توضیح

روایت "تقسیم ساعات"

امام كاظم عليه السلام : سعى كنيد اوقات خود را چهار قسمت نماييد : زمانى براى مناجات با خدا و زمانى براى كسب و كار و زمانى براى معاشرت با برادران و افراد مورد اعتمادى كه عيبهايتان را به شما گوشزد مى كنند و در باطن خير خواه شما هستند و زمانى براى كام جويى از لذّتهاى غير حرام . پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : همانا در حكمتِ خاندان داوود، درسى است براى خردمندِ صاحب دل كه نفْس خود را جز در اوقات چهارگانه مشغول نسازد ؛ زمانى كه در آن با پروردگار خويش مناجات كند و وقتى كه در آن به حسابرسى نفْس خود بپردازد و ساعتى كه در آن به ديدار با برادران و دوستانش كه خيرخواه اويند و عيبها و كاستيهايش را به وى گوشزد مى كنند، بگذراند و زمانى كه در آن نفْس خود را با پروردگارش در امورى كه حلال و خوشايند است تنها گذارد ؛ زيرا كه اين زمان كمكى است بر پرداختن به آن سه وقت ديگر .   سلام در روایت های بالا که  به تقسیم ساعات و تقسیم کردن اوقات امر فرموده است منظور از تقسیم ساعات به مقدار مساوی و متعادل است؟ یا منظور دیگری دارد مثلا اگر در هر روز ما 16 ساعت وقت و زمان داریم 4 ساعت را صرف کسب و کار 4 ساعت را صرف مناجات با خدا 4 ساعت را صرف دیدار برادران و دوستان 4 ساعت را در امور حلال صرف کنیم؟   یا شاید باید برای کسب و کار زمان بیشتری بگذاریم؟؟؟ در کل منظور از تقسیم چه نوع تقسیمی است و به چه مقدار؟

چگونه عبادت کردن مسلمانان را بسوی کعبه برای دیگران توضیح می دهید؟

انجمن: 

سلام
من در جایی زندگی می کنم که مردم در ارتباط با اسلام فقط آنچه را که در رسانه می بینند در ذهن دارند. برای همین وقتی مسلمانی را می بینند سوالات جالب و پایه ای می کنند که جواب درست و زیبا دادن به آنها می تواند آنها را جذب کند.
یکی از سوالاتی که زیاد پرسیده می شود اینست که کعبه چیست و چرا برای شما مقدس است و چرا مراسم حج بجا می آورید.
خوب من هم مثل هر مسلمان دیگر یک سری جواب دارم اما دنبال جوابی زیبا و جذاب برای غیر مسلمانان می گردم.
ممنون می شوم اگر این سوال را بطرز زیبا و دلنشین برای کسیکه دانشی نسبت به اسلام عزیز ندارد توضیح دهید.

توضیح سعادت و خوشبختی از نگاه دین اسلام

سلام علیکم و رحمه الله

دین اسلام چگونه نقشی را در زندگی بشری دارد که میتواند باعث سعادت دنیوی و اخروی او شود ؟ آیا احکامش تمام جوانب زندگی را میتواند شامل شود و معضلات و مشکلات انسان را بکاهد ؟

آیا ماهیت فطری دین , نقشی در این میان دارد ؟

استاد محترم بزرگواری بفرمائید با زبانی ساده توضیح بفرمائید /

با سپاس فراوان