بهشت و جهنم از منظر ما
تبهای اولیه
سلام خدمت همه دوستان عزیز.
بعضی وقتها که به خلق و خلقت خداوند متعال مینگریم دوست داریم چیزهایی که خودمان دوست داریم را در ذهن خود به عنوان بهشت و چیزهایی که بدمان میاید را به عنوان جهنم ایجاد کنیم تا خواستار بهشت باشیم و اعمال خوب انجام دهیم و بخاطر اینکه اعمال بد انجام ندهیم جهنم را یاد خود بیاندازیم.
این تاپیک رو با اجازه بزرگان سایت ایجاد کردم تا ببینیم بهشت و جهنم از منظر هر شخصی چگونه هست و چگونه اونو برای خودش توصیف کرده تا به رحمت الهی امیدوار و از غضب الهی ترسان باشه.
منم به نوبه خودم بهشت و جهنم رو برای خودم اینجوری توصیف میکنم:
بهشت ز نظر من:
1.سیستم بهشت کاملاً متفاوت با دنیاست یعنی هر چیزی که در دنیا وجود داره در بهشت وجود نداره و سیستم فیزیکی اون کاملاً متفاوت و باور نکردنیه!
2.ما توی دنیا 5 تا رنگ داریم.سبز و قرمز و آبی و سیاه و سفید.که با اینا همه رنگ ها بدست میاد.ولی توی بهشت بی نهایت رنگ داریم.
3.توی بهشت 2 با 3 فرقی نداره یعنی یدونه سیب با دوتا سیب فرقی نداره.کسی حسرت نمیخوره که کمتر داره.
4.اونجا هرچی دعا کنی مستجاب میشه فقط کافیه از خدا بخوای...
5.زیبایی های بهشتی بی نهایت و سیر نشدنی هستند.همسران بهشتی پاک و سرشار از زیبایی هستن که به چشمی دیده نشده و به فکری خطور نکرده.
6.اونجا هوا گرم و سرد نداره، افتاب نداره، شب و روز نداره،اصلاً اونجا هوا نداره.همه چی عالیه.
7.بهشت سبزه داره اما نه سبزه هایی که توی دنیا هستن.اونجا درخت داره اما نه درخت هایی که توی دنیا هستن.اونجا چشمه داره اما نه چشمه هایی که تو دنیا هستن.
8.هرچی بخوری سیر نمیشی و فقط لذت میبری.اونجا گرسنه یا تشنه هم نمیشی.و دوست داری از لذت هاش استفاده کنی
9.بهشت صداهای قشنگی داره اما نه صداهایی که توی دنیا هستن.صداهای اونجا به گوش کسی نخورده.اونجا حتی فکر بد هم توی ذهن آدم نمیاد و همه چی خوبه خوبه و همه چی آمادست برای یک زندگی سالم و ابدی.
اونجا یه چیز فراتر از اونی هست که ما فکر میکنیم.
جهنم از نظر من:
1.جهنم جای کاملاً متفاوت و وحشتناکیه.جهنمیان نمیتونن بهشت رو درک کنن چون براشون تعیر نشده هست.مثل این میمونه یه نرم افزار توی ویندوز رو بخوای توی سیستم عامل مک اجرا کنی:khaneh:
2.اگه یکی از وحشتهای جهنم رو توی دنیا ببینیم درجا روحمون از تنمون جدا میشه.
3.جهنم مثل توی فیلم های ترسناک نیست اونجا خیلی جای بدیه و هیچ فکری نمیتونه اونو تصور کنه.
4.اونجا غذاهای کثیف و دردناکی داره.جهنمیان همیشه از شدت گرسنگی و تشنگی فریاد میزنن و از آتش و کثافت میخورن ولی هیچ تاثیری توی سیر شدنشون نداره.
5.اونا از شدت عذاب همیشه در حال ناله کردن هستند و هیچکس به فریادشون نمیرسه.
6.دعاهاشون بر آورده نمیشه از شدت تنگی نمیتونن نفس بکشن.
7.موجودات بسیار عجیبی توی جهنم هستن که هرگز توی فکر و یا توی فیلم ها ندیدیم.
--------------
دوستان اینج فقط نظر شخصیتونو در مورد بهشت و جهنمی که توی ذهنتون هست بگید:ok:.
ممنون و یا علی:Gol:
تشكر از شما
البته ما كه از جهنم و بهشت خبر نداريم و تنها از آيات جاودان و نوراني قراني مي تونيم بهره مند بشيم توجه شما را به اين نوشته ها جلب ميكنم اميدوارم تلنگري باشد .
