افزایش حملات انتحاری نیروهای تروریستی داعش به پیشروی خود ادامه میدهند.
گروهی از نیروهای گردان حضرت عباس (ع) تحت نظر نیروهای حشد الشعبی موفق شدند بعد از درگیری شدید با نیروهای تروریستی داعش روستاهای اطراف منطقه «سید غریب» واقع در شمال غرب «الدجیل» را پاکسازی کنند. طبق اطلاعات بدست آمده تعداد زیادی از نیروهای تروریستی داعش از جمله چند فرمانده به هلاکت رسیدهاند. همزمان نیروهای حشد الشعبی متخصص خنثیسازی بمب، موفق شدند 180 بمب در مسیر بین سامراء و الثرثار را خنثی کنند. همچنین 21 خانه موجود در مناطق بین دو شهر را به طور کامل از وجود بمب پاکسازی کردند. سخنگوی نیروهای مردمی همچنین از پیشرویهای گسترده و برق آسا در جبهه فلوجه و سردرگمی و آشفتگی داعش در این جبهه خبر داد. کریم النوری سخنگوی نیروهای مردمی اعلام کرد که نیروهای امنیتی با حمایت
گروه های مقاومت اسلامی و نیروهای مردمی و عشایری پیشرویهای گسترده ای را به سمت فلوجه به دست آوردهاند. وی افزود: نیروهای امنیتی با سرعت چشمگیری در حال پیشروی به سوی فلوجه برای محاصره آن هستند. النوری از پیشروی از محور تأسیسات المثنی به سوی الثرثار و پل ژاپنی خبر داد و بیان کرد: عملیات بسیار گسترده بود و همه کارشناسان امور نظامی را شگفت زده کرده است. وی افزود: داعشی ها هم اکنون وضع آشفته ای دارند و نمیدانند که به
کدام سو بگریزند. منابع عراقی همچنین روز گذشته از عملیات بزرگ نیروی هوایی این کشور علیه بزرگترین کارگاه تولید خودروهای بمب گذاری شده و ساخت بمب داعش در الحویجه در جنوب غرب کرکوک که به هلاکت شماری زیادی از تکفیریها منجر شده است پرده برداشتند. منابع عراقی در الحویجه در جنوب غرب کرکوک و موصل اعلام کردند: بزرگترین کارگاه تولید خودروهای بمب گذاری شده و بمب داعش در الحویجه هدف قرار گرفته است و بیش از 200 داعشی در این عملیات به هلاکت رسیدهاند.
به گفته این منابع در بامداد دو روز قبل ساکنان الحویجه و نواحی و روستاهای اطراف آن با صدای انفجار مهیبی که زمین را در این منطقه لرزاند بیدار شدند همه تصور میکردند که زمین لرزه یا بمب بسیار قوی منطقه را به لرزه درآورده است. در همین حال منابع محلی از هلاکت داماد ابوبکر البغدادی در عملیات امنیتی در جنوب غرب کرکوک خبر دادند. این منابع بیان کردند: نیروهای امنیتی منطقه الصهاریج در الحویجه در جنوب غرب کرکوک را با توپ و موشک گلوله باران کردند که در جریان این حملات توپخانه ای و موشکی توفیق الهیتی داماد سرکرده داعش به هلاکت رسیده است. وی سمت والی داعش در الحویجه و مفتی این گروهک در این منطقه را برعهده داشت. منابع عراقی همچنین طی دو روز گذشته از فرار سرکردههای گروهک تروریستی داعش از الرمادی به سوی موصل همزمان با پیشروی نیروهای امنیتی و مردمی خبر دادند.
«جنگ آب» داعش در الانبار
گروه تروریستی داعش سد الرمادی را بست و آبهای رود فرات را از مناطق به سوی استان الانبار عراق قطع کرد.
این اقدام گروه تروریستی داعش در بستن سد الرمادی و قطع کردن آب رود فرات به سوی مناطقی در استان الانبار، این تهدید را به وجود میآورد که روند بازپسگیری شهر الرمادی از داعش پیچیدهتر شود. در همین حال، «صباح کرحوت»، رئیس شورای استان الانبار عنوان داشت که داعش سبک «جنگ آب» را آغاز کرده و میخواهد امنیت را در مناطق «الخالدیه» و «الحبانیه» که تحت کنترل نیروهای عراق و عشایر است، برهم بزند.
کرحوت گفت: قطع کردن آب شنیعترین اقدام داعش است که تلاش میکند زنان و کودکان و افراد سالخورده را از سر عطش بکشد و آنها را به مهاجرت به مناطق دیگر وادارد.
شبکه خبری «المسیره» یمن گزارش داد که دو نظامی عربستانی در پی انفجار یک کمربند انفجاری در یک خودروی نظامی کشته شدند.
به گزارش این شبکه خبری، این خودرو در پایگاه نظامی «تویلق» واقع در منطقه جیزان منفجر شد؛ منطقه ای که در نزدیکی مرزهای یمن قرار دارد.
عربستان سعودی سهشنبهشب اول اردیبهشت (21 آوریل) پس از 27 روز بمباران شبانه روزی یمن، پایان تجاوز نظامی موسوم به عملیات «طوفان قاطع» علیه این کشور را اعلام کرد و همزمان از آغاز عملیاتی جدید موسوم به «بازگرداندن امید به یمن» خبر داد.
عربستان، عملیات «طوفان قاطع» را که تاکنون بیش از سه هزار کشته و هزاران زخمی برجای گذاشته است، بامداد روز ششم فروردین آغاز و هدف آن را بازگرداندن رئیس جمهور مستعفی یمن به قدرت در یمن اعلام کرد، اما با مقاومت مردم، ارتش و جنبش انصارالله یمن، تاکنون به این هدف و دیگر اهداف اعلامی نرسیده است.
منبع: فارس
دبیر کل حزبالله لبنان در مراسمی وابسته به موسسه «کشافة المهدی»، تهدیدات رژیم صهیونیستی را بخشی از جنگ روانی این رژیم علیه مقاومت خواند و گفت: داعش همان القاعده در عراق است و القاعده را همه میدانند که عربستان و آمریکا و پاکستان ایجاد کردند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، سید حسن نصراالله دبیر کل حزبالله لبنان امروز در همایش «پیشاهنگان مهدی» وابسته به موسسه «کشافة المهدی» لبنان، ضمن تبریک میلاد با سعادت امام مهدی عج در خصوص مسائل منطقه و در خصوص مسئله مهدویت سخنرانی کرد.
دبیر کل حزبالله در ابتدا اعلام کرد که سخنان خود را در سه بخش ایراد خواهد کرد و بخش نخست را به مسائل سیاسی، بخش دوم را به مسائل فرهنگی (مهدویت) و بخش سوم را به موسسه «کشافة المهدی» اختصاص خواهد داد.
از جنگ 33 روزه جنگ، به درون جبهه داخلی اسرائیل کشیده شد
نصرالله در بخش نخست سخنان خود، ابتدا با اشاره به مانور ارتش رژیم صهیونیستی به نام «نقطه تحول 8» درون سرزمین اشغالی گفت: جبهه داخلی اسرائیل، همیشه به دور از درگیریها و جنگ بوده، اما از جنگ تموز (جنگ 33 روزه در سال 2006)، جنگ به درون جبهه دشمن یعنی خاک فلسطین اشغالی کشیده شد.
وی ادامه داد: در این رزمایش چند تن از مسئولان اسرائیلی تهدیداتی را متوجه لبنان کردند و از انفجارها و آواره کردن (مردم) سخن راندند. در این باره باید گفت، اولا، این یک جنگ روانی است و همواره جزئی از سلاح دشمن برای شکست مردم عرب بوده است؛ این رژیم از ابتدای تأسیس بر انفجار و کشتار و جنایت بنا شده است ومردم لبنان و منطقه باید بدانند که دشمنی به نام اسرائیل وجود دارد و چنین جنایاتی طبیعت حال دشمن است.
سید حسن نصرالله خطاب به رژیم صهیونیستی گفت: شما مشخص کردید که ارتش فراری و شکست خورده هستید و به این خاطر این رزمایش را برگزار میکنید، چرا که مقاومت تمام مناطقی را که رزمایش در آن صورت گرفته، در بر گرفته است.
نصرالله ادامه داد: در این رزمایش چند تن از مسئولان اسرائیلی تهدیداتی را متوجه لبنان کردند و از انفجارها و آواره کردن سخن راندند، در این باره باید گفت، اولا، این یک جنگ روانی است و همواره جزئی از سلاح دشمن برای شکست مردم عرب بوده است؛ این رژیم از ابتدای تأسیس بر انفجار و کشتار و جنایت بنا شده است ومردم لبنان و منطقه باید بدانند که دشمنی به نام اسرائیل وجود دارد و چنین جنایاتی طبیعت حال دشمن است.
حسن نصرالله در خطاب به رژیم صهیونیستی گفت: شما مشخص کردید که ارتش فراری و شکست خورده هستید و به این خاطر دست به این رزمایش زدهاید، چرا که مقاومت تمام مناطقی را که رزمایش در آن صورت گرفته را در بر گرفته است.
وی افزود: زمان آن گذشته است که شما خانههای ما را ویران کنید، این مسأله سال 2006 پایان یافت و آنچه پس از آن خواهد آمد قویتر و بزرگ تر از جنگ 2006 است و من به روشنی به اسرائیل میگویم: مقاومت تهدید میکند در صورت هرگونه جنگی علیه لبنان، ملیونها اسرائیلی مجبور به مهاجرت خواهند شد.
دبیر کل حزب الله لبنان ادامه داد: این یک مسأله روشن و قطعی است و فرماندهان و اسرائیلیها بخوبی از آن آگاهی دارند، ما از جنگ با شما نمیترسیم و اگر گمان کردهاید که ما در القلمون مشغول درگیری شدهایم، این مسأله چیزی را تغییر نمیدهد و من به مردم لبنان میگویم که ما از این تهدیدات نمیترسیم.
نبرد عرسال و قلمون؛ حزبالله قصد ورود به شهرک عرسال را ندارد
نصرالله در خصوص نبرد عرسال و قلمون گفت: در هفتههای گذشته پروندهای در لبنان مطرح شد به نام شهرک و ارتفاعات عرسال و اشغال این منطقه به دست گروههای تروریستی و کاری که باید برای لبنانیها کرد.
در این میان مواضع و سخنان و واکنشهایی مطرح شد. من درباره این مسئله و حساسیت آن اندکی صحبت میکنم. اولا در خصوص شهرک عرسال ما بسیار موضع روشنی داشتیم. من بین شهرک و ارتفاعات عرسال تفاوت قائل شدم و گفتم که اهالی آن برادران ما هستند. امروز تاکید میکنم که هیچ گاه در اندیشه و طراحی ورود به شهرک عرسال نبودهایم.
ما همیشه گفتهایم که این شهرک از طرف گروههای ترورریستی اشغال شده است و آزادسازی آن مسئولیت ارتش و دولت لبنان است.
ارتفاعات عرسال؛ دست برتر با حزبالله و ارتش سوریه است
نصرالله گفت: درباره قلمون سابقا صحبت کردیم و گفتیم که در قلمون عملیات خواهیم کرد، اما برخی گفتند که حزبالله ادعای دروغ میکند و قلمون گورستان اعضای حزب الله خواهد شد اما دیدید که چه اتفاقی افتاد. درباره ارتفاعات عرسال هم همینطور است.
الان قهرمانان مقاومت که باید به ایمان و شجاعت و مسئولیتپذیری آنان افتخار کنیم، در عمق ارتفاعات عرسال در حال مبارزه و پیشروی هستند. این درگیریها اکنون در جریان است اما اینکه به کجا خواهد رسید و سرانجامش چه خواهد شد، فعلا سخنی نمیگوییم و گفتیم که جنگ ، خود از خود سخن خواهند گفت.
آزادسازی دهها کیلومتر از خاک لبنان از دست تروریستها
نصرالله افزود: در روزهای گذشته به دست نیروها و مبارزان مقاومت لبنان دهها کیلومتر از خاک اشغال شده لبنان به دست گروههای تروریستی آزاد شده است. این پیشروی مهم در ارتفااعات فلیطه و همچنین ارتفاعات موسی در کوههای الثلاجه آزاد شد. تاکید میکنم که دستاورهای روزهای گذشته عملا و بدون هیچ تردیدی، سبب شده است که مقاومت و ارتش سوریه دست بالا را در این منطقه داشته باشد.
حزبالله نیرو نیاز ندارد؛ نیاز امروز اتحاد و اعلام همبستگی است
در حاشیه این جنگ، نکاتی هست که باید به آن اشاره کنیم. ما گفتیم که اگر دولت از مسئولیت خود در این خصوص شانه خالی کند، مردم بقاع و عشایر از مسئولیت خود شانه خالی نخواهند کرد. مردم این منطقه صادقانه آمادگی خود را اعلام کردند و ما از آنان تشکر میکنیم که درک و فهم دقیق و صحیحی از خطرات موجود و آمادگی برای فداکاری نشان دادند. آنچه امروز ما نیاز داریم همین روحیه و کمک و اتحاد است. ما امروز به رزمنده نیاز نداریم. برادران شما در مقاومت عُدّه و تجهیزات انسانی و نظامی در اختیار دارند. آنچه ما در این مرحله نیاز داریم همین همبستگی و اتحاد است.
دبیر کل حزبالله افزود: برخی از تشکیل نیروی بسیج مردمی سخن گفتند. اما ما الان به چنین چیزی نیاز نداریم. ما به بسیج عمومی نیاز داریم اما الان نیاز به تشکیل «الحشد الشعبی» نداریم.
مسائل داخلی لبنان؛ دلبستگان به تغییرات منطقهای به سراب دل بستهاند
نصرالله در خصوص دولت و نیروهای سیاسی و مسائل داخلی لبنان بسیار کوتاه سخن گفت و گفت: باید بگویم که از همه میخواهم که امور کشور را جدی بگیرند و باید اهمیت وضعیت کنونی را درک کنند.
اگر بخواهند منتظر متغیرات منطقهای مانند یمن و عراق یا سوریه باشند، باید بگویم که بر سراب تکیه میکنند و این نوعی توهم است که منتظر تغییرات منطقه باشند.
داعش همان القاعده است که خالقش آمریکا،عربستان و پاکستان هستند
سید حسن نصرالله در خصوص سازمان تروریستی داعش نیز گفت: با وجود آنکه همه دنیا بر این اتفاق نظر دارد که داعش خطری برای کل دنیاست، اما ما اینجا در لبنان هنوز بر سر اینکه داعش خطری برای لبنان هست یا خیر، اختلاف نظر داریم. از همه لبنانیها میخواهم که دشمن را به شکل روشن برای خود مشخص کنیم.
نصرالله افزود: داعش کار خود را از عراق آغاز کرد. این سوال مطرح بود که داعش را چه کسی ساخته است. در دورهای تبلیغات رسانهای گمراهکننده زیادی در این خصوص بود. زمانی که یک انتحاری در قطیف در (روستای) القدیح خود را در مسجدی از مساجد شیعیان منفجر کرد و دوباره مقابل یک مسجد دیگر انفجاری مشابه رخ داد و جوانان شجاع مانع ورود انتحاری به داخل مسجد شده بودند، برخی مانند رسانههای خلیج (فارس) آمدند و گفتند که ایران پشت داعش است و داعشیها را فرستاده تا مساجد شیعیان را منفجر کند.
نصرالله گفت: ببینید ایران که متهمش میکنند که نشر تشیع میکند، میگویند که ایران است که داعش را حرکت میدهد و حمایت میکند تا در مساجد شیعیان در دمام و قطیف عربستان انفجار ایجاد کند. واقعا باید به این تحلیل آفرین و ماشاء الله گفت.
نصرالله افزود: همین مسئله در عراق و سوریه است. چه کسی داعش را ساخت؟. برخی میگویند که بشار اسد داعش را ساخت. داعشی که الان بخشی از دیرالزور و حسکه (در شرق سوریه) را اشغال کرده است. اگر ما بخواهیم (بر اساس این نظریات) چنین فیلمی در هالیوود بسازیم نمیتوانیم... این حرفها بدون منطق و استدلال است.
دبیر کل حزبالله افزود: برخی هم میگویند که ایده تاسیس داعش از نصرالله است تا با آن جبهه النصره و دیگر گروههای مسلح (در سوریه) را شکست بدهند. این چه استدلالی است؟ این مسئله از مسائل کاملا روشن است که داعش یعنی «دولت اسلامی در عراق و شام»، همان گروه القاعده در عراق است که زعامت آن دست به دست شد که زمانی با اسامه بن لادن بیعت شد و بعد از آن با ایمن الظواهری. این گروه همه روابطش، منابع مالیاش، کسانی که با آن کار میکنند روشن است.
نصرالله افزود: همه دنیا میدانند که چه کسی القاعده را تاسیس کرد. سرویس اطلاعاتی آمریکا، عربستان و پاکستان القاعده را تاسیس کردند. این مسئله و اسناد آن در کتابها و تألیفات بسیاری آماده است.
اما آنکه امروز حقیقتا با داعش مبارزه میکند، همان کسانی هستند که آنان را به حمایت از داعش حمایت میکنند، یعنی جمهوری اسلامی ایران، برادرانمان در عراق و سوریه هستند. اما کسانی دیگر که نفت و گاز دارند و با پول آن از داعش حمایت میکنند و برخی دیگر با باز گذاشتن مرزهایشان از آن حمایت میکنند، حامی آن هستند.
یمن؛ عربستان تحمل یک کلمه انتقاد از جنگ یمن را ندارد
نصرالله در خصوص یمن گفت: ملت، ارتش و انقلابیون یمن امروز در سطح رویارویی تاریخی بودند و آمادگی فداکاری از خود نشان دادند برای همین مقابل این حجم از حملات هوایی، کشتار وحشیانه و قتلعام که مقابل چشم دنیا انجام میشود، استواری کردند.
نصرالله از تعرض به کسانی که از این جنگ و تجاوز انتقاد میکنند ابراز تعجب کرد و گفت که «امروز 72 روز از تجاوز آشکار عربستان به یمن میگذرد. اگر کسی به این جنگ اعتراض کند، عربستان با تمام امکاناتش آن را متوقف میکند. حتی بسیاری از نهادها و سازمانهای بینالمللی، افراد و شخصیتها سکوت کردند حال آنکه میدانستند این تجاوز کاملا روشن است. حتی بیشتر از این. اگر برخی طرفهای سیاسی یا افراد یا نشریهها از عربستان انتقاد میکردند، یا این جنگ را محکوم میکردند، نظام سعودی از همه طریق، از طریق فشار بر رسانهها، از طریق تهدید و رشوه و از طریق سرویس جاسوسی فشار وارد میکرد تا کسی حتی یک کلمه هم محکوم نکند یا انتقاد نکند. برای همین امروز میبینیم که برخی شبکههای ماهوارهای بسته شدند یا تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند.
