برنامه ریزی
خودارضایی و کنکور
ارسال شده توسط reza988 در جمعه, ۱۳۹۸/۰۲/۰۶ - ۲۰:۱۹خوب ممنون از پاسخ های شما
من مشکل دومم اینه که میخوام کنکور سراسری بدم دو ماه هم وقت دارم ایا میشه تو این دو ماه با تلاش و توکل به خدا کاری کرد و موفق شد ایا کسی تونسته دوماه یه رشته تاب و خوب قبول شه
فقط حافظم به خاطر استمنا خیلی ضعیف شده وقتی کتابامو رو باز میکنم همین که یه صفحه میخونم سریع خوابم میگیره واحساس خستگی زود رس میکنم
یکمم فشار وارد میکنم احساس میکنم مغزم داره میترکه
میشه در این موارد هم کمکم کنید
چرا هنوز در جامعه ما دخترها جدی گرفته نمی شوند؟
ارسال شده توسط reza64 در یکشنبه, ۱۳۹۷/۱۱/۱۴ - ۰۱:۴۰سلام ووقت بخیر
در سوال زیر کاربر مطلبی مطرح کرده اند ومسائلی در مورد حقوق زنان بیان کرده اند که برای بنده هم سوال ایجاد شده است
ولی سوال بنده از جنبه اخلاقی نیست بلکه درخواست دارم که مطالب زیر از جنبه نظر اسلام در مورد حقوق زن بررسی وپاسخگوئی شود
با سپاس
با سلام خدمت همهدختران در جامعه ما در بسیاری از تصمیمات مهم زندگیشان هدف روشن و مشخص و قاطعی ندارند.
مثلاً:
۱-برای دانشگاه بدون هدف انتخاب رشته می کنند و درس می خوانند.( البته نه همه آنها).
۲-وقتی سر کار می روند به آن نه به عنوان وظیفه بلکه یک سرگرمی و وقت پرکنی نگاه می کنند ( باز هم معمولاً و نه همه).
۳-حقوقی که می گیرند را نه برای آینده و خرج و مخارج زندگی بلکه به عنوان پول تو جیبی نگاه می کنند.
۴-تا وقتی دنبال درس و کارند که شوهر نکرده اند اما به محض ازدواج ناگهان همه چیز را فراموش می کنند...چرا یک دختر تکلیفش با خودش معلوم نیست. چرا منتظر می نشیند تا یک نفر ( همسرآینده) از راه برسد و به او بگوید چه کار بکن چه کار نکن؟
در حالیکه یک پسر از همان اول میداند دنبال چه چیزیست. اگر درس به دردش نخورد اصلا دنبالش نمی رود. نه اینکه وقتش را در دانشگاه تلف کند بعد بیاید ببیند هیچ خبری نیست.
چرا دخترها برای سرنوشتشان خودشان تصمیم نمی گیرند؟
یا اگر تصمیم می گیرند متزلزلند؟
دختران بیشتر به دنبال ازدواج و بچه دارشدن هستند یا به دنبال موفقیت تحصیلی و شغلی؟
اگر فکر ازدواجند پس چرا تا خواستگار میاید سریع بحث تحصیل و کار را پیش می کشند و جواب سربالا می دهند؟
اگر هم فکر کار و پیشرفتند پس چرا در کارکردن به جدیت مردان نیستند؟(معمولاً نه همه)می گویند وظیفه زن انسان سازیست. این جمله این باور را القا می کند که یک زن وظیفه اش ساختن زندگی دیگران و به موفقیت رساندن آنهاست و خودش دیگر فرقی نمی کند به جایی برسد یا نرسد انسان بشود یا نشود. یعنی خودش را وقف خوشبختی و موفقیت دیگران ( همسر و فرزندان) کند و خودش دیگر اهمیتی ندارد. همین صفت فداکاری را برای همین روی مادرها گذاشته اند یعنی کسی که خودش را فدای خانواده کرده خودش را نادیده گرفته.
من فکر می کنم زنان در زمانهای قدیم با وجود اجحاف هایی که در حقشان می شده تکلیفشان با خودشان روشن تر بوده و می دانستند از زندگی چی می خواهند اما الان در زمانه ما با وجود رفع بسیاری از تبعیض ها و وجود امکانات برای رشد و پیشرفت خانمها آنها بیشتر دچار سردرگمی و بلاتکلیفی هستند.
مثلا در زمانهای قدیم کسی از زنان توقع کارکردن نداشت اما در زمان ما بعضی مردها تمایل دارند همسرشان سر کار برود. یا خانواده ها همانطور که از پسرشان انتظار کار دارند از دخترها هم دارند.
