رهبرانقلاب در دیدار رمضانی امسال با جامعه دانشجویی، به تبیین ریشهها و عوامل حمله اخیر صهیونیستها به غزه پرداختند و تأکید کردند: این جنایات خارج از تصور، واقعیت ذاتی رژیم گرگصفت و کودککشی است که تنها علاجش نابودی و از بین رفتن است البته تا آن هنگام، مقاومت قاطع و مسلحانه فلسطینیها و گسترش آن به کرانه باختری، تنها راه مقابله با این رژیم وحشی است. همانگونه که امام خمینی میفرمودند «اسرائیل باید از بین برود» برای این کار منطقی، جمهوری اسلامی ساز و کاری عملی در مجامع بینالمللی ارائه داده است. این راه حل چیست و چه الزاماتی دارد؟ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در این جدول با توجه به بیانات رهبر انقلاب اسلامی به این سوالات پاسخ میدهد:
سلام، داشتم عکس های یهودی ها رو در واقعه هولوکاست نگاه میکردم که یه چیزی، توجه منو جلب کرد و اون پوشش بانوان یهودی بود که شباهت زیادی به مسلمانان داشت و برایم جالب بود که :
چرا یهودیان امروزی هیچ شباهتی به آنها ندارند؟
آیا آنها یهودی هستند یا یهودی نما؟
چه کسانی از قوم یهود و سرنگونی فرعون رنج میبرند؟
آیا یهودیان هولوکاست مانعی برای صهیون های یهودی نما بودند که با از بین بردن آنها، اعتبارشان را مصادره کنند؟
منبع این تصاویر از خودشون است و همیشه روز قدس از این کارها میکنند تا مظلوم نمایی کنند ولی یکی نیست بگه آخه اینها چه شباهتی با صهیونیست ها دارند؟
سلام علیکم
طاعات و عبادات تون قبول باشه
امروز روز جهانی قدس است
روز همبستگی و پایداری همه مسلمانان جهان بر آرمان آزادی قدس
این روزها رادیو و تلویزیون و روزنامه و رسانه های مجازی رو هم که می بینی همه و همه سعی در بزرگداشت این روز دارند.
اما با کمی پرس و جو و تحقیق در مورد مسجد الاقصی به نکته ای رسیدم که لازم دیدم از اساتید محترم بپرسم:
الان تصاویری که تلویزیون و سایر رسانه ها از مسجد الاقصی به ما نشون میدهند و توی ذهنمون هست این تصویره:
اما واقعیتش اینه که اون تصویر ، تصویر مسجدی هست به نام مسجد « قبة الصخراء » و تصویر اصلی مسجد الاقصی که در کنار آن قرار دارد
تصویر ریر است:
ممنون میشم اساتید محترم در این زمینه توضیحات لازم ر بدهند
وهم اینکه چرا صدا و سیما و سایر رسانه ها به جای تصویر اصلی از تصویر دیگری استفاده می کنند؟ :Gig:
با تشکر
و به امید حضوری پرشور و با نشاط در راهپیمایی روز جهانی قدس
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، بدون شك اگر از هر رسانه داخلي و خارجي بپرسند كه كدام چهره ايراني را براي گفت و گو انتخاب مي كنيد، نام او در فهرست خواهد بود. البته شايد هم نباشد! چرا كه اهل رسانه خوب مي دانند او اهل مصاحبه نيست. تعجبي هم ندارد، او فرمانده رزمندگاني است كه پوزه استكبار را خيلي جاها به خاك ماليده اند و آن قدر از دست او كلافه اند كه مقاماتشان علني مي گويند بايد او را ترور كرد و او در جواب آن جنجال به جمله اي كوتاه بسنده كرد؛ شهادت برايم افتخار است.
اما سكه سكوت او روي ديگري هم دارد. آخرين دوست نزديك او كه آسماني شد، حاج احمد كاظمي بود. مي گويند آدم ها را به دوستانشان بشناس و حاج احمد هم اهل سكوت بود و هرگز از خود چيزي نگفت. وقتي رفت، دوستش گفت؛ او فاتح خرمشهر بود...
