جمع بندی هولوکاست و ماجرای مصادره کردن اعتبار یهودیان...
تبهای اولیه
سلام، داشتم عکس های یهودی ها رو در واقعه هولوکاست نگاه میکردم که یه چیزی، توجه منو جلب کرد و اون پوشش بانوان یهودی بود که شباهت زیادی به مسلمانان داشت و برایم جالب بود که :
- چرا یهودیان امروزی هیچ شباهتی به آنها ندارند؟
- آیا آنها یهودی هستند یا یهودی نما؟
- چه کسانی از قوم یهود و سرنگونی فرعون رنج میبرند؟
- آیا یهودیان هولوکاست مانعی برای صهیون های یهودی نما بودند که با از بین بردن آنها، اعتبارشان را مصادره کنند؟
منبع این تصاویر از خودشون است و همیشه روز قدس از این کارها میکنند تا مظلوم نمایی کنند ولی یکی نیست بگه آخه اینها چه شباهتی با صهیونیست ها دارند؟
سؤال:
چرا زنان یهودی امروزی هیچ شباهتی به زنان یهودی گذشته که مانند مسلمانان لباس میپوشیدند، ندارند؟ آیا آنها یهودی هستند یا یهودینما؟ چه کسانی از قوم یهود و سرنگونی فرعون رنج میبرند؟ آیا یهودیان هولوکاست مانعی برای صهیونهای یهودینما بودند که با از بین بردن آنها، اعتبارشان را مصادره کنند؟
پاسخ:
اول: عکسهایی که درباره هولوکاست میگذارند، معلوم نیست حقیقی باشد؛ چون اصل ماجرای هلوکاست را بعضی از کارشناسان دروغ و مظلومیتنمائی یهودیان میدانند، پس وقتی اصل واقعه جعلی باشد، عکسها و مستندات دیگر آن نیز بیاعتبار میشود.
دوم: آن چه فرمودهاید که در عکس آمده، عکس برای بنده باز نشد؛ ولی شاید منظورتان حجاب در یهود قدیم و جدید باشد در بین یهودیان قدیم حجاب به مراتب شدیدتر از آنچه در اسلام میخواست وجود داشت». (1)
در تورات، سفر تثنیه باب 5:22 خداوند در مورد اهمیت پوشش خاص زنان و مردان چنین فرموده است: «زن، لوازم و لباس مرد را به كار نبرد و مرد لباس زن را نپوشد؛ زیرا هركس این كارها را میكند، در نظر خدی خالقت مكروه و ناپسند است».
نپوشاندن موی سر، خلافي بود كه مرتكب آن را مستوجب طلاق میساخت. (2)
حتی رعايت عفت و حجاب توسط زنان انبياء و بزرگان بنیاسرائيل در تورات كنونی و تلمود به طور کامل، مشهود است؛ به طوري كه رعايت نكردن عفت، يكي از عوامل نزول عذاب الاهی بر بنیاسرائيل دانسته شده است. «زن نيكوسيرت، عزت را نگاه میدارد. مثل نيرومندان كه اموال را محافظت مینمايند.» (3) در بخش ناشيم از كتاب ميشنِه، نوشتة ابن ميمون چنين آمده است. مرد، لازم است لباسی را برای پوشش سر و پيشانی و حتی چشم زن تهيه كند. (4)
منابع:
1. اشتهاردی، ابوالقاسم، حجاب در اسلام، ص 50
2. ويل دورانت، تاريخ تمدن، ج 12، ص 66.
3. عهد عتيق، كتاب امثال سليمان، نبی، باب 11، فقره 17.
4.Halacha 1،Mishneh Torah , Sefer Nashim , Ishut , Chapter Thirteen