يك نتكه بيشتر درباره جهنم صحبت مي كنم ؛
طبق این آیه همه وارد جهنم میشوند!
جالب بود نه ؟! تا حالا فکر میکردیم ما که جهنمی نیستیم که . مگه با یکی دوتا دروغ و غیبت و .... کسی را جهنم میبرن؟
جهنم مال یزید و امثالهمه !
طبق این آیه همه به جهنم میروند اما ادامه اش در آیه بعد اومده.
سپس آنها را که تقوا پیشه کرده اند از انجا نجات می دهیم و ظالمان را به زانو در آمده در آن نگاه می داریم.
طبق احادیث و تفاسیری که در مورد این آیه اومده همه بلااستثنا حتی خود پیغمبر اکرم"ص" هم وارد جهنم میشوند و در تفاسیر اومده که ورود در اینجا به معنی دخول است یعنی دقیقا داخل جهنم میشن.از امام صادق"ع" پرسیدند که طبق این آیه همه وارد جهنم میشوند
ادامه دارد ...
يا علي مدد
التماس د عا
ادامه ارسال قبل ...
آیا شما هم وارد میشوید؟
ایشان فرموند: آری ما همگان. ما از آن وقتی عبور کردیم که هنوز خاموش بود. یعنی ما در دنیا به گناهان که حفره های جهنم بود نزدیک نشدیم و از آن حفره ها به سلامت جستیم و چون آلوده نشدیم آتش آن نیز ما را نخواهد گرفت.
برخی دیگه گفته اند که پیامبر و ائمه هم وارد میشوند اما به سرعت نور از آن رد میشوند و آتش آن آنها را دربرنمیگیرد.
به هر حال معنی نهایی که گرفته میشه این هست که دوزخ بر متقین سرد میشه همانطور که آتش بر ابراهیم سرد شد. اما به هر حال عبور از این جهنم اگرچه سرد باشد، برای انسان زجر آور است .چون با مشاهده دوزخیان و عذابشان، روح آدمی معذب میشود.
و هرچه درجه ی تقوا کمتر باشه گذر از آنجا دیرتر اتفاق میفته تا میرسه به درجه کسانی که تقوای در حد صفر داشتند یا اصلا نداشتند و باید همیشه در جهنم جاودان باشند.
حالا اینکه آیا کسانی که هم تقواپیشه بوده اند و هم گناهکار مثل اکثریت ماها در اونجا عذاب جسمی هم میشن یا اینکه فقط عذاب روحی میبینن ، و اینکه آیا عذاب اونها همون موقع عبور از جهنم هست ( یعنی به صورت توقف در جاهای مختلف و عذاب شدن و کم کم عبور کردن تا اینکه پاک بشن و به بهشت برسن) یا عذاب جداگانه ای دیگری دارند و .....
چیزی هست که باید تحقیق کنیم روش و ببینم به چه صورت هست
ادامه دارد
يا علي مدد
التماس دعا
وقتي يك مسئله اي اشتباه قانون و عقيده شود باعث مي شود كه از قانون اصلي فرار كنيم . به عنوان مثال : وقتي چراغ قرمز براي ما مفهومي نداشته باشد عبور از آن را خلاف قانون نمي دانيم . و يك قانون نانوشته براي خود در ذهن تصور مي كنيم و مي دانيم كه اين قانون با قانون اصلي در تضاد است . در صورتي كه عبور از چراغ قرمز خلاف قانون است . حالا توي خود قانون گفته شده مثلا عبور از چراغ قرمز جريمه اش n مقدار پول است . طرف ميگه پولش رو ميدم چه عيبي دارد . احساس بزرگ بيني بهش دست مي دهد .كه علت هاي اين حس هم جاي بحث دارد . حالا اينو به جهنم تعميم بديم . طرف گناه مي كنه و به قوانين الهي عمل نمي كند و تا گفته ميشه مثلا فلان عمل رو خود خدا گفته حرام است و به صورت حكم شده و قانون است و اگر خلاف آن عمل كرد تبعاتش جهنم خواهد بود ولي نه جهنمي كه ازش بگذريم بلكه ماندن در جهنم . صراحتا جهنم را مي پذيرد . دو عدم درك و شناخت قانون و فلسفه احكام سه عدم شناخت تبعات قانون كه در مثال گفته شد جهنم تبعات سرپيچي از فرمان خداست. همان گونه كه بهشت تبعات ، عمل به تقوا و عمل صالح است . ( كه بحث ما هم در رابطه با اين بخش يعني شناخت تبعات قانون است ) حالا سوال اينجاست ؟! به نظر شما نگاه درست نداشتن به تبعات يك قانون به چه علت است ؟ به عنوان مثال چند تا رو گفتم نظر شما چيست ؟
راجع به جهنم باز هم بگم ،
خب اينجا چند مسئله پديد مي آيد !