دبیر کل حزبالله افزود: اگر شما (عربستانیها) به خود اطمینان دارید چرا مانع این انتقادها میشوید. این موضع نشانه ضعف شماست... جنایت و کشتار دلیل بر وقدرت نیست... چه اهدافی در یمن را محقق کردید؟ اما ما در هر لحظه و ساعت و در هر مناسبتی این تجاوز وحشیانیه و یاغیگرانه عربستان را محکوم میکنیم. ما امروز در روز 72 این تجاوز صحبت میکنیم و همان حرف روز اول را میزنیم... عربستان و هر کس با اوست، باید تجاوز را متوقف و باب را برای حل (سیاسی) باز کنند. ادامه تجاوز، پشتوانه نظام سعودی را میکاهد.
بخش فرهنگی سخنان سید حسن نصرالله
آمدن مهدی در آخر الزمان نزد شیعه و سنی قطعی و پذیرفته شده است
نصرالله در بخش فرهنگی سخنان خود به موضوع مهدویت پرداخت و در ادامه آن چهار نکته مهم را بیان کرد.
نصرالله گفت: مسئله اول، اصل مسئله امام مهدی و بحث آمدن شخصی در آخرالزمان با مشخصات کذا و کذا است. این امر کاملا قطعی است نزد مسلمانان. روایات زیادی هم در این خصوص است که برخی از آنان به تواتر است. در این چارچوب برخی امور نزد همه مسلمانان پذیرفته شده است. اینکه فردی به نام مهدی که آخرالزمان میآید از ذریه محمد (ص) است. همچنین او از ذریه فاطمه (س) است که ویژگی های دینی، معنوی و علمی و معرفتی و رهبری دارد که با طاغوتهای دنیا مقابله میکند و زمین را پس از آنکه پر از ظلم و فساد شده است ، پر از عدل و داد میکند.
نصرالله افزود: بله در اینجا بحثی اختلافی هست درباره تولد ایشان. ما اعتقاد داریم که ایشان متولد شده است و فرزند امام حسن عسکری و امام هادی و... امام حسین از ذریه فاطمه (س) است. برخی دیگر نظرشان این است که ایشان در آخرالزمان متولد خواهد شد و چندین سال زندگی میکند تا شرایط فراهم شود تا آماده ظهور شود.
وی ادامه داد: نکته دیگری هست که (روایاتی) در کتب مسلمانان هست و از اتفاقات آینده سخن میگوید. یعنی پیغمبر (ص) در مسجد بوده و از آینده صحبت میکرده است. نه از آخر الزمان بلکه از آینده نزدیک. تا اینکه از اتفاقات آخر الزمان و نشانههای ظهور و آخر الزمان صحبت کرده است. هر پیامبری درباره آن صحبت کرده و روایاتی در این خصوص وجود دارد.
نصرالله افزود: از هجرت پیغمبر (ص) به مدینه تاکنون خیلی از اتفاقات مانند تشکیل حکومت بنیامیه و حرکت خراسانیها و حکومت بنیعباس و حمله مغول و اتفاقات مشابه دیگر رخ داده است... ما میتوانیم جدولی از اتفاقاتی تهیه کنیم که پیغمبر ص از آن خبر داده بود و اکنون محقق شده است. این معجزهای از رسولالله و ارتباط ایشان با پروردگار است.
نصرالله با تقسیمبندی برخی روایات گفت: برخی اتفاقات و روایات هست که از آینده سخن میگوید اما ضرورتا از امام مهدی سخن نمیگوید. قسم دیگر روایاتی است که از ظهور امام مهدی سخن میگوید بدون این که مدت زمانی معین کند که بگوید بعد از سه ماه یا شش ماه یا یکسال اتفاق میافتد.
دبیر کل حزبالله گفت: این موضوع خیلی مهم است. اینکه به مردم بگوییم چطور با این مسئله برخورد کنند. مردم دوست دارند که کسی از آینده به آنان خبر بدهد. این طبیعت مردم است. چرا که آینده خودشان و فرزندانشان است. برای همین در تلویزیون برخیها میآیند و پیشگویی میکنند. این موضوع فی حد نفسه جذاب است. این مسئله ذوحدین است. میشود از علم پیشگویی به نفع خیر و میشود به نفع شر استفاده کرد. میشود برای امیدبخشی به مردم استفاده میکرد یا میشود آن را علیه مردم استفاده کرد.
نصرالله با بیان اینکه در اینجا چند نکته وجود دارد، گفت: امروز برخی افراد هستند که از علامات و نشانههایی صحبت میکنند که اصلا در روایات اسلامی نیامده است. حتی در روایات ضعیف هم نیامده است. نه از پیامبر نه در کتب اسلامی نیامده است. اولا باید مواظب این مسائل باشیم و گفتههای افراد که از نزد خودشان بیان میکنند ارزشی ندارد. بلکه باید برآمده از روایات رسیده از پیامبر و اهل بیت باشد. هرچیزی که ارتباطی با وحی و روایات پیامبر و اهل بیت ندارد، بیاساس است.
دوما، حتی در روایات موجود، ما نیازمند علمای محقق، متخصص داریم که حقیقت را به ما بگویند. در خصوص اخبار آینده و علامات ظهور و جنبش امام مهدی تا برپایی قیامت اصطلاحی داریم به نام «الملاحم و الفتن». برخی روایات هست که پیامبر آنان را نگفته اما به دروغ به پیامبر نسبت داده شده است... بنابراین باید با احتیاط با برخی روایات برخورد کرد. این موضوعی است که مرتبط با آینده و روحیه مردم و انگیزه و سرنوشت ملتهاست و بسیار حساس است.
سوما، از باب تاکید در سالروز میلاد امام مهدی، باید بگویم مشکلی وجود دارد در تطبیق علامات. یعنی اینکه برخی بگویند که فلانی خراسانی است فلان اتفاق ، اتفاق آخر الزمانی است. این مسئله اولا شرعا جایز نیست. اگر من این تطبیق را بکنم، مردم را گمراه کردهام و شرعا جایز نیست. این مسئله به وهن و ضعف و تردید در میان مردم و حتی تردید در اصل عقیده (مهدویت) منجر میشود. پس نه در مساجد، نه در حلقات فرهنگی نه در جلسات و نه در کتب خود نباید چنین مطالبی را بیان کنیم که باز کننده باب فساد است. اما با این حال ما باب احتمال را نمیبندیم. بله احتمالهایی وجود دارد که حتی در این هم باید محتاط عمل کرد که نتیجه عکس ندهد.
نکته چهارم که مهمتر از سه نکته قبل است، این است که الان در صفحات اینترنت و جاهای دیگر در تلویزیون میبینید که برخی ادعای نیابت خاص امام مهدی را میکنند. این افراد را باید تکذیب کرد. این امر واجب است. چرا که امام دیگر بعد از غیبت کبری نماینده خاص ندارند. اگر کسی چنین ادعایی کرد باید تکذیب شود. حتی برخی بدتر از این را میگویند و ادعا میکنند که فرزند امام مهدی هستند در حالی که نسل امام مهدی روشن است. اما برخی وقاحت را به جایی میرسانند که میگویند فرزند امام هستند یا نوه او هستند. این امر هست و رخ داده است. این مسئله در اینترنت و ماهوارهها هست. اینها ادعاهایی بیدلیل و بیمنطق است که عقلانیتی در آن نیست اما با دل و قلب و احساس مردم بازی میکنند. برخی از این مدعیان حتی از اندک دانشی هم بیبهرهاند. با کمی بررسی انسان میتواند بفهمد که این افراد چیزی در چنته ندارند. هر چقدر به آخر الزمان نزدیک میشویم، این فتنهها که لزوما نظامی نیست بلکه عقیدتی است، بیشتر میشود.
نکته آخر در بحث فرهنگی ، بحث بسیار مهم «توقیت» (تعیین وقت برای ظهور) است. در روایات داریم که این امر حرام اعلام شده است... مثل این است که بگوییم تا آخر ماه رمضان امام مهدی میآید. این مسئله از مسائل غیب است که فقط خدا از آن مطلع است. تعیین زمان برای ظهور بازی کردن با عقل و احساس مردم است.
در سالروز میلاد امام اولا باید ایمان و امید داشته باشیم به اینکه این موضوع، وعده قطعی و تعیینکننده خداوند است. دوما باید با امید به آینده نگاه کنیم. سوما باید منتظر ایشان و آینده باشیم. چهارم باید مسئولیتپذیر باشیم و منتظر حوادث نباشیم بلکه باید حوادث را ما بسازیم و مقدمات را فراهم کنیم سپس منتظر باشیم. برای همین مکررا از خدا میخواهیم و دعا میکنیم که خدا در فرج ایشان تعجیل کند و دعای اللهم کن لولیک... را میخوانیم.
سید حسن نصرالله بخش سوم سخنان خود را به مسائل داخلی موسسة کشافة المهدی اختصاص داد.
حملات سنگین ارتش و نیروهای مردمی یمن به مناطق جنوبی عربستان، آمریکا و رژیم صهیونیستی را به تکاپو انداخت.
در روزهای گذشته حجم حملات انقلابیون یمنی به مواضع عربستان بسیار گسترش یافته است. در این حملات چندین پایگاه نظامی عربستان مورد هدف یمنیها قرار گرفت. به گزارش خبرگزاری تسنیم، ارتش و کمیتههای مردمی یمن پایگاه نظامی «الشبکه» سعودی را هدف قرار دادند که در پی آن نظامیان مستقر این پایگاه بطور دسته جمعی از آن گریختند. نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی پیش از این دو دستگاه تانک ارتش سعودی را در پایگاه نظامی «جلاح» منهدم کردند. ارتش و کمیتههای مردمی یمن همچنین شبکه ارتباطات پایگاه نظامی «المزحاف» در جیزان را با چند موشک هدف قرار دادند. این در حالی است که ارتش و کمیتههای مردمی یمن گذرگاه طوال عربستان را با 40 موشک گراد هدف قرار دادند. منابع نظامی یمنی نیز از عقبنشینی ۲۰ کیلومتری نیروهای سعودی از مرزهای عربستان با یمن خبر دادند.
تشدید حملات یمنیها به مواضع عربستان، همپیمانان سعودیها را برای نجات این کشور به تکاپو انداخته است. در همین ارتباط روزنامه والاستریتژورنال در گزارشی با موضوع نشست تیم آمریکایی و جنبش انصارالله یمن در عمان، جزئیاتی از این نشست منتشر کرده و نوشته است که واشنگتن در این دیدار از انصارالله خواسته حملات به خاک عربستان را متوقف کند. همچنین به گزارش العالم، روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» از یک دیدار بیسابقه میان مدیر کل وزارت خارجه اسرائیل و یک مسئول سعودی خبر داد. از جزئیات این دیدار هنوز خبری منتشر نشده است، اما با توجه به تشدید حملات انقلابیون یمنی به مواضع عربستان، موضوع یمن یکی از مهمترین موضوعات مطرح شده بوده است.
حملات هوایی سعودیها
همچنین شمار شهدای حملات رژیم سعودی به منطقه صبر در شهرستان سحار در استان صعده به 42 شهید و 8 زخمی رسید. از سوی دیگر در پی حملات جنگندههای رژیم سعودی به منطقه «صبر» در استان صعده واقع در شمال یمن، 11 تن از جمله 8 کودک به شهادت رسیدند. همچنین جنگندههای ارتش عربستان مرکز فرماندهی ستاد مشترک ارتش یمن را در منطقه التحریر واقع در مرکز صنعا پایتخت این کشور هدف قرار دادند که بر اثر آن 6 نفر مجروح شدند. در مقابل ارتش و کمیتههای مردمی کنترل مناطق «باراس» و «جول المسحا» و منطقه «الصعید» در مجاورت شهر عتق در استان شبوه را به دست گرفتند. ارتش و کمیتههای مردمی یمن همچنین منطقه الیتمه واقع در استان جوف را بعد از درگیریهای شدید با عناصر گروه تروریستی القاعده آزاد کردند. همچنین ارتش وکمیتههای مردمی در تعز توانستند پایگاه «الضباب» وابسته به القاعده و شبه نظامیان «الاصلاح» را هدف قرار دهند که موجب از پای درآمدن تعدادی از تروریستها و منهدم شدن تجهیزات و سلاحهای آنها شد. همچنین یکی از رهبران انصارالله از دستگیری هشت جاسوس قطر و ترکیه در صنعا خبر داد که طرح حمله به وزارت خارجه یمن را داشتند.
از سوی دیگر «مجتهد» افشاگر معروف سعودی در صفحه توییتر خود از بمباران منزل «صالح بن شاجع» رئیس قبائل «بکیل» و از افراد سرشناس یمنی از سوی هواپیماهای سعودی خبر داد. به گزارش فارس، این حمله پس از آن انجام گرفت که «صالح بن شاجع» پیشنهاد مالی عربستان را برای جنگیدن با انصارالله رد کرد و تصمیم گرفت همچنان در موضع بیطرفی بماند که این مسئله خشم «محمد بن سلمان» جانشین ولیعهد و وزیر دفاع عربستان را بر انگیخت و دستور داد منزل بن شاجع را بمباران کنند.
این در حالی است که شورای امنیت سازمان ملل متحد دعوت «بان کی مون» دبیرکل این سازمان برای برقراری آتش بس انسانی جدید در یمن را تایید کرد و خوهان آغاز مذاکرات صلح در اسرع وقت شد. از سوی دیگر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا برای نخستین بار تاکید کرد که یک دیپلمات آمریکایی با نمایندگان انصارالله در مسقط دیدار و گفتوگو داشته است. این در حالی است که عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن با اشاره به اینکه این جنبش از تلاشهای سازمان ملل برای برگزاری گفتوگوهای «یمنی ـ یمنی» در ژنو و بدون پیش شرط حمایت میکند گفت: «در عمان هیچ دیداری با آمریکاییها صورت نگرفته است.» عضو دفتر سیاسی انصارالله گفت: «طرفهایی که در ریاض به سر میبرند حرفهایی را میگویند که ناشی از فشارهای سیاسی است.»
چجوری ما هم بریم بجنگیم بمیریم راحت شیم سربازی هم نرفتم
به تازگی در شبکه های اجتماعی تصاویری از خوشحالی زنان پس از فرار از مناطق تحت کنترل داعش منتشر شده است.
آفتاب : زنان در این عکس ها در حال درآوردن لباس مشکی هستند. زنان در مناطق داعش مجبور هستند لباس مشکی بلند بپوشند.
به گزارش سایت الحدث نیوز، این عکس ها زنان سوریه را نشان می دهد که از مناطق تحت کنترل داعش در شمال سوریه به مناطق امن در کردستان سوریه فرار کرده اند.
يك روزنامه پاكستاني نوشت: عليرغم اين كه سازمانهاي اطلاعاتي از عدم نفوذ داعش در اين كشور ابراز اطمينان ميكنند، اما اين گزارشات نبايستي مبناي تصميم دولت در نحوه آمادگي براي مقابله با نفوذ بيشتر جريان افراط باشد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، روزنامه «نواي وقت» امروز در سر مقاله خود با عنوان «سران كشورهاي اسلامي براي نابودي «داعش» گرد هم آيند» با ذكر اهداف توسعه طلبانه داعش عليه سازمانهاي مختلف ديني، كشورهاي اسلامي و حتي رئيس جمهور آمريكا اين گروه را تهديدي فوقالعاده جدي براي صلح و ثبات جهاني دانسته و نوشته است سران كشورهاي اسلامي و حتي جهاني بايستي در خصوص آن نگران بوده و از هم اكنون به فكر نابودي اين شبهنظاميان خطرناك باشند. روزنامه نواي وقت با اشاره به اظهارات فرماندهان نظامي ايران مبني بر اينكه داعش در حال پذيرش نيرو در افغانستان و پاكستان بوده و اينكه حضور داعش در اطراف مرزهاي ايران خطرناك است، از سران كشورهاي اسلامي ميخواهد براي حل اين مشكل گردهم آيند.
اين روزنامه مينويسد براي مبارزه با داعش بودجه كلاني نياز است كه فرماندهان ناتو نيز به آن اشاره كردهاند به همين جهت همه كشورها بايد هزينههاي جنگ عليه اين شبهنظاميان خطرناك را فراهم كنند.
روزنامه نواي وقت در ادامه افزود: نبايد به گزارشهاي سازمانهاي اطلاعاتي و دولت مبني بر اينكه داعش در پاكستان وجود ندارد، اتكا كرد بلكه بايد براي جلوگيري از نفوذ داعش در پاكستان آماده باشيم.
اين روزنامه نوشت: با توجه به ادعاي علني «عبدالعزيز» امام جماعت مسجد لعل براي كمك گرفتن از داعش همچنين تمايل محصلين «جامعه حفصه» براي مداخله داعش در پاكستان بايد از هم اكنون اقدامات موثري براي مقابله با اين گروه تروريستي اتخاذ شود.
[h=1]شهر جیزان عربستان در آستانه سقوط[/h]
منابع خبری اعلام کردند در پی خیانت برخی نظامیان سعودی و عقب نشینی عده ای دیگر از نیروهای این کشور، شهر جیزان در آستانه سقوط قرار گرفته است.
برخی از نظامیان عربستانی برای ورود ارتش یمن به شهر جیزان عربستان تبانی و خیانت کرده اند. گفته میشود در پی خیانت برخی نظامیان سعودی و عقب نشینی عده ای دیگر از نیروهای این کشور، شهر جیزان در آستانه سقوط قرار گرفته است.
این خبر زمینهسازی برای اعلام سقوط شهر جیزان است.
این در حالی است که برخی منابع خبری اعلام کردند ارتش عربستان چند گردان ویژه مسلح به تجهیزات جنگی سنگین به این منطقه اعزام کرده است.
حمله زميني در انتظار عربستان
قم فردا: نيروهاي مردمي و ارتش يمن موشکهاي «اسکاد» به سوي عربستان شليک کردند که در واقع اين مسئله بدين معناست که جنگ زميني معکوسي در انتظار عربستان است که عمق اين کشور را هدف قرار خواهد داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، پس از واکنش ارتش و گروه انصار الله يمن و نيروهاي مردمي اين کشور به حملات عربستان و شليک موشکهاي «اسکاد» به خاک سعودي، تجاوز عربستان وارد مرحله تازهاي شده است.
روزنامه «رأي اليوم» با اشاره به اين مسئله گزارش داد که با نزديک شدن به زمان مذاکرات احتمالي صلح «ژنو»، شليک موشکهاي اسکاد نقطه عطفي است و ناظران نيز بر اين باورند که در مجراي جنگ تحولات خطرناکي رخ داده است که عمق عربستان را هدف قرار خواهد داد.
به گزارش اين روزنامه، افزايش حملات در نقاط مرزي ميان عربستان و يمن از وقوع جنگ زميني معکوس خبر ميدهد. ناظران همچنين مدعي شدند که استفاده از موشکهاي اسکاد نيز درگيري را وارد مرحله تازهاي کرده است.
به گفته ناظران، موشکهاي اسکادي که توسط ارتش يمن و نيروهاي مردمي اين کشور استفاده شد، يادآور موشکهاي حزب الله لبنان و جنبش «حماس» فلسطين است؛ موشکهايي که به عمق اسرائيل رسيدند.
