زندگی
سختی زندگی و معیشت در آیه 15 سوره هود
ارسال شده توسط صادقیه در سهشنبه, ۱۳۹۸/۰۳/۰۷ - ۲۰:۱۲
در آیه 15سوره هود ، «حرث» به معنای معیشت مادی و زینت و شهوت دنیایی معنا شده است
سوال این است که چرا دستیابی به شهوت و تامین معیشت برای بسیاری از افراد مشکل است؟
چرا برخی افراد نمی توانند راحت ازدواج کند؟ یا درآمد کسب کنند؟
چرا مردم برای تامین معاش زندگی دررنج هستند؟
شهادت یا زندگی خادمانه؟
ارسال شده توسط امیر حسین در یکشنبه, ۱۳۹۴/۰۴/۰۷ - ۱۴:۴۹با سلام به همه ی دوستان روزه دار و التماس دعا از همتون مخصوصا هر وقت حال و صفایی بهتون دست میده
یک جوانی مجرد و تحصیل کرده رو در نظر بگیرید که در شرف کسب شغل و ازدواج هست و از طرفی زمینه ی جهاد و شاید شهادت در راه اسلام رو هم داره.
از یک طرف روایات عجیبی از جهاد و مقام شهدا رو داریم و از طرفی ادم همیشه دنبال بهترین هست و با خودش میگه نکنه بشه با زندگی عارفانه و عاشقانه به مقامی بالاتر از شهدا هم رسید.
از یک طرف میگه تجربه و علمی دارم که میشه در راه خدمت به مسلمین بهره برداری بشه و از طرفی هم وظیفه ی جهاد و دفاع در برابر دشمنان اسلام او رو نگران می کنه.
از سویی می گه نکنه ورود به زندگی و گرفتاری های دنیا او رو مغلوب کنه و با گذر سن دیگه نتونه به جهاد حتی فکر کنه ،مثلا نگران بیوه شدن همسر و یتیمی فرزندان ایندش باشه و پول و خونه و.....و از طرفی اینم هست که محبوب ترین عاقبت هر زندگی در نزد خدا شهادته.
در شرایطی که زمینه ی هر دو اقدام وجود داشته باشه کدوم رو صلاح می بینید؟
تعریف زندگی از نظر اسلام
ارسال شده توسط Mehdi12 در دوشنبه, ۱۳۹۶/۱۱/۱۶ - ۲۰:۴۵با سلام.
لطفا طبق آیات و روایات تعریف دقیق زندگی را از نظر اسلام بیان کنید.
معیارهای زندگی از نظر اسلام چیست؟
سوالات اعتقادی و سردرگمی
ارسال شده توسط محمد جواد 78 در دوشنبه, ۱۳۹۷/۰۵/۱۵ - ۱۹:۴۹سلام
خسته نباشید...
من امسال 18 سالم تموم شد و وارد 19 سالگی شدم...
راستش چند وقتی هس ک درگیر مسائل فلسفی شدم اوایل زیاد فک نمیکردم ولی الان دیگه خیلی زیاد شده فکر به وجود خدا , قرآن واقعا از طرف خداست ؟ , اصن چرا زندگی میکنیم و جهنم و بهشتی وجود نداره و...
برای جواب به سوال هام هم به ویکیپدیا مراجعه کردم ولی به شدت از دین دور شدم به حدی ک وجود خدا هم برام سخت شده..
راجب قرآن خوندم تو سایت ویکیپدیا اما به شدت با چیزایی ک از قرآن میدونم تناقض داشت و میشه گفت تو همه چی سردرگم شدم.کنکورم هم خراب کردم و واقعا دچار یه کلافگی عجیبی شدم.
چون تو سایت ویکیپدیا متن هایی ک نوشته بود اکثرن از جانب یه فرد معروفی بود یه ذره باور کردم و الان قشنگ اخساس میکنم دیگه به هیچی نمیتونم اطمینان کنم.
احساس میکنم قرآن از جانب خدا نیست و یا وقتی بمیریم میریم تو هیچی و...
یا مثلا وقتی نگاه میکنم به اختلاس هایی که میکنن مثل آقای خاوری با خودم میگم اینا کسایی بودن که داشتن از اعتماد ما سواستفاده میکردن و سر ما رو گزم میکردن..
فیلم هایی هم پخش شده ک بعضی از زن هایی ک حجاب دارند به کسایی ک حالا بی حجابن فحاشی میکنن(مثلا امر به معروف) و این یه جوری با چیزایی ک من از اسلام میدونم تناقض داره
جالبه من با دوستام هم صحبت میکنم اونا هم همچین عقیده ای پیدا کردن
نمیدونم چم شده..تا به حال به همچین چیزایی اصلا فکر هم نکرده بودم ولی الان..
پیشاپیش مرسی
تجسم اخروی اعمال مباح
ارسال شده توسط رسول.الف در چهارشنبه, ۱۳۹۷/۰۱/۰۱ - ۱۴:۱۹سلام ایا کارهای ناچیزی مثل خاراندن بیدلیل سر یا تکاندادن پا(بازی با پاها هنگام نشستن) در اخزت مجسم میشوند؟
عدالت خداوند و نامساوی بودن توانایی افراد در آیه 32 سوره زخرف
ارسال شده توسط Mehdi12 در سهشنبه, ۱۳۹۶/۱۲/۰۱ - ۲۳:۲۲سلام.