اما یک زن گاهی با ازدواج، ثمره سالها تلاش و زحمت خودش را کنار می گذارد. ( من پزشک متخصص خانم یا خانم دکتر داروساز می شناسم که سر کار نمی روند). البته که حفظ کانون خانواده اهمیت بسیار دارد اما چرا یک زن اول همه این راه های پرفراز و نشیب درس و کار را پشت سر گذاشته و بعد همه را به یکباره رها می کند؟ یعنی وقت و پول و انرژی و بودجه مملکت و ... که این خانم در دانشگاه و محل کار هزینه کرده همه باید بر باد برود؟برعکس این قضیه را هم در جامعه می بینیم: زنانی که سر کار می روند و گله و شکایت می کنند و حسرت زنان خانه دار را می خورند.
ریشه این دوگانگی کجاست و راه حل آن چیست؟
دخترها و زنان بالاخره در زندگی دنبال چه چیزی هستند ( و بهتر بگویم دنبال چه چیزی باید باشند)؟و یک نکته قابل تامل اینکه با وجود تلاش زن در کار و تحصیل هنوز باور عمومی جامعه در مورد کار زنان منفی است حتی خود خانمها هم در بسیاری موارد خودشان را قبول ندارند و ترجیح می دهند یک مرد کارشان را حل کند. ( مثلا مراجعه به پزشک مرد یا ترجیح دادن تدریس دبیر یا اساتید مرد)
من منکر وظایف و مسئولیتهای زن در خانه نیستم و نمی خواهم ارزش خانه داری و مهم تر از آن همسرداری و بچه داری را پایین بیاورم اما می خواهم بدانم آیا همین ها برای مفیدبودن کافیست؟ وقت باقیمانده ای که برای یک زن می ماند چگونه میگذرد؟
آیا حاصل یک عمر زندگی یک زن باید پختن غذا و ظرف شستن باشد اگر هم در جواب بگویید نخیر حاصل عمر زن اینها نیست بلکه فرزندان صالح و مفیدی است که به جامعه داده من می گویم پس خود آن زن چه فایده مستقیمی داشته برای جامعه؟ اصلا شاید یک زن هیچ وقت بچه ای نداشت یا ازدواج نکرد حاصل عمر این زنی که بچه ندارد چیست؟
من می خواهم تکلیف خودم را بدانم. چون تا الان تکلیف مرا اجبار خانواده و جامعه معلوم کرده در حالیکه من می خواهم خودم برای خودم تصمیم بگیرم.یکی از دلایلی که باعث شد این موضوع را مطرح کنم عدم خودباوری و اعتماد به نفس در خودم هست( که البته فکر می کنم در بسیاری از دختران هم وجود داشته باشد)
در واقع "نتوانستن" یک مساله ایست که دختران جامعه را در دوراهی پیشرفت و درجازدن قرار می دهد. من می خواهم بدانم این نتوانستن ها کجایش حقیقت دارد و کجایش فقط یک باور غلط است.
دو نکته مهم:
۱- من تعصبی روی جنسیتم ندارم نه به آن افتخار می کنم و نه از آن شرمنده هستم . پس از کارشناس محترم و کاربران بزرگوار می خواهم که آن چیزی را که به واقعیت نزدیک تر است بگویند نه مطالبی که به من تسلی بدهد که بله زنها هم توانمندند و چنین اند و چنان. من طالب حقیقتم و می خواهم بدانم دقیقا نقش یک زن در خانواده و جامعه چیست؟ ( غیر از فرزندآوری و بچه داری).۲- دنبال جواب های کلیشه ای و قالبی نیستم از کارشناس محترم و کاربران گرامی می خواهم روی سوالاتم فکر کنید و جواب بدهید. من حاضرم تا چند هفته هم صبر کنم اما پاسخ تازه و قانع کننده دریافت کنم.
زیرنویس( برای کسانی که سریع بهشان برمیخورد و جبهه میگیرند):
۱- دخترهایی هم هستندکه از درس خواندن و کارکردن هدف دارند .
۲-دخترهایی هم هستند که می دانند از زندگی چی می خواهند و منتظر تصمیم بقیه نیستند.
پس لطفا نیایید اعتراض کنید که چرا دخترها را تحقیر کردید و از این حرفها...
من خودم یک دخترم و فقط دنبال یافتن وظیفه و مسئولیت های واقعی خودم هستم.
با سپاس
برنامه ریزی برای امتحانات در ماه رمضان
ارسال شده توسط مهدی15 در پنجشنبه, ۱۳۹۷/۰۲/۰۶ - ۲۲:۰۲با عرض سلام و خسته نباشی
بنده پایه دهم ریاضی هستم و نمی دونم اگر باید روزه بگیرم یا نگیرم و اگر روزه گرفتم برنامه درسی خودم چطور برنامه ریزی کنم
لطفا راهنمایی کنید
با عرض تشکر
من در تحصیلات، امور زندگی، و...دچار مشکل شده ام !