عربستان نيز از ميزان خطر اين موشکها آگاهي دارد و در صورتي که شهرهاي خميس، شميط و أبها که پس از «جازان» قرار دارد بمباران شود، ميتواند به عمق عربستان برسد و خطر جدي براي اين کشور باشد. منابع خبري شنبه گذشته (۱۶ خرداد) تصاويري را منتشر کردند که نشان ميداد گروه انصارالله يمن به سوي پايگاه هوايي «خالد بن عبدالعزيز» در جنوب عربستان موشک اسکاد شليک کرد.
يمنيها با شليک موشک اسکاد پايگاه هوايي ارتش عربستان در استان جيزان اين کشور را موشک باران کردند. موشکهاي مذکور به مدت ۴.۵ دقيقه در آسمان عربستان بود و با دقت بالايي به اهداف تعيين شده اصابت کردند.
«احمد العسيري» سخنگوي ائتلاف تحت رهبري سعودي ها عليه يمن که پيش از اين تاکيد مي کرد که در حملات جنگندههاي عربستاني انبارهاي موشکي و تسليحاتي انصارالله و ارتش يمن هدف قرار گرفته است، امروز اذعان کرد که بيش از ۳۰۰ موشک اسکاد در اختيار يمنيها قرار دارد.
انتهای پیام/
آزادی کامل بیجی / برائت شورای الانبار از هم پیمانان داعش/ آغاز عملیات در اطراف رمادی
شورای استانداری الانبار از افرادی که با گروه داعش در رمادی، فلوجه و دیگر مناطق استان الانبار همکاری می کنند، اعلام برائت کرد.
به گزارش خبرگزاری تقريب(تنا)، شورای استانداری الانبار یکشنبه در بیانیه ای اعلام کرد: افرادی که در فیلم پخش شده از سوی داعش مشاهده می شوند که با داعش در مناطق فلوجه، راوه، القائم، الرطبه و همه مناطق استان الانبار با این گروه اعلام بیعت کرده اند، از بزرگان و شیوخ الانبار نیستند.
بر اساس این بیانیه، کسانی که دراین فیلم دیده می شوند و با گروه داعش در رمادی و فلوجه اعلام بیعت کرده اند، افرادی از برخی عشایر هستند و در میان آنان، بزرگان عشایر و از عشایر الانبار وجود ندارد.
شورای استانداری الانبار دراین بیانیه ضمن اعلام برائت از هم پیمانان با داعش تاکید کرد که اهالی استان الانبار کسانی را که دراین فیلم هستند، بازخواست و با آنان همانند گروه داعش برخورد خواهند کرد.
خبر ديگر اين كه دبیرکل جنبش "اهل الحق" عراق از آزاد سازی کامل شهر بیجی خبر داد.
"قیس الخزعلی" روز یکشنبه اعلام کرد، شهر بیجی کاملا آزاد شد و پرچم عراق بر فراز ساختمان فرمانداری این شهر به اهتزاز درآمد.
الخزعلی به شبکه عراقی سومریه نیوز گفت: نیروهای مشترک ارتش عراق و بسیج مردمی با پشتیبانی نیروی هوایی توانستند امروز بیجی را کاملا آزاد کنند.
وی افزود: در این عملیات شمار بسیاری از عناصر داعش کشته شدند و خسارتهای سنگینی به تجهیزات این گروه تروریستی وارد شد.
خبر ديگر از عراق اين كه دبیر کل سازمان بدر و از فرماندهان نیروهای بسیج مردمی عراق از شروع عملیات آزادسازی منطقه " ناظم التقسیم " در اطراف رمادی خبر داد.
" هادی العامری " دبیر کل سازمان بدر گفت که عملیات آزادسازی منطقه " ناظم التقسیم" روز شنبه از دو محور آغاز شد، که محور اول از ناظم الثرثار به ناظم التقسیم، و محور دوم از مجمتع مسکونی به ناظم التقسیم است.
شبکه سومریه نیوز به نقل از العامری افزود که نیروهای بدر به فاصله 500 متری ناظم التقسیم رسیده اند ولی پیشروی آنان از ظهر روز شنبه به علت قطعی ارتباط و نبود امکان عبور از پل روی رود الحلوه متوقف شد، اما تلاش برای آماده کردن پل برای ادامه حرکت آنان به سمت منطقه الناظم حضور دارد.
یمن با حاکمیت انصارالله به دلیل خط مشی "مقاوم محور" خود در برابر غرب و مرتجعین منطقه آماج حمله قرار گرفت. عربستان به نیابت از قدرت های غربی وظیفه ریشه کن کردن نهال نوپای انقلاب در یمن را برعهده گرفت و رفتاری شبیه رژیم صهیونیستی در برابر غزه
یمن با حاکمیت انصارالله به دلیل خط مشی "مقاوم محور" خود در برابر غرب و مرتجعین منطقه آماج حمله قرار گرفت. عربستان به نیابت از قدرت های غربی وظیفه ریشه کن کردن نهال نوپای انقلاب در یمن را برعهده گرفت و رفتاری شبیه رژیم صهیونیستی در برابر غزه را این بار در برابر مردم مظلوم یمن در پیش گرفت تا نشان دهد در رفتار وحشیانه و ددمنشانه چیزی از ارباب صهیون خود کم ندارد.
یمن هر روزه آماج حملات عربستان قرار می گیرد. کودکان یتیم می شوند و مادرها بی فرزند. حصر این مردم بی دفاع روز به روز تنگ تر می شود و شورای امنیت سازمان ملل تنها به اظهار تأسف در مقابل سیل حملات به یمن اکتفا می کند. اخبار این اوضاع وخیم در لابلای اخبار دیگر گم یا کمرنگ می شود.
به همین خاطر بر آن شدیم همچون دیگر دوستان در سرتاسر نقاط کشور که طبق حدیث شریفه پیامبر اکرم که می فرمایند:"من یمنی هستم" خود را همراه و همجنس برادران یمنی خود می دانند، در حد وسع خود گوشه ای از اخبار این سرزمین را نشر دهیم.
اگر ندای "من یمنیام" مردم عزیزمان که هر روز در سرتاسر کشور شنیده می شود با صدای بلندتری فریاد زده نشود، دشمنان به خیال خام خود گمان میکنند می توانند بدون هیچ هزینه ای هر روز زنان و کودکان بیشتری را به شهادت برسانند و جوی خون را عریضتر کنند اما شما مردم عزیز ایران نمی گذارید یمن تنها بماند ما نیز عهد می بندیم به وظیفه کوچک خود که پژواک صدای شما است، عمل کنیم. البته در کنار این هدف، انتشار با صحت و سرعت اخبار یمن و همچنین ارائه تحلیل از شرایط موجود را نیز از اهداف خود می دانیم.
به زودی بخش های متنوع دیگر نیز بر روی این پایگاه خبری در این آدرس http://iamyemeni.ir قرار خواهد گرفت. اگر شما نیز خود را یک یمنی میدانید، ما را در انجام این موضوع همراهی کنید و در این وظیفه ما را از دعای خیر خود بینصیب نگذارید.
یک چیزی را خوب توجه کنید.
امکانش وجود ندارد در یک کشوری سرکوبی رخ دهد بعد یک گروهی با این تشکیلات و برنامه ریزی اینقدر سریع تشکیل شود و بعد هم دست به کشورگشایی کند.
مسلما از مدت ها قبل برنامه ریزی و عضو گیری میکردند و یک کشور هم اسپانسر انهاست.
بیخود نیست که سردار سلیمانی میگوید امریکا از انها حمایت میکند.
زیرا با محاسبات نظامی اش گاهی به مواردی میرسد که فقط یک کشور میتواند انرا انجام دهد نه یک گروه تروریستی.
در سوریه به اشتباه روز اول سرکوب کردند مردم را.
بعد از ان این داعش سر و کله اش پیدا شد.
این همه کشور بدتر از سوریه دست به سرکوب مردم زد ولی چنین گروه هایی درش پیدا نشد.
خوب مشخص است که چنین گروهی از پیش عضوگیری میکرده و برنامه ریزی های دقیقی از سوی کشوری دشمن شیعه برایش انجام میشده است.
هر چند اعتقاد شدید دارم که داعش توسط اسراییل هدایت و اسپانسرینگ میشود.
..............
[SPOILER]ای کاش بجای این هی لعن گفتن ها هر کسی یک نقد در مورد داعش بنویسد یا علاوه بر لعن گفتن ها نقدی بنویسد[/SPOILER]
[h=1]اولین ضرب شصت حزب الله به داعش[/h]
[/HR] همانطور كه پیش بینی می شد با نزدیك شدن به مراحل پایانی عملیات قلمون، رزمندگان حزب الله و تروریست های داعش برای اولین بار به صورت جدی روز سه شنبه رو در روی هم قرار گرفتند كه طی آن نیروهای جنبش مقاومت اسلامی علاوه بر كشتن تعدادی از شبه نظامیان داعش ضربه سختی را به این گروه تروریستی وارد كرد.
[/HR]
همانطور كه پیش بینی می شد با نزدیك شدن به مراحل پایانی عملیات قلمون، رزمندگان حزب الله و تروریست های داعش برای اولین بار به صورت جدی روز سه شنبه رو در روی هم قرار گرفتند كه طی آن نیروهای جنبش مقاومت اسلامی علاوه بر كشتن تعدادی از شبه نظامیان داعش ضربه سختی را به این گروه تروریستی وارد كرد .
رسانه های لبنان روز گذشته گزارش دادند نیروهای حزب الله حمله شبه نظامیان داعش را دفع كردند و ١٤ نفر از شبه نظامیان این گروه تروریستی را از پای درآوردند. منابع آگاه اعلام كردند این درگیری تاكنون بزرگترین درگیری است كه بین دو طرف از زمان حضور حزب الله در جنگ سوریه صورت گرفت .
یك منبع از جریان ٨ مارس كه از متحدان حزب الله محسوب می شود به پایگاه خبری دیلی استار لبنان گفت كه داعش یك حمله پیش دستانه علیه مواضع حزب الله در اطراف روستای راس بعلبك انجام داد تا عملیات تهاجمی برنامه ریزی شده این جنبش علیه خود را در اطراف شهر شمال شرقی عرسال لبنان، مختل كند .
این منبع كه خواسته بود هویتش افشا نشود گفته است: «آنها این حمله پیش دستانه را انجام دادند چون كه می دانستند حزب الله سرانجام به انها حمله خواهد كرد. آنها می خواستند بر بعضی مواضع مسلط شوند و واقعیت های جدیدی را بر روی زمین تحمیل كنند. اما حزب الله حمله آنها را ناكام گذاشت چرا كه نسبت به برنامه آنها هوشیار و آگاه بود . »
بنابر گزارش دیلی استار، این منبع امنیتی حمله داعش را یك «ناكامی بزرگ» توصیف كرد و گفت كه این اولین « درگیری گسترده» بین حزب الله و داعش در طول سه سال گذشته است.
در همین حال شبكه المنار گزارش داد كه شبه نظامیان داعش كه از داخل سوریه وارد شده بودند به چهار پست حزب الله در دامنه های راس بعلبك حمله كردند تا كنترل دو تپه را در این مناطق به دست بگیرند كه ناكام ماندند.
المنار تصاویری از اجساد شبه نظامیان داعش كه توسط حزب الله در اطراف راس بعلبك از پای درآمده بودند را نشان داد و اعلام كرد كه این جنبش اجساد ١٤ نفر از تروریست های داعش را در اختیار دارد .
بنابر گزارش المنار، عده ای از تروریست های داعش بر اثر انفجار مین هایی كه توسط حزب الله در اطراف روستای راس بعلبك كار گذاشته بود، كشته شدند.
روز گذشته كاربران و خبرنگاران طرفدار مقاومت در شبكه های مجازی بویژه در توییتر تصاویری از تروریست های كشته شده داعش را منتشر كردند و گفتند اگر حزب الله نبود روستای مسیحی نشین راس بعلبك شاهد كشتار جمعی توسط تروریست های داعش بود. راس بعلبك در هفت كیلومتری شمال عرسال واقع است .
المنار همچنین گزارش داد كه رزمندگان حزب الله تعدادی از شبه نظامیان داعش را كه در دامنه های شرقی عرسال جمع شده بودند، هدف قرار دادند كه بر اثر آن معروف ترین رهبر این گروه در قلمون با ملیت سعودی معروف به «ولید عبدالمحسن العمری» كشته شد.
بنابر گزارش المنار، در جریان این حمله پنج خودروی نظامی داعش، چندین موتور سیكلت و یك بولدوز به همراه یك راكت انداز منهدم شدند.
نیروهای جنبش مقاومت اسلامی لبنان به همراه ارتش سوریه بیش از یك ماه است كه عملیات گسترده ای را در منطقه قلمون واقع در مرز دو كشور آغاز كرده اند. نیروهای مقاومت از آن زمان تاكنون موفق شده اند شبه نظامیان گروه جبهه النصره و متحدان آن را از دو سوم این منطقه بیرون برانند.
[/HR]منبع : الف
[h=1]هشدار ایران به سعودیها[/h]
[/HR] ایران درباره «پیامدهای جدی» حملات هوایی بیشتر عربستان سعودی به نزدیکی سفارت جمهوری اسلامی ایران در صنعا هشدار داد.
[/HR]
غلامعلی خوشرو، نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، با ارسال نامهای به شورای امنیت سازمان ملل اظهار داشت: در دو ماه گذشته جنگندههای عربستان دو بار به مناطقی در نزدیکی سفارت ایران در پایتخت یمن حمله کردند.
این در حالی است که ساختمان سفارت جمهوری اسلامی ایران در حملات 31 فروردین و 4 خرداد به شدت آسیب دید. خوشرو همچنین از شورای امنیت خواست فورا موضوع حمله نظامی عربستان سعودی به یمن را بررسی کند.
در هفتاد و ششمین روز تجاوز عربستان به یمن، جنگندههای متجاوز سعودی مناطق مختلف یمن را آماج حملات خود قرار دادهاند.
در جدیدترین این حملات به منطقه ای در استان جوف، چهار غیرنظامی از جمله دو کودک و یک زن به شهادت رسیدند.
منطقه راهبردی «عقبه» که استان الجوف را به مناطق مرزی با عربستان متصل می کند به کنترل ارتش و کمیتههای مردمی یمن در آمد.
شبکه تلویزیونی المسیره گزارش داد: بر اثر حملات جنگنده های سعودی به شهر حرز چند نوزاد و زن زخمی شدند.
حملات عربستان سعودی به مردم مظلوم یمن و حوالی سفارت ایران در حالی است که این کشور نقش پررنگی در تحرکات گروهک ترو.ریستی داعش داشته است اخیرا دراینباره پایگاه خبری صعده پرس یمن به نقل از یک نویسنده مشهور عصو خاندان آل سعود نوشت: گروه تروریستی داعش یکی از دستگاه های 'دولت آلزایمر' ( اشاره به ملک سلمان شاه عربستان) است.
،این پایگاه خبری به نقل از این عضو خانواده سعودی مشهور به 'جمال بن'، ملک سلمان شاه عربستان را به 'آلزایمر' توصیف کرده است.
در باره ملک سلمان شاه عربستان می گویند که وی به بیماری آلزایمر مبتلا است و حتی نام برخی فرزندان خود را نیز به یاد نمی آورد.
جمال بن در صفحه توییتر خود مطالب متعددی در باره خاندان سعودی منتشر کرده و گفته است که این خاندان در پشت پرده جنایات گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق قرار دارد و آنها را حمایت می کند.
او همچنین در نوشته های دیگر خود در توییتر آورده است: در بسیاری اخباری منتشر می شود که بین داعش و محمد بن نایف ولیعهد عربستان تفاوت گذاشته می شوند، عزیران من، داعش یکی از دستگاه های دولت آلزایمر ( دولت عربستان) است و شما در مقابل یک تئاتر سیاسی در تاریخ قرار دارید که موضوع را انحرافی به شما نشان می دهد.
وی همچنین در بخش دیگری از مطالب خود نوشت: اکنون فرصت خوبی برای برخی از حاکمان کشورهای عربی خلیج فارس فراهم شده تا مخالفان خود را در مساجد و حسینیه ها به قتل برسانند و سپس گروه داعش را مسوول این حملات معرفی کنند .
گروه تروریستی داعش با حمایت مالی و لجستیکی عربستان ، قطر و ترکیه مناطقی از عراق و سوریه را اشغال کرده و جنایات متعددی در این مناطق انجام داده است .
[/HR] منابع : تابناک / الف
پس از آن که یکی از رهبران بلندپایه شبهنظامیان مرتبط با القاعده در شرق لیبی به دست افراد مسلحی که ماسک به صورت داشتند، کشته شد، این شبهنظامیان امروز (چهارشنبه) علیه تروریستهای وابسته به داعش در لیبی اعلام جنگ کردند.
پس از آن که چند فرد مسلح ناشناس با اسلحه اقدام به ترور "ناصر العکر"، یک شبهنظامی بلندپایه وابسته به القاعده در لیبی که زمانی به جرم تروریسم در زندانهای انگلیس به سر برده، کردند، میان دو گروه شبهنظامیان وابسته به القاعده و همچنین وابسته به داعش درگیریهایی در لیبی رخ داد که 11 کشته از دو طرف بر جای گذاشت.
این شبهنظامی بلندپایه وابسته به القاعده که 55 سال سن داشت و همراه با دستیارش کشته شد، زمانی در افغانستان به انجام عملیات میپرداخته است.
گروه وابسته به ناصر العکر موسوم به "شورای جهادی درنا" امروز (چهارشنبه) با اعلام بیانیهای ترور وی را اعلام کرده و تروریستهای داعش را عامل آن دانست. این گروه داعش را متهم به استبداد و ارتکاب جرم کرد و متعهد شد تا زمانی که هیچیک از آنها روی زمین باقی نماند با آنها دست به "جنگ مقدس" خواهد زد.
شورای جهادی درنا همچنین از مردم خواست علیه گروه داعش به پا خیزند. در جریان درگیریهای میان شبهنظامیان مرتبط با داعش در لیبی و شبهنظامیان گروه شورای جهادی درنا دست کم 9 تروریست داعش و دو شبه نظامی وابسته به این شورا شامل سالم دربی، فرمانده تیپ ابوسالم کشته شدند.
گروههای مرتبط با داعش و القاعده در سوریه نیز درگیریهایی داشتهاند. سال گذشته میلادی یک شاخه وابسته به داعش کنترل شهر درنای لیبی را به دست گرفت.
منبع: ایسنا
سید حسن نصرالله: رهبری ایران تهدیدات را به فرصتها تبدیل کرده است/ آغاز نبرد حزبالله با داعش در عرسال
مرصاد نیوز: دبیرکل حزب الله لبنان در سخنانی در کنفرانس تجدد و اجتهاد از نگاه رهبر معظم انقلاب تاکید کرد که ایشان پس از بر عهده گرفتن مسئولیت رهبری ایران، تهدیدات را به فرصتها تبدیل کرد ه است، از همین روی این کشور اکنون یک قدرت منطقهای است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، دبیرکل حزبالله لبنان در دومین همایش نوآوری و اجتهاد از دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیروت گفت: امام خامنه ای فرماندهی شجاع برای امت اسلامی و متفکر و اندیشمندی بزرگ هستند که بر علوم غیرحوزوی مانند شعر و ادب و فرهنگ تسلط و با آن آشنایی زیادی دارند.
