امام حسین (علیه السلام)

آخرین نامه امام حسین علیه السلام

سلام
آخرین نامه امام حسین (ع) به چه کسی بوده ومتن نامه ایشان چیست?

سخنرانی احمد قابل در مورد عاشورا و قیام امام حسین علیه السلام

با سلام
جدیدا من فیلمی از جناب احمد قابل دیدم که ایشون کلا عاشورا و عملکرد امام حسین رو به شکل دیگه ای تعریف میکنند.
میخواستم بدونم این حرف های ایشون تا چه حدی درست هست ؟؟؟

من در مورد ایشون که جستوجو میکردم متوجه شدم خیلی از رسانه های منافق از حرف های ایشون بر ضد فرهنگ عاشورایی استفاده کرده اند. به همین دلیل بر این شدم تا یکی از سخنرانی های ایشون رو در مورد عاشورا بررسی کنم که با یک بیان بسیار متفاوت ایشون مواجه شدم.
مثلا ایشون میفرمایند که امام حسین (ع) فرمودند من وظیفه ام امر به معروف و نهی از منکر هست و اگر مردم گوش نکردند صبر میکنم نه اینکه شمشیر میکشم.(دقیقه 1:40)
در جایی دیگر میفرمایند امام حسین (ع) قیام نکرد بلکه فرار کرد تا جایی که من میدانم دلیل خروج امام حسین (ع) با عجله از مکه جلو گیری از خونریزی در مکه بود و اینکه حرمت مکه شکسته نشود. ولی ایشون طور دیگه ای مسئله رو بیان میکنن. (دقیقه 1:55).
ایشون میفرمایند امام حسین (ع) برای حکومت به سمت کوفه نمیرفتند بلکه برای امنیت شخصی و صرفا امکان امر به معروف و نهی از منکر به سمت کوفه حرکت کردند. درحال که من در چندینجا شنیده ام که امام حسین (ع) به دلیل نامه های فراوان کوفیان و درخواست کوفیان از امام حسین (ع) برای حکومت کردن ایشان بر انان به سمت کوفه حرکت کرد.(دقیقه 2:33)
ایشون میفرمایند در مصاف با سپاه حر امام حسین (ع) دوبار سخنرانی میکنند و میفرمایند اگر من را نمیخواهید رهایم کنید تا مکانی رو پیدا کنم و به جایی برم که امنیت داشته باشم. با اطلاعات بنده حقیر امام حسین (ع) پس از برخورد با سپاه حر و ممانعت حر از ادامه حرکت کاروان امام، حضرت قصد برگشت کردند ولی در جایی نشنیده ام که حضرت اینگونه با حر سخن گفته باشن. (دقیقه 3:21)
از طرفی ایشون دائما اصرار دارند که امام حسین (ع) صرفا به خاطر امر به معروف و نهی از منکر به سمت کوفه حرکت کرد و در همه حال فقط امر به معروف و نهی از منکر رو هدف خود داشت در حالی که من در چندین جا شنیده ام که سه امام اول ما تا حدودی در صدد باز پس گیری حق خود از دشمنان داشتند وحتی امام حسین (ع) به اصرار مردم کوفه برای تشکلی حکومت با خانواده خود به سمت کوفه حرکت کرد.
ایشون شدیدا اصرار میورزند که امام حسین (ع) به سپاه دشمن با کوچکی میفرمودند که اگر من را نمیخواهید رهایم کنید تا در جای امنی زندگی کنم. ولی این با شناختی که من از امام حسین(ع) دارم خوانایی ندارد. امام حسین (ع) شخصیتی نبودند که اینگونه خار با دشمنان و خون خواهانشان صحبت کنند.
ایشون بعدا بحث های دیگری مانند حالت وحشت انفراد رو مطرح میکنن که انسان اگر منفرد باشد این انفراد بودن باعث وحشت میشود. من اصلا این مبحث رو برای امام حسین (ع) نمیتونم قبول کنم چون ایشون پدری مانند حضرت علی (ع) داشتند که تنها ترین فرد بود در زمان امامت خودش ولی دست از مبارزه بر نداشت. ایشون نوه ی پیغمبر هستن شخصی که تک نفری اسلام رو به چندین ملت معرفی کرد.
خواهشمندم در پاسخ گویی از مصلحت اندیشی اجتناب کنید و پاسخ دقیق رو بدهید با تشکر بسیار زیاد.

لینک سخنرانی ایشون:
http://www.aparat.com/v/OWdBs

لبیک یا حسین یعنی . . . . . .(شیعیان أبا عبدالله بخوانند)

بسمه تعالی

اگر ندای هل من ناصر أبا عبدالله علیه السلام را در این زمان بشنوید،پاسخ حضرت را در حل چه مسأله ای(فردی یا اجتماعی)می دانید.
توضیح بیشتر اینکه،در خودتان یا جامعه ای که در آن زندگی می کنید چه مسأله ای را مهم تر از همه می دانید که رفعش
لبیک یا حسین در زمان ماست؟

مهم ترین اولویت را بیان کنید،فردی یا اجتماعی.
نظر دهید تا دوستانتان بدانند اولویت شماره یک از دیدگاه و نظر شما چیست.

لبیک یا حسین یعنی . . . . . . .

۩✿۩ شعارهای امام حسین (علیه السلام) در روز عاشورا ۩✿۩




شع
ارهای امام حسین (علیه السلام) در روز عاشورا


اباعبدالله (علیه السلام) در روز عاشورا شعارهای زیادی داده است که در
آنها روح نهضت خودش را مشخص کرده که من برای چه می جنگم، چرا تسلیم نمی شوم،
چرا آمده ام که تا آخرین قطره خون خودم را بریزم؟

و متاسفانه این شعارها در میان ما شیعیان فراموش شده و ما شعارهای دیگری بجای
آنها گذاشته ایم که این شعارها نمی تواند روح نهضت اباعبدالله را منعکس کند.

باید دید شعارهای حسین بن علی در روز عاشورا چیست؟ همین شعارها بود که اسلام را
زنده کرد، تشیع را زنده کرد و پایه دستگاه خلافت اموی را چنان متزلزل کرد که چنانچه
نهضت اباعبدالله نبود شاید هزار سال حکومت می کرد.