يك عدم شناخت خدا به عنوان صاحب قانون و حكم و شريعت .
مثال ها :
يك عدم شناخت خدا به عنوان صاحب قانون و حكم و شريعت .
دو عدم درك و شناخت قانون و فلسفه احكام
سه عدم شناخت تبعات قانون كه در مثال گفته شد جهنم تبعات سرپيچي از فرمان خداست. همان گونه كه بهشت تبعات ، عمل به تقوا و عمل صالح است .
يا علي مدد
التماس دعا
يه چيزي بگم تنت بلرزه از ترس !
آیات 19 تا 22 سوره مبارکه حج لباس آنها از جنس آتش است
( و اگه کمی فکر کنیم واقعا همین برای ترس از جهنم کافیست که لباسی از آتش به تن کنیم.)
از بالا سرشان آبجوش ریخته میشود. (آدم بالا سرش را که نمیبینه. اگه از روبرو بود ، خودش را آماده اون میکرد ولی از بالای سر که آدم نمیبینه این آبجوش ریخته میشه)
و این آبجوش تا درونشون نفوذ میکنه و درون و بیرونشون را با هم ذوب میکنه. (تایپ کردن این کلمات واقعا آدم را منقلب و سست میکنه چه برسه به تصورش!) و تازیانه ها و گرزهای آهنین برایشان آماده است.
هربار که بخواهند از دوزخ و غصه های آن خارج شوند به آن بازگردانده میشوند و به انها گفته میشود بچشید عذاب سوزان را. ( تصور کنید تو یه حمام پر از بخار آب و گرم و داغ قرار گرفتین که درحال خفه شدن هستین و بیرون نسیم خنکی میوزد.
شما هرچی میخواین از اینجا بیرون برین یکی برتون میگردونه و نمیزاره رنگ بیرون را ببینید! و تازه هی هم بهتون میگه همینجا بمون و بچش !! آدم چه حالی پیدا میکنه . اونوقت این یه قیاس کوچیک و ساده هم از عذاب ها و گرما و سختی جهنم نیست. ) واقعا چقدر دل و جرات میخاد حرف زدن از جهنم و عذابهاش و ساده انگاشتنش
التماس دعا
بنام خدا.
سلام دوست خوبم.من این تاپک رو زدم تا نظر خود دوستان رو در مورد بهشت و جهنمی که توی ذهنشون هست بگن نه اینکه مطلب کپی کنند.ممنون میشم نظر خودتونو بگید:Gol:.
آقا علي عزيز
اينا رو خودم نوشتم ، توي يك انجمن ديگه فعاليت دارم آنجا نوشته بودم، و ديگه به همان حرفاي آنجا اكتفا كردم و قرار دادم انشاءالله باز هم ادامه دارد و حرفاي خود را درباره جهنم و بهشت قرار خواهم داد .
تشكر از شما :Gol:
يا علي مدد
التماس دعا
سلام
یکی رو می شناسم که خیلی علاقه به رانندگی داره
بهش گفتم بهشت رو توصیف کن
گفت: بهشت یه جاییه که توش پر از ماشین های مدل بالاست و یه جاده بزرگ داره و تو اون جاده بهشتیا دارن با هم مسابقه اتومبیل سواری می دن
.
یکی حلوا خیلی دوست داشت و نشسته بود و برای من داشت توصیف بهشت می کرد؛ می گفت: تو بهشت بهترین غذا ها و میوه ها و آشامیدنی ها هست، تو بهشت ... هست، تو بهشت حلوا هست و ...
.
شنیده ام که: برخی از اعراب دوران جاهلیت که علاقه به جنگ و خونریزی داشتند زمانی که اوصاف بهشت رو شنیدند از پیامبر اسلام پرسیدند که آیا تو بهشت جنگ و خونریزی هم هست!!!
.
اما به نظر بنده تصور بهشت و جهنم برای ما بسیار سخته همانطور که تصور دنیا برای کودکی که در رحم قرار گرفته خیلی سخته