وی با اشاره به اینکه مرجع تقلید باید عالمترین فرد در میان دیگر علما باشد، تصریح کرد که یک فقیه باید دارای احاطه بر مسائل فقهی مختلف باشد.
سید حسن نصرالله تصریح کرد: حضرت آیت الله خامنه ای از زمان ارتحال امام خمینی (ره) مسئولیت مهم رهبری را بر عهده گرفته است و جمهوری اسلامی ایران و گروه های بزرگی از این امت را در سخت ترین شرایط هدایت و مدیریت کرده است.
دبیرکل حزب الله گفت: می بینیم که منطقه و جهان در 20 سال گذشته شاهد تحولات گسترده ای بوده است و اسلام و امت اسلامی از جمله ایران با تهدیدات و مشکلات و تحریم ها روبرو شده اند، اما آیت الله خامنهای توانست بیشتر این تهدیدات را به فرصت تبدیل کند تا این که ایران امروز به قدرت بزرگی در منطقه تبدیل شده است به گونهای که جهان آن را به رسمیت می شناسد.
سید حسن نصرالله گفت: ایشان متفکر اسلامی کبیر است که نیاز به شناخت بیش از پیش دارد و از مراجع عالی قدر و رهبری است که منطقه متاثر از مواضع وی است.
وی با بیان اینکه رهبر انقلاب از دوران جوانی اهتمام ویژه به مسائل فرهنگی و فکری داشتهاند، افزود: همچنین ایشان به خواندن تاریخ، ادبیات هم اهتمام داشتهاند.
دبیرکل حزبالله در ادامه با اشاره به اینکه رهبر انقلاب هر ساله در نمایشگاه کتاب طهران حضور مییابند، ابراز داشت که امام خامنه ای در فرهنگ شیعه و سنی مطالعه کردهاند و علمای اهل سنت و منابع و کتابهای آنها را به خوبی می شناسند و مسائل مربوط را به دقت دنبال میکنند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد که رهبری در جهان را نمیشناسد که تا این اندازه به مطالعه اهتمام داشته باشد. البته این امری تبلیغاتی نیست، بلکه جوانان و امت راتشویق به مطالعه می کند.
دبیرکل حزب الله گفت: علما، متفکران و فیلسوفان مسایل عصر حاضر و یا گذشته را بررسی کردند، اما اکنون به مرجع تقلید زنده بویژه در شرایط سخت کنونی نیاز داریم.
نصرالله تصریح کرد: رهبری در جهان مانند امام خامنه ای وجود ندارد که به اقشار امت تا این اندازه اهمیت بدهد. جایگاه امام خامنه ای به عنوان رهبر به او این امکان را می دهد که از همه اطلاعات آگاهی داشته باشد.
وی افزود: امام خامنه ای عالم فقیه است و در بالاترین درجههای فقه قرار دارد و از قدرت و توانایی درک متون دینی برخوردار است. کسانی که منابع و کتابهای ایشان را مطالعه کردند متوجه می شوند که وی اندیشمند بزرگی است.
سید حسن نصرالله با اشاره به اینکه دلایل متعددی باعث شده تا امام خامنه ای به عنوان یک رهبر با اطلاعات وسیع و احاطه به مسائل فرهنگی باشد، ابراز داشت که علاوه براین رهبری انقلاب در کانون تحولات و وقایع هستند و مشکلات را درک میکنند.
وی تصریح کرد: رهبری، جایگاه دوم امام خامنهای است؛ رهبر جمهوری اسلامی ایران رهبر، ولی فقیه و ولی امر مسلمین است. این جایگاه مستلزم داشتن شرط کفایت، شجاعت، آگاهی تاریخی، شناخت سیاسی گسترده، تجربه اجتماعی و سیاسی متنوع، توانایی تشخیص منافع و شناخت دشمن و دوست، استفاده از فرصتها تا توانایی های اداری بالا است.
دبیرکل حزب الله در ادامه رهبر انقلاب ایران را فردی دارای زبان زمانه دانست و گفت: امام خامنهای تنها با زبان نخبگان متخصص حرف نمیزنند بلکه زبانی توانمند برای بیان کلمات روشن دارند.
نصرالله افزود: از همه مسلمانان جهان میخواهم که از این متفکر اسلامی بویژه در این برهه از زمان که متفکران کمی وجود داند، استفاده کنند و از غیر مسلمانان هم می خواهم که کتابهای ایشان را مطالعه کنند.
دبیرکل حزب الله لبنان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آخرین تحولات در القلمون و عرسال گفت: صبح امروز پیروزیهای بزرگی در القلمون به دست آمد و اکنون ارتفاعات مهمی تحت کنترل حزب الله و ارتش سوریه قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه در کوهستانهای عرسال هم پیروزهای مهمی در نبرد با جبهه النصره رسیده ابراز داشت که تحول مهم این است که نبرد با داعش آغاز شده است.
نصرالله گفت: این داعش بود که درگیری با ما را آغاز کرد و این بهتر از آن بود که ما این نبرد را آغاز میکردیم. نیروهای حزب الله شجاعانه به مقابله با افراد مسلح داعش پرداختند. مقاومت با تمام قدرت در برابر داعش ایستاد و دهها نفر از عناصر مسلح داعش را از پای درآوردند
دبیرکل حزب الله گفت: ما بر پاکسازی کامل منطقه از وجود لوث داعش تاکید داریم و حزبالله مصمم است که به هر نحوی که شده به وجود داعش در مرزهای خود پایان دهد.
وی در ادامه به درگیریهای روز گذشته نیروهای مقاومت با عناصر تکفیری داعش اشاره کرد و گفت: نیروهای مقاومت حمله روز گذشته داعش را دفع کردندو تعداد زیادی از داعشیها در این حمله کشته و زخمی و خودروهای آنها منهدم شدند.
سید حسن نصرالله در پایان ابراز داشت که ما به این نبرد ادامه میدهیم تا آن را به پایان برسانیم و حضور هیچ تروریست را در مرزها و کوههای خود نمیپذیریم.
[h=2]داعشیهای جدید آماده به خاک و خون کشیدن زنان و مردان عراقی + تصاویر[/h] منبع : اختصاصی ابنا


















[INDENT]بخش دیگری از دوره آموزشی داعش شامل سر بریدن و شکنجه است و افراد تحت آموزش بدون ارتکاب این جنایات نمیتوانند دوره آموزشی را به پایان ببرند.[/INDENT] به گزارش خبرگزاری اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ گروه تروریستی داعش از فارغ التحصیلی گروه جدیدی از اعضایش در کرکوک عراق خبر داد. این گروه تروریستی با انتشار تصاویری اعلام کرد: دوره پنجم آموزش گروهی از اعضایش در اردوگاه ابومصعب زرقاوی به پایان رسیده و آنان برای جنگیدن فارغ التحصیل شدهاند. تروریستهای فارغ التحصیل را که اتباع خارجی تشکیل میدهند پس از پیوستن داعش طی مدت تعیین شده فنون جنگی و تمرینهای نظامی و آموزشهایی از قبیل ترور، قتل و انفجار را فرا گرفتهاند. بخش دیگری از دوره آموزشی داعش شامل سر بریدن و شکنجه است و افراد تحت آموزش بدون ارتکاب این جنایات نمیتوانند دوره آموزشی را به پایان ببرند. فارغ التحصیلان داعش علاوه بر آموزش نظامی، آموزش اصول عقیدتی و تکفیری را نیز گذراندهاند و اکنون آمادهاند تا با اقدامات تروریستی و انتحاری زنان و مردان عراقی را به خاک و خون بکشند. طی ماههای اخیر نیروهای ارتش و مردمی عراق مناطق زیادی از خاک عراق را که در تصرف تکفیریهای داعش است پس گرفتهاند و در سوریه نیز نیروهای ارتش و مقاومت ضربات مهلکی بر آنان وارد کردهاند. گروه تروریستی داعش برای عادی جلوه دادن اوضاع و قدرتنمایی هر از چندگاهی از فارغ التحصیلی نیروهایش از آموزش نظامی خبر میدهد تا سرپوشی بر روی ضعفها و شکستهای میدانی گذاشته و روحیه نیروهای خود را بالا ببرد. ابومصعب زرقاوی که بود؟ «احمد فاضل نزال الخلایله» یا «ابومصعب زرقاوی» تروریست اردنی الاصل بود که در افغانستان اردویی برای تعلیم شبهنظامیان راه انداخت. او پس از رفتن به عراق و به مسئولیت گرفتن تعدادی از حملات تروریستی در این کشور در زمان حضور نیروهای آمریکایی در عراق به شهرت رسید. در اواخر سال ۲۰۰۴ او به «اسامه بن لادن» و القاعده پیوست و از سوی این شبکه تروریستی به «امیر القاعده در کشور بینالنهرین» ملقب شد. در سپتامبر ۲۰۰۵ و پس از سرکوب شبهنظامیان سنی در تلعفر توسط دولت عراق، زرقاوی به شیعیان در عراق اعلان جهاد میکند. در این زمان او تعداد زیادی بمبگذاری انتحاری در مناطق شیعهنشین و همچنین علیه نیروهای آمریکایی انجام میدهد. اسلوب و شیوه الزرقاوی بر مبنای «حاکمیت و تکفیر جوامع» استوار بود. وی جامعه را به دو دسته، «جوامع کفر و جوامع اسلامی» و دشمنان خود را نیز به دو دسته «دشمن دور و نزدیک» تقسیم کرده بود. الزرقاوی فاقد طرح حکومت به معنی واقعی کلمه بود و برنامهاش تنها بر پایه «شمشیر و کشتن» استوار بود. مقصود وی از کفار همه کسانی است که مخالف نظر او هستند و فرقی نمیکند به چه جریان و گرایشی تعلق داشته باشند. ابومصعب الزرقاوی در ۷ ژوئن سال ۲۰۰۶ در هشت کیلومتری شمال شهر بعقوبه در شمال بغداد پایتخت عراق به دست نیروهای آمریکایی کشته شد اما لبه تیز شمشیری که وی از آن سخن میگفت با تشکیل گروه داعش که اکنون رهبری آن را «ابوبکر البغداد» بر عهده دارد بیش از هر چیز دیگر گلوی هزاران نفر از زنان و مردان مسلمان در عراق و سوریه را بریده است.
.............
پایان پیام/
اسارت چندین سعودی به دست قبایل یمنی
منابع عربی از کشته و زخمی شدن چندین نظامی سعودی در حملات تلافی جویانه قبایل یمنی و اسارت چند نظامی دیگر خبر دادند.
به گزارش جهان به نقل از تسنیم، خبرنگار المیادین از موفقیت قبایل یمنی در به اسارت درآوردن چندین نظامی سعودی و بحرینی خبر داد.
یک منبع نظامی یمنی گفت در عملیات نیروهای یمنی در داخل خاک عربستان، شماری از نظامیان سعودی کشته و برخی نیز اسیر شدند.
خبرنگار المیادین از حملات توپخانه ای و موشکی در مرزهای یمن و عربستان خبر داد.
شبکه المیادین همچنین از حمله جنگنده های سعودی به منازل مردم در منطقه صعده خبر داد که در این بمباران، دست کم ۱۰ نفر از مردم بی دفاع به شهادت رسیده اند.
موفقیت جدید نیروهای ارتش یمن در نبرد با تروریست های القاعده
خبرگزاری رسمی یمن هم گزارش داد نیروهای ارتش و کمیته های مردمی موفق شدن برخی مواضعی را که تروریست های القاعده و شبه نظامیان حزب سلفی الاصلاح در استان مأرب اشغال کرده بودند، از آنها پس گرفتند.
یک منبع نظامی مسئول در این زمینه گفت ارتش با پشتیبانی کمیته های مردمی توانستند ضمن پیشروی، مواضعی را که تروریست های القاعده بر آنها در مناطق السحیل و الجدعان تا منطقه ذات الراء مسلط شده بودند، بازپس بگیرند.
این منبع افزود تروریست های القاعده شب گذشته تلاش کردند از برخی مناطق در داخل شهر مأرب به سمت مواضع نیروهای امنیتی، ارتش و کمیته های مردمی در ورودی های شهر حمله کنند که این حمله دفع شد و طی آن ده ها تروریست کشته و زخمی شدند
[h=1]مناطق مرزی عربستان هدف نیروهای انصارالله[/h]
[/HR] نیروهای جنبش انصار الله یمن مرکز نیروهای مرزی عربستان را در منطقه مرزی «علب» موشک باران کردند.
[/HR]
به گزارش مهر به نقل از رأی الیوم، نیروهای انصارالله و کمیته های مردمی یمن پایگاه نظامی «الردیف» در منطقه جازان و مرکز فرماندهی نیروی های مرزی در ظهران واقع در جنوب عربستان را هدف موشک های خود قرار دادند.
از سوی دیگر شبکه المسیره یمن اعلام کرد که نیروهای عربستان به منطقه «منبه» استان صعده 18 فروند موشک شلیک کردند.
گفتنی است نوار مرزی میان یمن و عربستان از هفته ها پیش شاهد درگیری های شدید است و نیروهای انصار الله توانسته اند پایگاه های متعددی را در عربستان هدف قرار دهند. این در حالی است که ائتلاف تحت رهبری عربستان استان های شمالی یمن را هدف حملات هوایی خود قرار می ده
[/HR] منبع : تابناک
در درگیری نیروهای انصارالله یمن با شبه نظامیان مسلح 11 نفر از نیروهای انصارالله در استان إب شهید و مجروح شدند.
این منبع گفت: در درگیری با نیروهای شبه نظامی، در منطقه "عود" از توابع استان "إب" 11 نفر از نیروهای انصارالله یمن شهید و زخمی شدند.
[h=1]فریاد اویس از قَرَن میشنوم...[/h]
[h=2]فریاد اویس از قَرَن میشنوم/ از سیصد و سیزده دهن میشنوم[/h]
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، علی اصغر شیرخانی، شاعر جوان کشورمان پیرامون حمله ناجوانمردانه به یمن چند دوبیتی سروده و در وبلاگ شخصی خود منتشر کرده است.
متن این اشعار به شرح ذیل است:
نخست وزیر عراق تاکید کرد: نیروهای عراقی در همه جبهه های نبرد علیه داعش به استثنای الرمادی به پیروزی رسیدند.
وی در سخنرانی خود به مناسبت نخستین سالگرد تشکیل بسیج مردمی عراق افزود: دولت عراق در حال برنامه ریزی برای مرحله پس از بازپس گرفتن اراضی این کشور از داعش است.
حیدر العبادی گفت: امروز به صراحت می گویم که در حال برنامه ریزی برای مرحله پس از اخراج داعش از اراضی خود هستیم.
امروز برای آزادسازی استان الانبار و دیگر مناطق باقی مانده استان نینوا و صلاح الدین و جبهه های مختلف در حال برنامه ریزی هستیم. ما در همه جبهه هایی که جنگندیم پیروز شدیم و الرمادی یک استثناست که یک عقب نشینی شمرده می شود.
فرمانده عملیات سامرا گفت: نیروهای امنیتی توانستند در عملیات پاکسازی اطراف سامرا تا شعاع یکصد کیلومتری در غرب جزیره سامرا، تلفات سنگینی به گروه تروریستی داعش وارد کنند که از این مناطق برای حمله به حرمین عسکریین (ع) استفاده میکردند.
سرلشکر ستاد عماد الزهیری، فرمانده عملیات سامراء گفت: نیروهای عراقی با پاکسازی مناطق اطراف سامراء تا یکصد کیلومتری آن، امنیت حرمین امامین عسکریین (ع) را به طور کامل تامین کنند.
الزهیری اظهار داشت: نیروهای امنیتی توانستند در عملیات پاکسازی اطراف سامراء تا شعاع یکصدکیلومتری در غرب جزیره سامراء، تلفات سنگینی به گروه تروریستی داعش وارد کنند که از این مناطق برای حمله به حرمین عسکریین (ع) استفاده میکردند.
وی افزود: نیروهای امنیتی چندین خودرو تروریستها از جمله یک خودرو بمب گذاریشده را در جریان عملیات تامین امنیت سامراء منهدم کردند.
خاطرنشان میشود، نیروهای امنیتی عراق تا کنون به پیشرفتهای بزرگی در عملیات پاکسازی مناطق مختلف از لوث تروریستهای تکفیری داعش دست یافتهاند و مناطق متعددی را آزاد کردهاند.
به گزارش نما به نقل از العالم، کمال زروق که طراح عملیات تروریستی در تونس بود و تعدادی از شخصیت های سیاسی، امنیتی و نظامی این کشور قربانی اقدام های تروریستی وی بودند در سوریه از پا در آمد.
پرونده های قضایی، دست داشتن وی را در ترور شخصیت های سیاسی و هدف قرار دادن عناصر امنیتی و ارتش تونس ثابت می کند، ضمن آن که وی عامل اعزام صدها جوان تونسی به سوریه برای پیوستن به گروههای تروریستی بود.
نشریه "افریقیا للاعلام" که پایگاه اطلاع رسانی گردان عقبه بن نافع است در مطلبی در توییتر خبر کشته شدن کمال زروق در نزدیکی شهر تل تدمر در نزدیکی البرکه سوریه را منتشر کرد.
وی پس از درگیری های 3 ژانویه 2014 میان نیروهای امنیتی تونس که قصد دستگیری وی را داشتند با جوانان عضو انصارالشریعه از مسجد التوبه در جبل الاحمر به مسجد الیاسمین در اریانه منتقل شد و سپس خاک تونس را ترک کرد.
تحقیقات قضایی و امنیتی نشان می دهد که وی بعد از فرار از تونس با کمک یک گروه دیگر توانست همسر خود را از کشور خارج کند و در لیبی وی را ملاقات نماید.
در این پرونده تعدادی تروریست نقش داشتند که بعد از بازداشت اعتراف کردند با وارد کردن مقادیری اسلحه به تونس و به کارگیری آن، طرح اعلام امارت اسلامی را در منطقه مدنین در سر داشته اند.
کمال زروق سی و چند ساله از اهالی منطقه جبل الاحمر تونس بود که در خارج از این کشور به عنوان نگهبان شب و فروشنده لباس فعالیت داشت و پس از 14 ژانویه 2011 با پوشیدن لباس عربی و ریش بلند و با استفاده از اوضاع نابسامان امنیتی در آن زمان وارد تونس شد، در چندین مسجد به نشر افکار افراط گرایانه خود پرداخت و مردم را به کشتن و سر بریدن نیروهای امنیتی تشویق می کرد و حتی بعد از رفتن به سوریه از طریق انتشار ویدیو خواستار کشتن و انتقام از عناصر امنیتی که از نظر وی "طاغوت" بودند، می شد.
وی پس از انقلاب تونس به سلفی ها پیوست و از اواخر 2012 تحت پیگرد قرار گرفت و خانه اش در دسامبر 2013 در الجبل الاحمر محاصره شد اما طرفدارانش هربار وی را فراری می دادند.
زروق در سلسله مراتب گروه تروریستی انصارالشریعه پیشرفت کرد و به عضویت هیات شرعی درآمد و عضو ارشد مکتب تبلیغاتی شد و در اردوگاههای تبلیغاتی و حلقه های دینی مساجد تحت کنترل انصارالشریعه به تدریس پرداخت.