مردان خدا از خود نمي گويند كه جنگ هنر مردان خداست و جنگ با نفس، شريف ترين هنرهاست.
و درست به همين دليل است كه همه مان او را دوست داريم و مي خواهيم از او بدانيم. آنچه
مي خوانيد گفت و گويي است كه در اولين هفته بزرگداشت دفاع مقدس با برادر قاسم سليماني انجام شده است و امروز پس از 23 سال بطور عمومي منتشر مي شود. عنوانش هم مثل آن روزها خاكي و ساده بود؛ مصاحبه با برادر قاسم سليماني فرمانده سپاه هفتم صاحب الزمان که در کیهان منتشر شد.
اين شما و اين ناشنيده هايي از مردي كه يك روز كارمند سازمان آب بود و اينك خار چشم صهيونيسم.
آري برادر! اين است اكسير انقلاب.
***
لطفا ضمن معرفي خودتان، مقداري از زندگي خصوصيتان بگوييد.
- من قاسم سليماني فرمانده سپاه هفتم صاحب الزمان(عج) كرمان هستم. در سال 1337 در روستاي قنات نمك از توابع كرمان به دنيا آمدم. ديپلم هستم و داراي همسر و دو فرزند، يكي پسر و يكي دختر، مي باشم.
قبل از انقلاب در سازمان آب كرمان به استخدام درآمدم، پس از پيروزي انقلاب اسلامي و در اول خرداد سال 1359 به عضويت سپاه پاسداران انقلاب اسلامي درآمدم.
فعاليت اجتماعي شما قبل از جنگ چه بوده و ترتيب ورودتان به جنگ چگونه بوده است؟
- با شروع جنگ و حمله عراق به فرودگاه هاي كشور، مدتي از هواپيماهاي مستقر در فرودگاه كرمان محافظت مي كردم. دو يا سه ماه پس از شروع جنگ در قالب اولين نيروهاي اعزامي از كرمان كه حدود 300 نفر بودند عازم جبهه هاي سوسنگرد شديم و به عنوان فرمانده دسته مشغول به كار شدم.
در روزهاي اول ورود به جبهه، دشمن را قادر به انجام هر كاري مي دانستم، اما در اولين حمله اي كه انجام داديم موفق شديم نيروهاي دشمن را از كنار جاده سوسنگرد تا حميديه به عقب برانيم و تلفاتي نيز بر آنها وارد كنيم كه اين امر باعث شد تصور غلطي كه از دشمن در ذهن داشتم از بين برود. يادم مي آيد كه پس از اين حمله، شب ها وارد مواضع عراقي ها مي شديم. دوستي داشتم به نام «محسن چريك» كه بعداً به شهادت رسيد. حتي برخي مواقع با موتور سيكلت خود را به خاكريزهاي عراقي ها مي رساند.
آن موقع كه به جبهه مي آمديد فكر مي كرديد جنگ چند سال طول بكشد؟ آيا مدت هشت سال را انتظار داشتيد؟
- در آن موقع اين حرف ها مطرح نبود، اما هيچ كس هم انتظار نداشت جنگ در همان سال به پايان برسد. اگر كسي هم مي گفت جنگ ممكن است مثلاً شش سال طول بكشد، باور نمي كرديم. ولي در طول جنگ انتظار هشت سال را براي ادامه جنگ داشتيم.
حالت روحيتان را هنگام شركت در عمليات توضيح دهيد.
- شوق و علاقه زيادي به طرح ها و مسائل نظامي داشتم و علاقه مند حضور در جبهه بودم و درست به دليل همين علاقه بود كه با يك ماموريت 15 روزه وارد جبهه شدم و ديگر تا آخر جنگ بازنگشتم.
