بانوان طلبه در پاسخگويی به شبهات دينی زنان جامعه اسلامی پيشگام باشند

تب‌های اولیه

4 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال
بانوان طلبه در پاسخگويی به شبهات دينی زنان جامعه اسلامی پيشگام باشند


[="Blue"][="DarkGreen"]نمايندگی اداره كل تبليغات اسلامی استان مركزی: بانوان طلبه بايستی پيشگام در پاسخگويی به شبهات دينی انباشته شده در اذهان قشر عظيم زنان در جامعه اسلامی باشند.[/]

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، حجت‌الاسلام «حسينعلی اكبری‌نيا»، رئيس اداره امور فرهنگی اداره كل تبليغات اسلامی استان مركزی در آيين بازگشايی حوزه علميه الزهرا(س) اراك، گفت: امروز با توجه به بيداری اسلامی در منطقه و درمانده شدن زنان غرب نشين از بی بندوباری و تشنگی آنان به معارف اسلامی وظيفه حوزه‌های علميه به ويژه خواهران را سنگين كرده كه بايستی با تعليم و تربيت صحيح و اصولی جوابگوی اين نيازمندی های كشور اسلامی و غير اسلامی باشند.

وی ادامه داد: اين مهم امكان پذير نيست مگر در سايه‌سار يك برنامه‌ريزی دقيق و فعال و در عين حال كوتاه مدت تا نيازمندان به معارف و احكام دين از جرعه نوشی معارف بازنمانند.

حجت‌الاسلام اكبری‌نيا اظهاركرد: طلاب خواهر بايد رفعت جايگاه خود را بشناسند و بر اين توفيق الهی سجده شكر به جای آورده و افتخار كنند و سند اين سخن در روايات پيامبر(ص) وجود دارد كه فرمودند: فضيلت عالم از روياها و كوه‌ها و هر آنچه در نظام هستی قابل تصور است بالاتر است و كرسی درس عالمان دين به منزله بابی است از ابواب بهشت.

رئيس اداره امور فرهنگی اداره كل تبليغات اسلامی استان مركزی در پايان، تصريح كرد: خداوند متعال به چهار طايفه نظر خاصی دارد اولين آن اساتيد علوم دينی هستند، دومين آن متعلمان، سوم كسانی كه مراكز علمی را مساعدت می‌كنند و چهارم كسانی كه اين‌گونه مراكز و دانشجويان آن را دوست دارند.[/]
منبع

با سلام و احترام

مدیر فرهنگی;148548 نوشت:

بانوان طلبه بايستی پيشگام در پاسخگويی به شبهات دينی انباشته شده در اذهان قشر عظيم زنان در جامعه اسلامی باشند.

امیدوارم تمام بانوان (طلبه و عام) از لحظه لحظه زندگی شون کمال استفاده رو ببرند و در راه نشر معارف دین و دفاع از حقانیت اسلام گام بردارند.

با تشکر
موفق باشید در پناه حضضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف؛

سلامممممم بر همه عزیزان اسک دین
واقعا این مساله مهمی هس که ما علاوه بر نجات خودمون بتونیم دست دیگران رو هم بگیریم اما متاسفانه من فک میکنم اونطوری که شاید و باید این مسائل در حوزه های علمیه بانوان مطرح نمیشه و بیشتر مانور مطالب بر روی خودسازی هس

من خودم یادمه دو سال پیش در جامعه الزهرای قم موضوع سخنرانیم تهاجم فرهنگی بود و اینکه ما باید بیدار بشیم و به دیگران کمک کنیم اما متاسفانه استاد ما خیلی برخورد بدی داشت و گفت حالا ایران هنوز اندلس نشده!!!!!دریغ ازینکه اگر ایران اندلس بشه که دیگه نمیشه کاری کرد!!
و یا نمونه بارزش راهپیمایی دیروز خانمهای قم بر علیه بی حجابی
اینجور مواقع به جای اینکه حوزه تعطیل کنه و پیشگام در این مسائل مهم باشه دیروز خیلی از اساتید جامعه اجازه ندادند کسی کلاسهای درس رو ترک کنه و خود بچه ها هم مایل به شرکت در راهپیمایی نبودند!!!!!!

چرا؟؟؟؟چون متاسفانه خودسازی محور مباحث ما شده و غافل شدیم از قرآنی که میفرماید:خودتان و خوانواده تان و اهل جامعه تان را از آتش دوزخ حفظ کنید
و غافل شدیم از امر به معروف و نهی از منکر
حالا انشالله این حرفهای ما اگر به گوش مسئولی میرسه تاثیر گذار باشه یا خود عزیزان توجه بیشتری به این مسائل داشته باشند
موفق در پناه حق

یا علی

با او

عرض سلام و ادب؛

بنظر بنده یکی از حسّاس ترین مواضع نقد و تخریب دین مبین اسلام بحث نگرش دین اسلام و شیعه به بانوان و حقوق ایشان است. و بنظرم بعضی نگرش های افراطی و تحریف ها در این موضوع، باعث پیدایش تفکرات مانند فمینیسم اسلامی شده است.

در حالی که اگر نظر اسلام که همان حق و تعادل است، درست تحقیق و تبیین شود، به هیچ وجه نه مخالفی خواهد داشت و نه منتقدی مگر از روی عناد. لذا وظیفه هم همین است که جایگاه بانوان و حقوق آنها از دید اسلام و شیعه درست و همانطور که هست یعنی معقول و متعادل تحقیق و تبیین شود.

در این زمینه بنده تقریبا بعد از بررسی فراوان، می توانم بگویم که به احتمال خیلی زیاد کتابی بهتر از کتاب زن در آینه ی جلال و جمال آیت الله جوادی آملی نداریم و این را هم فردی متوجّه خواهد شد که این کتاب و دیگر کتاب ها در این زمینه را بخواند، تا ببیند فرق از کجاست تا به کجا.

بنده لینک دانلود این کتاب را که در کتابخانه ی سایت مدتی پیش گذاشته بودم، می گذارم برای دوستان مشتاق و توانا در این عرصه.

http://www.askdin.com/downloads.php?do=file&id=719

پیوسته متعالی
یاحق