وی در سخنرانی های خود جهاد از نوع تکفیری را تبیلغ می کرد و از ارادت خود به گروه القاعده و اسامه بن لادن سرکرده آن سخن می گفت.
[h=1]افشای جنایات داعش علیه ۲۰۰ زن در نینوای عراق[/h]
۰
داغ کنید
ساعت24-نماینده اقلیت شبک در پارلمان عراق از تعرض داعش به حدود ۲۰۰ زن شبکی و ترکمان در استان نینوا خبر داد.
"حینین القدو" نماینده اقلیت شبک در پارلمان عراق گفت: گروه تروریستی داعش حدود ۲۰۰ زن شبکی و ترکمانی را در استان نینوا واقع در شمال غربی عراق ربوده و مورد تجاوز قرار داده است.
شبکه سومریه نیوز به نقل از این نماینده پارلمان عراق گزارش داد: حدود ۲۰۰ زن از اقلیت شبک و همچنین زنان ترکمان در شهر تلعفر از سوی تروریست ها داعش ربوده و مورد تجاوز قرار گرفته اند.
وی افزود: تاکنون از این زنان خبری نیست و به دلایل قومی و اجتماعی اطلاع رسانی دراین باره صورت نگرفته است.
القدو خاطرنشان کرد: در آغاز اشغال استان نینوا به دست گروه تروریستی داعش، شماری از ساکنان این استان با تروریست ها همکاری کردند، اما در حال حاضر بیش از نیمی از مردم، داعش را به علت وحشیگری و خشونت و جنایت علیه اهالی موصل و اقلیت ها، تایید نمی کنند.
سلام. لطفا سخنرانی زیر رو از استاد رائفی پور گوش کنید. بسیار جالب بیان شده:
داعش، سرچشمه- اهداف- سرانجام / 5 آذر 1393
حمله جنگندههای عربستانی به منطقه مسکونی «دماج» صعده به کشته شدن ۸ شهروند یمنی و زخمی شدن ۷ نفر دیگر انجامید.
به گزارش شهدای ایران به نقل از المنار، جنگندههای عربستانی شامگاه شنبه، منطقه مسکونی «دماج» صعده واقع در شمال یمن را بمباران کردند.
منابع یمنی خبر دادند که در این حمله هوایی، هشت نفر از مردم بیگناه یمن کشته و هفت نفر دیگر نیز زخمی شدند.
ائتلاف رصد جنایتهای تجاوز سعودی به یمن، شمار قربانیان این تجاوز از ششم فروردین ماه امسال تاکنون را ۹ هزار و ۵۶۵ کشته و زخمی اعلام کرد.
منابع خبری گزارش دادند که احزاب داخلی یمن از جمله جنبش انصارالله در لحظات اخیر تصمیم گرفتند که در شرایط کنونی در مذاکرات ژنو مشارکت نکنند.
[FONT=arial] سلام
این تایپک رو اسکرول بمونه
هرچند با چند بیت شعر
لعنت بر آل سعود
یکی بود یکی نبود
لعن الله علی ال سعود
زیر این گنبد زیبا و کبود
لعن الله علی ال سعود
شهری بود پر از عربهای حسود
لعن الله علی ال سعود
میدونی شیعه براشون چی سرود
لعنت الله علی ال سعود
میون این همه سر و صدا و دود
لعنت الله علی ال سعود
دیگه بی شعوریشون گذشته از حد و حدود
لعنت الله علی ال سعود
شده بودن سگهایی مثل یهود((صهیونیست))
لعنت الله علی ال سعود
بچه ها حلال کنید آخرشو یادم نبود
لعنت الله علی ال سعود
خلاصه هر چی که بود و بود و بود
لعنت الله علی ال سعود
نگاهی به سخنان رهبری انقلاب اسلامی می تواند روشنگر بسیاری ازاین مطلب برای ما باشد، ایشان امسال در مراسم بیست و پنجمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی فرمودند:«امروز یک عدهاى در بخشهاى مختلف دنیاى اسلام بهنام گروههاى تکفیرى و وهابى و سَلَفى، علیه ایران، علیه شیعه، علیه تشیع، دارند تلاش میکنند، کارهاى بدى میکنند، کارهاى زشتى میکنند؛ اما اینها دشمنهاى اصلى نیستند؛ این را همه بدانند. دشمنى میکنند، حماقت میکنند اما دشمن اصلى، آن کسى است که اینها را تحریک میکند، آن کسى است که پول در اختیارشان میگذارد، آن کسى است که وقتى انگیزهى آنها اندکى ضعیف شد، با وسایل گوناگون آنها را انگیزهدار میکند؛ دشمن اصلى، آن کسى است که تخم شکاف و اختلاف را بین آن گروه نادان و جاهل، و ملت مظلوم ایران مىافشاند؛ اینها آن دست پنهانِ سرویسهاى امنیتى و اطلاعاتى است. لذا ما مکرر گفتهایم این گروههاى بىعقلى را که به نام سَلَفىگرى، به نام تکفیر، به نام اسلام با نظام جمهورى اسلامى مقابله میکنند، دشمن اصلى نمیدانیم؛ ما شما را فریبخورده میدانیم؛ به اینها گفتهایم: لَئِن بَسَطتَ اِلَىَّ یَدَکَ لِتَقتُلَنى ما اَنا بِباسِطٍ یَدِىَ اِلَیکَ لِاَقتُلَکَ اِنّى اَخافُ اللهَ رَبَّ العَلَمین؛ تو اگر خطا میکنى، اشتباه میکنى، کمر به قتل برادر مسلمان خودت میبندى، ما تو [آدمِ] نادان و جاهل را کسى نمیدانیم که بایستى کمر به قتل او ببندیم؛ البته از خودمان دفاع میکنیم، هر کسى به ما حمله بکند، با مشت محکم ما مواجه خواهد شد، این طبیعى است؛ اما معتقدیم اینها دشمنان اصلى نیستند، فریبخورده هستند. دشمن اصلى آن دشمن پشت پرده است، آن دست نهچندان پنهانى است که از آستین سرویسهاى امنیتى بیرون مىآید و گریبان مسلمانان را میگیرد و آنها را به جان هم مىاندازد.» (بیانات در مراسم بیست و پنجمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی14/3/1393)
گزارشی درباره پیامها و پیامدهای نشست ژنو؛
پیروزی دیپلماتیک انصارالله و شکست دوسویه آلسعود در آوردگاه ژنو

هرچند عربستان با تکیه بر چراغ سبز آمریکا و همدستی شورای امنیت همچنان به جنایات خود در یمن ادامه میدهد، ...
به گزارش پایگاه خبری آذرسلام، به نقل از سعودیها که گمان میکردند میتوانند در کمترین زمان پس از آغاز جنگ، مهره خود یعنی عبدربه منصور هادی را به قدرت بازگردانده و صنعا را نیز از کنترل نیروهای مردمی انصارالله و ارتش یمن خارج کنند، با ایستادگی و مقاومت شجاعانه مردم و نیروهای انقلابی و ارتش این کشور غافلگیر شدند، با این حال با تشدید تجاوزات خود به مناطق مسکونی و زیرساختهای یمن نشان دادند از نظر ارتکاب جنایات علیه مردم بیگناه و تخریب منازل، کارخانهها، انبارهای مواد دارویی و حتی بیمارستانها و مدارس، تفاوت چندانی با رژیم صهیونیستی ندارند که این روزها خبرهای بیشتری از گرم شدن تنور روابط آل سعود و این رژیم منتشر شده و مقامات سعودی ابایی هم از علنی شدن دیدارهایشان با مقامات صهیونیست ندارند.
هرچند قرار بود روز یکشنبه نشست طرفهای یمنی در ژنو برگزار شود که مسئولان سازمان ملل متحد از به تأخیر افتادن این نشست به روز دوشنبه بهسبب دیر رسیدن برخی هیئتها خبر دادند، در مقابل خبرهای دیگری درباره احتمال تعویق مجدد زمان برگزاری نشست منتشر شده است.
منابعی در سازمان ملل متحد گفتهاند موانع و مشکلاتی در برابر برگزاری نشست ژنو در روز دوشنبه وجود دارد و احتمال دارد این نشست باز هم به تعویق افتد.
این نشست قبلاً قرار بود یکشنبه این هفته برگزار شود، اما بهدلیل تأخیر در ورود یکی از گروههای یمنی، از یکشنبه به دوشنبه موکول شده بود.
اگرچه اخبار ضد و نقیضی درباره شرکت جنبش انصارالله در نشست ژنو منتشر شده است، با این حال ضیفالله الشامی عضو دفتر سیاسی این جنبش تأکید کرده است این گروه در مذاکرات ژنو شرکت خواهد کرد.
اما در هر صورت چنین نشستی در صورت برگزاری، این اولین گفتوگو میان آنها از زمان آغاز جنگ سعودی آمریکایی علیه یمن به شمار میرود.
یک طرف گفتوگوها، جنبش انقلابی انصارالله و دیگر گروههای مردمی و سیاسی همسو و طرف دیگر نمایندگان عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی فراری است که پس از فرار به عربستان و اسکان در یکی از کاخهای ملک سلمان، خیانت بزرگ به ملت یمن را با هموار کردن زمینه جنگ وحشیانه آل سعود فراهم کرد.
عبدربه منصور هادی در حالی نمایندگانش را به ژنو اعزام میکند که تا چند هفته پیش با این توهم که تجاوزات وحشیانه سعودی به مردم یمن، آنها را به زانو درخواهد آورد و انصارالله ودیگر گروههای مخالف آل سعود تسلیم میشوند، هرگونه گفتوگو را رد میکرد، اما با آشکار شدن نشانه های شکست متجاوزان سعودی، وادار شد تا در گفتوگوها شرکت کند
البته نوع موضع گیری و اظهارات عبدربه منصور هادی و اطرافیانش که مقیم کاخ آل سعود شدهاند، نشان میدهد که آنها امیدوارند تا آنچه را در عرصه میدانی و جنگ نتوانستهاند به دست بیاورند، در عرصه سیاسی و مذاکراتی کسب کنند، هرچند یکی از همدستان منصور هادی مدعی شده است: ما برای رایزنی و تحویل قدرت و نه مذاکره به ژنو میرویم.
در حالی که رژیم سعودی هیچ نتیجهای از تجاوزات مستمر خود به یمن جز کشتار بیشتر مردم بیگناه و تخریب منازل و زیرساختهای یمن کسب نکرده، برای این گفتوگوها شرط تعیین کرده، گویی همچنان خود را قیم ملت یمنی میداند که تا کنون با دستان خالی در برابر تجاوزات وحشیانهاش ذرهای عقبنشینی نکردهاند. محافل نزدیک به عربستان، عقبنشینی ارتش و انصارالله از شهرها را شروط ورود به گفتوگو برای حل بحران یمن اعلام کردهاند.
طیف منصور هادی و حامیانش ادعا میکنند نشست ژنو صرفاً مشورتی است و آنها برای اجرای قطعنامههای شورای امنیت به این شهر میروند. شورای امنیت در گیرودار حملات وحشیانه عربستان به یمن، در نشستی ضمن چراغ سبز نشان دادن به متجاوزان سعودی برای ادامه حملات، قطعنامههایی را مطابق آنچه عربستان میخواست، تصویب کردند.
اما به همان اندازه که اردوگاه جنگافروزان، دست خالی به ژنو می روند، جبهه انقلابیون و گروههای همسو، با اعتماد به نفس و اقتدار در این نشست شرکت میکنند.
چهل و یک شخصیت ملی یمنی، نامه انصارالله برای موافقت با گفتوگو را امضا کردهاند. انصارالله بر اهمیت مشارکت فراگیر گروههای یمنی در نشست ژنو تأکید کرده است، موضعی که نشان میدهد این جنبش بهخلاف هجمه روانی و تبلیغاتی دشمنان ملت یمن، هرگز بهدنبال سیطره و سلطه بر یمن نیست و خواهان حل بحران یمن از راه سیاسی و اداره کشور با مشارکت همه گروههای ملی و مردمی است.
سازمان ملل متحد درخواست کرده بود که تمام طرفها در گفتوگوها شرکت کنند بهطوری که تعداد آنها به 14 نفر برسد بهطوری که هفت نفر از طرف انصارالله و گروههای همسو و هفت نفر از طرف عبدربه منصور هادی و همدستانش در نشست ژنو شرکت خواهند کرد که انتظار میرود سه روز به طول انجامد.
موافقت گروههای مورد حمایت عربستان برای شرکت در گفتوگوهای ژنو یک دلیل مهم دارد و آن شکست رژیم سعودی و متحدانش در بازگرداندن مهرههای خود به قدرت در یمن با وجود جنگ تمامعیار و ویرانگری است که همچنان ادامه دارد.
از نگاه تحلیلگران و صاحب نظرانی که بحران یمن را دنبال میکنند، نکته مشترک درباره هر دو طرف این است که هر دو خواهان راهی برای خروج از وضع موجود و حل بحران از راه سیاسی هستند، هرچند رژیم عربستان که خود را قیم و ارباب عبدربه منصور هادی و گروههای همسو با خود میداند، هرگز دوست نداشت وضعیت بهگونهای پیش رود که امروز مجبور شود مهرههای خود را به نشست ژنو اعزام کند، رژیمی که از همان ابتدای جنگ در پنجشنبه ششم فروردین (بیست و ششم مارس)، هرگونه تلاش برای حل بحران سیاسی یمن را رد میکرد و با غرور و قلدرمآبی بهدنبال پیشبرد اهداف و سیاستهای خود در یمن از راه کشتار و ویرانگری بود که در عمل به بنبست خورد.
بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد که خود در افتتاحیه نشست ژنو شرکت میکند، با توصیه به همه طرفها برای شرکت بدون پیششرط، هدف از مذاکرات را تضمین آتشبس و توافق درباره طرح عقبنشینی نیروهای انقلابی از مناطق تحت کنترل خود و شتاب بخشیدن به روند کمکهای بشردوستانه اعلام کرده است.
نشست ژنو در حالی برگزار میشود که بهسبب بمباران و گلوله باران بیوقفه شهرها و مناطق مختلف یمن از زمان آغاز جنگ در ششم فروردین، علاوه بر شهادت هزاران زن و کودک بیگناه و آواره شدن صدها هزار نفر، بهسبب مانع تراشی متجاوزان در برابر ورود کمکهای بشردوستانه از جمله کمکهای دارویی و غذایی جمهوری اسلامی ایران، اوضاع انسانی در یمن بهاعتراف مقامات سازمان ملل متحد، به حد فاجعه رسیده است.
پیروزی دیپلماتیک انصارالله و شکست دوسویه آلسعود
اما آمریکا که عملاً کنار متجاوزان و جنگ افروزان قرار گرفت، پس از شکست گزینه نظامی، تمایل به حل سیاسی بحران یمن دارد که برخی رسانهها اخیراً نوشته بودند آمریکا مجبور به گشودن کانال گفتوگو با جریان مردمی انصارالله در مسقط پایتخت عمان شد.
عربستان و دیگر کشورهای متجاوز همسو در به زانو درآوردن انقلابیون یمنی از طریق راهکار نظامی و تحمیل شروط و تحقق اهداف خود ناکام ماندند.
خبر مذاکره آمریکاییها با جنبش انصارالله در مسقط و پس از آن اعلام برگزاری نشست ژنو نشان میدهد که انصارالله در یک موضع بسیار قوی از نظر مذاکرات قرار دارند، زیرا آنها همچنان با وجود حملات مستمر عربستان تحت عنوان توفان قاطعیت و بازگرداندن امید، ابتکار عمل را در دست داشته و همچنان در یمن کنار ارتش، بخش اعظم یمن را در کنترل خود دارند و اخیراً هم با حملات موشکی تلافی جویانه به مواضع نظامی سعودی در عمق خاک عربستان، متجاوزان را غافلگیر کردهاند.
تحلیلگران عرب ورود آمریکاییها به خط مذاکرات و نشستن آنها کنار میز مذاکره با جنبش انصارالله را یک پیروزی دیپلماتیک بزرگ برای انصارالله و به رسمیت شناخته شدن آنها از سوی یک قدرت بزرگ و دستاورد بزرگ برای انقلابیون یمنی دانسته بودند، هرچند خوشایند آل سعود نیست و تلخی شکست و ناکامی آنها در صحنه نظامی را دوچندان کرده است.
به این تحولات باید خبر مرگ مشکوک فرمانده نیروی هوایی رژیم سعودی را اضافه کرد که اخبار ضد و نقیض درباره آن همچنان ادامه دارد و برخی منابع از کشته شدن وی در یکی از همین حملات موشکی ارتش یمن خبر دادهاند، هرچند رسانههای سعودی بهصورت هماهنگ مدعی سکته قلبی وی شده بودند.
اگرچه سعودیها و ایادی آنها تلاشهای گستردهای را برای سنگین کردن کفه ترازوی مذاکرات ژنو بهنفع خود به کار گرفتهاند، اما آنچه تردیدی در آن نیست، این است که انصارالله و گروههای همسو، تسلیم خواستههای طرف مقابل نخواهند شد و قطعاً مسئله بازخواست متجاوزان سعودی و وادار شدن آنها به پرداخت غرامت بهخاطر ویران کردن زیرساختهای کشور فقیر یمن و منازل مردم را بهطور جدی پیگیری خواهند کرد، گذشته از مسئله محاکمه سردمداران آل سعود که با این جنگ مرتکب جنایات جنگی و ضدبشری در یمن شدهاند.
تلاش عربستان برای به شکست کشاندن نشست ژنو
از همان زمانی که زمزمههایی برای حل سیاسی بحران یمن بهویژه با تلاشهای بیوقفه جمهوری اسلامی ایران برای متوقف کردن ماشین کشتار و ویرانگری آل سعود در یمن و حل بحران این کشور از راه گفتوگو میان همه طیفهای یمنی شنیده میشد، رسانههای رژیم سعودی بهصراحت هرگونه گفتوگو و مذاکره برای حل بحران یمن را رد و بر ادامه تجاوزات نظامی به این کشور با هدف به زانو درآوردن گروههای مخالف آل سعود در یمن پافشاری میکردند که در عمل هم جنگندهها و توپخانههای سعودی مناطق مسکونی و زیرساختهای یمن را گلوله باران و موشک باران میکردند، حملاتی که همچنان ادامه دارد.
به تعویق افتادن مجدد نشست ژنو با هشدار منابع یمنی درباره تلاش عربستان برای به شکست کشاندن کنفرانس ژنو نشان میدهد که سعودیها از نتایج این کنفرانس وحشت دارند و آن را شکست دیگری برای خود این بار در عرصه سیاسی و دیپلماتیک میدانند.
بر اساس آنچه خبرگزاری رویترز منتشر کرده است، منابع یمنی به نقل از دیپلماتهای خارجی تأکید کردهاند که عربستان خواهان برگزاری کنفرانس ژنو نیست، زیرا در یمن در صحنه میدانی و عملیاتی در وضع ضعیفی قرار دارد. منابع یمنی تأکید کردهاند رایزنیها با اسماعیل ولد شیخ احمد نماینده سازمان ملل متحد در امور یمن همچنان ادامه دارد و هنوز تصمیمات برای شرکت در این کنفرانس قطعی نشده است.