كدام يك از عمليات ها را به لحاظ شركت خودتان بهتر مي دانيد؟
- بهترين عملياتي كه در آن شركت كردم فتح المبين بود كه آن زمان براي اولين بار به ما ماموريت داده شد كه تيپ تشكيل بدهيم و من كه مجروح هم بودم معاونت فرماندهي محور در جبهه شوش و دشت عباس را به عهده گرفتم. اين عمليات از نظر بازدهي براي من بسيار شيرين و خاطره انگيز است، زيرا با اينكه از نظر سلاح بسيار در مضيقه بوديم اما به همت رزمندگان اسلام توانستيم حدود 3000 عراقي را به اسارت درآوريم.
عمليات والفجر هشت نيز گذشته از پيروزي كه به دنبال داشت، از لحاظ آماده سازي و سختي هايي كه بچه ها متحمل شدند بسيار لذت بخش بود. در اين عمليات نقش اساسي به لشگر ثارالله كرمان داده شده بود.
به عنوان يكي از كارشناسان جنگ وقتي خبر شهادت يكي از همرزمانتان را مي شنيديد، چه احساسي به شما غالب مي شد؟
- سخت ترين لحظه ها براي كساني كه مسئوليتي در جنگ داشتند، لحظه اي بود كه همرزمان يا دوستان آنان به شهادت مي رسيدند و اين امر وقتي شدت بيشتري مي يافت كه آن شهيد سعيد به عنوان پايه و ستوني براي جنگ مطرح بود. هنگامي كه باقري و بقايي به شهادت رسيدند احساس كرديم كه نقصي در جنگ به وجود آمده است. شهيد باقري، بهشتي جبهه بود و كساني امثال او، اهرم هايي در دست فرماندهان جنگ براي حل مشكلات و رفع فشارهاي دشمن بودند.
بعضي مواقع شهادت يكي از فرماندهان به اندازه شهادت يك گردان در من اثر مي گذاشت. شهيد حاج يونس زنگي آبادي از اين گونه افراد بود كه اميد لشگر ثارالله محسوب مي شد. او هميشه مشتاق سخت ترين كارها در جبهه بود.
آيا خاطره اي از اسراي عراقي داريد و تا كنون تا مرز اسارت پيش رفته ايد؟
- در عمليات والفجر هشت وقتي كه هنوز انتهاي راس البيشه سقوط نكرده بود، مطلع شديم كه نيروهاي عراقي از عقب، كنار اسكله قشله پاتك كرده اند. بعد ما متوجه شديم كه يك تيپ عراقي در آنجا در محاصره قرار دارد كه توانستيم همه آنها را به اسارت درآوريم.
در روز دوم عمليات كربلاي يك در منطقه مهران، قرار بود از امام زاده حسن به طرف قلاويزان حركت كرده و مهران را آزاد كنيم. لشگر ثارالله و حضرت رسول(ص) در كنار يكديگر با نيروهاي عراقي مي جنگيدند. به اتفاق معاون لشگر حضرت رسول(ص) براي الحاق نيروها، به طرف خط مقدم حركت كرديم. تقريباً هوا روشن شده بود و گرد و خاك، منطقه عمليات را پوشانده بود. همان طور كه با موتور به جلو مي رفتيم جمعيت زيادي را ديديم كه از مقابل به طرف ما مي آمدند، ابتدا تصور كرديم نيروهاي خودمان هستند اما مقداري كه جلو رفتيم فهميديم عراقي هستند. ديگر به فاصله چند متري آنها رسيده بوديم به طوري كه نمي توانستيم با موتور دور بزنيم، لذا بلافاصله موتور را رها كرديم و به طرف خاكريزهاي خودي شروع به دويدن كرديم و خود را به مواضع نيروهايمان رسانديم. البته بعداً همه آنها را به اسارت درآورديم.
حضرت امام قدس سره در سخنراني هايشان درباره جنگ به دو موضوع اشاره داشتند. تفسير و تعبير شما با توجه به مشاهدات و تجربيات نظاميتان در مورد اين دو موضوع چيست؟
«الف-جنگ يك نعمت است.»