ارسال شده توسط نشاط در سهشنبه, ۱۳۹۴/۱۱/۱۳ - ۲۲:۵۶اگرکسی بپرسد که من در تحصیلاتم، امور زندگی ام، امور روزمره ام ، حتی گاها در نوع برخورد با دوستانم ، دچار مشکل شده ام، چه باید بکنم؟
یکی از بهترین پاسخ ها:
آشنایی با مهارت برنامه ریزی است.
سعی داریم در این مورد مطالبی را به صورت مفید و کاربردی ارائه دهیم.
نخستین قدم :
باید باور داشته باشیم که برنامه ریزی به منزله پلی است برای رسیدن به اهداف.
در حقیقت برنامه ریزی پیش بینی خرد مندانه و تنظیم هدف مند فعالیتها، خواسته ها، نیازمندیها درمدت زمان ( شبانه روز، هفته، ماه و سال) بر اساس اولویتهای متناسب با توان اجراکننده برای رسیدن به آرمانها، اهداف مورد نظر و اجرای ماموریت های مورد انتظار است.
با برنامه ریزی خوب می توان به آرزوها رسید.
نرم افزار جامع مدیریت و برنامه ریزی روزانه قائم (عج)
ارسال شده توسط کاروان در شنبه, ۱۳۹۴/۰۴/۰۶ - ۱۷:۱۹سلام دوستان
این نرم افزار حاصل یک سال تلاش منه شاید ظاهرش ساده به نظر بیاد ولی طراحیش خیلی واسم سخت و زمان بر بود. پیشنهاد می کنم حتما حتما دانلود کنید.
قبل از استفاده حتما فیلم آموزشی رو مشاهده کنید تا متوجه بشید از کجا باید شروع کنید. چون این نرم افزار نمونه ایرانی نداره میدونم که برای اولین بار که با برنامه مواجه میشید محیطش خیلی گیج کننده به نظر میاد ولی واقعیت اینه که بعد از نیم ساعت آموزش کار باهاش خیلی خیلی راحت هستش.
برخی از قابلیت ها :
1- ثبت ، مدیریت و برنامه ریزی در بازه های زمانی مختلف شامل :
- برنامه ریزی روزانه
- برنامه ریزی هفتگی
- برنامه ریزی ماهیانه
- برنامه ریزی سالیانه
2- قابلیت برنامه ریزی به صورت :
- سال به سال ،
- ماه به ماه ،
- هفته به هفته ،
- روز به روز ،
- ساعت به ساعت
- و حتی دقیقه به دقیقه !
3- پشتیبان گیری از برنامه ها
4- به اشتراک گذاری برنامه ها
و ...
نکته مهم : پس از نصب و قبل از اجرا این حتما این تنظیمات رو انجام بدین :
1- روی آیکن برنامه راست کلیک کنید و از قسمت Properties و در قسمت پایین سربرگ Compatibility تیک گزینه Run This Program as an Adminstrator را بزنید.
2- حالا میتونید برنامه رو اجرا کنید و ادامه بدین. ابتدا فرم تنظیمات نشون داده میشه که میتونید تنظیمات پیشفرض رو بپذیرید.
4- این برنامه برای اجرا نیاز به نصب فایل زیر داره که اگر روی سیستم شما نصب نیست می توانید از آدرس زیر دانلود کنید.
Microsoft NET Framework 4.0 Final dl.asandownload.com/SoftWare/Utility/Programming/Microsoft_NET_Framework_4.0_x86_x64_Final_www.Asan Download.com.zip
حل مشکلات احتمالی :
1- در صورتیکه برنامه به صورت کامل مشاهده نمی کنید و قسمت هایی از نرم افزار از اسکرین خارج میشه بهتره رزولیشن سیستم خود رو افزایش بدین.
2- برای حفظ اطلاعات سعی کنید به صورت مداوم و روزانه از اطلاعات برنامه نسخه پشتیبان تهیه نمایید.
3- سعی کنید در دو مکان مختلف نسخه پشتیبان رو قرار بدین تا درصورت حذف یکی از فایلها اطلاعات خود رو از دست ندین.
4- در صورتیکه اطلاعات ثبت شده رو به صورت علامت سوال مشاهده می کنید باید زبان فارسی رو بر روی سیستم خود نصب و تنظیمات یونیکد مورد نظر رو انجام دهید. در پایان هم اگر نظری یا انتقاد یا پیشنهادی دارین توی همین تاپیک اعلام کنید.
http://www.askdin.com/attachment.php?attachmentid=3006474553&d=1446732358
هزینه استفاده : یک دعای فرج
چند تا عکس از برنامه :
[SPOILER]
[/SPOILER]
توی پست های بعد سعی می کنم آموزش تصویری رو آپلود کنم .