بهگفته این منابع، تلاشهایی از سوی سعودی صورت میگیرد تا انصارالله بهعنوان مسئول مانع تراشی در برابر برگزاری کنفرانس معرفی شود، در حالی که این عربستان است که با وضع شروط و تلاش برای کسب دستاوردهای سیاسی پس از ناکامی در عرصه میدانی در برابر برگزاری این نشست کارشکنی و مانع تراشی میکند.
این منابع تصریح کردهاند سرنوشت برگزاری کنفرانس ژنو در روز دوشنبه در دستان سازمان ملل متحد است که باید نقش واسطه و میانجیگرانه را ایفا کند نه این که شرط و شروط تحمیل کند.
به هر تقدیر هرچند هنوز زمان قطعی برگزاری نشست ژنو مشخص نیست و هر از چند گاهی خبرهایی درباره تعویق آن منتشر میشود و البته مانع تراشی سعودیها در برابر برگزاری آن را هم باید اضافه کرد، با این حال در صورتی که چنین نشستی صرف نظر از توصیفهای به کار رفته درباره آن خواه مشورتی یا غیرمشورتی برگزار شود، عربستان و گروههای یمنی دنبالهروی این رژیم هرگز قادر به کسب امتیاز و دستاورد در آوردگاه ژنو نخواهند بود، زیرا آنها حدود 80 روز است از صحنه میدانی و با وجود به راه انداختن جنگ ویرانگر و نابرابر نه تنها نتوانستهاند نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی را به تسلیم وادارند که در عمل، این نیروهای ارتش و مردمی یمن بودهاند که بارها عمق خاک سعودی و مواضع نظامی رژیم را موشک باران کردهاند و موجی از هراس و وحشت را میان سعودیها به وجود آوردهاند.
منبع: تسنیم
[h=1] ارتش يمن: پاسخ کوبندهاي به وحشيگري آلسعود خواهيم داد [/h]
سخنگوي نيروهاي مسلح يمن از موفقيت هاي پياپي و اقدامات قهرمانانه نيروهاي ارتش با پشتيباني کميته هاي مردمي در بازداشتن متجاوزان و پاسخ کوبنده به تجاوزات سعودي خبر داد.
به گزارش پايگاه خبري «تيک» (Tik.ir)، سرتيپ ستاد "شرف غالب لقمان" سخنگوي نيروهاي مسلح يمن خاطر نشان کرد موفقيت هاي پياپي و اقدامات شجاعانه و قهرمانانه نيروهاي ارتش يمن با پشتيباني کميته هاي مردمي که زيباترين حماسه هاي قهرماني را در بازداشتن متجاوزان و ضربه زدن به عمق خاک دشمن رقم زدند، مورد تقدير و افتخار فرماندهان ارتش و رئيس ستاد مشترک و همه ملت يمن است که زيباترين صفحات تاريخ نظامي يمن را ثبت کرده است.
اين سخنگو که با خبرگزاري رسمي يمن گفت و گو مي کرد، افزود ارتش يمن، تاريخ رزمي شرافتمندانه اي دارد که دشمن مي شناسد و مهارت ها و توانمندي هاي رزمي در اختيار دارد که امکان بازداشتن متجاوزان و دفع تجاوز را به آن داده است.
وي به وحشي گري رژيم آل سعود اشاره کرد و گفت ظلم زيادي بر ملت يمن در نتيجه خودستايي وغرور و استکبار و زورگويي آل سعود که در هدف قرار دادن و محاصره ظالمانه ملت يمن، حق برادري يا همسايگي را رعايت نکرده و وجدان ندارد، وارد شده است.
لقمان تاکيد کرد روزهاي گذشته نشان داد و ثبات کرد که پاسخ ما به تجاوزات دشمن، پاسخ سختي بود به طوري که ارتش و کميته هاي مردمي، توان موشکي و توپخانه اي خود را در هدف قرار دادن چندين پايگاه و موضع و ايست هاي بازرسي نظامي دشمن در نجران، عسير، جيزان و ظهران در جنوب عربستان به کار گرفتند و دشمن را آشفته کردند و آن را وادار کردند تا تلخي شکست را بچشد و جنگجويان دشمن با رعب و وحشت و گذاشتن سلاح و جنگ افزارهاي پيشرفته خود از مقابل جنگجويان شجاع ما پا به فرار گذاشتند.
وي خاطر نشان کرد هر اندازه که دشمن شيوه هاي وحشيانه و اقدامات جنون آميز را در واکنش به شکست هايش در مرزها در پيش بگيرد، پاسخ ما هم شديدتر و قوي تر و از موضع حق پاسخ و مقابله به مثل خواهد بود .
سخنگوي نيروهاي مسلح يمن تاکيد کرد حمله به همه چيز در يمن از سوي دشمن از جمله اماکن و آثار باستاني، تاريخي، بازارها و مناطق مسکوني که آخرين مورد آن بمباران بيت معياد بود که ده ها زن و کودک بر اثر آن کشته شدند، دليلي بر اين است که دشمن در حالتي از رعب و وحشت و آشفتگي به سر مي برد و ديگر نمي داند کجا را هدف قرار دهد و کجا باقي مانده تا آن را ويران کند.
سرتيپ لقمان، حملات متجاوزان سعودي به آثار و مناطق تاريخي صنعاء را که نماد تمدن اسلامي و انساني يمن است، محکوم کرد و گفت سکوت جامعه بين المللي در برابر حملات دشمن به يمن به ويژه مناطق قديمي و تاريخي يمن، به مثابه مشارکت آنها در تجاوز به شمار مي رود.
سخنگوي رسمي نيروهاي مسلح يمن با تمجيد از ايستادگي و مقاومت مردم يمن و اراده محکم و استوار آنها در رويارويي با تجاوز و شکستن محاصره ظالمانه از سازمان هاي بين المللي و طرف هاي آزاد و مستقل در جهان خواست براي توقف تجاوزات و ارائه کمک هاي بشردوستانه به متضرران در يمن دست به تحرک بزنند.
*تسنيم
زیارت شاه عبدالعظیم توسط سید حسن نصرالله
[h=3]ابعاد اصابت موشک اسکاد یمن به عمق خاک عربستان فاش شد[/h]
جهان > خلیج فارس - همشهری آنلاین:
پایگاه خبری صعده پرس یمن روز دوشنبه به نقل از یک منبع آگاه عربستانی از ابعاد و زوایای پنهان شلیک موشک اسکاد یمن به پایگاه نظامی ملک خالد در منطقه خمیس مشیط پرده برداشت.
به گزارش ايرنا، این پایگاه خبری به نقل از این منبع سعودی که خواست نامش فاش نشود، افزود: موشک اسکاد که ارتش یمن به پایگاه خمیس مشیط در جنوب عربستان شلیک کرد، دقیقا به هدف اصابت کرد و منفجر شد و دفاع هوایی این کشور به رغم اطلاعات کذب منتشر شده، نتوانسته آن را رهگیری و منفجر کند.
هفته گذشته دولت عربستان ادعا کرده بود که یک فروند موشک اسکاد ارتش یمن را پیش از اصابت به خاک این کشور، رهگیری و منفجر کرده است .
این منبع عربستانی افزود: معنی این شلیک و هدف گیری دقیق را شما نمی دانید، این به معنای این است که ارتش یمن توانسته سامانه دفاع پیشرفته و خودکار پدافندهوایی عربستان را عملا ناکارآمد نماید.
وی گفت که سامانه دفاعی عربستان از ساعت هشت صبح روز شلیک موشک اسکاد توسط یمنی ها، برای استقبال از یک هواپیمای اسراییلی غیر فعال شده بود.
او افزود که همچنین یک هواپیمای مسافری پادشاهی نیز در همان روز از مبدا اسراییل با 15 کارشناس نظامی صهیونیست که ماموریت آنها اجرا و نظارت بر عملیات شلیک بمب های نوترونی به یمن بود، در این پایگاه به زمین نشسته است .
به گفته وی، هواپیمای صهیونیست ها حامل کارشناسان و نیز بمب های نوترونی در پایگاه نظامی ملک خالد فرود آمده بود، در حالی که 16 هواپیمای مجهز عربستانی و اماراتی نیز آن را در میان گرفته بودند.
این منبع عربستانی افزود: فرمانده نیروهای هوایی این پایگاه با تعدادی از افسران و نظامیان عربستانی و اسراییلی در باره حمله با بمب های نوترونی به جبل نقم در یمن گفت وگو می کردند، اما ناگهان همه پیش بینی ها برهم خورد و موشک اسکاد یمنیها مانند صاعقه ای با صدای وحشتناک از آسمان بر این پایگاه فرود آمد و همه افراد حاضر را وحشت زده کرد.
چهار موشک دیگر نیز پس از موشک اسکاد به این پایگاه اصابت کرد و هرچیزی اعم از هواپیماها و ساختمان های اطراف از جمله مقر فرماندهی هوایی را منفجر شد، بطوری که قطعه های هواپیماهای سعودی و اماراتی به ساختمان های اطراف اصابت کرده و خسارت های زیادی برجای گذاشت .
او افزود که پس از این حادثه، از ورود خبرنگاران به این پایگاه جلوگیری شد تا از خسارت های شلیک این موشک، خبری منتشر نشود.
به گفته وی، تعدادی از اسرائیلی ها و خلبان های کشورهای مختلف و عربستانی مجروح شدند که رژیم سعودی تنها به مجروحیت فرمانده این پایگاه اشاره کرد.
فرماندهی نیروهای مشترک عربستان به شلیک موشک از یمن به سوی این پایگاه ادعا کرده، اما گفت که موشک اسکاد یمنیها با یک فروند موشک پاتریوت رهگیری و سرنگون شده است.
خبرگزاری رسمی عربستان (واس) هم در پی این حادثه اعلام کرد که جنبش انصارالله یک فروند موشک اسکاد به سمت شهر خمیس مشیط در مناطق جنوبی این کشور شلیک کرده، اما این موشک رهگیری و منهدم شده است.
عربستان به دنبال شلیک موشک اسکاد، پایگاه هوایی خمیس مشیط را تخلیه کرد.
ارتش و کمیته های مردمی یمن که پس از گذشت دهها روز از تجاوز کشورهای ائتلاف به سرکردگی عربستان به این کشور با صبر و متانت خود از دادن هر پاسخی پرهیز می کردند، پس از اینکه آمار تلفات غیر نظامیان این حملات به بیش از 9 هزار نفر رسید، عربستان را به شلیک موشک به پایگاه های نظامی در عمق خاک این کشور تهدید کرده و گفته اند که اگر روند کشتار مردم یمن توسط هواپیماهای متجاوز عربستانی ادامه یابد، به شلیک موشک به عمق خاک این کشور رو خواهند آورد.
روند پاسخ تدریجی و رو به افزایش نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن به تجاوز سعودی ها، تحولات چشمگیری به وجود آورد و رونمایی از موشک های ملی النجم الثاقب و زلزال نیز بر قاطعیت ارتش یمن در پاسخ به حملات سعودی ها افزود.
استفاده از موشک اسکاد، احتمالات زیادی را در درگیری های زمینی نیروهای مردمی یمن با عربستان مطرح کرد، به ویژه آنکه این موشک از جمله موشک های بالستیک دور برد محسوب می شود که با برد 280 کیلومتری، عمق خاک عربستان را هدف قرار می دهد.
همین امر سعودی ها را در ادامه این جنگ با چالشی جدی مواجه کرده، جنگی که عربستانی ها تاکنون به هیچیک از اهداف خود در آن دست نیافته، بلکه خسارات مالی و جانی فراوانی را به تاسیسات زیربنایی و حیاتی و نیز مردم یمن تحمیل کرده است.
[h=2]فتواهای داعش به مناسبت ماه رمضان[/h] شیوخ گروهک تروریستی داعش با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان فتواهای جدید صادر کردند. به گزارش شبستر نیوز به نقل از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران / ترورست های های داعش در استقبال از ماه مبارک رمضان،فتواهای جدیدی صادر کردهاند که ...
شیوخ گروهک تروریستی داعش با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان فتواهای جدید صادر کردند.
به گزارش شبستر نیوز به نقل از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران / ترورست های های داعش در استقبال از ماه مبارک رمضان،فتواهای جدیدی صادر کردهاند که بر پایه آن،خروج زنان از خانهها در ساعتهای روزهداری منع شدهاند. همچنین در ۱۰ روز آخر ماه مبارک رمضان در مناطق تحت تصرف داعش باید درب مغازه ها باید بسته باشد.
برخی از صفحات شبکههای اجتماعی وابسته به داعش، این فتواهای جدید را منتشر کردهاند که بر پایه آن، زنان در روزهای ماه رمضان تنها پس از نماز مغرب و به همراه یک مرد محرم میتوانند از خانه خارج شوند.

دیدهبان حقوق بشر سوریه نیز پیشتر فتواهای صادره توسط شیوخ گروهک تروریستی داعش در شهر الباب سوریه را منتشر کرده بود،از جمله اینکه هرکس از این گروه بدش بیاید،روزهاش باطل است. بر پایه این فتواها، هرکس نماز نخواند، روزهاش قبول نیست و هر کس گروهک داعش را دوست نداشته باشد روزهاش مورد قبول نیست.
مسئولین آل سعود در روزهای اخیر شدیدا دچار تناقض گویی های فاحش شده اند.
خبر زیر رو بی بی سی گذاشته
مطالعه اون ضرری نداره
--------------
[h=1]استراتژی نظامی داعش برای بقا و افزایش قلمرو چیست؟[/h]
[FONT=BBCNassim]یک سال از اعلام خلافت ابوبکر البغدادی میگذرد. داعش همچنان نیروی جنگی قوی در منطقه است هر چند آمریکا و متحدانش هزاران حمله هوایی علیه این گروه انجام دادهاند.[FONT=BBCNassim]آن طور که باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا گفته هدف از این حملات هوایی "تضعیف و در نهایت نابودی" گروهی است که خود را "دولت اسلامی" مینامد. اما داعش به صورت اعجاب آوری از خودش انعطاف نشان داده و در جنگیدن آبدیده شدهاند.[FONT=BBCNassim]تجزیه و تحلیل استراتژی جنگی آنها کمک میکند دلیل این امر را بهتر بفهمیم. هدف اصلی این است که بمانند و قلمرو خود را گسترش دهند. این چیزی است که به روشنی در شماره نوامبر ۲۰۱۴ دابق -مجله تبلیغاتی این گروه- نوشته شده بود.[FONT=BBCNassim]حالا ببینیم تئوری "ماندن و گستراندن" در عمل چگونه بوده. داعش شهر رقه در سوریه را که به پایتختش مشهور است همچنان در اختیار دارد. در عراق، دومین شهر بزرگ این کشور، موصل، را در دست دارد. در همین ماه گذشته هم با گرفتن شهر رمادی، مرکز استان انبار عراق و شهر پالمیرا در سوریه توانست قلمروی خود را گسترش دهد.[h=2]سه حلقه[/h][FONT=BBCNassim]هدف نهایی گروه دولت اسلامی سیطره جهانی است.[FONT=BBCNassim]برای رسیدن به این هدف به قول اندیشکده "مطالعات جنگ" در واشنگتن، جهان را به "سه حلقه جغرافیایی" تقسیم کردهاند: حلقه داخلی، شامل عراق و شام (سوریه)؛ سرزمینهای نزدیک، شامل خاورمیانه بزرگ و شمال آفریقا؛ و سرزمینهای دور که شامل اروپا، شرق آسیا و ایالات متحده آمریکاست.[FONT=BBCNassim]برای هر حلقه هم استراتژی جنگی مخصوص به خود را دارند، شامل جنگ سنتی، جنگ چریکی و حملات تروریستی.[FONT=BBCNassim]هر سه این استراتژیها برای اثرگذاری در حلقه داخلی انجام میشوند.[FONT=BBCNassim]در سرزمینهای نزدیک اثر جنگهای سنتی و جنگهای چریکی گروههای وابسته به داعش به خوبی حس میشود. حملات متعدد به پلیس مصر در صحرای سینا و گرفتن شهرهایی در لیبی. از آن جمله شهر سرت که پایگاه اصلی معمر قذافی، رهبر پیشین لیبی بود.[FONT=BBCNassim]همزمان، کسانی که در غرب به "گرگهای تنها" مشهورند در استرالیا، آمریکا و کانادا حملاتی انجام دادهاند که داعش آنها را به نام خود نوشته است.[h=2]'استراتژی کمربندی'[/h][FONT=BBCNassim]در عراق و سوریه تاکتیک استفاده از خودروهای بمب گذاری شده نشان داده که سلاح قدرتمندی برای جنگ است. بیشتر این خودروها، هامویهای آمریکایی هستند که بعد از فرار سربازان عراقی برای داعش به غنیمت مانده است.[FONT=BBCNassim]به این اضافه کنید فوج حملات انتحاری افرادی که چه در زمان حمله و چه وقتی که زیر آتشبار هستند انجام میشود.[FONT=BBCNassim]شهرهای کوچکتر را با "مانور منگنهای" زیر آتش میگیرند. از دو طرف خودروهای بمبگذاری شده حمله میکنند و آنها که با جلیقه انتحاری وارد میشوند و بعد موجی از خودروهایی که سریع حرکت میکنند و سلاحهای سبک روی آنها نصب است وارد میشوند و بعد پیاده نظام.[FONT=BBCNassim]شهرهای بزرگتر را با روشهای ترکیبی میگیرند. مثلا نفوذ در جوامع سنی که از دولت جدا افتادهاند و تاکتیکی که اندیشکده مطالعات جنگ آن را "استراتژی کمربندی" نامیده و از این قرار است: "روشی است که جنگی پیرامون یک شهرستان شکل میگیرد که گروههای پراکنده با تاکتیکهای غیرمعمول با آزادی در مانور دادن برای از بین بردن قدرت دفاعی اصلی دشمن."[FONT=BBCNassim]در این استراتژی اول شهرها و روستاهای دور و اطراف شهر اصلی را میگیرند راهها را بند میآورند و دور شهر اصلی یک کمربند میکشند و کم کم این کمربند را تنگ تر میکنند و محله به محله جلو میروند.[h=2]عملیات انحرافی
[/h][FONT=BBCNassim]داعش از صحراهای سوریه و عراق به خوبی استفاده میکند، هر وقت که لازم داشته باشد وارد و هر زمان که وقتش باشد خارج میشود. آنها در این روش برای سربازانشان همواره سلاح و آب دارند.