«ب-ما در جنگ ساخته شديم.»
- جبهه تنها جايي بود كه توانست انسان هاي بهشتي صفت تربيت كند. در طول جنگ هنرهاي نهفته جوانان بيدار شد، خلاقيت ها آشكار شد، رزمندگان و فرماندهان خلاق و كارآزموده ساخته شدند و خلاصه وحدت و يكپارچگي در ملت ايجاد شد.
چند روز پیش زلزله به قدرت 6.2 ریشتر مناطقی از اذربایجان شرقی و اردبیل و اذربایجان غربی را لرزاند و در پی این زمین لرزه مناطق هریس و ورزقان و اهر بیشترین اسیب رادیدند .
راستش من در این ماه رمضان خیلی صحنه های بی حیایی دیدم (روزه خوری و اخلاقی ...) و فکر می کنم شاید این زمین لرزه عذابی باشد نمی دانم
اما اگر عذاب بود باید جایی که گناه بود را می گرفت نه روستاهایی با ان مردم ساده . در شهرها چه گناهانی که نمی شودد حتی در شب قدر هم بعضیها از حد گذشتن و چه غلطهایی نکردن و ما ایستادیم و نگاه کردیم و نتوانستیم بریم جلو و وظیفه خود را که همان امر به معروف و نهی از منکر است را پیاده کنیم وشاید به خاطر همین است که در عذاب الهی خشک و تر باهم میسوزند
به هر حال از همه دوستان تقاضا دارم برای مردم این مناطق دعا کنید و با هرچه می یتوانید به کمک این عزیزان بشتابید
:Gol: احمد بو خاطر :Gol:
......................................
القدس تنادینا
یا بیت القدس لنا أمل
ستعود القدس لإمتنا
ونطهر ساحتک العذرا
و ننشر فوقک رایتنا
القدس تنادینا
یا بیت القدس لنا أمل
ستعود القدس لإمتنا
ونطهر ساحتک العذرا
و ننشر فوقک رایتنا
القدس تنادینا
أابنا فلسطین صبراً
فالله ینفس کربتنا
ستعود لنا قدس داراً
و تعود لنا قدس وطناً
جاء الیل بحلکته
الا و الفجر ...
القدس تنادینا
هر چند که مساجد خانه خدا هستند اما بسياري از افراد آرزو دارند تا روزهاي پرفيض اعتکاف را در مکانهاي مقدسي مانند حرم امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) سپري کنند.در گذشته دستيابي به اين توفيق بسيار دشوار بود اما در سالهاي اخير و با الکترونيکي شدن شرايط ثبتنام، همه علاقهمندان ميتوانند براي حضور در اين اماکن مقدس ثبتنام کنند تا در صورت انتخاب شدن در قرعهکشي، در اين اماکن حضور يابند. حرم امام رضا (ع) تنها چهار هزار نفر در سال گذشته 65 هزار نفر متقاضي براي شرکت در مراسم اعتکاف در حرم مطهر امام رضا (ع)، ثبتنام کردند که با توجه به محدوديت فضاي مسجد گوهرشاد، تنها 4 هزار نفر از آنها پذيرفته شدند. پيشبيني ميشود امسال تعداد متقاضيان شرکت در اين مراسم معنوي نسبت به سال گذشته افزايش داشته باشد و به بيش از 100 هزار نفر نيز برسد. آستان قدس رضوي اعلام کرده است که ثبتنام براي شرکت در اين مراسم از ابتداي ارديبهشتماه و از طريق سامانه اينترنتي www.etekaf.ir و سامانه پيامکوتاه 30000008 انجام خواهد شد. مدت زمان اين ثبتنام نيز تا بيستم ارديبهشت ماه در نظر گرفته شده است. لازم به توضيح است که مراسم اعتکاف امسال در روزهاي دوشنبه، سهشنبه و چهارشنبه 15 ، 16 و 17 خردادماه برگزار خواهد شد. منبع