موفق باشید.
کلیپ ویدئویی: قهرمان ملی
ارسال شده توسط parhann در شنبه, ۱۳۹۴/۰۱/۲۹ - ۱۶:۲۱این کلیپ زیبا با ترانه "یه پلاک" از فیلم معراجی ها
شامل: ...
مناسب برای نمایش در مساجد
1- لطفا نکات مثبت و منفی کلیپ تذکر داده بشه. برای ارتقاع کیفیت کارها در آینده.
2- اگر منبع برای تهیه ویدئو و تصویر و... میشناسید معرفی کنید.
ممنون
صبر و گذشت ندارم
ارسال شده توسط یامهدی مددی در شنبه, ۱۳۹۳/۰۸/۱۷ - ۰۸:۵۴بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام خدمت همه.
برای اینکه وقتتون نگیرم سریع میرم سر اصل مطلب.من یه مدتی هست مسئولیتام زیاد شده.میدونم که اگه برنامه ریزی دقیق تری داشته باشم درست میشه ولی همیشه یه آشفتگی همراه من هست وفکر میکنم بخاطر خطاهایی هست که انجام دادم.واینکه من تازگیا اصلا صبر رو فراموش کردم.عصبی شدم کسی جرات نداره بامن حرف بزنه نمیدونم چرا.بعد پشیمون میشم وخیلی خیلی ناراحت میشم که عزیزانم رو ناراحت کردم بعد سری بعدی که میخوام دعوا کنم یادم میاد که قبلا هم طرفو ناراحت کردم هی بیشتر عصبی میشم و....
لطفا راهنمایی ام کنید چکار کنم صبورتر بشم.بخودم میگم دختر تو بااین وضعیتت چطور میخوایی تو مشکلات عزیزات کنارشون باشی.کنارشون که نیستی بدتر مشکل ساز هم هستی.میگم چطور تو زندگی آیندت که ممکنه هزار ویک کم وزیاد باشه (که هست)زندگیتو کنترل ومدیریت کنی.
ممنون از زحمات شما.:Gol:
می خوایم برای زندگیمون نقشه بکشیم ( خودسازی اسک دینی ها)
ارسال شده توسط مشتی خاک در جمعه, ۱۳۹۱/۰۴/۰۲ - ۲۰:۴۰بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اینجا جایی ست برای پیدا کردن خود برای رسیدن ....برای اوج ....برای رسیدن
اینکه قبلا چه آدمی بودی مهم نیست.......می خوایم از نو شروع کنیم.....
می خوایم برای زندگیمون نقشه بکشیم.........
قوانین عضویت :
:Hedye:هر هفته به نام یکی از ائمه نام گذاری میشه
( با این کار قصد داریم ثواب هر کار نیک رو تقدیم کنیم و در عوض ازشون مدد بگیریم که توی این هفته هر امتحانی از سوی خدا شدیم ازش سربلند بیرون بیاییم.)
:Sham:هر هفته روی یکی از واجباتمون کار میکنیم.
:Esteghfar:هر هفته پرهیز شدید میکنیم از یکی از محرمات
:Rose:هر هفته یک عمل مستحبی رو تو زندگیمون جاری میکنیم
اگر هستی یا علی.........
برنامه ریزی عملی در زندگی؟؟!! (ضمانت اجرایی)
ارسال شده توسط hoorshid در سهشنبه, ۱۳۹۱/۰۴/۲۷ - ۲۱:۴۰من همیشه با یک برنامه ریزی موفق که به اون عمل کنم مشکل داشتم!:Ghamgin:
بارها برنامه ریختم اما نتونستم به اون عمل کنم :Ghamgin:فکر میکنم این مشکل خیلی ها باشه!
بخصوص که هم در دین ما بسیار بر اون تاکید شده و هم در سیره ی بزرگان ما بسیار دیده میشه!مثلا امام علی علیه السلام در اخرین سفارشاتشون به نظم در کارها توصیه کردند....
و یا من اصلا نمی تونم بفهمم به طور مثال امام خمینی چه طور اون نظم عجیب رو در زندگیشون داشتن!!؟؟بخصوص که مسئولیت ها و اتفاقات پیش بینی نشده در زندگی ایشون بسیار بیشتر از ماها بوده!!؟؟
لطفا یه تعریف درست از برنامه ریزی به من بگین!یعنی اینکه ایا برنامه ریزی به این معنیه که تمام کارهامون رو ریز به ریز از قبل مشخص کنیم یا...؟؟!!
و همین طور راه عملیش رو هم بگین لطفا!!
کارشناس بحث : حامی