[FONT=inherit]
[FONT=BBCNassim]البته حملات هوایی سبب شده که آنها نتوانند به راحتی و در قالب کاروانهای بزرگ رفت و آمد کنند. برای همین به واحدهای کوچک تر تقسیم شدند.[FONT=BBCNassim]حضور در صحرا از جهت دیگری هم ترفند داعش است، آنها نیروهای دولتی را که حالا مشغول جنگ در چند جبهه هستند مجبور میکنند تا با تعداد زیاد وارد صحرا شوند.[FONT=BBCNassim]تعداد کمی از این پیکارجویان نیروهای دولتی را در صحرا مشغول میکنند، در حالی که رفقایشان در حال گرفتن شهری مهم یا پادگانی هستند یا به دست گرفتن یک سد یا پالایشگاه هستند.[FONT=BBCNassim]برخلاف این پیش زمینه است که میتوان دفاع شهر کوبانی در سوریه و بازپس گیری شهر تکریت در عراق را پیروزی جنگی به حساب آورد.[FONT=BBCNassim]جهان تازه در حال باور این موضوع است که داعش نیرویی مخوف، با انگیزه و منظم در جنگ است. بیشتر از آن، داعش سازمانی است که درست برنامه ریزی میکند، ساختار سازمانی درستی دارد و استراتژی جنگی کارآمدی دارد.[FONT=BBCNassim]این را مقایسه کنید با حرف باراک اوباما که بعد از یک سال جنگ چنین گفته: "ما هنوز استراتژی مشخصی برای مقابله با داعش نداریم."
[h=1]داعش سرکرده سابق خود را به همراه همسرش سر بُرید[/h] بین الملل > خاورمیانه - تنها چند ساعت پس از اعلام جدایی "ابو ولید مقدسی" از داعش، این گروهک تروریستی وی را به همراه همسرش در قلمون سوریه سر برید.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ساعاتی پس از آن که ابوولید مقدسی (مسئول شرعی سابق داعش)، خبر جدا شدن خود از این گروه تروریستی را در یک فایل صوتی اعلام کرد، تروریست های داعشی وی و همسرش را در قلمون سوریه به طرز فجیع اعدام کردند. روزنامه المرصد با اعلام این خبر نوشت: دستور سر بریدن مقدسی، از سوی محمد عبدالرحیم الدلیمی معروف به "ابو ایوب عراقی" که سرکرده جدید داعش در قلمون است، صادر گردید. ابو ایوب عراقی که برادر همسر سابق ابوبکر بغدادی است، به تازگی و پس از اعلام جدایی مقدسی جانشین وی شده بود که در نخستین اقدام، دستور سر بریدن کسی را که اکنون جانشینش شده، صادر کرد.
[FONT=arial]داعش: دلارهای آمریکایی علیه شیعه
توجیه یمنی ها این است که عربستان دیگر به بندهای این معاهده متعهد نمیماند، چرا که آل سعود بندهای اساسی آن در زمینه عدم تجاوز هر یک از طرفها به طرف دیگر را نقض کرده است.
با وجود تمامی تخریبها و کشتارها، پیروز نشان دادن عربستان سعودی تنها از زبان مسئولان دولت عربستان و رسانههای تبلیغاتی وابسته به این کشور مطرح میشود، اما واقعیتهای میدانی نشان از سنگین شدن کفه ارتش یمن و کمیتههای مردمی هوادار آن در مقابل عقبنشینی مستمر شبه نظامیان حزب الاصلاح و جنبش جدایی طلب و عناصر القاعده در تمامی محورهای مبارزاتی در داخل یمن است.
این موضوع باعث شده آل سعود نگرانیهای گستردهای از شکست در این جنگ را احساس کنند، به همین علت در دو هفته اخیر حضور و وحشیگری خود در تجاوز به یمن را افزایش داده و به ویژه مؤسسات دولتی و منازل رئیس جمهور سابق و نزدیکان و هواداران وی را بیش از پیش تخریب میکند. آنها با وجود اینکه میدانند منازل فرماندهان حوثی ها از اهداف مورد نظر آنها خالی شده، اما باز هم این منازل را هدف موشک باران خود قرار دادند، این در حالی است که منازل و مراکز مذکور در مرکز مناطق مسکونی در داخل پایتخت قرار دارد و به این ترتیب جنایتهای جنگی و کشتارجمعی گستردهای بر ضد یمنی ها در حال رخ دادن است.
پایگاه خبری مصادر نت در گزارشی با اشاره به حمله عربستان سعودی به یمن نوشت: چیزی که بیش از پیش عربستانیها را میترساند، تنها احتمال شکست در جنگ یمنی نیست، بلکه تحولات روزهای اخیر در مرزها نشان داد که یمنی ها بعد از ورود نیروهای گارد جمهوری و کمیتههای مردمی یمن به خط درگیریهای مرزی قواعد بازی را تغییر دادهاند و از انجام حملات محدود و سریع از سوی قبایل مرزی به مناطق و موقعیتهای تحت سلطه عربستان به انجام حملات منظم از چندین محور تغییر استراتژی دادند. آنها برای پیشروی به سمت شهرهای اصلی مانند نجران و جیزان تلاش میکنند. علاوه بر این یمنی ها با پرتاب اولین موشک اسکاد به پایگاه نظامی خالد بن ولید در منطقه خمیس مشیط ضربه محکمی را به عمق عربستان سعودی وارد کردند. پایگاهی در نزدیکی شهر ابها مرکز استان عسیر قرار دارد.
وحشت رژیم سعودی از این است که می دانند بازپسگیری اراضی که یمنی ها بتوانند در داخل نوار مرزی آن را به دست آورند، مشکل است. این در حالی است که آنها استراتژی کنونی خود مبتنی بر تسلط موقت در مراکز نظامی و عقبنشینی از آن را تغییر دهند، البته این عقبنشینی زمانی رخ میدهد که خودروهای سنگین و مهمات این مراکز تخریب و بمب گذاری میشوند. عربستان سعودی با تجزیه تلخی که در مبارزه با حوثی ها در سال 2009 دارد و هزینه های زیادی که برای پایان دادن به این جنگ و خارج کردن حوثی ها از روستاهای مرزی پرداخت کرده، می داند که باید هزینه های بسیار بیشتری برای پایان این جنگ پرداخت کند.
با وجود تفاوت آشکار بین خسارتهای جنگ 2009 و حجم ویرانی گستردهای که جنگندههای آل سعود در ماههای اخیر در یمن ایجاد کردند، فاکتور پایان دادن به این جنگ بسیار سنگین خواهد بود، تا جایی که بعید نیست اطلاعات درز پیدا کرده از مذاکرات مستقیم و غیرمستقیم هیئت حوثیها در عمان برای مطالبه غرامت 200 میلیارد دلاری جهت توقف این جنگ درست باشد.
با وجود دارا بودن این مبلغ، نگرانی خاندان آل سعود در خروج از بحرانی که یک جوان جویای خلافت پدرش آن را برای عربستان ایجاد کرده، در پرداخت آن نیست. بلکه مشکل حاکمیت ریاض از دو موضوع است که میتواند باعث از دست رفتن مناطق جنوبی عربستان سعودی شود. موضوع اول در زمینه قدرت گرفتن جریان متخاصم با عربستان سعودی در عرصه یمن در نتیجه حمله وحشیانه آل سعود است که وارد منازل یمنی ها شده و این موضوع دیدگاههای موجود در یمن در مطالبه باز پس گیری اراضی یمنی اشغال شده شامل عسیر و نجران و جیزان را افزایش داده است. اراضیای که براساس توافق طائف در سال 1934 و توافق مرزی جده در سال 2000 به اشغال عربستان سعودی درآمد.
توجیه یمنی ها این است که این کشور دیگر به بندهای این معاهده متعهد نمیماند، چرا که آل سعود بندهای اساسی آن در زمینه عدم تجاوز هر یک از طرفها به طرف دیگر و تحریم پذیرایی هر یک از دولتها از مخالفان دولت دیگر را نقض کرده و به لزوم تحویل دادن این عناصر عمل نکرده است. بنابراین از دیدگاه این عده توافق جدید به بنبست رسیده و یمن دیگر خود را متعهد به آن نمیداند.
مشکل دوم در زمینه تردیدهای خاندان آل سعود از انگیزههای متحد آمریکایی خود و تمایل جریان مسیحیت صهیونیسم در تجزیه عربستان سعودی به پنج دولت است که در ضمن پروژهای عمومی جهت تجزیه دولتهای منطقه بر اساس مبانی مذهبی و فرقهای شکل گرفته است. این در حالی است که تعدادی از این نقشهها در سایت خبری پنتاگون و روزنامههای مطرح آمریکایی در سالهای گذشته منتشر شده و برخی از آنها مناطق شیعه اسماعیلی در عسیر و نجران و جیزان را به یمن ملحق کرده است. همچنین نقشههای دیگری نیز وجود دارد که این مناطق را به عنوان یک دولت مستقل مطرح کرده است.
بر کسی پوشیده نیست که ارتباط خاندان آل سعود با حملات 11 سپتامبر سال 2001 میلادی عامل تمایل آمریکا برای تجزیه این کشور است. البته حاکمیت ریاض بعد از تلاشهای گسترده و غرامتها و رشوههای زیاد موفق به احیای مجدد مناسبات خود با آمریکاییها شده و طرح تجزیه عربستان سعودی به پنج دولت را تا اطلاع ثانوی کنار زده است، اما بازگشت طرح تجزیه دولتهای منطقهای در سالهای اخیر و اقدامات عملی در راستای این طرح ها در دولتهایی نظیر سوریه و عراق و لیبی و یمن انجام شده است که معنای آن این است که عربستان سعودی نیز از این خطر دور نیست،بلکه از جمله کشورهایی است که در مرحله آینده هدف این طرح خواهد بود. چندین دلیل بر این موضوع دلالت دارد که مهمترین آنها عبارت است از:
1- تردیدهایی در عربستان سعودی ایجاد شده که واشنگتن به صورت غیرمستقیم اقدام به تشویق عربستان برای ورود به جنگ یمن کرده تا حاکمیت ریاض را دچار فرسایش کند و قبضه سیستم امنیتی در داخل عربستان را سست نمایند و باعث بروز اختلافات گسترده در داخل خاندان حاکم عربستان شود. این موضوع فریب صدام حسین از سوی آمریکاییها در موضوع اشغال کویت را به ذهن متبادر میکند. به این ترتیب صدام حسین نیز در دام اشغال کویت گرفتار شد. این در حالی است که عربستان سعودی در مورد نقش آمریکاییها در اعلام آتشبس پنج روزه برای اهداف انسانی اطمینان دارند، آتشبسی که ریاض اعتقاد دارد در راستای منافع حوثی ها و علی عبدالله صالح بود. آن ها همچنین از حمایت واشنگتن از ریاض در مذاکرات ژنو مأیوس هستند.
2-افزایش قابل توجه و مشکوک فعالیت داعش در عربستان سعودی در هفتههای اخیر. این در حالی است که این گروه به عنوان ابزار اصلی اجرای طرح تجزیه عراق و سوریه و لیبی مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
3-نگرانی عربستان سعودی از محتوای اطلاعات درز شده آمریکایی در مورد بازگشایی مجدد پرونده حملات 11 سپتامبر 2001 و نقش عربستان سعودی در این حملات. این موضوعی است که چند روز پیش روزنامه انگلیسی تایمز به آن اشاره و تأکید کرد که کاخ سفید برای انتشار بخش محرمانه از این پرونده که در مورد حوادث 11 سپتامبر تهیه شده، تحت فشار قرار دارد. بخشهایی که به صورت واضح خاندان حاکم عربستان سعودی را متهم کرده و آنها را به عنوان عاملان اصلی تأمین مالی عملیات محکوم میکند. این فصل از 28 صفحه تشکیل شده که جورج بوش پسر رئیسجمهور سابق آمریکا آن را از پرونده خارج کرده است.
شاخصهای وحشت آل سعود
ما در گفتههای خود در مورد وحشت آل سعود مبالغه نمیکنیم. مثالهای زیادی از این وحشت در بسیاری از رفتارهای حاکمیت سعودی وجود دارد که از زمان آغاز تجاوز ظالمانه به یمن نسبت آن افزایش یافته است، تازهترین مثالهای این روند را در دو چهره مشخص میتوان ترسیم کرد.
شاخص اول:
با وجود انتشار تصاویر گسترده در سایتهای اجتماعی مبتنی بر اجرای عملیات ورود به مراکز نظامی سعودی در هفتههای گذشته، اما به نظر میرسد حاکمیت سعودی همچنان اصرار دارد هرگونه واکنشی نسبت به این تحولات -به استثنای یک مورد خاص -را نادیده بگیرد. تمرکز مقامات عربستان در واکنش به انتشار این تصاویر بر رد انجام هر نوع نفوذ از مناطق مرزی را شامل شده و رژیم سعودی کشته شدن عناصر خود در مرزها را نیز تنها منحصر به فرود موشک و خمپاره از طرف مقابل میداند.
اما حجم و قدرت بالای عملیات انجام شده از سوی گارد ملی یمن و کمیتههای مردمی در بامداد روز ششم ژوئن در استانهای نجران و جیزان طوری بود که امکان نادیده گرفتن یا رد انجام آن غیر ممکن بود، به این ترتیب برای اولین بار شنیدیم که شبکههای العربیه و الحدث و الاخباریه از حمله یگانهای ویژه گارد ملی یمن و حوثی ها در سه محور خبر دادند. اما نکته قابل توجه نحوه تعامل رژیم آل سعود با این حمله از طریق بیانیههای صادر شده از فرمانده نظامی و انتشار آن در رسانههای عربستان سعودی بود که به نحو زیر دنبال شد:
1- وانمود کردن به آغاز جنگ شرافتی برای عملیات جلوگیری از این حمله که آن را عملیات دفاعی از عربستان سعودی و تمامیت ارضی این کشور نامید و تلاش کرد احساسات ملیگرایانه را بسیج کرده و جبهه داخلی را در پشت سر دولت متحد کند.
2- تلاش برای تبدیل کردن شکست میدانی ناشی از این حمله به یک پیروزی تبلیغاتی مثل استفاده از کلماتی نظیر سرکوب، بازدارندگی و ... تا اینگونه وانمود کند که عربستان سعودی قدرت واکنش به این حمله را دارد. این رسانهها همچنین تأکید داشتند که درگیریها در نوار مرزی اتفاق افتاده و داخل عمق عربستان سعودی نبوده است. العربیه و الحدث و روزنامههای الاشرقالاوسط و عکاظ تأکید کردند که مهاجمین نتوانستند حتی یک وجب داخل اراضی عربستان سعودی شوند، آنها همچنین از کشته شدن دهها نفر از مهاجمین یمن و پر شدن دشتهای مرزی با جنازههای آنها سخن گفتند و تنها به کشته شدن دو افسر و دو سرباز خود اذعان کردند. روز بعد از این حمله رسانههای عربستان سعودی گاه آن را ماجراجویی شکست خورده یا تلاش ناامیدانه یا خودکشی توصیف میکردند.
استفاده از چنین ادبیاتی از سوی یک نظام در حال جنگ عجیب نیست، اما تلاش برای معکوس نشان دادن واقعیتها و اصرار بر نشان دادن چهره متناقض از تحولات میدانی،باعث شد آنها در دروغ گویی خود رسوا شوند. به عنوان مثال روزنامه سبق به نقل از خبرنگار العربیه و الحدث خبری را منتشر کرد مبنی بر اینکه ساعتهای آینده غافلگیریهای ناراحت کنندهای برای حوثیها و صالح به دنبال خواهد داشت. این رسانهها اطلاعاتی را در مورد تغییر کلی طرحهای نظامی عربستان مطرح کرده و به صورت متمرکز و گسترده اخبار رسیدن صدها تانک و توپخانه مدرن به نوار مرزی به همراه هزاران نظامی و 700 کادر در تخصصهای مختلف برای راهاندازی این ادوات جنگی را منتشر کردند.
انتشار این اطلاعات به صورت تلویحی تمامی ادعاهای مطرح شده در مورد بازدارندگی سعودی در برابر حمله یمنی ها و به شکست کشاندن آن را زیر سوال می برد. صحبت از تغییر کلی طرحهای نظامی اعتراف ضمنی به شکست طرحهای سابق به شمار میرود، این در حالی است که در طول 70 روز گذشته ادعاهای مقامات سعودی مبتنی بر این است که هیچ نفوذی از طریق مرزها صورت نگرفته است. اگر یک طرح نظامی تغییر میکند، چه دلیل دیگری غیر از ناکارآمدی و شکست میتواند داشته باشد؟ همچنین صحبت از اعزام نیروهای جدید به منطقه با وجود حضور 150 هزار نظامی عربستان سعودی در مرزها از روز اول تجاوز علاوه بر نیروهای بیشتری که با اعلام عربستان سعودی برای انتقام گیری از عملیات نجران عازم مرزها شده اند،به این معنا است که بیش از 200 هزار نظامی سعودی در مرزها حضور دارند. طبعا این نیروها غیر از هزاران مزدوری هستند که از سنگال و سودان و مالزی و اردن و کشورهای دیگر وارد عربستان شده اند.
با وجود حجم بالای نیروهای عربستان سعودی در مرزها، اما رسانههای این کشور همچنان از نفوذهای جدیدی صحبت میکنند که یمنی ها در عملیات متفرقه خود که در هر کدام از آنها حدود 10 نفر مشارکت دارند انجام میدهند. حتی اگر فرض کنیم که 10 هزار یمنی در مرزهای عربستان سعودی مستقر شده اند، آیا تفاوت آشکار بین حجم نیروها در دو طرف دلیل قاطعی بر وحشت و نگرانی خاندان آل سعود از مبارزان یمنی نیست؟
طبعاً نمیتوان این گزینه را از نظر دور داشت که آماده سازی برای عملیات زمینی، عامل بسیج کردن گسترده نیروهای سعودی در مرزها بوده است، اما من شخصاً آغاز حمله زمینی را بعید میدانم، مگر اینکه مربوط به جنگ قدرت و اختلافات موجود در خاندان حاکم عربستان باشد. در این صورت هدف از عملیات زمینی و به فرسایش کشاندن گارد ملی عربستان جهت تسلط محمد بن سلمان در این مؤسسه نظامی است که برای رسیدن به حاکمیت کشور باید از آن عبور کند.
شاخص دوم:
رژیم آل سعود از ساعات اولیه آغاز جنگ یکی از مهمترین اولویتهای خود را به توقف پخش شبکههای اطلاع رسانی رسمی یمن و شبکههای هوادار حوثیها و علی عبدالله صالح و تمامی شبکههای جمعی مخالف تجاوز به یمن قرار داده است تا صدای این شبکهها به دنیا نرسد و عربستان سعودی بتواند واقعیتها را تحریف کرده و جنایت هایی که جنگدههای آل سعود بر ضد یمنی ها انجام میدهند را مسکوت بگذارد. عربستان همچنین سعی دارد مانع حضور و تأثیرگذاری جنگ روانی بر افکار عمومی داخل این کشور شود.
اگر تلاش برای مسکوت کردن دشمن در جنگ یک امر منطقی به شمار رود و به موجب آن بتوان اقدامات رژیم آل سعود در قبال رسانههای یمنی را توجیه کرد، اما این موضوع در مورد تلاش نظام برای ساکت کردن صدای مردم عربستان سعودی به ویژه در نجران و جیزان و عسیر مشکل میشود. این اقدامات ظاهراً در راستای آگاه کردن مردم و در باطن برای هشدار دادن و تهدید کردن آنها از سوی نیروهای مسلح عربستان صادر شده و براساس قانون انتشار اخبار یا تحرکات موجود در جبهههای امنیتی و بخشهای نظامی یا انتشار سخنرانیهای محرمانه یا انتشار هر شایعه از سوی شبکههای ارتباط جمعی یا تلفنهای هوشمند خیانت به دین و کشور و امنیت شهروندان شمرده شده است.