از کل دوران تحصیلم قبل دانشگاه در درس دینی یک جمله خیلی خوب یادم مونده : دنیا مزرعه آخرت است.
لطفا در مورد بی عدالتی خداوند در دنیا و نامساوی بودن توانایی افراد که یه سری ذلیل و علیل فقط روز می گذرونند و مسخره عام و خاصند و ثانیه ثانیه زجر می کشند و افرادی در مقابل قوی و خوب هستند و حال دنیا رو می برند و حسرت به دل دیگران می گذارند توضیح دهید.
لطفا در مورد آیه ۳۲ زخرف توضیح دهید .
★ دست در دست خدا ★ امسال جور دیگری قرآن را تلاوت کنیم!
ارسال شده توسط آدینه در پنجشنبه, ۱۳۹۷/۰۲/۲۷ - ۱۱:۵۴رمضان باز آمد، با همان نوای دلنشین ربّنا... و حضور سبز دعا و طنین آهنگ اسماءالحسنی
باز دغدغه شیرین خواب نماندن، بیدار شدن و بیدار بودن.
باز دل سپردن، پر کشیدن، خاکی نبودن و افلاکی شدن.
باز نگران و مراقب بودن تا مبادا بلور زیبای روزه ات ترک بردارد تا در لحظه ای موعود، در لحظه افطار عشق لبریز شود از شراب ناب دیدار تو
ای معبود همیشگی من!
نمی دانم چند رمضان را تجربه کرده ای، چند روز روزه گرفته ای، چند بار قرآن را ختم کرده ای، چند آیه خوانده ای، چند سوره، نمی دانم
بیا امسال در بهار قرآن، قرآن را گونه ای دیگر تلاوت کنیم.
آن گونه که خدا و رسولش راضی ترند و مگر نه اینکه تمام همّ ما این است که رضی الله عنهم و رضوا عنه باشیم؟
بیایید امسال قرآن را زندگی کنیم!
:!!!:شما هم می توانید علاوه بر همراهی عملی، با نوشته های خود ما را در ادامه این طرح یاری کنید.
سوال درباره زندگی در برزخ و یا بهشت
ارسال شده توسط صندلی در جمعه, ۱۳۹۶/۰۸/۱۲ - ۱۱:۲۰روایتی خوندم که شیعه ای با سنی بحث میکرد دلشو به شیعه جلب کرد.
آخرین بار که رفت پیشش تا باز صحبت کنه فهمید که طرف فوت شده. طرف ناراحت شد که خدایا کم مونده بود شیعه اش کنم چرا قبل از شیعه شدن مرد.ظاهرا شب میاد تو خوابش که من در عالم برزخ دارم آموزش میبینم شیعه بودن رو.
سوالم اینه اگر این روایت درست باشه چطوریه که آدم در برزخ شیعه گری رو یاد بگیره.
اولا مگه یاد گرفتن مخصوص این دنیا نیست؟ و بعد از مرگ نباید بهمون فرصت داشته باشه؟
دوما یاد میگیره که چیکار کنه؟ یاد گرفتن مگه برای این نیست که در این دنیا خوب باشیم و توشه آخرت جمع کنه. و حالا که طرف مرده به چه کارش میاد!
سوما آیا حتی بعد از قیامت هم میشه یاد گرفت؟ من همیشه به این فکر میکنم که اگر بهشتی بودیم در بهشت چیکار خواهیم کرد. نمیشه که تا ابد هزاران سال میلیون ها سال میلیارد ها سال با حوریان بهشتی باشیم و سیب بزنیم بر بدن و از رودخانه شیر بخوریم و عبادت کنیم. کار دیگه ای نمیکنیم؟ زندگیمون همین خواهد شد کلا؟ یا تصور من غلطه که اینارو کم میدونم؟!
یا حق
عالم ذر و تاثیر آن در زندگی دنیوی انسان ها
ارسال شده توسط دانیال1996 در دوشنبه, ۱۳۹۶/۰۴/۱۹ - ۱۳:۵۴سلام بر کارشناسان محترم سایت و کاربران عزیز
بنده همیشه یک فکر و سوال تو ذهنم بوده و هست ببینید همه ما اینو قبول داریم که میگن خدا عادل هستش و به احدی ظلم نمیکنه چه اینجا چه اخرت اما اگر واقعا اینطوری هست پس چرا باید به عنوان مثال انسانی تو سوریه متولد بشه و اون نوزاد توسط داعش سرش بریده بشه و در جای دیگه تو عربستان فردی در خانواده اشرافی سعودی ها به دنیا بیادو رو پر قو بزرگ شه؟ایا این عدالته؟
من اینطوری خودمو قانع کردم با این نظریه که ساخته ذهن خودم هستش:
همه اینو میدونیم که قبل از اومدن به این دنیا وجود اصلیمون وجود داشته و در دنیای زر قرار داشتیم خب پس با توجه به اعمالمون که در دنیای زر انجام دادیم خداوند ما رو در دنیا تقسیم کرد و بسته به اعمال خوب و بدمون در دنیا به ما جایگاه های خوب و بدی داد دقیقا مثل همین دنیا که بسته به اعمالمون به بهشت و یا جهنم خواهیم رفت ایا این تفکر تفکر درستیه یا خیر لطفا کامل توضیح دهید.تشکر