عربستان مدعی شده این اقدامات آگاهی دشمن از جبهه داخلی و تحرکات آنها و مناطق حضور آنها و نقاط قوت و ضعف نیروهای سعودی را تسهیل میکند. این بیانیه در پایان به صورت تلویحی تهدید میکند که شهروندان نباید به عناصری تبدیل شوند که در ایجاد ناامنی در کشور به دشمن کمک کنند.
تصور کنید که رژیم آل سعود چگونه به شهروندان خود به عنوان خائن و مرتد از اسلام نگاه میکند و نگاه این بیانیه به خائن به دین و تروریسم و مزدوری بر ضد کشور تنها در انتشار یک فیلم یا خبری در مورد یک حادثه خلاصه میشود یک شهروند سعودی در مرز یا منطقه خود دچار آن شده است. این خیانت همچنین میتواند به تصویر کشیدن لحظه انفجار موشک اسکاد در خمیس مشیط باشد.
خاندان آل سعود مدعی شده است که اوضاع در داخل عربستان تحت کنترل است و تمام اتفاقاتی که در مرزها رخ میدهد، تنها پرتاب موشکهای بیهدفی است که مناطق غیرنظامی را هدف قرار داده است،در این صورت دیگر چرا عربستان به این اندازه از فعالیت فعالان اینترنتی و انتشار تصاویر آنها نگران است؟ مگر آنها چیزی غیر از واقعیت را منتشر میکنند؟ در این صورت آنها میتوانند صحت روایت رسمی مطرح شده از سوی عربستان را تقویت کرده و طرف مقابل را به علت هدف قراردادن غیر نظامیان محکوم نمایند، بنابراین چرا باید مجازات آنها اتهام به مزدوری و خیانت باشد؟ تنها یک گزینه وجود دارد و آن اینکه اتفاقاتی که در داخل عربستان سعودی رخ میدهد کاملاً متفاوت از روایت رسمی خاندان آل سعود است. همین موضوع باعث وحشت آنها شده و آنها به گونهای در تلاش برای بستن دهان شهروندان خود با روشی هستند که نازیسم هیتلر و فاشیسم موسولینی نیز مشابه آن را تجربه نکرده است.
پایگاه خبری روزنامه الاخبار لبنان نیز در مقالهای به قلم لقمان عبد الله در مورد راهکارهای عربستان سعودی برای برون رفت از باتلاق جنگ یمن نوشت: تصمیم به آغاز جنگ معمولاً در کشورها بعد از به پایان رسیدن تمامی راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک در چارچوب مذاکرات و گفتوگو بین طرفین در مورد مسائل اختلافی گرفته میشود. جنگ به خودی خود یک هدف نیست، بلکه آخرین وسیله برای تحقق اهداف سیاسی یا بهبود شرایط مذاکرات است. اما در مورد اسرائیل و عربستان سعودی به نظر میرسد جنگ تنها یک ابزار برای تحمیل تسلط و اشغال مناطق دیگر است. گزارش جمال بن عمر فرستاده سابق سازمان ملل متحد در یمن در شورای امنیت بر این نکته تأکید کرد که رژیم آل سعود جنگ را برای خود جنگ، آغاز کرده است. این گزارش تأکید دارد که یمنی ها در آستانه پایان روش توافقی جهت پایان دادن به حاکمیت کشور خود از طریق گفتوگو ها بودند و کسی که در لحظات آخر از امضای بیانیه جلوگیری کرد، عربستان بود.
یکی از ابتداییترین بدیهیات تصمیم به آغاز جنگ این است که فرمانده ارشد این کشور استراتژی کلی را ترسیم نماید که به موجب ارزیابیهای مبتنی بر بررسی تمامی سناریوهای احتمالی یا واکنشهای کشور مذکور در مورد تمام فرضیهها انجام شود، اما در مورد تجاوز عربستان سعودی به یمن هیچ عاقلی نمیتواند باور کند که "بچه "هایی که تصمیم به آغاز این جنگ میگرفتند چیزی از بدیهیترین علوم نظامی شامل برنامهها و استراتژیهای جایگزین و مقابله با فرضیههای احتمالی میدانستند. مهمترین دلیل این سخن نیز به پایان رسیدن بانک اهداف مهاجمان در هفته اول جنگ و مجبور شدن آنها در توسل به ایالات متحده و آمریکا بود. این موضوع از سوی منابع متعدد در وزارت خارجه و دفاع آمریکا تأکید شد که در این تجاوز سهیم بوده و اطلاعات مربوط به اهداف حملات و کمکهای اطلاعاتی و لجستیکی به عربستان داده و انبارهای مهمات و تسلیحات و پوشش سیاسی را برای این حملات مهیا کرده است.
گزارشهای درز شده دیپلماتیک و مطبوعاتی به ویژه گزارشهای غربی و ازجمله اظهارات کالین پاول وزیر خارجه اسبق آمریکا تأکید دارد که مقامات سعودی وقتی به آمریکا اعلام کردند که میخواهند به یمن حمله کنند 10 روز مهلت برای خود تعیین کرده بودند تا این مأموریت را به پایان برد و انصار الله را ریشهکن نمایند. کسانی که در روند بررسی اهداف تجاوز دقت و توجه میکند به وضوح در مییابند که این تصمیم در نتیجه یک حماقت و شتابزدگی سیاسی اتخاذ شده که در جریان آن آل سعود از قدرت ملت یمن در رها شدن از تسلط عربستان خشمگین بوده است، تسلطی که دهها سال بر این کشور سایه افکنده بود.
جنگی مانند حمله عربستان سعودی به یمن نیازمند بررسی مسائل گسترده از اطلاعات متعدد در تمامی سطوح و ابعاد به ویژه در زمینه مناطق تاریخی و اعتقادی و جغرافیایی و اجتماعی و اقتصادی یمن یا از جهت توانمندیهای ارتش عربستان به ویژه نیروهای زمینی آن است، چرا که برتری هوایی نمیتواند سرنوشت جنگها را مشخص کند. تجربههای زیادی در این زمینه انجام شده است، همچنین باید مناسبات منطقهای و میزان تأثیرپذیری دولتها در منازعه به بررسی گذاشته شود.
انتشار تصاویر تلویزیونی ارتش تا بن دندان مسلح سعودی با مدرنترین تسلیحات که از مناطق مرزی در برابر چند مبارز از قبیله های یمن با سلاحهای سبک و نیمه سنگین فرار میکنند، میزان توهینی که مقامات سعودی خود را در آن گرفتار کردند مشخص مینماید، این تصاویر همچنین ضعف گرایشهای ملی یا فقدان احساس به ضرورت جانفشانی در حمایت از مرزهای کشور در نزد ارتش را نشان میدهد. نیروهای گارد مرزبانی و نیروی زمینی ارتش و گارد ملی به تناوب در مناطق مرزی یمن مستقر شدند ، جالب اینجاست که عربستان سعودی در این راستا مجبور شده از نیروی زمینی هر کشوری از متحدین حتی اگر بحرین باشد کمک بگیرد، تا جایی که در روز گذشته نیروی زمینی بحرین وارد مناطق مرزی عربستان سعودی شده و برای پشتیبانی از نیروی زمینی عربستان سعودی در مواضع نظامی مستقر شدند.
عملیات مرزی حالت سستی و ناتوانی ارتش آل سعود در مقابله با درگیریهای زمینی در برابر مبارزان سرسخت یمنی ها را اثبات کند که مبتنی بر واقعیتهای مردمی متحد آن بوده و نشان میدهد آنها آمادگی زیادی برای پایداری و جانفشانی در راه کشور دارند. این نشان داد که کسانی که برای این جنگ برنامهریزی می کنند، هیچ ارتباطی با استراتژی نداشتند، چرا که استراتژی برای خروج از این باتلاق در صورت غرق شدن در آن برای خود ترسیم نکرده بودند، اتفاقی که الان رخ داده است. طرف آمریکایی این موضوع را به خوبی میداند، این را در روند فعالیتهای دولت آمریکا به وضوح میتوان مشاهده کرد، تجارب گذشته نشان میدهد که واشنگتن تاریخ گسترده ای از بهرهبرداری و خرید و فروش سهام دوستان خود داشته است.
پایگاه خبری العهد نیز با اشاره به فروپاشی و ناامیدی عربستان سعودی در یمن به قلم شارل ابی نادر نوشت: آیا عربستان سعودی هنگامی که تصمیم به آغاز جنگ بر ضد یمن و ملت و گروههای سیاسی و ملی آن گرفت، میدانست که روند این جنگ به اینجا کشیده خواهد شد؟ آیا استراتژی ملموسی برای تعیین اقدامات آینده خود بعد از مداخله نظامی ترسیم کرده بود؟ یا اینکه این تصمیم را در لحظه غفلت سیاسی گرفته و آن را یک تفریحگاه ساده میدانست که نیاز به تلف کردن وقت گرانبهای خاندان حاکم عربستان در بررسی و برنامهریزی اقدامات جنگی ندارد، به ویژه اینکه ال سعود تصور می کردند متحدان این کشور حتماً در کنار آنها قرار خواهند گرفت. عربستان معتقد بود حتی اگر آنها اعتقاد به این جنگ نداشته باشند، نیاز مالی آنها را مجبور به ورود در آن میکند، دلارهای نفتی نیز که تا حد فراوانی وجود دارد تا این نیازها را حتی در سختترین شرایط پوشش دهد. عربستان سعودی دلارهای نفتی را راهحل سحرآمیز برای هر اوضاع سیاسی و نظامی پیش آمده میدانست.
مانور عربستان سعودی در یمن شامل دو محور بود، اول محور نظامی و تخریبی و دوم محور تحریک آمیز تبلیغاتی جهت تجزیه یمن.
محور اول:
براساس این محور همه چیز ویران میشود و زیرساختها و نقاط عطف اقتصاد و بازرگانی یمن از بین میرود. محمولههای کمکهای غذایی و انسانی با موشکهای دقیق و گرانبها هدف قرار می گیرد. عربستان همچنین چاههای آب نادر ارتزیان که در یمن وجود دارد را نیز تخریب کرده و مراکز نظامی و پایگاههای ارتش یمن که از نظامیان خالی شده و عناصر آنها برای مبارزه با القاعده در بخشهای مختلف یمن مستقر شدند را هدف قرار داده است. آل سعود همچنین بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی را تخریب کرده تا مجروحان انصار الله را که در این بیمارستانها مداوا میشوند از بین ببرد. عربستان محاصره سنگینی را بر ضد فرودگاهها و بنادر دریایی یمن انجام داده تا به بهانه عدم رسیدن تسلیحات ایرانی به دست انصار الله مانع از دسترسی ملت این کشور به غذا و دارو شود.
در عرصه میدانی عربستان به القاعده و شبه نظامیان حزب الاصلاح کمک میکند، گویا که آنها یگانهای زمینی عربستان سعودی هستند که مأموریتهای عملیاتی آنها را در اراضی یمن دنبال می کنند. ریاض با سلاح و مهمات به آنها یاری میرساند و هلی برن های ویژه ای را برای کمکرسانی به آنها در مناطق حساس و مورد نیازشان انجام دهد. آل سعود همچنین تمامی اطلاعات نظامی از تحرکات و حجم نیروهای کمیته های مردمی و انصار الله و ارتش یمن را در اختیار گروههای تروریستی قرار میدهد و بنا به درخواست آنها حملات هوایی در مناطق مشخص شده آنها انجام میدهد.
محور دوم:
ماشین تبلیغاتی گسترده عربستان سعودی تحریک بر ضد مردم یمن و همبستگی آنها با ارتش و کمیتههای مردمی را در دستور کار قرار داده و انحراف افکار عمومی و مخفی کردن جنایتهای عربستان بر ضد ملت و ارتش و تأسیسات زیربنایی یمن را دنبال میکند. این رسانهها متحدان خود را مظلوم و منزوی قلمداد میکنند و از تمام امکانات خود برای عدم به نتیجه رسیدن مذاکرات یمنی – یمنی در ژنو استفاده کرده و از طریق متحدان خود در روند توافق بر سر پیشنویس و و بندهای مذاکرات مانعتراشی میکنند. ریاض با استفاده از نفوذ و تسلط مادی خود بر رسانههای داخلی و بینالمللی معروف، سیاست سرپوش گذاشتن بر جنایتهای جنگی و ضد انسانی بر ضد ملت یمن را دنبال میکند. جنایتهایی که با استفاده از سلاحهای ممنوعه بینالمللی انجام میشود.
در برابر این اقدامات مانور ارتش یمن و کمیتههای مردمی و انصار الله نیز شامل دو محور اساسی است:
محور اول:
- پایداری و مقاومت در برابر ماشین جنگی ویرانگر و هواپیماهای پیشرفته ائتلاف آمریکایی سعودی که هیچ جنبندهای را در امان نمیگذارند و به صورت گسترده تمامی مناطق یمن را هدف قرار میدهند.
- پیشروی در تمامی استانها در برابر القاعده و شبه نظامیان حزب الاصلاح و تسلط تقریباً کامل در تمامی مناطق حساس در بخشهای مختلف یمن با اخراج عناصر القاعده از بیشتر مراکز و نقاط تجمع آنها.
- انتقال جنگ به داخل خاک عربستان سعودی با موشک باران تمامی مراکز مرزی آنها در یمن و تسلط بر برخی از موقعیتهای نظامی سعودی از جمله مرکز الردیف و تویلق و الطوال و پیشروی ملموس در منطقه جیزان در شمال غرب و ملتهب کردن مرزها به صورت دائمی که باعث بروز ترس و وحشت در یگانهای عربستان سعودی مستقر در این موقعیتها شده است. نیروهای یمنی همچنین تخریب گسترده خودروهای نظامی که در تیررس آنها هستند را در دستور کار قرار داده اند.
- هدف قرار دادن یکی از مهمترین پایگاههای نظامی عربستان سعودی (پایگاه هوایی ملک خالد) با موشک اسکاد و فرود مستقیم این موشک در پایگاه مذکور در نتیجه قدرت قابل توجه در پرتاب این نوع موشکها که همچنان حدود 300 پرونده از آنها را در اختیار دارد. این در حالی است که عربستان سامانههای پیشرفته از رادارهای ضد موشک پاتریوت را در اختیار دارد.
محور دوم :
- دستیابی انصار الله به مشروعیت بینالمللی از طریق مذاکرات مستقیم در مسقط پایتخت عمان بین مذاکره کنندگان آمریکایی به نمایندگی از ائتلاف جنگی و مذاکره کنندگان انصار الله.
- تعیین تاریخ مشخص برای کنفرانس صلح در ژنو بین گروههای سیاسی یمنی و ایجاد دستور کاری که انصار الله دیدگاههای ملموسی در تعیین آن داشته و درنتیجه پیشرویها و پایداری خود در تمامی استان های یمن از موضع برتر این مذاکرات را دنبال میکند.
- دستیابی کمیتههای مردمی و ارتش یمن و انصار الله به اعتماد بینالمللی در مبارزه با القاعده و داعش. همین اعتماد باعث آغاز این مذاکرات شده است، این در حالی است عربستان تلاش زیادی برای ممانعت از آن انجام دهد.
- همه به این نتیجه رسیدند که انصار الله قدرت ملی با وزنه مشخص و موجودیت و تاریخ و مطالبات مشروع است و تحت دستورات ایران بر ضد یمن توطئه نمیکند و سیاستهای ایران را اجرا نمیکند، انصار الله سیاستهای واضح و مشخص و پروژه ملی قابل توجهی دارد.
در پایان باید دید آیا عربستان سعودی حق ملت یمن در تعیین سرنوشت خود و مشخص کردن اقدامات اساسی برای ایجاد نظام عادلانه و متناسب با تمامی ساختارهای این ملت اصیل را به رسمیت میشناسد یا اینکه همچنان سیاست فرار به جلو در تخریب یمن و مانعتراشی برای مذاکره جدی و ضروری بین طرفهای یمنی را دنبال میکند. آیا عربستان سعودی به این نتیجه میرسد که ملت یمن موجودیت و تاریخ و ماهیت خاص خود را دارد و برنامههای کاری ایران را اجرا نمیکند، بلکه به کمک تمامی ملتها که حقوق آن ها را محترم میشمارند، احترام میگذارد؛ یا اینکه خود را در باتلاق شکست و ناامیدی که در جریان غفلت سیاسی وارد آن کرده، بیشتر فرو میبرد؟
به خدا جنگ بس است.....
یمن با شلیک ۳۶ موشک یک پایگاه جنوبی عربستان را منهدم کرد / به گزارش المیادین، ارتش یمن و کمیتههای مردمی وابسته به جنبش انصارالله در واکنش به ادامه حملات عربستان، با ۳۶ موشک پادگان نظامی در "ظهران" واقع در جنوب عربستان را بمباران کردند
یمن همچنین برج "المعین" در جیزان را هدف حملات موشکی خود قرار دادند.
گروه تروریستی داعش از یک کودک سوری به عنوان عامل انتحاری در عراق استفاده کرد.
به گزارش مشرق، داعش با جذب کودکان سوری به صفوف خود از آنها به عنوان عامل انتحاری استفاده می کند.
داعش در آخرین مورد سوء استفاده از کودکان، «ابراهیم حمدان الطوقان» از کودکان استان «دیرالزور» سوریه را به صفوف خود جذب و چندی پیش از او به عنوان عامل انتحاری در یکی از مناطق عراق استفاده کرد.
گروه تروریستی داعش پس از مواجه شدن با مشکل کمبود نیرو، برنامه های گسترده ای را برای کودکان سوریه ترتیب داد تا بتواند آنها را به صفوف خود بکشاند و از این کودکان به عنوان جنگجو و عامل انتحاری در مناطق مختلف عراق و و سوریه استفاده کند.
داعش از کودکان انتحاری در عراق به کثرت استفاده می کند تا بتواند به راحتی و بدون ایجاد هیچ گونه شک، مناطق حضور مردم عراق و اماکن مذهبی این کشور را منفجر کند.
تلویزیون اسرائیل با انتشار گزارشی از تروریست های زخمی سوریه که در سرزمین های اشغالی درمان می شوند، عقاید برخی از آنها را آشکار کردند.
[h=4]یکی از تروریست های 21 ساله ارتش آزاد در مصاحبه با تلویزیون اسرائیل و در پاسخ به سوالی درباره حزب الله گفت: من از شیعه متنفرم، واقعا آنقدر از شیعه متنفرم که نمی توانم آنها را تحمل کنم. وی در پاسخ به سوال بعدی مجری تلویزیون اسرائیل که آیا وی درباره یهودیان نیز همین حس را دارد، گفت: من از یهودیان متنفر نیستم فقط از شیعه بدم می آید . پس از پایان درمانم به سوریه برمیگردم تا جنگ خود علیه شیعیان و علویان را ادامه دهم.[/h]
اسرائیل از زمان آغاز درگیری ها در سوریه صدها تروریست زخمی از سوریه را درمان کرده است و هم اکنون فقط در بیمارستان "صفد" بیش از 500 مجروح سوری وجود دارد.
[h=4]انتهای پیام/ر.ش[/h]